Advertentie

Bionite: Wonen, werken, slapen en reizen zonder straling..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

x

Vat op de straling/storing tijdens
wonen, werken, slapen en reizen!

x
– Bionite –

2023 © WantToKnow.nl/.be
X

In 2012 hoorden wij van WantToKnow voor het eerst over het ‘Orgonite’ en schreven er verschillende artikelen over (HIER). Orgon-energie is inmiddels niet meer weg te denken uit het leven van veel bewust levende mensen. Uit ervaringen en experimenteren blijkt dan ook vaak dat orgon-energie een bijzonder krachtige steun in de rug kan zijn, mits deze slim wordt ingezet. En hoe doe je dat slim dan?

Iemand met inzicht in de verschillende werkzaamheden van deze sterke energieën is Benjamin Adamah, van wie wij ook al (bijv. in 2014) een aantal diep interessante artikelen plaatste. Benjamin is cultuurfilosoof, energietrainer, auteur, ex-antistralingactivist én oprichter van het bedrijf ‘DOOOZz’, waarin zijn 30 jaar ervaring op dit gebied samenkomt. DOOOZz (afgeleid van het Engels voor ‘in slaap dommelen’) produceert een unieke, afgestemde variant op orgoniet: ‘Bionite’.

Dit materiaal, wat op een soortgelijke manier wordt gemaakt als orgoniet, bestaat volledig uit natuurlijk basismateriaal, afgestemd op verschillende doelen. Zelf genas Benjamin Adamah hiermee van zijn extreme elektro-hypersensitiviteit en sindsdien helpt hij bijna dagelijks mensen met stralingsklachten. Hierbij verhelpt hij vooral hun slaapproblemen, waardoor hun leven en gezondheid in iéder geval sterk verbeteren.

Wil je meer informatie over Benjamin’s onderzoek naar stralingsklachten, dan verwijzen wij je graag naar het artikel dat in oktober van 2014 schreef voor WTK. Een bijzonder grondig artikel dat het lezen zeker waard! (HIER)

* * *

x

Speciaal in deze WantToKnow-
eindejaarsaanbieding:
x
De DOOOZz City-disk (zie hierboven) t.w.v. € 20,-
Gratis bij elke bestelling vanaf € 60,- !

 * * *

Alsjeblieft:
onze WantToKnow-
Bionite’- aanbieding

x
in samenwerking met
x

 x
(geldig t/m donderdag 14 december)
X

Deze bijzondere natuurlijk Bionite-artikelen, selecteerden we in overleg met DOOOZz’s Benjamin Adamah, zodat deze sámen, één totaal beschermingspakket vormen. Van je bed, op reis naar je werk en op je werk zélf. Liefdevol per stuk met de hand vervaardigd. DOOOZz producten bestaan uit orgonzenders die zonder stroom intelligent op elektrosmog reageren, door deze in orgon (levensenergie) om te zetten en zo het klimaat in huis, op kantoor of van jouw eigen energieveld verbeteren.

DOOOZz gebruikt voor de productie bewust natuurlijke en biologische materialen. Het hoofdbestanddeel van het aldus verkregen bioniet, wordt al eeuwen gebruikt binnen bijvoorbeeld de Ayurveda. Een prachtige uitvinding én her-ontdekking, waarvan je kunt zeggen, dat er maar liefst 30 jaar studie en testwerk aan vooraf ging..!

Na veel testwerk, eerst in kennissen- en vriendenkring, sloegen de DOOOZz bioniets in als een bom. De vraag werd al snel zo groot dat Benjamin in mei 2013 besloot om DOOOZz als bedrijf te registreren en fulltime aan de productie te werken. Sindsdien zijn er veel nieuwe DOOOZz-producten bijgekomen, elk ontwikkeld in nauwe samenspraak met klanten die opzoek waren naar specifieke hulp. Inmiddels wordt DOOOZz gebruikt over de hele wereld, van de VS tot aan Australië.

Bioniet is een orgon-genererend materiaal op biologische basis met een zeer sterk orgonveld dat op natuurlijke wijze is geïnformeerd met lithotherapeutische formules. De verschillende producten zijn allemaal ontwikkeld om via een sterk orgonveld tegen de schadelijke gevolgen van microgolfstraling te beschermen, maar hebben verschillende accenten. Naar mate er meer straling is produceert een DOOOZz-product meer orgon. Het materiaal regeert dus als het ware intelligent op de situatie.

Orgon is de levensenergie zelf.
Er is veel over gepubliceerd door Wilhelm Reich, die het bestaan ervan aantoonde, alsook de vele positieve effecten op de gezondheid en het fysiek systeem. Orgon kan zichtbaar worden gemaakt met Kirlian-technologie en de technologie van Dr. Harry Oldfield. DOOOZz wordt uitsluitend met de hand vervaardigd en alleen bij bepaalde maanstanden. Dat is een cruciaal gegeven in het productieproces.

