Advertentie

Grapperhaus’ huwelijk en het kinderfeestje..!!


x
x

Grapperhaus’ huwelijk en het kinderfeestje..!!

2020 WantToKnow.nl/be

x

En ja.. Het moest ervan komen. Dat de bedenkers van al die vrijheidsbeperkende maatregelen zélf in de fout gaan. Je dient je dan natuurlijk meteen als eerste af te vragen of die hele Corona-idiotie daadwerkelijk op ook maar iéts gebaseerd is..! Het is dan niet moeilijk, de door veel medisch-wetenschappers, juristen en ethici geuitte klachten te omarmen, dat deze Corona-idiotie VOLLEDIG MISPLAATST en uit de HAND GELOPEN is..!

Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar zouden WA & Maxima, overheidsdienaren-bij-de-vleet en mensen als Femke Halsema, wérkelijk overtuigd zijn van de heftigheid van Corona, de fout maken om dichtbij mensen te komen EN DAN OOK NOG EENS ZÓNDER MONDKAPJE..??

Afgelopen zaterdag is Ferd Grapperhaus in het huwelijk getreden in het stadhuis van Bloemendaal. De foto’s zijn bekend waarschijnlijk, maar hieronder hebben we er een versie van geplaatst. SAMEN met een andere foto, die op DEZELFDE DAG werd gemaakt, zaterdag 22 augustus 2020. Bij de een betreft het een feestje van een minister, de Minister van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden nota bene, en het andere plaatje laat een foto zien van een door politiemensen bestormd feestje, dat werd gehouden voor een kind van 3 jaar.

In Haarlem, nota bene enkele kilometers van het stadhuis in Bloemendaal.. Hoe wrang wil je het hebben en hoe duidelijk is de agenda achter beide plaatjes..?? Laten we je eerst het bericht in het Haarlems Dagblad zien, over het kinderfeestje.. Kijk naar de disproportionaliteit waarmee de politie meent orde op zaken te moeten stellen..!

Dit voorval gebeurde zaterdagavond 22 augustus, waarbij tientallen agenten, drie hondengeleiders en diverse gemeentelijke handhavers, aan het begin van de avond een einde maakten aan een kinderfeest. De emoties liepen hoog op, maar niemand werd gearresteerd. In een reactie zegt de gemeente Haarlem, dat aan dit optreden, meldingen van geluidsoverlast ten grondslag lagen, dat de geldende coronamaatregelen niet in acht werden genomen en.. er geen melding was gedaan van het feest. Dat de eerste waarschuwing was genegeerd, waarna het feest dus uiteindelijk op deze wijze werd beëindigd.

De mensen op het feestje waren vooral verontwaardigd over de manier waarop de politie met wapenstok heeft ingegrepen. Kimberly (19) laat een lelijke striem op de rechterarm zien, als teken van het opvangen van een rake klap met de wapenstok. “Dat is toch volledig buiten proporties; abnormaal? Het was een verjaardags-tuinfeestje van een meisje dat 11 en een jongen die 3 jaar werden.’’

Buiten op het plein hadden de bewoners twee partytenten neergezet, er was een dj en een springkussen. Vooraf hadden de feestgangers door de hele straat brieven geplakt om het feest aan te kondigen, met een telefoonnummer erbij, voor als iemand iets wilde vragen/opmerken. Zaterdagmiddag waren rond 15 uur twee agenten langs gekomen. Kimberley: “Ze zeiden dat er was geklaagd, de muziek moest ietsje zachter. Verder niets aan de hand. Iedereen hield zich aan anderhalve meter, de tent was niet eens vol.’’  De tweede keer kwam de politie met drie man, rond etenstijd. Eén agent deed ’een beetje vervelend’, zegt Kimberley.

Zij schat dat er tien uitgenodigde kinderen op het feest waren, plus nog wat grut uit de buurt. En er waren misschien 20 ouders/ouderen. Geen grote groep; ouders/buurtbewoners met hun kind. “Gezellig, niets aan de hand; er waren meer kinderen dan volwassenen op een gegeven moment. Maar volstrekt idioot, kwamen kort daarop agenten, zonder pardon, als militairen in een rij binnengestormd. Er viel niet met de politie te praten, uiterst geïrriteerd en dreigend schreeuwden ze en sloegen met wapenstokken op de tafels. Onze DJ werd écht met drie honden aangevallen en stekkers werden zomaar uit de muziekbox getrokken.”

De vergelijking met het trouwfeestje van Ferd Grapperhaus, dient in onze ogen geen verdere toelichting. Kennelijk zijn er burgers en luxe burgers, waarbij de laatste categorie een simpel ‘SORRY, ik lette even niet op’, de zaak mogen afdoen. De gewone burger dient te luisteren, in het vooruitzicht van harde maatregelen bij het uitblijven van het opvolgen van de ‘Essentiële gezondheidsmaatregelen’..! En de minister-president van álle Nederlanders..? Wat die vindt, is te lezen op Teletekst..

EN DAN, EEN STUKJE PROPAGANDA EN POPULISTISCH GEBAAR VAN HET PAS GETROUWDE STEL:

 

9 gedachten over “Grapperhaus’ huwelijk en het kinderfeestje..!!

 1. Hoi Yanneke, ik heb het gezien ,het is geen Nederlandse politie en vervolgens wat ik zag ging het om arrestatie van een man,dus een in elkaar geknutselde korte video.

  1. Hoi ikzie, Volgens mij is het een spotje en ook als een spotje gemaakt (geen berichtgeving of verslag van iets wat hier gebeurd is), als een kreet en waarschuwing zo van ‘is dit ons voorland/laten we ons zo’n weg opduwen?’

 2. Yanneke, ja, maar de titel erboven suggereert>> Kinderfeestje anno 2020<< i v m het politie optreden op kinderfeestje wat samen viel met feest van Grapperhaus :(.Dit is vind ik, ook een vorm van angst aanjagen.

  1. Hoi ikzie, Daar heb je een punt en je hebt gelijk; de titel klopt niet en in combinatie met het korte spotje kun je er dan inderdaad alle kanten mee uit. Wat het angst zaaien betreft, twijfel ik nog, gezien wat er wereldwijd aan de gang is.. Zo vind ik het echte filmpje van een Australische, zwangere vrouw die gearresteerd wordt (in bijzijn van haar kinderen), enkel omdat ze een bericht op Facebook had geplaatst over een vreedzame demonstratie tegen de lockdown, waarbij alle regels in acht genomen zouden worden, eigenlijk nog veel indringender. Elders worden mensen die ziek zijn al naar een apart daarvoor ingerichte quarantaine-plek (een soort militair ziekenhuis) gebracht en in Duitsland kunnen kinderen zelfs uit huis worden geplaatst ook als ze daar in een warm gezin leven. Het kan hier ook verder die richting opschuiven; ik moet er niet aan denken, dat medische behandelingen worden opgelegd.
   Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=i9qiMXYb9Mg

 3. Ik ben van mening dat het niet zo zeer om de boete gaat,maar om de aantekening die erbij komt en ervoor zorgt dat mensen dan een strafblad hebben.Stelt u zich eens voor dat Grapperhaus als minister van justitie en veiligheid een strafblad zou krijgen wat dat voor gevolgen zou kunnen/moeten hebben.Nou ben ik ook van mening dat veel hooggeplaatste bestuurders/sters niet helemaal 100% geestelijk in orde lijken te zijn vooral ook wanneer men bv naar de volgende verwijzing kijkt. https://nos.nl/artikel/2346432-petitie-tegen-pedopartij-ruim-360-000-keer-ondertekend.html Hoe bestaat het dat dergelijke lieden een podium kunnen krijgen en kennelijk een voet aan de grond in Den Haag ipv opgepakt te worden? Waarom moeten burgers een petitie tekenen om deze lieden (pedo’s) tegen te houden?
  Was het ook niet de dame Halsema die een bericht deed naar Grapperhaus omdat ze vond dat hij haar in de steek liet omdat ze geen bescherming van hem kon waarnemen nadat zij en haar vriendenclub ook de regels niet naleefden? Een bestuurder van het veiligheidsberaad en zelfs burgemeesters die ook in de veiligheidsregio zitting kunnen hebben zeiden achter Halsema te staan ondanks dat ze mensen in gevaar had gebracht en er zelfs zonder mondkapje met button op aan deelnam.Vriendjespolitiek is een te milde uitdrukking wanneer ze ZEGGEN tegen een dodelijk virus te vechten terwijl juist zij de mensen in gevaar brengen en elkaar in bescherming nemen.

  1. Nee, maar dank zei Halsema weten we nu dus zeker dat er echt geen rampen gebeuren als we zonder mondkapje met zijn duizenden gaan demonstreren,
   Geen uitbraak, niks.

 4. Was laatst piepers aan het rooien en zag tot mijn verbazing, alhoewel het een erg droge zomer was, een enorme aardappel liggen en heb hem even in de hand genomen en bewonderd.
  Voor ik er erg in had deed ik m’n brilletje af en deed deze bij de aardappel op.
  Tot mijn verbazing ontdekte ik de kop van grapperhaus!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.