Advertentie

Vuurballen! Je mobiele telefoon ‘kookt’ zaadcellen..


telefoon in je broekzak

x

x

Vuurballen..?!

Mobiele telefoon ‘kookt’ zaadcellen

2014 © WantToKnow.nl/be

x

Martha Dirnfeld van de Technion University
Professor Martha Dirnfeld: “We denken dat de kwaliteitsvermindering van sperma wordt veroorzaakt door een opwarming van het sperma door mobiele telefoons en door de elektromagnetische straling.”

Deskundigen waarschuwen ons voor het volgende: het gebruik van een mobiele telefoon voor zelfs maar een uur per dag kan zo schadelijk zijn voor het sperma dat mannen vruchtbaarheidsproblemen kunnen ontwikkelen. Uit een studie van Britse wetenschappers blijkt dat directe blootstelling van testikels aan mobiele telefoons (of zo’n vijftig centimeters van het lichaam vandaan) sperma kan ‘koken’. Het aantal zaadcellen en de kwaliteit van het sperma zal daardoor drastisch verminderen.

De studie toont aan dat 47% van de mannen die hun telefoon overdag in hun zak houden een dalend spermaniveau hebben, tegenover 11% van de bevolking. Daarbij werden meer dan 100 mensen geanalyseerd; en wat blijkt? Mannen bewaren niet alleen hun mobiele telefoon in de buurt van hun lies, maar laten ook vaak een paar centimeter van hun bed hun mobiele telefoon opladen.. De studie suggereert dat het opladen van de telefoon in de buurt van het bed ook een bedreiging kan vormen voor zaadcellen en is gepubliceerd in het tijdschrift Reproductive BioMedicine.

Professor Martha Dirnfeld van de Technion University in Haifa verklaart: “We hebben de hoeveelheid actieve zaadcellen en de kwaliteit geanalyseerd en vonden een stevige achteruitgang. We denken dat dit wordt veroorzaakt door een opwarming van het sperma door de telefoon en door de elektromagnetische straling.” 

Ze voegt eraan toe dat de resultaten een ernstige waarschuwing voor jonge mannen moeten zijn en verklaart: “Ik denk dat dit een waarschuwing moet zijn. Om hun kansen op het hebben van kinderen te verbeteren zouden mannen hun gewoonten moeten veranderen. Vrouwen dragen over het algemeen hun mobiele telefoons niet op hun lichaam, dus misschien heeft een mobiele telefoon geen invloed op hun vruchtbaarheid. Daar hebben we nog niet naar gekeken.

telefoon in je broekzak2De theorie dat dalende vruchtbaarheid door het gebruik van mobiele telefoons wordt veroorzaakt wordt met dit onderzoek ondersteund. Overal in de westerse landen neemt de kwaliteit van sperma af. Professor Gedis Grudžinskas, vruchtbaarheid consultant bij St George’s Ziekenhuis in Londen en in een vruchtbaarheidskliniek in Harley Street: “Mannen moeten nadenken over hun eigen welzijn en stoppen met hun telefoonverslaving. Als je een pak draagt naar het werk plaats de mobiel dan in je borstzak in plaats van dichtbij je zaadballen. Het zal het risico van dalende aantallen zaadcellen terugdringen. En is het echt nodig om de telefoon naast je op het nachtkastje te houden? Of in je pyjama in bed? Is dat echt nodig?”

Bekrachtiging van een studie uit 2004.
Dr. Imre Fejes van de Universiteit van Szeged in Hongarije, deed in 2004 een studie onder 221 mannen gedurende een periode van 13 maanden en vergeleek het sperma van ‘actieve mobiele telefoongebruikers’ uit deze groep, die het grootste gedeelte van de dag met hun mobiele telefoon in de hand zaten, met het andere deel van de groep: mannen die helemaal géén mobiele telefoon gebruikten, noch bij zich droegen. De resultaten van zijn onderzoek waren gelijkluidend, met die van de hierboven genoemde wetenschappers.

Roken veroorzaakt kanker, dat moet op de pakjes.. In hoeverre is de mobiele EMS-straling evenzo beschadigend voor
Roken veroorzaakt kanker, dat moet op de pakjes.. Kennelijk staat de volgende wereldwijde onthulling voor de deur. In de zin dat mobiele EMS-straling evenzo beschadigend is voor het menselijk lichaam..

