Energie

Deze pagina biedt links naar verscheidene betrouwbare en verifieerbare informatiebronnen met betrekking tot energie op deze website. Ons meest fundamentele materiaal staat bovenaan de lijst, en wordt, voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn, gevolgd door aanvullende bronnen die dieper op de zaken ingaan. We raden je ten zeerste aan om deze pagina in zijn geheel door te lezen alvorens de diverse links te verkennen. Het WantToKnow.info team presenteert deze informatie over energie als een gelegenheid om jezelf en anderen te informeren, en te inspireren tot samenwerking om de democratie te versterken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Zie hier de originele link naar deze pagina op WTK.info.

Nieuwe Energie Informatie Samenvattingen:

Voor de beste, meest beknopte introductie in de informatie over energie, raden we onze samenvattingen over nieuwe energie ten zeerste aan. Deze samenvattingen vol feitenmateriaal bieden onthullende informatie, geven hoop voor een oplossing voor de huidige energiecrisis, en bieden zelfs perspectieven om de milieuproblematiek te overstijgen. Patentnummers gaan vergezeld van links naar de patenten, en links naar andere websites met meer informatie.

Twee-pag. Nieuwe Energie Informatie Samenvatting: Nieuwe Energie 1
Tien-pag. Nieuwe Energie Informatie Samenvatting: Nieuwe Energie 2

Beste Video’s Nieuwe Energie Informatie (gratis te bekijken):

The War Against Cold Fusion toont een grondig, professioneel onderzoek naar de veelbelovende mogelijkheden van koude kernfusie. In boeiende videogetuigenissen van internationale topwetenschappers en beeldmateriaal van hun verbijsterende experimenten kom je niet alleen veel te weten over de uitgebreide mogelijkheden van koude kernfusie, maar ook over de invloedrijke financiële krachten die de ontwikkeling van goedkope energie tegenwerken. Free Energy- The Race to Zero Point is een fascinerende, bekroonde documentaire die een baanbrekend en inspirerend beeld schetst van de toonaangevende theorieën en praktische instrumenten die nulpuntsenergie aftappen. Nulpuntsenergie wordt door natuurkundigen erkend als een overal in de ruimte aanwezige bron van oneindige en toegankelijke elektromagnetische energie.

War Against Cold Fusion
The Race to Zero Point.

Belangrijkste Nieuwe Energie Informatie Document:

De Model-T Ford uit 1908 beroemde zich op een brandstofverbruik van 25 mijl per gallon [1 op 10, red.]. Maar 100 jaar later is het gemiddelde brandstofverbruik in Amerika voor alle auto’s nog onder de 21 mpg [1 op 9, red.]. Wat is hier gebeurd? Is dit wel te verklaren, met de snelle technologische ontwikkeling van computers, genetica, elektronica, machinebouw, plastics en vrijwel iedere andere industrietak in dezelfde periode in ogenschouw genomen? Hoe komt het dat er op het gebied van transport en energie, in vergelijking, een veel tragere ontwikkeling heeft plaatsgevonden? Zou het kunnen dat bedrijfswinsten en hebzucht de technologische vooruitgang in deze cruciale sectoren belemmeren? Wist je dat het wereldrecord voor efficiënt brandstofverbruik staat op 10.000 mijl per gallon(1 op 4200, red.)? Hoe is dat mogelijk wanneer de beste auto’s die vandaag de dag verkocht worden nog niet eens 100 mpg halen (1 op 42, red.)? Lees meer hierover via de link hieronder. In dit document worden links gegeven naar betrouwbare mediabronnen zodat je de feiten gemakkelijk kunt controleren. Gemiddeld Kilometerverbruik Auto’s.

Nieuwe Energie Informatiebronnen:

Onze nieuwe energie bronnenlijst bevat korte samenvattingen van de beste video’s, websites en een wetenschappelijk tijdschrift, die betrouwbare informatie verschaffen over nieuwe energie. Iedere bron wordt beoordeeld op belang en betrouwbaarheid; links worden altijd gegeven zodat je een bron kunt aanschaffen of gratis kunt bekijken. Nieuwe Energie.

Toonaangevende Nieuwsartikelen Nieuwe Energie:

We hebben een grote hoeveelheid nieuwsartikelen van zeer gerespecteerde mediabronnen verzameld, waarin verschillende aspecten van de doofpot met betrekking tot nieuwe energie aan het licht worden gebracht. Er worden altijd links gegeven naar de originele bronnen voor verificatie. De eerste link hieronder bevat citaten uit bijzonder onthullende nieuwsartikelen, waarbij de belangrijkste artikelen als eerste gerangschikt zijn. De tweede link bevat dezelfde citaten, gesorteerd op plaatsingsdatum op WantToKnow.info. De derde link rangschikt ze op datum van artikel. De vierde link hieronder bevat een lijst van headlines en links naar enkele van de belangrijkste artikelen. Onder deze vier links worden eveneens de headlines en links gegeven naar de volledige tekst van sommige van de beste artikelen.

Zeer onthullende nieuwscitaten energie
Nieuwscitaten gesorteerd op plaatsingsdatum website
Nieuwscitaten gesorteerd op datum (teruglopend)
Headlines en links

Beste Nieuwsartikelen Nieuwe Energie:

Belangrijke Doorbraak in Ontwerp Automotoren en Kilometerverbruik Bericht door CBS News
Auto die 1 op 42 rijdt, bericht in London Times in 2002 – Waar is ie nu?
Overvloed aan Verbijsterende Nieuwe Energie Technologieën Gemeld in Belangrijke Media-artikelen
Grote Energieschandalen Onthuld – CBS

Nieuwe Energie Uitvindingen in het Nieuws:

Deze verbazingwekkende lijst van korte citaten uit toonaangevende media-artikelen brengt tientallen veelbelovende nieuwe uitvindingen aan het licht. Sommige van deze apparaten tappen nulpuntsenergie af, en produceren grote hoeveelheden energie tegen zeer lage kosten. Links naar de volledige artikelen op de betreffende websites zijn inbegrepen. Nieuwe Energie Uitvindingen in het Nieuws.

Wat Jij Kunt Doen aan de ‘nieuwe energie’-doofpot

We zijn ervan overtuigd dat we, door samen te werken, een betere, mooiere toekomst kunnen en zullen bouwen. Als we angst, stilzwijgen en polarisatie achter ons kunnen laten, kiezen we ervoor ons aan te sluiten bij een groeiend aantal mensen dat zich wijdt aan samenwerken voor het welzijn van iedereen in onze wereld. Jij kunt nu een verschil maken door deze informatie over de ‘nieuwe energie’-doofpot te verspreiden en te delen met je familie, vrienden en collega’s.

Hieronder een paar tips:

Email pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Print pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Contact media en politiek: klik hier.
Wat jij nog meer kunt doen? Klik hier.