Advertentie

Zonder verzendkosten in huis: het revolutionaire boek: ‘Het verzwegen verhaal over kanker’


WantToKnow gaat jou regelmatig in deze rubriek een bijzondere aanbieding doen, die precies 1 week geldig is. Hierdoor kunnen wij met leveranciers afspraken maken over het leveren van de artikelen in één keer en komt dit ook tot uitdrukking in de prijs.

Het kan zijn dat de leverancier je dit artikel rechtstreeks toestuurt, of wij sturen het je toe, al gelang de afspraken met de leveranciers. Wij proberen een gevarieerd aanbod te verzorgen, waarbij het elke week ‘voor elk-wat-wils’ zal zijn. Deze aanbieding is geldig t/m woensdag 1 Augustus a.s. Deze week presenteren we je een aanbieding van onze partner Succesboeken.

x

* * *

‘Het verzwegen verhaal over kanker’

 

Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is…! Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker.

Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het – zogenaamd – gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

Het verzwegen verhaal over kanker is een lijvig boek van maar liefst 544 pagina’s, dat duidelijk maakt, dat professor Brian Peskin als een van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen. Het boek is geschreven voor zowel de leek als de professional.

‘Het verzwegen verhaal over kanker’ ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

Ontdek in dit boek:

* Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.

* Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.

* Hoe je een tumor goedaardig houdt.

* Dat borstkanker is te voorkomen.

* Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.

* Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn. Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker.

x

* * *

Wij bieden de lezers van WantToKnow het boek aan zonder betaling van verzendkosten!
(Dat scheelt bijna 10%!)

x

Wij bieden de lezers van WantToKnow dit boek aan, en bezorgen het zonder verzendkosten bij je thuis. In samenwerking met de uitgever mogen wij deze aanbieding doen. Normaal betaal je bóven de prijs van het boek nog eens verzendkosten. Het bijna 600 pagina’s dikke boek kost € 49,50

Wil je gebruik maken van deze aanbieding, doe dat dan vóór volgende week woensdag, want dan is deze aanbieding voorbij. Vul onderstaande bestelling in en maak separaat het bedrag (€ 49,50) over op rekening 4313174 t.n.v. Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede.

We sturen je dan dit prachtige boek binnen 1 week gratis toe. LET WEL: deze aanbieding is geldig t/m woensdag 2 Augustus a.s.


x