Advertentie

Heilig geloof in onschadelijkheid GSM/SmartPhone..?


Het is typisch weer een voorbeeld van de zg. ‘cognitieve dissonantie’, wat wil zeggen dat mensen in staat zijn, logische ‘constructen’ te bedenken, waardoor heel ongemakkelijke situaties, waar ze feitelijk in verzeilt geraakt zijn, allemaal nog wel meevallen, of beter nog: eigenlijk helemaal NIET BESTAAN. Maar het tégendeel is waar natuurlijk.. Mischien herken je het verhaal als voorbeeld: “Roken slecht voor je lijf? Wat een onzin, want mijn grootmoeder rookte een pakje per dag en is 90 geworden”… Je kent ze vast wel die teksten..

Waar we het in dit artikel over hebben, is dat er nog steeds mensen zijn, die volstrekt naïef (=dom) zijn over de consequenties die het gebruik van draadloze apparatuur, zoals SmartPhones, tablets, laptops, babyfoons, draadloze speakers, WiFi-kasten en niet te vergeten DECT-telefoons en je SmartMeter  met zich meebrengt. Ze vertrouwen op alles behalve de negatieve berichten, die steeds vaker en overvloediger worden verspreidt, bijvoorbeeld door de WHO.

Wat doen veel mensen, als ze er toch over horen? Ze wuiven het weg.. En gebruiken inderdaad het instrument van de ‘cognitieve dissonantie’. “Oh joh, wat een onzin die bankmakerij. Dat is toch allemaal goed onderzocht!?” en dan daarover heen vaak nog eens de opmerking: “Jij gelooft écht, dat als het gevaarlijk was, zoals jij beweert, dit verkocht mocht worden? Gewoon op de markt mocht worden gebracht?”

Roken veroorzaakt kanker, dat moet op de pakjes.. In hoeverre is de mobiele EMS-straling evenzo beschadigend voor ieders lichaam en wellicht nog vele malen intenser beschadigend..??

Ingenieur Jeromy Johnson werkte 15 jaar in Silicon-valley, in San Francisco/Californië. Inmiddels is hij, door een aantal heftig-negatieve ervaringen, vertegenwoordiger geworden van een technologie-gezondheidsstroming en bespreekt in die hoedanigheid, onze gehechtheid aan technologie en de gezondheidsrisico’s die een dergelijke verslaving of intens gebruik, met zich mee kan brengen.

Inmiddels is expert in het beperken van de negatieve effecten van blootstelling aan elektromagnetische straling (EMS). Hij heeft inmiddels een toonaangevende website over dit onderwerp en overlegt met individuen, families en organisaties over de hele wereld om oplossingen te implementeren die EMS-vervuiling verminderen en elimineren.

Luister naar zijn verhaal, dat we vertaalden in het Nederlands en dat je onder de video kunt volgen. Dat het allemaal in 2011 begonnen is, nadat hij een uitgebreide blootstelling aan EMV-straling had kunnen analyseren. Hij was daardoor ook ‘elektro-hypersensitief’ (EHS) geworden en begon hij aan een reis met het doel het terugwinnen van zijn eigen gezondheid en het opleiden van anderen om hun eigen gezondheid kritisch te evalueren.

Deze lezing werd gegeven op een TEDTALK-evenement, onafhankelijk georganiseerd door een lokale gemeenschap. Wij vertaalden het transcript van deze presentatie voor je, die direct onder de video begint.

 

Enkele bronnen van EMS, elektro-magnetische straling

x
x

Heilig geloof in onschadelijkheid GSM/SmartPhone..?

2019 © TED-talks | deze versie/vertaling WantToKnow.nl/be

x

Ik zou willen beginnen met een paar vragen te stellen. Wie weet of ie een draadloze slimme meter in huis heeft? (handen in de lucht) Oké. En wie heeft er nu zijn smartphone in zijn zak? (handen in de lucht) Geweldig. En wie heeft de kleine lettertjes in je gebruikershandleiding gelezen, waarin staat dat de smartphone zich nooit binnen een 3 centimeter van het lichaam mag bevinden?
(Lachen)

Dus vandaag spreek ik de reden waarom we er niet langer van uit kunnen gaan, dat onze draadloze technologie veilig is. Deze technologie heeft ons veel voordelen opgeleverd. We zijn verbonden met mensen en plaatsen en het heeft ons het gemak gebracht dat maar weinigen zich, tien jaar geleden, konden voorstellen. Het heeft ons ook enorme economische voordelen gebracht. Als we kunnen kijken naar hoe de technologie de afgelopen acht jaar in ons leven is toegenomen….

Hoe het begon
Het begon met de iPhone en vervolgens met tablet, computing, alomtegenwoordige Wi-Fi, de SmartMeter, of ‘slimme meter’ en het slimme huis en draagbare technologie. En nu het internet van de dingen; alles wordt met het internet verbonden. Als we ons willen voorstellen hoe dit eruit ziet, zou het er eigenlijk zo uitzien: Dit is een artist’s rendition van hoe Wi-Fi in onze openbare ruimtes eruit ziet. We zouden kunnen horen hoe microgolfstraling klinkt, met een apparaat als dit.

Dus als iemand wil horen hoe zijn SmartPhone of Smart-watch klinkt, dan is dat een goed idee, kom aan het einde bij me en ik kan het je laten zien. Maar wat betekent dit voor ons lichaam? Dat is de vraag die ik wil stellen omdat deze exponentiële toename van microgolfstraling effecten kan hebben, en dat is wat wetenschappers en artsen over de hele wereld nu zeggen, vooral als het gaat om kinderen, omdat ze hier hun hele leven door zullen worden beïnvloed.

Maar vandaag wil ik ook een paar oplossingen delen. Ik wil iedereen hier dingen geven, die je in je eigen leven kunt doen om deze vorm van blootstelling te verminderen.

Dus zo’n vijf jaar geleden ben ik me eigenlijk met dit onderwerp bezig gaan houden. Daarvoor was ik een jonge technologieliefhebber. Ik gebruikte altijd mijn smartphone en Wi-Fi.  Ik heb in Silicon Valley gewerkt en ben afgestudeerd technisch ingenieur. Dus als iemand me destijds had verteld dat draadloze technologie gezondheidseffecten kan hebben, zou ik denken dat ze gek zijn. Dus als je datzelfde nu denkt, kan ik dat dus heel goed begrijpen.

Maar dit alles veranderde voor mij in de periode van ongeveer één week. Ik kreeg hoofdpijn, oorsuizen, slapeloosheid, en een vermoeidheid en hersenmist die ik nog nooit eerder had meegemaakt.

En ik deelde dit met een collega op het werk, en zij zei dat haar man precies hetzelfde overkwam toen ze een draadloze ‘Slimme meter’ in hun huis installeerde. Dus ging ik die avond naar huis en controleerde ik beneden, en zeker genoeg, we hadden een aantal draadloze slimme meters geïnstalleerd onder onze slaapkamer in San Francisco. Dit heeft me dus op een reis gezet om zoveel mogelijk over dit onderwerp te leren.

Ik heb nu een website over dit onderwerp en ik word elke dag gecontacteerd door mensen over de hele wereld, die elke dag precies dezelfde dingen ervaren. Dat kan zijn wanneer er een draadloze slimme meter is geïnstalleerd, of een nieuwe Wi-Fi-router, of zelfs een mobiele zendtoren aan de overkant van hun huis.

Dit zijn de meest voorkomende symptomen die mensen beginnen te ervaren. Dit komt eigenlijk uit een gepubliceerd artikel over de gezondheidseffecten van draadloze slimme meters. Dus, alleen hier in de Bay Area, Ik heb contact met tientallen mensen die hierdoor hun leven hebben laten veranderen: artsen,
schoolhoofden, docenten en studenten, IT-professionals en zelfs ondernemers. Dit zijn mensen die een normaal leven hebben gehad en vervolgens in korte tijd naar een plek zijn gegaan, waar ze niet meer konden werken, waar ze niet meer naar een kantoor konden gaan. Sommigen van hen hebben eigenlijk hun huis moeten verlaten, omdat ze zich niet meer in een omgeving kunnen bevinden die nu voor de meeste mensen normaal is.

Ik heb contact gehad met mensen over de hele wereld die hierdoor dakloos zijn geworden. Er zijn veel mensen die het overkomen is. En helaas weet ik van mensen die daadwerkelijk zelfmoord hebben gepleegd, omdat er in wezen geen plaats was waar ze naartoe konden gaan, en dat is iets wat de maatschappij nog niet erkent. Mijn eigen leven is hierdoor enorm veranderd. Na die eerste blootstelling aan draadloze slimme meters, kan ik nu niet meer heel lang in een omgeving met sterke Wi-Fi zitten. Ik kan dus niet meer zo naar mijn werk gaan als vroeger. De meeste omgevingen zijn nu in wezen giftig voor mij.

