Advertentie

Sirius, een onthullende documentaire!


x

Sirius, een onthullende documentaire!

x

Het is tijd dat de waarheid naar buiten komt: we zijn niet alleen in de kosmos en we zijn niet alleen op de aarde. De aarde is bezocht door hoog ontwikkelde interstellaire beschavingen die sneller dan het licht door andere dimensies kunnen reizen. Wat wij van ze geleerd hebben over aandrijving kan ons naar een nieuw tijdperk leiden, maar de huidige machthebbers hebben deze informatie onderdrukt om controle te houden over het volk. Het is tijd dat je weet wat er speelt.

Amardeep Kaleka maakt samen met Steven Greer de onthullende documentaire ‘Sirius’.

Dr. Steven Greer, grondlegger van het Disclosure Project en het Centrum voor de Studie naar Buitenaardse Intelligentie, werkt samen met filmmaker Amardeep Kaleka en zijn team van Neverending Light Productions om een onthullende documentaire te maken. De film onthult dat de aarde is bezocht door volken van andere werelden die ons goed gezind zijn, maar bezorgd zijn over de toekomst van de mensheid. De film onthult dat een militaire, industriële en financiële elite dit contact en wat we ervan hebben geleerd al meer dan 60 jaar geheim heeft gehouden.

De film onthult dat de geheimhouding bedoeld is om kennis te onderdrukken die de wereld onder het juk van olie, gas, kolen en kernenergie vandaan kan halen en de huidige wereldorde kan vervangen door een orde van nieuwe energie en echte vrijheid. De documentaire laat bewijs zien voor het bestaan van buitenaardsen, van officiële documenten tot getuigeverklaringen. Vooraanstaande wetenschappers worden geïnterviewd die geheime technologieën willen vrijgeven. Ze tonen ons hoe energie uit de ruimte om ons heen gehaald kan worden en hoe industriële kartels deze informatie hebben onderdrukt.

Wat wist Nikola Tesla en waarom nam de FBI zijn onderzoek na zijn dood in beslag? Antizwaartekrachtvoertuigen zijn al een halve eeuw in gebruik en sommige ervan werden zelfs gebruikt voor de hoax die we kennen als buitenaardse ontvoeringen. Dat alles om de massa te controleren. In vijf stappen wordt getoond hoe je een brug naar een transdimensionaal universum kunt maken. Iedereen kan leren in contact te treden met volken van andere werelden.

 

 

40 gedachten over “Sirius, een onthullende documentaire!

 1. Heel interessant deze informatie. Voor mij was het eigenlijk niet nieuw. Sinds ruim 30 jaar zijn er over de hele wereld groepen mensen die met elkaar het Kennis Boek bestuderen. Ik ben er een van. In dat boek is veel informatie te lezen van die zogenoemde andere beschavingenen, vooral hun oproep tot samenwerking. Behalve de kennis die er in het boek natuurlijk staat, spreekt er ook heel veel liefde uit heb ik ervaren. Belangstellenden raad ik zeker aan eens de site http://www.hetkennisboek.nl te raadplegen.

  1. Ik denk gewoon de site in de gaten houden..er komt vast wel nog een link o.i.d.

  1. Sirius is een ster , dus een zon en geen planeet . Misschien kan ik de info weer terugvinden dat Sirius en onze zon zustersterren zijn die elkaar in een elipsvorm omcircelen , een deel van de grote processie . Google ook een keer ‘Dogon’ die wisten honderden jaren terug al meer over Sirius en Sirius B dan wij .

  2. ow, ik dacht dat de meeste sterren planeten waren 🙂 Zal eens zoeken op Dogon, bedankt!

  3. Zet de hond op On, dat ie aan staat, zodat er licht vanaf komt, een planeet is relatief koud kaal als een neet en staat niet geheel gaar in het openbaar in de fik, je ziet hum nauwelijks van heel ver af, de Zon daarintegen staat wel continu On, de brrr- On, koude kern fusie, met helium atoompjes die trouw samen komen om te fuseren, fijn om hier weer te triggeren vlak voor de bevrijding, in goed gezelschap met Doctor Lisz en professional kosmische professor van het gehele Al ins All Prof. Dr. Meester Cozz…

  4. Ahhh Herr Hyper is ook weer terug van zijn BOOTtrips , zoals je ziet is alles gewoon doorgegaan dus je kan gezellig aanschuiven .
   De baan van de zon en Sirius bedoelde ik dit mee http://www.youtube.com/watch?v=bX-s5R8mGfs , zal wel wat beter werk over zijn , maar dah konkeffe nie finduh .

