Advertentie

Sommige artsen: “Hersendoden zijn niet dood”..!


x

orgaan-uitname

x

x

Sommige artsen: “Hersendoden zijn niet dood”..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

In deze ‘week van de orgaandonatie’ is veel essentiële informatie over orgaandonatie achtergehouden door de MSM.. Waarom is dit. En waarom wordt het hele plaatje niet getoond, inzake de verwijdering van organen uit donoren. Lichamen die zogenaamd hersendood’ zijn. Een juridische term, die de artsen die de orgaantransplantatie uitvoeren, dient te vrijwaren van… moord..! Zo simpel is het.

human-organ-take-careHet menselijk lichaam is een raadsel en het verschijnsel ‘dood’ evenzo. Het is essentieel om informatie met elkaar te delen over de status van een dood lichaam, wanneer daarop orgaantransplantatie wordt verricht of gáát worden verricht. Het blijkt dat het verschijnsel ‘dood’ in de operatiekamers, waar deze handelingen worden verricht, een UITERST PIJNLIJK FENOMEEN oplevert.. Namelijk het NIET-DOOD-ZIJN van de orgaandonor..!

Hoe pijnlijk, bizar en gruwelijk het ook is, kan de gruwelijke conclusie worden getrokken, dat veel orgaandonoren NOG NIET DOOD ZIJN, wanneer hun lichaam wordt opgesneden en hun organen, of sommige organen, worden verwijderd om als ‘nieuw’ orgaan voor ontvangers te dienen.

Maar veel orgaanontvangers spreken over vreemde, bizarre bij-effecten van de ontvangst van een orgaandonor-orgaan. Zij hebben bepaalde karakteristieken overgenomen van de orgaandonor en dat gaat zelfs zóver, dat de gestorven personen ‘contact’ opnemen met de orgaanontvangers, in dromen en via flitsen van inzicht. Hoe kan dit, als het orgaan ooit ‘gestorven’ was in het lichaam van de orgaandonor..?? Die was toch ‘dood’..? Enne.. is HERSENDOOD dan niet écht dood.. Kijk naar vooral de eerste docu hieronder, die dit fenomeen uitgebreid aan de orde brengt.. De vraag die uit deze afwegingen voortkomt is simpel:

Hoe kun je een levend orgaan halen uit een dood lichaam..??

Let wel, het gaat ons niet om de ontvangers, hoewel die natuurlijk deze informatie OOK dienen tot zich te nemen..! Het fenomeen orgaandonatie en -transplantatie is ons echter vooral een doorn in het oog, doordat de burgers van dit land en overal ter wereld ONJUISTE en ONVOLLEDIGE informatie krijgen ’toegediend’ over deze medische handelingen. Daarom hebben we gemeend er goed aan te doen, 2 video’s te plaatsen in dit artikel, die voor zich spreken. Waarom zouden we in herhaling vallen als de boodschap al is verteld. AL ZO VAAK is verteld..

Maar nog steeds zwijgen de media, terwijl het verdikke hun taak is, dit facet van orgaandonatie op te pakken. Juist in de ‘week van de orgaandonatie’..!! Kijk zelf en trek je conclusie. Kijk en deel deze informatie, omdat je het van de medisch-officiële kant niet zult horen.. Het is een uiterst pijnlijk geheim, dat veel artsen enerzijds doet besluiten zelfs HELEMAAL te stoppen met het uitvoeren van orgaan-operaties t.b.v. transplantatie van ‘hersendoden’ naar levende lichamen. En anderzijds is het pijnlijke geheim een olifant in de kamer, waar weinig, heel weinig artsen openhartig over durven zijn. Kijk en oordeel alsjeblieft zelf..!!

