Advertentie

5G in actie: mussen vallen dood van ’t dak..!!


x

x

5G in actie: mussen vallen dood van ’t dak..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Het mega-netwerk voor mobiele telefonie, in de volksmond 5G genaamd, wordt op dit moment uitgerold. Er lijkt zich echter een horrorscenario af te spelen, omdat er sprake is van dierensterfte in de buurt van in werking gestelde 5G-masten en zendtorens… Een voorbeeld van deze 5G-mast op de hoek van de Hoefkade in Den Haag, staat op het dak van HS-telecenter een nieuwe 5G mast , laag op het dak, maar niet of nauwelijks zichtbaar. Deze antenne is nog niet zichtbaar in het Antenneregister.

Er werd een 5G-test gedaan, in relatie tot NS-station Hollands Spoor. Om het bereik van de mast te bekijken en te zien, of er geen nadelige apparatuur schade zou ontstaan op en rond het station. Meteen erna vielen de vogels massaal dood uit de bomen. Wat is hier aan de hand..? Dit is werkelijk een horror-scenario, wanneer deze 2 feiten causaal aan elkaar zijn gerelateerd, wat wil zeggen dat de vogelsterfte veroorzaakt wordt door de 5g-masten. Want we staan aan de vooravond van het uitrollen van het landelijke 5G-netwerk..

Maar we kunnen waarschijnlijk toch gerust, of in ieder geval ‘stralend’ gaan slapen, want het is allemaal goed getest.. Ja toch zeker? Maar de dagen erna is het weer raak in Den Haag, in het Huygenspark, op een steenworp afstand van de Hoefkade.. Dode vogels, met tientallen op de grond.. Alsof we naar de thriller ‘The Birds’ kijken van Alfred Hitchcock.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) laat inmiddels een aantal vogels onderzoeken in het laboratorium van het Wageningen Bioveterinary Research. Delen van het park zijn inmiddels afgezet en honden mogen er niet meer worden uitgelaten. De dode vogels worden steeds zo snel mogelijk opgeruimd, wat op zich al een luguber tafereel is. Het Haagse raadslid Robert Barker van de Partij voor de Dieren had het gevoel op een ‘crime scene’ te zijn. “Dat zoveel vogels op deze plek uit de lucht vallen, moet een oorzaak hebben en die moet worden onderzocht. Mocht er sprake zijn van vergiftiging, dan moet hier hard tegen worden opgetreden.”

Niet uitgesloten kan worden, dat de vogels een ziekte hebben. Maar dat is bizar, als je kijkt naar de wijze waarop ze sterven. “Het gaat in elk geval snel. De dieren zijn niet vermagerd, lijken niet ziek. Ze vallen gewoon dood uit de boom,” aldus medewerkster Sharon Lexmond van vogelasiel De Wulp. Deze vogelopvang ‘De Wulp’ bericht als volgt over deze krankzinnige situatie:

De feiten op een rij;

 • Vrijdag 19 oktober 30 dode spreeuwen
 • Woensdag 24 oktober 30 dode spreeuwen
 • Donderdag 25 oktober 88 dode spreeuwen
 • Donderdag 1 november 138 dode spreeuwen en 1 levende die binnen een uur ook overleed, 2 dode houtduiven waarvan 1 doodgereden en ander bij sectie haarden in lever had. (Yersinia/aviaire TBC/salmonella) afwijkende doodsoorzaak.
 • Vrijdag 2 november 7 dode spreeuwen
 • Zaterdag 3 november 44 dode spreeuwen. Allen van dezelfde locatie Huygenspark, gevonden in de ochtend onder hun slaapboom.

Inmiddels is er sectie op 5 spreeuwen gedaan, van iedere dag. En deze wijst hetzelfde uit en de conclusie komt overeen met de secties die in Utrecht verricht zijn. Goed doorvoedde dieren, flinke vetreserves, nagenoeg geen inwendig letsel, lege magen. Dit betekent dat de vogels 12 tot 24 uur niet gegeten hebben. En virus, zoals het Usutuvirus of West-Nijl-virus zijn uitgesloten.

Momenteel worden er in Rotterdam, aan de Erasmus universiteit, in Lelystad, Utrecht en Gent onderzoeken uitgevoerd, die ons meer kunnen gaan vertellen over andere virussen, bacteriën of gifstoffen. Zelf zijn wij bezig om een manier te vinden om de groep spreeuwen te kunnen volgen. Waar foerageren zij.. vanwege de vele speculaties; hett eventuele testen van 5G gaat door de stadsecoloog uitgezocht worden. Officieel uitsluiten is altijd goed. We worden inmiddels aardig verdietig van het hele gebeuren.

