Advertentie

Rauni Kilde: – Kosmisch Contact –


dr rauni kilde
Rauni Lena Kilde Luukanen overleed op 8 februari 2015 jl. Letterlijk kapot gemaakt door ‘anonieme krachten’. Een eerbetoon aan haar, in de vorm van één hoofdstuk uit haar nieuwste boek, ‘Bright Light on Dark Shadows’, dat wellicht nooit zal uitkomen.. (klik voor artikel over haar dood)

x

Rauni Kilde – Kosmisch contact

2015 © (uitdrukkelijk voorbehouden!) WantToKnow.nl/.be

x

De NASA (National Aeronautics and Space Administration) is oorspronkelijk een militaire en geen civiele instelling. Er gaan geruchten die zeggen dat het Pentagon de NASA onder zijn commando wil inlijven. Binnen NASA bestaan afdelingen die niet op de hoogte zijn van elkaars activiteiten. Het Amerikaanse principe ‘need to know’ is hier van toepassing, toegang tot informatie is beperkt tot alleen dié mensen die ‘het’ mogen weten. Het grote publiek heeft in geen tientallen jaren de waarheid gehoord, over ruimtereizen of kosmisch contact dat heeft plaats gevonden zelfs binnen ons eigen zonnestelsel. Het verandert natuurlijk alles.

nasa never straight answerSommige mensen spreken over NASA in termen van ‘Never A Straight Answer’, oftewel ‘Nooit Een Eerlijk Antwoord’! Die naam is toepasselijk. Tijdens de in 2008 door de Paradigm Research Group georganiseerde tweede ‘Inside x Conferentie’ nabij Washington, spreken bekende namen uit Amerika en Canada over exopolitiek en contacten met buitenaardse civilisaties. Voorzitter Stephen Basset noemt aan de start van de conferentie twee verschillende ontwikkelingen rondom het UFO-fenomeen.

De eerste betreft de ontwikkelingen van de ‘gewone mensen’ en wordt beschreven in artikelen en boeken over ufo activiteiten etc.
De tweede ontwikkeling betreft de ‘ingewijden’ uit de verschillende geheime diensten, militaire diensten en NASA, de ‘mensen die hun land hebben gediend’. De eerste is algemeen bekend, de tweede niet. Men moet beide historische tijdlijnen kennen wil men de 60-jarige geschiedenis begrijpen en officieel exopolitiek-beleid vaststellen. Wij proberen verandering teweeg te brengen in deze officiële ontkenningspolitiek. Alle landen ter wereld zouden daarbij hun bevindingen met UFO’s en buitenaardsen in hun gebied moeten erkennen; ze moeten erover publiceren en dat zal iedereen beïnvloeden.

De onverschrokken en uiterst erudiete verschijning van Paul Hellyer, oud-minister van Canada. Hij is één van de dappere klokkenluiders, die WEL een eerlijk antwoord geeft! (klik voor artikel)
De onverschrokken en uiterst erudiete verschijning van Paul Hellyer, oud-minister van Canada. Hij is één van de dappere klokkenluiders, die WEL een eerlijk antwoord geeft! (klik voor artikel) ‘Luister gewoon eens naar deze man!’.

Tijdens een vergadering van de Verenigde Naties in 1978 werd al vastgesteld dat alle naties op nationaal niveau wetenschappelijk onderzoek zouden moeten doen naar buitenaards leven en UFO’s en hun algemene observaties, onderzoeken en besluiten moeten rapporteren naar de voorzitter van de Verenigde Naties (33/426). Dit was ook het onderwerp van vier niet-gouvernementele organisaties, die hierover een schrijven hebben gestuurd naar de secretaris-generaal van de VN. Vier landen, Frankrijk, Groot-Brittannië, Mexico en Brazilië hebben een officieel schrijven ontvangen en twee landen hebben inmiddels hun officiële UFO-archieven geopend voor het publiek.

Het Amerikaanse Congres zou een wetsvoorstel moeten opstellen waardoor de zwijgplicht rondom UFO-kwesties van civiele ambtenaren en militairen wordt opgeheven. Er zou ook een officiële commissie moeten worden aangesteld, die onderzoekt hoe het fenomeen UFO’s kan worden gepresenteerd aan het publiek. Astronaut Edgar Mitchell, oud-president Jimmy Carter, voormalig Stafchef van het Witte Huis John Podesta en gouverneur van Nieuw Mexico Bill Richardson hebben hetzelfde al lang voorgesteld..!

Lawrence B. Rockefeller heeft in 1993 al geprobeerd om officiële UFO-documenten en aanwezigheid van buitenaards leven op onze planeet openbaar te maken. Zelf mocht ik historicus Richard Dolan op 4 april 2011 ontmoeten; een charmante Tv-persoonlijkheid en spreker bij het ‘Secret Space Program Seminar’. Dolan benoemt drie moeilijkheden rondom het UFO-fenomeen:

1) Je hebt mensen die niets weten of lezen over ufo’s.

2) De doofpotten.

3) Diegenen, die achter het UFO-fenomeen zitten, de buitenaardsen zelf.

Russisch minister van Buitenlandse Zaken Tretjak spreekt in 1990 over 40 gevallen waarbij militaire vliegtuigen werden ingezet om UFO’s te volgen en waarbij vervolgens de piloten verdwenen..! En nu moeten, volgens de nieuwe regels, UFO’s worden gemeden. Er zijn twee typen waarheid, ‘de officiële’ en een officieuze. De tweede is dan ook meestal correct. De meeste media zijn in handen van grote corporaties die disinformatie verspreiden aan het grote publiek. Vergeet niet dat overheden worden gedomineerd door de grote industriële conglomeraten en de banken. ‘Janes International Review’ heeft toegegeven dat er 150-luchtvaart/ruimteprojecten zijn, waarover niemand controle heeft!

Het was de Zwitser Billy Maier, die in de jaren 1960 de -in buitenaards leven geïnteresseerde- wereld op zijn kop zetten, met zijn foto's en verslagen van ontmoetingen met buitenaardsen. (Zoals hier getekend)
Het was de Zwitser Billy Maier, die in de jaren 1960 de -in buitenaards leven geïnteresseerde- wereld op zijn kop zetten, met zijn foto’s en verslagen van ontmoetingen met buitenaardsen. (Zoals hier getekend) Maar al snel werd hij op uiterst geraffineerde wijze bespot en belachelijk gemaakt; hij zou alles hebben verzonnen om ‘aandacht te trekken’…!

De onthulling van onze contacten met kosmische samenlevingen zal leiden tot problemen op politiek, economisch en religieus gebied. En wat als blijkt, dat buitenaardsen ons ras hebben helpen creëren? Het is in de geschiedenis vaak voorgekomen dat eerdere zekerheden onjuist bleken. Hoe kunnen we uitleggen dat er 60 jaar lang is gelogen over deze zaken? Buitenaardsen leven is hier gewoon onder ons. Sommige buitenaardsen zien er zelfs uit zoals wijzelf. Zijn ze hier om ons te beïnvloeden, de baas te spelen of om ons te redden..?

Valse info en disinformatie
Wetenschappers hebben gefalsificeerde rapporten gekregen, zoals het beruchte ‘Condon-rapport’. Vooral sceptische organisaties verspreiden onjuiste informatie en de CIA heeft zelfs het ‘Committee of Scientific Investigation of Claims of the Paranormal’ (CSICOP) opgericht. Het laatste wat ze daarbij willen is de waarheid delen met het publiek en de wetenschappelijke wereld. Geheime diensten zijn de lakeien van de Nieuwe Wereldorde. En ook het Vaticaan is op de hoogte van alles, maar zwijgt als het graf.

De ‘trancestaat’ bijvoorbeeld, wordt niet alleen bij religieuze rituelen gebruikt. Geheime diensten in de Verenigde Staten trainen agenten om in contact te komen met andere dimensies door middel van telepathie, buitenlichamelijke ervaringen, Remote Viewing en automatisch schrijven. Deze ‘verschijnselen’ worden allemaal ten onrechte als ‘afwijking’ gediagnosticeerd in de psychiatrie..!

Dolfijnen..
Al in 1995 werd in de VS gepubliceerd over de US$ 20 miljoen die door het leger werd besteed aan parapsychologisch onderzoek. En dat in één jaar. Ik kreeg dit te horen van een medewerker die naast mij zat bij een UFO-parapsychologisch congres in Las Vegas. De mensen krijgen sowieso de waarheid niet te horen. Ook mensen die contact hebben met andere rassen in het universum, zoals buitenaardsen, dolfijnen of walvissen, worden systematisch bespot of van een ‘belachelijk’-stempel voorzien.

Zelfs de door de NAZI's verrichtte experimenten met vliegende schotel-achtige voertuigen, mogen kennelijk niet bekend worden..
Zelfs de door de NAZI’s verrichtte experimenten met vliegende schotel-achtige voertuigen, mogen kennelijk niet bekend worden..

In Amerika worden dolfijnen door het leger getraind om op hun kop geschroefde bommen af te leveren bij vijandelijke schepen. Waarom willen wij mensen altijd op een negatieve manier contact met andere soorten? Dolfijnen zijn prachtige wezens, die zelfs mensen hebben gered, die dreigden te verdrinken. We weten inmiddels dat contact tussen dolfijnen en autistische kinderen in Florida en Tampere (Finland) heilzaam kan werken.

De waarheid over contact met de buitenaardsen wordt al meer dan 60 jaar voor ons verzwegen. Het leven in ons zonnestelsel is ‘militair geheim’ en ‘staatsgeheim’. Er worden voortdurend ruimtereizen gemaakt naar de Maan, Mars en Saturnus. Het zijn feiten, die ook worden verzwegen voor de wetenschap. Ruimtepiloot en klokkenluiders Marc Richards heeft een boekje open gedaan over zijn trips naar Saturnus in buitenaardse ruimteschepen en hij zit nu al jaren onschuldig gevangen..!

Astronauten worden bedreigd met een gevangenisstraf van 10 jaar en een boete van US$ 10.000 als ze zonder toestemming uitkomen voor de waarheid. Kosmonauten krijgen de doodstraf, wanneer ze informatie naar buiten brengen waarvoor zij geen officiële toestemming hebben gekregen. Toch lekt er steeds meer naar de buitenwereld, maar ook om de reacties van het publiek te testen..!

Op 5 oktober 1982 maakt Dr. Brian T. Clifford van het Pentagon bekend dat contact tussen Amerikaanse burgers en buitenaardsen op hun schepen illegaal is. Hoofdstuk 14, sectie 1211 van de ‘Code of Federal Regulations’ (aangenomen op 16 juli 1969) leest dat iedereen die zich hieraan schuldig maakt een gezochte crimineel wordt, strafbaar met één jaar gevangenisstraf en een boete van US$ 5.000. De NASA mag mét of zónder ondervraging bepalen of een persoon schuldig is aan blootstelling aan ‘Extra Terrestials’ (buitenaardsen) en mag daarna voor onbepaalde tijd quarantaine instellen, met gewapende bewaking. Geen enkele rechter kan hier tussen komen..

Een UFO lette namelijk even niet goed op toen het boven twee schepen nabij Cornwall vloog. Kelvin Barbery lette evenmin op. De 55-jarige amateurfotograaf wilde gewoon een mooi plaatje van het landschap schieten. ´Pas toen ik thuis de foto ontwikkelde, zag ik tot mijn schrik ineens dat ding boven de schepen zweven,´ zegt Barbery. ´Ik heb nooit in buitenaards leven geloofd, maar dit doet mij nu wel heel erg twijfelen.´
Lette deze ‘UFO’ even niet goed op, toen deze boven de 2 schepen nabij Cornwall vloog..? Kelvin Barbery lette evenmin op. De 55-jarige amateurfotograaf wilde gewoon een mooi plaatje van het landschap schieten. ´Pas toen ik thuis de foto ontwikkelde, zag ik tot mijn schrik ineens dat ding boven de schepen zweven,´ zegt Barbery. ´Ik heb nooit in buitenaards leven geloofd, maar dit doet mij nu wel heel erg twijfelen.´

Skandinavië
In Zweden heeft de ufo-groep Siljans Ringens een brief gestuurd naar verschillende autoriteiten met de vraag hoe zij reageren op buitenaards contact en ufo’s. Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft aan dat er van hun kant geen enkele belemmeringen zijn tegen contact met buitenaardse beschavingen. Het leger antwoordt dat er geen Zweedse wetten zijn die communicatie met wie dan ook verhinderen. Het departement van Sociale Zaken en Gezondheid laat weten geen competenties te hebben wat betreft communicatie met mogelijk buitenaardsen.

Het departement Landbouw heeft een hele interessante reactie. Misschien blijkt uit hun antwoord, dat zij weten dat voor ons veel buitenaardse rassen meer lijken op beesten dan mensen! Het is ook een kwestie van hygiëne en besmetting met bacteriën uit de ruimte. Het departement van Landbouw of een staats-dierenarts uit de regio dient te worden gecontacteerd ná in aanraking te zijn geweest met ET’s.

Het prachtige en gedegen Nederlandstalige boek van een luchtvaartingenieur, dr. Coen Vermeeren. UFO's bestaan natuurlijk..
Het prachtige en gedegen Nederlandstalige boek van een luchtvaartingenieur, dr. Coen Vermeeren. UFO’s bestaan natuurlijk.. (klik voor lead)

In Finland zou dat betekenen dat mensen het contact met buitenaardsen aan hun gouverneur moeten laten weten, want er zijn daar geen dierenartsen van de staat. Er zullen weinig gouverneurs zijn in Finland die zich deze verantwoordelijkheid bewust zijn! Daarom heb ik enige jaren geleden een brief gestuurd naar alle gouverneurs in Finland.

De immigratiedienst van Zweden laat weten geen competenties te hebben wat betreft communicatie met andere wezens, of ze nu van onze Aarde komen, of niet. Ook de douane geeft aan daarvoor geen verantwoordelijkheid te nemen. Hoeven buitenaardsen geen invoerrechten te betalen? De geheime dienst van Zweden, SÄPO, antwoordt dat op de dag dat een ufo neerdaalt op Zweedse bodem de autoriteiten het schip en bemanning zullen verwelkomen. Bel met telefoonnummer 90000, het alarmnummer van Zweden…!
Ingenieur Bertil Kuhleman, Zweeds contactpersoon en lid van de Academie van Wetenschap, heeft mij verteld dat de autoriteiten ook verklaren dat Zweedse wetten alleen gelden voor mensen. Fijn dat men hieruit in ieder geval kan opmaken, dat buitenaardsen geen paspoort of visum nodig hebben..!

Stephen Greer, voorbode van verandering..?
Het lijkt erop, dat de Amerikaanse politiek sinds de jaren ’80 wat is veranderd. In 2001 organiseert arts Stephen Greer het ‘Disclosure Project’. Sinds die dag worden er artikelen en boeken gepubliceerd, conferenties gehouden, films gemaakt en interviews gehouden. Toen wij beiden consultants waren voor MUFON (’s werelds grootste ufo organisatie), vroeg ik professor in de psychiatrie John E. Mack van Harvard eens waarom het New England Journal of Medicine nooit onderzoeken over ufo’s had gepubliceerd. Het zou het wereldbeeld op zijn kop zetten, zei hij. De ware reden is het Amerikaanse Ego en beleid. Professionele bladen worden niet toegestaan de waarheid te publiceren. En zoals gezegd: de psychiatrie wordt misbruikt om de deksel te houden op exopolitiek en het kosmisch contact, dat miljoenen mensen over de wereld al hebben, psychisch of lichamelijk..!

In 1967 zegt de derde secretaris-generaal van de Verenigde Naties U Thant, dat UFO’s het grootste probleem vormde sinds de Vietnamoorlog. De oorlog is voorbij, maar UFO’s blijven.

