Advertentie

Geschiedenisles van Stichting 11 september..?!!


We leven in 2019, 18 jaar na de rampzalige aanslagen van 11 september 2001. Hoe relevant is het nu nog om de Stichting 11 September (HIER hun FB-pagina) op te richten? De aanslagen van 9/11, zónder dat we het wellicht beseffen, beïnvloeden nog steeds op fundamentele wijze, ons dagelijks bestaan. Want de ‘Warrrrr on Terrrorrrrr’ dient ook jou bang te maken.
x
Wij dienen onze burgerlijke vrijheden en onze privacy op te geven om mogelijke daders van aanslagen preventief te kunnen bestrijden. Het einde aan deze strijd is nog niet in zicht. Het is feitelijk geen oorlog tegen terreur.. Het is een manipulatieve oorlog, met voor velen ongekende aspecten van manipulatie en controle van de massa..!
Vanaf de allereerste dag propageren onze overheid en de media onveranderlijk het complot, dat Osama bin Laden zou hebben beraamd om met 19 kapers in het hart van de Westerse beschaving deze terreurdaad te begaan. ‘Omwille van onze vrijheden’.
x
Iedereen kent de beelden, de feiten staan gewoon vast. En dus, zijn degenen die eraan twijfelen, gek en/of krijgen het etiket ‘complotdenker’ opgeplakt.
Met het overduidelijke doel om alle discussie hierover in de kiem te smoren. Maar vanuit een open mind gesproken: Op welke feiten is de officiële complottheorie eigenlijk gebaseerd? Zijn deze feiten wel vaststaande ‘feiten’?
x
En vormen deze ‘officiële’ feiten, bij elkaar werkelijk het sluitende bewijs voor die officiële complottheorie van OBL en zijn 19 kapers? Kennen we eigenlijk wel de WERKELIJKE FEITEN? Zo niet, is het militaire geweld dan wel te rechtvaardigen? Of gaat dat misschien om iets heel anders?
x
Al na een kort onderzoek binnen alternatieve bronnen blijkt al snel dat deze oprechte vragen niet met recht worden gesteld. Het zijn vooral de ándere feiten over 9/11, de feiten die in de media steevast onvermeld blijven, die reden geven het officiële verhaal ernstig te betwijfelen.Wist jij, over het ‘officiële onderzoek gesproken, dat de 9/11 Commissie pas 442 dagen na de rampdag werd ingesteld? En dat op ernstig aandringen van nabestaanden.
x
En dat Bush en Cheney deze 911-Commissie een veel te klein budget toekenden, dat de leden vooraf werden geïnstrueerd, dat ze ooggetuigenverslagen negeerden en belangrijk bewijsmateriaal achterwege hebben gelaten/dienden te laten? De voorzitters van deze commissie waren het op een bepaald moment zat en verklaarden later dat de commissie opgezet was om te falen. Feitelijk verklaren ze, dat ze meegeholpen hebben de waarheid niet te ont-dekken van de camouflage die erop aanwezig was en IS..!
x
En het is precies zoals Barbara Honegger, 911-onderzoekster, het zegt in haar uitspraak hier op de illustratie. Alleen de waarheid zal een eind kunnen maken aan het conflict dat ons nu al decennia in de greep houdt. Daarom stelde de ‘Stichting 11 September’ zich tot doel, de andere informatie over 9/11 zichtbaar te maken, voor iedereen die de leugens en manipulaties rondom deze verschrikkelijke aanslagen, zat is.

Voeden we onze jeugd op met leugens, onwaarheden, onzekerheden..?
Hoe is het mogelijk dat de leugens rondom de 911-aanslagen in stand worden gehouden door zoveel Nederlandse professoren, leraren en onderwijzers. Allereerst doordat ze volstrekt NIETS doen aan het bespreken van de mogelijkheid dat
deze aanslagen een valse-vlag-aanslag kunnen zijn, die de daders een enorme winst heeft opgeleverd.

Over natuurkunde gesproken.. Hoe kan een gebouw instorten met ‘vrije-val-snelheid’.. Alsof er geen gebouw tussen de WTC-topverdiepingen en de begane grond zat..!?