Sinds kort is het mogelijk , met speciale foto-apparatuur, WiFi-straling en andere elektro-magnetische straling in beeld te brengen. Het ziet er allemaal uit alsof je in de slingers zit, als feestvarken, maar waarschijnlijk zit je als proefkonijn mee te doen in een wereldwijd experiment..!!

Dus zelfs het vinden van een veilige plek om te wonen, is erg moeilijk geworden. Stel je voor dat je niet kunt wonen in een flatgebouw waar iedereen Wi-Fi heeft, of dat je niet naast een zendmast kunt wonen. Dit is eigenlijk een voorgestelde zendmast hier in Berkeley. De bewoners hebben het eigenlijk al gestopt, maar de meeste kerken en de meeste scholen hebben nu zendmasten bij hen in de buurt staan. En zo stelt het de mensen om hen heen bloot en natuurlijk de leerlingen die naar die scholen gaan.

Dit is een zendmast in San Francisco: die bruine vingerhoed bovenop de telefoonpaal is een zendmast. En deze worden om de paar blokken geplaatst. Dus je zou een geweldig huis kunnen hebben, en dan kan er een week later een bedrijf komen om een zendmast voor je raam te zetten. Dus dit is iets dat in de hele Bay Area gebeurt, en het gaat gebeuren in de hele Verenigde Staten.

Dat betekent dus, dat mensen zoals ik, het moeilijk hebben om een plek te vinden om te wonen, maar het is ook dat de EMS-blootstelling van de hele bevolking sterker wordt. Dus misschien vraagt u zich af, misschien raken sommige mensen hierdoor gewond, maar als u het niet voelt, is het waarschijnlijk niet zo erg. Ik denk dat dat een veel voorkomende ervaring is.

Maar het is niet zo eenvoudig als te zeggen dat slechts een paar ongelukkige mensen hierdoor getroffen worden. Want wat de wetenschap laat zien is dat we allemaal op een bepaald niveau getroffen zijn, of we het nu kunnen voelen of niet. En de reden is dat ons lichaam in wezen elektrisch is. Elke cel in ons lichaam communiceert met behulp van kleine elektrische signalen. Het is hoe ons zenuwstelsel in essentie werkt. Dus om te denken dat we een exponentiële hoeveelheid microgolfstraling in onze omgeving kunnen brengen en geen effecten zullen voelen, is gewoonweg onjuist.

“Jeromie, weet je zeker dat je dit niet in je hoofd verzint?” Dat dacht ik zelf ook, in het begin. En toen, zo’n 2 jaar later, kwamen ze naar me toe.
“Je zult het niet geloven, maar nu voel ik pijn in mijn arm als ik mijn mobiele telefoon gebruik,
of als ik hem op het hoofd leg, of als er een nieuwe Wi-Fi-router is geïnstalleerd”.

Om dit te illustreren, ik had eigenlijk veel vrienden naar me toe laten komen toen ik dit begon te ervaren, en zij zeiden, “Jeromy, weet je zeker dat je dit niet in je hoofd verzint?” en ik dacht dit ook zelf, in het begin. Maar toen, een jaar of twee later, kwamen ze naar me toe en zeiden: “Je zult het niet geloven, maar nu voel ik pijn in mijn arm als ik mijn mobiele telefoon gebruik, of als ik hem op het hoofd leg, of als er een nieuwe Wi-Fi-router is geïnstalleerd”. Dus dit is iets waar als mensen meer EMS-exposure hebben, meer mensen worden getroffen. En het is niet alleen hoofdpijn en slapeloosheid, het zijn veel ernstiger dingen zoals: onvruchtbaarheid, DNA-schade en uiteindelijk kanker.

WiFi-straling in huis, zichtbaar gemaakt met dezelfde techniek, die je hierboven op het plaatje ziet. Het lijken leuke ‘slingers’, maar feitelijk hebben we het hier over een uiterst schadelijke straling.

Dit is wat het onderzoek begint aan te tonen. En je hoeft me niet op mijn woord te geloven. Ik moedig u aan om dit zelf te gaan onderzoeken. Als je gewoon ‘EMF-onderzoek’ zoekt op internet, dan is dit een screenshot van wat je vindt. De Wereldgezondheidsorganisatie is de eerste link daar, en in 2011 kwamen ze eigenlijk uit en zeiden dat deze draadloze technologie mogelijk kankerverwekkend is. Nu zijn er wetenschappers over de hele wereld die zeggen dat het waarschijnlijk kankerverwekkend is. De derde link is eigenlijk mijn eigen website. Het is er omdat ik de laatste vijf jaar onderzoek van over de hele wereld heb verzameld dat aantoont dat we nu genoeg bewijs hebben om op zijn minst voorzorgsmaatregelen te nemen, als het gaat om deze technologie.