President Reagan verklaart in een persconferentie in het Witte Huis op 4 december 1985, we kunnen niet geloven dat een buitenaards ras ons zal bedreigen, maar we kunnen het ons voorstellen. Russisch president M. Gorbatsjov hoort in 1987 tijdens een conferentie in Genève de Amerikaanse president zeggen, bij een buitenaardse dreiging zouden de verschillen tussen de VS en USSR snel verdwijnen, we zouden onze krachten bundelen om te trachten de invasie te verijdelen. Is nu de tijd gekomen om zo’n gebeurtenis in scène te zetten? Een zogenaamde aanval door buitenaardsen, door mensen geënsceneerd, om de mensheid te decimeren en de rest te verenigen?

Buitenaardse krachten en Aardse macht..
Militaire rapporten geven aan dat kosmische beschavingen geen gevaar vormen voor ons op Aarde, maar wij agressievelingen kunnen wel een bedreiging vormen voor buitenaardsen! Natuurlijk verdedigen zij zichzelf wanneer wij hun vervoersmiddelen aanvallen en we zullen -reken er maar op- altijd het onderspit delven, omdat hun technologische ontwikkeling zo’n duizend jaar verder is als de onze. Toch zijn sommigen van hun ruimteschepen neergestort op Aarde, vooral in gebieden in Colorado, Nieuw Mexico en Wyoming en Utah, waar krachtige radarapparatuur staat.

Uit autopsie is duidelijk geworden dat de lichamen van buitenaardsen een andere anatomie kennen. Informatie van levende ‘Extra-terrestiale Biological Entities’, afgekort ‘EBE’s’, heeft onze ruimtewetenschappers veel kennis gebracht. De gepensioneerde commandant Cecil B. (Scott) Jones, die ‘When cosmic cultures meet’ (‘Wanneer kosmische beschavingen elkaar ontmoeten’) heeft georganiseerd, een internationale conferentie in Washington DC, heeft in zijn veelvuldige lezingen gesproken over de cultuur, kunst, muziek en landbouw van buitenaardsen.

Cecil B. (Scott) Jones
Cecil B. (Scott) Jones

Hij was militair attaché in India en Nepal, hoofd van de militaire inlichtingendienst van de marine, piloot in Vietnam etc. Hij heeft contacten met de Chinese Academie van Wetenschap en de Russen over de diverse rassen van buitenaardsen, over de dood, over paranormale gebeurtenissen die op het hoogste niveau van militaire diensten en de wetenschap zijn onderzocht. Andere wetenschappers weten hier niets van, noch de gewone mensen. Hij vraagt zich wat ‘tijd’ en ‘bewustzijn’ is en heeft gegevens gepubliceerd over meerdere onderzoeken naar UFO-resten, in ‘Human Potential Foundation’s’-publicatie van 1995.

Ook de Russen hebben samen met China onderzoek gedaan naar ufo’s die zijn gecrasht. In 1988 stort een UFO neer bij Dalnegorsk (Rusland), er is veel materiaal dat kan worden onderzocht. In de resten van het vuur vinden zij dunne draden van 17 micron, deze waren gebundeld en bestonden uit nog kleinere draden. Hele dunne gouden draden werden gevonden binnen in de kleinste draden, voor ons mensen op Aarde was dat technologisch absoluut onbereikbaar…!

Er werden stukjes zilver, goud, nikkel, titanium, molybdenum- en beryllium-legeringen gevonden. Mijn eigen rapport over UFO-resten van deze ‘Human Potential Foundation’, werd interessant genoeg gestolen uit mijn huis in Noorwegen en een kopie van dat rapport dat bij mijn ouders in Finland lag ook! Geheime diensten uit beide landen stelen dit soort documenten schijnbaar liever, dan dat ze zelf een paar dollars betalen bij internationale conferenties..

Augustus 1952, UFO-vloot boven het Capitool in Washington (VS)
Augustus 1952, UFO-vloot boven het Capitool in Washington (VS)

De leider van de amateur organisatie in Finland die zich bezig houdt met ufo’s heeft tientallen jaren geleden  in een esoterisch magazine al verkondigd, dat er in Amerika geen bewijzen zouden zijn voor UFO’s en buitenaardsen. Hij ontkent, op CIA-achtige wijze met karaktermoord, dat iedereen die anders beweert of het publiek probeert te informeren gestoord is. Ook andere, bijvoorbeeld Scandinavische organisaties, die zich bezig houden met UFO’s hebben vreemd genoeg ‘debunkers’ aan het hoofd staan. De ergste is de leider van deze operatie in Noorwegen; hij verspreidt zijn leugens internationaal. Alle belangrijke UFO-organisaties zijn trouwens geïnfiltreerd met agenten van geheime diensten om chaos te creëren en desinformatie te verspreiden. De wereld staat werkelijk op zijn kop!

In Noorwegen is ook een wetenschapper die vaak op televisie verschijnt en desinformatie de ether in stuurt. Hij beargumenteert, net als andere sceptici, dat een geheim als dit niet zo lang onder de pet zou kunnen blijven, er is volgens hem geen laboratorium ter wereld die ooit een stuk UFO onder de microscoop heeft gehad en zijn grens is de snelheid van het licht! Een Finse scepticus, oud-professor Nils Mustelin, beweert dat 25% van de mensen die contact hebben gehad met kosmische rassen schizofreen zijn. Het zijn allemaal verschrikkelijke leugens om de interesse van wetenschappers en mensen in UFO’s en buitenaardsen de kop in te drukken.

UFO-waarnemingen: mensen zijn niet gek!
Onafhankelijke doctoren hebben onderzoek gedaan naar mensen die kosmisch contact hebben gehad, ze blijken psychisch helemaal normaal te zijn en hun intelligentie is zelfs bóven gemiddeld. Er zijn altijd grote geheimen geweest. Ze worden stil gehouden, zeker als de straf op het verbreken van de eed de doodstraf is, zoals bij kosmonauten. Hoeveel mensen waren van te voren op de hoogte van het Manhattan Project (atoombom) en het bombarderen van Hiroshima? Een van de vele geheimen die niet openbaar werden gemaakt, maar er werkten wel zo’n 10.000 mensen aan, direct en indirect..!

In het begin van 1990 had ik voor de radio een gesprek met de chief van de Finse Luchtmacht, Generaal Rauno Meriö. Hij was in Jyväskylä, Finland, ik in Geneve, Zwitserland. Het gesprek duurde een uur en de generaal vertelde dat Japan de snelheid van het licht had weten te overtreffen! Voor buitenaardsen is de lichtsnelheid nooit een begrenzing geweest, dat laten ze ons namelijk al tientallen jaren zien!

Ik heb me vaak afgevraagd hoeveel ‘ontmaskeraars’ en wetenschappers betaald krijgen voor hun desinformatiecampagnes om de grote massa op een dwaalspoor te brengen. Ik kreeg het antwoord toen een kennis van mij, zogenaamd een expert op het gebied van graancirkels (volgens mij allemaal door mensen gemaakt, met microgolf technologie uit vliegtuigen of satellieten), $ 1.000.000 was aangeboden om op televisie desinformatie te verspreiden. Het hoogste ‘salaris‘ dat een wetenschapper kreeg aangeboden was US$ 3.000.000..!

Een pleister op de wonde als je gehandicapt bent of in een rolstoel zit! Dit gebeurt ook in andere velden van wetenschap. De Noorse televisie ontmaskerde een psychiater uit Bergen die $ 3 miljoen ontving voor het voorschrijven van bepaalde medicijnen aan zijn patiënten. In de wereld van vandaag lijkt alles te koop te zijn. Ethiek en moraal zijn iets van het verleden.

De persoonlijke visie van Rauni Leena Kilde Luukanen was gebaseerd op haar enorme kennis, ervaringen en voorschrijdende inzichten.
De persoonlijke visie van Rauni Leena Kilde Luukanen was gebaseerd op haar enorme kennis, ervaringen en voorschrijdende inzichten.

x

Opperbevelhebber van de NAVO-strijdkrachten in Europa, generaal George A. Joulwan, gaf aan de Universiteit van Helsinki, Finland, een lezing als onderdeel van militaire training voor burgers. Ik vloog vanuit Noorwegen om deze lezing te beluisteren, als een van de ongeveer 10 vrouwen en 200 mannen. De mannen en vrouwen waren VIPS uit alle lagen van de maatschappij die een militaire training hadden doorlopen. Deze lezingen worden sinds 1961 4x per jaar gehouden.

De redenen om Buitenaards Contact te verzwijgen
Toen het tijd was om te discussiëren en vragen te stellen vroeg ik de generaal naar het rapport uit 1964, geschreven in drie talen, waarvan maar 15 kopieën zijn gemaakt. Onderwerpen zijn UFO’s en de redenen waarom mensen onwetend moeten blijven van het feit dat er echte ruimtereizen worden gemaakt en contacten zijn met buitenaardsen.
Hij vertelde dat de eerste reden theologisch van aard is, want alle dogma’s van alle wereldreligies zullen op hun kop komen te staan. De tweede reden is de snoeiharde klap voor het ego van de mens, want we zijn in een klap gedegradeerd tot één van de minst intelligente rassen van het universum. We vermoorden onze soortgenoten in eindeloze oorlogen, we eten onze kleine broeders (dieren) op en we gebruiken nog geen tien procent van onze hersencapaciteit. Wij zijn een hybride ras.

In de Bijbel staat te lezen dat wij afstammelingen zouden zijn van zonen Gods en dochters der mensen, toen de mensen zich op aarde begonnen te vermenigvuldigen en hun dochters geboren werden, zagen de zonen Gods, dat de dochters der mensen schoon waren, en zij namen zich daaruit vrouwen, wie zij maar verkozen.
Er is nog een derde reden waarom UFO’s geheim moeten blijven. De natuurkundewetten die wij ontdekt hebben gelden niet door het hele universum. En de vierde reden is economisch: onze wereldeconomie zou nadelig worden beïnvloed.

Ik vroeg de generaal of de waarheid binnenkort publiek gemaakt zou worden, in ieder geval aan de wetenschappelijke wereld. Ik kan je verzekeren dat de blik op zijn gezicht de moeite waard was! Niemand had hem ooit eerder een vraag gesteld over UFO’s of geïnformeerd naar het werkelijke bestaan ervan. Nee, hij had geen plannen in die trant. Een kolonel die voor mij zat draaide zich om en vroeg mij om mijn naam en adres, zodat de generaal mij persoonlijk kon antwoorden per brief.

Jaja, natuurlijk wilde hij gewoon weten wie ik was en hoe ik als ingewijde op de hoogte was van deze ‘inside information’. Ik gaf hem dus met een glimlach op mijn gezicht mijn visitekaartje met daarop ‘Star Sisters International’ en mijn adressen in Noorwegen en Finland. Hij had deze informatie ook zo kunnen vragen aan de Finse generaal, dus ik was niet argwanend.

Mijn leven werd nooit meer hetzelfde..
Maar, na deze gebeurtenis begonnen de voortdurende inbraken in het huis van mijn ouders en werd ik voortdurend lastig gevallen. De laatste UFO rapporten werden gestolen. De militaire geheime dienst in actie. Ik heb niets te verbergen, maar als burger en vrouw heb ik nogal wat informatie wat interessant kan zijn voor bepaalde groepen. Waarom nemen ze zaken ongeoorloofd weg terwijl ze mij gewoon dingen kunnen vragen?

Rauni Kilde LuukanenWaarschijnlijk probeerden ze mij gewoon tot zwijgen te brengen en vooral bang te maken, niet wetend dat ik daar absoluut niet gevoelig voor ben! Ik ben een Finse en herinner mij de winteroorlog, waarbij de 4 miljoen Finnen niet konden worden overwonnen door 200 miljoen Russen! Als dat niet iets zegt over ons karakter, wat wij ‘sisu’ oftewel moed noemen. Je geeft gewoon nooit op, simpel!

We hebben vaak aangekondigd gekregen dat eindelijk bekend wordt gemaakt dat we niet alleen zijn in het universum, maar de plannen worden steeds opgeschort. De schaduw wereldregering, de Illuminati, zouden controle verliezen over ons. Ze zullen niet toestaan dat de waarheid naar voren komt, maar ze kunnen wel een negatieve ‘hel vanuit de hemel scenario ensceneren’ om wereldwijd angst op te roepen. Hun plannen kunnen ook falen, hun door mensen gespeelde aanval door buitenaardsen zou heel anders kunnen uitpakken. Politici zijn hun marionetten en de toekomst zal dit duidelijk maken..!

Een crash met een komeet of asteroïde kan ook met behulp van militaire technologie worden gearrangeerd. De bevolking werd geconditioneerd om in 2011 of 2012 een catastrofe te verwachten. Het gebeurde niet.

Rusland
De Russische Academie van Wetenschappen en Defensie is al tientallen jaren bezig met ruimteonderzoek. Hun ‘Star City’, net buiten Moskou, herbergt nu een ruimtemuseum. De Russen waren officieel de eersten in de ruimte in 1957 met Juri Gagarin. Onofficieel waren het de Duitsers in de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw. Op de maan bevindt zich een swastika teken. Al in het begin van de negentiger jaren las ik over de Russische bioloog en wetenschapper Valeri Dvuzhilni. Hij claimt in contact te staan met een superintelligent buitenaards ras die hij ‘Alexander’ noemt.

Hij concentreert al zijn aandacht op de ‘Russische variant op de Roswell crash’ op 29 januari 1986 in het kleine mijnstadje Dalnegorsk in het Oosten van Rusland. Een doorbraak komt wanneer Alexander in het Russisch met hem begint te communiceren. De aliens vertellen dat ze meer over ons mensen weten dan wij ons ooit kunnen voorstellen; ze kennen onze toekomst en ons verleden. We zouden van hen nieuwe technologie kunnen krijgen en methoden om ziekten te genezen, maar ze willen niet dat deze techniek in de handen komt van verkeerde mensen die er misbruik van zullen maken (o.a. militairen). Hij heeft honderden uren conversatie op band opgenomen. Het kan problematisch zijn om hen fysiek te ontmoeten, want sommige entiteiten bestaan uit radioactief plasma en zijn dus een soort ‘gevaar’ voor de gezondheid.

Dvuzhilni heeft genoeg fysieke bewijzen in de vorm van stukken zilverachtig metaal, dat de buitenaardsen hebben achtergelaten, nadat zij hun defecte vervoermiddelen hadden gerepareerd. In China is ook materiaal van UFO’s onderzocht. Een stukje metaal was voor het grootste deel aluminium. Het metaal van ufo’s is heel erg dun en hard en kan niet worden gebroken op de manier zoals wij dat op aarde kennen. Zelfs niet met laser. Het materiaal bestaat uit combinaties van speciale metalen die wij op aarde niet kennen. Sommige materialen, zoals goud, zilver, zink, platina en nikkel bestaan ook op aarde, maar de combinaties die zorgen voor de hardheid en duurzaamheid maken het een mysterie voor ons.

De cover van het boek van Stefan Denaerde, alias zakenman
De cover van het boek van Stefan Denaerde. (klik voor info)

De Amerikaanse ruimtepiloot Marc Richards heeft in schepen van buitenaardsen reizen naar Saturnus gemaakt. Hij zegt dat het schip bewustzijn had! Voor ons, mensen op aarde, die slechts minder dan 10% van hun brein gebruiken, is dat niet te begrijpen. Astronaut Gordon Cooper heeft ook gevlogen in ruimteschepen van buitenaardsen en volgens hem was het moeilijk om het schip tot stoppen te brengen.

De Engelse scheikundige Maurice Moss is na vele pogingen uiteindelijk geslaagd in het in een laboratorium creëren van een metaallegering, die zeven keer zo sterk is als staal en slechts een vierde van het gewicht van staal heeft. De kennis kwam op telepathische wijze tot hem! Zijn onderzoekgegevens bewaarde hij in een kluis in zijn villa bij Cannes. Maar op 4 juni 1978 werden hij en zijn vrouw doodgeschoten gevonden. Hun kluis was geopend, juwelen en kunst waren niet meegenomen, alleen zijn formule! Er waren niet veel vrienden die ervan afwisten, maar een van hen zei het volgende: “De formule was ongelooflijk belangrijk voor de militaire en wetenschappelijke wereld en was zeer waarschijnlijk miljarden dollars waard..”

