Advertentie

Klaas Dijkhof: vaccinatie-onkundig, wegduik-kundig..!


MIJN VERVOLGVRAAG AAN KLAAS DIJKHOFF:

“IS DE WAARHEID SPREKEN NIET VEEL FIJNER VOOR JE,

DAN DE WAARHEID VERZWIJGEN?”

x

x

Klaas Dijkhoff: vaccinatie-onkundig, wegduik-kundig..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Vol verwachtingen klopte eergisteren mijn hart, want ‘Doet die het of doet die het niet.’ Maar is inmiddels heel duidelijk, want als ik dit schrijf is het alweer 3 oktober: HIJ DOET HET NIET! Wel beloven maar niet leveren heeft sinds mijn ontmoeting met Klaas Dijkhoff (HIER) net voor de wedstrijd PSV-AJAX een nieuwe wending gekregen. Voetbalsupporters zingen regelmatig: “het is stil aan de overkant”. Maar vanuit Klaas Dijkhoff (HIER) blijft het al heel lang stil.

WAT ONTSTOND ER IN ONS GESPREK VOOR PSV-AJAX?

Voorafgaand aan PSV-Ajax kwamen er in mijn gesprek met de heer Dijkhoff al een paar hoge woorden uit. Naast zijn vraag om te stoppen met vragen stellen was daar zijn uitspraak dat hem geadviseerd was om niet te reageren op mijn vragen. En dus daarmee zijn uitspraak om de gemaakte afspraak met mij niet na te komen. Hoe bijzonder is dit eigenlijk? Een fractievoorzitter die niet langer zelf zijn eigen verantwoordelijkheid neemt om wel of niet te reageren. Je zou bijna gaan denken: “waar is hij zo bang voor?”

Is het de waarheid? Is de waarheid te confronterend om naar buiten te brengen? Ik heb dezelfde vraag ook al eens aan de staatssecretaris Paul Blokhuis (HIER) gesteld. Maar voor de heer Dijkhoff wordt deze vraag ook met de dag relevanter. Staat hij inderdaad teveel onder druk vanuit de industrie of vanuit zijn eigen partij om te zwijgen? Afgelopen zaterdag sprak ik de VVD Partijvoorzitter en zij liet mij weten dat zij zich niet met deze kwestie heeft bemoeid. En ja, ik geloofde haar.

Dus.. naar wie luistert hij wel?
Wie adviseert hem om niet te reageren en zijn afspraken niet na te komen? Wie het weet mag het zeggen. Ik denk dat iedereen die dit leest wel een vermoeden heeft. Want elke Nederlander weet ondertussen wel dat als de waarheid wordt verzwegen er altijd één ding is dat gewoon doorpraat. Maar zolang de waarheid wordt verzwegen, blijft er voor mij maar één optie over. Vanuit de menselijke verbinding vanuit respect vragen blijven stellen aan politici, die hoe je het went of keert met hun stem beslissingen over ons nemen.

‘Money Talks’
(Speciaal voor alle AC/DC fans)

 

WAAROM EEN NIEUWE TWEEDE BELOFTE DOEN ALS JE DE EERSTE AL NIET NAKOMT?

De meest bijzondere uitspraak van de heer Dijkhoff tijdens ons gesprek was wel: “ik heb één bewijsstuk en die ga ik je na vandaag wel toesturen”. Mijn mond viel natuurlijk open toen hij dit zei. Niet reageren, je afspraak niet nakomen, klagen over het feit dat ik vragen blijf stellen en dan ook nog eens informatie niet delen. HOE KAN HET?

 • Hoe kan het dat een politicus eerst hoog van de toren blaast door mij en vele ex-vaccers te beledigen met een zeer disrespectvolle brief?
  x
 • Hoe kan het dat een politicus er bewust voor kiest om een tweedeling in de samenleving te creëren?
  x
 • Hoe kan het, dat je geen bewijzen aanlevert terwijl je hier duidelijke afspraken over hebt gemaakt?
  x
 • Hoe kan het dat je als politicus klaagt over mijn aanhoudende manier van vragen stellen en dan vervolgens doodleuk tegen de NOS verslaggever live op televisie zegt dat het niet belangrijk is?
  x
 • Hoe kan het Klaas Dijkhoff? Jij weet hoe dit kan maar er zijn ondertussen heel veel mensen, die allang niet meer begrijpen hoe dit kan.
De 8-jarige Freek Hagoort. Het onderzoek naar zijn dood, veroorzaakt door een vaccinatie, openbaarde de de bizarre starheid van het RIVM rondom ‘vaccinatiebeleid’..?

Dus daarom kies ik ervoor om Klaas Dijkhoff (HIER) uit te nodigen om samen met mij eens naar Thanh Hagoort (HIER) te gaan. Ik nodig hem uit om eens tegen haar te zeggen dat ‘het niet belangrijk is’..! Ik weet zeker dat het hem goed zou doen om weer eens de mensen te spreken, die nog elke dag last hebben van jou ongenuanceerde en hardnekkige standpunt.Maar natuurlijk nodig ik hem van harte uit om als nog te reageren op de onderstaande email die ik hem vorige week stuurde (zie ps 1).

In de afgelopen maanden heb ik al aardig wat lessen geleerd in geduld hebben. Dus tot die tijd ga ik nog eens rustig nadenken over mijn volgende stap om eens echt oprechte antwoorden vanuit Den Haag te krijgen. En ja in het systeem (de politiek) stappen en van binnenuit de ziekte van de verzwegen waarheid op te lossen behoort ondertussen zelfs tot de mogelijkheden. Sinds mijn ontmoeting sluit ik ook deze optie niet uit.

Beste Klaas Dijkhoff (HIER), Ik wens je veel wijsheid en moreel besef toe. Vergeet nooit de wijze uitspraak van Mark Twain. Ik weet zeker dat het toepassen van deze wijsheid je veel vreugde gaat opleveren en dat laatste gun ik je van harte.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

—————————————————————

ps 1: Hierbij de email die ik vorige week naar de heer Dijkhoff stuurde, die ik nu wel openlijk deel omdat ik geloof dat transparantie helpt in het oplossen van heel veel maatschappelijke problemen.

Beste Klaas Dijkhoff,

Graag kom ik nog even terug op ons gesprek van afgelopen zondag. Ik heb je verzoek gehoord om te stoppen met brieven schrijven. Net zoals ik je verzoek hoorde om ons gesprek van afgelopen zondag niet te filmen. Aan dit laatste heb ik gehoor gegeven. Aan het eerste wil ik ook gehoor geven. Ik begrijp je verzoek namelijk heel goed want natuurlijk leidt het af van andere zaken, die voor jou momenteel belangrijker zijn. Dus heb ik voor mezelf besloten dat ik je een voorstel doe zodat we kunnen stoppen met onze uitwisseling. Volgens mij is dit iets wat ook goed voor jou is. Ik heb mijn voorstel verwoord in deze link. (HIER)

Laat duidelijk zijn dat dit voorstel minder gewenst is dan het aanleveren van de afgesproken bewijzen. Voor de vele jonge ouders in Nederland is het aanleveren van deze bewijzen natuurlijk van levensbelang. Maar zoals we ondertussen allebei wel weten is het wrange dat deze bewijzen niet bestaan. Dit gegeven maakt de gedachte van verplicht vaccineren natuurlijk extra pijnlijk, Maar gelukkig hoef ik deze verantwoordelijkheid niet te dragen,
Deze persoonlijke verantwoordelijkheid heb jij op je genomen toen je op 23 augustus 2018 jouw Klaasbrief publiceerde. (HIER)

Ik ben benieuwd wat je van mijn voorstel vindt. Ook deze keer ben ik bereid om aankomende week in Den Haag langs te komen om dit te bespreken. Deze persoonlijke email ga ik tot 1 oktober as. ook niet op facebook zetten. Ik kies ervoor om je tot 1 oktober rustig de tijd te geven om te overleggen met jouw mensen, die je adviseren wat een passende reactie is. Ik hoop dat het een reactie vanuit het hart is en niet vanuit het hoofd en dat het een reactie is die niet gebaseerd is op angst maar op vertrouwen.

Mocht ik op 1 oktober nog geen reactie hebben vernomen, dan ga ik er vanuit dat dit onderwerp inderdaad niet belangrijk voor je is zoals je tegen Joep Schreuder zei. Ook dit laatste is natuurlijk een keus. We leven in een vrij land dus jij bepaalt, hoe jij ermee omgaat. Ik mijn eerste brief op 5 mei jl. was mijn vraag: “wordt het verbinden of blijft het veroordelen?”. Nu is mijn vraag “wordt het verbinden of blijft het negeren?”. Ik kijk uit naar je reactie.

Met vriendelijke groet,

Frank Ruesink

1 gedachte over “Klaas Dijkhof: vaccinatie-onkundig, wegduik-kundig..!

 1. Ik moet toch keer op keer denken aan mr. Larken Rose.
  Wat is toch die zieke eigenschap te denken dat we een overheid in de huidige vorm echt nodig hebben? Hetzelfde geldt voor de kleine overheden, de gemeenten.
  Los van het politieke aandeel van het bestuur zitten er, vooral in de gemeente waar ik woon, een onnoemelijk aantal zwaar incompetente en zwaar overbetaalde, arrogante lui.
  Dan de bestuurstaken maar uitbesteden aan bedrijven die je kunt afserveren bij een gebrek aan prestatie maar ik denk dat ze in de regel efficienter en dus goedkoper precies dezelfde taken kunnen uitvoeren zonder de hooghartigheid die we vaak tegen komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.