Advertentie

De Ankh: krachtig energie-instrument van de Goden..


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

 

Symbool van leven, licht en warmte,

Instrument van het verbonden hart
x

– De Ankh –
X

2020 © WantToKnow.nl/.be

Ook jij kent dit oeroude symbool: de Ankh. Een mysterieus symbool ook. Ken je de diepe betekenis, die we vooral leren kennen uit de Egyptische overleveringen. Het Egyptische woord Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’. In de cultuur staat de Ankh dan ook symbool voor leven, licht en warmte. Zo duidde de Egyptenaren de Ankh in twee delen: het mannelijke deel is het T-kruis van Osiris en het vrouwelijke deel de ovaal van Isis, die zich versmelten tot een nieuwe, levende eenheid. Het mannelijke en vrouwelijke verenigt en verenigd..! De Ankh wordt ook wel gezien als een magische sleutel, als ‘de sleutel van het leven’ of ‘de sleutel van de Nijl’. Niet zo gek, want voor de Egyptenaren was de vruchtbare Nijl, de letterlijke levensader van hun bestaan.

De tijden van Atlantis komen terug. Het opbouwend leren werken met energetische instrumenten zoals ook de kristalenergie, is daar een essentieel onderdeel van.

En als je het symbool bekijkt, zie je direct de symboliek: de Ankh heeft een ronde lus als ‘kop’, twee armen en twee benen en een verbonden hart. Een prachtig symbool voor de holistische mens. De Ankh is echter meer dan enkel een symbool… het is een energetische werktuig! Reeds in oude beschavingen (het oude Egypte, maar volgens velen ook in Atlantis (HIER) werd al veelvuldig gewerkt met de Ankh.

Op een tweeledige wijze; met de lus kan de mens energetisch gereinigd worden en trekt de Ankh belastende energieën en blokkades uit cellen, organen, lichaamsstelsels, chakra’s enz. En wel op een wijze, precies daarvoor waar je hem opdracht toe geeft. Je intentie bepaalt de richting/focus van de energetische stroming. Met de benen van de Ankh kan gericht energie gestuurd worden, naar bijvoorbeeld organen die veel te laag in hun kracht staan. De Ankh is dus een veelzijdig instrument.

Hoe je kunt werken met energieën
Niet alleen onze hersenen hebben vermogen tot geheugen, ook onze cellen slaan continu informatie op. Ons lichaam herinnert ons telkens aan hetgeen we ooit hebben ervaren hebben, waar we middenin zitten en dat wat we nog niet bekwaam zijn. Zowel positieve als negatieve zaken worden in dat proces opgeslagen. Indien we moeite hebben met het uiten van onze emoties, negatieve ervaringen hebben opgedaan en/of trauma’s hebben doorgemaakt, wordt de cel belast met deze ‘negatieve energieën’.

De cellen kunnen als gevolg hiervan niet meer vrij werken en kunnen op termijn ziek worden. Een ‘Ankh-therapeut’ reinigt het lichaam, de geest en de ziel, waardoor de cellen ontdaan worden van deze belastende energieën. Energetische blokkades worden op deze manier weggehaald. De Ankh is feitelijk een krachtig instrument. Je kunt het gebruiken om energieën te sturen en energieën te ontvangen. De Ankh heeft daar zijn specifieke vorm naar.

Hou je de Ankh bij de benen vast dan ontvang je energie, houd je de Ankh bij de lus vast dan stuur je energie met de punt. Wist je dat de Ankh door helers wordt gebruikt..? Ze werken met het instrument en weten dat het sturen van deze energie geen afstand kent. De energie naar waar dan ook ter wereld of in de kosmos gestuurd kan worden. Er zijn geen grenzen of beperkingen in het gebruik.

De Ankh wordt zowel met één als twee benen uitgevoerd. De éénbenige Ankh heeft vooral betrekking op het werken op de emotie en werd veel in het vroegere Egypte gebruikt. Veel gevonden afbeeldingen uit die tijd herinneren ons daaraan.