In Rusland hebben veel kranten geschreven over UFO’s. Sotsialistitsekaja Indus 1981, 1989, Komsomolskaya Pravda 1989 en Sovetskaja Kultura publiceerden op 28 oktober 1989 over een congres in Petrozavodski waar honderd wetenschappers participeerden. Maar veel vragen werden ook daar niet beantwoord. Details hiervan heb ik opgeschreven in mijn boek ‘Who is s/he’ uit 1983, met de figuur van een Alien op de kaft. WSOY, de grootste uitgever in Scandinavië gaf het uit in Finland.

Van 18 tot 20 oktober 1991 heb ik zelf deelgenomen aan een belangrijke wetenschappelijke conferentie over UFO’s in Moskou in het Stali & Skalkov Instituut. Kosmonaut generaal Pavel Popovich opende de conferentie en Dr. Azaza, toen directeur van de Russische geheime dienst van de marine, was voorzitter. Dat laatste ontdekte ik pas toen zij beiden spreker waren in een conferentie over UFO’s in Oulo, Finland. Ik werd daar plots tolk voor deze generaal Popovich, toen de plaatselijke vertaler moeite kreeg met de technische termen van de lezing.

In Moskou vroeg men mij onvoorbereid een verhaal te houden nadat een Amerikaan had verteld dat in de VS mensen die zich bezighouden met UFO’s niet geloofwaardig worden gevonden. 400 Mensen uit Rusland bezochten het congres in Moskou, wetenschappers van allerlei disciplines. Trainers van kosmonauten, piloten, psychiaters, dokters, scheikundigen, natuurkundigen, ingenieurs, psychologen, generaals, kolonels, leden van het wetenschappelijk instituut… Ook geïnteresseerden waren welkom en de toegang was gratis. Drie top researchers uit Amerika waren present, directeur van de geheime dienst van het leger en generaal Albert Stubblebine, psychiater Rima Laibow en journalist Victoria, getrouwd met kolonel John Alexander. Zij onderzoeken allemaal UFO’s, bijna-dood-ervaringen, ET’s etc.

De presentaties waren professioneel en wetenschappelijk onderbouwd. Anatoli Ohatrin, natuurkundige, beweerde dat een deel van het UFO-fenomeen technologisch is; hij heeft dit kunnen onderzoeken in zijn laboratorium. Zijn onderzoek richt zich op een transportsysteem dat volgens bepaalde principes elektriciteit haalt uit de lucht en energie uit de ruimte. Hij heeft getracht zelf een UFO na te bouwen. Hij voegde eraan toe dat energievelden ons een manier om te communiceren kunnen opleveren. Wij zijn allemaal een energieveld en dit energieveld schijnt als micro-gas en kan worden opgemerkt met de ogen en door fotografie.

Natuurkundige Poljakov sprak over non-quantum golven en de energie welke ze opleveren aan objecten. Vervolgens liet ecoloog K.J. Silin zijn gedachten gaan over Westerse, Oosterse en Russische filosofie. Mensen moeten elkaar ontmoeten via intuïtie en kunst, niet door middel van technologie, zo was zijn visie. En genialiteit ontstaat ook uit intuïtie, waardoor techniek tot een lager niveau daalt. Veel ingenieurs bespraken de zwaartekracht en UFO’s en de intelligentie van de kosmos en buitenaards leven. Dit zorgt voor een nieuwe wetenschap, de wetenschap van het universum.

Dokter in de technologie Zemblitski, een dynamische en imponerende persoonlijkheid, zei dat veel wetenschappers niet geloven in ufo’s. Maar nu zijn er zoveel vragen waarop geen antwoord mogelijk is, energie bijvoorbeeld. Wat is energie eigenlijk? Waarom wordt massa omgevormd in energie en omgekeerd? Om de definitie te omlijnen moet men iedere discipline van de wetenschap betrekken en komt men steevast uit bij de kosmos. De wetenschap moet erkennen dat de kosmos een levende entiteit is, een wijs wezen, dat alles omvat en wij zijn niet bang om te zeggen dat het God is!

Er bestaat concrete materie, vooral in de derde dimensie. Volgens Zemblitski hebben de Russische geleerden kennis gemaakt met al 21 dimensies. Hij vraagt zich af waarom we er cijfers aan moeten geven, het universum is immers oneindig. De wereld is in beweging en gaat daar altijd mee door. Wanneer materie vast is, gaat de beweging intern door. Dingen in de zevende dimensie kunnen niet in de derde dimensie bestaan. We moeten begrijpen dat energie een informatief karakter heeft. Informatie dat in materie gevangen zit wordt via beweging kenbaar gemaakt aan andere materie.

buitenaards contactVolgens Zemblitski is de kosmos een levende cybernetische machine, die werkt op het hoogste niveau. Boeken uit de Oudheid weerspreken moderne wetenschap niet, wanneer we God beschrijven. Een levend geheel. Mensen moeten gewoonweg nieuwe concepten aanvaarden. De wiskundige en fysieke aspecten van ufo’s zijn zo vooruitstrevend, dat ik ze niet kan begrijpen. Ik begreep de lezing van psycholoog V.I. Pogonov over het UFO-fenomeen beter. Het kan een verandering in iemands bewustzijn teweegbrengen. Hij vertelde over zijn eigen ervaringen, hoe hij psychisch de andere kant van de maan had bezocht. Hij kan deze kant in detail beschrijven.

M.A. Maslov van de Moldova UFO-organisatie behandelde de kwestie UFO’s in het licht van een spiritueel probleem in wetenschappelijk denken. Ingenieur A.M. Karpov noemde in zijn lezing met de titel ‘Kosmos en de mens’ ieder punt in de ruimte het centrum van de kosmos. Volgens hem is informatie niet in de mens zelf, maar de her-innering op dat punt en moment in de kosmos. Er zijn twee soorten energie in de kosmos, statische en erg sterke energie. De laatste is als een oceaan van energie. De aarde groeit 14 centimeter per jaar.

Karpov herinnerde ons eraan, dat contact met buitenaardsen verkeerd begrepen kan worden. Maar een menselijk wezen leeft voor altijd. Mensen hebben een lange tijd geleden op andere planeten geleefd en de kennis hiervan blijft bewaard in ons bewustzijn. Begrijp ook, dat ieder mens dingen anders ziet. Zelfs in deze zaal waarin de lezingen worden gehouden, wordt door iedereen andere dingen gezien.

De conclusie die in het congres werd getrokken was dat voor UFO-logen vele disciplines van de wetenschap betrokken dienen te worden. Naast de natuurwetenschap omvat ‘Ufologie’ ook psychologie en zelfs de politiek. Politici vinden het niet fijn dat volgens Russische wetenschappers grote hordes mensen in groepen van 50.000 onder controle kunnen worden gehouden door psychische vaardigheden.

We leven in een eindeloos universum, waarin een oneindig aantal werelden zijn, talloze zonnestelsels en buitenaardse civilisaties, die worden geboren, ontwikkelen en sterven. Vicepresident van het Soyuz ufo Centrum Jeltsin heeft gesproken over andere niveaus van bewustzijn waarmee wij contact hebben gehad. Om in contact te komen moet men bepaalde regels volgen. Eerst moet men bepalen of iemand zender of ontvanger is. Het hoofd van Alma Ata technisch laboratorium dr. Pritsker is een bekende contactpersoon.

buitenaardsHij gaf mij een zelfgemaakte foto van een buitenaardse, die zich plots voor hem materialiseerde, toen hij een interview gaf voor een programma dat de titel ‘onverwachte gast uit de ruimte’ had gekregen. De Alien had twee stekels in plaats van oren. Hij heeft contact gehad met tien verschillende werelden. Alles is levend op aarde, ook de stenen. Alles bestaat uit atomen en een atoom is een levend iets. Wat iets levend houdt is contact met andere levende dingen. Hij waarschuwde om niet te happig te zijn om contact te willen maken met buitenaardsen, want bepaalde regels zijn van toepassing. De kosmos zoekt contact met jou wanneer je het waard bent. Een van de basisregels in het universum is dat je jouw energie weggeeft en als cadeau geeft de kosmos je energie terug.

Arts R.V. Rojanets was het hoofd van de medische afdeling van Soyuz ufo Centrum. Er werkten toentertijd vier medisch specialisten om mensen te helpen die contact hadden gehad met aliens en daardoor getraumatiseerd waren. Rojanets benadrukte dat mensen in zo’n geval nooit naar gewone doctoren, psychologen of psychiaters moeten gaan. Zij hebben geen scholing gehad over deze trauma’s. In Scandinavië kennen we geen medische professionals in deze discipline dus krijgen mensen een verkeerde diagnose op hun dak. Ze worden onterecht psychiatrisch gelabeld. Vooral wanneer de psychiatrische ‘bijbel’ DSM wordt gebruikt, Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, het Amerikaans handboek dat in de meeste landen als standaard in de psychiatrische diagnostiek dient. Contact met buitenaardse beschavingen wordt om politieke en militaire redenen niet erkend.

In het congres in Moskou werd een interessante lezing gehouden over de realiteit van ufo contact. Waarom geloven sommige mensen dat ze zijn meegevlogen naar andere planeten? Men heeft theoretische experimenten gedaan met ‘reizen in gedachten’. Deze zouden overeenkomen. Alleen ondergaan mensen die echt contact hebben gehad veranderingen in karakter, wat niet gebeurt bij mensen die alleen visualiseren. De realiteit kan objectief, subjectief, materialistisch of gevisualiseerd zijn.

Advocaat uit Estland Rautsik liet een film zien over Saerenmaa, waar sporen zijn te vinden van een UFO-landing naast een huis. Toen Estland onafhankelijk was geworden van Rusland vroeg hij mij om de film samen met een kopie van een brief, die ik met een paar andere parapsychologie onderzoekers had ondertekend tijdens een ufo congres in New York, met een bede aan Boutros Boutros-Ghali (de secretaris-generaal van de Verenigde Naties) en een VN ruimtecommissie, naar het Estse ministerie van onderwijs te sturen.

In de film is te zien hoe een humanoïde alien aanklopt bij een boerderij en vraagt naar de man des huizes. De alien legt zijn hand op het hoofd van een aanwezig zoontje, die vervolgens onmiddellijk in slaap valt. De buitenaardse spreekt de taal uit Estland, drie figuren die bij hem zijn spreken met een metaalachtige stem. Wanneer de boerin probeert te vluchten ontstaat een onzichtbaar energieveld voor de deur van de slaapkamer, ze kan er niet doorheen. Uiteindelijk verdwijnen de buitenaardsen door de muur. Twee maanden later komen ze nog eens terug.

Een aanwezige piloot laat op het congres een interessante film zien over een ufo.

Film- en foto-opnames van de vermeende ET-lichamen die bij Roswell gevonden zouden zijn, doken in de jaren 1980 op.
Film- en foto-opnames van de vermeende ET-lichamen die bij Roswell gevonden zouden zijn, doken in de jaren 1980 op.

Aan het slot van het congres presenteert SUFOA zich, de Sovjet ufo Assocation. Meer dan 100 organisaties onderzoeken in Rusland ufo’s. Veertig organisaties hebben zich nog niet aangesloten. Na de ineenstorting van de USSR zal de situatie waarschijnlijk zijn veranderd. Soyuz ufo Centre heeft zijn activiteiten verminderd. Het was mooi te zien dat dat SUFOA een correspondentiemodule over ufologie heeft geschreven, voor een deel in het Engels.

Op dit moment doen meerdere instituten onderzoek naar ufo’s maar ze gebruiken schuilnamen zoals ‘technische applicaties voor magnetische anomalieën’, biotesten, biolocaties, psychologische aspecten etc.

Ruslands oudste ufo-natuurkundige Sotsevanov vertelt dat kosmonauten vóór ze de ruimtereis maken 400-500 eenheden bio-energie meten, bij terugkomst nog maar 90 of zelfs 30. Daarom kunnen astronauten niet veel doen in de ruimte. Aan het einde van de conferentie werd ik meegenomen naar een permanente expositie in de kelders van het instituut. Achter dikke ijzeren deuren, als van een bank, kwam ik in een grote hal waar platen van UFO’s en een grote kaart van Rusland hingen aan de muren, met daarop punaises, landingsplaatsen misschien?

Tot mijn grote verrassing hingen daar de tekeningen van houthakker Anatoly Maltsev ,die in 1975 aan het werk was in een bos, toen een ufo landde en hem meenam voor een ritje door de ruimte, naar een andere planeet. Onderweg zag hij lichten op de andere kant van de maan. Hem werd verteld dat extraterrestials daar bases hadden. Maar de grootste verrassing stond hem te wachten toen hij op een andere planeet uitstapte. Eerder gestorven familieleden stonden hem op te wachten en groetten hem!

Ze waren gezond en zagen er gelukkig uit. De mens is geest, geen lichaam. Na de dood van het fysieke lichaam, het vehikel voor het lichtlichaam, gaat ons leven door in een andere dimensie met volledig bewustzijn. En toen Anatoly terugkeerde op aarde maakte hij tekeningen van alles wat hij gezien had en het waren deze tekeningen die daar in de kelder van het instituut Skali en Skalkow in Moskou aan de muur hingen.

Ik kan alleen maar zeggen dat het niveau van onderzoek naar ufo’s en kosmisch contact in Rusland erg hoog was. Verrassend was het aandeel spiritualiteit in de conferentie, nooit eerder meegemaakt in de westerse conferenties. Dokter Zemov, assistent professor in de natuurkunde, die ook conferenties van de NASA in de VS bezoekt, sprak over de overeenkomsten tussen mensen die contact hebben met ufo’s en mensen die bijna-dood-ervaringen hebben. De angst voor de dood verdwijnt, de houding tegenover het leven verandert positief. Een deelnemer biecht op dat hij na een bijna-dood-ervaring twee maal contact heeft gehad met een UFO, als volgende stap in de spirituele ontwikkeling. En ik heb datzelfde meegemaakt..

De energie in de conferentie was ongelooflijk. Parapsycholoog Edward Naumov had veel last gehad van pesterijen vanwege zijn kennis en contacten. Nu presenteerde hij magnifieke Russische muziek die een komende grote verandering voorspelde, net voor de ineenstorting van de USSR. Timing is heel belangrijk.

Later ontdekte ik dat drie andere buitenlanders uit Amerika niet waren uitgenodigd om een bezoekje naar de kelder te maken, het is een staatsgeheim in het atheïstische Rusland. Het is ook nog steeds een staatsgeheim in het Westen! Ik vermoed dat ik een blik mocht werpen op de bewijsstukken omdat ik vier jaren daarvoor was rondgetrokken met een lezing over Anatoly Maltsevs ongelooflijke reis naar een andere planeet met mensachtigen. Ik had daarover gelezen en nu lieten de Russen me alles zien.

Geheimen onthuld in kleine kring..
Ik heb een persoon ontmoet, die werkte voor de missiecontrole van de NASA en die aan een Amerikaanse admiraal had gevraagd of het mogelijk zou zijn dat in handen van de regering zijnde UFO’s ooit voor onderzoek zouden worden gegeven aan partijen anders dan geheime diensten of de militaire wereld? De Admiraal zei dat tien jaar daarvoor het antwoord op die vraag negatief zou zijn geweest, maar nu zou het kunnen gebeuren. Indirect gaf hij daarmee het bestaan van UFO’s in handen van de Amerikaanse regering toe. Hoeveel mensen zijn zich bewust dat NASA onder het bevel van het departement van Defensie staat?

