Advertentie

Helende oogstenen: werkelijk kijken met een frisse blik..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *
x

 

 

– WantToKnow-aanbieding –

x

x

‘Verzorg de vensters van je ziel..’

Helende oogstenen..!

x

– Let op: Aanbieding loopt t/m donderdag 11 april –
x

Onze camera’s zijn gebaseerd op… onze ogen! Een camera waarin talloze onderdelen perfect met elkaar samenwerken, zodat een camera werkt als ons belangrijkste zintuig. Onze ogen zijn naast onze hersenen de meest geavanceerde onderdelen van ons lichaam. We nemen de wereld om ons heen, waar met onze ogen, in al haar kleurenpracht. Onze ogen kijken televisie en helpen ons letterlijk met lezen en schrijven..! Onze ogen bepalen afstanden, wanneer we in het verkeer zitten, of als we iets willen pakken.

Wist je, dat we eigenlijk ook eten met onze ogen? Een gerecht dat er niet lekker uitziet, maakt kans gemeden te worden, als we ernaar kijken en het er niet lekker uit ziet. Kijken met onze ogen is (voor de meesten van ons) de gewoonste zaak van de wereld. Maar natuurlijk is niks ‘gewoon’.. Dus des te meer reden, onze ogen eens lekker te verwennen..! En precies dáárvoor hebben we deze aanbieding met een bijzonder product, een puur natuurlijk product, hier geplaatst.. Oogstenen! Weleens van gehoord? Bijzonder nietwaar?

De karakteristiek van deze stenen als weldaad voor je ogen..
We weten allemaal dat natuurlijke stenen een eigen, specifieke frequentie hebben.Daardoor ook ‘edelstenen’ worden genoemd. Iedere steen heeft ook een specifieke werking, door de eigenschappen die bij de specifieke frequentie/trilling horen van die steen. En dat wij als mensen deze frequenties//eigenschappen kunnen gebruiken voor heling en welzijn, is al eeuwenlang bekend. Voor velen een soort tovenarij, maar feitelijk de basis van ALLE natuurkunde..!

Deze eigenschappen zijn ook al eeuwenlang bekend en hebben geleid tot een heelkunde waarbij deze mineraalfrequenties centraal staan. Velen beseffen niet dat we dagelijks gebruik maken van deze eigenschappen van edelstenen. Kijk bijvoorbeeld eens naar kristallen, die in AL onze elektronische apparaten zitten. En die zelfs onze quartz-horloges tot op de seconde zuiver laten lopen..! Weleens aan gedacht..? (HIER het artikel over frequentie/trilling als basis van ‘natuurkunde’).

Oogstenen voor ontspanning van de ogen
Is het niet prachtig? Deze uitvinding om je ogen te verwennen met de weldadige frequenties van half-edelstenen? Deze oogstenen zijn speciaal voor dit doel met de hand hol geslepen, zodat ze mooi op de oogkas passen. Zonder dat er druk op gegeven hoeft te worden en ze makkelijk blijven liggen.. Heel prettig en rustgevend om de oogstenen op je ogen te hebben, bijvoorbeeld iedere avond, even voor het slapengaan. De stenen nemen dan de functie van handen over, die vaak wrijvend, de ogen masseren en ontspannen voor de nacht.

Zo eenvoudig is het gebruik van deze oogstenen!
Elke oogsteen heeft een afmeting van ca. 3,7 x 5 cm en elk paar stenen is verpakt in een mooi geschenkdoosje. Ieder doosje bevat bovendien een extra bergkristal steen. (zie foto hieronder rechts) Wij reiken wellicht een mooie suggestie aan voor een moederdagcadeau..?
x
Het ronde kristal, die in elk doosje zit, kun je op het voorhoofd leggen, net boven de wenkbrauwen of gebruiken als een massageballetje voor het de spieren in het gezicht. Als bekrachtiging van je oogsteen-ontspanningssessie. De werkwijze is eenvoudig: ga liggen en leg de stenen op je ogen, met de bolle kant naar buiten. Sluit de ogen en werk vanuit de intentie om alle indrukken van de dag te verwerken, te integreren en los te laten. Volg je adem en laat de helende werking van de edelstenen doordringen tot diep in de ogen.
x
Stenen nemen energie op en kunnen op den duur daardoor -zoals dat heet- energetisch vervuild raken. Het is daarom altijd belangrijk de stenen regelmatig te reinigen, door de stenen in een glas water te leggen Een heel eenvoudig proces. Zet het glas water onder de kraan, onder een mini-straaltje water in de gootsteen. Laat het water ongeveer één/twee uur héél zacht lopen. (Doe alleen stenen van dezelfde soort bij elkaar.) Je ziet dan al snel kleine bubbeltjes rondom de stenen ontstaan. Deze zuurstofbelletjes reinigen de stenen en laden hem weer op.
x
Ververs het water, nadat de stenen zo’n 24 uur in het water hebben gestaan en laat nog één keer het water één of twee uur, zacht langs de stenen stromen. Dan zijn de stenen weer helemaal schoon en klaar voor gebruik. Je zult het ook kunnen voelen, als je de steen in de handen neemt. Je hebt weer een door-en-door schone edelsteen.
x
Tip voor een origineel en waardevol cadeau!

Oogstenen zijn een cadeau-tip!
Je kunt de stenen ook éxtra lading geven, door ze op een stukje seleniet te leggen.Wanneer je de oogstenen een aantal dagen op de seleniet laat liggen, zul je merken dat ze ook zachter aanvoelen en veel meer glanzen! Als je deze procedure helemaal hebt doorlopen, hoef je de oogstenen daarna niet meer intensief te reinigen. Af en toe afspoelen onder de kraan volstaat dan.

Deze oogstenen worden ook gebruikt en aangeraden door ‘Volzicht’, het bedrijf van Karin Hogenboom; haar bijzondere verhaal HIER op de site. Karin houdt zich bezig met het herstellen van oogzicht, via de natuurlijke methode van ontspannen. Het blijkt dat veel oogklachten worden veroorzaakt door stress/spanning in het lichaam, die specifiek zijn weerslag heeft op de ogen..!
x

Elke (half)edelsteen heeft zijn eigen specifieke werking. Hieronder kun je lezen welke specifieke kwaliteiten de verschillende stenen in zich dragen:x
x

Welke oogstenen zijn er
en wat zijn hun eigenschappen?
x

x

Rozenkwarts
is bij uitstek de steen van de liefde en opent het hart om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze relaties aan en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.      Setprijs: € 34,-

Amethist
is een krachtige en beschermende steen met een zeer spirituele vibratie. Hij zet energie om in liefde en bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie. Werkt kalmerend tegen slapeloosheid veroorzaakt door een overactieve geest. Amethist geeft rust of stimuleert de geest waar nodig, brengt balans en zorgt voor meer concentratie.

Setprijs: € 43,-

Aventurijn
absorbeert elektromagnetische smog. Heel geschikt voor mensen die veel met de mobiele telefoon of met computers werken. De steen stabiliseert je geestestoestand, stimuleert de waarneming en bevordert creativiteit. Aventurijn helpt om te gronden en in het centrum te blijven en versterkt leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid. Hij geeft zicht op alternatieven en helpt om vanuit het eigen hart te leven.

Setprijs: € 34,

Bergkristal
is de meest krachtige heelmeester en energieversterker der edelstenen. Hij absorbeert en neutraliseert negativiteit, stimuleert je immuunsysteem en brengt het lichaam en de geest weer in evenwicht. Zuivert je geest, lichaam, emoties en aura van energieën van anderen. Je kunt hem goed gebruiken als je terug wilt komen bij en in jezelf. Bergkristal ontlaadt en daarna versterkt hij je eigen ‘ik’.

Setprijs: € 43,-

Sodaliet
brengt linker- en rechterhersenhelft in balans, verhoogt de stressbestendigheid en verenigt logica met intuïtie. De steen stimuleert de pijnappelklier en het derde oog. Sodaliet bevordert rationeel denken, objectiviteit en intuïtieve waarneming. Hij versterkt en verheldert ook tijdens meditatie, helpt je om trouw aan jezelf te blijven en achter je eigen overtuigingen te blijven staan. Sodaliet kalmeert de geest en schept ruimte voor het opnemen van nieuwe informatie. De steen zorgt voor evenwicht en brengt balans in de stofwisseling.

Setprijs: € 34,-

 

Fluoriet
Een steen voor deze tijd; het is een beschermend-stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in het leven. Er ontstaat daardoor ook inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en daarbij werkt fluoriet emotioneel stabiliserend. De steen bevordert de concentratie en helpt om verbanden te leggen in kennis(structureen). Fluoriet heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen en een gunstige werking op de ademhalingswegen.

Setprijs: € 43,-

 

 

Elke set oogstenen wordt -samen met de kleine bergkristal- verpakt/geleverd in een fraai aluminium cadeau/bewaardoosje.

x* * *

“Ja, ik wil graag deze Edel-/Oogstenen bestellen!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van donderdag 11 april
x
* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

 

Speciale in deze WantToKnow-aanbieding

 

Uw gegevens:

Totaal: € -