Advertentie

De lichtenergie vanuit het Atlantische bewustzijn..


Vanuit het creatieveld brengt Berry Vincenta liefdevolle en indringende informatie in het Aardeveld. Daarbij getriggerd vaak door vragen van mensen die met haar werken. Al bijna 20 jaar is Berry een geroemd channel, vooral door de zuiverheid van haar boodschappen, die zelden of nooit een oordeel in zich dragen.

Berry Vincenta

De lezer van deze boodschappen wordt daardoor diep ‘uitgedaagd’ om IN zichzelf af te dalen en de ‘waarheid’ van deze informatie te toetsen op persoonlijk niveau. Een reeks van vele duizenden boodschappen zijn op deze manier beschikbaar voor ons Aardmensen, in onze ‘strijd’ om te ontwaken en onszelf te bevrijden.

Deze tijden zijn heftig en vragen om het oplossen van traumatische ervaringen, die diep verscholen liggen in ons DNA, dat via familiepatronen wordt verder gebracht, in jongere generaties. En tóch is er geen enkele reden om te wanhopen, als zou deze blokkerende energie ons kunnen weerhouden van het manifesteren van onze hoogste zielekracht.

Wij werkten al met Berry op verschillende onderwerpen en we raden je aan -naast het lezen van het onderstaande artikel- ook eens het perspectief, het spirituele perspectief op de aanvallen van 11 september 2001 eens te lezen, dat via Berry werd doorgegeven… (HIER) Voor nu geven we graag het woord aan het vraag- en antwoordartikel met fundamentele informatie over de Atlantis-energie, die in deze dagen zich opnieuw manifesteert en vraagt om getransformeerd te worden..

Bedenk altijd bij doorgegeven informatie uit ‘ongeziene’ bron, dat JIJ zélf degene bent, die dient te voelen of een bericht wél of juist niét resoneert. Het belangrijke in deze dagen is ook voor iedereen, om het eigen onderscheidingsvermogen aan te scherpen en goed te doorvoelen, of zaken je energie brengen (via herkenning en intuïtie bijvoorbeeld) of dat ze je ontkrachten. Het is aan jou dus.

x

Volgens zowel Edgar Cayce als Plato, lag het continent van Atlantis op de plaats waar nu de Atlantische oceaan ligt.

x

x

De lichtenergie vanuit het Atlantische bewustzijn,

zal opnieuw een rol gaan spelen

2019 © Berry Vincenta | deze versie WantToKnow.nl/be

x

“Klopt het dat Atlantis in deze tijdspanne weer heel duidelijk de energie laat voelen? En zijn er mensen die zo bewust aan het werk zijn op de aarde, mensen van andere planeten, wezens van andere planeten ?”

‘Datgene wat nu op dit moment zich ontvouwt in deze nieuwe tijd is een enorme sprong die gemaakt wordt, maar deze sprong laat hele oude sporen zien. En deze oude sporen, deze enorme oude energiedraden, die nog zo geladen zijn, zijn nog diep verbonden met planeet aarde, zijn nog steeds diep verbonden in dit zonnestelsel. En daarin ligt -zeker op dit moment- nog een heel belangrijk veld wat invloed doet gelden, ten opzichte van het enorme Lichtveld waar deze wereld op dit moment mee te maken heeft.

De beïnvloeding vanuit Atlantis waarin zoveel bewustzijn al beschikbaar is gekomen, waar zoveel bewustzijn al neer is gezet, maar waar uiteindelijk toch een breuk moest zijn, heeft in deze fase van evolutie weer een plek in dat geheel. Want deze lichtenergie vanuit dat bewustzijn zal opnieuw een rol gaan spelen en wordt ook via frequentie in heel veel bewustzijn van mensen opnieuw ingeprent.

Velen op uw wereld zullen met een schok van herkenning plotseling iets op hun weg vinden, waarin ze voelen dat ze haast ergens ingezogen worden, in wat ze al kennen. Maar waar ze nog niet direct woorden/uitdrukking aan kunnen geven. Velen zullen voelen dat ze innerlijk helemaal stil vallen, terwijl het innerlijk in hen woedt. Niet vanuit negativiteit, maar vanuit een enorme krachtbron die maakt dat ze zichzelf opnieuw gaan herinneren.