Foto's van UFO's en vooral filmpjes zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Ook deze opname van een zg. piramide-UFO, is indrukwekkend. Geen fotoshop. (klik voor artikel!)
Foto’s van UFO’s en vooral filmpjes zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Ook deze opname van een zg. piramide-UFO, is indrukwekkend. Geen fotoshop. (klik voor artikel!)

Toen België in de negentiger jaren werd geconfronteerd met vloten UFO’s en 2000 mensen daarover rapporteerden konden de autoriteiten het verhaal niet afdoen met ‘vogels, weerballonnen of raketten’. Generaal-majoor van de luchtvaart Wilfried de Brouwer hield op 30 en 31 maart 1990 een persconferentie. Hij legde uit dat de luchtmacht F16-gevechtsvliegtuigen achter UFO’s had aangestuurd, die door 3 radarsystemen tegelijk waren opgemerkt. Eind april werd erover gesproken in het Belgische Parlement, nadat de ministeries van binnenlandse zaken, defensie en communicatie een coördinerende bijeenkomst hadden belegd.

In Japan publiceerde de UFO politieke partij communiqué 3.12.1990 over een vreedzame oplossing voor de Perzische Golfcrisis. Het ging over onderhandelingen tussen oud-premier Nakasone en Saddam Hussein, waarbij Nakasone het bestaan van buitenaardse beschavingen erkende.

Nieuwe premier Kaifu had in 1989 gesproken met studenten van de Waseda universiteit in Tokyo. Er werd hem gevraagd of Japan een officiële ufo organisatie kende. Kaifu stelde voor een groep binnen het ministerie van Educatie aan te stellen, als zij daar serieus interesse in hadden.

In 1990 werd in Japan een grote ufo conferentie gehouden in Hakui, gesponsord door ministeries van Educatie, Buitenlandse Zaken, Handel en Industrie en Wetenschap en Technologie en de ambassades van Rusland en Amerika, NASA en het Japanse nationale Ruimte Ministerie. Premier Kaifu stuurde een brief naar de burgemeester van de stad met de mededeling dat het tijd was om UFO’s serieus te nemen. Hij schreef ook dat voor buitenaardsen alle mensen op aarde gelijk zijn, of ze nu in Amerika of Japan wonen. Het symposium werd een groot succes. Er waren 50.000 bezoekers. Het was de eerste stap naar internationale samenwerking bij UFO-onderzoek.

In Hakui werden plannen voor een ufo-museum in de vorm van een UFO gemaakt. In 1993 opende het UFO- en ruimtevaartmuseum en tijdens de nieuwe conferentie werden plannen gemaakt om twee humanoïde lichamen van buitenaardsen in glazen kisten tentoon te stellen. Maar de ‘powers that be’ staken er een stokje voor; de timing zou verkeerd zijn. ‘Misschien later’. Japan ontving onmiddellijk grote commerciële voordelen bij de USAI. De mensen op aarde misten hun kans om geconfronteerd te worden met bewijsstukken dat wij niet het enige intelligente ras zijn in het universum.

Op 9 en 10 november 1998 financierde en organiseerde ik als vicepresident van de Academy of Clinical Close Encounter Therapists (ACCET) de eerste conferentie over buitenaardse intelligenties en de toekomst van de mens in Scandinavië. De eerste dag waren in Hanasaari Conference Center in Helsinki alleen genodigden welkom, politici en mensen uit de wetenschap en financiële wereld. De tweede dag stond ook open voor andere geïnteresseerden.

Er werden lezingen gehouden door experts op het gebied van ufo’s en contacten met de kosmos, zoals professor John Mack van Harvard en professor Leo Sprinkle van de universiteit van Wyoming. Directeur van de Verenigde Naties Parapsychologie Sociëteit Mohammed A. Ramadan presenteerde de gezichtspunten van de VN en resultaten van seminars over deze onderwerpen, bijvoorbeeld met secretaris-generaal Kurt Waldheim en Jacques Vallée, de astrofysicus.

De eerste Finse conferentie
was een groot succes. Deels omdat de minister van Gezondheid en Sociale Zaken had beloofd om de opening te verrichten en op het laatste moment cancelde, nationaal op televisie. Daarvoor heeft zij later per brief excuses gemaakt. Ik vermoed dat de premier daarachter zat, een Bilderberger. De media, de televisie, radio en kranten rapporteerden uitgebreid over de conferentie. Ook de alternatieve pers was aanwezig, Anomalia uit Rusland en Magazine 2000 uit Duitsland. Ik opende de conferentie zelf, met dit verhaal dat ik had geschreven voor de minister van Gezondheid en Sociale Zaken, om te gebruiken:

Dames en heren,

Als vice-president heet ik u namens ACCET allen welkom bij de eerste Scandinavische Conferentie over Buitenaardse intelligentie en de Toekomst van de Mens. We hebben deelnemers uit Scandinavië, Rusland, Groot Brittannië, Duitsland en Amerika. Het is de eerste keer dat buitenaardse intelligentie en de effecten hiervan op de mens, op dit niveau, aandacht krijgt in Finland. Gezien de staat van de wereld is die vraag enorm belangrijk. De vraag verdient het beste wetenschappelijke onderzoek. Helaas hebben we geen directe ervaringen op de Maan of in de ruimte, omdat we in Finland geen astronauten hebben die bijvoorbeeld op de Maan hebben gelopen.

Bestaat er al wetenschappelijk of militair bewijs, dat we niet alleen zijn in het universum? Vanwege de nationale veiligheid wordt veel onder de pet gehouden. Maar denk hier eens aan: met onze eigen ogen kunnen we vijf tot zesduizend sterren zien. Onze Melkweg heeft 200 miljard sterren, waavan onze Zon er een is. Er bestaan miljarden sterrenstelsels. Het is overduidelijk, dat wanneer de omstandigheden op een planeet gunstig zijn, leven ontstaat. Maar dat leven kan andere vormen, omstandigheden of levensstijl aannemen dan de onze.

rauni_leena_luukanen_kildeWe zouden Search for Extraterrestial Life (SETI) eigenlijk een andere naam moeten geven. Wat we in werkelijkheid zoeken is leven als het onze. Intelligent leven in een compleet andere vorm kan ons voorbij lopen zonder dat we het zien! Hat kan ons ook angstig maken. Zeker als het een intelligente super power blijkt, die tijd en ruimte buigend, van het ene op het andere ogenblik, sterrenstelsels kan doorkruisen.

Talloze astronauten hebben niet alleen UFO’s gezien, ze hebben er ook foto’s van gemaakt. In 1976 werd na een enquête, die door wetenschapper Peter Sturrock werd gehouden onder de 1356 leden van de Amerikaanse Astronomical Society, duidelijk dat 5% onverklaarbare ufo’s heeft gezien. Professor astronomie Alan Hynek was 20 jaar consultant bij de Amerikaanse Luchtmacht voor dit soort zaken.

En onder de 200 leden van de Los Angelos Astronomy Club waren er 20 die volhielden ufo’s te hebben gezien. Tien daarvan hadden eerder nooit iets gezegd, uit angst door anderen voor gek te worden verklaard. Dat, plus de onwetendheid in de academische wereld, met daarbij de weerstand om het wereldbeeld te veranderen, maakt dat er in Scandinavië tegenzin heerst om op wetenschappelijk niveau onderzoek te doen.

Maar het is tijd voor veranderingen. Niet lang geleden hebben enkele kosmonauten en astronauten een boekje open gedaan over hun ervaringen onderweg, met toestemming natuurlijk! Gordon Cooper heeft nog geen twee weken geleden toegegeven dat hij heeft gevlogen met verschillende buitenaardse voertuigen, die moeilijk tot stilstand waren te krijgen. Supermachten hebben een paar vehikels in hun bezit en hebben testvluchten gemaakt.Er zijn meer dan 3500 militaire en commerciële luchtvaart rapporten over encounters met buitenaardsen. In veel gevallen is er ondersteunende documentatie over radarcommunicatie en bestaan er getuigenverklaringen, vanaf de grond en in de lucht.

Over de hele wereld zijn over landingsplekken van ufo’s rapporten opgesteld. Uit laboratoriumonderzoeken blijkt dat de kwantitatief veranderingen optreden. Het chlorofylgehalte in bladeren die op de grond liggen bijvoorbeeld, zakt van 50% naar 30%. Jonge blaadjes hebben het meeste te lijden, in korte tijd krijgen ze de karakteristieken van oude bladeren. Men heeft geprobeerd deze effecten te her creëren, maar dit is niet gelukt. Het gebruik van nucleaire straling gaf andere effecten. Het lijkt op een soort van elektrisch energieveld dat is gebruikt. Het is gelukt om kwantitatief deformaties in het terrein te bewerkstelligen door massa te gebruiken, mechanica en hitte. Mineralen kunnen achterblijven of transformeren.

Leden van de politie en het leger en burgers hebben honderden verklaringen afgelegd over ruimteschepen, die een effect hadden op automotoren, radio’s en andere elektrische apparaten. Honderden geloofwaardige getuigen hebben naast een gelande ufo humanoïden gezien. In 1995 werd door de media in Finland meer dan 1500 gesproken over ufo’s. Meer dan ooit. Interessant genoeg werden, ondanks de uitzending van een Finse televisieserie over ufo’s, niet vaker ufo’s gezien. Oudere gevallen werden opnieuw opgerakeld. Dat gebeurt wereldwijd.

In Scandinavië, maar vooral in Finland, vindt te weinig kruisverwijzing plaats tussen researchgebieden. Astronomen weten niet wat de wetenschappelijke afdeling van defensie weet van ruimtevluchten. Wetenschappers die zich bezighouden met gezondheid communiceren niet met astronomen, al helemaal niet over zogenaamde ontvoeringen door buitenaardsen. Vorige week nog publiceerde de populairste krant in Finland, dat een bekende astronoom uit Finland claimde dat er helemaal niemand op de maan is. Er bestaan talloze documenten waaruit blijkt dat daar objecten zijn, die de aarde observeren, misschien al millennia! Ook zijn er wereldwijd filmpjes en foto’s van voertuigen die niet van de Aarde zijn. Deze films en foto’s zijn grondig bekeken door competente experts en authentiek verklaard.

Daarnaast wordt desinformatie naar buiten gebracht in de media. Passieve desinformatie is onecht en roept angst op bij individuen of in het publieke bewustzijn. Daarnaast worden met subtiele middelen groepen mensen of individuen gemanipuleerd, dat is de actieve desinformatie. De psycho-elektronische apparaten die worden gebruikt zijn meer geavanceerd dan men zich kan voorstellen. Een groot aantal van ‘ontvoeringen’ kunnen zo zijn opgewekt, om de echte ervaringen te bedekken onder de onechte. Men doet dit om te voorkomen dat de aarde ontwricht raakt, ontredderd op militair, politiek, geopolitiek, cultureel, economisch, technologisch en religieus gebied.

nasim klaus dona maya ufoDe buitenaardsen schijnen energie en aandrijfsystemen te gebruiken die de mens nog niet genoeg op waarde schat. Er kan a) zwaartekracht-antizwaartekracht en elektromagnetische-zwaartekracht technologie achter schuilen b) ruimtetechnologie en hyper dimensionele ruimtetechnologie c) uitwisselbare materie-energie (CAT, consciousness assisted technology) en d) techniek geassisteerd door bewustzijn (TAC).

Dan komen we uit bij onszelf, ons eigen menselijke bewustzijn, ons bestaan op deze kleine planeet Aarde, in het grote universum. Hebben we iets gezamenlijk met elkaar en het universum? Bewustzijn, spiritualiteit of gewaarwording misschien?

De US Air Force Manual Introductory Space Science, uitgebracht door het departement van Natuurkunde van de US Air Force Aacdemy in Colorado Springs erkent dat ufo’s echt zijn. In 1947, twintig jaar voordat de ‘Manual’ werd gepubliceerd, liet generaal Twining weten dat ‘het fenomeen echt is, niet fictief of in de geest’. Er worden discusachtige voorwerpen gezien die zo groot lijken als een vliegtuig. In de lucht kunnen deze enorm snel manoeuvreren en ontwijken, dit duidt erop dat ze worden gecontroleerd, handmatig, automatisch of van een afstand.

De ‘Manual’ suggereert dat wij onderwerp zijn van intensief sociologisch onderzoek door de buitenaardsen! In dat soort studies wil je meestal zo min mogelijk van de omgeving van je test-onderwerp verstoren. Ook zoek je niet bewust het contact op, met bijvoorbeeld een mierenhoop, zoals wij misschien zijn voor de buitenaardsen. In de derde plaats kan het contact hebben plaatsgevonden in een andere dimensie, op een niveau van bewustzijn en zijn wij nog niet sensibel genoeg om die communicatie te ervaren. De Manual concludeert, dat het UFO-fenomeen al 50.000 jaar bestaat!

De meeste getuigen zijn betrouwbaar. Ontvoeringen door buitenaardsen of door buitenaardse gecontroleerde ufo’s vinden plaats. Uit alle gegevens blijkt, dat verschillende groepen buitenaardsen, op verschillende stadia van ontwikkeling aanwezig zijn. Het impliceert het bestaan van intelligent leven op de meeste andere planeten in ons zonnestelsel. Een oplossing voor het ufo probleem kan worden gevonden door de inspanning van een grote groep ijverige, rijkelijk gefinancierde en competente wetenschappers. Dit is nog niet in Scandinavië verwezenlijkt, helaas.

In Amerika en Rusland zijn elite wetenschappers verder. De National Academy of Sciences in Rusland onderzoekt het paranormale veld, anomalieën en ‘UFO-logie’. Zij hebben natuurlijk veel eerstehands ervaring in de ruimte. Een Duitse astronaut en professor in de fysica onthulde in 1995 tijdens een bijeenkomst van de Ancient Astronaut Society dat er gemiddeld twee raketten per week de ruimte in worden geschoten. Daarover wordt niets gezegd in de media! Officieel gaan we sinds 1972 niet meer naar de Maan.

De mensheid gaat 31 jaar naar de ruimte. In een jaar zitten 1700 werkende manuren. Russische kosmonauten zijn 24 arbeidsjaren en Amerikaanse astronauten 7 jaren in de ruimte geweest. Een Rus heeft het duurrecord, hij is een jaar in de ruimte gebleven. Pas in de herfst van 1990 ging de eerste vrouwelijke astronaut voor zes maanden naar de ruimte.

Niemand weet hoelang een mens in de ruimte kan overleven. Alles verandert in het lichaam, de bloedcirculatie, het gezicht wordt pafferig, de leukocyten stoppen met celdeling. Er zijn neurologische veranderingen en astronauten voelen zich 2-4 dagen ruimteziek. Ze weten niet wat links is of rechts, onder of boven. Sommige neurologische veranderingen zijn irreversibel. Astronauten verliezen calcium en moeten voor de rest van hun leven kalktabletten slikken. Wanneer ze uit de ruimte terugkomen op Aarde moeten ze opnieuw leren lopen. Fruitvliegjes leven in de ruimte maar 18 dagen, op Aarde 35 dagen. Hoe zit dat met mensen? Astronauten en kosmonauten zijn in feite ontdekkingsreizigers, die hun leven wagen om de mensheid kennis van het universum te geven, die op meer manieren afwijkend is dan wij ons kunnen voorstellen!

Kosmische contacten lijken voortdurend plaats te vinden, maar in een vorm die mensen niet begrijpen. Met onze beperkte breincapaciteit is het glashelder dat we de uitgebreidheid en diversiteit van het universum niet kunnen bevatten.

Zoals professor en bio-astronoom van het Massachusetts Institute of Technology (kortweg MIT) Philip Morris zegt, de meeste signalen die komen vanuit de ruimte zijn afkomstig van meer ontwikkelde en gecompliceerde instrumenten, dan wij ons zelfs maar kunnen voorstellen. Een teken kan erg vreemd zijn voor ons, denk bijvoorbeeld aan een vierkante golf… Misschien is de mens de primitieve, die rooksignalen stuurt, terwijl onze buurmannen al aan de deur kloppen.

