Advertentie

Shungite orgonite – unieke ontstoringshulp..!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

x
Een schitterende vinding, die natuurlijke balans stimuleert…

– Orgonite –

x2020 © WantToKnow.nl/.be
X

In 2012 hoorden wij van WantToKnow voor het eerst over het ‘Orgonite’ en schreven er verschillende artikelen over. Inmiddels is Orgon-energie niet meer weg te denken uit het leven van veel bewust levende mensen. Op hun bureau, naast de computermonitor of om de hals als functioneel intrigerend sieraad; dagelijks ervaren mensen de positieve effecten van Orgon-energie. Maar hoe werkt deze Orgon-energie nu eigenlijk? We leggen het je graag hier uit.. Kijk naar deze foto voor de basiswerking van Orgonites:

Diagram van de werking van een Orgonite

Een simpele mix van zacht-organisch (kunsthars bijv.) en hard=anorganisch materiaal (metaal als aluminium- en/of kopervijlsel, goud- of zilverdraad) is in staat om de Orgonite-stroming in gang te zetten; een uiterst natuurlijke stroming. Deze simpele maar zeer krachtige natuurlijke technologie, die deze ‘flow’ op gang brengt, is ontdekt door Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957). Hij kwam op het idee de levensenergie ‘Orgon’ te stimuleren en te bundelen op één bepaalde plaats, door het gebruik van diverse hulpmiddelen. Daarbij ontdekte Reich dat Orgon-energie (ook wel ‘Chi’, ‘Prana’, ‘Ki’ en ‘Mana’ genoemd) wordt vastgehouden door organisch materiaal en worden gereflecteerd door anorganisch materiaal. Door deze twee materialen afwisselend, naast/door elkaar te gebruiken kon Reich een intens veld van zowel positieve als negatieve Orgon maken. Zoals hierboven is afgebeeld.

William Reich voor een van zijn Cloudbusters

Na veel experimenteren bouwde dr. Wilhelm Reich ook zijn zogenaamde ‘Cloudbuster’, op basis van deze orgonvinding. Het apparaat werd door hem  in 1953 gebruikt om regen op te wekken voor de plaatselijke boeren, die leden onder extreme droogte. De buster trok de negatieve Orgon-energie uit de lucht boven de graanvelden en condenseerde op deze lucht op die manier (binnen 24 uur!) tot regenwolken. Let wel: deze cloudbuster bundelt negatieve Orgon-energie, maar was echter nog niet instaat om deze negatieve energie om te zetten in positieve energie.

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) deed haar best om de nieuwe technologie van Reich te vernietigen. Reich werd opgepakt en zijn wetenschappelijke papieren werden verbrand, maar ze slaagde er niet in om de vondsten geheim te houden. In 1986 kwamen wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland, tot de conclusie, dat bij mensen die in contact kwamen met Orgon-energie, positieve psychisch-fysiologische effecten werden waargenomen. Ook werd in de Sovjet Unie door verschillende wetenschappers onderzoek gedaan naar de vrije energie, waarbij Orgon in verband werd gebracht met Nulpunt-energie.

De moderne orgonite
In 2000 ontdekte het echtpaar Don en Carol Croft, dat zij op vrij eenvoudige wijze de accumulatoren van Reich konden nabootsen met hars en metaalschaafsel. Carol Croft zag het belang van hun vinding en mede door haar gave om energie te zien, voegde ze een klein kwartskristal in het mengsel toe, waardoor de werking sterk toenam. Kwartskristallen hebben de eigenschap om etherische-energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen.

Zo bleek dat de combinatie van Orgon-technologie en kristal wel een transformerend effect kan opwekken! Feitelijk waren deze twee mensen de uitvinders van de ‘apparaatjes’ die de Orgone-energie bewerken tot positieve bronnen van levenskracht. Deze noemen we tegenwoordig ‘Orgonites’..

Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis in gestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij ‘Orgonite’ noemde. (klik op afbeelding voor artikel hier op de site)

Na hun bevinding hebben Don en Carol Croft kleine vormen van Orgonite geplaatst, bij diverse bronnen van negatieve ‘Deadly Orgon Radiation’ in hun directe omgeving. Het gevolg was, dat er een intens reinigende en helende werking van de omgeving optrad..! Zij hebben hierover gepubliceerd en hun lezers aangemoedigd hetzelfde te doen in hun eigen omgeving.