 

Het volgende interview is gemaakt door onze collega’s van EarthMatters met Ger Lodewick, de auteur van het inmiddels veel verkochtte boek ‘Wat je over orgaandonatie zou moeten weten’ (HIER) maakt je ook veel duidelijk, vooral over eerlijke informatie over bijvoorbeeld over de uiterst labiele term ‘hersendood’…

Tot slot kijk je naar de orgaandonatie-ervaringen van 2 mensen.
Als eerste Esmee Feenstra, die in 2005 hersendood werd verklaard. Terwijl de medici al stond te trappelen om haar organen eruit te halen kwam ze weer bij en na anderhalf jaar revalideren heeft ze inmiddels een universitaire studie afgerond.

earth mattersEsmee zit in dit interview aan tafel bij Arjan Bos samen met Tinne Kroone die haar dochter verloor aan orgaandonatie. Er is haar in korte tijd wel 20 keer gevraagd of ze de organen van haar bijna wijlen dochter wilde doneren. Na akkoord is haar dochter, zonder dat de situatie was veranderd, er nog een hartslag en een normale temparatuur was, hersendood verklaard. Dit speelde zich allemaal binnen 24 uur naar het ongeluk af. De donorwagen stond al klaar, de stekkers zijn er uit getrokken en zelfs voor afscheid nemen was geen tijd.

Het is mooi als er levens gered worden met orgaandonaties, maar er is ook een andere kant van het verhaal, dat dit fenomeen weleens totaal in een ander daglicht kan zetten. Dat vertellen deze dames uit eigen ervaring. Ze nemen je mee in de bijzondere wereld rond doodgaan, hoe de familileden door manulpualtie en uiterst gebrekkige informatie onder druk gezet worden en waar de medici het niet zo nauw nemen met protocollen. In deze donorweek kun jij je keus het best maken met volledige informatie over het onderwerp. Daar horen deze verhalen zeker tussen.  Hier kun je aangeven of je wel of geen orgaandonor wilt zijn: www.donorregister.nl

 

 

21 gedachten over “Sommige artsen: “Hersendoden zijn niet dood”..!

 1. “Maar nog steeds zwijgen de media,terwijl het verdikkeme hun taak is ,dit facet van orgaandonatie op te pakken”.
  Populair zal dit onderwerp niet zijn waardoor de Matthijssen en Jeroens mogelijk geen aanleiding zien hier aandacht aan te besteden.
  Zij doen liever populair door vooral snel te praten en vlot over te komen zodat het nog iets lijkt.
  Inhoudelijk zijn hun programma,s waardeloos en misleidend en opvallend is ook dat telkens een bepaald clubje uitgenodigd wordt waarvan ze weten wat hun opvattingen zijn (Voorspelbaar wat ze gaan zeggen) en mogelijk worden de gasten ook nog eens betaald.
  Zij zijn een schande voor hun collega,s die wel echt journalistiek onderzoek doen en de waarheid boven water willen krijgen.
  Niet het journalistieke is voor hen belangrijk maar geld,populariteit en kijkcijfers ten koste van heel veel leed voor anderen.
  Het NOS journaal verliest steeds meer kijkers omdat de mensen het bedrog door hebben en de vraag is dan ook wanneer dit uit de klauwen gaat lopen.(Hierbij denk ik aan die persoon die eerder al met een pistool op de TV te zien is geweest tijdens een journaaluitzending).
  Geweld is natuurlijk niet goed maar als het gebeurd wordt het tijd dat de MSM zich eens gaat afvragen hoe dat komt en wie het veroorzaakt hebben.

