Advertentie

Uniek van The Health Factory: vaccinatiebescherming én.. Gezond in de zon!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

 

 

x


x
x
De kracht van de colloïdaal methode
met zilver, goud en platina.
of:

’n Sterke weerstand
met colloïdaal zilver
en ander nano-edelmetaal
..

Let op!
Aanbieding geldig t/m dinsdag 6 juli!

2021 © WantToKnow.nl/.be

The Health Factory is een Nederlands bedrijf dat zich al jaren specialiseert in het produceren van zuivere en natuurlijke mineraal en microbiotische voedingssupplementen, die jou kunnen helpen om weerstand te bieden tegen de vele lichamelijke en geestelijke uitdagingen van onze tijd. Wij van WantToKnow werken dan ook bijzonder graag samen met The Health Factory en krijgen elke keer weer een berg nieuw inzicht in de complexe werking van onze lichamen. Een genot om aan te bieden, zoals je kunt voorstellen..!

Deze keer hebben we besloten om een stapje verder te gaan. Zo hebben wij The Health Factory deze keer specifiek gevraag om twee supplementen-sets samen te stellen die je kunnen helpen om weerstand te bieden tegen de grootste lichamelijke uitdagingen van dit moment: de covid-vaccinaties én – ook niet onbelangrijk! – de felle zomerzon. Zodoende zijn de nutritionistische ’tovernaars’ voor je aan de slag gegaan en hebben ze twee betaalbare pakketten samengesteld waarmee je jouw lichaam en geest de voeding kunt geven die het in deze periode nodig heeft.

Hieronder vertellen we je eerst meer over ‘Proteochoc’, waarmee je je huid van binnenuit kunt beschermen tegen dna-schade door UV-straling. Slim om je immuunsysteem ook op dát gebied te stimuleren, toch? Daarna geven we een kijkje in de complexe wereld van de mineraalsupplementen, zoals antibacterieel Zilver, hernieuwend Platina en antistof aanmakend Zink, waarmee je jouw reserves kunt aanvullen die waarschijnlijk leger zijn dan normaal door de Covid-pandemie. Of je het vaccin nu hebt genomen of niet..!

x

‘Proteochoc’
de beste bescherming voor je huid tegen de zon

Het goede van de zon is dat het ons metabolisme wat versnelt (meer energie), dat we er vrolijk van worden en dat het ons activeert tot beweging. Door de aanmaak van vitamine D krijgen we van de zon ook sterke botten en tanden, een betere weerstand (sterk immuunsysteem) en een beter humeur. We moeten echter wel onze huid goed beschermen tegen de schadelijke effecten.

Hoewel de zon ons veel vreugde geeft, en je er lekker wat vitamine D door aanmaakt, wordt onze huid er niet zo blij van.  Behalve als je acne hebt misschien. Niet voor niets maakt onze huid bij stevige zonnestralen zo snel mogelijk pigment aan. Dat mooie bruine laagje is een verdikking van de huid om zichzelf te beschermen tegen de schadelijke Uv-straling.

Een gebruinde huid is eigenlijk een beschadigde huid.. Wist je dat?
Bruinig is namelijk altijd een reactie op DNA-schade en DNA-schade kan leiden tot celdelingsstoringen, zoals moedervlekken en kanker..! UV-straling is daarmee de grootste veroorzaker van huidkanker. Dat wist je misschien wel al, maar wist je ook dat de zon zorgt voor een snellere huidveroudering.

Vooral bepaalde UV-straling in het zonlicht, doet het collageen in de lederhuid samenklonteren en maakt enzymen vrij die het collageen afbreken. De huid wordt daardoor minder elastisch en gaat sterk rimpelen. Bij langdurige blootstelling aan de zon, zonder bescherming, kan je huid er soms echt uit gaan zien als een lapje leer. Je hebt dat vast wel eens gezien bij jezelf of anderen. Ook pigmentvlekken, blaasjes en jeuk (zonneallergie), kunnen ontstaan als gevolg van te veel UV-straling.