Professor Carl-Gunne Fälthammer, voorzitter van astronomie en ruimtewetenschappen in de Royal Academy van Zweden, stuurde mij een document van de International Astronautical Conference in Beijing. Duncan Lunan was de manier waarop wij televisiebeelden uitzenden opgevallen, een serie van getimede pulsen, gevolgd door modulatie van het signaal, met het naast elkaar plaatsen van de successievelijke lijnen zien wij een beeld. In een lezing voor de British Interplanetary Society spreekt Lunan over bewijsstukken van eerdere experimentele studies waarmee hij hetzelfde deed. Iedere menselijke puls liet hij volgen door een vreemd buitenaards informatiesignaal.

Toen Lunan alles bij elkaar groepeerde ontstond een beeld van de sterren constellatie Bootes. De suggestie werd gemaakt dat buitenaardse signalen van de triangulatie Aarde-Maan- zwaartekracht systeem afkwamen. Een van de ‘sterren’ Alpha Bootes bleek bovendien op de positie te zijn waar het 13.000 jaar geleden stond. De oplossing die Lunan geeft voor de geometrische puzzel waarvoor de data van de sonde Epsilon Bootes ons stelt is waarschijnlijk een test om onze intelligentie te testen. Het laat zien dat wij de buitenaardse puzzel moeten oplossen. Conclusie is dat wij worden gecontacteerd door aliens, omdat wij hun signalen niet begrijpen, is dit steeds genegeerd.

De afgelopen 50 jaar werden UFO-waarnemingen zoals deze gedaan .
De afgelopen 50 jaar werden UFO-waarnemingen zoals deze gedaan .

De kwestie buitenaardse intelligentie brengt ons bij het peil van de intelligentie van de mensheid. Niet zo hoog dus, als we kijken naar de oorlogen, agressiviteit en chaotische staat in het algemeen op onze planeet. Wat is een mens, wat is de menselijke geest, waar liggen onze grenzen? Met welk doel leven wij op deze prachtige aardbol, die we steeds dreigen te vernietigen? Aangezien ons lichaam voornamelijk uit water bestaat kunnen we wezens die misschien een heel andere type intelligentie hebben niet bevatten.

Bijvoorbeeld wezens die bestaan uit pure energie. Wezens die geen zuurstof of water nodig hebben zoals wij, geen lichaam hebben dat bestaat uit koolstof. We kunnen echter als mensheid studie doen naar bewustzijn en onze geest verruimen. Paranormale fenomenen kunnen dan een normaal onderdeel worden van ons dagelijkse leven. Volgens sommige enquêtes zijn telepathie en contact met wezens van andere dimensies of frequenties wereldwijd een onderdeel van het gewone dagelijkse leven. Maar in de psychiatrie worden deze feiten beschouwd als tekenen van schizofrenie.

We zullen bereid moeten zijn om de oude paradigma’s in de diagnose bij te stellen wanneer onderzoek uitmaakt dat contact met andere gebieden van bewustzijn niet perse een teken van psychopathologie hoeft te zijn. Medische artsen en psychologen zouden op zijn minst bijscholing moeten krijgen in parapsychologie en anomalieën en daaraan ontbreekt het volledig in Scandinavië.

We hebben het namelijk over uitzonderlijke ervaringen waarmee miljoenen mensen over de hele wereld te maken hebben. We zullen in de toekomst moeten dealen met een meer brede wereldvisie wanneer meer informatie wordt bekend gemaakt aan de wetenschappelijke wereld, de mensen en niet te vergeten, de politiek.

Neil Armstrong Moonlanding Memorial QuoteToen Columbus in 1492 zeilde naar het onbekende continent Amerika zag hij op 15 september een grote staart van vuur die verdween in de oceaan. Op 11 oktober ziet hij nabij de Westelijke kust van de Bahama’s bewegende groene lichten. Toch duurde het 17 jaar voordat Europeanen geloofden dat hij een nieuw continent had ontdekt met mensen die er anders uitzagen en een andere cultuur hadden. Vandaag de dag zitten we in dezelfde situatie, wanneer we praten over het ontdekken van kosmische culturen op andere planeten met een heel ander leven.

Speciale commissies van de Verenigde Naties hebben dertig jaar geleden het fenomeen ufo’s al onderzocht, net als sommige parlementen in Europa. De president van het Europese Parlement kondigde op 25 januari 1991 aan, dat hij een motie ondersteunde die een Europees Observatiecentrum voor ufo’s zou creëren. Het comité voor Energie, Onderzoek en Technologie zou de verantwoordelijkheid hebben. De motie zag er als volgt uit:

 1. Omdat veel burgers in verschillende Europese landen jarenlang onbekende fenomenen hebben gezien in de lucht en daarover rapporteren
 2. Omdat in de afgelopen maanden ook betrouwbare getuigen zoals wetenschappers en militair personeel spreken over onverklaarbare manifestaties die ze hebben gezien in de lucht, die we klasseren kunnen als UFOs (unidentified flying objects)
 3. Omdat ik achting heb voor het grote aantal waarnemingen in diverse Europese samenlevingen in de nacht van 5 november 1990
 4. Omdat sommige mensen zich zorgen maken over de frequente verschijning van dit soort voorvallen
 5. is het nodig, dat de Commissie in de nabije toekomst een Europees Observatiecentrum opzet
 6. stel ik voor, dat het Europees Observatiecentrum alle individuele observaties van burgers en militaire en wetenschappelijke instituten verzamelt en een wetenschappelijk programma opstelt
 7. suggereer ik, dat het nieuw opgerichte Europees Observatiecentrum moet worden geleid door een commissie vanuit de Europese gemeenschappen en experts uit de 12 lidstaten.

Sinds 1991 zijn Finland, Zweden en Oostenrijk toegetreden tot de EU en Finland heeft twee leden in dat comité. Het Europese Parlement heeft tot dusver, wegens gebrek aan fondsen, weinig voortgang gemaakt. Maar tussen 1991 en 1993 is veel informatie gewonnen door de lidstaten. Aan de kust van Italië werden grotere aantallen ufo’s worden waargenomen, blijkt uit een samenvatting van alle ufo waarnemingen van het laatste decennium door de Italiaanse Luchtmacht. Spanje heeft onlangs van al het ufo-materiaal de geheimhouding opgeheven en een lange lijst van waarnemingen vrijgegeven.

De cryptische uitspraak van Neil Armstrong, gedaan vlak voor zijn dood, is een vingerwijzing voor velen..!

Jarenlang hebben Luchtmachten in alle landen ufo waarnemingen geheim gehouden omdat ze bang waren – angst die ongegrond bleek – dat UFO’s geheime wapens waren die door de USSR werden ingezet, terwijl Rusland hetzelfde dacht, maar dan andersom.

In Finland ontving het comité voor de toekomst bij de eerste zitting in de lente van dit jaar een kopie van een ‘achtergrond document over ufo’s, alle beste bewijsstukken’. Dit document is vervolgens doorgestuurd naar alle wereldleiders om het bewustzijn rondom UFO’s te verhogen en klaar te stomen van toekomstige mededelingen rondom kosmisch contact.

We bevinden ons in precies dezelfde situatie als de gebroeders Wright, die in 1903 voor het eerst in Dayton, Ohio, vlogen. Mensen hielden vijf jaar lang vol dat ze hen hadden zien vliegen, maar het leger, de pers en wetenschappers verklaarden hen voor gek.

Simon Newcomb, wiskundige en astronomie professor van de John Hopkins University, schreef één week voor de daadwerkelijke eerste vlucht een artikel in The Independent Magazine, een wetenschappelijke bewijs dat vliegen absoluut onmogelijk was. Een jaar eerder had ingenieur George Melville, admiraal in de Marine, in The North American review geschreven dat alleen een poging wagen tot vliegen al gestoord was. De gebroeders Wright hadden al vijf jaar lang vluchten gemaakt voordat president Roosevelt in 1908 publiekelijke demonstraties organiseerde in de Luchtmachtbasis Ford Myers. Daarna pas gaven sceptische wetenschappers en pers aan de waarheid toe.

Volgens enquêtes hebben miljoenen mensen over de hele wereld contact gehad met UFO’s en ET’s. Maar, dezelfde terughoudendheid en motieven spelen. Sceptische wetenschappers weigeren naar alle bewijzen te kijken, net zoals Galileo Galilei vergeefs vroeg aan zijn mede wetenschappers om door zijn telescoop te kijken. Het hedendaagse wetenschappelijke wereldbeeld zou aan het wankelen worden gebracht! Daarom worden bewijzen genegeerd.

Moeten we een demonstratie opzetten op het plein voor het gebouw van de Verenigde Naties, door de secretaris-generaal, het enige orgaan dat de hele wereld representeert, voordat ons wereldbeeld en houding veranderen? Nu dat sommige astronauten en elite wetenschappers, zelfs uit NASA, uit de schaduwen treden kunnen er dingen veranderen. Ondanks de schok voor het ego van de mens, onze wetenschap en religies.

Maurice Chatelain, die het ruimtevaartuig Apollo heeft ontwikkeld en communicatie chef was van de NASA hebben in 1979 gezegd dat de alle Apollo en Gemini ruimtevliegtuigen van nabij werden gevolgd door ruimtevaartuigen die niet van de Aarde waren, vliegende schotels dus, ufo’s. Iedere keer dat het gebeurde informeerden de astronauten Mission Control, die hen tot absoluut zwijgen maande.

Chatelain maakte ook bekend dat Neil Armstrong en Buzz Aldrin een buitenaards ruimtevaartuig zagen bij de krater waar zij voor het eerst hun beroemde stappen op de Maan zetten. Vorig jaar voegde Chatelain er aan toe dat onnatuurlijke geometrische structuren zijn gezien op de Maan. Dit soort informatie wordt druppeltje voor druppeltje losgelaten aan het publiek, om reacties te testen.

Informatie wordt op verschillende manieren gegeven, door conferenties, door series op televisie, films en ‘gelekte’ geheime informatie. Mensen worden voorbereid op iets wat zeker in de toekomst zal gebeuren. In onderwijsland worden kinderen grootgebracht met computers, de ruimte en een nieuwe wereldvisie.
Sceptici doen hun werk, door fundamentalisten te helpen met het aankunnen en accepteren van nieuwe grenzen in de wetenschap, zonder in paniek te raken. De top van de brandweer in Finland werd enige jaren geleden getrakteerd op lezingen over scenario’s bij rampen, satelliet crashes etc. In de toekomst zal paraat zijn in het geval van UFO’s ook tot de agenda moeten horen.

In Zweden (Lantbrukstyreisen) werd door de National Board of Agriculture aan mensen in het geval van contact met ufo’s of buitenaardsen verteld een dierenarts te contacteren. Ze denken waarschijnlijk, dat er ruimte-bacteria meekomen en weten uit getuigenverklaringen dat ET’s meer lijken op dieren als mensen. Net als in de films van Spielberg. In Amerika gebruikt de Federal Emergency Management Agency sinds 1993 het ‘New Second Edition of the Fire Officers’ Guide to Disaster Control’.

In de handleiding wordt speciaal aandacht besteed aan het abc rondom het omgaan met ufo’s. Aan de orde komen problemen als ontwrichting van telecommunicatie en transport en de mogelijke psychologische en lichamelijke impact. Als iemand van de brandweer in de buurt is van een ‘close encounter’, dan is het volgens de Guide niet wijs om de buitenaardsen te benaderen, tenzij hij/zij bereid is om de regels van quarantaine in acht te nemen, zoals in de Federale wet vastgesteld.

In Amerika is het sinds 1969 illegaal voor burgers om contact te hebben met buitenaardsen of hun voertuigen (hoofdstuk 14, sectie 1211 van de Code of Federal Regulations, aangenomen op 16 juli 1969). Je kunt worden gevangen gezet voor één jaar en een boete krijgen van $ 5000. Een administrator van NASA kan je, met of zonder hoorzitting, schuldig bevinden van blootstelling aan aliens en je dwingen tot quarantaine, met gewapende bewakers. Geen rechter kan hier iets tegen doen.

In Zweden willen regeringsleden niemand verbieden met wie dan ook te communiceren. In Finland is de vraag op het officiële niveau nog nooit gesteld. Beroemd staatsman Lenin zei ooit, als we er in slagen op een dag interplanetair contact te krijgen, dan zullen we al onze filosofische, morele en sociale denkbeelden moeten herzien, de potentie op het gebied van technologie zou grenzeloos zijn. Met andere woorden, een paradigmawissel wordt dan verwacht, een nieuwe eeuw, een tijd van vrede zou het gevolg kunnen zijn.

De reden waarom de hele ufo kwestie zo sensitief is, is dat aliens in staat zijn om ruimte en tijd te buigen. Ze kunnen tijdreizen. Wereldleiders weten niet hoe ze deze situatie onder controle kunnen houden. Het heeft gevolgen voor ons allemaal, op alle gebieden van het leven. Het grootste deel van de wetenschappers zit vast met in hun wereldbeeld en aan de grenzen van de snelheid van het licht. We worden gedwongen om te evolueren.

In een rapport van NAVO uit 1964 wordt geconcludeerd, dat we niet alleen te maken hebben met levende wezens en objecten uit verschillende plekken in de verre ruimte, maar ook met beschavingen uit andere dimensies. De militaire-politieke analyse is, dat tot nu toe geen buitenaardse dreiging bestaat en ET’s geen vijandige intentie hebben. Als dat wel het geval was, zouden we geen kans hebben op overleving, want hun technologie loopt duizenden jaren voor op de onze. De mensheid heeft nu geboortepijn en is op weg om onderdeel te worden van de galactische gemeenschap. De transitieperiode waarin we zitten vereist dat we groeien, dat we onze wereldvisie groter maken, accepteren dat intelligentie elders kan bestaan en in andere vormen. We worden gedwongen onze plaats in het universum te zien, als een evoluerende kleine planeet, waar spiritualiteit de technologie moet inhalen. Het jaar 2000 komt er aan, misschien hebben we dan officiële bevestiging door wetenschappelijk onderzoek dat we niet alleen zijn in het universum!

Met deze wensen verklaar ik het eerste Scandinavische Congres over Buitenaardse Intelligentie en de Menselijke Toekomst voor geopend. Ik dank u.

* * *

Het overstelpende aantal militaire en wetenschappelijke bewijsstukken van buitenaardse vehikels en hun buitenaardse passagiers worden nog steeds geheim gehouden voor het publiek. Er wordt aan hen alleen desinformatie over ruimtereizen gevoerd. Amerika en de Nieuwe Wereldorde hebben het concept van negatieve aliens gecreëerd, om angst voor contact met buitenaardsen te verspreiden. Ook Stephen Hawking waarschuwt hiertegen. Waarom? Mensen zijn bezig wakker te worden en daarmee is de elite niet blij, ze zijn bang hun controle over de wereld te verliezen.

Uit China zijn rapporten gekomen over het feit dat er al 50.000 jaar contact is met buitenaardsen en UFO’s zijn gezien, daarom is het niet erg geloofwaardig, dat ze ons zullen aanvallen tegen alle wetten van het universum in. Maar de elite op Aarde lijkt een valse-vlag-operatie te plannen, die ons bang moet maken voor buitenaardsen. Het aantal mensen op Aarde moet verminderen en de controle over de rest van de mensen op Aarde moet gekregen worden door hen te microchippen tijdens door de elite gecreëerde epidemieën.

Doel is onder tirannie van de elite de bevolking voorgoed tot slaven te maken. De ‘powers that be’, de machthebbers van nu, schijnen te vergeten dat we allemaal bewustzijn zijn, voor altijd leven, zij het in andere dimensies. Wanneer we ET’s tegenkomen ontmoeten we onszelf in de toekomst!

Edgar Mitchel is één van die voortrekkers is de disclosure van het buitenaardse fenomeen.
Edgar Mitchel is één van die voortrekkers is de disclosure van het buitenaardse fenomeen.

De laatste tijd heeft Edgar Mitchell, officieel de zesde mens die op de Maan heeft gelopen, getracht president Obama over te halen om de waarheid over contacten met buitenaardsen te onthullen. Maar het is niet een president die hierover beslist. Het is de macht achter de macht, de zogenaamde Nieuwe Wereldorde, die de wereld bestuurt vanachter de schermen. Nu wordt Mitchell met een rechtszaak bedreigd. Het kan heel gevaarlijk zijn om de waarheid rondom wereldzaken en plannen tegen de mensheid, met ‘de hel die zal neerdalen vanuit de lucht’, kenbaar te maken. Soms is het levensbedreigend.

Tien jaar geleden werd ik benaderd door een Finse vrouwelijke scheikundige die samenwerkt met Edgar Mitchell. Wij spraken af voor een lunch in een restaurant, om 11.00 uur in de ochtend. Om 11.00 ’s avonds waren we pas uitgepraat. Twaalf uur later! Ik was werkzaam als directeur van het National Institute of Health in Helsinki. Ik had de leiding over het departement van Environmental Health en de gezondheid educatie van Finland. Ik heb kort de positie ingenomen als Surgeon General van Finland, de hoogste medische post.

De informatie die mij werd verteld in dat restaurant was en is ontzettend interessant. De Finse scheikundige vertelde mij dat NASA afdelingen heeft, die niet van elkaar weten dat ze bestaan. Zij werkte in de sector telepathie, maar er waren ook sectoren die zich bijvoorbeeld bezig hielden met buitenlichamelijke ervaringen.

Ze werkte vooral in de nacht, omdat het in Amerika dan dag was. Ze kreeg op bepaalde tijdstippen telepathische boodschappen toegestuurd, die ze moest interpreteren. Ze had een alias, een codenaam. Diegenen die werkzaam waren in de sector buitenlichamelijke experimenten mochten niet langer dan acht uur buiten hun lichaam zijn. Het lichaam van een westerling gaat schijnbaar lijden aan energietekort als ze langer uit hun lichaam zijn.

Yogi’s uit India niet.
Zij kunnen drie weken worden begraven terwijl hun vitale organen op een minimaal niveau doorwerken. De verhalen waren ongelooflijk. Af en toe begon ik te twijfelen of de vrouw, die mij dit allemaal toevertrouwde, ze wel allemaal op een rijtje had. Dan begon ze te lachen en vertelde, dat ze echt best normaal was. Ik blozen, natuurlijk. Hierna demonstreerde ze dat ze mijn gedachten kon lezen. Ik keek uit het raam naar een berk en dacht aan het feit de boom al groene blaadjes kreeg. Ja, die boom wordt al groen, zij ze direct. Ik raakte gefrustreerd en wilde mijn gedachten voor haar verstoppen.

Ik vroeg haar welke techniek zij gebruikte om mijn gedachten te lezen. Ze liet mij een plaatje zien van haar EEG, die was gemaakt wanneer zij bezig was met experimenten met gedachtenlezen. Jij bent een open boek, het is makkelijk om jouw gedachten te lezen, zei ze. Wanneer ik mensen in de ogen kijk is het niet moeilijk om contact te maken. Je moet een bepaalde knop indrukken om een bepaald programma te kunnen horen. Iedereen zendt vanaf zijn eigen frequentie. Alles is energie en alles vibreert!

De ongelooflijke kracht van onze geest is in staat het lichaam op slot te zetten; de sleutel hebben we DUS ook altijd bij de hand om onze geest te bevrijden..
De ongelooflijke kracht van onze geest is iook n staat het lichaam op slot te zetten; de sleutel hebben we DUS altijd bij de hand om onze geest te bevrijden..!

Ik vroeg haar of het mogelijk was jezelf te beschermen tegen gedachtenlezen. Zij gaf les in de techniek. Ze werkte vooral in de nacht, ook omdat mensen dan meer open zijn, als ze slapen. Ze kon een persoon in de geest de opdracht geven om de volgende dag om 12.00 uur naar een bepaalde winkel te gaan. Als de persoon ’s morgens wakker wordt heeft hij/zij de onbedwingbare neiging om om 12.00 uur naar deze winkel te gaan. De persoon heeft er geen enkele weet van dat hij is geprogrammeerd met mind control.

Ik suggereerde dat onder hypnose herinnerd kon worden wat er was gebeurd. De scheikundige vertelde dat ze ervoor zorgen dat zulke informatie niet bewust wordt. Ze kunnen ook andere orders geven voor cover-ups, bijvoorbeeld een rode roos als plaatje dat de oorspronkelijke order moet bedekken. Zo blijft de originele programmering in het duister.

Ik heb pas ontdekt dat een rode roos vaak wordt gebruikt in combinatie met geheime activiteiten van geheime diensten. De roos van zwijgen en geheimen!

Hoe dan ook, toen de vrouw haar gaven begon te demonstreren kon ik niet anders dan haar geloven. Ze vertelde ook de herinnering aan iemands achternaam te kunnen verdonkeremanen als dat nodig was. Ze verklaarde dat een mens in tijden van crisis niet neutraal kan blijven, men moet de keuze maken aan wiens kant men staat en daarvoor wil handelen.

Ze zei dat ik naar de Amerikaanse ambassade in Helsinki moest gaan. Ik kon mezelf daar alleen een houding geven bij de militaire attache door te zeggen dat ik, uit religieuze gronden (?), onderzoek deed. Ik had niets te zoeken bij een militaire attache uit het buitenland. Vooral omdat ik werk deed in de strategisch meest belangrijke provincie Lapland, 1/3 van ons land, in de Poolcirkel, waar we honderden kilometers delen met de grenzen van Rusland, Zweden en Noorwegen.

Het aanbod was echter, interessant. Psychische krachten gebruiken voor psychologische oorlogvoering is een belangrijk wapen van de grote machten in de wereld. Om de een of andere reden kan ik de achternaam van de vrouw die voor NASA met telepathie experimenten werkte niet meer herinneren!

Later vroeg ik me af waarom men mij had gecontacteerd. Ik kwam tot de conclusie dat ik vanwege mijn professionele solide achtergrond was uitgekozen. En de openlijke publicaties over mijn buitenlichamelijke ervaringen, welke Amerika gebruikt voor spionage en ruimte exploratie. Bovendien heb ik hun trainingsinstituut bezocht, het Monroe Institute in Virginia, waar in twee ondergrondse verdiepingen aan militairen en burgers les wordt gegeven in buitenlichamelijke ervaringen – om contact te leggen met mensen die zijn gestorven en ET’s!

Ik kan mij ook de Amerikaanse fototechnicus Donna Tierce herinneren, die werkt in Houston Space Center en op 6 mei 1995 op de Washington DC radio sprak over een collega van haar. Deze collega werkte op een niet openbare afdeling van het Houston Space Center. Volgens haar werden alle foto’s die waren gemaakt op de Maan, eerst ontdaan van bewijzen van UFO’s, voordat de NASA ze verkocht aan de media! Het lijkt erop dat alle informatie over de ruimte en over reizen naar de ruimte disinformatie is die wordt gevoerd aan het publiek. We worden allemaal in het duister gehouden.

maya saying space shipKijk bijvoorbeeld naar de films waarop astronauten te zien zijn, die zogenaamd net terug zijn gekomen uit de ruimte. Deze films zijn duidelijk frauduleus. Ze zouden uit hun raketten moeten worden gedragen, omdat ze na een lange tijd gewichtsloos te zijn geweest nog niet direct kunnen lopen in de atmosfeer op Aarde. Ik heb op televisie beelden gezien van breed lachende en gelukkig zwaaiende astronauten en er wordt verteld dat ze net uit de ruimte zijn teruggekeerd. In werkelijkheid is deze film geschoten voordat de reis naar de ruimte nog maar zelfs was gestart. Deceptie is de naam van het spel!

In een van de lezingen van de Duitse astronaut Reinhard Furrer, zegt hij dat men in het algemeen niet echt is geïnteresseerd in de ruimte. Wat maakt het Jan met de pet uit? Het antwoord wordt gegeven in communicatie. Beschavingen die duizenden jaren verder zijn dan ons aardelingen zouden ons geweldige technologie kunnen geven. Maar zijn we daar klaar voor? Herinneren we ons wat er gebeurde met de Indianen in Amerika toen Columbus voet zette op het nieuwe continent, toen een technologisch meer ontwikkeld ras met hen in contact kwam? Zal dit lot ons aardelingen ook treffen?

Uit een Australische enquête blijkt dat bij 70% van de mensen de houding tegenover contact uit de ruimte een angstige is, dan komt nieuwsgierigheid en 8% is neutraal. Geheime diensten en militaire organisaties spelen met angst, om mensen bang te maken voor contact met de ruimte en de status quo op Aarde te behouden.

Op een UFO-congres in Duitsland legde astronaut Reinhard Furrer uit waarom ervaringen met ufo’s van astronauten in hun ruimteschip eerder psychisch zijn dan fysiek. Kosmonauten en astronauten zijn de eerste drie à vier dagen in de ruimte namelijk ruimteziek. Net zoals op Aarde veel mensen zeeziek kunnen worden. Het zenuwstelsel functioneert anders als op Aarde. De biologie van een gewichtloos mens verandert plotseling. Boven, onder, links, rechts, dat voelt in de ruimte allemaal heel anders.

In de vierde dag beginnen ze zich aan te passen aan de nieuwe situatie. In gewichtloze staat voelen ze hun armen veel minder, de spierkracht vermindert. Binnen 2 uur zal het bloed naar het hoofd stuwen, het gezicht zwelt op. Na een week hebben ze nog maar vier liter bloed in hun lichaam, in plaats van de gebruikelijke 5 liters, maar ze voelen zich niet uitgedroogd. Ze kunnen in de ruimte twee liters vocht verliezen zonder uitgedroogd te raken.

In de ruimte moet men zich heel voorzichtig voortbewegen. Alles is veranderd in de eerste drie dagen. Niets is hetzelfde als op Aarde! Zelfs de tijd verandert, de tijd voelt langer. Gewichten veranderen ook in de ruimte. Bloedcellen, leukocyten, witte bloedcellen stoppen met celdeling. Uit de botten verdwijnt kalk. Fruitvliegen leven in de ruimte maar 18 dagen, op Aarde 35 dagen. Het menselijk lichaam moet acclimatiseren, maar het kalkverlies is permanent. Astronauten dienen voor de rest van hun leven kalktabletten te slikken. En als ze terugkomen op Aarde moeten ze weer leren om te lopen!

Militaire organisaties van alle landen hebben geheime dossiers over UFO’s. Maar heel soms wordt er ook correcte informatie gegeven, zoals in Brazilië op televisie. Minister en brigadier-generaal Octavio Moreira Lima spreekt op 19 mei 1986 openlijk over een zaak waarbij de radar 20 UFO’s heeft geregistreerd. Een officieel militair rapport wordt niet vrijgegeven aan de mensen, hoewel de Amerikaanse attache in Rio een document stuurt naar de DIA met de mededeling dat een ‘close encounter of the first kind’ heeft plaatsgevonden in Brazilië.

Sceptici zeggen natuurlijk dat het een meteorietenregen was, of een schijnsel van de volle Maan, bolbliksems, foutje van de radar, rotzooi uit de ruimte, een spionnenvliegtuig of afval van ruimtestation Salyut 7…. Je moet beseffen, dat wanneer de waarheid aan het licht komt, altijd ‘debunkers’ worden opgevoerd, om het publiek in de war te maken. Dit gebeurt in alle sectoren van het leven, vooral als sensitieve informatie naar buiten komt. Wetenschappelijke groepen die alles ontkennen en die met opzet disinformatie verspreiden worden ingezet tegen de waarheid. Om de mensheid onwetend te houden en onzeker te maken.

En zo mogen we zoveel als we willen naar 'buitenaards contact' kijken als we willen.. Hollywood-style, wat betekent dat we 'toch wel weten dat het allemaal fantasie is'...!?
En zo mogen we zoveel als we willen naar ‘buitenaards contact’ kijken als we willen.. Hollywood-style, wat betekent dat we ’toch wel weten dat het allemaal fantasie is’…!?

Van de alternatieve media en het internet komt veel meer echte informatie, dan de door de grote corporaties gekochte media. Vraag jezelf altijd dit af: Wie profiteert hiervan? Dan kan je erachter komen wie de valse verhalen verspreidt. Timing is belangrijk.

Op 21 februari 1997 werd een geheime bijeenkomst gehouden in Stockholm, Zweden. De top van de militaire wereld was aanwezig, Generaal S.Synnergren was voorzitter van de meeting. Verder waren daar diens opvolger Generaal L.Ljung, Generaal S.Olsen en andere generaals en korporaals. Het onderwerp was unidentified flying objects. Aanwezig waren verder de top researchers op het gebied van UFO’s van bijvoorbeeld de Zweedse Academie van Wetenschap. De besproken onderwerpen waren topsecret en mochten met niemand anders worden besproken.

Het leger heeft de opdracht om te rapporteren wanneer een ufo wordt gezien en slechts in 10% van de gevallen komt de verklaring van gewone burgers. In de bijeenkomst werd benadrukt dat samenwerking met ufo-groepen niet wordt gestimuleerd. Het was erg belangrijk dat deze vergadering en Operatie X-I (ufo’s) geheim bleven. Anders zou het leger alles ontkennen en verklaren dat  de operatie nooit had bestaan. Er werd verteld dat URD, een datasysteem dat ufo’s registreert, samenwerkt en in contact stond met NASA consultant psycholoog Richard Haines. Hij is een van de meest bekende ufo-onderzoekers die ik heb ontmoet.

Een memo over de bijeenkomst werd maar naar één van de voormalige leden van het Parlement gestuurd. Het leger is in alle landen in staat om politici en bewindslieden in het duister te houden over het grootste nieuws ter wereld – we zijn niet alleen in het universum. Ik hoorde van een van de deelnemers van deze bijeenkomst, hij is inmiddels overleden..

x

* * *

 

39 gedachten over “Rauni Kilde: – Kosmisch Contact –

 1. Wat een prachtig artikel, ontzettend interessant om te lezen.
  Ik lees momenteel het buitenaards dagboek van Channie Cha, Channie Centera zoals ze nu heet, een Zweedse dame die vanaf haar 5e levensjaar is meegenomen door haar buitenaardse vrienden. Steeds meer informatie kreeg ze tot zich en ze mocht veel leren, maar wist nog niet hoe het allemaaal zat.Ik sta versteld van de manier waarop zij alles heeft geschreven, hoe liefdevol mensen op diverse planeten met elkaar omgaan, daar kunnen wij nog heel wat van leren. Op haar 16e krijgt ze te horen dat ze zelf ook een buitenaards wezen is, op aarde in een ander jasje. Ze krijgt haar volledig bewustzijn terug en ze is een hoge dame in de Cha Orde. Ze is een piloot en bestuurd zelfs een schip dat zo groot is als jupiter, dit was haar beroep in haar vorige levens, daarnaast is zij lid van de Raad, van de Alliantie. Er bevinden zich momenteel zo’n 150.000 duizend buitenaardsen onder ons, die zware taken op zich nemen en er is een plan om de aarde te herstellen en in de toekomst ook lid te maken van deze Alliantie.
  De buitenaardsen maken zich zorgen om onze planeet en zijn bewoners, maar de verwachtingen om te komen tot een nieuwe schone aarde, die zijn er echt. Ze schrijft zelfs op haar website dat de nieuwe planeet er al is, deze is bijna 3 keer zo groot als onze huidige planeet en er wonen al mensen en dieren. Deze planeet is voor de meeste mensen nog niet zichtbaar, aangezien hij in een hogere dimensie zich bevindt.
  Ik heb zelf het vermoeden dat disclosure niet lang meer zal duren.
  Het boek van haar is niet overal te koop, als je iemand kent via de White Time Healing, dan kun je dit exemplaar daar verkrijgen.
  Channie is momenteel in Belgie en geeft daar lezingen voor de mensen die zich in haar schakel bevinden, over de gehele planeet.
  Channie heeft The White Time Healing op aarde gebracht en mocht je een dergelijke healing willen ervaren, kun je healers zoeken via internet.
  Mijn ervaring is fantastisch geweest, krachtige energie en brengt je weer in balans. Een echte aanrader dus!

