Advertentie

Pleiadische her-innering..


En toen was daar ineens die mail van Thea; of ik nog wel even het boek onder de aandacht wilde brengen. ‘Een cirkel doorbroken’. “Het verkoopt goed hoor, dát bedoel ik niet, maar het past precies bij het verhaal van Tessa. Het is belangrijk dat mensen het wéten…”

Ik had al van Thea gehoord, via Herbert van Erkelens die haar heeft bijgestaan bij het schrijven van haar boek. En ’toevallig’ ben ik het boek al een hele tijd aan het lezen; want zo gaat dat bij mij met het lezen van boeken. ‘Een hele tijd’..
Maar na een paar mails, komt onderstaande tekst uit het boek naar me toe. Een artikel waardig, to say the least…! Aan jou weer om het wel of niet een plekje te geven; resoneert het met je, laat het toe. Doet het niets, let it be!

Het commentaar bij het stuk van Thea:

“Vandaag dit stuk geschreven over hoe het zo gekomen is; vogelvlucht en dan toch zoveel woorden. Sommige mensen denken dat die verbinding en herinnering uit de lucht komt vallen, maar ik weet van vele mensen dat het er altijd was. Nog ingepakt met een strik eromheen maar het was er al. Vaak weer toegedekt door de schooltijd, goed bedoelende ouders. We sliepen.

Ann, een lichtmeester van de Annunaki, een dichter, schrijver, meester-leraar,vredemaker voor hen die in duisternis leefden ( 1995 zijn ze naar het licht gekeerd) vertelde in de Pleiadische lichtstad hoe moeilijk het is en was om de slapers te doen ontwaken. Hij noemde zijn eigen volk in duisternis ‘slapers’.  Wij waren ook slapers en voor veel mensen is het een moeilijke weg om volledig te ontwaken vanwege de zwaarte van hun rugzak met ballast.

Ann heeft humor, want hij heet helemaal geen Ann.. Hij heeft een naam die wij niet uit kunnen spreken. Iemand maakte een grapje met deze naam en hij ging akkoord. Hij is er alleen en maakt deel uit van een raad die het zwaar voor de kiezen krijgt om een heel volk bij te staan in hun naar het licht gekeerde zijns-toestand, of hoe noem je dat. Ik vraag me af hoe het met hun rugzak is……….”

x

* * * * * * *

x

Pleiadische Herinnering

Thea Terlouw © 2010

x

In mijn kinderjaren tekende ik blauwe bergen, bomen en struiken in specerijen tinten en altijd twee zonnen. Twee bollen aan de hemel, groter dan wij onze zon en maan zien. Woningen van halfronde glasachtige bollen met prachtige tuinen uitkijkend over de zee. Piramides in het groen. Enorme bloemen.

Ik tekende lange dunne sierlijke mensen en hun hoofd was altijd groter dan wat ik hier waarnam in mijn omgeving. Ogen als kristallen, blauw, amberkleurig. Heilig overtuigt dat er iets niet klopte met mijn handen rolde mijn moeder liefdevol mijn dikke duimpjes in mijn kleutertijd.  Zij wist me te overtuigen dat alle mensen om ons heen vier vingers en een duim hadden en niet drie vingers.

Pleijaden, het zevengesternte, een open sterrenhoop, vanaf de Aarde.

Ik zag fijnstoffelijke bezoekers en was dan dolgelukkig, ook al kwamen ze maar even. Mijn moeder noemde het mijn droomvrienden. Met mijn vader keek ik uit het zolderraam naar de sterrengroep de Pleiaden, wijzend dat ik daar vandaan kwam. Hoe vaak zaten wij niet samen naar die sterrengroep te kijken.. Een ‘klein meisje’ en ‘een grote man’; was het niet prachtig… Want hij kwam er zelf ook vandaan bleek later in mijn leven..

Ik tekende mensen die konden vliegen, boetseerde later fijn besneden gevoelige gezichten. Spelend in de natuur waande ik mij soms even in die liefdevolle wereld waar schoonheid in de natuur en het bouwen grote prioriteit hadden. Geen vervuiling zoals wij die op aarde kennen.  Ik trok altijd naar mooie schone plekjes.

Als vierjarige aan de hand van mijn moeder door een platgebombardeerd Rotterdam lopend ( ’52) nam ik me voor dat ik daar niet kon wonen. Ik hoorde mensen schreeuwen, kinderen huilen wanneer we door de tunneltjes fietsten. Wat hing daar niet allemaal. Ik verliet al jong de stad.

Later in mijn jong volwassen leven was ik een deskundige geworden om mijn helderzien en zoveel meer over mijn sterrenthuis te verbergen. Want wat moest ik ermee? Alleen mijn vader en oom leerden mij deze dingen te koesteren. Zij waren ervan overtuigd dat het een bedoeling had, láter in mijn leven. Nu kan ik glimlachend omkijken als ik naar mijn zoektocht kijk om mijn heldervoeldendheid, helderziendheid enz. kwijt te raken. Wat een lieve mensen kwamen op mijn pad die mij zachtjes de goede kant op leidden. Meesterlijke leraren..

