Advertentie

Shungiet: Balans & bescherming vanuit de diepte van het Carbon


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *
x

x

x

= op veler verzoek herhaald! =

Krachtig balancerend,X
mentaal en fysiek, energetisch zuiverend

Shungiet, uniek mineraal..!

2024 © WantToKnow.nl/.be
x

Shungiet is maar op één plek in de wereld te vinden. Het is dus een zeldzame, maar ook een eeuwenoude steen. Haar naam komt van deze plaats waar het gesteente gedolven wordt. Namelijk de streek met de welluidende naam Shun’ga (Шуньга), gelegen aan een groot meer ten oosten van Finland. Maar het is niet alleen de zeldzaamheid waardoor deze steen zo uniek is. Shungiet is namelijk een steensoort die -heel bijzonder- bijna volledig uit een zeldzame ‘Fullereen’ ofwel ‘Buckyball’-carbon bestaat.. Het is deze speciale vorm van koolstof, die ook de eigenschap/kwaliteit van Shungiet bepaalt. Het werd pas enkele decennia geleden ontdekt, toen het onder electronen-microscopen kon worden bekeken; een bijzonder fascinerend materiaal!

De fullerenen, of de nano-moleculaire carbonvormpjes waaruit Shungiet is opgebouwd, hebben hun naam te danken aan de beroemde architect Richard Buckminster Fuller (1895-1983). Deze meneer Fuller (HIER) werd bekend om zijn bouwstijl, waarbij hij gebruik maakte van kleinere geometrische vormen om krachtige, bolvormige constructies te maken.

Een computermodel van een ‘Fullereen’/’Buckyball’

Zo’n bolvormige fullereen heeft iets weg van een voetbal, zoals je hiernaast kunt zien. Doordat deze zijn opgebouwd uit verschillende gelijkmatige vlakken. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze geometrische patronen ook in de natuur voorkomen en zelfs in de Ruimte kunnen worden gevonden als elementaire bouwstenen van het leven. Volgens astronoom Letizia Stanghellini is het zelfs goed mogelijk dat deze “fullerenen van buiten de aarde, de zaadjes zijn geweest voor het leven op onze aarde.”

Een natuurlijk filter
Shungiet bestaat dus uit een bijzondere vorm van carbon-moleculen. En zoals je weet is carbon/koolstof van nature een filtrerende stof, die in de moderne industrie dankbaar wordt gebruikt, bijvoorbeeld in grote waterfiltratie plantages. Een techniek die niet nieuw is, maar waarvan historici bewijs vonden, van het gebruik van carbonfiltratie door de oude Egyptenaren. Zij zouden de koolstof hebben ingezet voor water- en luchtfiltratie. Ook verwijzen vele teksten in het Sanskriet, van 2000 jaar voor Chr., naar het gebruik van houtskool en andere carbonstoffen bij het reinigen van water.

Het ‘Onega’-meer waar tsaar Peter en zijn troepen, de effecten van Shungiet beleefden en daarna deelden met de wereld..

Ook het gebruik van Shungiet voor medicinale doeleinden kent ook een bijzondere geschiedenis. Volgens de overlevering zou Tsaar Peter de Grote op zijn tochten door Rusland in het Shun’ga-gebied zijn geweest. Hij en zijn mannen waren zeer vermoeid en besloten te rusten in een nederzetting aan het grote meer. Daar kreeg hij het advies om te baden in het water van het meer en het te drinken.

Volgens de verhalen knapte het leger van de Tsaar hier zo van op, dat ze de slag om Poltava in 1709 met gemak wonnen. Daarop gaf de Tsaar het bevel om bij het meer een groot badhuis te laten bouwen, zodat zijn volk optimaal gebruik kon maken van de effecten van het water.

Neutraliseert ook EMS, elektro-magnetische straling..
Tegenwoordig wordt Shungiet ook veel gebruikt bij mensen die gevoeligheid voor straling aan de dag leggen. Vele mensen beschrijven een duidelijk verschil in ervaring, wanneer de steen wordt geplaatst op een plek waar veel straling ontstaat (de meterkast, het modum). Ook kan de steen gemakkelijk op een bureau of nachtkastje worden geplaatst. In die zin heeft Shungiet dezelfde werking als toermalijn.

Metafysische effecten
Vele mensen maken ook dankbaar gebruik van de Shungiet om haar diepe energetische effecten. Zo deelt de steen haar moleculaire opbouw met diamant. Diamant heeft alleen een veel hogere dichtheid (hardheid = 10). De steen wordt daarom beschreven als een steen van uitersten, beiden mogelijk vanuit hetzelfde begin. Carbon kan zo zacht en donker zijn als houtskool en ook zo hard en licht zijn als diamant.

Shungiet helpt ons om ons bewust te worden van onze eigen eigenschappen langs dit spectrum. Onze zachte kant én onze harde kant; onze donkere én onze lichte kant. In de kern is het één en dezelfde. Daarnaast is onze eigen, menselijke dna-structuur ook opgebouwd uit carbon. De lange strengen die de moleculen van het carbon vormen, stellen ons daarmee letterlijk, in staat mens te zijn. Ook zorgt deze structuur voor een andere bijzondere eigenschap: Shungiet is namelijk elektrisch geleidend. Veel energiewerkers gebruiken Shungiet als kanaal om energie doorheen te sturen. Dan gaat er een lichtje branden..!

x

x

Praktische toepassing
De Shungiet-steen doet zijn ‘werk’ als hij wordt gebruikt, dáár waar balans nodig is en energetische ‘oneffenheid/onbalans’ dient te worden opgeheven. Wanneer je water, dat in homeopatisch uitstralings-contact is geweest met Shungiet gebruikt, zal de energetische uitstraling van de Shungiet het water bekrachtigen. Ons lichaam neemt deze energetische energie op uit het drinkwater en dat zal voelbaar zijn als een (herstel van) hogere vitaliteit. Vooral energetische klachten als oorzaak van hoofdpijn, spierspanning, hoge bloeddruk en slapeloosheid, zullen positief worden beïnvloedt door de Shungiet.

Shungiet heeft vanuit een bepaalde hoek een karakteristieke glans.

 

* * *

Daarom deze Shungiet-aanbieding!

(geldig t/m donderdag 27 juni)
X

Met de kennis van het bovenstaande artikel, vonden wij voor jou een aantal bijzondere shungiet producten, die wij zelf importeren vanuit Rusland, zoals gezegd, de enige vindplaats van het mineraal ter wereld! Zo kan je de bijzondere eigenschappen van deze prachtige steen eenvoudig toepassen in je dagelijkse leven. Dit zijn de unieke Shungiet-artikelen:

1. Shungiet met ‘Flower of Life’-embleem ingeëtst
Het patroon van de ‘Flower of Life’ of ‘Levensbloem’ bevat eigenlijk de blauwdruk van de gehele schepping. Het symbool werd en wordt gevonden in vrijwel alle oude culturen, verspreid op Aarde. Het symbool is gevonden in bijvoorbeeld Hindoe-tempels in India en in Egypte is de Flower of Life te zien in bijvoorbeeld de tempel van Abydos. Daar werden de 19 basiscirkels van het symbool gevonden.

Eén van de bijzondere eigenschappen van Schungiet is dat het water activeert en uitmuntende anti-bacteriële eigenschappen heeft! Het wordt nog vaak gebruikt in vroegere waterzuiverings-installaties. Wanneer een schungiet-steen in water wordt gelegd, of zoals bij deze onderzetter, ónder water zijn dienst kan doen als onderzetter, treedt een tweevoudige krachtige werking op.

Door deze Schungietsteen bijvoorbeeld ónder een drinkwaterkaraf (of -glas) te plaatsen, zal de energetische uitstraling van de levensbloem én van die van de Schungit, het water bekrachtigen. Over Schungit is veel informatie beschikbaar, die we hier niet zo 1,2,3 kwijt kunnen; maar van de Schungiet-karakteristiek kunnen we zeggen, dat deze staat voor ‘nieuwe mogelijkheden aantrekken’ en ’tegenstellingen oplossen’. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat specifiek déze steen (Ø 3,5 cm en 5 mm dik), in combinatie met de ingeëtste levensbloem, een krachtige ‘oplader’ van water wordt.

