Advertentie

Lezing: Remote Viewing..!


centrum-zonnewijzer wanttoknow logos

x

vrijdag 19 december a.s.

x

‘Even vooruit kijken…!’

x
Lezing ‘Remote Viewing’ door Sandra Hilleard

van 20:00 tot 22:00 uur

(met ruim tijd voor vragen en discussie)

x

sandra hilleardSandra Hilleard geeft een lezing over ‘Remote Viewing’ in het algemeen en haar boek ‘Anomalies’  in het bijzonder. Dit boek bestaat uit beschrijvingen van ongebruikelijke gebeurtenissen en waarnemingen die zij persoonlijk heeft ervaren en hoe deze ervaringen haar kijk op het leven hebben veranderd.
Tijdens deze presentatie zal Sandra ook ervaringen onthullen die niet in het boek gepubliceerd zijn en tevens haar bevindingen met de toepassing van Coordinate Remote Viewing met ons delen. Maar… wie is Sandra Hilleard eigenlijk..?

Heb je nog nooit van haar gehoord? Dat kan, want ze woont eigenlijk in Australië en is ‘even’ in Nederland. Sandra werd geboren 1973 in IJmuiden en verhuisde in 2007 naar Perth, in Australie. Daar trouwde ze met een Australische ‘Remote Viewer’. Ze heeft sinds haar jeugd bijzondere ‘paranormale’ ervaringen, waar zij zelf mee worstelde omdat ze er geen wetenschappelijke verklaring voor kon vinden. Ook dit aspect komt tijdens de lezing aan de orde.

anomalies-book-image_edited_dream-632x1024Sandra is beveiligings-trainer, geeft workshops en trainignen in ‘Remote Viewing’, werkt als ‘Private Investigator'(privé-detective dus) en is gediplomeerd counsellor. In haar Engelstalige boek ‘Anomalies’ geeft Sandra Hilleard een openhartige en kritische kijk op haar belevingen en inzichten. Tevens vertelt zij hoe zij verzeild raakte in het assisteren van politie-eenheden wereldwijd, waarbij ze complexe zaken hielp oplossen.

Daarnaast onthult ze in het boek haar inzichten in het voormalig programma ‘Mind Control’ programma van de CIA genaamd MK-ULTRA. Haar boek is geschreven voor mensen met een interesse in de psychologie, parapsychologie, buitenzintuiglijke waarneming, afwijkende cognitie en gedragswetenschappen. En het biedt een overzicht van de persoonlijke, afwijkende ervaringen en hoe deze ervaringen, geplaatst in de context van de veranderende perceptie van de samenleving, hebben bijgedragen aan Sandra’s persoonlijke ontwikkeling door de jaren heen.

Deze lezing zal in het Nederlands worden gehouden en Sandra zal die avond tevens haar boek signeren. Het beloofd een ontspannen avond te worden, waarbij het onderwerp ‘Remote Viewing’ in alle rust belicht kan worden. Voor iedereen die geïnteresseerd is om in het Nederlands een uiterst interessante lezing te volgen, over wat de een puur spiritueel-energetische noemt en de ander beschouwt als een wetenschappelijk gegeven..! Remote Viewing is voor velen een mysterie en voor anderen een manier om letterlijk en figuurlijk de horizon te verbreden..! Wil je meer lezen over het fenomeen ‘Remote Viewing’, klik dan HIER voor een artikel op WantToKnow…!

x

Waar?

Centrum Zonnewijze, Bedrijvenweg 24, 1424 PX De Kwakel

(ligt vlakbij de bloemenveiling Aalsmeer)

(klik hier voor kaarten mapje (pdf))

(Eenvoudig en snel te bereiken van snelwegen in de buurt.)

* *

Wil je je opgeven voor deze lezing? 

Voor deze uiterst intrigerende avond,
nodigen we je van harte uit..!
De toegangsbijdrage is slechts € 15,- en
om je op te geven:

Stuur je het onderstaande opgave-formulier volledig ingevuld naar ons toe.

Je krijgt dan een bevestiging van je reservering.

x

 * * *

Het bekijken-op-afstand, het zg. 'Remote viewing', staat al decennia in de belangstelling van geheime diensten. Niemand weet hoe ver hun kennis en vaardigheden op dit terrein reiken.
Het bekijken-op-afstand, het zg. ‘Remote viewing’, staat al decennia in de belangstelling van geheime diensten. Niemand weet hoe ver hun kennis en vaardigheden op dit terrein reiken. (klik op illustratie voor artikel over RV hier op de site)