Dus.. Is dit niet geregeld dan..?
En dit is een van de meest interessante dingen die ik heb gevonden: De Federal Communications Commission is degene die de draadloze technologie zou moeten reguleren. Maar als je naar de regels kijkt, zijn deze bijna 20 jaar oud. Dus dat betekent dat onze meest geavanceerde technologie gebruik maakt van wetenschap die minstens 20 jaar oud is. Maar niet alleen dat, ze zijn gebaseerd op een concept dat begin 50 jaar oud is, dat zegt dat als microgolfstraling ons niet verwarmt, het ons geen pijn kan doen. Maar er zijn nu honderden studies die aantonen dat dit onjuist is.

Hoe komt het dan dat we een regelgevende instantie hebben die het publiek niet beschermt? Nou, zoals veel volksgezondheidskwesties in ons land, heb je uiteindelijk de industrie die de regelgevende instantie beïnvloedt, en dat is wat er hier gebeurt. Dus je hebt een draaideur tussen de draadloze lobby en de FCC Commissie. Dus dat is wat er gebeurt.

Bovendien wordt de wetenschap sterk beïnvloed door de financiering door de industrie. Dit is een studie van Dr. Henry Lai. Hij keek naar 326 studies gebaseerd op de biologische effecten van de straling van mobiele telefoons. Hij ontdekte dat ongeveer de helft van de studies effecten aantoonde en de helft niet. Dat is vrij normaal voor dit soort onderzoek. Maar wat hij interessant vond dat was dat als je kijkt naar wie de studies financierde, 70% van de onafhankelijke studies effecten toonden, en slechts 32% van de door de industrie gefinancierde studies effecten toonden. Je ziet dus dat er, net als bij veel andere onderwerpen, de invloed op dit onderwerp er is in de vorm van geld.

Tabak is een ander gebied waar de industrie in wezen de wetenschap financierde die zou aantonen dat hun producten veilig waren. Dat is dus het slechte nieuws. En nu wil ik wat goed nieuws delen, en dat is dat er oplossingen zijn voor dit probleem. We zullen de industrie moeten beginnen met het creëren van veiligere producten, maar er zijn manieren waarop we onszelf kunnen beschermen en de industrie vooruit kunnen helpen. Een van de belangrijkste dingen die we kunnen doen is dus om naar glasvezel te gaan, omdat dit een manier is om onze huizen, onze bedrijven en onze scholen veiliger te maken. Dus glasvezel is veilig, ze zijn veilig, en ze zijn een van de snelste dingen die we kunnen gebruiken.

Klik voor Engelstalig artikel over het waarom afschaffen van WiFi op scholen..!!

Een andere manier waarop we producten kunnen ontwerpen die veiliger zijn. Op dit moment hebben we dus productontwerpers en -ingenieurs die samenwerken, maar we zouden biofysici en biologen kunnen inschakelen om samen producten te ontwikkelen, die niet alleen maar onder de FCC-regels uitstoten, maar zend zo min mogelijk van alle soorten elektromagnetische velden uit als mogelijk.

Als slimme meters ontworpen waren om ze ofwel via glasvezelkabel te gebruiken, ofwel slechts één of twee keer per dag uit te zenden in plaats van de 10.000 keer die ze uitstoten, dan zou ik hier vandaag niet staan en zouden duizenden en duizenden mensen over de hele wereld niet gewond zijn geraakt door slimme meters.

De wereld draaft door…? Russisch roulette…? Eigenlijk hoort elke (jonge) ouder te wéten dat dit feitelijk spelen-met-het-leven-van-je-kind is…

Dus wat zijn sommige dingen die we allemaal kunnen doen?
Dit is een van de belangrijkste dingen omdat iedereen wil weten hoe ze zichzelf en hun gezinnen in wezen kunnen beschermen. Dus, het eerste wat we moeten doen is ervoor zorgen dat we onze mobiele telefoons verstandig gebruiken. Ik zei dat je de mobiele telefoon niet binnen ongeveer 3 centimeter van het lichaam wilt plaatsen. De industrie vertelt ons dit nu. Dus zorg ervoor dat je een speakerphone gebruikt, een air-tube headset krijgt; en als deze op het lichaam zit, zorg er dan voor dat je hem in de vliegtuigmodus zet, als hij in de zak of soms in de beha zit.

En als het om kinderen gaat, willen we niet dat kinderen mobiele telefoons gebruiken. Maar als ze dat wel moeten doen, leer ze dan alsjeblieft hoe ze deze verstandig moeten gebruiken. We kunnen onze huizen bedraden. De meeste mensen hebben geen Wi-Fi nodig in hun huis. Dus ga naar Ethernets, ga naar glasvezel. En als je Wi-Fi nodig hebt, zorg er dan voor dat je het ’s nachts uitzet. U kunt een eenvoudige timer gebruiken, zodat je er niet eens aan hoeft te denken. Als het om kinderen gaat, willen we hun blootstelling zoveel mogelijk beperken.

Dus als ze een iPad gebruiken, zet je alle gegevens op de iPad en schakel je de Wi-Fi uit. In scholen denk ik gewoon niet dat we Wi-Fi op scholen nodig hebben, omdat we die klaslokalen vullen met microgolfstraling. We kunnen geweldige technologie hebben, maar die kan wel worden aangesloten. En hier moeten we denk ik naartoe.

Babyfoon op basis van DECT zou écht strafbaar moeten zijn, o.b.v. de huidige kennis!

Als het gaat om de slimme meter en het slimme huis, raad ik je aan om je af te melden. Ik heb rijke, vroeg geadopteerde gezinnen contact met me opgenomen die het slimme huis hebben bezocht en die binnen een paar maanden ziek werden. Dit is dus iets dat gezinnen treft en ik raad u aan om niet op deze weg te gaan, omdat het een technologie is die we niet nodig hebben. En een van de laatste oplossingen die ik vandaag wil krijgen, is het creëren van een veilige plek om te slapen. Want dit is een van de belangrijkste dingen; dan verjongt je lichaam en kun je er zeker van zijn dat alles uit is. Dus zet al je draadloze apparaten uit, als je gaat slapen, haal de stekker dan uit het stopcontact.

Als je een babyfoon hebt, raad ik je eigenlijk aan die uit te zetten, vooral ’s nachts. Ik raad die gewoon niet aan voor kinderen. En als je deze dingen doet, ken ik veel mensen die uiteindelijk beter slapen; ze zijn overdag veel helderder en hun vermoeidheid is veel minder. Dus dit is iets wat ik iedereen aanbeveel. Dus tot slot wil ik nog zeggen dat dit een probleem is dat we kunnen oplossen. Er zijn veel geweldige mensen over de hele wereld die hier op dit moment aan werken. En ik geloof dat we op een kantelpunt komen waar genoeg mensen zich realiseren dat dit een belangrijk onderwerp is en dat er oplossingen zijn.

Ik raad u dus aan dit te delen met de mensen die het dichtst bij u staan. Want als er genoeg mensen wakker worden met dit probleem, dan zal de industrie beginnen met het creëren van veilige technologie. En als ze dat doen, kan onze hele samenleving naar een gezondere toekomst toewerken. Dank u wel.
(Applaus)

4 gedachten over “Heilig geloof in onschadelijkheid GSM/SmartPhone..?

 1. http://stop5g.whynotnews.eu/?p=639 Wanneer bekend is dat koeien gaan zweten en blind gaan rondrennen op precies hetzelfde moment dan moet er iets ernstigs aan de hand zijn en is onderzoek daarnaar terecht en broodnodig.
  Om niet alleen op één site af te gaan die volgens sommigen mogelijk als site gezien zou kunnen worden die zowieso tegen 5G zouden zijn ben ik verder gaan kijken en kwam ik hier uit.
  https://stralingsbewust.info/5g-en-smart-cities/ Citaat: In het Amerikaanse leger wordt het zenden van elektromagnetische bundels via hoge frequenties toegepast als militair gebruik voor MASSAVERJAGING (Active Denail System)(einde citaat).
  Wanneer we dan eerst lezen dat koeien begonnen te zweten en als dolle dieren begonnen rond te rennen dan zou dat mogelijk verklaard kunnen worden door testen waarbij hogere frequenties bereikt zouden kunnen zijn met deze reacties als gevolg.Was het ook niet zo dat vogels ineens massaal dood neerkwamen nadat er een 5G mast was geplaatst en aangesloten?
  Vooral het lezen dat juist verhitting van de huid gebruikt wordt laat dan niet zoveel te raden meer over.Dat veel overheden niet te vertrouwen zijn is al bekend maar dit gaat te ver waarbij ik vragen heb.Wat weten zij maar vertellen ze niet aan het volk en als laatste wat zijn de ware bedoelingen en is dat de ware reden dat overheden gewoon vergunningen blijven uitschrijven terwijl er toch genoeg aanwijzingen zijn dat het schadelijk kan zijn of gewoon schadelijk is?
  Het kan toch ook nooit zo zijn dat 5G in bepaalde landen wel al verboden wordt terwijl Nederland en andere landen gewoon niets doen? Alhoewel hetzelfde zien we ook met het verbod van Round Up.