Dokter Fejes concludeerde uit zijn onderzoek, dat de eerste groep mannen, intensieve mobiele telefoongebruikers, een SIGNIFICANT-LAGERE kwaliteit sperma hadden, dan de andere groep. Bij het tellen van zaadcellen, bleek dat deze groep gemiddeld 59 miljoen zaadcellen per milliliter sperma produceerde, vergeleken met 83 miljoen voor de groep mannen die niet continue met hun mobiele telefoon rond liep. En dan ging het hier nog maar over de kwantiteit, daar waar het feitelijk in essentie over kwaliteit van het sperma gaat. Daarvoor is de mobiliteit van het sperma een goede indicatie.

Het vermogen van de spermatozoïden om krachtig voort te bewegen, was evenredig beïnvloed door de EMS uit de mobiele telefoons, zo bleek uit de studie. Mannen die dus intens hun mobiele telefoon gebruiken, bleken minder mobiel sperma te produceren, dan de tegengroep; 36.3% in vergelijking met maar liefst 51,3% in de andere groep. Het was de eerste studie die aantoonde dat elektro-magnetische straling een stevig effect heeft op ons reproductievermogen als mensen. Je zou bijna zeggen, dat het een geschenk is voor de elite, die een drastische reductie van de wereldbevolking voor ogen heeft..

Dokter Fejes tot slot: “Langdurig gebruik van mobiele telefoons, kan een ernstig negatief effect hebben op de mannelijke vruchtbaarheid en kwaliteit van menselijk sperma. Dit is in deze studie zichtbaar geworden in de kwaliteit en kwantiteit van het onderzochtte sperma.” Hij voegt daaraan toe, zoals elke wetenschapper dat ‘hoort’ te doen, dat verder onderzoek noodzakelijk is, om deze resultaten te controleren, te bevestigen en verder uit te diepen..

 

Wat een toeval..? Ook die laptop preciés op plekken die onze voortplanting betreffen.. Think about it..
Wat een toeval..? Ook die laptop preciés op plekken die onze voortplanting betreffen.. Think about it..

 

28 gedachten over “Vuurballen! Je mobiele telefoon ‘kookt’ zaadcellen..

 1. De overheid zal nooit mobiele telefonie uitsluiten of onveilig verklaren. Dit is namelijk het middel tot ultieme kontrole van de bevolking!

  Het is trouwens een illusie te denken dat onze overheden onze veiligheid zou beschermen!

  De overheid is een bedrijf! Onze rechten zijn daaraan ondergeschikt!

  1. En dan doen ze net of bepaalde instanties over onze privacy waken.
   Dat doen ze wel op een erg vreemde manier dan.
   Ziekenhuizen laten door gevangenen in Belgie privacy gevoelige documenten verwerken waardoor veel gegevens in verkeerde handen terecht komen.
   Gemeenten beveiligen hun internetverkeer met de burger niet goed waardoor gegevens zoals Burgerservicenummers en meer op straat komen te liggen.
   Ikzelf maakte recent mee dat via de telefoon mijn bankrekeningnummer werd gevraagd door een energieleverancier en als ik dat niet gaf konden ze niets voor mij doen terwijl op TV juist gewaarschuwd wordt geen bankgegevens aan anderen te verstrekken.
   Ook kreeg ik een brief van een internet provider dat ik contact MOEST opnemen met een bedrijf omdat de modum vervangen zou worden door een nieuwere versie met WIFI.
   Toen ik daarover belde zei de persoon aan de andere kant van de lijn dat hij het vreemd vond dat ik dat niet wilde want de meesten juichten het juist toe waarop ik zei ik ben niet de meesten maar een persoon met een eigen mening.
   Als voorbeeld gaf ik als iedereen het water inloopt en ik ga over de brug en bereik veilig de overkant terwijl al die anderen verdrinken wie is er dan het verstandigst?
   Toen restte hem niets anders dan te zeggen dat ik het maar beter kon doen omdat ik anders problemen zou kunnen verwachten omdat de oude modum te traag zou zijn omdat de internetsnelheid ook verhoogd was.
   Daarop heb ik gezegd dat ook dat niet zo hoeft te zijn omdat ik altijd nog de computer in de tuin kan zetten en laten fungeren als bloembak waarop hij zei dat hij daar nog niet aan gedacht had.
   Ik bedoel maar het wordt op die manier allemaal wel door de strot geduwd.

