Advertentie

Flower of Life Edelstenen-matjes: krachtig én praktisch!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *
x

De 'Metatronic Cube'
De ‘Metatronic Cube’ waarmee alle Platonische Soliden gemaakt kunnen worden, stamt ook uit de flower-of-life..!

x

x

‘Heilige Geometrie’, de Kabala en het Flower of Life symbool
x

movmetatronx
– De Levensbloem

X

2020 © WantToKnow.nl/.be
x

De kabala komt voort uit de basisvorm van de Levensbloem.
De kabala komt voort uit de basisvorm van de Levensbloem.

Het patroon van de ‘Flower of Life’ of ‘Levensbloem’ bevat eigenlijk de blauwdruk van de gehele schepping. Het symbool werd en wordt gevonden in vrijwel alle oude culturen, verspreid op Aarde. Het symbool is gevonden in bijvoorbeeld Hindoe-tempels in India en in Egypte is de Flower of Life te zien in bijvoorbeeld de tempel van Abydos. Daar werden de 19 basiscirkels van het symbool gevonden.

En ook in het Oude Griekenland, China, Japan en Israe̎l is het symbool te vinden in oude tempels, synagogen en in Mesada. Een van de vormen die van de Flower of Life is afgeleid, vormt weer de basis voor de ‘Tree of Life’ uit de Kabbala. In de loop der tijd zijn veel spirituele betekenissen geassocieerd met het symbool. Kijk hieronder naar de ongelooflijke gelijkenis van deze levensbloem met het ontstaan van de levende mens; de eerste celdelingen zijn identiek aan het hart van de Levensbloem..!

Het Flower of Life symbool wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creatie en kan opgevat worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. Het bevat het patroon van de creatie zoals dat zich heeft ontwikkeld vanuit de ‘Great Void’ of ‘Grote Leegte’. Door dieper begrip van de Flower of Life kan de eenheid van al wat leeft daadwerkelijk begrepen worden.

Maar deze levensbloem heeft via haar geometrische functie ook een energetische werking. Deze levensbloem is in staat blokkades op te lossen en de ‘flow van levensenergie’ te bekrachtigen. Deze energie kennen we als Prana, Chi, maar ook als ‘nulpunt-energie’ die zich tussen moleculen en atomen bevindt.

De Flower of Life is ook vaak het onderwerp van diepe inspiratie geweest voor volkeren over de hele wereld. Zij verwerkten dit symbool in hun kunst en dagelijkse gebruiksvoorwerpen.

Hieronder vind je een kort animatiefilmpje waarin de indrukwekkende Flower of Life in sneltreinvaart in kaart wordt gebracht:

x

* * *

x
Laad water, edelstenen
en/of jezelf op met

x
Flower of Life edelstenen-matjes

(Aanbieding is geldig t/m dinsdag 4 februari)

Zoals je waarschijnlijk weet, liet Dr. Emoto zien dat alles in de natuur uit materie met een eigen frequentie bestaat. En dat de frequentie van water te beïnvloeden is, doordat water als drager ervan kan fungeren. Daarnaast hebben ook geometrische vormen een diepe werking op hun omgeving. Het is dus niet gek dat zoveel oude beschavingen het symbool van de Flower of Life in hun huizen, kleding en instrumenten verwerkte..! Met die kennis vonden wij een aantal bijzondere gevlochten Flower of Life matjes, handgemaakt van edelsteen, die het eenvoudig maken, dagelijks met de Flower of Life te werken.

En als je spreekt over water als energiedrager, dan zet je zo makkelijk een glas water op deze matjes. Of je legt er een appel op, voordat je die oppeuzelt. Maar ook een lichaamsdeel dat wel een boost kan gebruiken, kun je erop leggen, of het matje op het lichaamsdeel, zoals op je hand.. Je kunt er ook andere edelstenen mee opladen of het matje verwerken in een altaartje. Ongelofelijk handig! Maar wees er snel bij, want deze handgemaakte energetische tools zijn maar beperkt leverbaar..!

1. Handgemaakt Onyx Flower of Life
Een flexibel matje (12 x 12 cm) dat kan worden gebruikt bij lichaamsmassage, bij opladen van edelstenen, bij het maken van edelsteen water en nog veel meer.

Onyx helpt je om je focus en aandacht te houden bij waar je mee bezig bent. Een mooi middel om gefocust te blijven, tijdens je werk, door een glas water op het matje naast je te gebruiken. Hij schenkt je wilskracht en maakt je standvastig. Onyx stimuleert zelfverwezenlijking en het analytisch denken, de logica. Hij helpt je om een nuchtere en realistische blik te werpen op problematiek. Onyx heeft een positieve werking op het immuunsysteem en draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Goed voor het gebit, de botten, voeten en benen.

Onyx werkt goed tegen stress en zorgt ervoor dat je niet afgeleid wordt van je doelen of dat je je door anderen te laten beïnvloeden. Tevens heeft Onyx een heilzame werking bij problemen aan het gehoor, botbreuken en zenuwpijnen.

Prijs: € 35,-

2. Handgemaakt Rozenkwarts Flower of Life
Een flexibel matje (12 x 12 cm) dat kan worden gebruikt bij lichaamsmassage, bij opladen van edelstenen, bij het maken van edelsteen water en nog veel meer.
Rozenkwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

Rozenkwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma’s door zijn kalmerende werking.

Prijs: € 49,-
(Slechts 10 stuks beschikbaar!)

3. Handgemaakt Groene Aventurijn Flower of Life
Een flexibel matje (12 x 12 cm) dat kan worden gebruikt bij lichaamsmassage, bij opladen van edelstenen, bij het maken van edelsteen water en nog veel meer.

Groene Aventurijn zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Tevens helpt Groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen.

Groene Aventurijn reguleert de bloedsomloop. Hij repareert cellen en stimuleert nieuwe groei ervan. Groene Aventurijn kan een gunstige invloed hebben op baby’s en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. Groene Aventurijn geeft je levenskracht.

Prijs: € 49,-

4. Handgemaakt bergkristal-chakra Flower of Life
Een flexibel matje (12 x 12 cm) dat kan worden gebruikt bij lichaamsmassage, bij opladen van edelstenen, bij het maken van edelsteen water en nog veel meer. Deze extra bijzondere Flower of Life is gemaakt van Bergkristal, Jaspis rood, Carneool, Calciet geel, Aventurijn groen, Chalcedon, Lapis Lazuli en Amethist.

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit.

In combinatie met de bergkristal, bevat dit matje de belangrijkste stenen die met de menselijke chakra’s corresponderen. Van rechts naar links bevordert de Rode Jaspis de huishouding van de bloedsomloop, bevordert de Carneool de passionele huishouding, bevordert Calciet de spijsvertering, bevordert Aventurijn de emotionele huishouding, bevordert Chalcedon de verbinding met anderen, bevordert Lapis Lazuli de gedachtewereld en bevordert Amethist onze besluitvaardigheid en ons spirituele inzicht.

Hieronder in de foto van de 4 matjes, zie je de bergkristal-chakra-uitvoering met de ingeweven 7 dubbele steentjes en hun volgorde..

Prijs: € 77,-

* * *

“Ja, ik wil graag deze
unieke en handgemaakte Flower-of-Life matjes ontvangen
!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 4 februari a.s.

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,50

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

x

x

Totaal: € -

Advertentie