Advertentie

9/11 congres door Stichting 11 september in A’dam..


Wat: Wat is er nu precies gebeurd rondom 9/11 en vooral: wat kwam erna? Over deze vraag organiseert Stichting 11 September samen met George van Houts (De Verleiders, KomPlot), een jaarlijks terugkerend congres. Hiermee, en met andere theatercolleges, hopen zij nieuw juridisch onderzoek naar de aanslagen in de VS op 11 september 2001 te stimuleren.

De hoofdspreker van het congres is dit keer dr. Daniele Ganser, Zwitsers historicus, publicist en directeur van het ‘Swiss Institute for Peace and Energy Research’ (SIPER) zal de illegale oorlogen en geopolitieke ontwikkelingen die uit 9/11 zijn voortgekomen bespreken. Hij trekt volle zalen bij onze Oosterburen en is daar zeer geliefd bij de vredesbeweging. Maak nu van deze unieke gelegenheid gebruik en ondervind zelf, waarom hij deze populariteit geniet.

prof.dr. Kees van der Pijl

Na zijn lezing zal hij zitting nemen in een panel met prof. Kees van der Pijl, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Sussex, die onlangs onder vuur is komen te liggen vanwege zijn goed onderbouwde stelling over de meest waarschijnlijke daders van de aanslagen op 9/11.

Kees van der Pijl trekt onafhankelijk, van bijvoorbeeld ook de bevindingen van journalist Christopher Bollyn, dézelfde conclusies over de zionistische betrokkenheid bij deze verschrikkelijke aanslagen, als vele, vele anderen. Na de valse beschuldigingen van anti-semitisme in dit kader, aan het adres van Kees van der Pijl, in combinatie met de eis van de universiteit om zijn uitspraak te rectificeren, besloot hij om vrijwillig zijn emeritus-hoogleraarstatus op te geven. Op nieuwe iemand die zich de mond niet laat snoeren, op basis van chantage en valse beschuldigingen.

Kortom, bereid je voor op een onthullende middag, waarbij geen onderwerp wordt vermeden. Een intrigerende middag, vol ‘andere feiten’ over 9/11. Op het congres wordt hoofdzakelijk Engels gesproken.

Wie: George van Houts, theatermaker en bestuurslid ‘Stichting 11 September’, dr. Kees van der Pijl en dr. Daniele Ganser

Waar: DeLaMar-theater – Marnixstraat 402 – 1017 PL Amsterdam  info@delamar.nl  / 0900 – 10 10 202 (lokaal tarief)

Wanneer: zaterdag 22 juni 2019, van 15:00 – 17:30 uur.

Prijzen: € 20,00 en voor studenten € 15,00 En reserveringen/kaartverkoop via DeLaMar HIER
Meer informatie over de doelstellingen en achtergronden van het stichtings-initiatief; de ‘Stichting 11 September’ HIER
x

Advertentie