 2. Kijk het is allemaal op vrijwillige basis, maar het is net als met drugs, heel verslavend, en dat weten deze deugnieten al heel lang.
  Net als met onze zieke samenleving, ja je moet er mee leren leven, en als je dit dan niet kan, of wilt, ja dan ben jij de racist, ik bedoel maar!
  Het is niet zinvol om al jouw persoonlijke verkeerde beslissingen bij de overheid voor de deur te leggen, kijk ik heb geen toverkasje, en ik overleef het ook, een oude ordinateur, met kabel op telephone net, en kijk het werkt.
  Niet dat ik zo technisch ben, verre van dat, maar volg mijn eigen weg, met behulp van mijn kleinzoon, die op de Universiteit van Toulouse studeerd, zo kan het ook !

  1. Jenne.
   Overheidsinstanties zijn juist degene die alles door de strot duwen.
   Internet: zonder internet (computer) wordt het mensen bijna onmogelijk gemaakt om dingen met overheidsinstanties te regelen kijk maar naar de belastingdienst de blauwe enveloppe verdwijnt ook al terwijl veel mensen niet eens weten hoe ze met een computer moeten omgaan of zoals velen niet eens een computer hebben.
   Wat dit soort dingen wel allemaal met elkaar gemeen hebben is dat de staat of gemeenten mensen kunnen ontslaan waardoor ze meer geld over houden.
   Dat is meestal het geval bij maatregelen die de staat neemt alles digitaal zodat ze kunnen besparen op arbeidskosten zoals dat ook gebeurd bij banken en andere instanties.
   Asscher heeft telkens zijn mond vol over werkeloosheid bestrijding terwijl juist de staat voor meer werkelozen zorgt.
   Gemeenten blijken mensen met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd ook al te ontslaan waarvoor dan een werkeloze (die in beginsel goedkoper is) in de plaats komt of ze worden vervangen door vrijwilligers of mensen die een straf opgelegd krijgen door een rechter (hierbij denk ik dan bv aan schoonmaakwerk of in de plantsoenendienst).
   Ze geven totaal niets om mensen en het enige dat telt is geld en doe je niet mee val je steeds meer buiten de boot.
   Hier een voorbeeld: een vaste werknemer kost per maand € 1500,- een werkeloze ontvangt € 1050.- is bij elkaar €2550,-
   Ontsla je de vaste werknemer dan gaat die van €1500,- naar 70 % van laatst verdiende loon = €1050,- die werkeloze blijft op €1050,- als hij de ontslagene vervangt wat een besparing oplevert van €450,- per werknemer/ster per maand.
   Doe je dat bij 100 mensen is dat €45.000,- per maand x 12 = € 540.000,- per jaar.(daar komen dan nog de vrijwilligers en zij die voor straf moeten werken nog bij).
   Het vreemde is echter wel dat degenen die dit beslissen zoals wethouders niet vervangen worden door een werkeloze die ook over dergelijke capaciteiten beschikt terwijl dat misschien wel meer zou kunnen opleveren gezien hetgeen zij betaald krijgen.
   Dus Jenne niets persoonlijke verkeerde beslissingen dit is pure opzet waar je gedwongen aan mee moet doen.

  2. Arnold, er ontgaat mij even iets, dat salaris 1500 plus 1050 = 2550 wat wil je daar mee zeggen ?
   En een bedrijf heeft werknemers om een product te vervaardigen, om daar geld aan te verdienen, salaris cq loon zijn onkosten !
   Vroeger als je niet werkte kreeg je steun, dat stelde niks voor, in mijn jeugd was ik volontair leerling op een reclame bureau, 25 FL per maand kon er net mijn materiaal van betalen, zakgeld van mijn moeder en wat ik er bij scharrelde, met allerlei werkjes, en de avond grafische school voor het patroons diploma, om de mogelijkheden van je werk, het ontwerpen etc, en de uitvoering daar van, druk bezig dus, ja nu doen ze niks en hebben toch geld om handen, en maar klagen, en personeel is geen pretje, de goede uitgezonderd natuurlijk,