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtevormen transformeert.

Het dragen van een Orgonite (of er een in je huis hebben) is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geblokkeerde energievelden worden schoongemaakt! Natuurlijk hangt het effect van de Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je energieblokkades; Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, maar een positieve invloed heeft het zeker! Volgens sommige fysici is Orgonite ook in staat om het etherische deel van elektromagnetische straling te transformeren naar een frequentie die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan in deze richting, maar de overweldigende positieve reacties van de vele gebruikers spreken voor zich! (lees ook dit artikel HIER van dr. Paul Ganzevles).

* * *

Speciale WTK-aanbieding, in samenwerking met Orgonartforlife

x
De handgemaakte

Shungiet-Orgon piramide

& 3 andere Shungiet-orgonites..

Krachtige balansinstrumenten voor op elke plek..

(geldig t/m dinsdag 8 december)
X

Met de belangrijke kennis van het bovenstaande artikel in ons achterhoofd, stelde wij samen met Monique van Orgonartforlife deze Orgon Piramide aanbieding samen. Monique is vier jaar geleden begonnen met het maken van Orgonites, nadat zij ontdekte dat ze erg gevoelig is voor straling. In eerste instantie gebruikte Monique een ander straling-blokkerend apparaat, dat haar zo’n € 400,- kostte. Nadat een vriend haar tipte over Orgonite is Monique gaan experimenteren en ontdekte ze niet alleen dat positieve vibraties niet zo duur dienen te zijn, maar ze vond ook een nieuwe passie..! Namelijk de Orgonites zélf maken..!

Sindsdien heeft Monique haar eigen Orgonite-productiemethode verder verfijnd. Zo maakt ze enkel gebruik van echte natuurhars die, hoewel lastiger in gebruik, geen giftige stoffen bevat. EN daarbij een veel sterker energetisch effect geeft, dan de vaak gebruikte kunstharsen. Daarnaast ontdekte ze al snel, dat een combinatie van bergkwarts-kristal, rozenkwarts, amethist en shungiet in de Orgonites, het meest balancerende resultaat levert. Vooral toen het element Shungiet werd toegevoegd, bleek het geheel de stralingsblokkerende werking van dit krachtige neutraliserings-mineraal versterkt over te nemen. Kijk naar een korte demonstratie van dit verschijnsel over de werking van Shungiet.

Het mooie verhaal van Shungiet
Het materiaal, de grondstof, is maar op één plek in de wereld te vinden, in de streek met de welluidende naam Shun’ga (Шуньга), die aan een groot Russisch meer ten oosten van Finland ligt. Maar het is niet alleen de zeldzaamheid waardoor deze steen zo uniek is. Shungiet is namelijk een steensoort die -heel bijzonder- bijna volledig uit een zeldzame ‘Fullereen’ ofwel ‘Buckyball’-carbon bestaat.. Het is deze speciale vorm van koolstof, die ook de eigenschap/kwaliteit van Shungiet bepaalt. Het werd pas enkele decennia geleden ontdekt, toen het onder electronen-microscopen kon worden bekeken; een bijzonder fascinerend materiaal!

Een computermodel van een ‘Fullereen’/’Buckyball’

De fullerenen, of de nano-moleculaire carbonvormpjes waaruit Shungiet is opgebouwd, hebben hun naam te danken aan de beroemde architect Richard Buckminster Fuller (1895-1983). Deze meneer Fuller (HIER) werd bekend om zijn bouwstijl, waarbij hij gebruik maakte van kleinere geometrische vormen om krachtige, bolvormige constructies te maken. Inderdaad, precies zoals de moleculen van Shungiet zijn opgebouwd.

Zo’n bolvormige fullereen, heeft iets weg van een voetbal, zoals je hiernaast kunt zien, doordat deze is opgebouwd uit verschillende gelijkmatige vlakken. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze geometrische patronen ook vaker in de natuur voorkomen en zelfs in de ruimte kunnen worden gevonden als elementaire bouwstenen van het leven. Volgens astronoom Letizia Stanghellini is het zelfs goed mogelijk dat deze “fullerenen van buiten de aarde, de zaadjes zijn geweest voor het leven op onze aarde.”

Het ‘Onega’-meer waar tsaar Peter en zijn troepen, de effecten van Shungiet beleefden en daarna deelden met de wereld..