Toen mijn tweede kind overleed spoelde in de jaren daarna alles los wat ik zo zorgvuldig had weggestopt. Spontaan begon ik mij vorige levens te herinneren, ik schreef ze op. Doorleefde ze een transformeerde. Het begon zachtjes als een klein stroompje en werd langzamerhand tot een grote regelmatige stroom. Ik begon een nieuw leven, moest loslaten wat niet meer resoneerde en dat was goed.

Leviahnarah
Na zeven jaar was er het telepathisch contact met Leviahnarah, mijn gids en leraar. Ik had reeksen vorige incarnaties verwerkt. Zijn training, als je het zo wil noemen, maakte het allemaal zo vanzelfsprekend, zo natuurlijk als mijn ademhalen.

Ik schreef zo’n twintig hard kaft boeken vol, mijn eigen lesmateriaal. Ik zie de beelden, het is een film waar ik inzit die als grote waarheid in mij voorbij kwam. Zelfkennis is een kunst, eerlijk kijken naar jezelf en werken aan wat niet in evenwicht is. Stap voor stap. Heel ziek worden en weten waar dat vandaan komt maar ook wat ik er aan kon doen om weer volledig te helen; we dragen het allemaal in ons. Pleiadiers gaan heel anders om met ziekte of disbalans van lichaam en geest.

Natuurlijke geneeswijzen in alle geledingen werken uitstekend bij hen. Sterrenmensen, in het bijzonder de zielen die van de Pleiaden komen (lang geleden) reageren slecht op chemische medicatie, chemo en bestraling. Dat is in kringen die zich bewust zijn van hun zielen-essentie redelijk goed bekend.

Ik werkte 25 jaar aan readings en het grootste deel was voor mensen die van de Pleiaden, Arcturus en Andromeda kwamen. Dáár was ik dus voor-bestemd. Duizenden mensen heb ik een deel van hun afkomst kunnen tonen waardoor zij in het hier en nu heel sterk werden. Niet meer het buitenbeentje, de toeschouwer. Zelf voelend, sommigen in regressie. Hun waarheden leren kennen, begrijpen, inzichten verdiepen, die als puzzelstukjes  op hun plaats vielen.

Velen van hen waren academisch gevormde mensen, en al vond ik dat merkwaardig in het begin later viel dat volledig op zijn plaats. Zij vormen met elkaar in hun kracht een stevig fundament. Zoals er vele lagen als bodem werden gecreëerd in de jaren tachtig en negentig. Noodzakelijk voor het vervolg en de snelle wijze van ontwaken die we daarna waar konden nemen. Zo is er overal op aarde, door vele mensen hard gewerkt aan een prachtig plan dat zich nu aan het ontvouwen is.

Niet 1 incarnatie maar een reeks van 4 tot 6, plus delen van hun sterrenthuis werden beschreven. Dertig tot veertig A4-tjes vol. Veel werk, zoveel dat ik mezelf kwijtraakte in dit werk. Nadat ik gestopt was, mijn harde schijf was vol zou je kunnen zeggen, begon ik mezelf weer terug te vinden. Kon weer schilderen, lezen en door de natuur zwerven zonder die enorme druk van het ‘wachtende werk’. Het voelde als een afgeronde fase, werk naar een grote groep mensen.

In die jaren ‘zag’ ik zoveel van de Pleiaden en de wonderlijke landschappen, hun beeldschone kunsten en bouwwerken. Langzamerhand reeg het zich aaneen, het werd een totaal-herinnering.
Na mijn eerste boek over de sferen ‘Cyclus van leven en Dood’  en tijdens een reis naar Portugal ontmoette ik een niet aardse man, Althea. Na de gebeurtenissen daar ontplooide zich een gebied dat zo thuis was, net zo thuis als de aarde. Ik beschrijf dat in het boek ‘ Een Cirkel Doorbroken’. Herinnering aan leven op de Pleiaden werd een met de herinneringen aan mijn vorige levens op aarde, het werd tenslotte een eenheid.

Ik weet dat er vele mensen zijn die hetzelfde proces doorliepen, en ieder op de eigen wijze. Het honderdste aap effect werd langzamerhand zichtbaar. Iedere belangstellende in deze materie heeft dat kunnen volgen. Het ging snel, steeds sneller. Ik droomde van een boemeltreintje over een bergrug dat opeens in snelheid toenam, een sneltrein werd en met een rotvaart de berg afdenderde het dal in.

Al werd er zorgvuldig gewerkt aan versluiering door onzuivere berichtgeving of door hele internetsites, prachtig begonnen, later zwaar vervuild, het maakte dat we steeds meer ons onderscheidingsvermogen dienden te gebruiken. Het is niet tegen te houden, we worden massaal wakker; het zijn er meer dan wij denken, en slechts weinigen komen ermee naar buiten. Want we weten allemaal hoe deze dingen soms belachelijk worden gemaakt, gekleineerd.

