Advertentie

‘The Power of the Heart’, prachtig!


power of the heart coelhox

x

‘The Power of the Heart’: prachtig!

2015 © Liesbeth Bakker/deze versie WantToKnow.nl/.be

x
De jurist Baptist de Pape had rechten gestudeerd en stond op het punt een zeer lucratief contract te tekenen met een advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam toen hij besloot dit toch maar niet te doen. Want hij zag zichzelf simpel gezegd, niet écht zijn leven slijten in een grijs pak op de Zuidas. Wat hij dan wél wilde met zijn leven..? Wat was zijn levensdoel? Hij zat over zijn toekomst in en zag toen ’toevallig’ een gesprek op YouTube, tussen Oprah Winfrey en Eckhart Tolle.. Dat was het begin van een nieuw leven..

Baptist de Pape
Baptist de Pape

Oprah zei: “Ik denk dat er niets belangrijker is dan je realiseren wat het doel van het leven is.” En toen antwoordde Tolle: “Prima als je jezelf afvraagt wat je van het leven wilt, maar wat wil het leven eigenlijk van jou? Om daarachter te komen moet je momenten van stilte in je leven toelaten, want stilte kan je laten ontsnappen aan de mentale herrie die wij ’denken’ noemen.”
Het was toen, toen Baptist de Pape een zoektocht startte, want hij wilde antwoorden op levensvragen en bezocht vervolgens alle iconen die je maar bedenken kunt. Wat te denken van Deepak Chopra, Maya Angelou, Isabel Allende, Paulo Coelho, Jane Goodall, John Gray, Gary Zukav en nog vele, vele anderen. Hij besloot deze reis en deze interviews te filmen en vervolgens gebeurde er iets bijzonders…

“Het hoofd ziet de rivier tot de volgende bocht. Het hart ziet de rivier van bron tot de zee.”

Door het delen van hún ontroerende persoonlijke verhalen, wijsheden en inzichten, hebben deze ‘leraren’ samen met Baptist De Pape een multidimensionaal, verhelderend beeld van het hart neergezet als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die ons denken ver overtreft. Door deze film lopen ook een aantal waargebeurde verhalen van mensen die het leven geen andere keuze liet dan de kracht in hun hart aan te spreken.

De titel van de film is ‘The Power of the Heart’ geworden en de film brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Wat hebben deze bekende ‘leraren’ nu eigenlijk gemeen..? Nou, deze Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson, John Gray en Maya Angelou onderkennen ALLEN de noodzaak van het luisteren naar je hart. Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen.

Hij creëerde op deze manier, in een periode van vijf jaar, een boek én een film (met de regisseur van The Secret) met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing die aan het begin staan van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Tolle, Chopra en Angelou inspireren, De Pape weet het op overtuigende wijze neer te zetten. De timing van het boek en de dvd kon niet beter, met de onrust in de wereld nu.

TPOTHdvdHet hart, jouw hart, een magnifiek mysterie..!
Met essentiële spirituele en wetenschappelijke inzichten, presenteert ‘The Power of the Heart’ een fascinerend bewijs dat het hart meer is dan een ‘simpel fysiek’ orgaan. Het HeartMath Institute toont in de film aan dat het hart eerder weet dan het hoofd. In een dubbelblind onderzoek worden mensen voor een willekeurige vertoning van foto’s gezet met tussenpozen. Want wat blijkt? De hartslag geeft enkele momenten voor het beeld verschijnt al aan of het een vreedzame of angstaanjagende foto is.
Ons hart beschikt over een eigen intelligentie, dat in staat is om jouw ideeën over geld, gezondheid, relaties en succes te transformeren. Niets minder dan dat..! Deze inzichten begeleiden je naar de bijzondere krachten van het hart zoals intuïtie, intentie, dankbaarheid, compassie, vergeving en liefde. De onvergetelijke lessen van de grootste leraren in de wereld in deze film zullen ongetwijfeld jou ook inspireren om je verborgen talenten te vinden, je innerlijke stem te horen en jouw hoogste doel in het leven te vinden.
Dat het hart het enige menselijke orgaan is met een eigen zenuwstelsel en autonoom kan voortbestaan, is wetenschappelijk aangetoond. Maar dat het hart ook een eigen intelligentie heeft, is het verrassende feit dat overduidelijk naar voren komt in deze film en het boek. En… deze harts-intelligentie of ‘intuïtie’ is onze beste raadgever. Maar wordt maar al te vaak door onze ratio overschreeuwd, of láten we ons overschreeuwen..? Met het zien en lezen van film en boek hoop ik dat een ieder meer durft te vertrouwen op ingevingen van zijn of haar Hart, want ik geloof dat het ons dan een hemel op aarde kan en zál brengen.