De schadelijke effecten ontstaan doordat intense zonnestraling, extreme hitte genereert. Die hitte dringt door in onze huid waar die cellen kan aantasten; zoals een pan water gaat borrelen door de hitte en druk van het vuur. Onze cellen zijn niet gebouwd op dergelijke extreme hitte en kunnen door de druk defect raken, inclusief het DNA. De cellen of delen van die cellen raken misvormd en aangetast en kunnen dan niet meer goed functioneren. Als DNA aangetast wordt, kunnen kankercellen ontstaan. De extremen hitte kan ook een zonnesteek veroorzaken. Dan zijn je cellen door de hitte misvormd en aangetast, waardoor je ziek wordt.

‘Proteochoc to the rescue!’
Proteochoc is een voedingssupplement met een extract van een heel bijzonder algje (porphyra umbilicalis). Dit algje leeft aan de Bretoense kusten waar het extreme hitte en extreme kou moet doorstaan. Om te overleven heeft dit algje in haar cellen, een zeer krachtig beschermingssysteem ontwikkeld: activatie van HSP’s (Heat Schock Proteins). Letterlijk vertaald: Hitte Schok Eiwitten. Dat zijn eiwitten in ons lichaam, die beschermen tegen stressprikkels, zoals de schok van hitte bij een felle zon. (Felle zon is voor de huid ook een sterke vorm van stress.)

Maar ook bij zaken als griep, muggenbeten, kneuzingen en valpartijen geven HSP’s bescherming. HSP’s maken gezonde cellen sterker door ze meer weerbaar te maken tegen misvorming en aantasting, veroorzaakt door o.m. stress, hitte, virussen, blessures en verwondingen. Daardoor ben je beter bestand bent tegen ziektes, en herstel je sneller bij letsel.

In het laboratorium van is met In-vitro testen aangetoond dat het extract van het bijzondere Bretoense algje in Proteochoc, onze cellen kan beschermen tegen de huidbeschadigingen veroorzaakt door UV-stralen. Ook is aangetoond dat menselijke cellen, geïncubeerd met een extract van de porphyra umbilicalis, een verhoogde aanmaak van beschermende stoffen liet zien ten opzichte van cellen die enkel aan de thermische schok werden blootgesteld. PileJe, de partner van The Health Factory, heeft daaropvolgend patent aangevraagd op dit extract!

Proteochoc bevat naast Porphyral HSP ook GLA, een essentieel vetzuur dat helpt de huid gezond te houden en te vernieuwen. Het bevordert een gezonde celdeling.  Ook is GLA goed voor onze bloeddruk, bloedvaten, gewrichten en zenuwweefsel. GLA ondersteunt ook het natuurlijk afweersysteem. Zo kan je Proteochoc dus voor meer inzetten, dan alleen tegen zoneverbranding. Eigenlijk bij alle huidklachten (ook slijmvliesklachten), alle vormen van letsel en ziekte. Handig dus als je op vakantie valt of op onverhoopt op een kwal stapt..!

Het dikke en stevige zeewier waarvan Proteochoc wordt gemaakt. Dat kan wel tegen een stootje..!

Hoe zet je Proteochoc in bij bescherming tegen de zon?
Om je huid zo soepel mogelijk te houden, een mooie teint te verkrijgen, en de kans op verbranding, blaasjes, jeuk, rimpels pigmentvlekken en ‘lederhuid’ te minimaliseren, kun je Proteochoc dagelijks innemen wanneer de zon hoog staat. Voor optimale en preventieve bescherming kun je de hele zomer 1 à 2 capsules per dag innemen. Dat versterkt ook meteen je algemene afweer en bevordert een mooie en gezonde huid in het algemeen.

Ga je langere tijd naar buiten in de zon, (zonnebaden, zwemmen, lang op een terras zitten, een lange wandeling of fietstocht in de zon), neem er dan 1 of 2 extra. Je kunt er ook voor kiezen om Proteochoc alleen te nemen als het zonnetje lekker (fel) schijnt. Neem dan 3 à 4 capsules per dag in. Als je een hele kwetsbare huid hebt, mag je er ook 6 nemen.