Mogelijk reageren mensen vanuit diepe angst die ook zorgvuldig is gepland en geplant in films en tv series.

Maar zet nu eens een hele rij mensen neer die op aarde leven. Aziaten in verschillende fysieke vormen, Polynesiërs, Zuid Europese en Noord Europese mensen. Russen in hun verschillende vorm van dat grote continent, de Inuit. Zwarte mensen, de kleine Afrikaanse mensen, de Dogon, de Zulu’s, woestijnvolken, Arabische volken. Het zou wel leuk zijn daar eens een afbeelding van te maken. Zoveel verschillende fysieke vormen en we vinden het gewoon. Heel gewoon.

Er kwamen veel mensen met  kinderen die mijn hulp vroegen. Hun verhalen maakten dat mijn eigen ervaringen nog meer plaats kregen. Verhalen over kristallen steden, over plaatsen waar geen honger en armoede is. Nooit oorlog maar vrede. Geen geld. Mensen die geen dieren aten. Beschrijvingen van mensen die er duidelijk anders uitzien maar niet van de aarde zijn.
Een paar beschreven de kleine mensen van Andromeda. Met klein bedoelden ze onze gemiddelde lengte. Pleiadiers zijn lang. Een van hen beschreef me een vervoersysteem; GEWELDIG.

Ik heb hen geleerd zich heel goed te aarden, elke dag. De natuur in te gaan als het moeilijk werd. Eén meisje kon de realiteit en hardheid van het leven in deze tijd niet aan en pleegde op 21 jarige leeftijd suicide, al de anderen gaat het goed. Mooie sterke jonge mensen. Hoe  geweldig zou het zijn om vele verschijningsvormen van de galactische mens naast elkaar te zien..!

Hun verscheidenheid maar met het verschil dat de volken uit de lichtrijken ÉÉN zijn in hun verscheidenheid. Wanneer we ons bewust worden van hun heelheid, hun liefde en respect voor die verscheidenheid dan kan er geen angst meer zijn. Dan openen we ons massaal voor onze dierbaren in de andere dimensies en kunnen we leren hoe we in vrede en harmonie, in één groot genoeg voor ieder levend wezen, één kunnen zijn.

Thea Terlouw, September 2010

58 gedachten over “Pleiadische her-innering..

 1. Wonderlijke gebeurtenissen overkomen ons en tegelijkertijd krijgen we massaal de bons
  Ashtar en Baba-Ji hebben zich aan mij laten zien en eerlijk gezegd weet ik niet waar ik dat aan verdien.
  Hoe vaak moet ik dit Godverdomme vertellen voordat een domme lichtwerker eens gaat rellen.
  Vertel mij wat hebben we aan deze Bullshit of is het dan toch een duivelse rit????
  http://www.youtube.com/watch?v=JDLEv4k_rMw

  1. Tja? Fuck! Mens kan niet alles hebben I.Q. en E.Q. kan niet samen webben.
   Hopelijk komt er een Verschrikkelijke Ramp zo dat we tot elkaar kunnen komen in 1 kamp,
   En of jullie klotenklappers zwart geel rood of groen zijn, Elke Religie is 1 schijnfestijn.
   Wanneer worden jullie Hollandse christenhonden eens wakker? Door dat nuchtere slapen worden jullie steeds zwakker.
   Feed Your Fucking Head You ALL Are DEAD !!!!!!!
   http://www.youtube.com/watch?v=zjYs5d8TUqc

  2. @Budhy

   Ik begrijp(denk ik) wat je bedoelt,maar ik ga proberen het anders te omschrijven.

   Of je nu een vorig leven op de pleiaden hebt gewoond of where-ever,je bent WEER! gereïncarneerd.Om tot jezelf te komen is DIT leven belangrijk,zodat je aan het rad van reïncarnatie kunt ontsnappen.

   Zoiets Budhy?

  3. Heya Lianne Dat is waarschijnlijk een feit in een cosmische zekerheid.
   Doordat wij allen hier zijn heeft niemand kunnen ontsnappen van dit Aards terrein.
   Alszijnde Zeven miljard Aardse Demonen want “Engelen” heb ik hier nog niet zien wonen
   Onze “voorlopige” constante Wederkomst heeft een bepaalde overeenkomst.
   Als kleuter zat ik ook ufo’s e.d. te tekenen en ik kon vaker op Alien’s rekenen.
   Maar het slaat nog als een tang op een Varken dat ik hierover alleen op ’t-internet kan harken.
   Zet een stap buiten de deur in dit verrotte land en je struikelt over regels uit Christen bestand.
   En Als je er al over kan praten zitten softies op meditatie kussens als heilige schapen te blaten.
   Daar zakt je broek toch van Af? Zo komen we toch niet uit dit Aardse Graf!
   http://www.youtube.com/watch?v=ntzFeuiW69Q

  4. Precies Budhy en laten we Jezus zijn echte Waarheid eren,
   ons niet tot de een of andere schijnreligie laten bekeren.
   Onze ware geest laten doorschijnen,en niet langer nog wegkwijnen
   Ben blij dat ik hierover met jou op internet kan uitwijden.
   misschien ooit buiten de deur,in betere tijden.

  5. Oh lianne begin jij nu ook alweer(Want to Know?) ik kom nooit tot die inkeer/bekeer.
   Laat die jezus maar uit zijn occulte hol komen dat is iets waar jullie van dromen.
   Dan mag hij voor Mij knielen met al zijn miljoenen hielenlikkende zielen.
   Willen jullie soms Tot “Gods” koninkrijk behoren dat is iets wat ik niet zal verstoren.
   Maar kijk uit dan zitten jullie in zijn macht met de mogelijkheid dat je psychisch wordt verkracht.
   Ik ben liever in alle eigen vrijheid los van die/zijn Bazige (Schijn)heerlijkheid.
   Wanneer worden jullie zweefteven eens echt wakker? En raken eens los van die Alien stakker.
   http://www.youtube.com/watch?v=BDSu0-qDFQ8&feature=rec-LGOUT-farside_rn-2r-14-HM

  6. okke budhy ik sta overal voor open,er is volgens jouw een missing-link in geslopen.
   Jezus zou een aliën zijn? zijn waarheden staan in de bijbel, kan ik beamen, in een volledig ander refrein.
   Jij zegt het rad te willen breken,zou je me kunnen zeggen hoe je dat vanuit jouw visie hebt bekeken.

  7. Hmmm Mooi Oh oh Maar ik doe het even Zo!

   okke budhy ik sta overal voor open,er is volgens jouw een missing-link in geslopen.
   ~Juist Lieve Meid Hier heb je’m te pakken waarom zitten we hier weer met ons allen te kakken?~

   Jezus zou een aliën zijn
   ? Sorry je hebt het niet goed gelezen “God is die Alien~

   zijn waarheden staan in de bijbel,
   ~Ëen Bij Bel is nog geen Bijbel~

   kan ik beamen,
   ~Hoe Dan?~

   in een volledig ander refrein.
   ~Mijn refrein? Show me dat eens fijn?~

   Jij zegt het rad te willen breken,
   ~Hmmm! Heb ik dat letterlijk gezegd?~

   zou je me kunnen zeggen hoe je dat vanuit jouw visie hebt bekeken.
   ~Noem mij iemand die het rad heeft gebroken die in een “Heilig” boek heeft gesnoven? Daar kan niemand zeker van zijn Tenzij je een lichtgelovig bijgeloof bezit in het geheim~

   Stel dat ik Zeg dat we het rad kunnen breken door Het-(opgelegde)Geloof van je af te steken?
   Is dat dan niet het proberen nu waard? is het niet een soort laatste Troef kaart?
   Als je nagaat wat we als “Mensheid” hebben gehad? Wordt het dan niet eens tijd voor een nieuw hoodstuk als schoon blad???
   Inplaats van een religare “Pa” ook een ~MA`Als in het woord nieuw Pa-Ra-Dig-Ma- 😉
   http://www.youtube.com/watch?v=Wh-jasplGZM

  8. owkee,de aliën is god.
   Dat klopt als we spreken over diegene die beschikte over adam zijn lichamelijke en zielen lot.
   Het echte verhaal van Jezus en de schepping staat niet in de bijbel geschreven,helaas is dit niet in zijn ware gedaante gebleven.
   Ik ben niet van het dogma,maar gnostiek is mijn paradigma
   God is niet zijn naam,het Onbenoembare kent ons in ons geestes bestaan.
   De missing link is de schepping gebleken,laten we de materie van ons afschudden en onze geest niet langer laten verbleken.
   Eens waren we androgyn en was er géén dualiteit
   slechts eenheid.

  9. Heya lianne. Mooi Zo past de deksel beter op de kanne
   Maar kijk uit met de uitdrukking Androgyn dit mogen we wel eens gaan Her-Zien,
   Wat we eigenlijk van Buitenaardse oorsprong waren is met het topje van ons Vermogen NIET te verklaren.
   De 2 sexe’s is in het algemeen een uiting van een buitenaards creatie aanpassend tot’t Aards systeem.
   ~Toen/Daar~ bestaat “sexe” Niet, dat is “Nu/Daar” pas onstaan Na het Aards Verdriet.
   Om voorzichtig weder te driften om onze oerbron te Herlichten.
   Met Hierbij een filmpje van een kennis van mij.
   http://www.youtube.com/watch?v=A8sV8SrWLWw

  1. Lieve Janee,

   Jouw liefde voor iedereen voelt altijd warm.
   Voor mij is het niet mogelijk om alleen maar liefde te zien, dan zou ik me volledig moeten terugtrekken uit de maatschappij en dat is een utopie.
   Voor mij is vergeving nog steeds het sleutelwoord,hoe moeilijk het soms ook is.

   Wat betreft de sterren…..
   Het universum is door Sophia geschapen,het was een vergissing.Ze heeft het gedaan zonder medeweten van haar wederhelft en zonder toestemming van het Al.
   Jaldabaoth is degene die zij meester heeft gemaakt over dit universum.Jaldabaoth is de jaloerse god,hij heeft de eerste mens geschapen de mens met een ziel maar zonder geest.
   Onze ziel en ons lichaam zijn de creaties van de demiurg,maar onze geest is ons ingeblazen door Sophia met medeweten van het Al.
   http://www.youtube.com/watch?v=bVb0lAw5ZyE

  2. Heya JaNee zit je te twijfelen Ja of Nee?
   Wat is dat L-O-V-E- Guru Nanak Lijkt op Anak Naraka
   l.o.v.e.?=Lompe Onzinnige Vaderlijke Esoterie
   Waarschijnlijk of zeker een onderdrukkende Ma-Terie (als in Moeder terra)
   Ik ben liever als papa en Opa mijn eigen autoritaire Pagan-Pa
   Er is of was nog nooit een “Guru” geweest waar ik buigend naar feest.
   Alles wat zich Christen Waant heeft zich uit het paganisme begaand.!!!
   http://www.youtube.com/watch?v=CKVIRIH6j0Y ;-)Enjoy

  3. Hallo Lianne,
   Onze ware aard is goddelijk en is Liefde.
   In de oudtestamentische traditie schiep God de gehele kosmos op 1 enkel tijdstip.
   De gnostiek heeft een geheel andere scheppingsmythe. In de gnostiek wordt de wereld op ieder moment nieuw geschapen .

   @ Budhy lang leve de verscheidenheid

   Ik lees op dit moment een boek van Robert Adams de stilte van het hart .
   Als je ontwaken op gang komt verandert de wereld niet je ziet haar alleen anders.
   Het eindige kan het Oneindige niet bevatten

  4. Boeken moet je niet lezen maar schrijven of anders van afblijven.
   En schrijf ze dan uit jezelf dan waardeer je je eigen 11
   Maar zulke malloten als Marco Messing of Deepak cobra doe hen maar ook niet na.
   Die lezen er 100 onthouden de Heleboel en schrijven over wat blijft in hun gevoel.
   Hoe bedoel je Kolder in de Hollandse polder.
   http://www.youtube.com/watch?v=LoAMCqskcP0

 2. Niemand hier met een beetje astronomische kennis?
  De open sterrenhoop pleyaden bestaat uit zeer jonge O en B-sterren die zeer heet zijn en in slechts enkele miljoenen jaren opbranden.
  Veel te kort om een zonnestelsel met levensvatbare planeten te ontwikkelen laat staan een intelligente beschaving.Ter vergelijking; onze zon is al ruim 4,5 miljard jaar oud.

  1. Bijzonder John. Als ze zó ver weg liggen, is het wel bizar, dat we met onze Aardse maatstaven het e.e.a. als ‘universeel’ benoemen. M.a.w. wij weten dus van een stelsel dan 125 lichtjaren o.i.d. van ons vandaan ligt, de hoed én de rand.. (alleen de rand kan ik me nog voorstellen..)

   Je hebt gelijk natuurlijk met jouw opmerkingen, maar is er dan geen leven mogelijk..? Of is er dan volgens jou en Aardse maatstaven geen leven mogelijk..? Weet je wat over die ‘enkele miljoenen jaren’…??! Vreemde redeneertrant bespeur ik. Maar dat is subjectief hoor, trek je er niet teveel van aan.
   Weet je overigens iets over de afstand van de mogelijke planeten tot die ‘jonge sterren’.. Zijn ze er, zijn er nog andere ‘zonnen’ dan die we kunnen zien..?
   Misschien gewoon melden dat het allemaal relatief is… 🙄 Jouw en mijn mening, de ‘Aardse’ maatstaven.. Want weten wij álles dan..? Dus ‘volgens mij’ is een mooie toevoeging, toch?

 3. Daarom is de aarde zo’n geweldig experiment geweest van allerlei soorten buitenaardse vormen van levende wezens die hier een plkje huisvesten.

  De pracht van alle creaties, soorten dieren, mensen, insecten en de hele plantenwereld die op elkaar is afgestemd als een louter kwantumfeest laat een diepe indruk achter voor velen die zich verdiepen voor alles wat leeft in liefde en harmonie.

  Tis net of er een grote groep wezens bezig zijn geweest met creaties te maken die als beginbasis de optiek van een standaardmodel zijn maar enkel lieftallige verfraaien en verbeteringen hebben mee gekregen dan de andere creatie, allen ten grondslag met een bepaalde visie van inzichten.

  Eigenlijk is buiten aldat geld op Aarde, hebzucht, macht en overlevings drang, de mooiste plek van samen zijn die vol met levensenergie verstoken zit, iedereen op deze planeet onder vindt het behalve als je zo afgestompt bent in je kracht door inhoudloze mensen die zich graag voor doen als pseudowetenschappers aka iemand die denkt alles te weten.

  Het terug voelen van de bron de oorsprong de plaats waar we allen vandaan komen is verschillend, het is onze roots die we graag willen herinneren en in standhouden, zoveel mogelijk als dat kan.

  We verbinden ons met deze energie punten en dat maakt niet uit hoe oud dat sterrenstelsel ook is, we zijn daar een onderdeel van en hebben in onze ziel de radiocodering zitten van die ster waar we op mee resoneren.

  Nu proberen we tenmidden van alles wat daar niet bij stilstaat onze eigen weg in te formuleren en te vinden en alles wat er altijd al was weer op ons in laten werken daar het experiment aarde weer tot ons toe te nemen en onze vinger ten hemel rijzend als ET – HOME! te wijzen.

  Per aspera ad astra.
  http://www.youtube.com/watch?v=bMAGwMAXTpU&feature=related

 4. De pleiadische Herinnering Her-inneren, Her-innerd de Her-innering in de innerlijke Ring.
  Deze Ring is een Cirkel zo rond als een Mandala wat GodsMens betekent als in Man-d’Allah.
  De pleyaden bestaan uit 7 hoofdSterren die zich in deze mandala’s opensperren.
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lte0uh79ER8J:www.niburu.nl/forum/viewtopic.php%3Ff%3D37%26t%3D24439+budhymann+mandala&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl&client=firefox-a

  1. Doe maar eens de groeten van mij aan Anton en Richard, dat is bijna het zelfde als Scotty en Pickard!

  2. Ja heh heh Je gelooft die Bullshit toch zelf zeker niet?
   Ik speel gewoon met woorden maar geen zweefteef die dat zo ziet
   En ik maak toch zeker zelf wat uit wat ik met rust laat? punt uit !
   Nog effuh en ik roep Satan op om jouw te besmijten met een zak drop!
   Hier? Pak AaN!!! Dan mag je even door de Hel gaan
   http://www.youtube.com/watch?v=EGxFREdBM64

  3. Ver-Schrik-lijk wat een muziek hiervan wordt toch iedereen Mu-Ziek
   Mij heeft niets nog uit mijn vrolijkheid gekregen, Zelfs de Demonen Alien’s worden van mij verlegen.
   Dit is geen Grap of gein maar een Re-Al-i,t,E-it Zo Subtiel en Fijn.
   Hier deel-2 van die kennis van mij Die kouwe satans muziek maakt mij niet blij.
   http://www.youtube.com/watch?v=jYvs88SfqSo

 5. Het volgende wat u te lezen krijgt zijn de gezegden van een Bodhisattva. Onthouden en opgeschreven door een disciple Bikkhu. De lezer of lezers worden gesalueerd met “namaste”.
  Leuk hoor, herinneringen van grijzjes die hun hoofkwartier hebben in de Pleiaden. Maar wat doet men er verder mee in dit leven? Leidt het tot spirituele bevrijding? Of een eindeloos gezever of ze wel bestaan of niet? We hebben geen aliens nodig om te laten weten hoe mooi het leven is. Ook niet of ze daarom de aarde gebouwd hebben. Daar komen we toch niet achter. Het gaat om de geest die voor eeuwig is.
  Pleiadische herrinneringen voegt niet zoveel toe aan de geest van Thea Terlouw. Of aan andere mensen.
  Ook al denkt ze dat wel. Morgen is er weer een dag. Een dag met allemaal andere dingen aan ons hoofd. En toch willen we allemaal de de bevrijding of het geluk beleven. Maar het is wel weer een dag dichter bij de dood.
  Morgen kan ze overreden worden door een truck. Haar ledematen verspreid over de motorkappen van andere auto’s. Hersenen verspreid overal. Andere getraumatiseers en familieleden ontroostbaar. En dit ook nog eens karma vanuit een vorig levens zijnd. Maar dat is het leven. En wij maken ons druk om Pleiaden en andere poespas op planeet aarde. Leven is pijn lijden. Maar dat beleven we pas als we echt wat verliezen in het leven. En komen we erachter hoe gehecht we zijn aan dingen of mensen. Terwijl we weten dat er een einde aan komt. En we ze nooit meer terug zullen zien.
  Spiritualitieit is de manier om uit deze pijnlijke cyclus te ontsnappen. Wellicht kunnen alien contacten ons leren meer spirituallitiet te beleven. Maar daar is dan ook alles mee gezegt. Verder moeten we het voor onszelf hier op aarde zien op te lossen. Laat de Pleiadische herinnenring maar mooi verder een herinnering.

