Advertentie

5G Global Protest Day.. Doe mee in.. Amsterdam!!


Wat: Allereerst hartstikke bedankt dat je de tijd neemt om dit agendapunt te bezoeken en te bekijken. Waar het over gaat, is een broodnodig protest tegen de uitrol van het 5G-netwerk. Wist jij dat de potentiële risico’s van 5G (iga-Hertz) variëren van ernstige gezondheidseffecten tot privacyimplicaties? Zaken die bij ons de nekharen overeind doen staan. Zelfs zó heftig, dat we met een gezond verstand kunnen stellen:
‘De uitrol van 5G is compleet krankzining!’

Dit klinkt heel alarmerend, maar is letterlijk de mening van Martin L. Pall (PhD, Biochemistry & Basic Medical Sciences at Washington State University) Maar naast deze wetenschapper, zijn er duizenden wetenschappers en experts die hun zorgen openlijk uiten. Er zijn meer dan 30.000 (!) onderzoeken naar de effecten van straling. Er is een indrukwekkende verzamelstudie van het BioInitiative. Het Europees parlement en de Raad van Europa pleiten al jaren voor fors lagere limieten.

Het Europees Milieuagentschap is voor toepassing van het voorzorgsprincipe. 265 wetenschappers roepen op tot een moratorium op 5G. Wereldwijd is er niet één verzekeraar die schade door straling dekt. Hoe komt het dat hier geen gehoor aan wordt gegeven? Na wat deskresearch stuit men al gauw op de zogeheten stralingsnorm van ICNIRP.

Kijk ook eens naar US-senator Patrick Colbeck, die in dit filmpje kraakhelder uitlegt, waarom wij ons zorgen moeten maken over de komst van 5G. Alleen dit filmpje zou al aanstoot moeten geven om 5G verder te onderzoeken.

De stralingsnorm ICNIRP
De Veiligheidslimiet wordt bepaald door de ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection). De norm van ICNIRP wordt grotendeels bepaald door thermisch onderzoek en korte termijn effecten. Samengevat: ‘Een plastic hoofd gevuld met water mag niet meer dan 1 graad opwarmen in korte tijd’. Dit betekent dat er amper wordt gekeken naar effecten op genetisch (DNA) en biologisch niveau. Terwijl heel veel onderzoek aantoont dat er weldegelijk effecten zijn..!

Deze norm van ICNIRP stamt uit… 1998 en is sindsdien niet aangepast!! Deze wordt echter door heel Europa gehanteerd. In de VS wordt eenzelfde soort norm gehanteerd, maar op basis van een andere controlerende instantie, genaamd de FCC. De reputatie van de FCC is niet bepaald smetteloos..! Onlangs heeft een onderzoek van de Universiteit van Harvard deze instantie nog betiteld tot een van de meest corrupte organisaties. Een typisch gevalletje ‘de slager keurt zijn eigen vlees’. De FCC wordt door het onderzoek van Harvard zo neergezet, omdat een aantal telecom lobbyisten nu een baan hebben bij de FCC en dit de onafhankelijkheid en uitkomsten van onderzoek, minimaal uiterst discutabel maakt.

Wat voor EXTRA belasting gaat het 5G-netwerk opleveren?

Maar ook in de ICNIRP is de telecom-industrie goed vertegenwoordigd. Een goeie documentaire over deze belangenverstrengeling is ‘MICROWAVES SCIENCE AND LIES’, die je HIER kunt zien. Naast deze volslagen krankzinnige en eenzijdige normen van het ICNIRP en FCC, zijn er ook Russische normen. Deze worden in totaal in 21 landen gehanteerd. Bijzonder is dat deze normen honderd maal strenger zijn dan die van het ICNIRR; ze bestaan al meer dan veertig jaar en zijn gebaseerd op schadelijke effecten van straling die al voor 1976 bekend waren uit Russische epidemiologische studies.

Er is ook een norm uit 2012 van de officiële Oostenrijkse artsenorganisatie, OAK, om SBM-normen te gebruiken. Dat staat voor Standard der Baubiologische Messtechnik. Die normen zijn opgesteld door bouwbiologen, artsen en wetenschappers, en zijn een miljoen maal strenger dan de ICNIRP-normeringen. Hoe kan dat? Ze zijn gebaseerd op de duizenden wetenschappelijke publicaties waarin schadelijke effecten zijn aangetoond en ook ervaringen van slachtoffers zijn meegenomen.

