Advertentie

Tessa ambassadeur van Buitenaardse Zaken? Vertel!


Tessa legt uit dat UFO's echt bestaan: 'En toen deed ie ineens zo!'
Tessa ziet ze al jaren vliegen: 'En toen deed ie ineens zo!'

Soms is het schrijven van een artikel een lijdensweg. Het lijkt zo simpel: uitleggen waarom ik tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk heb besloten om me te gaan specialiseren in het UFO-fenomeen, het bestaan van buitenaards leven en de geheimhouding daaromheen.

Guido mailde me van de week bemoedigend: ‘Waarom schrijf je niet jouw verhaal?’ Mijn verhaal, je bedoelt ook het prille contact dat ik begin te krijgen met … je weet wel? ‘Yep.’ Slik… Durf ik dat wel?

Mensen zullen me voor gek verklaren. Maar als ik het niet doe… op wie wacht ik dan? En wat dacht je van al die andere moedige mensen die wel bereid zijn hun geloofwaardigheid op het spel te zetten? Ok; Let’s do it!  Het gaat niet zozeer om mij, maar om de boodschap voor jou en mij. Die is prachtig, kan ik je vertellen maar er is nog wel wat werk aan de winkel.  

Ze zei tegen me: ‘Het gaat niet zozeer om ‘ons’ maar de boodschap. We hebben zoveel geschenken te geven, aan jou en aan de mensheid. Als jij ze in ontvangst neemt, doe je dat ook voor heel veel andere mensen. Het is belangrijk, juist nu.’

Vandaag nog een UFO voorbij zien komen?

Wat heb jij vandaag gedaan? Nu ik dit schrijf is het zaterdag 13 juni 2009. Het was een prachtige dag vandaag. Misschien heb je net als ik boodschappen gedaan en lekker in de tuin gezeten. Ik ga vanavond (de 1000ste versie van!) dit artikel schrijven, maar jij gaat waarschijnlijk lekker onderuitgezakt op de bank tv kijken. Heerlijk ontspannen. 

Maar nu even serieus: heb jij vandaag nog een UFO voorbij zien komen? Contact gehad met een buitenaardse? Nee, natuurlijk niet! Of tenminste: de kans is zowat nihil. Waarschijnlijk heb je vandaag ook niet aan buitenaards leven gedacht, of een heeeel klein beetje.

Begrijpelijk: buitenaards leven is leuk om over te filosoferen onder het genot van een wijntje maar in jouw leven van alledag waarschijnlijk niet van fundamenteel en aards belang. Een paar jaar geleden dacht ik er precies zo over. 

UFO-kwestie is van fundamenteel belang 

De kans is trouwens best groot dat jij gelooft in buitenaards leven. Het heelal is immers oneindig maar om daar nu al te lang bij stil te staan… Jij hebt jouw leven. Je bent al blij als je zonder al teveel kleerscheuren door de economische crisis heen komt, geen varkensgriep krijgt of de pineut bent van een terroristische aanslag.

Zelfs de bewijzen dat we momenteel worden bezocht door buitenaardsen, lijkt voor velen irrelevant in een wereld die wordt geteisterd door klimaatverandering, toenemende armoede en aanhoudende oorlogsdreiging. Vergeleken met de echte uitdagingen waar we als mensheid voor gesteld staan, is de UFO-kwestie, extra terrestrials en projecten van de geheime overheid slechts van ondergeschikt belang. Toch? NEEEEEEE!!!!!!!! 

Vervuiling is 'so last season!'
Vervuiling is 'so last season!'

Stel je eens voor… dat er zeer geavanceerde technologieën zouden bestaan, op basis van vrije energie, waardoor vervuilende, fossiele brandstoffen – zoals olie, kolen en gas -compleet overbodig zouden zijn. Nooit meer benzine tanken, geen hoge energierekeningen meer, geen milieuvervuiling. En oorlogen om olie, worden ook volstrekt overbodig.

Eigenlijk ontstaat er dan een positieve kettingreactie in plaats van een negatieve, zoals we nu vooral zien. De ene crisis steekt de andere crisis aan.

Neem bijvoorbeeld de oliecrisis, gevolgd door de voedselcrisis, doordat het gebruik van biobrandstof de grootste oorzaak is van het voedseltekort in arme landen. Met technologie, gebaseerd op vergevorderde buitenaardse technologieën, behoort dit (en meer) tot het verleden. Dat is nog eens revolutionair!! 

Truth Stranger than Fiction

Volgens mijn grote inspiratiebron de Amerikaan Steven M. Greer, initiatiefnemer van het Disclosure Project, zijn alle technologieën, zoals ik net hierboven omschreef, al op onze aardbol aanwezig. En beschikt de geheime regering over ruimteschepen en buitenaardse technologieën, waarmee sinds de jaren ’30 experimenten worden gedaan.

Ik moet ineens weer denken aan de reactie van WantToKnow-bezoeker Phil, op dit artikel. Hij schreef: “Jezus mensen, jullie blijven mij verbazen door dit allemaal voor waar aan te nemen.” Phil staat wat mij betreft symbool voor – pak hem beet uhhh 88% van de mensheid?

Maar zou het kunnen: Truth is Stranger Than Fiction? Zo luidt de titel van een hoofdstuk uit het boek Hidden Truth Forbidden Knowlegde, dat voor mij – tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk – doorslaggevend was om me als journalist in deze materie te gaan specialiseren. Ik hoop dat je begrijpt dat ik niet over één nacht ijs ben gegaan.  (Op zich natuurlijk al een hele klus in Zuid-Frankrijk..)

Hetzelfde geldt voor Steven Greer en talloze andere (beroemde) mensen, die hier openlijk voor uit durven komen. Ik zeg je: niemand zit erop te wachten om in zijn of haar vakgebied voor ‘Pipo de clown of Mamaloe’ te worden uitgemaakt. Het is eigenlijk één van de nare bijkomstigheden als je besluit je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Het feit dat er mensen zijn die dit gewoon durven, zou eigenlijk de geloofwaardigheid van deze materie moeten vergroten! Ja toch?’De mens’ laat immers liever zijn ego strelen, dan dat hij zijn imago afbreekt.

Ik zeg je: niemand zit erop te wachten om voor ‘Pipo de clown’ te worden uitgemaakt. Het is eigenlijk één van de nare bijkomstigheden als je besluit je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Het feit dat er mensen zijn die dit durven, zou eigenlijk de geloofwaardigheid van deze materie moeten vergroten!

Zelfs de president had geen toegang tot de UFO-files

Terwijl ik nog maar net kom kijken, loopt Greer al meer dan 20 jaar mee. Zo gaf hij zijn (goedbetaalde) baan als (ziekenhuis)directeur van de IC-afdeling op om (vrijwillig) wereldwijd militairen en overheidsgetuigen op te sporen en aan het woord te laten over hun ervaringen met UFO’s en buitenaardsen. Hij was namelijk tot de ontdekking gekomen dat leiders van de regering (ja, ook de president!) en de geheime inlichtingendiensten, zoals de CIA, geen toegang hadden tot de UFO-files en er dus bijna niets vanaf wisten. Dan moet er toch wel iets zijn? 
Steven Greer, mijn grote inspirator
Steven Greer, mijn grote inspirator

Dit alles speelde tussen 1993-2001, met als hoogtepunt van dit immense karwei de persconferentie in The National Press club in Washington op woensdag 9 mei 2001, waarbij maar liefst 350 militairen en overheidsgetuigen aan media wereldwijd een verklaring hebben afgelegd over de aanwezigheid van UFO’s/buitenaardsen. Zij willen hoorzittingen en eisen openbaring van de Amerikaanse regering.

Nu begrijp ik de ‘Phil’s’ van deze wereld heel goed, we zien ze tenslotte niet allemaal vliegen. Maar wat ik echt ongelooflijk en verbazingwekkend vind… we roepen allemaal dat we ‘bewijzen’ willen zien en als er dan getuigenissen komen (compleet met foto’s, video’s , geheime documenten en geluidsopnamen) dan gaan we over tot de orde van de dag!

Wie bepaalt wat bewijzen zijn?

Wacht jij tot de Telegraaf zegt: ‘Dit is het bewijs’ of dat premier Balkenende roept: ‘Nu weten we het zeker!’ Of luister je naar je eigen gevoel? Wat zegt jouw gevoel als je bijvoorbeeld naar de getuigenissen kijkt van het Disclosure Project, je verdiept in het graancirkelfenomeen of allerlei websites bezoekt? Lieve mensen: hoe GROOT moet het op de muur staan?

Ik ben geen evangelist

Laat ik allereerst dit vooropstellen: ik ben geen evangelist. Ik ben hier niet om mensen te overtuigen van wat dan ook. Jij hoeft mij niet te geloven, ik ben de eerste die roept: “Geloof en vertrouw alleen jezelf!” Ik ben hier om mijn waarheid te leven en ik voel me daarbij toevallig geroepen mijn waarheid met anderen te delen. Dat is wat ik doe. Niet meer en niet minder.

Dat we het nog niet zien of nog niet willen zien, daar liggen natuurlijk allemaal oorzaken aan ten grondslag: het beeld dat bijvoorbeeld door de massamedia en de filmindustrie wordt gekweekt, onze angst voor het onbekende en neem uiteraard de magnifieke geheimhouding omtrent dit fenomeen.

In dit onthullende artikel ‘Hoe je het grootste geheim uit de moderne geschiedenis bewaart’ legt Greer het allemaal haarfijn uit. Ikzelf denk dat het voor een heel groot deel ook te maken heeft met de mate waarin wij ons ‘bewust zijn’. Ik las eens ergens: ‘Perspectief schept ervaring’. En dat is in dit verband zooooo waar! Een ruimere blik op de werkelijkheid , zorgt er inderdaad voor dat je een ruimere werkelijkheid gaat ervaren. Echter, dat is iets waar je klaar voor moet zijn en waar de tijd rijp voor moet zijn. Of zoals Johan Cruijff het prachtig verwoordde: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”. Tot die tijd vind je dit misschien hokus pocus.

Terwijl anderen zich afvroegen Óf, vroeg ik mij vooral af WAAROM?!

Toen ik in 2006 voor het eerst echt met het UFO- en ET-fenomeen in aanraking kwam, vielen er voor mij ineens heel veel puzzelstukjes in elkaar. Nu snapte ik waarom ik journalist was geworden: ik wilde deze informatie naar buiten brengen. Daar waar veel van mijn collega’s blijven hangen in de vraag OF ze er zijn, vroeg ik mij af WAAROM ze er zijn.

Ik sprak mensen die zeiden dat ze met buitenaards leven in contact stonden (ja, gewone normale mensen zoals jij en ik), ik las allerlei boeken, bezocht allerlei websites en ik stond versteld van de hoeveelheid informatie die er al bestaat. Zo leerde ik dat je verschillende buitenaardse rassen hebt: Siriërs, Andromedanen, Acturianen, Pleiadiërs, etcetera. En dat de overgrote meerderheid van deze wezens zowel technologisch als spiritueel veel verder ontwikkeld zijn dan wij.

Nucleaire dreigingen wekken buitenaardse interesse

Toen onze planeet verder evolueerde, en uiteindelijk nucleaire capaciteiten ontwikkelde in WOII, begonnen veel buitenaardse soorten veel meer aandacht te besteden aan wat er zich afspeelde op Aarde. Dit verklaart de grote toename in UFO-waarnemingen tijdens en na WOII.

roswell_newsEnkele geavanceerdere soorten zijn met name zelfs zeer bezorgd dat we onze planeet serieuze schade toebrengen. De meest levendige UFO-waarnemingen zijn geconcentreerd rond nucleaire en militaire onderzoeksfaciliteiten. Het beroemde Roswell incident in 1947, waarbij twee UFO’s neerstortten en geborgen werden in de woestijn van New Mexico, vond plaats vlakbij de plek waar het 509e squadron was gestationeerd -de enige straaljagervloot met nucleaire capaciteiten ter wereld op dat moment!

Buitenaardse interventie

Enkele geavanceerdere soorten sturen duidelijke waarschuwingen naar de machthebbers om niet lichtvaardig met nucleaire wapens om te springen. Drie militaire getuigen in het boek Disclosure beschrijven voorvallen waarbij kernkoppen onklaar gemaakt of vernietigd werden. In één geval waren zestien kernkoppen totaal onschadelijk gemaakt op één dag, nadat er UFO’s waren gezien boven militaire bases, die dunne rode stralen afvuurden op de kernraketten.

Drie militaire getuigen in het boek Disclosure beschrijven voorvallen waarbij kernkoppen onklaar gemaakt of vernietigd werden.

Wie weet wat voor interventie er nog meer heeft plaatsgevonden (en plaatsvindt) om onze beschaving van haar ondergang te redden? Jammer dat slechts weinigen hiervan op de hoogte zijn! Maar deze wezens moeten zich ook aan het leidende principe houden. Namelijk dat het natuurlijke evolutionaire proces van minder ontwikkelde planeten niet verstoord mag worden, tenzij er om specifieke hulp wordt gevraagd, of tenzij het nodig is om een grote catastrofe te voorkomen. Daarnaast is onze Blauwe Planeet ook nog eens een planeet waarop Vrije Keuze plaatsvindt, wat dit proces van niet-ingrijpen nog eens extra versterkt.

Wij zijn universele wezens

Hoe meer ik over buitenaards leven leerde, hoe sterker mijn wens om zelf ook contact te krijgen. Door alles wat ik erover ontdekte, begreep ik steeds meer dat wij mensen ook universele wezens zijn. En dat wij over enorme krachten beschikken, die wij nu bestempelen als mysterieus, onverklaarbaar en wonderbaarlijk. Denk aan: telepathie, helderziendheid en genezende gaven. Ik leerde dat wij  zélf in wezen niet anders zijn dan E.T’s.

Zoals je op Aarde eenheid hebt in verscheidenheid (denk aan cultuur, ras, sekse, religie), zo heb je dat in het universum natuurlijk ook. Gaandeweg onze evolutie hebben we onze macht uit handen gegeven. En zijn we overtuigd geraakt van een aantal grote misvattingen, dat de oorzaak is van crisis, geweldadigheid, moord en oorlog. Zoals het idee dat sommige mensen beter zijn dan andere of dat er niet genoeg is van wat we nodig hebben om gelukkig te zijn maar de allergrootste is toch wel het idee dat we zijn afgescheiden zijn van elkaar.

Doordat we door deze bril naar onze wereld kijken, hebben we alles als het ware ‘uit elkaar getrokken’ wat eigenlijk EENHEID is. Denk aan wetenschap versus spiritualiteit, of wij tegen zij, materie en anti-materie. Ik ben ook tot het inzicht gekomen dat alles onderling verbonden is, letterlijk doordat alles energie is, die trilt op een bepaalde ‘eigen’ frequentie.

Steven Greer schrijft daar ook zo prachtig over in zijn boek Hidden Truth Forbidden Knowledge. Want ook het gegeven dat we universele mensen zijn (met fantastische -nog onderontwikkelde- capaciteiten) behoort tot één van de grootste doofpotaffaires aller tijden.

De Maya's groeten je met hun beroemde uitspraak: 'In Lak'ech', 'Jij bent een andere Ik'..!
De Maya's groeten je met hun beroemde uitspraak: 'In Lak'ech', 'Jij bent een andere Ik'..!

Greer schrijft: “Het hele universum zit in ons. Er is één groot bewustzijn en wij zijn HET. Dus geen ‘alien’of mens; maar gewoon één, ononderbroken, naadloos bewust leven in het universum, en wij maken er allemaal deel van uit.”

Hé, zeiden de Maya’s dit ook al niet? Hun beroemde groet ‘In Lak’ech’ betekent ‘Jij bent een andere Ik’..!

Met alle gevolgen van dien! Door dat inzicht, zal je wereldbeeld namelijk 360 graden draaien! Nu denken velen van ons dat we slachtoffers zijn, terwijl we in essentie de scheppers zijn van onze werkelijkheid. Dat is dan ook de allerbelangrijkste boodschap van dit hele verhaal. En aangezien veel mensen dat zijn vergeten, heeft de Aarde ambassadeurs nodig voor Buitenaardse Zaken. Het is tijd dat de waarheid over wie we zijn en over wie zij zijn, naar buiten komt.

Het holografisch paradigma

Lees voor extra achtergrond over dit thema, ook één van mijn favoriete  artikelen op WantToKnow, de recensie van het boek: ‘Het universum als een hologram’ door Michael Talbot (o.a. Dossier Wetenschap). HIER. In dat boek baseert Talbot veel van zijn conclusies op het werk van twee gewaardeerde professoren, kwantumfysicus David Bohm van de Universiteit van Londen en neurochirurg Karl Pribram van Stanford University.

Michael Talbot schrijft: “Zelfs visioenen en ervaringen van ‘niet gewone’ werkelijkheid worden verklaarbaar vanuit het holografische paradigma. In een holografisch universum zijn er geen grenzen aan de mate waarin we de structuur van de werkelijkheid kunnen veranderen”. 

Telephatisch in contact

Ik? Mijn geloofwaardigheid verliezen?
Ik? Mijn geloofwaardigheid verliezen?

En toen was er contact. Vorig jaar zomer, op 5 augustus 2008 om precies te zijn, ontdekte ik dat ik telepatisch in verbinding kan staan met multidimensionale wezens. Ik ging gewoon zitten – met pen en papier – en via mijn gedachten borrelde er allerlei zinnen in me op.

De ‘werkelijkheid’, ha de werkelijkheid! En toen was er contact. Vorig jaar zomer, op 5 augustus 2008 om precies te zijn,  ontdekte ik dat ik telepatisch in verbinding kan staan met multidimensionale wezens. Ik ging gewoon zitten – met pen en papier – en via mijn gedachten borrelde er allerlei zinnen in me op. Zinnen die ikzelf niet zou verzinnen. Ze was een vrouwelijk wezen en ze ‘zei’ tegen me:

De tijd van twijfel is voorbij. Het is nu tijd om op je eigen kracht te vertrouwen. Geef nooit op wat je zelf voelt. Blijft dicht bij jezelf de komende tijden, wat er ook gebeurt. Wees scherp op de mensen die je ontmoet. Niet iedereen is zuiver. Ga niet met mensen in zee als het niet zuiver voelt.

De tijd is nabij. Het duurt niet lang meer. Je bent bijna zover. Je bent bijna klaar. Heb nog even geduld. Je doet het goed. Er is weinig verschil tussen jou en mij, daarom kun je haast niet voorstellen dat wij dit zijn. We volgen jou.

Alles is klaar en wordt in gereedheid gebracht. Je hoeft niets te forceren of te doen. Alleen dicht bij jezelf te blijven. Positief, rustig, vertrouwen. Maak je geen zorgen, je bent er op het juiste moment. Ik weet; je geduld wordt op de proef gesteld. Maar het is de moeite waard. Wacht het af. Het is beter niet teveel te weten. Je bent op de goede weg. Ontspan je. Dit is het voor nu. Gegroet!’

 

Verzin ik dit niet gewoon zelf?!

Natuurlijk dacht ik aan de ene kant: verzin ik dit niet gewoon zelf? Maar als ik deze tekst teruglas, voelde het toch duidelijk als een andere manier van praten. Zocht ik weer naar bewijs? Nee, ik was kritisch en terecht vond ik, want blijf altijd kritisch. Deze woorden ervoer ik als heel bemoedigend en het paste ook op dat moment. Hoewel; als ik het nu teruglees haal ik er voor mezelf opnieuw bemoediging uit. Het is nog steeds actueel.

In een later artikel zal ik dieper ingaan op hoe deze techniek nu precies werkt. Ik zal het kort toelichten: op het moment dat je minder met je verstand (je denken) en meer met je gevoel gaat werken, zit je in een bepaalde dimensie (veld met een bepaalde trillingsfrequentie), waarin dus iedereen die in dezelfde frequentie zit, feilloos bij je binnenkomt. En in de geest, de niet fysieke lagen/dimensies, bestaat daarmee ook geen afstand.

Ik was zo blij als een kind in een snoepwinkel: ‘Ik had contact!’ En het bleef ook niet bij deze ene keer. Ik had natuurlijk de smaak te pakken en probeerde me regelmatig te openen voor contact. De meest prachtige boodschappen kwamen door. Maar het lukte lang niet altijd, begrijpelijk, alle begin is moeilijk.

Op het moment dat je minder met je verstand (je denken) en meer met je gevoel gaat werken, zit je in een bepaalde dimensie (veld met een bepaalde trillingsfrequentie), waarin dus iedereen die in dezelfde frequentie zit, feilloos bij je binnenkomt

Je bent van de Pleiaden’

Een wezen van de Pleiaden
Een wezen van de Pleiaden

Als ik me somber voelde bijvoorbeeld of negatief, dan hadden ze daarboven kennelijk een ATV-dag en gaven ze niet thuis. Logisch: mijn frequentie is dan lager dan die van hen. Op een gegeven moment kreeg ik ook namen door als Sanora en Cassandra. Na enige tijd kon ik de verschillen in energie voelen tussen deze 2 wezens, vooral in hun manier van ‘praten’. Net als in de gewone realiteit zeg maar, waarbij de ene persoon anders aanvoelt als de andere. Cassandra wist mij te vertellen dat ik van het zevengesternte de Pleiaden kom. Ze zei:

“Je bent van de Pleiaden. Je lijkt veel op ons want je bent één van ons. De vorm van je hoofd is ook echt Pleiadiaans. Dat zit in je DNA en dat wordt bij mensen zichtbaar in het fysieke voorkomen. Als jij verschijnt dan open je de harten van de mensen. Daarom zullen jouw zaadjes, de woorden die je spreekt, bij velen in vruchtbare aarde vallen. Je creëert een opening, waardoor er naar je verhaal wordt geluisterd. Serieus. Niet lacherig. Wees ook niet bang voor commentaar. Focus je op de mensen die je wilt bereiken. Dat is belangrijk.”

She is freaked out!

Ha! Nou eerlijk gezegd ben ik best een beetje bang voor commentaar! Tessa, van de Pleiaden! Wat zullen de mensen wel niet denken: she is freaked out! Het feit dat mij dit overkomt en ook Steven Greer in zijn boek vertelt over de waanzinnige ervaringen, die hij heeft met buitenaardsen, betekent ook dat anderen dit wellicht overkomt. Als ik ervoor uit durf te komen, durven anderen dat misschien ook. En samen staan we sterk. Daarbij heb ik geleerd (van hen) om mijn energie te richten op datgene wat ik WIL en niet op wat ik niet wil.

Energie stroomt namelijk in de richting die jij het opstuurt (‘Wat je zaait, zul je oogsten!). Dus wat WIL ik en wat houd ik voor ogen nu ik mezelf zo megakwetsbaar opstel en mijn borst nat maak voor wat gaat komen? Wat ik wil is mensen bewust maken van een ruimere werkelijkheid – dat uitgaat van liefde, vreugde en overvloed – en dat is tevens de voornaamste boodschap, die mijn Pleiadiaanse bondgenoten aan me proberen door te geven.

Want een ruimer bewustzijn zorgt er o.a. voor dat:

–  we onze macht weer in handen nemen (niemand heeft macht over je, tenzij je dat aan iemand geeft)
– we geen slachtoffers maar scheppers zijn van onze werkelijkheid
– we inzien dat we alles kunnen bereiken wat we maar willen
– ‘anderen’ ons niet kunnen manipuleren en controleren
– we klaar zijn voor de nieuwe technologieën die op ons wachten
– we elkaar niet meer afmaken omdat we inzien dat we één zijn
– we inzien dat het universum er een is van overvloed (i.p.v. schaarste)
– we inzien dat we niet alleen zijn in het universum
– we inzien dat andere sterrenmensen bereid zijn ons te helpen en dat ook al jaren doen
– we inzien dat het ons geboorterecht is onze slapende gaven te laten ontwaken
– we inzien dat we aan de vooravond staan van een sprong in onze evolutie

Als jij verschijnt dan open je de harten van de mensen. Daarom zullen jouw zaadjes, de woorden die je spreekt, bij velen in vruchtbare aarde vallen. Je creëert een opening, waardoor er naar je verhaal wordt geluisterd. Serieus. Niet lacherig.

Claudie Haigneré: wat zou ze ontdekt kunnen hebben?
Claudie Haigneré: wat zou ze ontdekt kunnen hebben?

We zijn trouwens allemaal ‘buitenaards’ wist je dat? Voordat je denkt dat het heel bijzonder is dat  mijn DNA buitenaardse genen bevat, moet ik even wat toelichten. Steeds meer wetenschappers bevestigen dat menselijk DNA buitenaardse genen bevat. Lees bijvoorbeeld dit artikel maar eens. En krab ook eens achter je oren waarom astronaute en DNA onderzoekster Claudie Haigneré  in december 2008 ‘zelfmoord’ (ze leeft overigens nog, de (moord)poging is niet gelukt. Als iemand weet hoe het met haar is hoor ik dat graag!!) zou hebben gepleegd en een paar uur later haar laboratorium in Parijs in de brand vloog. Wat zou zij ontdekt hebben?

Laat ik voor nu maar een einde breien aan dit artikel, wat me heel veel moeite heeft gekost om op papier te zetten. Het is nu 18 juni, terwijl het aan het begin van dit artikel 13 juni was. Nog maar te zwijgen over de dagen die ik hiervoor aan het stuk heb gewerkt. Maar ik voel me nu sterk. Ook omdat mijn gaven zich steeds sterker ontwikkelen. De boodschappen worden duidelijker en uitgebreider. Deze is ook erg mooi van Cassandra, toen ze me vertelde dat in het verspreiden van deze informatie ook een groot deel van mijn taak ligt:

Ze zei tegen me: ‘Het gaat niet zozeer om ‘ons’ maar de boodschap. We hebben zoveel geschenken te geven, aan jou en aan de mensheid. Als jij ze in ontvangst neemt, doe je dat ook voor heel veel andere mensen. Het is belangrijk, juist nu.’

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden

Prachtig, toch? Je zult nog versteld staan van jouw gaven. Het is mijn wens dat je leven net zo positief mag veranderen als de mijne. Ik ervaar dat het mogelijk is om letterlijk je eigen Hemel op Aarde te scheppen. Daarom vertel ik dit ook. Kijk, dat hoeft gerust niet via contact met buitenaards leven te gaan. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Volg dus vooral jouw weg! Het is hard werken hoor, kan ik je vertellen. Het is niet zozeer dat je allerlei nieuwe dingen moet bijleren om je eigen gaven wakker te schudden, nee je moet vooral heel veel dingen afleren!

Ik voel mezelf soms net een ui die wordt afgepeld. Het gaat dan ook met vallen en opstaan. Maar geef de moed niet op. En vergeet vooral niet om hulp te vragen, dat is nog zo’n belangrijke Universele Wet. Wij zijn wezens van vrije wil, daar mag niemand aan morrelen. Als wij niet om hulp vragen, mogen ‘zij’ niet in actie komen. Denk aan de uitspraak: ‘Klop en er wordt opengedaan.’ Altijd! Misschien niet altijd op de manier zoals jij vanuit je verstand beredeneert, maar altijd op de voor jou perfecte wijze.

De sleutel naar de nieuwe wereld: jouw gevoel

Veel van ons zijn vergeten dat we zelf de scheppers zijn van onze realiteit en dat de uitspraak ‘geloven is zien’ meer waarheid bevat dan ‘zien is geloven’. Het is een paradoxaal gegeven… en daarom zo moeilijk te bewijzen en te bevatten voor die mensen, die gewend zijn vooral hun verstand te gebruiken. Dat is geen verwijt, we zijn immers opgegroeid in een maatschappij waarin ons verstand heer en meester is, met weinig plaats voor ons gevoel. Maar laat dit nu net dè sleutel zijn om de deur naar een nieuwe wereld te ontsluiten. Een wereld die niet eindigt maar begint bij de wereld en reikt tot diep in ons universum. Wow we leven in een prachtige tijd!

Ik wil afsluiten met de woorden van één van de grootste geleerden die we gekend hebben hier op Aarde; Albert Einstein. Méér dan wie ook in zijn tijd, was hij de man die riep: ‘God pokert niet’, om aan te tonen dat Alles één Schepping moet zijn, omdat het anders allang in een chaos was geëindigd. Deze woorden zijnvan een prachtige diepgang en vatten eigenlijk samen wat ik met je wil delen:

The Gift

The Intuitive mind is a Gift, the Rational mind it’s obedient servant.
We have created a society, that honours the Servant,
and has forgotten the Gift.

(De intuïtieve geest is een geschenk en de rationele geest is haar gehoorzame dienaar.
We hebben een maatschappij gecreëerd, die de dienaar vereert, maar het geschenk is vergeten.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.