Verband met het 5G-netwerk..?
Berichten over dode vogels, ná de installatie van telefoonnetwerken, zijn er uit de hele wereld, de laatste jaren. Zoals uit Trondheim, in Noorwegen, waar vogels uit de lucht vielen. Onderzoek, maar na 6 maanden was er nog geen (toxicologisch) rapport. En rapportage over dode  vogels ook uit Zweden, Australië en de VS. (HIER)

Inmiddels zouden de vogels die massaal dood neervielen, inderdaad het slachtoffer zijn van het experiment, onlangs in Den Haag uitgevoerd, waarbij RF-straling is getest, waarbij een piekfrequentie van 7,40 GHz werd getest. Dit komt overeen, met een golflengte van 4,05 cm. Een golflengte die exact dezelfde orde van grootte is, als de afmetingen van de spreeuwen. Dit is van belang bij de invloed van mogelijke resonantie-effecten. De betreffende mast staat op ongeveer 400 m van de plaats waar de spreeuwen dood zijn neergevallen. Dit is informatie van één bron en zou nog bevestigd moeten worden.

Er is dus nog geen zekerheid omtrent de oorzaak. In de omgeving van de Hoefkade, staan dichterbij het Hugenspark sterkere 4G en IoT zenders. In juli is er ook een 5G getest, maar toen zwermden deze vogels niet en kwamen ze niet in het parkje. IoT-zenders zijn actief sinds 30 oktober 2017, met een ‘veilige afstand voor de mens’ van 7,4 meter en met een 2 Kw-zender op minder dan 200 meter van het park hoofdstraalrichting exact over het park. Ook nog op dezelfde afstand LTE-zenders en ook hier weer exact over het park.

En dan zijn er de koeien in Groningen..
Ook in Noord- Groningen is er sprake van grote vragen bij het 5G-netwerk.. Daar werden in november 2016 de eerste 5G-testen (voor mobiel internet) van gestart en werd op 26 januari 2017 Noord-Groningen officieel een proeftuin voor de 5G-technieken. Deze tests voor 5G in Noord-Groningen zijn opgezet door de Economic Board Groningen met partners als Vodafone, KPN, Ericsson, Huawei, TNO, SURF, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool en Agentschap Telecom. Het proefgebied beslaat een stuk gebied van de Zernike Campus in de stad Groningen tot Loppersum en Vierhuizen.

Maar tijdens deze testperiode bleek dat koeien bij de 5 boerenbedrijven in het gebied waar getest werd, vreemde reacties vertoonden toen de tests werden uitgevoerd.. Hele kuddes koeien die plots in paniek raken, door de stal renden, boven op elkaar vlogen en onderuit gingen. De oorzaak was niet bekend was het de straling die dwars door muren heen, de dieren in paniek bracht..?

Wil je meer hierover lezen, ga dan naar stralingsleed.nl voor uitgebreide info over dierenleed en elektro-magnetische straling.

20 gedachten over “5G in actie: mussen vallen dood van ’t dak..!!

  1. Vogels onze gevederde vrienden !
   Langs de noord Afrikaanse kust staan tijdens de vogeltrek, 700 kilometer vangnetten van 20 a 25 meter hoog, daar verdwijnen +/- 40% van onze vogels in de pan, verder door gebrek aan insecten van wege het bespuiten van gewassen, gaat er nogmaals 20% verloren, wij hebben al jaren geen zwaluwen meer onder onze dakrand nestelen, sobiso weinig vogels, spechten kraaien eksters en buizerds zijn er nog wel, maar die leven niet van insecten.

 1. Hoe moeilijk kan het zijn? Voor die 5G ingeschakeld werd vielen er niet massaal vogels dood uit de lucht,toen werd die mast geactiveerd en dan gebeurd dat wel dan zou elk mens kunnen bevroeden dat het daarmee te maken kan hebben.
  Schakel gewoon dat ding uit en kijk dan over een bepaalde periode of er nog steeds vogels dood neervallen.Is dat niet het geval dan weet men toch genoeg?
  Mijn mening is dat hier op korte termijn actie ondernomen moet worden wat dan uit die onderzoeken komt zien we dan wel weer.

  1. Sinds jaar en dag moeten alle bedrijven een milieueffect rapportage aanleveren.
   Maar kennelijk is het gegraai van de overheid belangrijker dan waarover ze ZEGGEN wat belangrijk is!!
   De zendlicenties voor telecombedrijven leveren op jaarbasis miljoenen op!
   Nog los van de agenda welke ze daarmee dienen.
   Maar dat is speculatief…

 2. Enkele bronnen over de oorsprong en de doeleinden van 5G :
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/sean-from-sgtreport-5g-is-a-sterilization-and-eugenics-program/
  https://www.opdeepstate.com/2018/08/03/5g-is-an-israeli-creation-of-mass-mind-control-and-more/
  Ik verwijs naar de inhoud. Het is immers een technische materie waarover ik geen kennis heb. In de 2de link zijn er bovendien documenten die vrij kunnen gedownload worden en verspreid.

 3. WTK
  The smart way to keep people passive and obedient is to stricly
  limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate
  within that spectrum.

  Noam Chomsky

 4. Vorig jaar was ons modem kapot gegaan. We kregen een nieuwe. Het werd geïnstalleerd en ik voelde meteen dat er iets niet klopte. Mijn lichaam begon vreselijk te reageren. Mijn hoofd knapte bijna en begon erg heet te worden. Mijn benen weigerden en toen ik naar beneden liep miste ik de laatste treden. Zit nu in een scootmobiel omdat in mijn rug en bekken de zaak 3 cm verschoven is. Dank je wel voor de 5G die mijn huis binnen kwam.

  Gelukkig kon ik via internet alles uitschakelen en hang weer gewoon aan een draadje zonder Wi-Fi.

  1. Ja, ik werd ook volslagen onwel in mijn eigen huis toen de WiFi binnen kwam. Dus alles weer met draden aan elkaar en de WiFi uit mijn modem laten verwijderen, maar dan nog is de straling van mijn tv en computer heel veel sterker geworden en moet ik daar zodra ik er geld voor vind iets aan laten doen.

 5. Nou, helemaal weerloos is men niet. Net zoals de elektroschokwapens is de kooi van Faraday de oplossing. Vooral wanneer je ook nog bent geaard.
  Dat wordt dus creatief omgaan met, liefst zilvergaas gevoerde (onder) kleding.
  Voor mensen met een ultra gevoeligheid voor straling is het gebruik van een aluminium onderlaag onder de betimmering, vloer of plafond de oplossing maar dan wel aarden!
  Wel erg bizar als je moet overwegen zulke oplossingen toe te passen.
  Maar het is de tijd waarin we leven die zulke oplossingen in sommige gevallen noodzakelijk maakt!

  1. Waldorpstraat 60 heeft nieuwe 3,41 Ghz tot 3,445 Ghz. antenne en staat officieel geregistreerd.
   En wel bovenop het hoge gebouw van hoofdkantoor T-Mobile !!
   Ligt 493 meter ten zuiden van Huijgenspark 2521cc Den haag
   Overig mobiel roze symbool op antenneregister.nl
   Heeft bijzondere vergunning en sinds 14 juli 2018 in gebruik genomen.
   Er staan vlakbij nog 3 pas geregistreerde antennes met dezelfde hoge frequentie langs het spoor 2521BA
   Die twijfel over 5g omdat de antenne van Hoefkade door 1 bron is vastgesteld is hiermee weggenomen.
   De spreeuwen worden door alle antennes heen en weer gejaagd en kunnen geen kant meer op. Van deze antennes zijn dit jaar al enige tientallen geplaatst.
   Nu zijn het alleen spreeuwen ……

 6. Het dode vogel fenomeen is al veel langer aan de gang het werd geconstateerd in Africa Somalië, niks van stroom draden of zo iets, Haarp zou een reden kunnen zijn, je bent niet op wifi aangewezen, alles kan via een kabel, wat helpt is af en toe dronken in je bedje rollen, jedonsendekbed over je kop en pitten dat de stukken er af vliegen, heb je geluk dat bij het wakker worden de zon schijnt en de vogeltjes zingen, ja dan ben je in de wereldse hemel, het leven is verrukkelijk !

 7. En wat kunnen we er aan of liever gezegd ertegen doen lieve mensen?

  Het is belachelijk dat wij ons tegen de straling moeten beschermen. Het 5g netwerk mag er niet komen!!

 8. het spijt mij zeer andermaal de advocaat van de duivel te moeten spelen!

  Maar deze netwerken zullen niet verdwijnen, noch zal de overheid deze netwerken beperken daar zij de vragende partij zijn. Dit om ons te kontroleren.

  De enige manier om deze netwerken te laten verdwijnen is dat wij met zijn allen onze draagbare telefoon wegdoen en al onze electronische speeltjes opzeggen.

  Uiteraard is het veel gemakkelijker overheden aan te wijzen als schuldige dan wel onze eigen verantwoordelijkheid te nemen. Helaas zie ik de toekomst heel zwart in! Zij hebben hun werk heel goed gedaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.