Jouw eigen Ankh
Een Ankh is persoonsgebonden en de werking hangt dan ook voor een groot deel af van de  persoon die hem draagt en/of hanteert. Wellicht herinner je de scene nog uit Harry Potter, dat hij een toverstaf ging uitzoeken..?

Nou, iets dergelijks kun je je voorstellen bij de Ankh als instrument. De juiste manier van gebruik van de Ankh helpt de persoon die hem gebruikt bij zijn persoonlijke ontwikkeling. Het mooiste is om een soort verbinding aan te gaan met die Ankh door je de betekenis te realiseren welke er aan verbonden is.

De Ankh is een krachtig instrument en is volgens velen een hoog ontwikkeld voorwerp, dat ingezet/gebruikt kan worden om je bewustzijn te verruimen, om energieën uit te wisselen en ook als bescherming gebruikt te worden. Een Ankh kan tevens gebruikt worden om energieblokkades op te lossen en aura’s te versterken en te helen. Dat betekent echter niet dat het een star instrument is. In tegendeel! Als je begint te werken met een Ankh, dan zul je merken dat het instrument zo speels of zwaar is als jouw eigen energieën kunnen zijn. Maar bij dit alles is het natuurlijk ook een prachtig sieraad, dat zijn symbolische betekenis zal uitstralen. Dát sowieso.

Men geeft aan dat het dragen van een Ankh je in evenwicht houdt. Beter gezegd: de Ankh laat disharmonie boven komen, zodat je ze kunt herstellen en genezen. Het versterkt zowel schaduw als licht en brengt daarin, daarbinnen een eenheid tot stand. Het is wat dat betreft bijna letterlijk een ‘anker’; eenheid met het Zelf, eenheid van het mannelijk en vrouwelijk principe, eenheid met Al Wat Is, eenheid als kosmisch wezen. Volgens veel energiewerkers liggen in jouw ervaringen met de Ankh de belangrijke lessen besloten die je kunt leren. Het opent een ontdekkingstocht naar jezelf waarbij de geheimen van de Ankh zich op persoonlijk vlak aan je zullen onthullen.

Afmeting, materiaal en gebruik
De afmeting is in feite niet zo belangrijk.. Een kleine Ankh (sieraadformaat) heeft het voordeel dat je hem kunt dragen, terwijl een grote Ankh (ca. 15 cm) kun je makkelijker vasthouden, als healing-instrument. Wel is het materiaal van belang, omdat dat een goede geleiding moet geven aan de energie-stroom. Dit is als je de Ankh als instrument wilt gebruiken vooral van belang. Een Ankh-figuur van plastic bijvoorbeeld, heeft geen geleiding en werkt dus alleen symbolisch.

Het kan zijn dat het werken met de Ankh, vooral in het begin, behoorlijk krachtig is. Het is in dat geval aan te raden om het dragen van de Ankh langzaam maar zeker op te bouwen en goed te blijven voelen wat er gebeurt. Het maakt niet uit hoe lang je over de opbouw doet; het is natuurlijk geen wedstrijd! Je kijkt gewoon hoe jij reageert op de Ankh, hoe de Ankh op jou reageert (!) en hoe jullie elkaar willen ontmoeten. Maar hoe je de Ankh ook gebruikt, ze is hoe dan ook een ongelofelijk waardevol geschenk aan de Aarde. Een symbool dat de drager ervan, de diepere betekenis van het leven en zijn kosmische verbinding toont.

 

x

* * *

En met deze kennis,
de WantToKnow-aanbieding:

x

Een speciale Ankh-selectie

(let op: geldig t/m 7 april)

Wij vonden drie bijzondere soorten Ankh’s; elk een prachtig instrument om contact te maken met de diepere lagen van je essentie/bestaan. Wij hebben bewust gekozen voor drie verschillende soorten, elk anders qua ontwerp, materiaal en productiekosten. Zo is er voor ieder een toegankelijke Ankh en kies je simpelweg voor de Ankh die je het meeste aanspreekt! We selecteerden deze Ankh’s voor je:

1. Gouden Ankh van verguld zilver
Deze klein-maar-fijne Ankh is gemaakt van zuiver en perfect geleidend Sterling zilver (925) en is vervolgens verguld met een laagje goud. De één-benige Ankh is een zeer krachtig energetisch voorwerp uit de pre Egyptische cultuur, Atlantis.. Het Egyptische woord Ankh staat voor leven’ of ‘levenskracht’’, het symbool voor leven, licht en warmte. De Ankh met één been werkt vooral in op de emoties en is dus een ideaal instrument voor werk met het onderbewuste.

Deze prachtige hanger heeft de afmeting van 25 x 11 mm en komt met een gouden oogje en twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart).

Prijs verguld zilver: € 14,95

En deze unieke Ankh’s, in samenwerking met de edelsmeden van
Edelsmeden Sabine en Rolf, van het Amsterdamse ‘Atlantisring’, smeden handgemaakte Ankh’s. Smederij ‘Atlantisring’ staat bekend om haar ambacht en de zorg waarmee zij hun spirituele instrumenten vervaardigen. Wij zijn dan ook enorm enthousiast om (weer) met Sabine en Rolf samen te werken. De Ankh’s van Atlantisring Edelsmeden worden met de hand vervaardigd en alleen op aanvraag gemaakt. Atlantisring verzorgd haar bestelling individueel en met veel zorg, dus reken erop dat de levertijd een stukje langer is. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte. Maak even kennis met hen, via deze YouTube:

2. Zilveren Twee-benige Atlantische Ankh
Deze unieke en handgemaakte tweebenige Ankh is een uiterst krachtig energetisch instrument, uit de pre Egyptische cultuur en Atlantis… Het Egyptische woord Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’. Een symbool en instrument, dat werd en wordt (!) gebruikt als een soort ‘antenne’ tussen de helers/priesters en de goddelijke sferen, waar leven, licht en warmte naar de aarde werd getrokken. Door dit dóór het symbool lieten stromen.

In Egypte is de diepere betekenis en kracht van de Ankh verloren gegaan en, naar verluid, vervangen door de eenbenige Ankh die op een ander niveau werk als de originele twee benige Atlantis Ankh. Maar gelukkig is de twee benige Atlantis Ankh weer herontdekt. Juist in deze hectische 21ste eeuw geeft het dragen van deze geneeskrachtige Atlantis Ankh mensen weer energie en innerlijke rust.

Ze helpt om weer contact te maken met het universele liefdes energie en bij het aarden en aanwezig zijn in het hier en nu. Deze Ankh is met de hand (en het hart!) gemaakt en heeft een grote van 35 mm. Het sieraad is gegoten uit zuiver zilver en komt met een gratis zilveren gourmette ketting (1,2 mm x 42 cm).

Speciale WTK-prijs: € 149,-

 

En dan dit energetisch kroonstuk:

3. 14 karaat Gouden Twee-benige Atlantische Ankh
Incl. Gouden collier
Net als haar zusje in het zilver, is deze unieke en handgemaakte tweebenige Ankh  een zeer krachtig energetisch voorwerp uit de pre Egyptische cultuur, Atlantis… Het Egyptische woord Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’. Het symbool werd gebruikt als een soort ‘antenne’ tussen de priesters en de goden, die op hun beurt leven, licht en warmte naar de aarde zonden, door het symbool lieten stromen. In Egypte is de diepere betekenis en kracht van de Ankh verloren gegaan en, naar verluid, vervangen door de eenbenige Ankh die op een ander niveau werk als de originele twee benige Atlantis Ankh.

Deze Ankh, gemaakt van zuiver 14 karaat geel-goud, is met de hand (en het hart!) gemaakt en heeft een grote van 35 mm. Het vasthouden van zo’n Ankh is een waanzinnig krachtige ervaring! Een instrument bedoeld voor de fijnproever.

Het sieraad komt inclusief een ‘gourmette’ collier 1,2 mm 42 cm 14 karaat geel-goud. Een complete set!

Speciale WTK-prijs: € 700,-
(normaal € 745,-)

x

x

 

* * *

“Ja, ik wil graag een speciale Ankh ontvangen!”

x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 7 april a.s.

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,50

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

x
x

Totaal: € -

Advertentie