Neutraliseert ook EMS, elektro-magnetische straling..
Tegenwoordig wordt Shungiet ook veel gebruikt bij mensen die gevoeligheid voor straling aan de dag leggen. Vele mensen beschrijven een duidelijk verschil in ervaring, wanneer de steen wordt geplaatst op een plek waar veel straling ontstaat (de meterkast, het modum). Ook kan de steen gemakkelijk op een bureau of nachtkastje worden geplaatst. In die zin heeft Shungiet dezelfde werking als toermalijn.

Metafysische effecten
Vele mensen maken ook dankbaar gebruik van de Shungiet om haar diepe energetische effecten. Zo deelt de steen haar moleculaire opbouw met diamant. Diamant heeft alleen een veel hogere dichtheid (hardheid = 10). De steen wordt daarom beschreven als een steen van uitersten, beiden mogelijk vanuit hetzelfde begin. Carbon kan zo zacht en donker zijn als houtskool en ook zo hard en licht zijn als diamant.

Shungiet helpt ons om ons bewust te worden van onze eigen eigenschappen langs dit spectrum. Onze zachte kant én onze harde kant; onze donkere én onze lichte kant. In de kern is het één en dezelfde. Daarnaast is onze eigen, menselijke DNA-structuur ook opgebouwd uit carbon. De lange strengen die de moleculen van het carbon vormen, stellen ons daarmee letterlijk, in staat mens te zijn. Ook zorgt deze structuur voor een andere bijzondere eigenschap: Shungiet is namelijk elektrisch geleidend. Veel energiewerkers gebruiken Shungiet als kanaal om energie doorheen te sturen. Dan gaat er een lichtje branden..!

De ‘Tri-Spiral’ gevonden bij Newgrange, Ierland.

De kracht van het Triskelion-symbool
De nieuwste ontwikkeling in de Orgonartforlife-creaties, is het gebruik van een koperen Triskelion, in combinatie met de koperen spiraaltjes die normaal gesproken worden gebruikt in Orgonites. De oudste gevonden uitvoering van dit magische symbool, gaat terug naar 2500 jaar oud en verwijst, net als haar modernere varianten, naar de complexe bewegelijkheid van het leven, waarin toch een samenhang te bespeuren is.

Hoe en waarom het symbool werkt is nog veelal onbekend, maar een bevriende therapeut heeft gemeten dat de Bovis-waarde (HIER) van Monique’s Orgonite’s er velen malen door is verveelvoudigd..! Een ander bijzondere eigenschap van deze orgonites, is dat ook 24-karaat bladgoud is toegevoegd. Naast de bekende waarde van het mineraal, word het mythische metaal ook al sinds de oudheid gebruikt voor spirituele en medische doeleinden.

Een traditie die teruggaat tot de oude Egyptenaren, die tijdens speciale ceremonies zelfs een grote hoeveelheid goud aten, om zo de levenskracht en de vibratie van het lichaam te verhogen. De priesters bereikte zo een verhoogde staat van bewustzijn, die nodig was voor hun vele rituelen. En het zijn juist deze psyche-versterkende eigenschappen die ook sterk naar boven komen in de toepassing in Orgonites. Sindsdien worden de Orgonite’s van Orgonartforlife ook vaak voorgeschreven door verschillende specialiste in Nederland, die net als wij de kracht van de Orgonite’s onderstrepen. Het is ons daarom een plezier om jou de volgende Orgon Piramides aan te kunnen bieden:

1. Piramide met extra krachtig Shungiet met 24 k. Goud
Deze bijzonder sterke en handgemaakte Orgon piramide, behoort tot de top van de stralingswerende Orgonites, door de unieke toepassing van Shungiet- en goud-deeltjes. Zoals je hierboven kunt lezen, werken Orgonites door middel van het afwisselen van organisch en anorganisch materiaal. In normale Orgonites vindt die afwisseling plaats tussen de stenen die zijn ingelegd in de natuurhars, maar wat nou wat gebeurt er als we de stenen vermalen tot microscopische deeltjes?

