Advertentie

Met dit stralingsschild zorgeloos je laptop op schoot!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2017 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

* * *

x

x

x

Stralingsgevaar!
De gevaren van elektromagnetische straling

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Deskundigen waarschuwen ons écht voor het gebruik van een mobiele telefoons en laptops en notebooks! Want zelfs het gebruik van maar één uur per dag, kan zó schadelijk zijn voor het sperma dat mannen vruchtbaarheidsproblemen kunnen ontwikkelen. Uit een studie van Britse wetenschappers blijkt dat directe blootstelling van testikels aan mobiele telefoons (of zo’n vijftig centimeters van het lichaam vandaan) sperma kan ‘koken’ (oververhitten). Het aantal zaadcellen en de kwaliteit van het sperma zal daardoor drastisch verminderen. (o.a. HIER een artikel)

telefoon in je broekzak2De studie toont aan dat 47% van de mannen die hun telefoon overdag in hun zak houden een dalend spermaniveau hebben, tegenover 11% van de bevolking. Daarbij werden meer dan 100 mensen geanalyseerd; en wat blijkt? Mannen bewaren niet alleen hun mobiele telefoon in de buurt van hun lies, maar laten ook vaak een paar centimeter van hun bed hun mobiele telefoon opladen.. De studie suggereert dat het opladen van de telefoon in de buurt van het bed ook een bedreiging kan vormen en is gepubliceerd in het tijdschrift Reproductive BioMedicine.

Martha Dirnfeld van de Technion University
Professor Martha Dirnfeld: “We denken dat de kwaliteitsvermindering van sperma wordt veroorzaakt door een opwarming van het sperma door mobiele telefoons en door de elektromagnetische straling.”

Professor Martha Dirnfeld van de Technion University in Haifa verklaart: “We hebben de hoeveelheid actieve zaadcellen en de kwaliteit geanalyseerd en vonden een stevige achteruitgang. We denken dat dit wordt veroorzaakt door overmatige opwarming van het sperma door de telefoon en door de elektromagnetische straling.” 

Ze voegt eraan toe dat de resultaten een ernstige waarschuwing voor jonge mannen moeten zijn en verklaart: “Ik denk dat dit een waarschuwing moet zijn. Om hun kansen op het hebben van kinderen te verbeteren zouden mannen hun gewoonten moeten veranderen. Vrouwen dragen over het algemeen hun mobiele telefoons niet op hun lichaam, dus misschien heeft een mobiele telefoon geen invloed op hun vruchtbaarheid. Daar hebben we nog niet naar gekeken.

De theorie dat dalende vruchtbaarheid door met name het gebruik van mobiele telefoons wordt veroorzaakt, wordt met dit onderzoek ondersteund. Overal in de westerse landen neemt de kwaliteit van sperma af. Professor Gedis Grudžinskas, vruchtbaarheid consultant bij St George’s Ziekenhuis in Londen en in een vruchtbaarheidskliniek in Harley Street: “Mannen moeten nadenken over hun eigen welzijn en stoppen met hun telefoonverslaving. Als je een pak draagt naar het werk plaats de mobiel dan in je borstzak in plaats van dichtbij je zaadballen. Het zal het risico van dalende aantallen zaadcellen terugdringen. En is het echt nodig om de telefoon naast je op het nachtkastje te houden? Of in je pyjama in bed? Is dat echt nodig?”

Bekrachtiging van een studie uit 2004.
Dr. Imre Fejes van de Universiteit van Szeged in Hongarije, deed in 2004 een studie onder 221 mannen gedurende een periode van 13 maanden en vergeleek het sperma van ‘actieve mobiele telefoongebruikers’ uit deze groep, die het grootste gedeelte van de dag met hun mobiele telefoon in de hand zaten, met het andere deel van de groep: mannen die helemaal géén mobiele telefoon gebruikten, noch bij zich droegen. De resultaten van zijn onderzoek waren gelijkluidend, met die van de hierboven genoemde wetenschappers.

Dokter Fejes concludeerde uit zijn onderzoek, dat de eerste groep mannen, intensieve mobiele telefoongebruikers, een SIGNIFICANT-LAGERE kwaliteit sperma hadden, dan de andere groep. Bij het tellen van zaadcellen, bleek dat deze groep gemiddeld 59 miljoen zaadcellen per milliliter sperma produceerde, vergeleken met 83 miljoen voor de groep mannen die niet continue met hun mobiele telefoon rond liep.

Roken veroorzaakt kanker, dat moet op de pakjes.. In hoeverre is de mobiele EMS-straling evenzo beschadigend voor
Roken veroorzaakt kanker, dat moet op de pakjes.. Kennelijk staat de volgende wereldwijde onthulling voor de deur. Het ene ná het andere medisch-wetenschappelijke onderzoek toont aan, dat mobiele elektro-magnetische straling evenzo beschadigend is voor het menselijk lichaam..

Let wel: dan ging het hier nog maar over de kwantiteit, daar waar het feitelijk in essentie over kwaliteit van het sperma gaat. Daarvoor is de mobiliteit van het sperma een goede indicatie. Het vermogen van de spermatozoïden om krachtig voort te bewegen, was evenredig beïnvloed door de EMS uit de mobiele telefoons, zo bleek uit de studie. Mannen die dus intens hun mobiele telefoon gebruiken en/of met grote regelmaat met een laptop op schoot zitten, bleken minder mobiel sperma te produceren, dan de tegengroep; 36.3% in vergelijking met maar liefst 51,3% in de andere groep..!

