Advertentie

3300 artikelen en de WantToKnow-zoekmasjien..


 

Het zijn vreemde tijden, zeker als we kijken naar de recente ontwikkelingen in de wereld. De Amerikaanse overheid is een en  al verdeeldheid, en de vraag wie of wat de positieve krachten zijn op dit grote schaakbord, lijkt -voor ons in ieder geval- moeilijk te beantwoorden. Maar ook op vele andere terreinen in onze geziene en ongeziene wereld vinden veel diepfundamentele veranderingen plaats. Voor die mensen die regelmatig channelingen lezen, is dit geen nieuws, want uit de ongeziene wereld komen al jaren de berichten over deze revolutionaire omwentelingen.

Ook WantToKnow volgt al sinds haar verschijning op internet deze ontwikkelingen en toont ook de krampachtige pogingen van de powers-that-be, of in goed Nederlands, de gevestigde macht, om in het zadel te blijven. Graag wil ik in dit commentaar je eens wijzen op de enorme databank aan artikelen die er al op WantToKnow te vinden zijn, want op deze site vind je maar liefst zo’n 3300 artikelen, die vanaf de start geplaatst zijn.

De themawolk en onze zoekmasjien!
We raden je aan, om eens een via de zogenaamde ‘onderwerpenwolk’ op de homepage, eens te zoeken op het onderwerp waar jouw interesse naar uit gaat. Je zult verbaasd zijn over de gevarieerdheid aan onderwerpen..!

Kijk voorop de homepage, helemaal onderaan en klik op het thema van je keuze, om uit ALLE artikelen jouw interesse te selecteren! ..!!

Maar wat het bekijken van onderwerpen van je interesse betreft, merken we regelmatig dat in de commentaren onder de artikelen, bezoekers verwijzen naar externe bronnen of filmpjes, terwijl die ook op onze site te vinden zijn.

De perfecte zoekmachine, die bovenaan de homepage te zien is, wordt relatief weinig gebruikt en dat is eigenlijk jammer, want deze zoekt perfect, als we het zélf mogen zeggen.. We raden je aan om deze ‘virtuele masjien’ eens te proberen, want ook daar zul je versteld staan van de veelheid van verschillende onderwerpen, die feitelijk allemaal met elkaar gelinked zijn.

Bovenaan elke bladzijde, dus ook helemaal bovenaan, vind je onze prachtige zoekmasjien..!

We zijn weer fit en klaar voor een nieuw seizoen van nieuwsvoorziening en achtergrondartikelen, die het mensen mogelijk maken om te ‘ontwaken’. Wakker te worden in het besef dat we op de drempel staan van een nieuwe tijd. En dat de ‘slaap’ waarin we onszelf heerlijk verloren waren, ons heeft gediend en gebracht tot DIT moment, maar dat het tijd is om met een diep besef van de nieuwe tijd wakker te worden. Door te wéten wat er al die tijd is gebeurd, hoe we zijn beetgenomen door ‘nietsontziende heersers’, die aan jouw en mijn welzijn geen enkele boodschap hebben.

En dan hebben we het natuurlijk over de Monsanto’s van deze wereld, de krachten achter de farmaceutische INDUSTRIE en de machtigen, de krachten-achter-de-schermen, om een paar indringende voorbeelden te noemen. Bedrijven en bedrijfstakken, die het laten voortduren van overheersing en onderdrukking als enige doelstelling lijken te voeren. Mogen we je tot slot verwijzen naar één van deze voorbeelden..? Zoek maar eens in de zoekmasjien maar eens naar ‘Monsanto India’..  En klik op het artikel over de 200.000 boeren; over want-to-know gesproken..!

We wensen je wijsheid, maar vóór alles dat je plezier en passie mag be-leven!

Guido Jonkers / 15 december 2023