 2. https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/113453/30-000-Zeeuwen–horen-lage-bromtonen
  Volgens het RIVM komt dat door een toename van het verkeer in combinatie met geluidsisolerende maatregelen.Best wel kundig van het RIVM om gelijk een verklaring te kunnen geven (uiteraard zonder bewijs).Ook in Zeeland is bomenkap enorm en iedereen weet dat bij generatorhuisjes ook gebrom te horen kan zijn.Zou dit niet door onafhankelijke onderzoekers nader onderzocht moeten worden? Kan straling misschien een rol spelen omdat door die bomenkap juist betere verspreiding kan plaats hebben?
  Dat het RIVM wel meer iets roept zonder bewijs te leveren hebben we ook gezien op het gebied van gezondheid waar ze wel vaker roepen dat het veilig is terwijl er geen bewijs voor is of gewoon bewezen slecht is.
  Dat overheidsinstellingen het niet zo nauw nemen met de gezondheid van burgers werd natuurlijk helemaal duidelijk toen de GGD een enorme fout maakte wat natuurlijk nooit had mogen gebeuren. https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/97477/Fout-van-GGD-meisjes-krijgen-verkeerd-vaccin-video

 3. Sinds jaren ergernissen te hebben moeten verdragen over de UMTS zendmast honderd meter afstand van het huis kwam ik de laatste tijd vaak artikelen tegen over het mineraal ‘Shungite’, oftewel Shungiet.
  Ik had al van alles geprobeerd van orgone voorwerpen tot aan speciale gecreeerde voorwerpen die via bepaalde websites aangeboden werden maar niks werkte ertegen.
  Ik was opvliegerig, snel geirriteerd, ervaarde oorsuizen en piepen en wat nog meer en niks werkte tot ik besloot om maar eens een Shungite bol te kopen want ja, je moet toch wat, ik wilde gewoon wat tegen die straling doen.
  Vorige week kwam die Shungiet bol dan binnen en zette hem in de woonkamer neer.
  Een uur later begon bij zowel mijn vrouw als mij hoofdpijn, niet zo hele erge maar het was wel merkbaar.
  Daarnaast begon ik een paar uur later koortsverschijnselen te krijgen en voelde ik me alsof ik door een mangel gehaald werd en ik wist niet waar dat vandaan kwam.
  Shungiet, komt in mijn gedachten op en plots denk ik eraan, zou het kunnen? Wat een heftige reaktie zeg!
  Mijn intuitie vertelde mij dat dit een schoonmaak is die nu gebeurd, laat maar gaan.
  Daarna heb ik hem op mijn slaapkamer gezet en sinds jaren nog nooit zo lekker geslapen.
  Ik voel me veel rustiger, mijn emoties zijn niet meer zo heftig en ongelooflijk maar de negativiteit is zo ver weg dat ik erom lach nu.
  Ik draag nu ook een Shungite en het is werkelijk opmerkelijk wat hier gebeurd met me. Ik voel me veel meer evenwichtiger, ik sta boven negativiteit en zit veel vaker in mijn observeerder en kan gewoon zien wat er allemaal in mezelf gebeurd.
  Dit is dus wat men wilt voorkomen en waar die straling voor is. Dat we emotionele bommetjes worden die meegesleurd worden vanuit de observeerder in je kleine egootje en je jezelf op die manier kwijt raakt.
  Nog niet eerder heb ik zulke prachtige ervaringen meegemaakt met ‘anti-stralingsproducten’ als die de Shungiet mij geeft.
  Kijk maar eens rond op Internet, het gaat als een vuurtje rond en laat die 5G maar komen, ik lach erom nu.
  Let maar eens op, je zal Shungite-Shungiet veel meer tegen gaan komen online.
  Als commercieel belang in het spel is dan moet de mens en zijn gezondheid veld ruimen. Tot we het heft in eigen hand gaan nemen en er zelf iets aan doen, zo werkt dat in deze wereld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.