Advertentie

Van negatief naar positief….


Anneke Bleeker is één van de oprichtsters van de ‘verontruste moeders’, die naar aanleiding van de HPV-vaccinatiecampagne van het RIVM, de handschoen heeft opgepakt en bezig is om iedereen die dat horen wil, te informeren over de andere kanten van vaccinaties. Noem het de verzwegen kanten van vaccinaties. Waarom worden deze kanten verzwegen?

Anneke verzorgt samen met Désirée Röver informatie-avonden, die bedoelt zijn om juist de aspecten van vaccinaties die minder gezellig zijn, onder de aandacht te brengen. Je kunt dit ook de negatieve kanten van de gezondheidszorg noemen. Doordat vaccinaties echter bijzonder heftige implicaties kunnen hebben op jouw en mijn gezondheid, ontstaat al snel een negatief beeld als resultaat van deze informatie. En door door al deze nieuwe informatie dreigen mensen overvoerd te worden met ‘negatieve’ energiëen.

Anneke schreef daarom dit stuk, dat je een stuk bewuster zal maken inzake ‘negatieve’ en ‘positieve’ informatie. Misschien dat je -kijkend in de spiegel-  erachter zult komen dat wat je eerst ‘negatief’ noemde, nu positief invloed zal hebben op je ontwikkeling, op je bewustzijn. Het woord is aan Anneke Bleeker.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Van negatief naar positief….

Anneke Bleeker © Juli 2009

Sinds wij elke minuut besteden die wij daarvoor maar hebben om te waarschuwen dat een ieder zich toch vooral moet bezinnen alvorens een vaccin zijn of haar lichaam ingespoten wordt, krijgen wij dagelijks een enorme hoeveelheid slecht nieuws binnen. En dat slechte nieuws komt dan in de vorm van krantenartikelen, filmpjes en andere schrijfsels.

Tja, en zo (b)lijkt dit soort positiviteit tóch weer 'n keerzijde te hebben..
Tja, en zo (b)lijkt dit soort positiviteit tóch weer 'n keerzijde te hebben..

Daarnaast staan we zelf het ‘slechte nieuws’ ook constant te vertellen waar maar mogelijk is, want we willen onze medemens behoeden voor een berg ellende. Dat is kort door de bocht gezegd het verhaal. Elke dag negatieve berichten en de verbazing bij jezelf dat het werkelijk allemaal te bizar is om te geloven. Wij kunnen ons daarom ook voorstellen dat velen het moeilijk vinden om te geloven. Een stuk vertrouwen dat veel mensen hadden wordt weggerukt, zo kun je het wel zeggen.

Hoewel: Als wij langs zijn geweest op een avond ergens in het land dan denken mensen na afloop altijd heel anders over de zaken rondom vaccins. En met ‘wij’ bedoel ik Désirée Röver en mijzelf. Zelfs de meest sarcastische personen die komen luisteren met de gedachte ‘we zullen wel zien wat ze te vertellen hebben, maar mij krijgen ze niet bekeerd en ik neem een vaccin…..’ reageert na het vertelde anders. Onze informatie-avonden doen dus duidelijk wat met mensen en dat ervaren wij als positief.

Maar wat mij nu dus bezig houdt, is dat we constant negatief nieuws staan te vertellen en eerlijk gezegd valt er ook weinig leuks van te maken.. Maarrr… al dit negatieve gedoe kun je ook positief benaderen.

Hoe dan?

Als een ieder nu eens op onze site ook kijkt naar de verhalen over aspartaam, E nummers, fluor en andere zaken die absoluut slecht zijn voor ons lichaam. In gedachten hoor ik nu een ieder zeggen: “of dat zo positief is dan…”  Ja, dat is het toch, want waar ligt de sleutel daarin? Als je er dan ook iets mee gaat doen!  Als je al die zaken hebt bekeken en daarna besluit dat je het anders wilt gaan doen dan ga je de positieve kant op.

Alles begint met een besluit….

Op het moment dat je werkelijk iets besloten hebt ga je daar ook naar handelen. Dan is het niet erg om wat extra moeite te doen om fluorvrije tandpasta te zoeken en geloof mij: er is genoeg van deze tandpasta te vinden.