WantToKnow prijs: € 23,-

* * *

x

2. Zakje van 250 gram knuffel Shungietstenen
Een setje van rond de 30 normale Shungiet-stenen, die je eenvoudig kunt gebruiken, in je buurt. Als verweer tegen elektromagnetische straling. Als balancerende steen, die je in een waterkaraf kunt leggen. Maar ook stenen, die als ‘groepje’ fraai en functioneel op een bureau of nachtkastje kan worden geplaatst. Huis-tuin-en-keuken shungiet dus!

De stenen zijn verschillend van elkaar en hebben een wisselende afmeting van 20 – 25 mm. Wij leveren de steentjes standaard in een linnen bewaarzakje.

Set van 30 stenen – € 45, –

 

3. Shungiet-hanger met zilver gegraveerde Flower of Life
Dit intrigerende shungiet-steentje om je hals? Deze handgeslepen shungietsteen (ca. 30-40 mm), is voorzien van een zilveren hang-oogje. Zo draag je gemakkelijk en stijvol een krachtige steen bij je, met alle positieve effecten van dien. We leveren deze steen met een zwart én een bruin leren vetertje, die passen bij de steen. Maar natuurlijk kun je zélf een zilveren kettinkje gebruiken, dat aansluit op het zilveren oogje..

Het patroon van de ‘Flower of Life’ of ‘Levensbloem’ bevat eigenlijk de blauwdruk van de gehele schepping. Het symbool werd en wordt gevonden in vrijwel alle oude culturen, verspreid op Aarde. Het symbool is gevonden in bijvoorbeeld Hindoe-tempels in India en in Egypte is de Flower of Life te zien in bijvoorbeeld de tempel van Abydos. Daar werden de 19 basiscirkels van het symbool gevonden.

WantToKnow-prijs: € 24,-

 

4. Shungiet-amulet met goud gegraveerde Flower of Life
Dit intrigerende amulet om je hals? Deze handgeslepen shungietsteen (Ø ca. 3,5 cm), is voorzien van gladgepolijst gaatje. Zo draag je gemakkelijk en stijvol een krachtige steen bij je, met alle positieve effecten van dien. We leveren deze steen met een stoffen koord en een zwart én een bruin leren vetertje, dat passen bij de steen.

Het patroon van de ‘Flower of Life’ of ‘Levensbloem’ bevat eigenlijk de blauwdruk van de gehele schepping. Het symbool werd en wordt gevonden in vrijwel alle oude culturen, verspreid op Aarde. Het symbool is gevonden in bijvoorbeeld Hindoe-tempels in India en in Egypte is de Flower of Life te zien in bijvoorbeeld de tempel van Abydos. Daar werden de 19 basiscirkels van het symbool gevonden.

WantToKnow-prijs: € 29,-

 

5. Shungiet piramide met gegraveerde gouden Flower of Life
Deze handgeslepen shungiet-piramide van 6 bij 6 cm is niet alleen een prachtig instrument om mee te werken. Het is ook een aardend stukje kunst!

Piramides komen voort uit het ‘principe van de driehoek’, dat al sinds oudsher wordt geassocieerd met het verzamelen van energie. Staand op een brede basis, wijst de piramide in een gefocuste punt. Zodoende wordt de piramide gezien als het symbool van de initiatie, de ontwikkeling en de verdieping. De shugiet-piramide helpt ons met het reflectief scherpstellen van onze doelen. Deze aardende piramide is verpakt in een speciaal cadeaudoosje!

WantToKnow-prijs € 54,-

* * *

“Ja, ik wil graag dit unieke
Shungiet / Elite Shungiet ontvangen
!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum
donderdag 27 juni a.s.

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Totaal: € -