 2. Persoonlijk vind ik dat je eerbied voor het Zelf eist. Begin met je territorium af te bakenen, respecteer jezelf, zodat anderen de weerspiegeling daarvan in zichzelf zien en in hoe ze met je omgaan. Wees dan ook bereid om nee te zeggen tegen doneren. Het betekent dat jij je lichaam en anderen niet zult toestaan daar misbruik van te maken. De eerbied en het respect voor het lichaam dient weer aangeleerd te worden omdat velen dat helaas zijn vergeten.
  De manier waarop je jezelf behandelt, bepaalt hoe andere mensen je behandelen. Het bepaalt de eerbied die je jezelf en andere personen betoont.
  Als je anderen toestaat in jouw lichaam destructief te zijn, ben je op een bepaald niveau niet moedig genoeg om niet aardig gevonden te worden, dus gaan doneren omdat de wet dat gaat voorschrijven en voor je omgeving ‘respect’ afdwingt?
  Het is niet belangrijk om door anderen aardig gevonden te worden, het is belangrijk om met jezelf te kunnen leven. Geluk begint altijd vanbinnen, maar dat vergeten veel mensen…

  1. Wat ben ik het eens met je stelling dit zou regelrecht uit mijn mond kunnen komen!

 3. Orgaandonatie is defacto moord met voorbedachte rade. Anders kan ik het niet zien.
  Het is een grof schandaal dat de overheid en de Tweede Slaapkamer zelfs menen, dat je geen baas bent over je eigen lichaam. Onbestaanbaar, maar helaas de realiteit.

  1. Inderdaad Hoeder dat is de spijker op z’n kop.
   Hersendood is a.h.w. ‘Hersendoofpot”.
   Helaas vinden de mensen het een broodje aap als je het er over hebt.
   Want: ” Hoe kan zoiets nou bestaan?”
   Of: ” Dat is misschien ergens maar eenmalig zo voorgekomen”.
   Mij valt op dat er veel onnadenkende mensen zijn.

 4. ik ben fél tegen orgaan transplantatie. Je lichaam is van JOU en daar blijft iedereen van af. Zelf wil ik NOOIT een orgaan van een ander. Als mijn tijd gekomen is om terug te gaan naar waar ik vandaan kom, dan is dat zo.

  1. De enige uitzondering zou kunnen zijn als je je partner of kind kan helpen door bijvoorbeeld een nier af te staan om je dierbare te redden omdat je dan samen weer het met het leven verder kunt.

 5. William Baldwin was een Amerikaanse regresietherapeut. Inmiddels overleden, maar hij schreef een boek, Entity Releasement. Daarin behandelt hij o.a. cases. In een case was een patiënt zeer in de war, omdat in het voorgaande leven organen van hem waren getransplanteerd. Hij moest de meest rare toeren uithalen om zijn eigen energie terug te vinden en terug te halen. Ik weet niet meer hoe het met die patiënt is afgelopen, maar het advies is duidelijk: geef nooit toestemming voor orgaantransplantatie en accepteer nooit organen van anderen. Reïncarnatie is buiten het westen een heel gewone issue. Orgaantransplantatie is gewoon verkeerd. Je kunt beter met je handicap leven of gewoon doodgaan. Zo erg is dat toch ook niet. Helaas kun je met vorige levens niet aankomen in het huidige medicinale klimaat. Helaas: het is onbenul dat regeert in Nederland.

 6. Ik heb meegemaakt dat het lichaam nog warm weggehaald werd voor donaties van organen
  De vrouw van die man kon niet eens afscheid nemen.
  Zij heeft na dit schokkende feit , haar eigen toestemming voor donatie van organen teruggehaald, ze was vanaf toen mordicus tegen
  Mensen worden niet eerlijk voorgelicht, mensen worden bedrogen met zogenaamde verhalen, het is een life voor een life
  Bij mij hebben ze een gezonde nier weggehaald
  Je word nooit meer de oude

 7. Mensen een nier van mij is weggenomen voor een ander mens, met de leugen dat ik kanker had, mensen in de medische wereld vertrouw ze niet, ik ben nooit meer de oude geworden .
  Heb mij nooit laten behandelen voor kanker en toch schijnt alles kanker te zijn wat je krijgt volgens dokters, zoals borst kanker is gemaakt door een radioloog, de heer Verhulst, is helemaal in de doofpot gestopt, heb nooit uitzaaingen gehad, ook na 6 jaar niet, maar is nu wel bijna genezen. Mijn nier is weggegeven, goh wat heeft die arts om mij gelachen. Niets is zo bloedrijk als een nier, nooit een uitzaaing gehad En
  Baarmoederkanker was een vleesboom die ze gewoon lieten zitten tot ze met het verhaal kanker aankwamen, het is ongelooflijk, waar artsen mee durven te komen. VOOR EIGEN GEWIN EN GLORIE. Breek me de bek niet open.