Maar veel heftiger is het natuurlijk dat deze onderwijzenden de jeugd in het ongewisse laten, wat hier is gebeurd, door het gewoon niet te bespreken. Ook geen issue maken van het feit, dat deze ‘onderwijzers’ het zelf ook niet precies weten..! Alsof het een onderwerp is, waar je als educator absoluut je vingers niet aan dient te branden..?? En dat terwijl er aanwijsbaar en FEITELIJK bewijs is, dat de aanslagen niet zo gegaan zijn, als dat we volgens de idiotie van de ‘officiële versie’ dienen te geloven..!

Wat te denken van al die leerlingen in de bouwkunde, die aan de universiteit nu dus feitelijk, onweersproken dienen te leren, dat een gebouw met een megasterke, stalen structuur, na 1 uur in kan storten door brandende vliegtuigkerosine. Een brandstof die bij verbranding in de open lucht een temperatuur haalt van ten hoogste 700 °C, terwijl het dikke staal van deze gebouwen, pas bij verhitting van 1400 °C zwak wordt. En het dan nog eens pas begeeft, na dagen van verhitting bij deze temperaturen..

Als de WTC-gebouwen door de inslagen van de vliegtuigen zó zwaar beschadigd waren, dat ze instorten door scheve belasting of iets dergelijks, dan stort toch niet een heel gebouw in, via de weg van de meeste weerstand.. Verticaal dus..! Maar goed, we hebben het zien gebeuren en de officiële verklaring vertelt het, dus het kan.. Kennelijk..

Wordt het niet eens tijd voor een openhartige geschiedenisles, een discussie over de mogelijke alternatieve mogelijkheden van deze aanslagen. Die op dit moment ‘officieel’ zo goed dichtgetimmerd LIJKEN te zitten, dat je er je vingers niet aan moet branden..? En wat te denken van deze 4 prominente personen, erudiete mensen; slaan die dan volledig de plank mis..?

Naast deze architectonische facetten van deze aanslagen zitten er nog vele, vele andere aspecten aan de officiële verklaring, die onze wereld FEITELIJK in leugens gevangen houden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vliegtuigbewegingen van de vermeende gekaapte verkeersvliegtuigen.. Die ABSOLUUT ONMOGELIJK zijn en toch gewoon in het rapport zijn opgeschreven en dus als op leugen gebaseerde waarheid worden ‘verkocht’…!

Ben jij iemand die in educatie werkzaam is, of er invloed op kan uitoefenen, neem dan je verantwoordelijkheid en doe wat met deze info. Het is immers in ieder geval je morele plicht deze kant van deze aanslagen over het voetlicht te brengen. En bedenk dat twijfel in deze zin ook een standpunt is, dat minimaal gedeeld zou moeten worden.

Al is het maar om de jonge mensen die we deze wereld nalaten, het goede voorbeeld te geven. Want de vraag is feitelijk, of jij het als opvoeder/onderwijzer/(hoog)leraar het eens bent met deze stelling van dr. Martin Luther King.. Pleeg je feitelijk ethisch en moreel geen verraad, door je mond te houden..? Jij bent de enige die daar antwoor dop kan geven. En wat ons betreft.. DIENT TE GEVEN.. 

* * *

x

x

Geschiedenisles van Stichting 11 September..?!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Stichting 11 September wordt regelmatig door scholieren, studenten en docenten verzocht om documentatie en feitelijk materiaal beschikbaar te stellen en te adviseren over de gebeurtenissen van 9/11. Ton van der Schans, voorzitter van de Vereniging van Geschiedenisleraren (VGN), meldt terecht dat 9/11 een breekpunt in de geschiedenis is. Steeds meer jongeren, maar ook ouderen, willen meer weten over de toedracht en de gevolgen van 9/11.

Een steeds grotere groep bezorgde wereldburgers, waaronder vele ingenieurs, architecten, piloten, juristen en militairen zijn van mening dat de officiële samenzweringstheorie van de VS niet kan kloppen. Nu, na 17 jaar, is er inmiddels voldoende onomstotelijk wetenschappelijk bewijs verzameld dat aantoont dat de 3 WTC torens niet hebben kunnen instorten door alleen de 2 vliegtuigen. Het staat vast dat additionele, vooraf geplaatste explosieven moeten zijn ingezet.

Acteur/theatermaker George van Houts is één van de vele bekende personen, die de volstrekte leugens rondom de 911-aanslagen méér dan zat is en er ‘werk van maakt’..! Hij is één van de bestuursleden/oprichters van de Stichting 11 September!

9/11 Werd gebruikt om oorlogen te kunnen beginnen en wordt nog steeds gebruikt om ingrijpende maatregelen te rechtvaardigen, terwijl duidelijk is dat de oorspronkelijke veronderstelling dat een man met een baard vanuit een grot met 19 helpers o.a. het Pentagon kon aanvallen, niet houdbaar meer is. Er is zoveel bewijs dat het officiële verhaal niet klopt, dat scholieren willen weten hoe het werkelijk zit.

De plicht van de mens achter de geschiedenisleraar..
Geschiedenisdocenten komen regelmatig in een moeilijke situatie als scholieren aantonen, door scherpe analyse van vele studies en bronnen, dat de officiële uitleg niet waar kan zijn. Hoe moet de geschiedenisdocent hun scripties beoordelen? Een onvoldoende voor het zich niet houden aan de voorgeschreven uitleg of een hoog cijfer voor de uitstekende analyse van het feitenmateriaal?

Één geschiedenisdocent kreeg al te horen: “Als u de waarheid niet spreekt over 9/11, hoe moet ik de rest van uw interpretatie van de geschiedenis dan beoordelen?” In de periode na 9/11 is niet alleen de geloofwaardigheid van de reguliere media en de overheid onder druk komen te staan, maar ook die van de opleidingsinstituten.

Dit is een serieus probleem. Alleen een echt eerlijke, open discussie kan dit oplossen. Eerlijkheid en transparantie is de enige manier om het verloren vertrouwen terug te winnen. Het wordt tijd voor een eerlijke geschiedenisles over 9/11. Of moeten geschiedenisdocenten aan geschiedvervalsing gaan doen? Het is niet te hopen. De mensen achter de Stichting 11 September willen daarom graag helpen.

Zij bieden aan, om docenten te helpen voor hen of hun leerlingen/studenten bijles te komen geven in de vorm van een voordracht. En dat is geen indoctrinatie, zoals het officiële rapport ons doet geloven.. (“You are either with us, or with the terrorists”..!) En een goed begin daarbij, is alvast te kijken naar het oprechte theatercollege ‘KomPlot’ van George van Houts, met inmiddels ruim 88.000 views. Dit stuk streeft naar waarheidsvinding, door in ieder geval de FEITELIJKE LEUGENS in het daglicht te zetten.

* * *

KOM JE OOK? OP 22 JUNI NAAR HET DeLaMar-THEATER?
(klik op de illustratie voor alle info en boekingen)

3 gedachten over “Geschiedenisles van Stichting 11 september..?!!

 1. https://nos.nl/artikel/2283812-ongeneeslijke-hondenziekte-gevonden-bij-nederlandse-fokker.html
  Het niet openlijk willen bespreken van de aanslagen van 9/11 met mensen die kunnen bewijzen dat deze aanslagen niet gebeurd kunnen zijn zoals officiële rapporten ons willen doen geloven doet mij denken aan de discussie over vaccinatie waarbij een kinderziekte als argument wordt gebruikt om vaccinatie al dan niet verplicht te gaan stellen.
  De verwijzing plaats ik hier met gelijktijdig de vraag erbij of deze overdraagbare hondenziekte op mensen straks niet gebruikt gaat worden om alsnog mensen over te halen zich te laten vaccineren.
  Ook bij de discussie over vaccinatie wordt net als bij de 9/11 aanslagen eenzijdig nieuws gebracht terwijl deskundigen hun verhaal gewoon op brute wijze wordt genegeerd door hen niet hun verhaal te laten doen.
  Feit is wel in beide gevallen dat wanneer de officiële verhalen zouden kloppen zij niets te vrezen hebben omdat ze alles zouden moeten kunnen aantonen,helaas lijken ze dat niet te kunnen waardoor het erop lijkt dat dat de reden is om deskundigen die wel kunnen aantonen dat de officiële beweringen niet kunnen kloppen niet gehoord worden en in het geval van de vaccinaties gaan ze volledig voorbij aan gewonnen rechtszaken omdat aangetoond is dat vaccinatie veroorzaker van bepaalde ziekten is.Wat rest is dan op dictatoriale wijze mensen weigeren op kinderopvang en natuurlijk boetes opleggen.

 2. Het verspreiden van de waarheid over 11.09 is brandend actueel, want er dreigt een nieuwe false flag met het oog op het starten van de oorlog tegen Iran.
  https://www.veteranstoday.com/2019/05/08/team-b/
  met citaat :
  Zarif warns “Team B” planning anti-Iran false flag
  “Iran’’s foreign minister Mohammad Javad Zarif has issued a warning against what he has described as the B-Team. The hawkish “B-team” is comprised of US National Security Adviser John Bolton, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman and Abu Dhabi Crown Prince Mohammed bin Zayed Al Nahyan. “(=einde citaat).
  Een belangrijke rol wordt gespeeld door John Bolton :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-05-11/america-ready-john-boltons-war-iran
  met citaat :
  “National Security Advisor John Bolton’s announcement this week that the U.S. is deploying a carrier strike group and a bomber task force to the U.S. Central Command region seemed perfectly framed to put America on a war footing with Iran. And it is…….(=einde citaat).
  Over de achtergronden een citaat uit de laatste genoemde bron :
  “But the reality is that the deployment of American military forces and the diversion of the secretary of state to Baghdad is little more than grand theater. This is being done in support of a policy dictated by Israeli intelligence and passed to Bolton during a meeting on April 16, 2019 at the White House, where, according to Bolton, they discussed “Iranian malign activity and other destabilizing actors in the Middle East and around the world.”
  The intelligence, derived from analysis conducted by the Mossad, consisted of “scenarios” regarding what Iran “might” be planning. According to an Israeli official, “It is still unclear to us what the Iranians are trying to do and how they are planning to do it, but it is clear to us that the Iranian temperature is on the rise as a result of the growing U.S. pressure campaign against them, and they are considering retaliating against U.S. interests in the Gulf.” (=einde citaat).
  Dit citaat maakt m.i. al veel duidelijk over de “regisseurs” over het conflict met Iran.
  Over een mogelijke false flag :
  https://www.veteranstoday.com/2019/05/11/intel-drop-will-an-israeli-sub-sink-the-abraham-lincoln/
  Dit lijkt dan een nieuwe versie van de aanval op de USS Liberty tijdens de 6 daagse oorlog.
  Alle sporen leiden zoals steeds naar Tel Aviv. Dit is imo de enige partij die belang heeft bij al de conflicten in het Midden Oosten en Noord Afrika.. voor de uitvoering van het Oded Yinon plan.

 3. Als ik alle geplaatste artikelen zo bij elkaar optel en de kul van 5 mei ernaast leg, kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat we als mensheid midden in een dikke vette oorlog zitten.
  Bovendien komen de z.g.n. ‘verkiezingen’ eraan voor het afzichtelijke eu gedrocht, om het allemaal nòg erger te maken.
  Daarom zeg ik,”ga niet stemmen anders erken je een systeem waar niemand voor gekozen heeft”.
  Ik zie die vieze NWO samen met alle 5g + verplichte vaccinaties er gewoon komen.
  Waarom? Omdat de massa (afschattend woord wat kennelijk past) het WIL!
  Het leermoment begint al tijdens de kindheid. “Blijf bij die kachel weg”! “Heet”!
  Toch brandt het kind zich omdat het geen besef heeft van het begrip verbranden en moet eerst de ervaring opdoen om vervolgens te beseffen dat het zo is.
  Evenals John Consemulder samen met Guido van deze site zijn zij roependen in de woestijn die maar blijven waarschuwen evenals ikzelf die zondag 5/5 een filmpje wilde opnemen samen met Peter Vlug over de aard van de EU en werd geblokt bij Facebook, gesensureerd dus!
  Het kan zijn dat er langzaam meer mensen zoals dat heet, wakker worden. Maar ik vraag mij werkelijk af of dit voldoende zal zijn om het tij te doen keren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.