Advertentie

Energydots: Eindejaarsaanbieding!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

Plotseling bewust
van straling..

x
2019 © WantToKnow.nl

x

De Europese Commissie wil koploper worden in de volgende generatie draadloze technologie: 5G. “Handig!” volgens veel mensen. Want.. “Super snel zaken opzoeken, muziek en films streamen, vanaf mijn werk checken of de SMART-thermostaat wel uit/aan staat en kijken of ik zo al weg kan rijden met een volgeladen elektrische auto…” Kortom: gadgets, snufjes en luie hulpmiddelen alom. Maarrr, wat veel mensen niet weten, of zelfs niet mógen weten van de telecomgiganten, is dat diezelfde Europese Commissie een waslijst aan mogelijke gezondheidsrisico’s onder de mat veegt. Want wat blijkt: mensen krijgen steeds vaker ‘schijnbaar onbestemde’ gezondheidsklachten, die gerelateerd zijn aan elektro-magnetisch straling.

Jeromy Johnson tijdens een TED-talk in Berkeley, Californië.

Zo zijn er ondertussen vele duizenden gevallen bekend, van mensen die over de hele wereld plotseling last krijgen van gezondheidsklachten door elektromagnetische straling of ‘elektro-smog’. Zo beschrijven slachtoffers dat ze last krijgen van stekelige hoofdpijnen, slapeloosheid, gewrichtspijnen en een zwaar wollig gevoel in het hoofd. Een continue ‘druk’ is daarbij uiterst dominant aanwezig.

Ken je het bekende verhaal van Jeromy Johnson, ingenieur uit de hightech Silicon Valley-industrie, die na jaren te hebben gewerkt met computers, van de ene op de andere dag last kreeg van de typische symptomen van elektro-sensitiviteit. En wat bleek? De huisbaas had 23 draadloze smart-meters geïnstalleerd op de meterkast van zijn appartementencomplex, eigenlijk pal onder zijn bed! (Lees het verhaal van Jeromy HIER op de site)

‘Wakker’ geschrokken begon Johnson een gedegen onderzoek naar de effecten van straling en sindsdien spreekt hij over de hele wereld over de gevaren van draadloze technologie en de gevolgen voor mensen met elektro-sensitiviteit. En dit is maar een van de vele ervaringen die mensen sinds de invoering van mobiele telefonie hebben meegemaakt. De website ‘Stop UMTS’ verzameld sinds 2000 ervaringsverhalen (HIER) van slachtoffers van de elektro-smog

Zoals het verhaal van een dame die flinke gezondheidsklachten opliep na aanschaf van een elektrische Tesla-auto. Zij was eerst blij met haar nieuwe hypermoderne en milieubewuste auto, maar na een korte tijd begon ze lichamelijke klachten te krijgen van alle draadloze snufjes in het voertuig. Ongezond natuurlijk én met een zwaar hoofd ook een gevaar in het verkeer..! (In overleg met een specialist wist ze toch iets te doen aan de straling. Daarover hieronder meer.)

Helaas lijken ook dieren behoorlijk last te hebben van de nieuwe beïnvloedingen van hun leefgebied waarin wij zo vrolijk ronddartelen… Zo schreven we eind vorig jaar al een artikel (HIER) over de vraagtekens die worden gezet bij de plotselinge dood van honderden spreeuwen in de omgeving van het nieuwe 5G-netwerk in Den Haag. En dat dieren ook vatbaar zijn voor de schadelijke gevolgen van mobiele straling bleek onder anderen uit een langdurig onderzoek naar ratten dat werd uitgevoerd door het Cesare Maltoni Cancer Research Center in Italië en dat in 2018 werd gepubliceerd in het gerespecteerde ‘Journal for Environmental Research’.

Meer dan 2000 ratten werden gedurende twee jaar gemonitord in kooitjes, die rond een standaard gsm-zendmast waren geplaatst. En het kan haast niet anders: de ratten hadden gemiddeld meer last van een vergroot hart en specifieke soorten kanker aan de hersenen en de voortplantingsorganen. Precies de soorten zware aandoeningen die ondertussen de ‘normale’ gevolgen zijn van langdurig en constant met deze soort straling bij… mensen.

De rattenkooien die werden gebruikt, bij het 2-jarig onderzoek in Italië.

Wil je meer weten over de geschiedenis van de heftige en zelden belichte stralingsproblematiek in de EU, en over hoe het zo ver heeft kunnen komen en welke partijen er allemaal betrokken zijn bij deze krankzinnige ‘ratrace’ binnen de telecom? De Groene Amsterdammer schreef begin dit jaar een daadkrachtig mooi artikel dat je verder up-to-date brengt in de huidige (ongelukkige) stand van zaken. En natuurlijk zijn er weer inventieve mensen die producten bedenken, die je beschermen tegen de invloed van deze elektro-magnetische vervuiling, die je sowieso aantast, of je er nu wél of niét gevoelig voor bent..!