  3. Jenne.
   Van de week was er een dame op TV die al meer dan 20 jaar IN DIENST BIJ DE GEMEENTE als schoonmaakster werkte en nu werd zij ontslagen en vervangen door een werkloos iemand.
   Die € 1500,- stelt dan het loon dat betaald werd aan die dame die al 20 jaar in dienst van de gemeente was voor wat nu dus goedkoper gaat gebeuren omdat zij nu vervangen wordt door een werkloos iemand die minder betaald wordt vandaar die € 1050,- (dit zijn fictieve bedragen)maar ik denk dat het wel redelijk kan kloppen alleen nam ik dit als voorbeeld omdat ik niet precies weet wat het minimum loon voor een schoonmaakster/er in loondienst van de gemeente is wel is het zo dat een werkloos iemand 70 % van zijn laatst verdiende loon krijgt en 70 % van € 1500,- = € 1050,- In het extreme geval zou de gemeente dus eerst deze vaste medewerker/ster kunnen ontslaan zodat haar uitkering dus op € 1050,- komt waarna ze de volgende dag als werkloze voor minder dus weer hetzelfde werk mag gaan doen bij diezelfde gemeente.
   Voorbeelden zijn er genoeg en als je door hebt hoe het systeem werkt zie je ook dat overheden er telkens beter van worden.

  4. PS.
   € 1500 plus € 1050 = € 2550 dat is zeg maar het loon en die uitkering bij elkaar opgeteld.
   dat wordt nu dus 1050 plus 1050 = 2100 wat de gemeente/overheid dus € 450,- oplevert per maand per persoon.

  5. Arnold; dat kan dus niet, met een uitkering van werkeloos zijn, voor dit uitkerings bedrag aan het werk gaan, dat gaan de syndicaten niet pikken, een loon of salaris is geen uitkering, en anders om ook niet !

  6. Jenne.
   Er is in Nederland zelfs een discussie gaande over dat uitkeringsgerechtigden zelfs vrijwilligerswerk moeten doen onder het mom van voor wat hoort wat ik meen dat Rotterdam daar een voorstander van is maar Amsterdam juist niet.
   Ik ken mensen die ontslagen zijn die de andere dag via een uitzendbureau weer op dezelfde werkplek konden terug komen maar dan wel voor minder loon.
   Sociale werkplaatsen verdwijnen ook steeds meer omdat gewone bedrijven verplicht worden minder valide mensen aan te nemen wat de overheid natuurlijk ook weer geld oplevert omdat zij de lonen van deze mensen moesten betalen.
   De overheid is momenteel bezig om de lonen te drukken denk ook maar aan de vluchtelingen die door de werkgeversorganisaties met open armen ontvangen worden.
   Jenne het Nederland zoals het was is er niet meer.
   De gewone man wordt financieel totaal uitgekleed en de rijken worden rijker.
   Ook banken doen daar aan mee eerst was er een persoon die je cash geld verstrekte toen kregen we de pinpas en was de persoon in kwestie overbodig nu zie je steeds meer dat mensen met de mobiele telefoon gaan betalen dus als dat erdoor komt zullen pinautomaten ook verdwijnen wat je nu al ziet gebeuren maar als dan de pinautomaten weg zijn zullen ze zeggen dat de mobiele telefoon ook niet meer voldoet want je kunt hem verliezen en dan zullen ze je dwingen een chip te nemen want die kun je niet verliezen en dan hebben ze iedereen onder controle omdat je anders zonder eten zit.
   automatisering,betalen met de GSM,belastingaangifte via de computer enz alles dient maar één doel controle over iedereen door ze afhankelijk te maken.

  7. Arnold, ik lees jouw reacties die ik denk de nodige aandacht verdienen.
   Omdat ik even geen tijd heb hier verder op in te gaan, want dan is het nodig om met onderbouwende links te komen.
   Wil wel even opmerken dat voor velen spiritualiteit een luxe probleem is.
   als je alles hebt namelijk, wat wens je dan nog meer?
   Denk dat veel bezoekers op Wtk aan dit probleem lijden.
   Zolang het goed gaat, even los van de normaal menselijke problematiek, zijn vele spirituele onderwerpen een volgend gebrek aan armoede.
   Google maar op de behoeftenpiramide van Maslov…
   Hoe dan ook, de participatiewet die ingegaan is per januari 2016 is een regelrechte crime.
   Naast de vele maatregelen die dit achterlijke kabinet er ondertussen ook nog eens heeft doorgejast.
   De woningwet is zodanig aangepast dat de honden er geen brood van lusten.
   En niemand hoor ik over dit soort zaken.
   Wordt tijd dat iedereen in de bijstand beland om eens echt empatisch te kunnen zijn met mensen die daar noodgedwongen moeten vertoeven.
   En ik kan er nog wel een aantal aanhalen.
   Mensen, kijk naar je medemens om, dan weet je hoe laat het is….

  8. Verder word ik compleet gestoord van mensen die in de WAO zitten en dus hun centjes ontvangen en daarnaast gewoonweg weer aan het werk zijn.
   Dit soort mensen, daar hebben we er ook velen van helaas….
   Vervolgens word ik compleet gestoord van mensen die net doen alsof het met hun spirituele onderneming heel goed gaat, maar ondertussen de rekeningen niet betalen…
   Mijn ervaringen zijn niet misselijk, en laten er een heleboel door de mand vallen helaas…
   In den spiri?, laat mij niet lachen…
   Het wordt echt tijd dat mensen vanuit hun geweten eens eerlijk worden.
   En dat men name dit spirituele volk wat graag wil verdienen maar niet wil betalen.

  9. Anna/Jenne.
   Jenne in 2.5 schrijf je dat zoiets niet kan voor een uitkeringsbedrag werken vandaar dat ik hier een voorbeeld aan draag wat bewijst dat het dus gebeurd.
   http://mijnvrijdenkersruimte.blogspot.nl/2013/08/de-re-integratietrajecten-van-uw.html
   Anna ik weet dat het hier eigenlijk over de mobiele telefoon zou moeten gaan maar zoals ik al eerder schreef maakt alles deel uit van een groter opgezet plan namelijk mensen afhankelijk maken zodat je hen je wil kunt opleggen en anders geen eten.
   In het artikel wordt ook al aangegeven dat je bijna zou denken dat het in het straatje van de elite past omdat die de bevolking zou willen reduceren wat dus door verslechtering van ons mannelijke reproductie vermogen ook lijkt te gebeuren door de straling van de GSM.
   Overheersen zou het uiteindelijke doel zijn van diezelfde elite en natuurlijk goedkope arbeiders het liefst voor niets zodat zij meer overhouden.
   Daarom gaf ik hier deze voorbeelden om de verbanden duidelijk te maken en ik hoop dat daar begrip voor is.

  10. Nee Arnold niet voor mij, ben een hardhoofdig mens, als je niet jaagt en graan verzameld ga je niet eten, als je niet werkt, moestuin, huisrepareren, voor de winter bezig zijn, en je verstand gebruiken, wordt onafhankelijk leven een probleem.
   Heb het geluk gehad om nooit afhankelijk van welk systeem ook te zijn, ben daar met mijn vrouw ook altijd doelbewust mee bezig geweest !
   Hard gewerkt, gespaard en onze centjes wijs belegd in ?, zonder echt risico,
   alles op lange termijn gezien, zo was het bij ons.
   Heb Nederland in de beginne met zijn sociale wetgeving bewonderd, maar het misbruik, en dat werd door halvegare ambtenaren nog aangewakkerd, heb ze gekend gezonde mensen, met uitkeringen hier keihard werken, als je ze er op aanspreekt lachen ze je in je gezicht uit, meest voorkomende bedrieg kwalen, rug klachten, burnout, overspannen, en zware psychise problemen, moet kunnen, ok, maar waar is het zelfrespect van deze lieden, en in de zon kunnen ze niet zitten, met al die pakken boter op hun hoofd.

  11. Kijk Arnold, hier waar ik woon, weten wij, de citoyenité dat, de helft van de politiekers bon a rien zijn, en de andere helft prêts a tout !
   Nooit discussie aan gaan, zinloos, voor zo’n mens als die mevrouw, als ze geen sterk karakter heeft gaat ze problemen krijgen, dit is oneerlijk, en onjuist, dus advocaat pro deo, of in de opleiding, niet bij de pakken neer gaan zitten !
   Vanmorgen gelezen over een zekere Spijker, de echtgenote van minister Schipper, wat een onverlaat, werkt in gezondheids wereld, nou ja lees het maar, er moeten meer Bonnie en Clide’s komen, beetje heftiger als geen stijl, terreur op die viespeuken, dat is passend in deze tijd, helaas dat het zo moet !

  12. Er bestaan wel degelijk beroepsziekten, naast uitputtingsziekten die onze maatschappij als tol heeft.
   Er zijn vele mensen die hun leven lang van de vroege tot de late avond keihard in bijvoorbeeld de bouw, stratemakerij hebben gewerkt.
   Zodanig gewerkt dat ze door het werk gesloopt zijn.
   De mijnbouw, nog zo één.
   Naar dit soort mensen kan ik me alleen maar feitelijk nederig voelen.
   Ze hebben hun kracht gegeven tegen een belachelijk loon, een slavenleven geleid voor een hongerloontje en feitelijk het echte leven moeten opgeven voor dat dooie rotgeld.
   Dan zijn ze gesloopt en dan moeten ze nog gaan genieten?
   Waarvan? Van hun ongezondheid aangebracht door de verantwoordelijke slavendrijvers?
   Het zijn de gezonden mét geld en zónder slopende banen die vanuit hoogmoed denken te kunnen verzinnen dat dit allemaal ingebeelde ziekte is.
   Nogmaals de participatiewet is een crime.
   Mensen worden ontslagen en voor hetzelfde werk weer aangesteld maar dan voor een bijstandsuitkering, want participeren is vanaf 2016 verplicht…
   Er zijn er duizenden die ook in de goede tijden misbruik hebben gemaakt van hun tijdelijke ongezondheid.
   Ook dat kan tegenwoordig niet meer, tenzij je slim bent, danwel een narcistische inslag hebt.
   Bedriegen is van alle tijden.
   Deze bedriegers moeten met name aangepakt worden.
   En deze bedriegers zitten overal, vooral daar waar geld verslavend ruikt.
   Want geld krikt een klein ego op bijvoorbeeld, dan ben je nog eens iemand toch?
   En kom je uit een geldnest, dan ben je op de voorhand al besmet.

  13. Arnold, eigenlijk is het off topic maar ben blij dat je het aangekaart hebt.
   Zolang mensen het nog goed hebben, willen ze er niet eens bij stilstaan.
   Dan staan ze liever stil bij wat er van hun ziel moet worden als ze dood gaan.
   Vuurballen van de mobile telefoon is wat mij betreft redelijk synoniem met vuurballen met duizenden euroos in de pocket.
   Als contant geld wordt afgeschaft gaan we nog wat beleven…

  14. De vruchtbaarheid van zaad is synoniem met de vruchtbaarheid van geld.
   Mannen kopen en vrouwen laten zich kopen.
   Misschien maar goed dat er mobiles zijn 😉

  15. Anna.
   In 2.9 gaf ikzelf ook al aan dat het eigenlijk off topic lijkt en vroeg er toch begrip voor.
   Ik heb al eerder stukjes geplaatst waarin ik tegen automatsering,zaken regelen via internet en betalen met en constant op de mobiele telefoon rammelen pleitte.
   In het artikel wordt gesproken dat het de vruchtbaarheid kan aantasten en dat het mogelijk wel in het straatje van de elite past ivm reducering van de wereldbevolking en om aan te geven dat dat niet het enige nadeel kan zijn wil ik duidelijk maken dat mensen veel te makkelijk meegaan in de ontwikkelingen op technologisch gebied ten koste van zichzelf.
   Vooral de jeugd is nogal wild op nieuwe hebbedingen want het is nog niet uit of ze moeten het hebben en doe je niet mee dan tel je niet mee.
   Vaak denken de mensen niet meer na en schaffen alleen maar dingen aan omdat iedereen dat doet en natuurlijk status speelt hierbij ook een rol zoals er een tijd is geweest dat Nike schoenen een rage waren en kon je daar wegens financiele redenen niet aan meedoen dan telde je niet mee en vaak werden kinderen dan ook bespot.
   Kuddegedrag lijkt mij een enorm probleem omdat het mensen weerhoud van relativeren en nadenken eer ze doen en daar wordt gretig gebruik van gemaakt ten nadele van hen die aan kuddegedrag meedoen.
   Laatst was er iemand die schreef dat een gelovige gezegd had dat hij de westerse bevolking niet snappen kon omdat ze om zoveel mogelijk geld te verdienen zich uit de naad werken om dan vervolgens dat geld weer uit te geven aan gezondheidszorg omdat ze door dat werken bv een burn out hadden gekregen dus wat ben je er dan mee opgeschoten?
   De mobiele telefoon is nuttig omdat je dan van overal kunt bellen het nadeel is dat je overal te bereiken bent op de meest ongelegen momenten wat stress kan oproepen of irritatie.
   Het zelf nadenken is ook niet meer nodig omdat ze via de I Phone/tablet alles via internet kunnen opzoeken wat als een vooruitgang wordt gezien terwijl het juist het tegenovergestelde doet.
   Dan heb ik het nog niet eens over irritatie wat opgewekt wordt omdat je geen fatsoenlijk gesprek meer kunt voeren omdat ze alleen maar (waar dan ook) met die telefoons bezig zijn (soms zelfs als ze maar een paar meter van elkaar verwijdert zijn) hoe achterlijk kan je zijn? En hoeveel geld kost al die onzin?
   En tot slot ik las dat de man die E mail heeft ontwikkeld overleden is en dat hij zelfs in de Hall of Fame te zien is.
   Waarom eigenlijk als je weet dat veel mensen daardoor hun baan zijn verloren zoals postbodes bv.

