Advertentie

Tijd voor de immuunboost uit Nederland..!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x
Voedzaam, heilzaam, handgemaakt en tjokvol  Liefde!
x

– Boost voor je Weerstand! –

MAMUT C & Moringa’s Finest
x

2020 © WantToKnow.nl/.be
x

Het wordt weer herfst, dus sowieso de tijd om je weerstand een handje te helpen! En dat is in dit Corona-jaar belangrijker dan ooit, omdat je door alle zin en onzin over vaccins en protocollen haast zou vergeten, dat het bij het verweer van een virus ook en vooral gaat om je lichamelijke weerstand! Daarom stelden we voor jou deze bijzondere aanbieding samen, in coöperatie met twee makers van de gezondste voedingssupplementen die uit de Nederlandse bodem ontspringen.

Zo is Mamut C een splinternieuwe kruidenremedie, gemaakt van 12 natuurlijke superfoods, bedacht en handgemaakt door Ed van Poldergoed. En daarnaast, wanneer je vaker naar onze aanbiedingen kijkt, ben je waarschijnlijk ook bekend met de krachtige Moringa-tabletten die boer Jouke maakt van zijn speciaal gekweekte Moringa Delicata. (HIER) Hieronder lees je meer over deze twee fantastische weerstandsboosters en kijk je meteen naar de bijzondere aanbieding die wij voor je hebben samengesteld.. (geldig t/m dinsdag 29 sept.)

MAMUT C Classic
Voor Ed Poldergoed is het eigenlijk allemaal een beetje ’n uit de hand gelopen hobby. Ed begon ooit met het maken van limonadesiropen omdat hij de gangbare chemische siropen vol E-nummers die je in de supermarkt aantreft, niet aan zijn kinderen wilde geven. Zijn zelfgemaakte siropen waren een succes, van het ene kwam het andere experiment en nu maakt hij Mamut C; een kruidenremedie die bol staat van de ingrediënten, 12 superfoods bestaande uit natuurlijke producten met een heilzame werking.

Mamut C wordt gemaakt met een infusieproces van biologische ongepasteuriseerde appelazijn, mierikswortel, gemberwortel, knoflook, ui, kurkuma, chilipepers, citroen, sinaasappel, rozemarijn, zwarte peper en chilipeper. Alle ingrediënten worden met de hand fijn gesneden (En dat doen ze met een duikbril op..! Want de uien, pepers en mierikswortel zijn niet niks in dat verband!). En dan mogen ze vervolgens 4-5 weken trekken in een fermentatietank. Hierdoor laten de ingrediënten hun heilzame bestandsdelen helemaal los. Na de infusietijd worden de ingrediënten nog met de hand geperst en gaat het heilzame middeltje in de flesjes.

En daarbovenop komt nog dat de producten van MAMUT C zo veel mogelijk lokaal en vers worden ingekocht. Wil je weten hoe vers het allemaal is? Klik dan even op dit linkje HIER! Dan vertelt de boer van de Mierikswortels zelf even hoe de oogst een week geleden ging..!

En het resultaat van al dat harde werk mag er wezen! Je neemt gewoon dagelijks 15 ml (een eetlepel) van de kruidenremedie als opstarter voor een vitamine- en energieboost waar je ‘U’ tegen zegt. Bij griep en verkoudheid kan je de dosis ook ophogen naar 2-3 maal daags een eetlepel. De smaak van het MAMUT C is nadrukkelijk kruidig, maar zeker niet onaangenaam. Daarnaast is het gemakkelijk te verbloemen door het te mengen met wat honing of een fruitsapje.
Goed schudden voor gebruik!

Wij hebben het plezier gehad om deze wonderlijke kruideninfusie te mogen uitproberen op de redactie en wij zijn er bijzonder goed over te spreken! Na inname geeft MAMUT C een warm gevoel in de buik, die veranderd in een vitaale gloed die in je lichaam gaat zitten. Wij blijven het zeker de rest van de herfst en de winter gebruiken!

Speciaal in deze WantToKnow-aanbieding!

x
2 flessen MAMUT C – Classic van 0,3L
+ een gratis flesje MAMUT C – classic van 0,1L
voor € 27,90 !
(normaal € 32,75)

en

5 flessen MAMUT C – Classic van 0,3L
voor de prijs van 4!
€ 55,80
(normaal € 69,75!)

* * *

En dan is er ‘natuurlijk’ de MORINGA nog..

