Advertentie

Einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde..!!


Einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde..!!

2024 © Succesboeken.nl | deze versie WantToKnow.nl/be

*

In het boek ‘Een einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde’ verdiept auteur Mark Gober zich in fundamentele overtuigingen over gezondheid en ziekte. Deze overtuigingen zijn inmiddels zó fundamenteel dat de meesten van ons er waarschijnlijk niet aan gedacht hebben, deze in twijfel te trekken. Bijvoorbeeld de idee over het veroorzaken van ziekte; zijn het de bacteriën, of maken deze deel uit van de schoonmaakploeg van het lichaam, die verschijnt op de plaats van onderliggende toxiciteit of verwonding?

Volgen onderzoekers de wetenschappelijke methode, als ze stellen dat ze virussen isoleren en aantonen dat deze virussen bij hun gastheren ziekten veroorzaken? Hoe worden onderzoeken uitgevoerd die zogenaamd de overdracht van ziektekiemen van zieke mensen naar gezonde mensen aantonen? Hoe verschillen de gezondheidsresultaten op lange termijn van gevaccineerde en niet-gevaccineerde populaties? Een aantal essentiële vragen, die niet of nauwelijks nog worden gesteld.

titel: ‘Een einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde’
auteur: Mark Gober
prijs: € 32,50
druk: Softcover
ISBN: 9789492665805
omvang: 318 pag.

Naast het onderzoeken van deze essentiële vragen, gaat Mark Gober nog een laag dieper door de aard van het bewustzijn te onderzoeken. Hij stelt dat we gezondheid en ziekte niet volledig kunnen begrijpen zonder eerst te begrijpen wie en wat we zélf zijn. Hij is daarbij tevens van mening, dat de moderne geneeskunde de plank écht en volledig misslaat. De moderne geneeskunde zet de wereld op z’n kop. Vandaar de titel van het boek.

De ongelukkige realiteit is dat we in een chronisch zieke maatschappij leven. En zoals COVID-19 heeft aangetoond, kan ziekte gebruikt worden als wapen om de bevolking te controleren en rechten af te nemen. Als we vrij willen zijn, zowel individueel als collectief, moeten we de geneeskunde op orde krijgen. Dit boek had niet op een belangrijker moment kunnen komen. Mark Gover is auteur van internationaal gepubliceerde zakelijke artikelen en een aantal boeken; studeerde magna cum laude af aan de Princeton University.

Hij is partner bij de ‘Sherpa Technology Group’ in Silicon Valley, een bedrijf dat technologiebedrijven adviseert over fusies, overnames en strategie. Hij werkte eerder als investment banking analyst in New York en zijn visie/meningen over zakelijke en technologische zaken, worden regelmatig geciteerd in vooraanstaande media, zoals Bloomberg Businessweek. Mak Gover over de achtergronden van zijn nieuwe boek:

“De moderne geneeskunde werkt niet.. Het voornaamste doel van dit nieuwe boek is om licht te laten schijnen op de zwakheden van de westerse benadering van gezondheid, die bekend staat als ‘allopathische geneeskunde’. En om in plaats daarvan te wijzen op een nieuw en verbeterd paradigma.

De huidige werkwijze wordt intensief gepromoot door de farmaceutische industrie, door artsen, de media, de politiek en de academische wetenschap. Veel doorsnee burgers sluiten zich zonder vragen te stellen hierbij aan. Dit is van groot belang, want zonder gezond te zijn kunnen we ons leven niet leven zoals we dat willen.
Zoals velen van ons tijdens de COVID-19-periode hebben ervaren, kan een afgekondigde noodtoestand voor de volksgezondheid als wapen gebruikt worden om op wereldschaal tirannieke maatregelen tot wet te verheffen. Als we zowel individueel als collectief vrij willen zijn moeten we de geneeskunde op orde krijgen.”

Mark Gober haalt in zijn boek aan, dat de artsen zijn geïndoctrineerd om de medische orde niet in twijfel te trekken. “De meest gewaardeerde en bekroonde collega’s zijn diegenen die het medisch dogma het meest accuraat kunnen reciteren.” Anders gezegd als ze het geleerde riedeltje opzeggen scoren ze het best!

Daarmee kom je dan direct bij zijn terechte conclusie, dat ‘wetenschap’ zijn eigen religie is geworden. Normaal gesproken moet de wetenschap, naar zijn oorspronkelijke bedoeling, ontelbare uitdagingen verwelkomen. En deze zien als groeipotentieel. Nieuwe grenzen verkennen door vooral het ‘het oude’ tegen het licht te houden en.. aan te passen!

Maar.. Op dit moment gebeurt juist het tegenovergestelde, het omgekeerde. Alles wat een wetenschapper of arts zegt wordt als ‘wetenschappelijk juist’ benaderd. Denk daarbij ook eens terug aan het geloof in de COVID-1,5 meter-maatregel. De burgers namen de maatregel aan, omdat ‘experts’ dit vertelden en angst hun motivator was, deze niet ter discussie te stellen.

Een ander pijnlijk punt: als de meerderheid van wetenschappers iets gelooft, dan moet het wel waar zijn. De zogenaamde ‘wetenschappelijke consensus’. Wanneer 80% van de wetenschappers vindt dat er een klimaatverandering gaande is, dan kan dat niet anders dan ‘waarheid’ zijn. Maar luister in dezen naar de minderheid van wetenschappers. De grootste wetenschappers breken juist met de ‘consensus’ (die dus feitelijk dat helemaal NIET is) over ‘klimaatverandering’, waaronder enkele Nobelprijswinnaars.

Achter deze hele mis-leiding en ontsporing, zit vooral het werk van de farmaceutische industrie. Zij stimuleren fundamenteel niet alleen de medische opleidingen, maar ook het medisch onderzoek. En dat gaat -hoe kan het anders..!!- in de richting van allopathische (reguliere) oplossingen. Dat betekent dat er minder fondsen zijn voor ‘alternatieve’ medische behandelingen.

KLIK OP DEZE COVERAFBEELDING VOOR LEAD NAAR UITGEVER

En dat betekent minder onderzoeken die kunnen aantonen dat deze ‘alternatief medische’ visie kan worden toegepast. En kunnen ‘de medisch wetenschappelijke experts’ beweren,  dat “er niet genoeg bewijs is dat andere behandelingen effectief zijn, er zijn gewoon geen gegevens over.”

Zouden zij dit vol kunnen houden als de holistische geneeskunde dezelfde fondsen zou ontvangen − en net zoveel voor officieel onderzoek − als het allopathische model? In deze zin is de farmaceutische industrie gemotiveerd om de voorkeur te geven aan het sponsoren van onderzoek, dat de veiligheid en de effectiviteit van hun producten bevestigt.

(klik voor vergrootte inhoudsopgave)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.