 
Kortom: een prachtige film waarin uitzonderlijke mensen elk hun eigen uitzonderlijke verhalen brengen. Samen delen ze één en dezelfde overtuiging ‘waar de geest en het hart elkaar ontmoeten ontstaan de beste beslissingen’. Deze film is één en al inzichten voor wie openstaat voor verandering of vernieuwing. Kortom, deze film en het boek zijn een ware hart-opener. Wat wij altijd al konden voelen, wordt zo prachtig verbeeldt en verwoordt: laat je ‘simpelweg’ leiden door de wijsheid van je hart.

“De mooiste uitspraak in de film vond ik wel dat de langste reis die wij in het leven maken de reis is van het hoofd naar het hart. Zeer inspirerend en onderhoudend, dank je wel Baptist.” Sandra Bijvoet

Succesvol project..
Deze prachtige en indrukwekkende film laat dus zien hoe je beperkingen kunt overwinnen en hoe je jouw hoogste potentieel kunt vervullen. Een ervaring die je helpt dit geschenk in je lichaam te ontdekken en herontdekken. Er is internationaal een ware rage aan het ontstaan rond het boek en de dvd ‘The Power of the Heart’, want in twee maanden tijd gingen er maar liefst zo’n 25.000 exemplaren van het boek over de toonbank in Nederland. Het werk van Baptist de Pape, de Nederlands-Vlaamse debuut-auteur, is nu al in 70 landen uitgegeven, wat een ongeëvenaarde prestatie is! Het boek behaalde al meer succes dan The Secret 9 jaar geleden. En ook de film werd onlangs door de prestigieuze ‘Huffington Post’ verkozen als een van de tien meest hartverwarmende films van 2014!

En als je de film ziet, zul je moeten toegeven, dat deze film, zonder hoogdravende woorden te gebruiken, lyrisch is.Wat heeft het jou al niet voor moois gekost om niet naar je hart te luisteren? Welke businessdeal heb je bijvoorbeeld al niet gemist door de impulsen van je hart weg te wimpelen, waardoor je ook andere deals bent aangegaan die je beter had kunnen laten passeren? Welk ongeluk had je kunnen voorkomen of welke mooie kans ben je misgelopen? Ga er eens even voor zitten om dit op een rijtje te zetten, want het zal je zeker motiveren om meer naar de berichten van je hart te luisteren! Want als we allemaal meer naar ons hart zouden luisteren, zou het leven op aarde er een stuk aangenamer en liefdevoller uit zien.
Deze film van Baptist de Pape zal je hart (verder) openen, terwijl je er naar kijkt. Vergeet niet hierboven naar de trailer te kijken. Het zien van deze film in een bioscoopomgeving, met gelijkgestemde mensen is een bijzondere ervaring. En daarvoor heb ik me nou precies ingespannen.. Omdat ik overtuigd ben van de kracht van deze film en de boodschap die hij brengt..!
Liesbeth Bakker van Blizz Events: hart voor de film 'The power of the Heart'..!
Liesbeth Bakker van Blizz Events: hart voor de film ‘The power of the Heart’..!

Ik ben aan de slag gegaan en heb van alles georganiseerd. precies deze vertoningen van de film, met na afloop een ‘vraag en antwoord’ met de executive producer van de film, Baptist de Pape. Hij zal bij deze ontmoetingen ook zijn boeken signeren. Wil je er ook bij zijn, op 6 maart in Rotterdam, op 8 maart in Nijmegen of op 14 april in Heerhugowaard..?

Hoe kun je deze film in deze setting bekijken?
Tickets en meer informatie over de vertoningen in Nederland, ga dan naar deze pagina op Bliz Events. En wil je op de hoogte gehouden worden van de vertoningen van ‘The Power of the Heart’ in bioscopen, dan schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Bliz Events. Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen deze film zien en promoten hem daarom als volgt: We verloten een gesigneerde set van het boek èn de dvd ‘The Power of the Heart’ aan wie met de grootste groep vrienden/familieleden/collega’s/buren naar de film komt (op één naam te bestellen). En daarnaast krijgt iedere 50e boeker een gratis 5-daags verblijf voor 2 personen aangeboden in een Coco-Mat-hotel in Griekenland door co-creater Paul Efmorfidis..! Hartelijk aanbevolen en hartelijk dank voor je aandacht..!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.