  1. O jah joh nouh en wat heb jij voor aaimoehwaskaah onkruit moeten roken in je commune om zover te kunnen komen en wat kost zo’n plastic area 51 poppetje nou eigenlijk in die commune winkel in de bergen en we hoeven niets meer te doen aan deze aarde lekker makkelijk en geloof je ut en wat is het verschil met een gemiddeld plompverloren jehova dogmaatje in deze, er van uitgaande dat er wel tig honderd verschillende kosmo facties zijn, door wie laat jij je het liefst in het saturnus ootje nemen en ringeloren bij de klaagmuur?

   heb ut artikel nog niet eens gelezen, flipperde direct, zag wel een Iarga cover boek voorbij komen, heb ik gelezen toen ik 13 was, staat nog steeds pontificaal vooraan in de boekenkast, en jah geloof nog steeds in de authenticiteit van dit Nederlandse unieke verslag….

   http://www.encyclo.nl/begrip/ringeloren

  2. Haha Hyper, alleen jij kan het zo omschrijven dat ik het er mee eens ben en ik gebruik niks! Giga wtf gevoel hiero.

  3. Maw, ja iedereen is een ‘buitenaards’ wezen want zoals Marcel zei dragen alle mensen
   een ‘ruimtepak’ (fysiek lichaam).
   En als we ‘dood’ gaan trekken wij die ‘ruimtepak’ gewoon weer uit.

   Wie meent te kunnen ‘channelen’ moet het maar voor zichzelf houden.
   In God gelooft niemand meer. Maar wel in een mens die voor god speelt?

  4. Hyper die ‘Isis ei’ zit mij nog dwars. (over uitleg gesproken!)
   Mijn eipet geeft geen enkele respons.
   Klauwen en vleugels om een ei te openen?
   Intelligent design zegt mij de kuiken is mans(intelligent) genoeg om met de knobbel op zijn snavel van binnenuit de schil te breken daar komt geen klauwen of vleugels aan te pas.
   En klauwen heeft die pasgeborene (nog)niet en meteen wegvliegen is er niet bij.
   Grappig dat je mij eerwaarde noemt. Taal is vanuit ons denken(geest) ontstaan.
   Taal logisch(fysisch)? Hmmmm, of (eerder) metafysisch? Het welbekende kip of ei probleem.
   Taal kun je schrijven en spreken, maar is het ’tastbaar’?
   Groet.

  5. Lezer, ik denk dat je volkomen de plank misslaat aan gaande de mensen die niet in God ( waar iedere persoon een gevoels beeld over bezit ) geloven,
   er zijn ontzachelijke veel mensen die, ondanks jou, in God geloven.
   Verder wat is God, wat zou het kunnen zijn, waar huist het in het onmetelijke heelal, of was het zo als Platon beschrijft, de alles omgevende étheré.
   Daar waar het leven uit voort komt, en indien je het beheerst je alle denken uit kunt putten, het is de onuitputtelijke natuurlijke opslagplaats.
   De Alfa en de Omega, het metafysiche denken, of is de dood van de mens, een dood gewone metamorfose, gevolgt door een metempsychose.
   Dit is iets anders als de Bhoudistische réincarnation, dat wij/het uit het ?, geef het maar een naam, komen is duidelijk, uit niets komt niets.
   Toch is het sociaal menselijk gezien een fout, dat we de wekelijkse bijeenkomsten hebben afgeschaft, in onze domme naïve overmoed, dat bracht éénheid, en saamhorigheid, ik weet dit uit mijn jeugd, ik ken de bijbel, en vind vaak het geschrevene daar in terug in mijn dagelijkse leven, toch noem ik mij zelf een ongelovige, weet niet of dat/dit wel waar is !

  6. Bravo Lezer, zit wat in Jenne, dank je Martijn, wees welkom Albertina, ondanks mijn stekelige ietwat bezopen taalgebruik, we staan kennelijk aan de vooravond van een ‘nieuwe’ cyber godsdienst, een gat in het ei en de markt van de 1 ogige Ogre ongure 2 slachtige grand Ma Trix met haar geforked gespleten bokkenpootjes, om er uit te komen via de zonnevlecht van onze non lokale confidential vertrouwelijke ongekooide ziel, er van uitgaande dat die prehistorische Robert Morning Sky indianen overleveringen het bij het rechte eind hebben als ze spreken over stemvork number 911 gesplitste oer wortels van het leven in de kosmos inclusief de aarde en de mensheid, de aanmatigende kunstmatigen gemengd met de meer als vanzelf natuurlijken originelen authentieken antieken van oorsprong, ab original, of meer guerre arie bombarie artificieel ‘master’ races met hoogstens een flauwe overgebleven afspiegeling van wat eens was de verbinding met de buiten deze kunstmatige kosmos eggx dna shell eier schaal gelegen oorspronkelijkheid van christus bewustzijn en of de vonk van Sophia wie kent haar niet… het gevecht tegen de siliconen bijenkorf van de harteloze gewetenloze centraal gestuurde arbeit macht frei zoobiezombieborg cyborg moon eye bijtjes met hun gestreepte gevangenis bar code implantaten Ei-phone pakjes. Quote ‘Humanoïd is the rule in the universe’, wij hebben hier last van reptiliaanse mensachtigen, verder heb je vogel achtigen, en beer achtigen en kat achtigen en sprinkhaan achtigen en paard achtigen en worm achtigen en vis achtigen en vast ook kinderachtigen en nog veel meer…. de hele dierenriemritstrits en reutemeteut uitgebreid uitgespreid in de blauwe astro morgen sky lucht.

   Robert Morning Sky – Terra Papers
   http://www.youtube.com/watch?v=CGhcvDuegu0

   http://thumbs.dreamstime.com/z/ogre-monster-19805699.jpg

   Just Dance 4 – Hit The Electro Beat – We No Speak Americano
   http://www.youtube.com/watch?v=DfefaxC_xbw

  7. Hyper Alert, mooi jongen en positief !
   ’t is hier strak blauwe hemel, 26°, biertje voor ons, in de cour, en dan schiet in eens het nostalgische liedje van Conny Stuart in mijn gedachten, wat voor weer zou het zijn vandaag in den Haag, ja andere tijden andere zeden, als emigrant kun je zo verdomd eenzaam zijn met je gedachtes, brrr!

  8. Groeten uit oost Holland ruim voorbij Zwolle Jenne, wel wat zon tussen de donkere stapelwolken door maar relatief frisjes met een graadje of 14, dwars door de tijdlijnen heen aangedreven door sentiment waar plaatselijk bepaald weer de dienst uit schijnt te maken, op naar je 80ste verjaardag en de honderd halen als het even kan, ik ben maar 30 jaar jonger, tijd is relatief en gaat sneller en sneller, enige verbinding tussen de los geslagen generaties zou geweldig zijn in deze barre kille vervreemdende tijden, zonder de gezellige cohesie van een stenen kerk gebouw is het maar behelpen en aanmodderen. Daar hebben we tegenwoordig het centrum van apostel John voor, ik doe het hem zeker niet zomaar na, je moet er zeker wat voor in je mars hebben en in je mind, alles weter op z’n minst en rap van de tongriem gesneden en nog veel meer, naast nieuw religieus inzicht behoorlijk wat (oor)zakelijk inzicht en z’n vrouw weet het te versterken heb ik zeker de indruk, pas voor de tweede keer dat ik haar live in een youtube filmpje aanschouwd heb, komt best hard bij mij binnen, een oud schoolgebouw is wel ideaal voor workshops en presentaties en ceremonies en aanverwante startende elkaar inspirerende ondernemertjes…

   Conny Stuart – Wat voor weer zou het zijn in Den Haag
   http://www.youtube.com/watch?v=rgMqNe-vKo4

  9. Hyper Alert, net even het interview gezien van wijlen Rauni Lena Kilde Luukanen, bijzondere vrouw, jammer, zoveel zijn er niet met dit soort intellect en denkpatroon, het schijnen er steeds minder te zijn, de mensen zijn en laten zich tegemakkelijk corrumperen, maar ook dat is van alle tijden.
   Bij en tijdens mijn verblijf in de gemeente Staphorst mogen proeven van een echte hechte mensen groep, niet volmaakt, maar toch een mooiere en menselijker en vooral waardiger samen zijn, als wat je veel in Nederland tegen komt, een ongeregeld zooitje, bijeengehouden door sex, bier, voetbal, en uitkeringen.
   Mijn overgrootvader van mijn vaders moeders kant was Predikant in Peize, rijke familie met veel theologen in hun rangen, als je over veel geld had te beschikken was theologie een aardige hobby die aan zien verschafte.
   Maar uit familie stukken blijkt dat hij begaan was met het harde lmeven van de arme lands lieden, en voor ze opkwam, wat hem veel kwaad heeft gedaan, hij is dan ook vertrokken naar de verenigde staten, en kreeg een hoge positie in het grote theologische goed, Cooks country, Chicago, de familie ontwikkelde zich voorspoedig, en werden enorm rijk, nu nog, en ze waren toen erg met het gewone volk begaan, veel Nederlandse emigranten gingen via Cooks country, waar ze op de goede manier verder werden geholpen.
   Het was een leidraadje het geloof was een positief steuntje.
   Zo maar wat gedachtes, het zou veel beter en mooier kunnen zijn, ik schrik soms van onze samenleving, deze samenleving vind je alleen maar is in de onderste rang orden, dat zie ik hier bijvoorbeeld op de markt, maar de jonge mensen hebben staar ogen, contact direct willen ze niet, de vorige generatie luisterd naar elkaar en bied ook troost, en medeleven, Nederland denkt men is het land van de persoonlijke vrijheid, maar hangt aan elkaar van kliekjes, politiek, sexueel gedrag, geloof, kleur, geweten, of gewetenloos,
   voel me hier iets meer onder de mensen.
   Groet Jenne

  10. Hyper bedankt voor info.

   Gevecht op galactisch niveau doet niet onder dan gevecht op aards niveau.
   Ook daar gaat(ging) het om eigen belang, reputatie en geld.
   Maar al hebben we een aardje naar ons vaartje Morning Sky legt niet uit
   hoe die kwaadheid en boosheid zijn ontstaan?
   Dat er andere humanoïden bestaan oké. Maar dat juist dat gespuis van Canes Major(Sirius), Minor zowel die lui van Orion(Aryan) hier alleen hun sporen achterlieten en weer vertrokken is voor mij niet nog niet geheel duidelijk.
   Elke mens heeft vrije wil om te kiezen. Om alleen mijn ‘makers’ de schuld geven is altijd de gemakkelijkste oplossing.
   Ik heb het eerste uur gezien. Hopelijk krijg ik meer antwoorden als ik de rest verder gaat bekijken.
   Want het is wel een lange zit.

   Groet.

   Jenne,
   ik zelf geloof in God. Maar het was alleen om aan te geven
   dat juist het geloof in deze tijd compleet is verwoest.
   Om die Bijbel te begrijpen begin met deel2, dan wordt de inhoud van deel1 direct na lezen geheel duidelijk.
   Dat is juist wat je zegt Jenne: de mens weet niet (meer)wat samenhang is.
   Dat is ook de mindcontrol die Bijbel vooral niet lezen.
   Daar staan heel wat zinnige zaken in voor het dagelijkse leven, ook met jou eens.
   En de kerk is geen gebouw, dat ben jezelf.

  11. Lezer grappig dat jij tot het eerste uur ben gekomen nu, daarna begint het pas namelijk, ’toevallig’ heb ik net vanaf dat punt de overige 2 uur lang tot en met het einde ademloos afgekeken en geluisterd, the best of the best creatie genesis story ever ever told, and it rings my bells, en er komt antwoord op jouw vragen, tenminste zoals ik het gehoord heb… Het gaat juist niet om een schuld vraag, er is geen schuld, er is een systeem dat bij ons is ingeprogrammeerd, maar het is oppervlakkig, niet hard wired, het zal je belonen als je het volgt, maar vaak zal de prijs zijn het uitdoven van een special gift die we ooit hebben mee gekregen van de bird vogel people mensen, de veer, fly like an eagle, volg je diepste wil en laat het innerlijk vuur ontbranden, passion en zooooh…. en het systeem, tsjaaaah, dat zal blijven proberen om je terug te halen, never give up… het gaat er niet eens om om het systeem te breaken, self realization als hoogste doel no matter what the consequences, belangrijke info voor mij, ben op zich deels angstig intel aangelegd, maar dit geeft me zoveel moed en inzicht, precies op het juiste moment…. Die indianen veren zijn nog zo suf niet, als je begrijpt waar het vandaan komt, al had ik daar vandaag nog even een grote mond over, op de skype chat naar Moon, god straft direct, bij deze weer recht getrokken…. Jah klopt Jenne dat kliek gedoe, ik herken dat, ben al 25 jaar import en hoor er nog steeds niet bij, ben op het punt gekomen dat ik er niet eens meer bij wil horen geloof ik, al heeft dat veel pijn gedaan, een foreigner stranger in eigen land, kom nooit meer van dat gevoel af.

   Rod Stewart – Passion (video original)
   http://www.youtube.com/watch?v=Mdq0_zZOFLg

   Fly Like An Eagle Steve Miller Band
   http://www.youtube.com/watch?v=OnlTrq6wLf0

  12. Jenne, je refereert aan Rauni,
   Ben eigenlijk zo benieuwd of jij ook ervaringen hebt op dat niveau.
   Want van daaruit valt ‘iets’ misschien te begrijpen.
   Ik heb mijn zeldzame ervaringen in deze.
   Wat me goed doet is het begrip naar een ieder met zijn ervaring.
   En naast dit begrip moet er ook begrip komen voor welke oorlogsslachtoffers dan ook.
   Dit zal wel weer not done zijn…
   Maat maakt me geen ene biet uit…
   Zolang de trauma’s van dit soort mensen niet begrepen worden door de naoorloogse generatie, ben ik er redelijk klaar mee iig.
   In het licht van bewustwording en wat van gedoe dan ook nog meer, word ik erg boos op deze zogenaamde nageboortes die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben.
   Liefs

  13. Hyper Alert,
   Lezer, bedankt mooie reacties ga hier goed over nadenken, alvorens te antwoorden.
   Anna, nee ik heb niet echt iets met dit denken, van R. L. K. Luukanen, komt goed op mij over dat wel, was een bijzonder mens.
   Ik ben een geboren twijfelaar, een tweeling dus, ik vraag mij af, mijn hele leven al, en ben er nog steeds niet achter.
   Ben een humanist, maar denk toch dat de mens een foutje in de créatie is/was.
   Of het product is nog niet klaar, er kleven foutjes aan zo hier en daar, maar zachte doktors maken stinkende wonden.
   Als je jong bent zoek je de illusie, maar gaande weg, stel je denken bij naar réalisme, mijn illusie van een mooie blauwe planeet bestuurd door een reine intellectueel denkwijze, heb ik al lang geleden laten varen, ik sprokkel gedachtes en ideéen, sla ze op en stop ze in mijn diepste abbysse,
   we leven in een eindtijd, en dan komt opnieuw beginnen, en wie weet, begrijpen we op een zeker moment wat ons te doen staat.