  Mensen beschrijven vaak alleen de mooie herinneringen. Tuurlijk is dat meer te beleven omdat ze gelukkig willen zijn. Je hoort ze nooit zeggen dat ze in een vorig leven een serie- kinderverkrachter zijn geweesd. Net als dat degene zelf vanuit een vorig leven zelf de veroorzaker is geweesd dat die een auto-ongeluk krijgt. Waarbij zijn hersenen over andere mensen wordt gesplat.
  Geen leuke weerspeigeling he? Maar het leven is hard en pijnlijk. Vele wijze spirittuele lessen zijn hard en confronterend. Mensen uit hun illusie halend. Een mevrouw vertelde me een keer dat ze lezingen van een boeddhistische monnik had mee gemaakt. Waarbij mensen huilend weg liepen.
  That’s the spirit boy! No pian no gain! Groeten aan de Pleiaden.

  Ohm mani padme hum.
  Ohm tare tutare tare.
  Siddhi.
  Ohm shanti”

  1. Een lijfspreuk in mijn gezin: ‘Het leven is lijden en laten we het dus zo leuk mogelijk doen!’

   Mijn ervaring met het zien en herbeleven van vorige levens is helend voor mijzelf. Inzien waar je gevoelens vandaan komen en hoe het te verwerken. Mijn gaven heb ik gekregen voor mijzelf, om mijn leven hier op aarde te kunnen dealen, te leren, te ontwikkelen etc etc.

   Mijn mening, je bent op aarde gekomen om aards te leven/ te leren. Waarom dan bijvoorbeeld uittreden enzo. Aards leven is al zo moeilijk, maar als het je lukt om het zo aangenaam mogelijk voor je zelf te maken. Wauw, dat je zo sterk bent, zo krachtig. Dan wordt het leven een cadeautje, een cadeautje met ups en downs, ja want licht heeft donker nodig.

   Je hebt 1 zekerheid in dit leven, dat je weer terug naar huis gaat als je overlijdt. Koester Moeder Aarde, koester je eigen aardse leven en geniet, leer en deel je ervaringen, zodat wij allemaal kunnen groeien.

   XXX

  2. Mooi Anneke. Ik heb geleerd dat het veel én/én is, in plaats van óf/óf.. Beide zaken kunnen, Aards én spiritueel. Misschien een spiritueel Aards leven… 🙄

  3. Eenheid is in ons. Eenheid met onszelf, de aarde, de kosmos.
   Wat na ons leven komt is reeds aanwezig in alles.

   Alleen het verstand wil splijten, hier is de duivel, die wil splijten in goed en kwaad, licht en duister, eerlijk en oneerlijk.

   Iets wat slecht lijkt geeft soms een positieve draai ergens aan en zo kan het ook andersom zijn. Wij zijn niet zo slim.

   Pieker maar niet, het komt toch anders.

  4. Ja GuidoJ, een spiritueel aards leven. Een balans tussen boven en beneden. Een levenstaak.

   En Martijn, ik geloof niet in de duivel, ik geloof in keuzes. Elke seconde van de dag heb je de keuze, kies ik voor wit, zwart of grijs… Elke daad heeft een reden, als alles in keuzes bijvoorbeeld wit is, dan leert niemand meer iets. Dan kabbelen we allemaal voort, wat schieten we daarmee op? Begrijp me goed, nooit iets doen ten nadele van iemand anders!!! Je krijgt het 3 x terug. Maar wel dingen uitproberen, ga eens met je billen bloot, zie wat er gebeurt en leer en leef dus.

   Ik ben in de gelukkige omstandigheden dat ik door mijn gaven heb mogen kennis maken met verschillende zielen. 1 voorbeeld wil ik met jullie delen. Een ziel die zijn laatste leven hier op aarde een crimineel was en dan ook een echte. Zijn ik en zijn familie eerst, de rest was niet belangrijk. Elke keuze die hij maakte was voor profijt (financieel+ macht) voor hemzelf en zijn familie. Als we het dus over goed en kwaad hebben, was hij het kwaad. Zijn keuzes waren zwart…
   Maar ik heb gezien wat een ongelooflijke mooie ziel/engel hij is. Zo sterk, zo warm, zo liefdevol… Spijt over het leven dat hij geleefd heeft, zijn keuzes… ja, dat heeft hij! Maar is hij nu de duivel, het slechte… nee, zijn keuzes waren slecht. Ik zou willen dat ik je kon laten zien en voelen hoe mooi en liefdevol hij nu is…

   Zijn familie die nog op aarde is, maakt nu andere keuzes, elke dag leren ze de juiste keuzes te maken. Maar dat geldt voor iedereen, jouw keuze, jouw waarheid, jouw leven.

   Ha Martijn… “pieker maar niet, het komt toch anders”, ja, als het anders gaat dan gaat het anders en dat is ook goed. Volg je gevoel, luister naar je lichaam. Eerst je hart laten spreken en dan met je verstand het uitvoeren.