Let wel: als je in één keer van weinig buiten zijn naar volle dagen in de zon gaat, kun je beter de dag voordat je gaat zonnebaden alvast 4 capsules innemen. En smeer je al je hele leven zonnebrand? Dan is het misschien goed om het gebruik langzaam af te bouwen i.p.v. in één keer te stoppen. Zo geef je jouw levend huid de tijd om te wennen! Dus is dit onze aanbieding, die we voor je verzorgden:

De
Proteochoc Zonnebeschermingset

van
The Health Factory

x

Speciaal voor ons stelde de experts van The Health Factory een set samen van drie supplementen, gebaseerd op de kennis over Proteochoc-zeewiermineralen, die jouw huid op een natuurlijke wijze optimaal beschermt tegen schadelijke UV-straling. De set bevat de Proteochoc supplementen, een fijne huidcreme op basis van hetzelfde alg-extract en aangevuld met de nodige probiotica:

 • Proteochoc supplementen (doos van 36 stuks) – € 25,-
 • ‘Porphyra umbilicalis’ zeewiercreme 50ml – € 12,-  op basis van:
  • Hetzelfde zeewier-extract
  • Shea boter
  • Bernagieolie
  • Aloë vera
 • Probiotica ‘weerstand’ (doos van 45 capsules) – € 44,-

Zo geeft je jouw huid de boost die het zomers nodig heeft!

Je kunt deze supplementen natuurlijk los bestellen.
M
aar bestel je ze als set, dan betaal je geen € 81,-
maar ontvang je

15% korting en betaal je € 69,- !

Voor de bestelling kun je onderaan deze aanbieding de opgave doen.

* * *

Wij vertellen je nu graag even over het immuunversterkingspakket
perfect geschikt over deze COVID-tijd..

* * *

x

Nano-Mineralen
een oeroude techniek, tegen moderne vaccinaties

x

Nooit gerealiseerd waarom specifiek ZILVER wordt gebruikt voor bestek..? Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?

Wist je dat zilver al sinds de oudheid door vele volkeren gebruikt wordt om voeding en drank te conserveren? En dat in de medische wereld zilver vanaf circa 1800 wordt ingezet als ‘natuurlijk antibioticum’..? En wist je dat de Chinezen in de oudheid al gouden munten in kokend water deden om kleine deeltjes van dit edelmetaal in te kunnen nemen en de de eersten waren die colloïdaal goud maakten?