1. DOOOZz Sleep Natural Bionite
‘Sleep Natural Bionite’ is ontwikkeld als bescherming tegen straling gedurende de nacht, zodat in een stralingsvervuilde omgeving (door wifi en zendmasten) toch de natuurlijk slaap en diepe ontspanning weer bereikt kan worden. Al sinds de jaren 1970, weet men dat straling ervoor zorgt dat er slaapproblemen kunnen komen. En het harde feit dat zoveel gebruikers goed op de DOOOZz Sleep Natural reageren, onderstreept dit..!

Dit product bestaat uit twee speciaal geïnformeerde bioniet-cups die u simpelweg ’s avonds uit blik haalt en in de slaapkamer plaatst en die u ’s morgens weer in het blik terugstopt. De blikjes dienen ter bescherming van de DOOOZz-cups, die anders de hele dag blootgesteld zouden staan aan elektromagnetische straling van bijv. de WiFi van de buren..

Plaats ze niet pal naast je hoofd, maar op zo’n één tot anderhalve meter afstand en ze ze verspreid in de slaapkamer, zodat een zacht gelijkmatig beschermend veld over het bed wordt gecreëerd. Bijvoorbeeld één op een kastje en één op de vensterbank. Maar gebruik daarbij ook je gevoel en ervaar welke opstelling voor jou het meest prettig is. Staat je bed tegen een muur met de zijkant, dan kun je ook een cup naast het bed en de andere aan het voeteneinde plaatsen.

Hoogte ca. 20 cm boven neuspunthoogte in de slaappositie is ideaal, maar dit hoeft u niet zo nauw te nemen. In ieder geval zet u ze liever niet op de vloer.

 • Niet achter glas in de hete zon plaatsen of op een hete plek.
 • Geeft een sterker orgonveld af naarmate de straling hoger is en reageert intelligent op fluctuaties.
 • Op basis van natuurlijk materiaal.
 • Overdag in blik bewaren.
 • Ook heel geschikt voor mensen die nachtdiensten draaien!

Speciale aanbieding: € 75,-
(Normaal: € 85,-)

 

x

x

2. DOOOZz 24-hours
De DOOOZz ‘24-hours’ is speciaal ontwikkeld voor een continue, 24 uur per dag buffering tegen Wi-Fi en zendmaststraling in je huis of op je werkplek en het terugdringen van stralingsklachten. In tegenstelling tot de ‘Sleep Natural Bionite’, hoeft deze bionite niet te worden opgeborgen in een blik, als deze niet in gebruik is. Zo schept de bionite een continue vrije haven, die in huis perfect wordt aangevuld door de andere Bionite’s.

 • Zet de cup(s) op een vaste plek, maar niet in de zon achter glas of op een andere warme plek
 • Voor woon- en werkvertrekken en slaapkamer
 • Kan als ondersteuning bij de DOOOZz Sleep Natural Bionite worden gebruikt in zwaar stralingsbelaste slaapvertrekken.
 • Geeft een sterker orgonveld af naarmate de straling hoger is en reageert intelligent op fluctuaties.
 • Op basis van natuurlijk materiaal.

Speciale aanbieding: € 22,50
(Normaal € 27,50)

 

3. DOOOZz City Disc
De City Disc is een portable versie van de DOOOZz 24-Hours. Ontwikkeld voor bescherming tegen straling op straat, in de auto of in het openbaar vervoer. Dit om het orgon(levens)veld te versterken en zo het vermoeiende effect van de straling-tsunami en de continue afwisseling van straling intensiteit op elke vierkante meter, te bufferen.

De City Disc hoort, samen met de DOOOZz Sleep Natural en DOOOZz 24-Hours, tot demeest populaire producten. Ook veel onderwijzers die in een wifi-klas werken, gebruiken de schijf met succes om minder last van vermoeidheid, hoofdpijn en concentratiestoornissen te hebben.

De City Disc draag je in de broekzak en je kunt hem er thuis gewoon in laten zitten.

 • Op basis van natuurlijk materiaal.
 • In het bijgeleverde natuurjute zakje laten zitten.
 • Voor in broek of jaszak. Let op dat u de City Disc niet samen met een hard voorwerp (bv sleutelbos) in dezelfde zak draagt om beschadiging te voorkomen.

Speciale aanbieding: € 17,50
(Normaal € 20,-)

x
En alleen in deze WantToKnow Aanbieding:
Bij een bestelling van de complete set

Sleep Natural Bionite,
24-hours
& de City Disc

Betaal je slechts € 109,- (i.p.v. € 132,50)!
&
De DOOOZz City-disk (á € 20,-)
Gratis bij elke bestelling vanaf € 60,- !

* * *

x

“Ja, ik wil graag deze handgemaakte
Bionite’s in huis hebben!”

x
Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

Sluitingsdatum:
donderdag 14 december a.s.
om 16:00 stipt!
x
In huis tussen kerst en nieuwjaar!

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti en handelingskosten van € 7
x

Woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

 

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Een prachtig (relatie)geschenk
voor het nieuwe jaar!

x

 

Totaal: € -