 8. Hallo beste mensen: één ding heb ik nog niemand horen zeggen – maar ik heb het ooit op de radio gehoord: in de wachtrij voor een orgaan zijn er van de 10 minstens 4 voor de tweede of derde keer aangeschoven!!! DUS: dit is geen geneeskunde; dit is verbouwkunde op kosten van de gemeenschap . De laatste twee eeuwen zijn alle kruiden, homeopathie weggewerkt de universiteiten uit, en dan zitten we zo in een doodlopende pad. … Orgaanafhankelijkheid?!! Kom nou. Allerlei kruiden etc. zijn zeer ultiem om gezondheidsrisico’s te voorkomen. Maar die eigen verantwoordelijkheid, en pro-activiteit; die smoren ze in de kiem. Dan hebben ze het over kwakzalvers etc. terwijl de chemicaliën ( voor 80% afgekeken uit moeder Natuur; maar door de isolatie en chemie )heel zeker bijwerkingen geeft: immuunzwakte etc.etc. Ja; Mensen hebben een goede intuitie: Blijf van mijn lijf is het Credo. EN LAAT JE INFORMEREN: OM VROEGTIJDIG JE GEZONDHEID BIJ TE STUREN. Als je therapeut het niet over voeding en kruiden heeft, dan gaat het niet vlotten..

  1. Dat is door mij al gezegt , het helke3 verhaal stinkt idd en ik kan me helemaal bij je aansluiten.

 9. Gericht aan alle mensen die (zeer) kritisch staan tegenover orgaandonatie: laten we samen de media aanschrijven en van ons laten horen! Het ECHTE verhaal moet verteld worden maar komt nu toe nauwelijks aan bod in de media. Ik heb de redacties van Jinek, Nieuwsuur, Zembla en de Twentsche Courant Tubantia (TCT) onder andere aangesproken op hun plicht tot wederhoor, hoe meer reacties ze krijgen hoe beter, dan kunnen ze er niet meer omheen!
  De hoofdredactie van de TCT heeft gisteren weer een ‘jubelstuk’ over de Donorwet geschreven (Huh, de krant moet toch objectief zijn?!) en ik heb hen direct aangeschreven. Het heeft geresulteerd in een reactie van de adjunct hoofdredacteur dat ze binnenkort een artikel maken met voor- en tegenstanders van de wet omdat ik (gelukkig) niet de enige ben die een tegengeluid laat horen. Het gaat me nog niet eens om de wet, het gaat me om de maffiapraktijken die er op de operatietafel plaatsvinden. Deze moord met voorbedachte rade en organenhandel moét bestraft worden!

  Ik ben sinds deze week in contact met Annet Wood. Zij heeft haar Zwartboek Orgaandonatie online staan en heeft als gemachtigde van Tinne Kroone (zoek haar verhaal op!) een klacht ingediend tegen de Nederlandse Staat bij het Europese Hof voor de rechten van de mens. Ook zijn ze bezig om de mogelijkheid van het aanvragen van een referendum te onderzoeken. Laten wij deze mensen die hun nek uit durven te steken tegen de staat en de ‘zorg’maffia zoveel mogelijk steunen waar we kunnen!

