Advertentie

Nu alle jongens aan het HPV-vaccin?!


De oudste truc van de wereld, hij werkt kennelijk nog steeds: Doe je voor als iemand anders!
De oudste truc van de wereld, die kennelijk nog steeds werkt: Doe je voor als iemand anders!

Het ziet ernaar uit dat jongens de volgende doelgroep zijn om massaal ingeënt te gaan worden..! Volgens een advertentie van de vaccinatie-divisie van MSD in een Belgisch tijdschrift, is dit de volgende stap, om toch deze vreselijke ziekte de kop in te drukken..! Maar niets te vrezen hoor: volgens eigen zeggen doen ze het namelijk met: “Enkel liefde, bescherming en gezond verstand”. En wat kan er dan in hemelsnaam nog fout gaan?

Maar alleen al het feit dat deze farma-cowboys het kennelijk ‘gevaarlijk’ vinden, om via een advertentie hun eigen gezicht te laten zien, maar zich voor te doen als redactie, dát zegt toch eigenlijk al alles!! (hoezo wolf in schaapskleren?)

Nancy dP. stuurde onderstaande reactie op het artikel ‘Vaccinatie, waar zijn we mee bezig?’ hier op WantToKnow. (HIER DIT ARTIKEL)

~~~~~~~~~~~~~~  dinsdag 17 Maart 2009 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Ik was vorig weekend in Belgie en las er in een tijdschrift “” (een tijdschrift van maart 2009 dat in een duopakket werd verkocht met Libelle), een artikel over het vaccin. Het leek een artikel, maar als je van helemaal bovenaan keek las je daar “advertentie”.

Links een affiche met 2 vrouwen (voor mij duidelijk een moeder en dochter) waarbij tekst van de moeder: “Het is nooit te vroeg” en tekst bij de dochter “het is nooit te laat”. Dus wordt er hier duidelijk gewerkt ingewerkt op de moeder om de dochter die volgens de tekst tijd zat heeft, toch maar te pushen om zich te laten inenten.

Met nog een slotzin: “Enkel liefde, bescherming en gezond verstand.  Met de steun van: Sanofi Pasteur MSD.”

En in de tekst veel uitleg over de waaroms, maar stomverbaasd toen ik in het artikel las om het vaccin ook voor jongens toe te passen, omdat zij ook drager kunnen zijn van het virus en het alsusdanig kunnen doorgeven. Dus toch gelijk Guido. Zelfs zonder baarmoeder willen ze het baarmoedervaccin inspuiten. Dat maakt het toch wel heel verdacht met al de gegevens die we hebben over de NWO.

Als je wil reageren: email van vitaya: vitaya@sanoma-magazines.be De hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever is Ann De Tremerie. En massaal reageren zou ook niet slecht zijn. Want na Nederland is ook Belgie aan de beurt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik weet niet hoe het bij jullie overkomt, maar aangezien ik nogal gevoelig ben voor taal, valt mij meteen de valse zin op ‘Met de steun van Sanofi Pasteur MSD’..

Een kokhalzende Hoogervorst had kennelijk een visioen van het HPV-lachertje..!
Een kokhalzende Hoogervorst had kennelijk een visioen van het jongens-vaccinatieplan-HPV-lachertje..!

ALS DEZE ADVERTENTIE BETAALT IS, IS HET GEEN REDACTIONEEL VERHAAL, EN KUN JE DUS GEEN STEUN GEVEN AAN DIT ARTIKEL! Want je hebt het zelf gefinancierd. Een redactie zogenaamd bedanken is VALS, wanneer het stuk dus niet van de redactie afkomstig is!!

Maar er zit natuurlijk ook weer een dubbelzinnigheid in deze zin, die hen beschermt voor deze uitleg. Wat een slim reclamebureau! -> Liefde, bescherming en gezond verstand helpen, en natuurlijk helpt Sanofi Pasteur ook.