Je krijgt een extreem gefocuste vorm van Shungiet-Orgonite waar je met gemak een heel huis tegen straling beschermd. Daarnaast is ook de 24 karaats goud op dezelfde manier verwerkt, wat tevens de heilzame werking op de psyche en het fysiek van de mens versterkt. We hebben de piramide hieronder op de foto staan. Deze piramides zijn geschikt om een gehele woning te ontstoren, hebben een formaat van 10 x 10 x 1 cm en hebben een minimaal bereik van 48 meter (!). De piramide is voorzien van zuiver, 24 karaat goud en op de bodem van de piramide is het Triskelion te zien.

Prijs: € 65,-

* * *


2. Complete Shungiet-set
Met deze bijzondere complete set heb je in één keer een enorme positieve invloed van Shungiet bij jou in huis. De set bestaat uit de Shungiet Orgon-piramide (hierboven los verkrijgbaar), een vierkante ‘slab’ Shungiet, een plakkend Shungiet plaatje voor op een elektronisch apparaat en een handige Shungiet-Orgonite hanger (rechthoekig of rond).

De bijzonder sterke en handgemaakte Orgon piramide, behoort tot de top van de stralingswerende Orgonites, door de unieke toepassing van Shungiet- en gouddeeltjes. Zoals je hierboven kunt lezen, werken Orgonites door middel van het afwisselen van organisch en anorganisch materiaal. In normale Orgonites vindt die afwisseling plaats tussen de stenen die zijn ingelegd in de natuurhars, maar wat nou wat gebeurt er als we de stenen vermalen tot microscopische deeltjes?

Je krijgt een extreem gefocuste vorm van Shungiet-Orgonite waar je met gemak een heel huis tegen straling beschermd. Daarnaast is ook de 24 karaats goud op dezelfde manier verwerkt, wat tevens de heilzame werking op de psyche en het fysiek van de mens versterkt.
De piramides zijn geschikt om een gehele woning te ontstoren, hebben een formaat van 9,5 x 9,5 cm en hebben een minimaal bereik van 48 meter (!). De piramide is voorzien van zuiver, 24 karaat goud en op de bodem van de piramide is het Triskelion te zien.

De Shungiet Tegel is een bijzonder handig platform waarmee je stralingen kunt neutraliseren. Gebruik de Shungiet-tegel voor elektronika, door er bijvoorbeeld je telefoon op te leggen op je bureau. Je kunt er andere objecten mee ‘ontstoren’ en/of er groenten/fruit op leggen, die zo worden ontdaan van eventuele negatieve, opgeslagen energieën. Of als ‘onderzetter’ voor een kan of glas drinkwater! De tegel heeft een formaat van 10 x 10 x 1 cm.

Het Shungiet plaatje/stickertje heeft dezelfde werking als de bovengenoemde tegel, maar is heel fijn geslepen zodat deze gemakkelijk op een apparaat als je mobiele telefoon bevestigt kan worden. Het plaatje is voorzien van een plakstripje, waarmee je deze eenvoudig op de achterkant van je telefoon plakt. Je telefoon wordt er niet veel dikker van, door de afmeting van 2.5 x 1.5 x 0.2 cm.

De handgemaakte Shungiet-Orgonite hanger is beschikbaar in een ronde en een rechthoekige vorm en komt met een stevig nekkoordje van stof. De hangers zijn een kleinere uitvoering van de grote Orgonite piramide die ook in de complete set zit. Waar de grote uitvoering is bedoeld voor een compleet huis, is deze kleinere orgonite in hanger-vorm bedoeld als een dagelijks energie-steuntje in de rug voor om je nek. De de rechthoekige hanger heeft een afmeting van 3 x 2 cm en de ronde hanger heeft een doorsnede van 3 cm.

Complete set: € 120,-

En speciaal bij deze
WantToKnow-aanbieding!

Bij elke bestelling van de complete set
of twee Piramides,

ontvang je deze mini-Orgonite
(t.w.v.
€ 16,-) gratis!

(Ideaal voor onderweg in je tas of broekzak!)
x

x* * *

“Ja, ik wil graag deze unieke
Orgon Piramides
ontvangen!”

(incl. gratis Mini-Orgonite)

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum is dinsdag 8 december a.s.

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.
We houden je uiteraard op de hoogte, over de exacte levertijd,
mocht deze afwijken van de geplande/vermelde levertijd van 2-3 weken.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
bijvoorbeeld als cadeau voor collega’s, personeel o.i.d.?

Ons bestelsysteem laat dit niet toe?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

Totaal: € -

Advertentie