Advertentie

aanbieding kijken zonder bril; titel van mail is ‘Op weg naar natuurlijk zien’,


wanttoknowdeffc_nlbe

 

De reden dat we je deze extra mail sturen,
is om je te wijzen op een speciale aanbieding die wellicht aan je aandacht is ontsnapt.
Deze aanbieding geldt nog tot maandag a.s. en we willen je deze aanbieding,
als trouwe nieuwsbrief-ontvanger, niet onthouden.

Waar gaat het kort gezegd over?

Het kijken door glazen is in onze maatschappij heel gewoon geworden.
Maar denken mensen er nog wel over na.?
Met andere woorden:

Is het wel zo logisch dat we een bril op onze neus zetten?

x

william bates eyes2

Wanneer je het precieze verhaal wilt lezen,
klik dan HIER voor de ervaringen en inzichten die Karin Hoogenboom opdeed.

Zelf was ze ooit brildragend en dat is nu volledig voorbij..!

Karin hierover:

Na dertig jaar bril en lenzen gedragen te hebben, begon ik zeven jaar geleden met het volgen van de Batesmethode. Direct na de eerste les merkte ik al grote veranderingen op. Ten eerste sliep ik diezelfde avond als een blok en dat was al heel lang niet meer gebeurd. Integendeel; ik begon me net wanhopig af te vragen of ik aan een vorm van slapeloosheid leed. Daarnaast ging ik, na een poosje oefeningen gedaan te hebben, dichtbij opeens veel beter zien.

Dat vond ik vreemd, ik was namelijk bijziend en had juist moeite met kijken in de verte. Maar ik zag echt veel meer kleur, diepte en contrast. Later gebeurde dit ook met mijn zicht ver weg. Die bril op mijn neus begon me steeds meer te storen en ik besloot hem definitief af te zetten. Ook al was het zicht in het begin nog wazig, het voelde veel meer ontspannen en vrij zonder die glazen voor mijn ogen..!

Karin Hogenboom (klik op de foto voor een volledig artikel op WantToKnow)
Karin Hogenboom

Ogen zijn mijn passie geworden en nu geef ik zelf cursussen en workshops gebaseerd op de methode van William Bates. Niet alleen kan ik ook jou weer helpen zien, zonder bril; de oefeningen die je doet, verdrijven ook vervelende oogklachten als droge, vermoeide en/of pijnlijke ogen. De methode-Bates heeft zelfs een positieve invloed op staar, glaucoom, maculadegeneratie en andere ernstige kwalen, zo leert de ervaring.

Ogen zijn inmiddels mijn absolute passie en ik heb de afgelopen jaren veel bijgeleerd. Ik ben erachter gekomen dat alles met alles in verbinding staat. Er is zoveel dat zijn weerslag heeft op de kwaliteit van je zicht: geblokkeerde emoties, scheefstand in wervels, maar ook tekorten in de voeding kunnen ervoor zorgen dat je – tijdelijk of permanent – wazig ziet. Ik kan je helpen inzicht te krijgen in de oorzaken van jouw oogprobleem en je ondersteunen met oefeningen en advies.

Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen hun zicht te verbeteren en hun oogklachten te verminderen of geheel te verhelpen, middels workshops, cursussen, privélessen en met tips en adviezen via mijn website en boek. Ik merk dat iedereen zijn eigen ontdekkingstocht heeft om de ogen weer te genezen en ik vind het fantastisch om mensen hierin op weg te helpen, te begeleiden en te adviseren.

Het idee voor de digitale cursus ‘Op weg naar natuurlijk zien’, met als basis de Dr. Batesmethode, ontstond begin 2011. Het voordeel van een digitale cursus is dat iedereen hem kan doen, ook als je bijvoorbeeld in Curaçao of Amerika woont. Maar ook als je in Nederland woont en reizen naar Amsterdam, simpelweg teveel inspanning of tijd vraagt. De digitale cursus heeft verder als voordeel dat je hem in je eigen tempo kunt volgen en de lessen op ieder gewenst moment kunt terugkijken en herhalen..!”

x

10 % korting voor lezers van WantToKnow.!
x

Met de kortingscode ‘Wanttoknow’, krijg je nu een korting van 10 % op de cursusprijs van € 125,-.

Kijk snel verder op WantToKnow voor het hele artikel/de aanbieding (geldig tot maandag 23 mei)

HIER

en alle informatie over deze revolutionaire methode om je bril definitief af te zetten..!

Tot je dienst!

x

redactie/uitgever WantToKnow.nl/be

bril zonder bril

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.