Maar ALLEEN AL deze dubbelzinnigheid, toont aan hoe gevaarlijk, de -als een sluipmoordenaar opererende- farmaceutische indrustrie is. En hoe deze er alles aan gelegen is, hun GEZONDE VERSTAND, HUN  BESCHERMING EN ENKEL LIEFDE in te zetten voor jouw gezondheid. Ik schiet er helemaal vol van!

Bwaaaah!

Ken je mensen in België, stuur ajb onze stukken door over HPV-vaccinaties, zodat jonge meisjes en ouders de afweging volledig kunnen maken, een afweging die niet gebaseerd is op onvolledig informatie, die ook nog eens gekleurd is. Kortom valse informatie!

De volledige informatie die vertelt over de gevaren, de relatieve werking op slechts 2 van de 15 HPV-stammen, de onbetrouwbaarheid van het vaccin en vooral over de grote vraagtekens die wetenschappelijk kankerdeskundigen bij deze vaccinaties zetten!

Informatie in 2007 al bekend!

Ondanks de ontkenningen van Mevrouw Marina Conijn, het hoofd van het vaccinatieprogramma van het RIVM en voorstander van de HPV-vaccinaties, blijkt dat ze dus gelogen heeft in de uitzending van NOVA, waarin haar door Clairy Polak duidelijk werd gevraagd, of het nu de beurt is aan de jongens om gevaccineerd te worden! Geloof je het niet? Kijk gewoon op deze NOVA herhaling: HIER (Rond 9:00 minuut)

Na mijn zoektocht zojuist op het internet stond ik stomverbaasd, toen ik zag dat de onvolprezen HealthRanger Mike Adams, IN 2007 AL EEN STUKJE SCHREEF OVER DE POGINGEN VAN DE FARMACIE OM DE PUBLIEKE OPINIE TE BEWERKEN, OM JONGENS VOOR HPV TE LATEN/GAAN VACCINEREN!! Kijk op deze link; ik zal proberen het stuk te vertalen deze week. HIER

En weet je waarom dit nodig zou zijn, wat de motivatie is van de farmacie om deze schandalige vaccinaties te gaan toepassen bij jongens?

Wanneer een jongen orale sex zou hebben met een meisje, dan kan het zo maar zijn, dat het HPV-virus van het meisjes, JAWEL, keelkanker bij de jongen veroorzaakt! Jongens in alle landen, in hemelsnaam laat je nu zo snel mogelijk vaccineren. Mevrouw Conijn van het RIVM, we zijn nu toch bezig, laat die vaccinatie-jongens van de GG&GD meteen deze jongens oproepen; het risico is ondraaglijk..!

ALSJEBLIEFT, VERZIN HET MAAR EENS!

Wat een schandalige marketingtruc. Het wachten is nu inderdaad, zoals Mike Adams zegt, op het deurknopkanker-vaccin, het masturbatie-kankervaccin en verzin er nog maar een paar bij de koffiemachine..

Het doel van de farmaceutisch industrie om zich op gezonde, in plaats van op zieke mensen te richten, lijkt steeds meer vruchten af te werpen. Schandalig! Er zijn natuurlijk gewoon meer gezonde mensen, dan zieke, dus de ‘doelgroep’ is voor deze farmaceuten vele 1000-malen groter en dus ook het afzetgebied. Hoe je dat dan vervolgens aanpakt?

“Hoe hou je gezonde mensen gezond?! Wauw, dat is een stevige vraag en een prachtig streven tegelijk.. Vaccineer je vooral en allereerst tegen al die enge ziektes, vooral kankers, want die zijn het engst, dan ben je in ieder geval een stuk beter beschermd. En wij ontwikkelen deze prachtige vaccins en verzorgen i.s.m. met de overheid de vaccinaties tegen deze afgrijselijke ziektes. Blijf gezond, laat je vaccineren!”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NU BIJ WANTTOKNOW.NL/.BE:

2 UITSTEKENDE INFORMATIEVE DVD’S OVER VACCINATIES: KLIK HIER!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

13 gedachten over “Nu alle jongens aan het HPV-vaccin?!

 1. Wauw Guido, jij was samen met Nancy ff goed wakker. Prima, prima. En met jullie steeds meer mensen is de bedoeling!
  Op naar de volgende verrassingen van de heren en dames slaapkoppen…