  5. JaaHaah Cozmic Boete Kamp met laarzen aan in de klei was het zeker wel, met 10 graden heldhaftig vast beraden onverholen mijn militaire korte broek aan gedaan en pontificaal in de ijskoude bijtende zeeuwse zee winden gaan zitten zonnen, ik moest wat zon hebben, Vita D3 zeggen ze, nou mijn winter eczeem is als zzssneeuw voor de Zon verdwenen, goden zij dank, dat is toch wel zo irritant, zulke plekjes zijn niet fijn…

   Ik dacht echt dat het zonder mij Hierooh niet door kon gaan, maar jullie zijn continu stug door gedaan met publiceren van artikelen commentaren en zeer relevante Docu’s zie k al wel, net een lijstje gemaakt van de achterstallige nog niet gelezen artikelen vanaf 12 April, druk druk druk, hoe kan ik zo snel up catchen, het is zekers gezellig aansluiten en aankoppelen op de rijdende Do Joe Wanna Know trein,

   Monika to de scherpe wetenswaardige punt point als altijd, het schijnt 49 komma 9 jaar te zijn trouwens, die Serious radio A en radio B omloop tijd, en noeroeboeroe boeh boeh orakel Paul van het eerste uur staande bij breaky breaky do joe hear mie.. over …

  6. Wat goed Hyper dat jij er weer bent, anders had ik iets verkeerds gepost. Het zijn dus niet 50 maar 49,9 jaar. Daar is al de eerste valkuil, wat betekent zo een verschil voor een lange termijn berekening? Het zou zo maar kunnen dat alles eerder plaatsvindt wat in de ‘voorspellingen’ pas later zou gebeuren 🙄 🙂

  7. Raar volkje hoor die Dogon’s, maar ze hadden het wel goed. Is Sirius nu ook met het oog zichtbaar op 23 juli bij zonsopkomst? Hondsdagen ja die kennen wij ook..dan bederft alles heel snel. Nooit geweten dat dat met elkaar te maken had. Ik leer hier zoveel nieuwe dingen en inzichten..ben blij dat ik deze site heb gevonden.

   Hyper fijn dat je er ook weer bent..Thanks voor de heldere uitleg 😉

  8. dogon is duaal met no god? Evil met Live? Amor met Roma? Alleen met aroma in je soep word je amoreus?

   Kent u het volk met hun dropa stenen? Gladgeslepen ronde stenen met inscripties ‘ingebrand gelijk een cd-rom kwamen zij ook zomaar uit de Hemel vallen? En wat willen zij ons vertellen?

  9. Wie zijn ‘eigenlijk’ de 3 Koningen(Wijzen) uit het Oosten? En wat heeft Jezus(Zon), Maria(Terra) en de 3 Wijzen (sterren?) en Hanab Ku (Schepper) met elkaar te maken? Wordt de Verbinding hersteld? Zodat wij bewustworden wie we Echt Volledig Zijn? Nemastè!

  10. @ Lis , je vroeg eerder of mensen hier elkaar weleens ontmoeten … Als het goed is komt er binnenkort een WTK meeting-dag . We zijn er mee bezig achter de schermen om de mensen achter de beeldschermen vandaan te krijgen . Het zal uiteraard luidkeels aangekondigd worden , dusz hou het in den gaten .

  11. I am the Borg. We want to assimilate you. Fighting, restistance is futile. Dit was de matrix de Aarde als uitwerkplaneet(3d) voor de nazaten afkomstig van Orion om de Keizerrijk Orion die ooit heeft bestaan in ere te herstellen. Na een galatische strijd zoals the War of the Worlds of gelijk Starwars van een paar miljoen jaar geleden overwint het goede(Licht) altijd het kwade(Duisternis). Het Nieuw Rijk Orion komt er niet. Want de kwaden zijn niet in staat om naar Orion terug te keren. De Aarde naar bewustzijn niveau 4d of hoger keert de Eenheid terug. De kwaden zijn niet bewust dat hun spel alleen in 3d gespeeld kan worden en dat zij vanuit het 3d denken de Aarde en haar astrale zuster nooit kunnen verlaten want zij zullen Tijd en Ruimte altijd als eindig ervaren. Alleen voor bewustzijn van 4d en hoger wordt Tijd en Ruimte door versmelting van goed en kwaad naar de Eenheid als oneindig ervaren en leef ik dan pas constant in het NU. Reincarnatie zoals ik dat in 3d ervaar zal dan voor bewustzijn in 4d en hoger niet meer bestaan. En blijf ik vastzitten in 3d kom ik op een andere uitwerkplaneet(3d) voor mijn karma en dat zal dan niet meer Aarde (inmiddels 4d of hoger) zijn. Ik besef dat vele zielen de shift van 3d naar 4d gemaakt hebben. Zij en ik kunnen ook niet anders. De Natuur trekt altijd aan het langste eind. Wie denkt de Natuur te belazeren blazert zichzelf. En mijn Heilige Graal is mijn bewustzijn van mijn Volledige Zelf. Vooral mij niet geloven.
   Eigenlijk zijn Luxor, Le(Mu)ria, Yu, Atlantis, de Rijken van (O)sirius en Ra en Isis, de Mayas, de Veda, de Hopi, Dogon, Dropa, de oude Grieken en Romeinse Rijk en vele andere culturen die de Aarde ooit gehad heeft of bestaan, nooit verdwenen geweest. Want als ik in het NU leeft bestaat Verleden en Toekomst niet meer. En bestaat er ook geen grens meer tussen Leven en Dood. De Eenheid verbindt Leven met Dood(door het samenbrengen van deze dualiteiten). En dat is ook wat de Bijbel mij symbolisch vertelt met de Openbaring, de Apocalyps en de Opstanding dat Doden herrijzen en Levenden samen komen en zich elkaar verbinden in het Rijk van God(de Schepper, de Eenheid). En daarvoor hoef ik geen Angst te hebben. Want de Hemel op Aarde ervaar ik al. Mooi hè.

 2. Zou graag deze documentaire bekijken,
  het word tijd dat iedereen is word wakker geschud maar zoals altijd blijft het geld onderdrukken.

  Het is een tekortkoming voor ons de mensheid, dat we door de machtselite worden onderdrukt om ons geld aan hun uit te blijven besteden. Waardoor de mensheid niet de kans krijgt te groeien.

  Schande, maargoed het blijft natuurlijk jammer genoeg zo dat we daar in ons eentje niets aan kunnen doen.

  sterker nog het kromme is dat als je als één persoon alleen een verschil kunt maken met geld in je zakken. Wat is deze maatschappij toch misselijk.

  Hoop dat we snel verandering kunnen ervaren, dat eventueel buitenaards leven de machtselite een halt aanroept maarja dat blijft hopen en is waarschijnlik gewoon taboe.

  leven in deze maatschappij is hopeloos.

  Gelukkig hebben we onze emoties, liefde, memory’s, mooie vooruitzichten en vriendschappen. Dat zal altijd min of meer in onze eigen macht blijven.

 3. Die Steven Greer zit erbij als een GI. Wordt er een beetje bang van 🙂

  Over Sirius is er al heel veel geschreven door ene Robert K.G. Temple (the Sirius Mystery) die met behulp van een onderzoek van de Franse wetenschappers Griaule en Dieterlen, laat zien dat de Dogons het Sirius-systeem kennen. De Dogons weten dat Sirius een ‘donkere begeleider’ heeft, nl. Sirius B, die 1970 pas voor het eerst gefotografeerd was. Ze kennen ook de rotatietijd van Sirius B, 50 jaar, en ze weten, dat het een van de zwaarste sterren in het universum is. Hij heeft een grote dichtheid. Ik dacht een theelepel van Sirius B weegt zoveel als de hele aarde????

  Sirius, ligt in het sterrenbeeld Grote Hond, hij komt op achter de zon op 23 juli. De dagen tussen midden juli en augustus noem je ‘Hundstage’. De 5-puntige ster van een vrijmetselaarsloge, staat volgens Albert Pike voor Sirius.

  Hyper, wat mooi dat je er weer bent. Heb je gemist 🙂

  1. lol Cozmic…echt coole foto en in deze context super grappig….(laten we maar niet zeuren over de wwf, waar alle waarheden leugens zijn, en alle leugens propaganda)

  1. Ik kwam er al ruim 300.000 jaar geleden vandaan, net als al die anderen… mogen we dan eindelijk weer eens terug keren?!

  2. @Paul & Co
   Jaaah, ik wil erg graag terug naar huis. Tegen het einde van dit jaar, hoogstens begin volgend jaar, kunnen we vrijelijk de ruimte in reizen. Daarom zeg ik dat de docu wat laat komt, we zijn al vertrekkensklaar.

  3. Ben nieuwsgierig naar jullie bloedgroep… m.n. de rhesus factor.
   80% van de mensen heeft een positieve factor en 20% een negatieve.
   Behoren jullie tot die 20% die dus geen bloedovereenkomst hebben met onze mede-aardbewoners?

 4. De meest aanvaarde theorie van degenen die in UFO’s geloven is dat UFO’s een ongelooflijk geavanceerde buitenaardse beschaving voorstelt, die ons bestudeert, beïnvloedt en contact met ons zoekt. De beschrijving van ufonauten en de Bijbelse weergave van demonen is te opvallend om genegeerd te worden. De vraag is niet of bij UFO-verschijnselen demonen betrokken zijn, maar hoe en in welke mate ze daarbij betrokken zijn. De duivel probeert zijn eeuwig lot te ontkomen, en de mens wijs te maken, dat hij niet onze vijand is, maar juist ons te hulp wil komen.’

  ‘Onder leiding van satan hebben zijn demonen de grote misleiding allang voorbereid. De grote misleiding met (nagebootste) wolkenwagens, de UFO’s. En zo kunnen ze op aarde aankomen. Zojuist gekomen van een ander sterrenstelsel, zullen ze verkondigen. Al vele jaren hebben ze de geleidelijke teruggang van de aarde gezien. Nu komen ze ingrijpen om de aarde te redden… En met die spectaculaire landing op de aarde kijkt de wereld met verbazing toe… Het geheel zal gepaard gaan met allerlei wonderen en tekenen teneinde de mensheid niet alleen het gevoel te geven dat alles goed komt, maar dat er ook vrede op aarde aanbreekt.’

  ‘Naarmate deze tijd vordert zullen Gods oordelen over de aarde heviger en uitgebreider worden… Deze zullen geheel passen in het straatje van de drie beesten, d.w.z de draak en het eerste en het tweede beest. Zij zullen dan ook ‘gemakkelijk’ de volkeren achter zich krijgen in de strijd tegen God, die -gelet op de oordelen- door hen wordt afgeschilderd als de tegenstander en de vernietiger der aarde.’

  Het is heel goed mogelijk dat de UFO’s pal na de opname van de Gemeente verschijnen. De ‘aliens’ zullen vervolgens beweren dat ze de mensen die de vooruitgang van de mensheid naar het nieuwe tijdperk in de weg stonden, van de aarde hebben verwijderd. Zo zal satan de opname in zijn eigen voordeel weten uit te leggen.

  http://xandernieuws.punt.nl/index.php?r=1&id=626183

 5. Interessant… maar waar is de hele docu???

  Trouwens, de dogon is een stammen groep die leeft in Mali, in ieder geval in de zuid west hoek van de sahara en eens in de vijftig jaar vieren zij de rite van Zigi, waarmee de omwenteling van Sirius B wordt “gevierd” Deze ster is niet zichtbaar met het blote oog, maar de claim is in de jaren 80 als correct geaccepteerd door astrologen. De dogon weten dit door het nemen van het zaad van een bepaalde plant. Dit zaadje is volgens hun gemaakt van dezelfde stof als waarvan sirius b gemaakt is en stelt hun daarom in staat zich af te stemmen op de gebeurtenis. Zijn noemen Sirius B overigens Ptolo, de brenger van leven, daarom vieren zij ook deze eliptische rondgang rond de moederster.

  Een en ander is mijn samenvatting van het hoofdstuk over de dogon zoals behandeld in de docu: the secret life of plants. Beetje traag, maar wel geinig. Aangevuld met wat ik over de dogon gehoord heb van iemand die er persoonlijk geweest is en ook met hun medicijnman heeft gesproken kan ik alleen maar beamen dat mijn contact al deze info van hun bevestigd heeft gekregen.

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de hele docu. Weet iemand waar die te vinden is (heb nog niet gezocht, eerst deze reactie gemaakt…)

  mvg,

  MJ

  1. Nou ik heb van de reis van mijn vader naar het DOGON volk veel aantekeningen, mijn vader was er van overtuigd dat zij contact hadden gehad mer reizigers van Sirius, van daar hun sissende masker taal, die de taal van die reizigers moest aangeven.

   Maar het is jammer al die oorlogen, ik vraag mij af is het met op zet, moet er weer iets verdoezeld worden.

   Ze zijn in het koloniale tijdperk al eens half uitgeroeid door de Engelsen, om dat ze verzet boden, en dat kan natuurlijk niet, de buit hangt in het British museum.

   En het is natuurlijk heel bijzonder dat zij op de hoogte waren en zijn van Sirius-B, niet door hen waarschijnlijk nooit is waar genomen.

 6. Dit onderwerp Sirius, is te belangrijk om met dit soort artikeltjes af te doen.

  Maar er bestaan boeken, en veel geschriften over Sirius, zoek op de site van het Smidtsonian instituut.

 7. Er is ondertussen al heel wat verdwenen van You-Tube en andere informatie bronnen over Sirius, helaas…Het zet je wel aan het denken.
  Niet dat ik ook maar twijfel waar wij, mensen, heel lang geleden onze oorsprong hebben, althans een deel van ons van Sirius, ook Orion (het laatste restje) en de Pleiaden, het spreekt boekdelen over de laatste nazaten vanuit Orion (niet alle delen!!) die ons zo lang mogelijk blind willen houden.
  Het wordt ook steeds moeilijker voor ze, daar de mensheid langzaam maar zeker aan het ontwaken is en mede daardoor de ontwikkelingen, oorlog, rampen, wereldwijd steeds heftiger worden om zo lang mogelijk in hun voordeel, ons het zicht te belemmeren.
  https://youtu.be/aBQalkIeE7s Alan Parsons Project; Sirius/Eye In The Sky
  @Lezer 4.10, Misschien is dit een antwoord op jouw vraag wie de drie wijzen uit het oosten zijn;
  Sirius, de helderste ster aan de hemel, die op 24 december een lijn vormt met de drie helderste sterren van Orion.
  Zij worden van oudsher ‘de drie koningen’ genoemd en wijzen, samen met Sirius, het punt aan waar op 25 december de zon opkomt. Hiermee wordt de wedergeboorte van Jezus Christus gesymboliseerd.

  Tijdens de winter-zonnewende of solstitium staat de zon drie etmalen stil. Ze zakt niet verder af naar het zuiden, maar klimt ook niet op naar het noorden. Volgens oeroude vertellingen, die later in de christelijke leer werden geïntegreerd, is de Lichtbrenger (de zon) drie dagen dood (op 22, 23 en 24 december), waarop hij op 25 december herrijst en wordt wedergeboren.
  Orion was o.a. de aankondiger van de wedergeboorte van Egypte. De constellatie van Orion met Sirius, vlak voor de zonnewende hing nauw samen met de jaarlijkse overstromingen van de Nijldelta.
  Voor hen kwamen de goden van Sirius en waren de mensen van sterrenstof (stardust) gemaakt. Na het ‘ster-ven’ zouden we ooit terugkeren naar de sterren.
  Ik ga nog op onderzoek uit wat de Sirius openbaringen (is nieuw voor mij??) zijn en hoe dat resoneert met mij en in het algemeen.
  Het roept in ieder geval weer vraag en antwoord op bij mij 😉

  1. Odette, Het Dogon volk, was één van de eerste waarschijnlijk die de bewoners van de leefplaneten Sirius mochten ontvangen, de overleveringen getuigen hier van, dansers met antennes op hun helmen, en sissend praten tijdens hun dansen.
   Verder waren ze op de hoogte van de 2/twee zuster sterren van Sirius, die toen zij er hun bevindingen/kennis over in de rotsern griften, niet gezien konden worden met het blote oog, nu wel.
   Ach wij mensjes zoeken en zoeken in het doolhof van weten, naar de bevestiging van de ideeen en mogelijkheden die onze intuïtie ons ingeeft.
   Het is vooral jammer dat er zoveel van het weten over het univrsum voor ons de gewone mens, verborgen blijft, waarom een volk op een gegeven moment zijn enorme cultus bouwselen, bedolven onder een enorme laag aarde, zo als wat er gebeurd is met de Gobekli Tepe bouwwerken in Anatoliê, die hun inscripties duidelijk zijn terug te vinden op Paaseiland staande figuren, en overal op alle continenten zijn er in het weten de zelfde gebeurtenissen gegrift, bezoek van anderen, vreemde wezens, natuurlijk zijn wij niet alleen, wat ik wel geloof dat de mens een uniek wezen is, en dat de andere universele broeders, ongeveer de zelfde vormen en inhoud zullen hebben, uitgevonden door een knappe kop, volgens de elementere evolutie leer, zo iets als de 0 die van een 1 – 10 maakt, groetjes Jenne

  2. Ontwikkelen=evolutie Jenne, (zeker) ook nu 🙂 verdergaan dan het verleden te onderzoeken waar veel waarheden maar ook mythes liggen. groetjes Odette

  3. Odette, alle mythes zijn om één kern van wat ?, waarheid misschien, een waargebeurd fenomeen, gebouwd, uit de menselijke historie cq mythes zijn veel
   werkelijk voorgekomen gebeurtenissen te lezen, en wat is een mythe, een fantasie of een overgeleverde werkelijkheid, zo als vele religies, groet Jenne

 8. Deze film is genoeg te vinden op internet ook het tor netwerk staat hij wel op en op illegale site staat hij ook wel er is heel veel op illegale site te vinden over ufo en buitenaardse meer dan op de gewone site.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.