Maar dan is het dus ook niet meer een probleem om je groente daar te halen waar het zo gezond mogelijk verkocht wordt. Dan is het een avontuur om naar een ‘natuurwinkel’ of andere zaak te gaan waar ze dergelijke producten verkopen. En wellicht koop jij daar ook aluminiumvrije deodorant en goede andere producten die je regelmatig gebruikt en die je lichaam geen schade berokkenen.

Dan zie je deze ontdekkingstocht als een avontuur waar je steeds meer in thuis raakt.

Hoor ik u hardop denken dat al die producten duurder zijn? Alle producten waar E621 in verwerkt  zorgen ervoor dat je blijft eten. Dat is de werking van die stof, naast het feit dat het een smaakversterker is en een gif voor je lichaam. Deze ongelofelijke verkeerde stof met dat E621-nummer zit in zoveel producten en zorgt ervoor dat die zak chips leeg moet en dat pak koek ook niet in de trommel belandt want dan is het pak al leeg. Herkent u dit? Dat is de werking van die stof. Maar als je nu een zak chips koopt zonder die nummers en andere vervelende toevoegingen dan is de behoefte alles op te eten niet aanwezig. Je eet minder en anders. Dus is het dan duurder? (KIJK HIER VOOR MEER INFO OVER E621)

Op het moment dat iemand besluit het anders te willen doen omdat het lichaam dat verdient ziet hij of zij al deze zaken als een uitdaging. Een ander koopgedrag is ook leuk. Zo kun je het ook bekijken.

Boeken.

Boeken zijn essentieel  als je anders wilt gaan denken. Je kunt vele inzichten krijgen, andere denkpatronen en je wordt op die manier geholpen een weg te vinden in deze wereld vol met negatieve zaken.

Het zwarte boekje, positieve bijdrage aan je bewustzijn omtrent je voedsel.
Het zwarte boekje, positieve bijdrage aan je bewustzijn omtrent je voedsel.

Het kleine zwarte boekje, zoals wij het altijd noemen, is een geweldig hulpmiddel dat je altijd bij je “moet”  hebben als je boodschappen doet. Dat boekje is je grote hulp om te lezen wat al die verkeerde nummers met je lichaam uithalen. Het vertelt je wat wel goede nummers zijn en welke producten goed of slecht zijn. Wie dat boekje eenmaal in zijn bezit heeft is daaraan verslaafd. Maar in dat geval zeggen wij ‘Baat het niet schaadt het niet’, en  je moet maar zo denken: ‘Er zijn ergere verslavingen..’

Een boek over water, ook zo’n boek wat je kan helpen om andere inzichten te krijgen en je vertelt wat een enorme kracht water heeft. Hoe je al veel gezonder en fitter kunt zijn als je dit ook in de praktijk brengt.

Maar wat heeft dit nu allemaal met vaccinaties te maken?

Als iemand zijn lichaam en  geest zuiver heeft door bewust geen verkeerde stoffen tot zich te nemen is dat een fantastische basis om positief te denken. Want wie schoon is van al deze stoffen en zich anders voelt gaat ook anders over vaccins denken.

 • Als je lichaam zuiver is, wil je toch ook geen lichaamsvreemde stoffen ingespoten krijgen?
 • Als je lichaam in goede conditie is dan word je ook niet geconfronteerd met allerlei ziektes die nu zogenaamd voorkomen dienen te worden met vaccins.

Angst is een slechte raadgever en dat is waar men mee bezig is: er zijn veel instanties en personen, die ons allen proberen angstig te krijgen! Wie niet lekker in zijn of haar vel zit zal dan al snel toegeven aan dit hele gebeuren en ook sneller een vaccin gaan halen. De reden daarvoor is dan dus dat men vooral bang is om juist die ziekte te krijgen.

Maar als je sterk bent, alles aan kunt en geestelijk ook niet klein te krijgen bent, dan bekijk je al deze zaken  anders. Dan laat je niet toe dat de overheid voor jou besluit dat er een vaccin met allemaal lichaamsvreemde stoffen ingespoten gaat worden.

Maar als je sterk bent, alles aan kunt en geestelijk ook niet klein te krijgen bent, dan bekijk je al deze zaken  anders. Dan laat je niet toe dat de overheid voor jou besluit dat er een vaccin met allemaal lichaamsvreemde stoffen ingespoten gaat worden. Stoffen die gaan spelen met jouw DNA, met jouw bloed, met jouw ‘ik’…. Want DAT is wat er gebeurt! Je verandert, je weet niet hoe het anders voelt want ook die gevoelens worden als normaal ervaren met alle gedragingen die daarbij horen.

Kinderen die veel kwalen krijgen in de peuter-  en kleutertijd. Tegenwoordig horen al die ziektes met rare woorden er ook al heel gewoon bij. Dát is wat mij nu bezig houdt na zo al een paar maanden steeds te waarschuwen en te vertellen dat vaccins echt niet in je lichaam horen.

Daarom wil ik het graag hier eens van de positieve kant benaderen en u uitdagen om zelf de beslissing te nemen om anders te gaan denken met behulp van o.a. bovengenoemde boeken. Met de kanttekening erbij dat ik u vraag nu niet te denken dat ik dit schrijf om die boeken te promoten uit commercieel oogpunt.

Ook die negatieve gedachte hebben mensen vaak als je ze iets wilt aanreiken dat juist goed is voor ze, een hulpmiddel om beter van te worden. Wij spreken wat dit betreft uit eigen ervaring want als ik het boek ‘Chemo? Of kan ik zelf kiezen?’  niet had gekocht en gelezen, dan deden wij niet wat we nu doen. Dan bestond ook de site van ‘verontrustemoeders’ niet. Het waterboek is ook zo’n boek dat ons bezig houdt en om over het kleine zwarte boekje maar te zwijgen.

Ik daag u uit….

Positief blijven denken! Dát alleen al, maakt een ander mens van je.
Positief blijven denken! Dát alleen al, maakt een ander mens van je.

Graag daag ik u uit om deze informatie eens goed tot u door te laten dringen en ook te lezen welke producten goed voor u zijn om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren. Daarbij kunt u geholpen worden door zilverwater. Dit product zorgt dat virussen niet kunnen doen wat zij willen. Virussen hebben een hekel aan zilverdeeltjes. Bovendien helpt het ook werkelijk het immuunsysteem te versterken.

En dan te bedenken dat al een heel oud middel is. Maar het blijkt steeds meer, dat alle oude goede middeltjes zijn verbannen en door de huidige farmaceutische industrie worden afgedaan als kwakzalverij. In de eerste plaats kunnen zij daar niets aan verdienen en in de tweede plaats vormt het dus een bedreiging voor hun kostbare chemische medicijnen. 

Informatie over dit product kunt u ook vinden op de site van de Verontruste Moeders bij de link naar pandemie. We wijzen dan ook graag nog even op het middel Sambucol dat goed te gebruiken is als middel om de griep te weren. Virussen hebben namelijk “stekeltjes” en Sambucol legt -simpel gezegd-  een laagje om die stekeltjes heen waardoor deze niet meer in onze cellen kunnen binnendringen. Even zeer kort door de bocht uitgelegd is dat dus de werking.

Met andere woorden dit zijn zaken om alles positief om te draaien. Je komt bewuster en gezonder uit deze hele strijd die nu wereldwijd uitgevochten wordt. En dat het vechten is dat moge duidelijk zijn, maar ook dat heeft weer met een besluit nemen te maken. Doe je mee aan het gevecht of ga je voor gezondheid? Wie voor gezondheid gaat zal heel bewust hieruit komen en inzien dat veel zaken anders zijn dan je denkt dat ze zijn maar daar laat je je leven niet door vergallen.

Er is nog zoveel moois om van te genieten en zoveel om te leren en te ervaren op deze aardbol die voor ons allemaal is en niet alleen voor een stel machtswellustelingen die mensen zoals u en ik van alles denken voor te schrijven wat niet goed voor ons is. Elke dag neem ik mijn extra portie vitamine C, ook onontbeerlijk, en kijk naar de wereld om mij heen waar heel mooie dingen in zijn te beleven. Die wil ik ook blijven zien.

Doet u met ons mee? Bekijk de producten en de boeken, ga anders denken over je eigen lijf en leden en ervaar dat je dan juist heel fit zult zijn!

Na al deze weken van waarschuwen en slecht nieuws vertellen is dit het stukje balans dat ik u graag wil aanbieden. Zo komen we met elkaar goed uit deze strijd. Want onderschat niet wat er wereldwijd gaande is. Het hele HPV-vaccinatieverhaal dat in het najaar weer heftig van start zal gaan en daar bovenop het griepgebeuren zal veel stof doen opwaaien.

Maar als we nu allemaal besluiten geen enkel vaccin te nemen maar gezond te gaan leven heeft de overheid het nakijken! Dat wil ik zó graag meemaken, u ook?

Anneke Bleeker / Bergen NH / 18 juli 2009

KIJK HIER VOOR DE SITE VAN DE VERONTRUSTE MOEDERS.

5 gedachten over “Van negatief naar positief….

 1. Beste Anneke,

  Wat fantastisch om te lezen wat jullie allemaal uit de kast halen om mensen bewust te laten worden van de keuzes die zij maken m.b.t. voeding, gezondheidszorg etc. Voor mij is het geen nieuw verhaal en ik probeer het te delen met mensen in mijn omgeving, maar dat is maar erg beperkt, hoewel beter dan niets natuurlijk.

  Vrolijk word je er niet van, maar erg vrolijk word ik wel van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en wegen (vaak al oude wegen), die alternatieven bieden. Vooral als ik merk dat mensen toch openstaan voor deze alternatieven.
  Ik wens jullie veel succes met je werk en doe het mijne, op kleine schaal.

  Hartelijke groeten,

  Marianne Lens

 2. Beste Anneke,colodiaal zilver gebruik ik al jaren net als euchinaston. zilver kun je overal voor gebruiken, bv als mijn ogen ontstoken zijn leg ik er een doekje op met wat zilver. mijn kleindochter had exeem, is er door zilver helemaal vanaf, je krijgt er ook energie van, maar dat wilde ik eigenlijk niet vertellen, wel dat je goed werk verricht, wij laten onze kleindochter die volgend jaar 12 wordt echt niet inenten, geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt. ook niet voor die zg griep, we zorgen goed voor ons lichaam en dan moet het gewoon goed komen en inderdaad blijf positief denken, hoe moeilijk dat ook is met zo’n regering en de toekomstige bilderberg club en soortgenoten. jammer dat niet iedereen in onze vrienden en familie kring mij geloofd, maar geloof kan ik ze niet geven, wel vertel ik het iedereen die het wil horen, mijn man en ik worden dit jaar 64 maar zijn er volop mee bezig en houden alles in de gaten, vooral scholen, je weet maar nooit.
  Ik hoop dat alle moeders het gevaar van de vaccinaties in gaat zien, nee het is een wens, een wens die naar ik hoop voor alle jonge meisjes uit mag komen.
  Veel liefs en sterkte met je werk, leny

 3. Ik heb zojuist Sambucol gekocht, nu blijkt dat er volgens het boekje “wat zit er in uw eten” in Sambucol ook “rode” E-nummers te zitten. Dit artikel promoot Sambucol en zegt tevens dat jet beter niet tot je kunt nemen. Of is dit te zwart wit?

 4. Reden om positief te blijven (denken en uitspreken van woorden) is omdat ook de vibraties “gelezen” worden door het water in je lichaam wat dan vitaler wordt!

  Gelieve youtube open te trekken en op hetvolgende te zoeken: “Water – The Great Mystery”.
  Het zijn 8 of 9 video’s en er is ook 1 grote video van.
  Veel kijkplezier!

 5. Let op, belangrijk bericht: op mijn website http://www.healingsoundmovement.com staat een nieuw artikel over de ‘varkensgriep pandemie’. Erg belangrijke informatie over de verzwegen kanten van vaccinaties, die ALLEN zeer ineffectief en levensgevaarlijk zijn (en de langetermijn effecten van ALLE vaccinaties zijn onbekend-omdat men ze niet onderzoekt uit angst voor al aangetoonde relaties met diverse ernstige hersenziekten en kanker en auto-immuunziekten!). Zie mijn website bij Artikelen (Dutch) aan de linkerkant. Mij mailen voor het artikel in Word om door te sturen of plaatsen kan ook: info@john-consemulder.com Wil je het leven eren, laat je dan niet vaccineren!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.