En wist je dat al in 1945 werd gevonden dat nano-deeltjes platina, kankercellen doden zonder schade aan gezonde cellen te veroorzaken? Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat veel van deze, als sinds de oudheid erkende, werkingen van edelmetalen tegenwoordig nog maar weinig wordt besproken… Een oeroude wijsheid die teloor dreigt te gaan.
x
Nanomineralen en Covid-vaccins
De meeste mensen ervaren bijwerkingen van de covid-19 vaccinaties (Sars-CoV-2). Dit komt omdat je immuunsysteem even een flinke opdonder krijgt. Net als wanneer je het virus zelf binnenkrijgt of een ziekmakende bacterie bijvoorbeeld. Je wordt even niet zo lekker of zelfs flink ziek. Veel gehoorde klachten zijn: koorts, hoofdpijn, moeheid, spierpijn, gewrichtspijn, rillingen, roodheid en pijn (op de prikplek), misselijkheid en braken.
x
Maar er zijn ook ernstige effecten voorgevallen zoals trombose (propje in het bloed) en de veelgehoorde myocarditis, (ontsteking aan de hartspier). Je immuunsysteem versterken heeft altijd zin, of je nu wel of niet gevaccineerd bent. Natuurlijk wil je zelf niet ziek worden. Of het nu van het virus, het vaccin of overdracht is. Je beste medicijnman is en blijft je eigen immuunsysteem…!
x
Je eigen immuunsysteem moet je beschermen tegen de dagelijkse aanvallen van alle ziekmakende stoffen (pathogenen), waaronder virussen. Miljoenen virussen, bacteriën en schimmels dringen per dag je lijf binnen! Die zijn gelukkig niet allemaal zo schadelijk als COVID-19, maar worden wel állemaal door je immuunsysteem gecheckt. Een paar duizend daarvan zijn wel ziekmakend en worden daarom ondervangen en uitgeschakeld.  Sommige zijn echt heel gevaarlijk, zoals het covid-19- en het griepvirus.
x
Maar natuurlijk wordt niet iedereen (ernstig) ziek daarvan. Dat hangt af van de hoeveelheid virus die je binnenkrijgt, op welke plek het binnen komt en hoe sterk jouw immuunsysteem op dat moment is. Want een tekort aan slaap, een grote zak snoep (suiker), een zware training, stress of emotioneel verdriet kunnen je immuunsysteem tijdelijk flink naar beneden halen. Laat staan als je chronische stress hebt, of elke dag heel veel suiker eet bijvoorbeeld.
x
Ook een vaccin is afhankelijk van je immuunsysteem om goed te werken, en bij een zwak immuunsysteem kun je er ernstig ziek van worden.Wil je niet ziek worden, dan moet je je immuunsysteem goed verzorgen! Of je nu wel of niet kiest of gekozen hebt voor een vaccin, want dat moet natuurlijk ieder voor zich bepalen.
x
Hoe werken de vaccins?
Sars-CoV-2-virus (huidig corona-virus) is een RNA-virus. Dat is een virus dat RNA als erfelijk materiaal gebruikt, net als bijvoorbeeld het influenza-virus (griep) of het hepatitis-C-virus. In het menselijk lichaam voert RNA als het ware de opdrachten van ons DNA door om die uit te gaan voeren. mRNA is messenger ofwel boodschapper-RNA. Het Pfizer en Moderna vaccin brengen mRNA in je lichaam. Het ingespoten mRNA geeft opdracht tot het maken van een stukje eiwit, het bewuste spike-eiwit van het corona virus. Dat is een uitsteekseltje van het virus, waar je lichaam dan antistoffen tegen moet gaan aanmaken. Deze antistoffen bestrijden het virus.
x
Janssen en AstraZeneca zijn vector vaccins. Een vector is een vervoersmiddel, dat een verkoudheidsvirus binnen brengt (aangepast chimpansee-virus). Aangepast zodat het zich binnen het lichaam niet kan vermenigvuldigen en je er niet ziek van wordt. Wél kan het de cellen inkomen. Met dat aangepaste virus komt ook een stukje genetische informatie van het Sars-CoV-2-virus mee om de spike-eiwitten te gaan maken. Ook dan zal het lichaam antistoffen aan gaan maken. Het idee is dat wanneer je het “echte virus” binnenkrijgt, je lichaam die antistoffen al paraat heeft staan, zodat je niet of minder ziek wordt.
x
Wat zijn antistoffen eigenlijk precies?
Elke cel, bacterie, schimmel of virus (micro-organisme) heeft aan de buitenkant kleine eiwitten zitten die de identiteit weergeven. Net zoals wij herkend worden aan ons gezicht. Die eiwitten worden antigenen genoemd. Zonder antigenen kan een micro-organisme niet aanhechten en overleven. Als een identificatiebewijs dat je nodig hebt om te kunnen reizen. Onze witte bloedcellen, de soldaten van ons immuunsysteem kunnen de antigenen aflezen en bepalen of het veilig is (lichaamseigen) of een indringer betreft.
x
Als het een indringer betreft dan worden door het immuunsysteem via verschillende schakels, specifiek passende eiwitten aangemaakt die het bewuste antigen uit kunnen schakelen. Dat worden antistoffen genoemd. Omdat het om specifieke, en soms heel gecompliceerde antigenen gaat, duurt het ontwikkelen van antistoffen enkele dagen tot zo’n 3 weken. Gelukkig heeft het lichaam wel een ijzersterk geheugen. Voor iedere antistof die het ooit heeft aangemaakt bewaart ie het ‘recept’.
x
Bij een volgende besmetting met HETZELFDE virus, ben je dan vrijwel direct beschermd. Dat is natuurlijk het idee achter alle vaccins. Ons eigen immuunsysteem is echter super ingenieus maar ook heel complex, en kan vele obstakels overwinnen. Een immuunreactie uitlokken met een afgedood virus als vaccin, is tot nu merendeels goed gegaan. Maar wat deze nieuwe “vaccins” teweeg gaan brengen op langere termijn, is nog lang niet duidelijk. Er zijn inmiddels ook al vele negatieve effecten gemeld. Omdat het lichaam zink nodig heeft voor de aanmaak van antistoffen, bepaalt jouw zinkstatus mede hoe snel antistoffen aangemaakt kunnen worden, de mate van jouw weerstand en het effect van een vaccin. Extra zink innemen is dus sowieso een goed idee..!Zink en DNA
Om alles in het lichaam goed te laten verlopen, kopiëren transcriptiefactoren erfelijke informatie van het DNA naar mRNA, welke vervolgens naar de eiwitfabriekjes van de cel gaat, om opdracht te geven voor productie van de juiste eiwitten(genexpressie). Zowel DNA als transcriptiefactoren zijn zinkafhankelijk. Bij een zinktekort raken functies verstoord en worden verkeerde instructies afgegeven. In het beste geval sterft de cel af; in het slechtste geval begint de cel zich ongeremd te delen tot een kankergezwel.