Straling en gezondheid
Zoals al herhaaldelijk benoemd is er genoeg onderzoek wat aantoont, dat er wel degelijk negatieve gezondheidseffecten zijn. Zie hieronder een opsomming van wetenschappelijk aangetoonde gezondheidseffecten.

1. Hartritmestoornissen
2. Veranderingen in genexpressie
3. Veranderingen in metabolisme
4. Gewijzigde stamcel ontwikkeling
5. Kanker
6. Hart-en vaatziekten
7. Cognitieve stoornissen
8. DNA schade
9. Negatieve invloed op het algemeen welzijn
10. Toegenomen vrije radicalen
11. Problemen met leren en het geheugen
12. Verminderde spermakwaliteit
13. Miskramen
14. Neurologische schade
15. Obesitas en diabetes
16. Oxidatieve stress
17. Autisme
18. ADHD (attention deficit hyperactivity disorder)
19. Astma

Straling en de Natuur
De schade beperkt zich echter niet tot mensen, er is overvloedig bewijs van schade aan diverse planten, wilde dieren en laboratoriumdieren, waaronder: Bijen, vogels, kikkers, fruitvliegjes, mieren, insecten, zoogdieren, muizen en ratten. Ook op planten en bomen zijn diepe sporen van invloed aangetroffen.

5G en Privacy
5G zal het mogelijk maken om ‘SMART-Cities’ te ontwikkelen. Alles draadloos. Iedereen die een klein beetje heeft opgelet, weet nu wel dat alles wat via de computer/het internet gaat, wordt opgeslagen en geanalyseerd. Alles wat dus zg. ‘SMART’ is, wordt gebruikt om profielen van mensen te maken. Data is het nieuwe goud/olie van de toekomst. In de handen van vage corporataties en vage figuren..!  Willen wij leven in een maatschappij die wordt bepaald door de Google’s, Apple’s en Amazon’s van deze wereld? Het sociale kredietsysteem, dat nu in China getest is en actief is, wordt nu ook al in Australie (Darwin) actief ingezet. Willen wij dit ook? Big Brother die je 24-uur, 7 dagen in de week in het vizier heeft..!

Dit zijn enkele mensen (van velen) die zich uitspreken:

 • Edward Snowden Ex-NSA Analyst / Whistleblower
 • William Binney (Ex-NSATechnical Director / Whistleblower)
 • Dr. James Giordana (DARPA Neurologist/Weapens Expert)
 • Nick Begich Mind control Science Researcher and Educator schetsen alarmerende toekomst als we dit laten gebeuren.
 • Voormalig CEO van Microsoft Canada
 • Barrie Trower voormalig Britse geheime dienst (MI5) & Royal Navy Microwave Scientist /Whistleblower
 • Scientific American: ‘We Have No Reason to Believe 5G Is Safe’
 • Dr. Sharon Goldberg, an internal medicine physician & professor
 • Dr. Marin Blank Columbia University medical center: ‘We have created something that is harming us, and it is getting out of control.’
 • VN medewerker zegt”: ”5G is een aanslag op de bevolking’’
 • Dr. Devra Davis epidemiologist in Environmental Medicine
 • Dr. Olle Johansson PhD is a global authority in the field of EMF radiation and health effects

Zoals je kunt lezen zijn er een hoop indicaties die aangeven dat we voorzichtig moeten zijn met de uitrol van 5G. En dat het tijd wordt om het voorzorgprincipe toe te passen! Dit is dan ook de reden dat wij jou deze informatie aanreiken, die jij weer wilt delen wellicht in je netwerk? Als je verdere verdieping wilt over een bepaald onderwerp dan horen we het graag! We kunnen je in contact brengen met tientallen experts. Kijk evt. op deze goede website voor verdere verdieping over 5G: https://5gisnietoke.nl/ Overigens hier op deze site ook genoeg aanknopingspunten voor verdere feiten-onderbouwing.

KOM DAAROM NAAR DE 5G -MEETING!!

Waar: Amsterdam, we starten op de Dam.

Wanneer: 25 januari a.s. om 13:00 uur precies.

Website: 5Gisnietoke.nl/protest/

Advertentie