Wie we zijn.. En.. zijn ‘zij’ er..?
Herinneren wie ze zijn, herinneren wie ze waren, herinneren wie ze opnieuw kunnen zijn in een wereld die vraagt om bewustzijn. Energiepunten worden samengevoegd en samen getrokken als één lichtnetwerk in uw leven. En uw vraag over zijn er wezens van andere planeten momenteel werkzaam, kan ik u zeggen dat dit werkelijk zo is. Er zijn heel veel andere wezens momenteel actief op uw aarde, die op heel veel verschillende krachtpunten ook hun energie aan het bundelen zijn.

Zodat er energiepunten worden samengevoegd en samen worden getrokken als één lichtnetwerk in uw leven, in uw levensveld. Dan zult u ook gaan begrijpen, dat er zóveel gaande is ook in uw bewustzijn, omdat u allen deel uitmaakt van dit totale bewustzijn. Dus al datgene wat in uzelf plaatsvindt, wat zoveel verwarring kan geven, soms ook zo kan overspoelen, doordat u nog niet direct kunt begrijpen wat het nu betekent in uzelf.

Daarin kunt u uiteindelijk steeds dieper gaan beseffen dat u allemaal individueel deel uitmaakt van wat er gaande is. Al diegenen die zijn geïncarneerd, weliswaar niet allemaal vanuit een direct begin met geboorte – er zijn ook andere wezens die halverwege een leven zijn ingestapt in dit leven-, zijn allemaal wezens die met een bepaalde collectieve bedoeling op aarde zijn gekomen.

Ook de grote ziener Edgar Cayce sprak over zijn inzichten in Atlantis, het verdwenen continent.

Door te helpen datgene werkelijk te verankeren wat wordt gevraagd nl. het Licht te verankeren vanuit deze verhoging van frequentie, het Licht te verankeren ook in de diepste, diepste bodem van het wezen Aarde. Daarin zal er dan steeds dieper een verbinding ook worden gezocht met mensen, die zich ook in het leven van alledag steeds bewuster worden. U allen, in uw eigen bewustzijn zult een opwekking gaan ervaren …

Daarom zal er ook zoveel veranderen, zal zoveel veranderen ook in het persoonlijk leven. En het is belangrijk dat u gaat begrijpen dat deze veranderingen niet via uw oude velden een plek dienen te krijgen. Maar dat u alleen maar innerlijk kunt voelen dat u zich vertrouwd en veilig mag weten in deze nieuwe instroom.

U allen, in uw eigen bewustzijn zult een opwekking gaan ervaren, vanuit een ‘weten’, waarvan u nog niet wist wat u allemaal wist. Er zal een steeds ‘dieper weten’ worden geactiveerd in uw bewustzijn. U zult steeds meer de verbanden gaan begrijpen, u zult steeds meer gaan begrijpen ook van uzelf. Daarin zult u dan allemaal individueel helpen de hemel op aarde te zetten.

Atlantis als grote energiebron…
Dit is een enorme collectieve kracht die momenteel werkzaam is, maar waarin Atlantis als grote energiebron nog steeds een zeer belangrijk veld vervult als voedingsbron voor diegenen die geïncarneerd zijn. Er wordt een soort driehoek gecreëerd, zowel enerzijds vanuit de planeetstelsels waar deze wezens vandaan komen als anderszijds met oude bronnen, oude hoge bewustzijnsbronnen op uw aarde.

Waarin er opnieuw contact wordt gelegd met al dat oude weten wat ook in deze fase gestalte wil krijgen. Wat nu steeds verder gebracht kan worden daar waar het gestopt is. Het zal opnieuw een gezicht krijgen, het zal opnieuw in de vorm worden gezet door mensen die zich innerlijk geroepen zullen voelen, het zal werkelijk weer die plaats gaan krijgen.
Niet vanuit de oude wijze, maar vanuit de manier zoals het nu plaats gaat krijgen, in de samenleving zoals het nu plaatsvindt. Daar zal er steeds zichtbaarder worden wat het hogere bewustzijn in zich draagt.

Mijn zegen.’

* * *

TIP: Voor meer informatie over dit specifieke onderwerp,
kun je ook het artikel lezen van Judith Moore, HIER op de site.

OF

Lees dit aanvullende artikel over

het Atlantis-symbool..

(klik op illustratie)

 

1 gedachte over “De lichtenergie vanuit het Atlantische bewustzijn..

  1. Bedankt voor jou artikel Berry! Het is mooi om te zien hoe alles in deze tijd samenkomt en verschillende mensen vanuit verschillende invalshoeken dezelfde thema’s beschrijven. Daarbij refereer ik ook aan mijn eigen artikel over Atlantis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.