  16. Ach Anna, vaak denk ik, merk ik, dat mensen zichzelf op een gegeven moment, vroeg of laat, wel tegen komen.
   Ieder heeft recht op z’n eigen ellende 🙄

   Mobieltjes is slechts een van de manieren om van het ‘virus’ dat mensheid heet, af te komen, eh….

   “In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, to contribute something to solving overpopulation (1988)”
   Bron: http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2009/jun/21/quotes-by-prince-philip

   https://www.youtube.com/watch?v=3rWU_VDa1Js
   https://www.youtube.com/watch?v=qhz7ZEztU3Q

   Je zou je kunnen afvragen wie hier nu het echte virus is….
   Inteelt elite, graaiende oppermachtige conglomeraten, domme mens-schapen…

  17. Koekje, iedereen komt zichzelf tegen, niemand uitgezonderd, ook de elite niet 😉
   Al denken ze van wel misschien, maar daarvoor hebben ze satan uitgevonden en om hun geheimzinnigheid verder in stand te houden de belangrijke kennis ingekocht.
   Wie denkt zeker te weten dat ze meer weten dan wij?
   Ik denk zeker te weten van niet iig, ondanks al het vertoon middels hoaxen, false flags, neppe maandlandingen, uberhaupt lying Nasa.
   Waar ik wel zeker van ben is dat ze de meeste kennis die door welk mens dan ook uitgevonden is, absoluut in hun pocket hebben, middels moorden, opkopen van alle patenten en ga zo maar door…
   Maar dat is dus kennis van de mensheid en dus gaan ze het verliezen, hoe dan ook 😉
   En wat betreft de schapen, zij zijn medeschapen 😉

  18. Eigenlijk denk ik dat het beter is om deze elite maar te zien als een stelletje zieligen bij elkaar.
   Wat ik ervan vind is dat ze psychologisch gezien in een ontwikkelingsstadium verkeren die de gemiddelde mensheid allang voorbij is.
   Het zijn narcisten, en daarom psychopathen.
   Ze hebben de werkelijke werking van liefde nooit gekend omdat ze in hun ontwikkeling zijn blijven steken.
   Daar valt in een reactietijdsbestek te weinig over te zeggen omdat het teveelomvattend is om het uit te leggen.
   Daarnaast is het betrekkelijk eenvoudig als je weet hoe het werkt.
   De bloedlijnen zijn slechts verstoorde ontwikkelingsfasen die in stand worden gehouden door denken in vormen van “ik ben speciaal”, een in feite normale fase in het leven van elk mens. Deze zogenaamde elite is daar in blijven hangen en zijn in staat geweest om over de jaren heen dit in stand te houden inclusief de ontwikkelingsfase die elk kind doormaakt om bijvoorbeeld er een geheimschrift op na te houden, bloedoffers te maken middels uit een nieuwsgierigheid aangebrachte speldeprik om het bloed wat door onze aderen stroomt zelf te onderzoeken.
   De elite is blijven hangen in een kinderfase stadium.
   Wordt dit eens bewust, dat kan alleen als je die fases van jezelf nog weet…

 3. Jammer dat het woord ‘kookt’ in het verhaal gebruikt wordt. Als er werkelijk koken optreedt dan zou je dat direct merken. In werkelijkheid zijn het niet-thermische biologische effecten die het sperma aantasten en door dat niet-thermische, dus zonder merkbare verhitting, merk je het niet. Dat is juist het gemene, je voelt het niet, net zomin als je Röntgenstraling voelt, waarvan de schadelijkheid door niemand betwist wordt.

  1. JaJaJa, natuurlijk is ‘kookt’ over de top. Maar het trekt wel de aandacht en is beeldend genoeg om de effecten te illustreren..! Dank voor je reactie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.