* * *

 

Speciale WTK-aanbieding,
in samenwerking met:
x

Praktische stralingsblokkers
voor in het dagelijks leven
..

x
(geldig t/m dinsdag 10 december)
X

Met de belangrijke kennis van het bovenstaande artikel in ons achterhoofd, gingen wij opzoek naar een praktische verdediging tegen schadelijke stralingen. Via-via kwamen we in contact met het Engelse bedrijf ‘EnergyDots’, dat al jaren onderzoek doet naar het natuurlijke verschijnsel van ‘Entrainment’ (of vertaald in NL; ‘meenemen’) En wat blijkt? Net zoals metronomen hun ritme doorgeven om samen in één harmony te komen, zo nemen ook onze cellen gemakkelijk een harmoniserende energie op wanneer ze in aanraking zijn met de disharmonie van 5g mobiele straling! Kijk eens naar dit fascinerende filmpje:

De oprichters van EnergyDots ontwikkelde eerder al hun gepatenteerde ‘Phi-technologie’, waarmee met behulp van nauwkeurig gestuurde magnetische impulsen een stukje hoogwaardig magnetisch folie kan worden opgeladen met een zeer heldere frequentie. Deze frequentie is dus vastgelegd in het magnetisch veld. Na lange testperiodes, kwamen de makers uiteindelijk bij het ontwerp van hun Dots’, kleine energie uitstralende stipjes die je gemakkelijk op een voorwerp kunt plakken.

Je plakt de juiste, met zuiver metaal gevuld, Dot op een elektronisch apparaat, zoals een telefoon, tablet, laptop of router, of op een ketting, horloge of portemonnee en je hebt direct een krachtige harmoniserende frequentie in je directe omgeving. Kom je daarna in de buurt van een schadelijke dosis straling, dan worden de frequenties volgens het entrainment-principe omgebogen tot harmonische energieën, waarmee je lichaam wel om kan gaan..!

1. SmartDot’s (5 stuks)
Elke SmartDot is zo geprogrammeerd met de gepatenteerde Phi-technologie, dat het de elektro-magnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt, ombuigt en harmoniseert. Elke cel in ons lichaam functioneert als een zeer gevoelige antenne, die elektromagnetische straling vasthoud, totdat het de gelegenheid krijgt om het weer los te laten.

Met een SmartDot op het zendende apparaat wordt de intensiteit van de straling verzacht, waardoor je lichaam in een natuurlijke en ontspannen staat van opnemen én afgeven komt. De SmartDot’s komen in een set van twee stuks, elk met een formaat van Ø 1,5 cm.

x

En speciaal voor jou in deze
Einde van het Jaar
opruimings-aanbieding:
x

x

Een set van 5 SmartDots,
voor op al je apparaten.

In één keer alles beschermd!

Normaal: € 85,-

Speciale prijs: € 65,- !

 

x

* * *

En een uniek sieraad,
in Nederland alleen verkrijgbaar bij
WantToKnow!
x

2. Phi-Gecodeerde Amulet van zilver en parelmoer, met bioDOT
Dit handgemaakte amulet is een prachtige sterling-zilveren hanger, waarin een elegant stuk parelmoer en een Phi bioDOT is inzet. De BioDot is het kroonstuk van de Energydots en is bedoeld om in je persoonlijke omgeving te dragen. De dot is geprogrammeerd met een krachtige resonante-frequentie van de gezonde mens. Zo brengt de BioDot je niet alleen terug in balans na belasting van straling, maar helpt hij ook om in natuurlijke balans te brengen en te blijven. Waar de SmartDot schadelijke stralingen ontkracht, bekrachtigt de BioDot je juist als persoon. Kracht van binnenuit dus!

Rond het frame van het sieraad zijn numerologische en heilige geometrische vormen gegraveerd, die de transformerende energieën versterken en een duurzame verandering in het energieveld creëren. Dit geeft een grotere weerstand tegen de effecten van door de mens gemaakte elektromagnetische frequenties en ondersteunt het fysieke welzijn.

Je kan jouw persoonlijke Phi-hanger kan altijd dragen, maar ze kan ’s nachts ook worden afgedaan en op hetnachtkastje worden geplaatst. Zo ben je ook in je slaap beschermd tegen de schadelijke effecten van verstorende energieën. Gebruikers die een bioDOT dragen, rapporteren een betere concentratie, verbeterde slaappatronen en hogere energieniveaus.

De hangers heeft een diameter van 2.7 cm en wordt geleverd met een zilveren halssnoer.

Normaal: € 250,-

Speciale prijs: € 175,-
(30 % korting!)

 

* * *

“Ja, ik wil graag deze unieke
EnergyDots ontvangen
!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum:

dinsdag 10 december a.s.

x
Per bestelling geldt

een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,50

* * *
Woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie