Advertentie

Spectaculair groot Labradoriet: zó magisch en kleurrijke zie je ze zelden!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers.
En vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen.

Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. En ‘onze Loesje’ zegt daar háár dingetje over, zie de afbeelding hiernaast.. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

 

x

x

Wij vroegen een mineraal- en edelsteenexpert, om duiding bij de Labradoriet voor dit specifieke moment in de tijd. Zij vertelde ons:

“De steen voor de familie. Op zielsniveau kan de labradoriet de geschiedenis van de familie langzaam oplossen. Trauma’s, oude verhalen, overtuigingen kunnen zo op een zachte manier naar boven komen en geheeld worden. Hierdoor worden de lijnen verbroken, die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Kinderen kunnen hun eigen weg in de familie vinden. Ook het volwassen ‘kind’ kan met hulp van de labradoriet zijn eigen creatieve, fantasievolle weg vinden. De energetische balans in de familie kan veranderen en dit komt de sfeer in huis ten goede.”

x

x
* * *
X

x

WTK-aanbieding:
x

Labradoriet,
kleurrijk monument van
transformatie & vruchtbaarheid!

x
– Geldig t/m donderdag 15 juni –

x

Wij vonden het tijd om deze grote, veelkleurige en spectaculaire steen, de Labradoriet onder je aandacht te brengen. Natuurlijke stenen hebben, zoals je weet, elk een unieke, specifieke frequentie, die dientengevolge een specifieke éigen werking heeft. Deze frequentie-eigenschappen horen dus bij die eigen unieke trilling horen. Dat wij als mensen deze specifieke frequenties en eigenschappen kunnen gebruiken voor heling en welzijn, is ‘natuurlijk’ al eeuwenlang bekend. Het leidde tot het gebruik van deze mineralen in alledaagse producten. Maar voor velen is het allemaal ‘abacadabra’, terwijl het principe zó simpel en toegankelijk is.

Kijk bijvoorbeeld maar eens het voorbeeld dat we altijd geven, over de krachtige (berg)kristallen, die in AL onze elektronische apparaten zitten. En die zelfs onze quartz-horloges tot op de seconde super zuiver laten lopen..! Maar ‘natuurlijk’ hebben deze frequenties ook een essentiële rol in ons lichamelijk en geestelijk welvaren. Iedere steen, zo vond de mens uit, heeft een invloed op specifieke aspecten van het lichamelijke, spirituele en mentale welzijn. Dat is de aanleiding deze mineralen de koosnaam ‘edelsteen’ te geven..!

Labradoriet is familie van de veldspaatmineralen en wordt geprezen om haar magnifieke, speelse lichtreflectie, die zelfs een eigen naam kreeg: ‘labradorescence’. Deze reflectie, die van diep blauw-goud tot groen-rood kan gaan, is te zien omdat de steen is opgebouwd uit dunne laagjes sediment die in een lamellenstructuur zichtbaar zijn. De steen heeft haar naam te danken aan de plaats Labrador in Canada, waar de steen in 1770 voor het eerst is benoemd.

Voordat het in Europa in de 18e en 19e eeuw een populair sieraad werd, werd de steen al genoemd in de eeuwenoude vertellingen van het Inuit-volk of de Eskimo’s, zoals wij ze vaak noemen. De steen is, volgens de verhalen, uit het bevroren vuur van de aurora borealis gevallen, waarvan ze nog steeds een deel in zich draagt. In een van de verhalen wordt verteld hoe een Inuit-krijger langs de kustlijn liep en plotseling zag dat een deel van het noorderlicht vast was komen zitten in de stenen aan het water.

De krijger wist, met een zwaai van zijn speer, het licht te bevrijden. De steen waarin ‘het licht van de voorouders’ had gezeten was het labradoriet. De steen is daarmee een soort brug tussen het ‘normale steen’ en de ongeziene werkelijkheid. En ook tegenwoordig wordt labradoriet nog gezien als een zeer magische steen. Vele sjamanen, healers en zieners gaan een dankbaar contact aan met de steen.

Hoe gebruik je labradoriet?
Als labradoriet in de natuur verweert en verpulvert, dan levert het een zeer vruchtbare klei-aarde op. Deze vruchtbaarheid is ook terug te zien in de vele manieren waarop de helende toepassingen van de steen worden ingezet. Zo wordt labradoriet gebruikt om de fysieke vruchtbaarheid te stimuleren. Ook wordt de steen metafysisch gebruikt om de creativiteit en de fantasie te stimuleren. Vooral in de edelsteentherapie wordt labradoriet gebruikt als beschermsteen tegen negatieve gedachten, invloed van anderen en energetisch vampirisme.

De diepe veelkleurigheid die de steen van nature in zich draagt (die de Inuit al herkende), wordt gebruikt om de ontbrekende kleuren in het aura aan te vullen en opnieuw te activeren. Labradoriet sluit zo de aura en de zonnevlecht af voor negatieve invloeden van buitenaf. Vooral mensen met hyper-sensitiviteit hebben baat bij het dragen van een labradoriet.

De steen kan bijvoorbeeld in de zak of als sieraad worden meegedragen. Ook zetten veel mensen een grotere steen in de directe omgeving van bijv. hun bed en/of werkplek, om zo een fijne en stabiele sfeer te creëren. Daarom combineren we de grote, bijna monumentale stenen, met deze sieraden.

x

Een sieraad van Labradoriet
S
peciaal voor de lezers van WantToKnow dus deze prachtig grote labradoriet stenen. En deze bijzondere sieraden van labradoriet, beschermend ingelegd in zuiver zilver! (925/000). De vorm van de handgemaakte zilveren sieraden is afhankelijk van de natuurlijk vorm van de steen. Daardoor ontstaat een specifieke vorm (druppel, ovaal of vierkant/rechthoekig) Jouw voorkeur? Laat het ons weten in de opmerking bij jouw bestelling. Dan sturen wij die vorm op, als die beschikbaar is. Je krijgt bij elke hanger twee leren halskoorden (zwart en natuurbruin). Een prachtig edelsteensieraad in een klassiek elegant ontwerp én een bijzonder mooie energetische werking!

Speciaal bij WantToKnow:
€ 35,-

x

Grote gepolijste Labradoriet stenen uit Madagaskar (3-4 kg per stuk!).
Nét binnen bij onze edelstenengrossier én direct al bijna uitverkocht door hun unieke grote! Vandaar dat wij zo blij zijn dat onze leverancier speciaal voor WantToKnow een deel apart heeft gehouden!

Groter dan twee vuisten, hebben deze stukken een gemiddelde grootte van zo’n 16 x 9 x 9 cm en zijn daardoor ook een prachtig-kleurijke blikvanger, wanneer je de steen in bijv. de huiskamer of praktijk neerzet.

Wij kiezen op het gevoel een specifieke steen die bij jou(w naam) past. Geef daarvoor bij het bestellen alsjeblieft aan naar welke vorm je voorkeur uitgaat: staand of liggen, lobbig rond of plotseling hoekig, met een gouden of een blauwen gloed. Wij zullen dan ons best doen om voor elke wens de mooiste steen in te kopen! Maar let wel op: zolang de voorraad strekt!

Speciaal bij WantToKnow: € 210,-  (elders € 230,- !)

* * *

“Ja, ik wil graag deze
kleurrijke Labradoriet-kanjers in huis hebben!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: donderdag 15 juni a.s. om 16:00 precies!

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

 

Totaal: € -