De vaccinaties op een rij. Links het eenmalige shot (DIffusion), daarnaast de tweemalige vaccinatie met 2 (Facillitated) stoffen. En dan het losse plaatje (rechts) met het eigenlijke mRNA in een bolletje eiwit.. (ATP)

Ook zouden er mutaties in het DNA kunnen ontstaan. DNA-schade kan gelukkig hersteld worden, maar bij tekorten aan voedingsstoffen en een stijgende leeftijd wordt dat steeds moeilijker. Zink is een van de belangrijkste mineralen om het DNA in een goede conditie te houden. Zink, of eigenlijk specifiek zink-ionen, zijn in staat om de replicatie (voorplanting) van virussen te stoppen.

Zink kan namelijk het RNA-afhankelijke enzym RNA-polymerase blokkeren, waarna de vermenigvuldiging van virussen wordt stopgezet. Ook remt zink de infectie van viruscellen. Zink, als zink-ionen heeft ook een directe, antivirale en antibacteriële werking.

Zonder zink kunnen er geen eiwitten, en immuuncellen aangemaakt worden zoals T-cellen, B-cellen en antistoffen. Dus ja, je leest het goed, zonder zink kan een vaccin ook niet (goed) werken. Een mild zinktekort komt geregeld voor en vergroot de vatbaarheid voor infectieziekten en verzwakt ons immuunsysteem.

Het immuunsysteem is afhankelijk van zink voor de opbouw en activatie van de diverse witte bloedcellen, de soldaten van ons lichaam. Stoffen als interferonen, interleukines en T-cellen zijn afweercellen van het lichaam, die worden afgescheiden of aangemaakt na contact met virussen, bacteriën of schimmels. Ze zijn essentieel voor de betrijding van ziekmakers. Zink is tevens nodig voor de celdeling, groei, herstel en (wond)genezing van spieren, en weefsels zoals huid, slijmvliezen en longweefsel.

Nano zink
Is gemaakt van het zuiverste water, met daarin zink-ionen “opgelost”. Het zijn de zink-ionen die al het werk verrichten dus wel zo makkelijk dat je zink meteen in de juiste vorm binnen krijgt. Dan werkt het ook veel sneller. Bovendien kan nano zink direct je bloedbaan in en is het niet afhankelijk van je maag/darmkanaal, wat bv tijdens ziekte en stress vaak niet optimaal functioneert. Bovendien vinden schimmels in je darm zink ook erg lekker. Daarbij geeft nano zink geen klachten als misselijkheid en een vieze smaak in de mond, zoals (zuig) tabletten dat wel vaak hebben. The Health Factory combineert het liefst Zink met een Kopersupplement. Zink en koper werken samen en in evenwicht. Ook koper heeft antivirale en antibacteriëleeigenschappen. De ziekenhuisbacterie MRSA overleeft het slechts enkele uren op een koperen deurklink (geeft koper-ionen af) terwijl een roestvrijstalen deurklink de MRSA-bacterie zo’n 6 maanden overlevingskans biedt. Verder is ook bij een koper deficiëntie gezien dat de activiteit van witte bloedcellen kan afnemen.