Moringa’s Finest
In de subtropische en tropische delen van Azië weten de mensen al duizenden jaren dat de Moringa (Moringa Oleifera Lam., Moringaceae) een zeer voedzame plant is, die bovendien als geneeskrachtig kruid kan worden ingezet. De bladeren zijn zeer rijk aan vitamines, mineralen, eiwitten, aminozuren en antioxidanten. Deze bladeren kunnen rauw, gekookt, gedroogd en als thee geconsumeerd worden.

In de landen waar Moringa van nature groeit, worden de bladeren aan de maaltijd toegevoegd als voedsel-verrijking. In zekere zin werden Moringabladeren al gebruikt als voedingssupplement voordat dit woord bestond… Het is dan ook niet gek dat Moringaboer Jouke deze bijzondere plant naar Nederland heeft gehaald en in kassen kweekt, met veel liefde en toewijding!

‘Moringaboer’ Jouke v.d. Berg tijdens de Moringa-oogst

Gelukkig kan Moringa hier in Nederland heel goed groeien, wanneer je de plant in een goede kas zet! En aldus geschiedde en is er nu dus ook in Nederland moringablad op de markt, zij het in beperkte mate. Het product wordt steeds bekender bij het grote publiek, maar de teelt is vanzelfsprekend nog niet vergelijkbaar met andere groenten/gewassen. Moringa heeft echter de wind behoorlijk in de zeilen.

En dat is niet zo raar, want moringablad bevat maar liefst 18 aminozuren, waaronder acht essentiële, die in de plant aanwezig zijn, in heel gunstige verhoudingen voor menselijke voeding, en die tevens een zeer hoog percentage plantaardige eiwitten (circa 27%) bevat. Daarnaast is moringablad rijk aan ijzer, calcium, kalium, vitamine A, E en C, en chlorophyl en scoort het ongewoon hoog qua ORAC-waarde (een maat voor de antioxidant-activiteit).

Moringablad bevat, vergeleken met gelijke gewichtshoeveelheden van de hier genoemde andere voedingsmiddelen,

  • 10 keer zoveel vitamine A als wortelen,
  • 12 keer zoveel vitamine C als sinaasappels,
  • 17 keer zoveel calcium als melk,
  • 15 keer zoveel kalium als bananen,
  • 25 keer zoveel ijzer als spinazie en
  • 9 keer zoveel eiwit als yoghurt!

Andere belangrijke stoffen in Moringa zijn: zeatine, quercetin, sitosterolen, kamferol en chlorogeenzuur (een ester van koffiezuur en kininezuur). Hoewel er van oudsher gekookt wordt met Moringabladeren, alsof het een salade of stamppotgroente is, heeft Jouke een bijzonder handige en praktische uitvinding gedaan..

Hij maakt namelijk Moringa-tabletten.  Deze zijn vervaardigd van geperst bladpoeder en verschaffen je zo een eenvoudige manier, om tussendoor wat extra antioxidanten en vitaminen in te nemen. Door het kleine formaat en de onopvallende smaak zijn de tabletten ook ideaal voor kinderen en… huisdieren!

Elk zakje bevat 100 tabletten van 1 gram.
Prijs los: € 17,95

x

x

 

Speciaal in deze WantToKnow-aanbieding:

x
3 pakken Moringa-tabletten voor de prijs van 2!
dus € 27,90 i.p.v. € 41,85 !

en

5 pakken Moringa-tabletten voor de prijs van 4!
dus €  49,75 i.p.v. € 69,75 !

 

En dan natuurlijk de unieke combi in deze
WantToKnow-aanbieding:

x
Bestel je zowel
5 Flessen MAMUT C (voor de prijs van 4)
x
&
x
5 Pakken Moringa-tabletten (voor de prijs van 4)

dan betalen ook wij de verzendkosten! (binnen Nederland)
X
Een totale waarde van
€ 139,50
nu voor maar
€ 105,50 !
x
Zo houd je jouw weerstand de hele herfst en winter
in topconditie!
x
* * *

“Ja, ik wil graag deze unieke
MAMUT C &
Moringa’s Finest
ontvangen!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van
dinsdag 29 september a.s.

x
* * *

Nog aanvullende vragen? Mail even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Porti/handelingskosten:
per bestelling geldt een bijdrage van € 6,50

Woon je buiten Nederland?
In dat geval geldt er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie