Advertentie

NASA-Maanlanding-tapes: ’n mysterie breidt zich uit


Staat de NASA-afkorting voor: Never A Straight Answer..?
Staat de NASA-afkorting voor: Never A Straight Answer..?

Hoe heeft NASA het voor elkaar gekregen om de originele high-quality videos van de eerste maanlanding en alle Apollo missies kwijt te raken? De historische Apollo video tapes zijn volgens de

nieuws rapporten en een persbericht op de NASA website onlangs weer teruggevonden, en “15 doorslaggevende momenten” werden vandaag  voor het eerst getoond in het Newseum in Washington DC. Toch brengen de nieuw getoonde clips meer vragen dan antwoorden naar voren.

Tekst: Fred Burks
Vertaling met dank aan Mira B.

Tapes vermist

Bijna precies 40 jaar geleden, op 20 juli 1969, bracht NASA’s eerste succesvolle maanlanding ons de beroemde worden van Apollo 11’s Neil Armstrong, de eeste man die voet op de maan zette, “That’s one small step for man, one giant leap for mankind” [“Dit is maar een kleine stap voor een mens, maar een reusachtige sprong voor de mensheid”]. Een enorme mijlpaal in de geschiedenis van de mensheid was gepasseerd.

Ondanks het enorme belang van deze fenomenale daad, claimt NASA toch dat de originele high-quality video opname tapes vermist worden. Zoals wordt onthuld in een rapport van de Assosciated Pers van bijna twee jaar geleden:

NASA deelde dinsdag mee dat het een officiële zoektocht lanceert naar meer dan 13.000 originele tapes van de historische Apollo maan missies. Alles van alle 11 missies van lancering tot waterlanding staat op die videobanden. Wat vermist wordt zijn de nooit eerder vertoonde scherpe originele videos, niet de korrelige geconverteerde beelden die de wereld op de televisie zag.

De originele video zelfs niet door NASA medewerkers gezien

De banden zijn niet verloren gegaan, zegt de NASA vertegenwoordiger die belast is met het onderzoek. Hij weet alleen niet waar ze zijn. De originele video, direct opgenomen op de maan en naar een ruimte observatorium netwerk in Australia gezonden, is nooit door het grote publiek gezien, zelfs niet door NASA medewerkers.

Gelukkig hebben we de foto's nog...
Gelukkig hebben we de foto's nog...

Hoe kon NASA vitale documentatie van één van de meeste belangrijke gebeurtenissen uit de menselijke geschiedenis kwijt raken? Zouden NASA wetenschappers niet gesmacht hebben zich over deze high quality tapes te kunnen buigen om ieder aspect van het maanoppervlak op de beelden te bestuderen?

Toch hebben volgens dit artikel, NASA medewerkers het originele materiaal zelfs nog nooit gezien. Waarom niet? En waarom zijn deze baanbrekende videos in 1969 nooit ter beschikking gesteld aan iedereen die daarin geïnteresseerd was?

Zoals hierboven genoemd, claimt NASA dat de tapes onlangs teruggevonden zijn. In een intrigerend rapport van de Engelse Daily Express van 28 juni staat dat “de Sunday Express nu kan onthullen dat de vermiste tapes die de originele high-quality beelden bevatten, terecht zijn”. Merkwaardig genoeg wijst een Google search uit dat Fox News het enige andere media netwerk was dat deze belangrijke vondst rapporteerde.

NASA bevestigde later de vondst met hun persbericht van 13 juli, waarin staat dat enkele zeer verbeterde maanlanding videos vrijgegeven zullen worden. Nu komt vandaag het zelfs nog meer bizarre nieuws van dit Reuters rapport:

De originele banden van de eerste mensen die 40 jaar geleden op de maan landden werden gewist en opnieuw gebruikt. De banden waren onderdeel van een partij van 200.000 tapes die magnetisch gewist zijn en hergebruikt om geld te besparen. Maar nieuwe herstelde kopieën van de originele uitzending zien er zelfs beter uit. NASA heeft de eerste beelden van een complete digitale make-over van het originele landingsmateriaal uitgebracht, dat de vage en korrelige beelden van Neil Armstrong en Buzz Aldrin die op het maanoppervlak lopen verheldert.

NASA deelde dinsdag mee dat het een officiële zoektocht lanceert naar meer dan 13.000 originele tapes van de historische Apollo maan missies. Alles van alle 11 missies van lancering tot waterlanding staat op deze videobanden.

Wat vermist wordt zijn de nooit eerder vertoonde scherpe originele videos, niet de korrelige geconverteerde beelden die de wereld op de televisie zag.

De volledige set opnames, die door Burbank, Lowry Digital California worden opgeschoond, zal in september gepubliceerd worden. Lowry die het best bekend staat om het restoreren van oude Hollywood films, heeft deze banden alsmede enkele andere stukjes materiaal gedigitaliseerd om een nieuwe publicatie van de originele landing te maken. De preview is te zien op www.nasa.gov.

Wat is hier aan de hand?
Fred Burks: 'Het lijkt er sterk op alsof hier een cover-up gaande is'
Fred Burks: 'Het lijkt er sterk op alsof hier een cover-up gaande is'

Wat is hier aan de hand? NASA verliest de tapes van één van de meest belangrijke mijlpalen in de menselijke geschiedenis. Daarna worden ze teruggevonden, maar delen zijn gewist om geld te besparen. En Hollywood wordt betaald om de videos te restaureren. Hoe kon iemand toestaan dat deze historische tapes gewist werden om geld te besparen? Hoe konden ze überhaupt kwijtraken? Ik twijfel er niet aan dat de Apollo missies naar de maan gingen, maar het lijkt alsof er hier één of andere cover-up en manipulatie aan de gang is.

Honderden militaire en overheidsgetuigen hebben officieel verklaard dat er een grootse cover-up rond UFO’s aan de gang is. Onder hen bevinden zich een voormalig hoofd van de CIA, de voormalige hoofden van defensie van de UK en Canada, en twee NASA astronauten, waaronder Edgar Mitchell, de zesde man die op de maan liep. Kunnen de maanlanding video tapes beelden bevat hebben met UFO’s of andere beelden waarvan men niet wil dat het grote publiek ze ziet?

De informatie hieronder biedt enkele suggesties over wat je kunt doen om jezelf over dit alles te informeren. We nodigen je uit om onderaan de pagina te reageren en ons te laten weten wat je denkt. Wat is er aan de hand met NASA en de verdwenen maanlanding tapes?

Wat je kunt doen:

 • Informeer je media en politieke vertegenwoordigers over deze belangrijke informatie. Spoor hen aan te onderzoeken wat er werkelijk aan de hand is met de NASA maanlanding tapes en de UFO kwestie.
 • Lees andere fascinerende, goed onderbouwde artikelen die een UFO cover-up suggereren via deze link (Engels).
 • Lees preciese opsommingen van onthullende grote media rapportages aangaande UFO’s hier (Engels).
 • Kom meer te weten over de intrigerende UFO kwestie en de implicaties in deze les uit de gratis Hidden Knowledge Course.
 • Bezoek ons UFO informatie centrum op http://www.wanttoknow.nl/ufo/
 • Verspreid dit nieuws aan je vrienden en collega’s en link dit artikel op belangrijke nieuws websites. Zie rechtsboven van dit artikel, zodat we de rol kunnen vervullen waarin de grote media triest genoeg falen. Samen kunnen we het verschil maken.

Fred Burks heeft als persoonlijke tolk gewerkt voor Clinton, Bush, Cheney, Gore, en andere top beambten in geheime bijeenkomsten. Hij is oprichter van WantToKnow USA. Als deel van een internationaal netwerk van onderzoekers en nieuws analysten, verkrijgt en publiceert Fred betrouwbare informatie over formidabele, doch weinig bekende machten die onze wereld vorm geven.    Lees de artiekelen en links op deze pagina voor meer informatie.

28 gedachten over “NASA-Maanlanding-tapes: ’n mysterie breidt zich uit

 1. Ze waren daar niet alleen dat staat al vast,daar zijn getuigen genoeg van,en niet zomaar getuigen maar getuigen die op de juiste plaatsen hebben gezeten,we worden misleid,en al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.

 2. Ik heb een keer een artikel gelezen waarin een journalist aan een van de apollo gangers vroeg (ik weet echt niet meer wie)of hij met zijn hand op de bijbel kon verklaren dat hij ECHT op de maan was geweest.Die journalist kreeg een vuistslag in zijn gezicht als antwoord.
  Tessa weet jij hier iets van ?
  Wie dat was ?

  Groetjes

 3. 400.000 duizend mensen waren betrokken bij dit ‘schouwspel’ van NASA …

  Een geheim bewaren met drie personen is al moeilijk, laat staan met 400.000 personen!

  Anyway … dit is al OUD NIEUWS

 4. Niet alleen de originele filmbeelden zijn gewist. Richard Hoagland schrijft in zijn boek ‘Dark Mission’ het volgende:

  Johnston had de taak de eerste generatie Apollo-foto’s en negatieven in een database op te slaan en van alle foto’s werden vier complete sets bewaard, het ging daarbij om tienduizenden foto’s. In 1972, tegen het einde van de maanreizen, werd Johnston in het kantoor van S.J. ‘Bud’ Lyskawa, zijn leidinggevende, geroepen. Lyskawa vertelde hem dat hij orders van de NASA-directie had om alle originele maanfoto’s en de negatieven die Johnston in zijn database had te vernietigen. Johnston was met stomheid geslagen vanwege het feit dat iemand de opdracht kon geven de officiële registratie van de eerste verkenning van de mens buiten de aarde te vernietigen. Hij protesteerde en smeekte of hij de foto’s niet aan verschillende universiteiten mocht schenken, maar hij kreeg te horen dat zoiets was uitgesloten, men was vastbesloten, ze moesten vernietigd worden.
  http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DarkMission3.htm

 5. Een opmerking aan het adres van zomaar | juli 18, 2009, 12:03: Het is inderdaad OUD NIEUWS, maar nu pas bekend! Ik weet niet of jij de laatste 30 jaar op de maan hebt gewoond en dit soort zaken dus niet hebt kunnen volgen???

  Dat soort reacties, van mensen die het allemaal geen barst kan schelen dat we worden genept door overheden en dergelijke, geeft die instanties volop goede moed door te gaan met de hele wereld voor de gek te houden. Er is toch bijna niemand die de waarheid wil weten en degene die commentaar heeft, die wordt door zijn naaste burgers wel voor gek verklaard. Wat een idioot voordeel hebben al die instanties toch!

 6. Natuurlijk is NASA de tapes niet kwijt. Die liggen ergens opgeborgen in de gewelven van area 51 of een andere geheime locatie. Een organisatie als NASA raakt geen dingen kwijt.

 7. Al is de leugen nog zo snel……
  Vandaag of morgen is er wel een gek die zich verspreekt, zal niet lang meer duren.Het is een tijd van
  onthullingen.

 8. Hallo Paul Harmans

  Zie je wel !!!!
  En bedankt ik heb weer even zitten gniffelen bij die beelden.

  Dan weet jij ook vast wel dat filmpje te vinden waar een apollo landing in een studio word gefilmt en terwijl die astronaut van het laddertje afstapt er een TL bak naar beneden komt zeilen zo tegen zijn rug aan.Een keer gezien bij een kennis en heb mij de pleuris gelachen.
  Ze zijn er nooit geweest volgens mij !!

 9. De gene die een vuistslag uitdeelde was dat niet Aldrin?

  Ik meende ook ergens gelezen te hebben dat er bij de uitzending in australie van de maanlanding een coca cola flesje in beeld is geweest.
  Ik weet niet meer welke website het was… Ik zit regelmatig op de website van Paul Harmans te snuffelen heb jij dit gepubliceerd, Paul?
  Ik weet het niet meer…

 10. #34 HyperAlert 2 dagen geleden:

  het maanstof op het maan oppervlak had natuurlijk wel fors op moeten waaien door het geweld van die raket motor; wel of geen atmosfeer heeft daar geen moer mee te maken

  1) of het is een “prop” geweest die ze hebben laten zakken in een maan studio op aarde
  2) of er is andere superieure aandrijvingstechnologie gebruikt
  3) of 1 en 2

  ze zijn wel op de maan geweest alleen niet op de manier zoals het publiek is voorgehouden

  daarom waren die studio’s op aarde zo hard nodig

  =====

  #77 HyperAlert 1 dag 8 uur geleden:

  De belangrijkste historische “wetenschappelijke” technologische baanbrekende gebeurtenis van de 20ste eeuw en “TOEVALLIG” zowel in Amerika als simultaan gelijktijdig ook in Nederland zijn alle video banden ineens verdwenen!?

  Wie denk je nu te kunnen belazeren!?

  Hoeveel werkende hersen cellen hebben sommige zombie schapen nog over in hun zwaar aangetaste sponge bob cranium door de door onze eigen overheid gepushte fatale hoeveelheden wolmanzouten, lood, kwik & fluor !?

  http://www.nujij.nl/nasa-poetst-beelden-maanlanding-op.6190391.lynkx

 11. Rolf

  Ja dat zie je ook gelijk aan het begin van het filmpje Edwin ,,buzz,, Aldrin van Apollo 11
  Wel frapant he hoe al die ,,gasten,,reageren als ze met die vraag geconfronteerd worden en of ze dan ook even de hand op de bijbel willen leggen.We worden met ALLES in de maling genomen dus ook met dit.Pas ook een groot artikel zitten lezen over dat NASA ook compleet in handen is van de elite en/of vrijmetselaars.Ik meen dat want to know er ook wel eens wat over geschreven heef?
  En over planeet X weten ze veel meer maar zeggen niets evenzo als het Vaticaan.

  Groetjes

 12. Ik kwam deze reactie tegen en vond het wel treffend kort en bondig.

  Na het lezen van het nieuws, enkele weken geleden, dat de Amerikanen weer astronauten naar de maan gaan sturen, moest ik aan hem denken. Prachtige kerel. Ik ontmoette hem op straat in Pelourinho. Hij lag met zijn zeilboot, de Celtic Caper, in de haven van Salvador de Bahia. Een vrijgevochten Welshman van in de zeventig. Een nog volle bos, halflang, grijs haar, tanig, diepgebruind, levenslustige, lichtblauwe ogen. Met zijn vriendin, een Venezuelaanse van zo’n twintig jaar jonger, reisde hij al 17 jaar de wereld rond. Hij nodigde me uit op zijn boot, waar we op het achterdek koud bier dronken. Op een gegeven moment kwam het gesprek op het onderwerp complottheorieën. ‘Maar het is niet allemaal onzin’, zei hij. ‘Vertel’,moedigde ik hem aan. Ik hing aan zijn lippen. ‘Die maanlanding van ’69 was fake. Sure as hell. Ik kreeg kippenvel toen ik het op televisie zat te kijken. En geloof me, ik weet wanneer ik word belazerd. Het was een Hollywood-productie voor de NASA. Bedrog van het zuiverste soort.’ ‘Goed verhaal’, zei ik, ‘maar waarom zou de NASA zoiets doen?’ ‘Het was de tijd van de Koude Oorlog. De Amerikanen liepen wat betreft ruimteprogramma’s achter op de Russen. De Sovjet-Unie had de eerste satelliet, het eerste dier en de eerste mens in de ruimte gebracht. Bovendien wilde Nixon de aandacht afleiden van zijn binnenlandse problemen en wilde de wereld laten zien dat de USA tot veel meer dan de communisten in staat was. ‘Maar al die astronauten die nog in leven zijn? Die houden allemaal hun mond?’ ‘Ja. Al die andere mensen die aan het project hebben meegewerkt zijn trouwens dood. Allemaal onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Kijk op internet. Daar kun je ook al de onregelmatigheden in de productie vinden. Ken je die schrijver van de Da Vinci Code?’ ‘Dan Brown.’ ‘Die ja. Die heeft ook over de NASA geschreven. Volgens mij voor een groot deel geïnspireerd op de geschiedenis van Apollo 11. Deception Point. Goed boek.’

 13. Laatste aangaande dit onderwerp want we zijn toch belazerd !!

  21 Juli, 1969, Neil Armstrong en Edwin Buzz Aldrin zetten de eerste stappen op de maan. Ze maken er prachtige foto’s, maken een korte film, plaatsen de amerikaanse vlag en nemen monsters. De eerste maanwandeling duurt zo’n 2 uur, waarop Armstrong en Aldrin zich weer herrenigen met Michael Collins in de Apollo 11 die tot dan toe rond de maan is blijven zweven. De hele wereld kijkt toe…

  Al snel duiken de eerste sceptici op. De maanlanding zou gefaked zijn. Alles is opgenomen op een set. En ze hebben bewijs;

  – Waarom lopen de schaduwen op de foto’s van elkaar af en naar elkaar toe, terwijl er maar 1 lichtbron (de zon) is?
  – Waarom wappert de Amerikaanse vlag? Er is geen wind op de maan.
  – Waarom is de Amerikaanse vlag constant aan elke kant zo helder? Met 1 lichtbron zou tenminste 1 kant compleet zwart moeten zijn.
  – De kracht van de motor van de maanlander heeft 19x zoveel blaaskracht als een bladblazer. Waar is de krater die ontstaan moet zijn door deze kracht?
  – Waarom zijn er op geen enkele foto’s sterren te zien?
  – Hoe kan het dat de astronauten zo ongelooflijk mooie foto’s hebben genomen?
  – Versneld afgespeeld lijkt het op de film net alsof Neil Armstrong ‘normaal’ rent. Is de film gewoon op halve snelheid afgespeeld?
  – Op hun tocht komen de astronauten door de Van Allen gordel. Als men door deze gordel komt wordt men ‘gekookt’ door de straling. Waarom hebben de astronauten het overleefd?

  Lees meer net foto,s

  http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=233476&page=6

 14. @Harry
  Noem je dat bewijs?
  Hierbij mijn opmerkingen op jouw bewijs:
  1. Eén lichtbron kan meerdere schaduwen veroorzaken! Door weerkaatsingen, door hoogteverschillen, etc.
  2. Jouw theorie, dat er geen wind op de maan aanwezig is, is onzin.
  3. Zie punt 1
  4. Op de maan heb je te maken met een andere zwaartekracht, als hier op aarde! Dit resulteert in andere benodigde krachten. En dus in een andere voorstuwing en reactiekracht.
  5. Zie jij overdag wel sterren?
  6. Ongelooflijk mooi??
  7. Zou kunnen, dan heb ik er geen reden voor.
  8. Watvoor straling is daar?? Waarom zou dit niet kunnen?? Het ruimtevaartuig is bestand tegen straling van de zon en niet tegen straling in de Van Allen gordel? Lijkt me sterk!

  Graag jouw ‘bewijzen’ nader omschrijven en onderbouwen.

 15. Toch heeft de LROC deze week foto’s genomen van alle maanlandingsgebieden van alle Apollo missies (ook van Apollo 11). Zijn die foto’s en die operatie dan ook fake?
  http://lroc.sese.asu.edu/news/?archives/76-LROC%C3%A2%E2%82%AC%E2%84%A2s-First-Look-at-the-Apollo-Landing-Sites.html
  Ik geloof niet dat de maanlanding fake was, maar wel dat er andere zaken zijn die verborgen moeten blijven waardoor de originele tapes niet vrijgegeven worden aan het publiek of geïnteresseerde wetenschappers.

 16. beste harry, jij lacht je rot en ik vind het in en in treurig.
  iedereen is en word zo verschrikkelijk besodemieterd dat ik er de grap niet van in zie.
  het was leuk geweest als iedereen het vlak na de zogenaamde landing had gezien maar nu niet meer.

  selene

 17. @Rolf | juli 19, 2009, 01:23

  Quote:

  “Ik meende ook ergens gelezen te hebben dat er bij de uitzending in australie van de maanlanding een coca cola flesje in beeld is geweest.”

  > Het colaflesje op de maan mysterie dat korte tijd te zien is geweest tijdens de ‘live uitzending’ van de eerste menselijke voetstappen op de maan.
  > Het mysterie van de raket motor van de maanlander die werkt zonder vlam uit de uitlaat en die ook geen maanstof laat opwaaien en die ook geen krater achter laat.
  > Het mysterie van de Van Allen Belt stralingsgordel die ineens geen levensgevaarlijke bedreiging meer is voor de astronauten.
  > Het slowmotion moonwalk mysterie op dubbele snelheid afgespeeld demonstreert dat het dan ineens weer een gewoon loopje op aarde is.
  > Incoherente schaduw effecten die duidelijk laten zien dat er verschillende grote licht kanonnen zijn gebruikt tijdens de opnamen.
  > En nog vele andere anomaliën met bijbehorende vraagtekens zijn te zien in de volgende zeer interessante online documentaire:

  Canular Apollo What Happened on the Moon 1 of 2 (Video)
  http://video.google.com/videoplay?docid=5638049439673634422&ei=zJ9fSqKzBI75-Ab54P0g&q=NASA+What+Happened+on+the+Moon++1+of+2

  Canular Apollo What Happened on the Moon 2 of 2 (Video)
  http://video.google.com/videoplay?docid=-3186616594425246748

 18. Dit opvallende bericht kwam ik tegen

  Astronauten op enkele reis in de ruimte

  De Nasa overweegt astronauten op missies in de ruimte te sturen, waarbij van te voren duidelijk is dat ze nooit zullen terugkeren op aarde. “Een tekort aan vrijwilligers zal er niet zijn,” voorspelt John Olson, een van de Nasa-directeuren in de Britse krant The Guardian. “Er is geen wezenlijk verschil met de pioniersmentaliteit uit het verleden, toen mensen een enkele reis namen naar de andere kant van de oceaan of toen kolonisten naar het westen van de Verenigde Staten trokken. Die mensen hadden ook niet de intentie terug te keren.”
  Veertig jaar nadat de eerste man voet op de maan heeft gezet, wil de Nasa enorm gaan investeren in nieuwe bemande ruimtevluchten. Olson verwacht dat er halverwege deze eeuw voor het eerst mensen op de planeet Mars zullen lopen. De Nasa zal ook terugkeren naar de maan om daar een permanente basis te vestigen. “We zullen de maan gebruiken als een vertrekpunt naar Mars. We gaan dan ook naar andere interessante plaatsen kijken, zoals asteroïden.”
  Daarna zullen de doelen weer verlegd worden naar planeten en zonnestelsel die nog verder van de aarde zijn verwijderd. Dan zal Nasa ook de belofte van John F. Kennedy dat de astronauten veilig naar huis terugkeren, moeten opgeven. Olson voorziet dat commerciële ondernemingen dit soort expedities zullen organiseren als de Nasa dat niet doet.

  http://www.guardian.co.uk/science/2009/jul/19/nasa-space-exploration-volunteers

 19. Voor wie het wil weten….van 18 oktober 2014

  ‘Chinese Lunar Rover Finds No Evidence Of American Moon Landings
  Beijing | Top officials of the Chinese Space Program have come out this morning and expressed their feelings that the American moon landings “were a complete hoax” reports the Beijing Daily Express.

  200 high-ranking officials from the Chinese Space Program have signed a petition asking explanations from the American government and the release of classified NASA information concerning the American moon landings that would prove to the World that the moon landings were not an elaborately orchestrated hoax to fool the World about America’s space program capabilities.

  These allegations have come up through recent analysis of pictures taken from the Chinese moon rover that allegedly found no traces of the American moon landings existing on the moon.
  Pictures taken from Yutu, the Chinese moon rover, that has landed on the moon in 2013, allegedly shows no proof whatsoever of the American moon landings ever happening.
  World renowned Russian nuclear engineer Yury Ignatyevich Mukhin has also signed the petition as well as a dozen other top Russian engineers and ex-KGB agents claiming the Russian Government “had always been aware of the situation since the early 1970′s”

  These recent discoveries could strangely give credence to conspiracy theorists whom have claimed for decades that America had never gone to the moon but that the American moon landings were but an elaborate hoax to foul Russia into the space race and eventually, the nuclear arms race, with the purpose of ruining Russia, much like the financing of the Mujahideen forces during the soviet Afghanistan war successfully achieved.’
  http://homment.com/usanomoon

 20. Naar mijn mening als autodidact gespecialiseerd op het gebied van wetenschapscoordinatie(deze richting bestaat helaas nog niet) sinds 1976, wordt de bevolking systematisch nep-informatie voorgeschoteld (vb: de massavernietigingswapens in Irak die ondanks alle modernste technieken nooit gevonden zijn,helemaal niets…) met als redenen ‘control’, financieel gewin en de mensen te behoeden voor cultuurshock en religieuze onzekerheid,daarom verbood Churchill in 1959 de publicatie van een ufofoto-gemaakt door de Engelse luchtmacht met als argument:Dat is slecht voor het Christendom!Uit onlangs door de rechter afgedwongen cia-publicaties blijkt dat de ufocrash bij Roswell door de Amerikaanse overheid bewust achtergehouden is en er specifiek disinformatie naar buiten gebracht is.Dit maakt de “maanfotos” van de apollo11 niet geloofwaardiger als je ziet dat de schaduwen op diverse fotos er net zo reel uitzien als op een schilderij van Jan Steen! MEERDERE overheden zijn mijns inziens volkomen onbetrouwbaar met informatieverstrekking,de vraag is dan ook of wij beschouwd en behandeld worden als een soort”untermenschen”.Ben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.