 10. Hier is de lijst van sponsoren in 2017 van de jaarlijkse meeting van Eurotransplant:
  http://www.orgaandonatiealert.nl/Afbeeldingen/Sponsors-2017.jpg

  Eurotransplant is de organisatie die alle orgaan-transplantaties in Europa coördineert en deze instantie wordt gigantisch gesponsord door de farmaceutische industrie en door andere bedrijven die financieel belang bij transplantaties hebben!

  Dit bracht mij aan het denken en ik ben gekomen tot het volgende voorstel: laten we de marktwerking in de zorg in ons voordeel gebruiken omdat de kwaal (mensen die een nieuw orgaan kunnen gebruiken) niet het middel rechtvaardigt (Mengele-praktijken op de operatietafel). Orgaandonatie-praktijken zijn inhumaan, ook vaak voor nabestaanden, en in mijn ogen moet deze misdaad bestraft worden. Het plan is als volgt:

  1) We gaan zorgen dat de media wakker wordt en serieus journalistiek onderzoek gaat doen naar de praktijk en de misstanden bij orgaandonatie en hier verslag van gaat uitbrengen in woord en beeld. Tegelijkertijd kunnen we via social media samen een vuist maken (alle ideeën en initiatieven hiervoor zijn welkom!);

  2) Wij, het volk (al dan niet patiënt), krijgt zo eindelijk juiste en volledige informatie over orgaandonatie;

  3) Gevolg is dat geen weldenkend mens zich nog als donor registreert of zijn of haar familielid wil opofferen aan een uitneem-operatie (lees even in het zwartboek van Annet Wood hoeveel mensen waarvan de organen zijn ontnomen met een van pijn vertrokken gezicht in de kist liggen en dit is nog maar het topje van de ijsberg vrees ik);

  4) Geen donoren meer? Ojé, de farmacie en andere bedrijven (en ziekenhuizen) met economische belangen bij orgaandonatie zien de inkomsten terug lopen! Wat nu?;

  5) Nou, opeens blijkt het onderzoek naar alternatieven voor orgaandonatie (zoals organenkweek) in een stroomversnelling te kunnen komen want er moet een nieuwe inkomstenbron gevonden worden! Donateurs en onnodig lijden zijn nu ‘opeens’ niet meer nodig (en die akelige donorwet dus ook niet!). Mensen die wachten op een orgaan worden veel sneller geholpen omdat hen een orgaan ‘op maat’ kan worden aangemeten waardoor er geen of veel minder afstotingsverschijnselen plaats vinden en dus ook minder tot geen levenslange dure medicatie nodig is;

  6) Vanaf dit moment kunnen patiënten die met hersenletsel worden binnengebracht in ziekenhuizen er zekerder van zijn dat ze niet meer als ‘potentiële donor’ worden gezien en op de IC niet meer om die reden in leven worden gehouden maar wordt hen de gelegenheid geboden om aan een mogelijk herstel te werken. Familie houdt meer hoop op herstel en als dat niet zo mag zijn dan heeft familie meer tijd om op een natuurlijkere manier de rouw te verwerken.

  Zie hier: de marktwerking in de zorg. Hoe meer mensen zich als donor laten registreren hoe lager de urgentie bij de farmaceutische industrie en de onderzoekers (veelal gesponsord door de farmaceutische industrie) zal zijn om op zoek te gaan naar andere manieren om patiënten die wachten op een orgaan te helpen. EN DAAROM IS HET ZOWEL VOOR DONOREN ALS ONTVANGERS VAN BELANG DAT ER NU EINDELIJK OPENHEID VAN ZAKEN GEGEVEN WORDT OVER ORGAANDONATIE.

  1. Boan 14 :
   Is er al onderzoek gedaan naar de gevolgen van de orgaantransplantatie, wat de DNA structuur betreft. In een lichaam met een bepaald DNA structuur, wordt immers een “orgaan” ingeplant met een andere DNA structuur. Hoe reageren beide structuren op deze nieuwe combinatie? Dit kan ook van belang zijn als er in het overgeplante orgaan één of ander niet zichtbaar “defect” is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.