Het was de eerste studie die aantoonde dat elektro-magnetische straling een stevig effect heeft op ons reproductievermogen als mensen. Je zou bijna zeggen, dat het een geschenk is voor de elite, die een drastische reductie van de wereldbevolking voor ogen heeft.. Dokter Fejes tot slot:

“Langdurig gebruik van mobiele telefoons, kan een ernstig negatief effect hebben op de mannelijke vruchtbaarheid en kwaliteit van menselijk sperma. Dit is in deze studie zichtbaar geworden in de kwaliteit en kwantiteit van het onderzochtte sperma.”

Hij voegt daaraan toe, zoals elke wetenschapper dat ‘hoort’ te doen, dat verder onderzoek noodzakelijk is, om deze resultaten te controleren, te bevestigen en verder uit te diepen..

 

Wat een toeval..? Ook die laptop preciés op plekken die onze voortplanting betreffen.. Think about it..
Wat een toeval..? Ook die laptop preciés op plekken die onze voortplanting betreffen.. Think about it..

 

En met deze kennis…

* * *

 

x

 

Alsjeblieft: de WantToKnow-

Met dit stralingsschild ÉCHT zorgeloos je laptop op schoot..!

‘Stralingsschild‘- aanbieding

in samenwerking met

x
(geldig t/m dinsdag 26 februari)
X

Deze bijzondere WaveWall-artikelen, selecteerden we in overleg met Harry van het Engelse WaveWall. Nadat bij een van zijn beste vrienden zwak zaad werd geconstateerd, besloot Harry onderzoek te doen naar de werking van straling op ons lichaam. Deze zoektocht was zo’n ‘eye opening experience’, dat hij besloot om er iets tegen te vinden. Geïnspireerd door de welbekende Faraday Cage kwam Harry tot het ontwerp van WaveWall’s gepatenteerde flinterdunne metaalvezel, die naadloos op kan gaan in matten en laptoptassen.

Sindsdien is WaveWall uitgegroeid tot leider op het gebied van stralingsblokkerende hoezen voor elektronische apparaten. Ze zitten iet stil, want ze doen nog steeds veel onderzoek naar de effecten van elektromagnetische straling op de menselijke cellen én het menselijke voortplantingsvermogen. Want het gaat natuurlijk niet alleen over mannen. Want ook vrouwen en kinderen zitten bijvoorbeeld met een ‘stralende laptop’ op schoot..! Ook wij van WantToKnow gebruiken, net als vele mannen en vrouwen, deze ‘schilden’ en zijn fan van de werking en de kwaliteit van de hoezen van WaveWall; én.. ze zijn nog stijlvol ook!

1. WaveWall Pad – Stralingsvrije Mat
De stevige LaptopPad biedt jouw lichaam een volledige barrière tegen de hitte en straling van je laptop. Niet alleen op schoot, maar ook vlak boven je schoot, als je hem voor je op tafel hebt liggen.. Even goed kijken op de foto rechts, maar de mat ligt onder de laptop…!

Deze minimalistische mat past dus gemakkelijk onder je computer, wanneer je deze op schoot of op een bureau hebt staan. WaveWall maakt haar LaptopPads met hun gepatenteerde hi-tech geweven zilver- en koperdraden, die die RF- LF- en ELF-straling volledig blokkeert. Deze beschermende laag is aan beide kanten veilig ingelegd in een koelende laag, hoge kwaliteit imitatie-leer, waardoor het werken met een laptop niet alleen veilig, maar ook een stuk comfortabeler is!

De WaveWall Pad is beschikbaar in:

  • 13″ inch (29,4 x 16,6 cm)
  • 15″ inch (34,5 x 19,4 cm)
  • 17″ inch (38,3 x 21,5 cm)

Speciale WTK-prijs: € 74,-
(Normaal: € 89,-)

 

2. WaveWall Laptop – Stralingsvrije Laptoptas
De robuuste Laptopts van WaveWall biedt jouw lichaam een volledige barrière tegen de hitte en straling van je laptop, wanneer je die in een tas op je lichaam draagt én wanneer hij in gebruik is. Haal je de laptop uit de tas, dan past deze dunne beschermlaag, gemakkelijk onder je computer, wanneer je deze op schoot of op het bureau hebt staan.

WaveWall maakt haar laptoptassen met hun gepatenteerde hi-tech-geweven zilver- en koperdraden, die die RF- LF- en ELF-straling volledig blokkeren! Deze beschermende laag is aan beide kanten veilig ingelegd in een verkoelende laag hoge kwaliteit imitatieleer, waardoor het werken met een laptop niet alleen veilig, maar ook een stuk comfortabeler is! De binnenkant van de tas is gevoerd met een zachte beschermlaag, zodat er uiteraard geen krasjes op je laptop komen. De WaveWall Laptop is beschikbaar in deze formaten:

  •  29,4 x 16,6 cm (13″ inch)
  •  34,5 x 19,4 cm  (15″ inch )

Speciale WTK-prijs: € 79,-
(Normaal: € 89,-)

* * *

x

“Ja, ik wil graag deze
Stralingsschilden van WaveWall
in huis hebben!”

x
Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 26 februari a.s.

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x
Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie