Advertentie

De nieuwe ‘Andere Krant’: 911-special..!!


x
x

De nieuwe ‘Andere Krant’ is uit: 911-special..!!

2019 WantToKnow.nl/be

x

Feest op de redactie van De Andere Krant. De persen draaien en vanaf zaterdag is de derde, splinternieuwe editie voor heel Nederland beschikbaar. Het thema van deze ‘De Andere Krant’ is 9/11 met als ondertitel ‘alle oorlogen zijn gebaseerd op misleiding’. We zijn ontzettend trots op het resultaat en geloven dat we met deze krant veel mensen wakker gaan schudden, met betrekking tot de werkelijke toedracht en de voortdurende consequenties van de gebeurtenissen van 11 september 2001.

In totaal worden er 150.000 exemplaren gedrukt (mede met de hulp van de Stichting 11 september – www.11september.eu). We starten zaterdag 1 juni in Amsterdam met de verspreiding, informatie daarover volgt via onze site en Facebook-pagina. Iedereen die wil helpen met verspreiden kan zich melden via distributie@deanderekrant.nl. Meer informatie over de verspreiding, waar de krant te verkrijgen en hoe ons initiatief te steunen, is te vinden op www.deanderekrant.nl.

911-special
Deze krant bevat veel perspectieven op de aanslagen van 11 september 2001. Deze aanslagen zijn nog steeds van belang, omdat onze wereld ná 911 nooit meer werd, zoals daarvóór. Een krant met de meest gangbare en geaccepteerde theorieën die over 9/11 de ronde doen. En natuurlijk is de mainstream-media helemaal al het zicht kwijt op de essentie van de aanslagen.

We onderzoeken de vraag wat er wel of niet gebeurd is of kan zijn op 9/11. Het onderzoek zoals dat naar 9/11 gedaan is, wordt geanalyseerd en de vele onvolkomenheden worden toegelicht. De conclusie dat er iets heel anders aan de hand is dan een groep moslimfanatici aan het werk, impliceert dat we te maken hebben met andere betrokkenen en andere daders. Verschillende auteurs bespreken de rol (en verantwoordelijkheid) van de wegkijkende media.

We besteden dus ook veel aandacht aan de impact die 9/11 op onze wereld heeft en de oorlogen die alleen dankzij 9/11 gevoerd konden worden. Op de laatste twee pagina’s bespreken we de psychologie achter 9/11 en hoe om te gaan met leugens van deze proportie. En zoals ook bij de vorige edities, hebben we op de achterpagina een boekenpagina geplaatst, waarin we achterliggende literatuur (en ditmaal ook een aantal films) over het voetlicht brengen.

Meegewerkt aan deze krant hebben naast De Stichting 11 September vele gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers zoals Kees van der Pijl, Coen Vermeeren, Daniele Ganser, Piers Robinson, Kevin Ryan, Frank Ho, Guido Jonkers en anderen. De uitgave van deze editie van De Andere Krant, sluit perfect aan op een congres, dat de Stichting 11 September organiseert, op 22 juni in Amsterdam. Een aantal auteurs van deze krant nog dieper zullen ingaan op de gebeurtenissen en consequenties van 9/11. https://www.facebook.com/events/393014264761519/

1 gedachte over “De nieuwe ‘Andere Krant’: 911-special..!!

 1. Buitengewoon goed inituatief temidden van de inderdaad zoals een regel in dit artikel terecht aangeeft, wegkwijnende media.
  Was vroeger de Groene Amsterdammer of HP de tijd naast Trouw nog een baken in zee, zijn ze dat vandaag absoluut niet meer. Toch zijn er andere geluiden waarvan De Andere Krant er zeker een van is. Ook heb ik tijdens de vredestocht op de 9e mei met een Russische afvaardiging en de daarop aansluitende concerten van Martin Oei en Zlatoust in Musis Sacrum te Arnhem bij een boekenstand een exemplaar van het nieuwe blad Epoque kunnen kopen. Uitgegeven door een club die zich De Blauwe Tijger noemt.
  Daarin heb een heel ruim aantal artikelen gelezen met in vergelijk tot de voorgekauwde prak van de msm behoorlijk controversieel te noemen onderwerpen gelezen. De losse nummers zijn gepeperd maar een jaarabonnement komt op 59 euri met maandelijkse uitgaven.
  Ik denk een abonnement te nemen en deze met meerderen te delen.
  Als de meeste mensen in sprookjes willen blijven geloven moeten ze dat zelf maar weten.

  De vredestocht is een idee wat ontstaan is door met namen het Rusland en oost-europa instituut te Arnhem en tot doel heeft de betrekkingen en wederzijds begrip tussen mensen onderling te versterken. De eerste tocht zag een deelname van ± 150 mensen ook uit Rusland die zoals dat daar jaarlijks gebruikelijk is, foto’s meedragen van gesneuvelde vaders en opa’ die deel uitmaakten van het 1e front tegen het naar het oosten oprukkende nazileger.
  Volgens medeorganisator Rob Vellekoop was het opvallend moeilijk iets positiefs van de grond te krijgen want alles wat betrekking heeft op Rusland wordt geboycot. Toch ligt het in de bedoeling dit een jaarlijks terugkerende gebeurtenis te maken. Vooral met de wetenschap dat Rusland een offer van ongev. 20 milj. levens heeft gebracht om het Duitse leger een enorme slag toe te brengen. Dit wordt vaak in de geschiedenisboekjes vergeten en lijkt het steeds te gaan over de inzet van de VS.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.