  14. Mijn vrouw had een oud tante, Rauni Lina Hilde Tureluur, die woonde in Zuid Africa, bij Kaapstad, die schreef ons of liever de moeder van mijn vrouw regelmatig brieven.
   Waarin ze uitlegt dat dat Apartheid verhaal een créatie was van de Engelsen, want die vonden dat de Nederlandse-Franse-Duitse zuid Africaners nog te veel de touwtjes in handen hadden.
   Dus eigenlijk valse vlag ondernemingen, het was toen al volkomen in handen van de zionistische corporations, en de zwarte Africaners staan er bij en kijken er na, en schieten geen sodemieter op.
   De sterk sociaal voelende man van het volk, Mandela liet 10 millioen na aan zijn familie, zijn vrijheids strijd stopte bij de hekken van de goud en diamant mijnen.
   En geen vliegende schotel te bekennen, om van Aliens maar niet te spreken.

  15. Jenne daar heb ik ook nog grote vraagtekens die aliens of buitenaardsen.
   Als die buitenaardsen ons ooit gemaakt hebben en zij onze goden zijn.
   Door wie zijn die goden dan weer gemaakt? Het Droste effect?
   Die mafketels van Sirius en Orion zijn allang weer naar huis terug.
   En die nazaten die zijn zo dom om voor de duvel te dansen.
   Morning Sky zei dat ons systeemsoftware met opzet (toendertijd) is getweaked.
   Hij zij dat het alleen de software(het bewustzijn) was en niet de hardware(fysiek lichaam).
   Dan kom ik terug bij Hyper, die Isis ei dat openbreekt is hardware geen software.
   Dus ik ben weer terug bij af.

   Groet.

  16. Lezer, nee ik geloof dat wij de zaadjes, zijn afgedreven cq afgedwaald van onze opdracht, tot vermeerdering, vermeerdering niet alleen lichamelijk cq vleselijk, maar intellectueel, daar door komende tot het koesteren van onze planeet.
   Natuurlijk zijn wij niet alleen in deze grote étheré sphere, maar wat het nu precies is, of moet voorstellen, is het een matrix, of bestaat het alleen maar in ons denken, in onze illusionaire waandenkbeelden, in Wales toen der tijd, vaak mee gedaan aan het bezoeken van andere denk etages, via het pendulum, ja dat er meer is tussen hemel en aarde is zeker, maar ik persoonlijk ben intellectueel niet groot genoeg, om tot een echt sluitende conclusie te komen, ik blijf twijfelen en me afvragen, en dan kom ik weer bij Decartez terecht, met de/je waarheid komt voort uit je intuïtie, en ook daar brengt Satre je heen, denk dat we meer naar deze mensen moeten luisteren, voor mij zijn zij gewild of ongewild de deuren openers, naar het grote denken, je weet wel met dat stokje in het zand de metafysische formules tekenend, terwijl iets verder de Dolfynen spelen, en je inspireren met hun telephatische gedachtes cq golven.

  17. Jenne,
   ja zaadjes kunnen her en der terecht komen.
   Alleen als die op vruchtbare bodem terecht komt kan het leven zich voortzetten.
   En daar kan iets moois uit voortkomen. Maw aan de vruchten herkent men de plant.
   Draagt die plant die vruchten niet dan wordt ie onherroepelijk omgehakt. Omdat dan substantie, vorm en functie niet één zijn. Daarom bestaat hemel(leven)en hel(dood). Op aarde loopt het door elkaar heen.
   In de geestelijke wereld zijn die staten strikt gescheiden.
   Op aarde kun je de hypocriet uithangen in de geestelijke wereld niet meer.
   Voor hemel en hel hoeft niemand bang te zijn. Uiteindelijk kies je zelf waar jij jezelf het prettigst voelt.
   En wat is dan straf? Niemand straf je. De enige die jou zou kunnen straffen dat ben jezelf.
   Want degene die het goede is kan het kwade zien. En degene die in het kwade is kan het goede niet zien, omdat die denkt dat het kwade goed is.

   Hel, helm. Helm: bedekking. Wat bedekt is kun je niet meer in waarheid zien.

 2. Bedankt voor het delen van dit interessante en verhelderende artikel.

  Wat ik al vermoedde is nu helemaal duidelijk geworden n.l. dat het hele SETI project weggegooid geld is, mits dit een ander doel dient dan waar de letters voor staan. Daarnaast is het wel erg beperkt gedacht dat een andere (hogere) intelligentie met radio signalen communiceert.

  Overigens sta ik regelmatig versteld van hetgeen er de laatste tijd wordt uitgezonden en dan met name op Discovery Science Channel:

  http://www.sciencechannel.com/tv-shows/close-encounters/

  Waar ik niet over uit kan is dat er wordt afgeraden om contact te maken met een buitenaardse i.v.m. hygiëne en besmetting met bacteriën uit de ruimte, dit terwijl die buitenaardsen hier te pas en onpas komen. Of zouden hun al gevaccineerd zijn voordat ze onze planeet bezoeken…

 3. Jouw stijl van schrijven laat mij zien dat jij behoorlijk drugs gebruikt, je begrijpt er niets van, dus zou ik als ik jou was maar geen commentaar meer schrijver, of…..ben je weer die zogenaamde trol op internet die van zijn baas weer een negatieve reactie moet schrijven,
  Hypert Alert, je doet je naam geen eer aan enne….droom lekker verder met je stuff:).

  1. Albertina, weer geen goed antwoord… zo schiet het niet op. 😉
   Het zegt zoveel over jou. Zeker net wakker en nu de rondomslag. Ik ken je verder nog niet, maar heb nu al geen zin meer je reacties te lezen.
   Hyper is een van degene die vanaf het wtk begin hier reageert, en heel goed kan voelen, hoe mensen zijn. Ja dat is een gave, heeft helemaal niets met drugs te maken. Misschien ben jij wel een trolina?

  2. dank juh Monika, zonder enige bescherming uit de echte wereld ben je nergens blijkt wel weer….

  3. Als je iemand niet begrijpt mag je best om uitleg vragen.
   Je wilt toch van elkaar wat leren.
   Als je in de Eenheid gelooft waarom jezelf vanuit die Eenheid afsplitsen?

 4. Ik kan jullie zeggen dat ik helemaal niks gebruik, en Monika, ik ben al jarenlang wakker, als je mijn reacties niet meer wilt lezen, daar raak je mij niet mee. Ik heb een verhaal neergezet over wat ik heb gelezen en dat boek dat berust op waarheid. Maar goed, veel mensen zijn hier klaarblijkelijk alleen maar bezig om elkaar onderuit te halen en daar heb ik dus geen zin in en oh ja…ik ben ook geen trol, waarom zou ik dat moeten zijn en hoezo veronderstel jij dat ik dit ben. Dit zegt ook meer over jezelf dan over mij!
  Dus wat dat betreft, veel plezier hier met steeds weer dezelfde commentatoren, ik voel met hier niet mee verbonden en Monika dan heb jij ook je zin.
  Ik verbind me liever met mijn eigen vrienden die wel respect hebben voor elkaar en dat kan ik van deze commentatoren hier niet zeggen en dat ook nog eens op een site van Guido, had het nivo wel wat hoger ingeschat.
  Have fun allemaal, maar ik zeg jullie nog één ding, het uur U is dichterbij dan je denkt, eind mei zal de start zijn van een rock en roll hier op moeder aarde, de mensen verdienen het en God is er gewoon klaar mee!

  1. Jeetje Albertina, lees even 3.0 waarop ik heb gereageerd. Omdat ik mijn kameraad Hyper Alert wilde beschermen voor jouw beschuldigingen.
   Wie heeft het over trol zijn? Respect?…ik spiegel gewoon terug.
   En als je al niet meer wilt reageren, omdat ik het niet lees…? Er zijn zat anderen die het wel interesseert, Guido b.v. en ik ben maar een kleine ukkie in het geheel…dus ga je gang.

   En bedankt voor je waarschuwing, het zou ook een vloek kunnen zijn…maar ik als positivo zie het liefdevolle hierin 🙄

  2. doe de groeten aan archont kameraad JaWeH, ouwe wraakzuchtige knorrepot uit het oude testament, gaat z’n zondvloed nog een keer uitproberen zeker, maar de zoutwater planeet Tiamat is al aan stukken aan gort geslagen, waar zoveel water vandaan halen deze keer… de tactiek van de verschroeide aarde als optie in het achterhoofd, met z’n communistische idealen en progressieve inkomsten belasting van de bovenste Planck… behalve voor… foundations en corporaties en kerken en en en neocons en …. godje met duidelijke voorkeuren.

   http://laissez-fairerepublic.com/tenplanks.html

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Tiamat_%28godin%29

 5. Ea wordt eau. Eau lijkt op l’eau=water.
  Zondvloed: het regent pijpestelen.

  Hyper, docu in geheel gezien.
  Morning Sky heeft wijze woorden gesproken
  Sky is bang voor eenheidsworsten die alleen ‘serving’ zijn en niet ‘careing’. Dat laatste vindt hij belangrijker. En daar geef ik hem gelijk in.
  Hij spreekt over ‘vrije wil’ en in Bijbel wordt ook over ‘vrije wil’ gesproken.
  Hij wijst de Bijbel af. Dat kan ik ook voorstellen toen ‘christelijke’ Europeanen Amerika binnenvielen en de indiaanse volkeren hebben uitgemoord of in reservaten stopten.
  Dat is ook de redenen dat nu in islamstaten ‘het kwade westen’ vereenzelvigen met hun geloof(christendom).
  Ik denk dat er meer raakvlakken met zijn verhaal en de Bijbel zijn dan hij denkt.
  Als zijn volk zoveel is aangedaan zou ik ook helemaal niets met die ‘overheersende cultuur’ te maken willen hebben. Zelfs goede dingen wil je dan niet van hun zien of horen.
  De Bijbel moet je ook van begin tot eind lezen(om het enigzins te begrijpen. Dan zie je het totaalplaatje pas.
  Alleen tm deel1 (OT) is ‘halve waarheid’ dus een leugen.
  Nogmaals bedankt.

  Albertina, God is er helemaal niet klaar mee.
  Dan zou zijn schepping=leven totaal ophouden te bestaan en dat is onmogelijk.
  God oordeelt niet. Dat doet de mens altijd zelf. Daarom heeft die mens vrije wil gekregen.

  1. Inderdaad Lezer, God oordeelt niet. Kracht verzet zich niet dat zou haar alleen maar verdelen en dus verzwakken .Voordatik een oordeel over anderen vel moet ik eerst vaststellen wie ik ben. En het is juist het oordeel dat ik over mezelf vel dat bepalend is voor het oordeel dat ik over anderen vel. Eerst moet ik mezelf aanvallen en degraderen tot een armzalig stoffelijk sterfelijk wezen. Als ik niet eerst mijn eigen vijand zou zijn zou ik geen enkele vijand hebben.

 6. Ik heb ook wel eens een discussie gevoerd op deze site maar door wederzijds respect en van gedachten wisselen zijn we er uit gekomen.
  Albertina heeft gelijk dat er de laatste tijd veel onenigheid is waardoor er over en weer verwijten geuit worden.
  Als ik zo vrij mag zijn mijn mening te uiten dan lijkt het mij niet in het belang van de doelstellingen van deze site om elkaar aan te vallen of af te kraken en het kan eventuele lezers afschrikken terwijl het toch de bedoeling is lijkt mij om de artikelen van deze site naar een zo groot mogelijk publiek uit te dragen en de mensen de ogen te openen.
  Dit is mijn mening ondanks dat ikzelf ook wel eens in de fout ben gegaan waarvan ik nu besef dat het geen enkel doel dient en averechts kan werken.

 7. space scientific politics and monetary systems exopolitics.com

  Wie dit bovenstaand artikel leest, dringend orde op politieke zaken
  met of zonder die aliens democratische slappe kakkers volgens het straatlatijn

  De beraadslagingen van deze geheime commissie MJ-12, de commissie bestaande uit hooggeplaatste legerleiders, regeringsmedewerkers en wetenschappers die in 1947 oorspronkelijk werd gevormd om het Roswellincident.

  Waarom is er plots in juli 2013 een ministerie of departement voor buitenaardse zaken nodig, als geen aliens of Extraterrestrials bestaan terwijl ze deel uitmaken van de Aardse planetaire bevolking sinds de ontwikkeling van leven tijdens het Aardse geschiedenisverloop.

  Een ministerie voor Space Zaken is tweeledig en omvat ruimtevaartpolitiek van Aardse staten onderling van staat tot staat en ruimtevaartpolitiek met Extraterrestrials of buitenaardse civilisaties in samenwerking van Aardse staten in groep of afzonderlijk.

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum. Zonder deze gedane studies kan men zich op een ministerie van defensie op ruimtevaartgebied geen uitspraken permitteren bestaan er nog oorlogsvoerende buitenaardse civilisaties.
  Wat gaat dat weer kosten op de rug van de belastingbetalers en permanent de koopkracht afpingelen van de middenklasse…

  De VSA universitaire psychiatrie-studie-afdelingen draaien vierkant en in rare kronkels omtrent ruimtevaartaangelegenheden. … de miljarden schadeclaims in het voorzicht…naar het voorbeeld van de tabaksrook

 8. ” Een van de basisregels in het universum is dat je jouw energie weggeeft en als cadeau geeft de kosmos je energie terug ”

  Misschien een rare vraag maar kan iemand mij uitleggen hoe je je energie weggeeft?

  1. Energie weggeven doen we dagelijks.
   Soms vrijwillig, meestal onder dwang.

  2. Wij zenden via onze gedachten en het daarmee overeenkomstige gevoel energie uit. Energie gaat in circels, waarbij het gelijke het gelijke aantrekt. Dat wat wij uitgezonden hebben keert terug bij ons. Wij oogsten wat wij gezaaid hebben.

  3. LS…

   Door rustig te mediteren en te visualiseren dat je energie weggeeft.

 9. LS…

  Geweldig stuk maar dit wist ik mijn hele leven al. En ik ben nog maar een kind en eens zal ik het begrijpen van A tot Z… Zonder ouders, zonder leraren, zonder politici, zonder criminele religieuzen, zonder parasieten van de belasting, bilderberg illuminatie, nazi en oranje…

 10. Ik mediteer al gedurende 3 jaar. Het heeft effect als je daar fanatiek mee bezig bent. Ik ontvang beelden uit hogere dimensies als ik goed open sta. De boodschappen kan ik echter niet plaatsen. Het geeft wel een goed gevoel.

 11. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  De mysterieuze genezingen door de tijden heen, kunnen enkel worden toegeschreven waren de goden kosmonauten van Erich von Däniken is een Zwitsers auteur die het bekendst is van zijn controversiële ideeën over buitenaardse invloed op menselijke cultuur in de prehistorie. Het creationisme in de zin van kolonisatie van planeten
  zijn de planeten bewoonbaar maken met ruimtevaart technologische middelen aanwezig in de ruimtetuigen van Extraterrestrial rassen, kan in verleden wijzen op ruimtevaartwetenschappelijke experimenten.
  Kan verschillend zijn van Extraterrestials ras tot ras naargelang de ruimtevaartwetenschappelijke gebied voor kennis en techniek.
  Menige Extraterrestrial rassen zijn tegen het god-favoritisme aanbeden te worden, en wensen niet samen te werken met Extraterrestrials rassen dit geheel nastreven. Tegenover de sociale zekerheid, bij bepaalde ‘sociale lasten’ (bijkomende kosten), zoals het opvoeden van kinderen of ziektekosten, is er een aanvulling op het inkomen, beschikbaar voor iedere Vlaamse burger.
  De mysterieuze genezingen, zijn niet beschikbaar voor iedere burger en wordt in politieke terminologie gelijk gesteld, met een aanslag op de politieke democratische instellingen als rechtstaat volksgezondheid.
  De voor het ogenblik aanwezige Extraterrestrials rassen, willen de waarheid delen met het publiek en de wetenschappelijke wereld. Maar
  geheime diensten zijn de lakeien van de Nieuwe Wereldorde. En ook het Vaticaan is op de hoogte van alles, maar zwijgt als het graf,
  Aanvaardbare en onaanvaardbare redenen, maar totaal ongegrond!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.