 2. Als beloning voor hun “geweldige” inspanningen zouden we de hele farmaceutische industrie eens massaal met hun eigen producten moeten “vaccineren”….

 3. Even voor de goede orde m.b.t de opmerking in het artikel -als je als jongen orale sex zou hebben krijg je het hpv virus van het meisje-, laten we dit even omdraaien, ieder goed geinformeerd persoon weet inmiddels toch al dat het hpv virus vooral doorgegeven wordt van jongen naar meisje en in dit voorbeeld zou zij dus ook keel/slokdarmkanker kunnen krijgen indien ze orale sex uitoefend. Ook hygiéne speelt een rol. Daar hoor je natuurlijk niemand over. In ieder geval zijn er genoeg ouders die het niet te vertrouwen vinden gezien de lage opkomst.Ik werk zelf in de zorg trouwens, ben wel een -wakker- persoon.
  Namaste

 4. @Nancy, als de hele wereld niet gevaccineerd zou zijn, zouden er geen enge ziektes uitgebroken zijn. Het grootste deel van de mensheid, die gevaccineerd is, zou dan veel meer in hun kracht staan. Geen storingen hebben, die hen dagelijks belast en belet om 100+% in hun kracht te komen. Wie zijn de groepen die hier baat bij hebben, behalve de farmaceuten die machtwellustige conglomeraten geworden zijn.

 5. Er zijn zelfs steden waar nog geen 35 % van de ‘meiden’ komt opdraven. Bravo!!! ‘Een slimme meid is op haar toekomst voor bereid’ vind ik hier ook zeker van toepassing.. Maar niet getreurd, hier voor heeft het RIVM alweer wat bedacht. De meiden die niet zijn gekomen mogen alsnog instappen op de 2e vaccinatie mogelijkheid….. Mijn advies aan die verstandige meiden is: blijf zover mogelijk van die prik vandaan, rén voor je leven!!!!!

 6. @riek ja en nee ik heb ook zo mijn valkuilen en ook moeite om alles wat ik weet ook te leven, voel dat net wat zo strak over deze wereld zit, voor mij is het leven als met elk been in een andere wereld waarbij je regelmatig jezelf erop betrapt dat je ego het overneemt en de boel gaat lopen beredeneren en zo word je toch telkens weer terug getrokken terwijl dat me niet gelukkig maakt omdat met het hart weten die momenten en tijden de verbinding met alles zoveel sterker is en ook zoveel duidelijker dan hoef ik niet te beredeneren omdat ik weet

  alles is versterkt momenteel denk ik bij iedereen zij het bewust of onbewust en zo komen nog wel eens interessante dingen boven zowel positief als negatief waar je mee aan de slag mag dus zo ook ik riek 🙂

 7. De extra stoffen die bij vaccins zijn toegevoegd, is om mensen autistisch te maken. Autisme is in feite een breuk tussen jouw ziel en de universele intelligente. Deze breuk veroorzaakt de sociale disorder (het gebrek aan “inleving” en “empathie”. Dit zijn namelijk dingen die via de connectie ontstaan).
  De pijnappelklier, die kristallijn hoort te zijn, wordt opzettelijk vervuild met metalen. Deze klier is namelijk de poort tot de universele intelligentie (de Vader).
  Een ander voorbeeld is het verbod op psyche-openende drugs zoals paddo’s. Deze creeeren een verbinding met het universele bewustzijn, en dit mag niet, want dit zou het gezag van de elite ondermijnen.
  Nog een voorbeeld zijn de UMTS en WiFi masten, die op een frequentie van 2,4GHz opereren: Ook deze dingen houden de pijnappelier troebel, het oog onzuiver.
  Toch is er een mogelijkheid hier onderuit te komen en dat is je tijdens meditatie volledig op Jezus te richten en zijn kracht en geest te vragen. Zijn intenties kunnen de vervuilingen doorbreken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.