Zilver als je ’tweede immuunsyteem’..
Nano zilver staat al sinds de oudheid bekend om zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen. Inmiddels zijn er stapels rapporten die dat ook bewijzen en de veiligheid aantonen. Mits je natuurlijk voor een goede kwaliteit gaat zoals nano zilver. Omdat zilver zelf bacteriën, virussen (ook corona virussen), parasieten en schimmels kan doden, ontlast je daarmee je eigen immuunsysteem. Die heeft dan veel meer tijd en energie over om andere dingen te doen zoals het maken van T-cellen, antistoffen en het opruimen van dode en zieke cellen. Mocht je eigen immuunsysteem het niet (meer) zo goed doen, dan kan je met zilver de helpende hand bieden. Bovendien activeert nano zilver actief, via stamcelstimulatie, genezing van weefsels. Je kunt het dus breed inzetten.

Nano platina activeert je T-cellen
T-cellen zijn witte bloedcellen die een belangrijke rol spelen in het afweersysteem. Ze spelen een belangrijke rol bij immunotherapie (lichaamseigen vermogen tot genezing), kanker en vaccinaties. Die laatste vooral omdat T-cellen voor ons immunologisch geheugen zorgen. Zonder dat zouden vaccinaties natuurlijk geen zin hebben. T-cellen zijn ook “scherpschutters” van je lichaam.

Ze worden specifiek ontwikkeld door je immuunsysteem op basis van eigenschappen van ziekmakende virussen en andere pathogenen (ziekmakers). T-cllen worden grotendeels aangemaakt in onze thymusklier. Naarmate wij ouder worden slinkt de thymusklier, waardoor de productie van T-cellen afneemt. Nano platina stimuleert de activiteit van de thymusklier, en houdt zo productie van T-cellen op gang of re-stimuleert dit.

Zo helpt nano-platina indirect maar toch krachtig, virussen te bestrijden, immuniteit te verhogen en de werking van antistoffen te optimaliseren. Naast zink, is platina dus tevens van groot belang om zowel je immuunsysteem te versterken als ook vaccins te laten slagen.

Nano platina beschermd ook als antioxidant!
Als zeer krachtige antioxidant die gemakkelijk zijn weg kan vinden naar álle cellen in het lichaam, tot in de allerkleinste vaatjes, zenuwbanen en hersenen, is nano platina een super krachtig middel in de strijd tegen celschade. Aangetoond is dat nano platina schade in de cellen van lichaam, longen en hersenen kan beperken. In een studie met muizen werd aangetoond dat schade na blootstelling aan sigarettenrook in de longen, significant afnam wanneer vooraf nano platina werd toegediend. Nano platina kan de functie van een van de krachtigste antioxidanten van het lichaam, SOD, imiteren. Daarmee beschermt nano platina ons tegen beschadiging en mutatie van cellen, DNA en eiwitten die veroudering ziektes (kunnen) veroorzaken.

Een zeldzaam Platina-klompje in ruwe vorm

De
COVID-19 Vaccinatiebeschermingset van
The Health Factory

x

Speciaal voor ons stelde de experts van The Health Factory een set samen van drie nano-mineraal supplementen, gebaseerd op hun diepe kennis van supplementen, ons afweersysteem en de ontwikkelingen op virologisch gebied..! De set bevat de essentials, van Zink (met koper) voor DNA-herstel, antibacterieel Zilver en  Platina dat de witte bloedlichaampjes boost. De set bestaat zo uit:

    • Fles nano-Zink/Koper van 1L – € 55,-
    • Fles nano-Zilver van 1L – € 60,-
    • Fles nano-Platina van 1L – € 99,

Zo geeft je jouw lichaam de boost die het zomers nodig heeft!

Je kunt deze nano-mineralen los bestellen,
maar bestel je ze als set, dan betaal je geen € 214,-
maar € 189,- !
(15% korting)

* * *

Dit is de

Speciale WantToKnow-aanbieding:

* * *

“Ja, ik wil graag deze
Supplementen en
Nano-mineralen ontvangen
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van deze aanbieding:

dinsdag 6 juli a.s.

x* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending specifieke bedragen.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.
x

 

Totaal: € -