   XXX

  5. Anneke,

   Het is net zoals je al aangeeft. Wat is goed en wat is slecht.
   Het is maar hoe je kijkt. In feite kun je er niets van zeggen.
   Je hart maakt zulke keuzes niet. Natuurlijk ga je dingen uit de weg en zoek je andere dingen op. Vanuit je gevoel maak je vaak betere keuzes dan met je verstand.

   Ik probeer alleen maar aan te geven dat we ons verstand niet zijn maar moeten gebruiken, als heel handig gereedschap, net als deze computer die mij in staat stelt met jullie in discussie te gaan.

  6. hai Martijn,

   een computer waarvan we de software zelf hebben geschreven, alleen weten we niet alles meer, daar is het hart voor.

   XXX

  1. hai Lianne,

   Heb wiki ff gekopieerd:

   Karma is een begrip uit het hindoeïsme en het boeddhisme, dat letterlijk vertaald wordt als ‘handeling’, ‘actie’ of ‘daad’. In het dagelijks gebruik bedoelt men er vaak mee dat alles wat we doen, denken of zeggen weer bij ons terug komt. Karma gaat dan over zowel de daad als over het gevolg dat uit die daad voortkomt. Strikt genomen echter, verwijst karma alleen maar naar het verrichten van daden, niet naar de gevolgen van die daden. Het gevolg van een daad wordt ‘vipāka’ genoemd.

   Karma en haar gevolg wordt gezien als een natuurlijk principe, een wet van “actie en reactie”. Er is dus geen God aan het werk die straft of beloont. Een goede daad heeft van nature gunstige gevolgen voor degene die de handeling verricht, en slechte daden hebben van nature slechte en onplezierige gevolgen.

   In de religies die van reïncarnatie uitgaan (boeddhisme, hindoeïsme, jainisme) strekt het begrip karma zich uit over het huidige en alle vroegere en latere levens. Het resultaat van de daden die men nú doet, kan in dít leven óf in een volgend leven terugkomen. Hetgeen ons overkomt is het resultaat van een actie die we in het huidige of een vorig leven uitgevoerd hebben, en we zijn in staat om nieuwe daden te verrichten die het resultaat van oude daden beïnvloedt. Ieder individu is door zijn daden zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leven, vreugde en pijn. Slechte daden (slecht karma) houden de cyclus van geboorte, ouderdom en dood in stand. Het doel van religie is bevrijding (nirvana) uit die gevaarlijke cyclus (samsara).

   Voor de duidelijkheid, bovenstaande dus van wiki.
   Hier worden 2 soorten karma uitgelegd, allebei zijn waar. ik geloof dus in karma, maar ik weet dat je elke dag je karma kan veranderen. met elke keuze die je maakt. Doe slecht en je krijgt het 3 x terug. maar ik ben ook heel dankbaar voor de slechte momenten, het zijn de leermomenten.

   bijvoorbeeld; er is iemand waar je je heel erg aan ergert, je vind haar/zijn doen en laten absoluut niet leuk, het irriteert je mateloos. HA, dit is een kado, diegene geeft je een kado, diegene leert je iets te weten te komen over jezelf. het is zelfs mogelijk dat diegene met jou de afspraak heeft gemaakt, dit jou te leren. diegene geeft je dus iets heel kostbaars, tijd van haar/zijn leven. Wauw, zo kijk je toch heel anders de wereld in, zo veranderen diegenen die je wil mijden, toch in je grootste… ja vrienden eigenlijk.

   we komen allemaal terug op aarde in ‘clusters’, diegene waarvan we hielden in vorige levens, maar ook diegene waar we een slechte verhouding/ervaring mee hadden. we zijn allen één, als je dat diep tot je laat doordringen… echt allen één… de ander loslaten om zijn/haar lessen te laten leren. maar bedenk dat die ander, wat diegene hier op aarde ook aan het doen is, net zo mooi is als je zelf bent.

   dus karma, ja, maar elke seconde van je leven heb jij zelf de keuze; hoe nu verder…

   XXX

  2. Hoi Anneke,

   Mijn overtuiging is dat we in onze ware geest,dus niet lichamelijk of op zielsniveau,één zijn.
   Mijn lichaam is het aardse voertuig,mijn ziel ervaart de vele levens (reincarneert) en is het voertuig van mijn geest.
   Volgens de gnostiek zijn het de krachten die, als ze iets van zichzelf in jouw ziel herkennen (jaloezie,haat,etc,)bepalen dat jij nog een rondje mag mee draaien in het rad.
   De tweede vorm van karma,die m.i. overeenkomt met de gnostiek, is voor mijn gevoel een oneerlijk systeem.Als ik in een leven een slechte rol moet/wil? spelen creeër ik karma,wat betekent dat ik weer zal reïncarneren in dit aardse `paradijs`

   begrijp me niet verkeerd,ik wil je visie/gevoel niet ondermijnen,maar hoe zit het dan met die engel?
   Zijn daden waren slecht,maar jij hebt hem gezien als een krachtige, liefdevolle engel.Hij heeft zij rol goed gespeeld? Zijn er dus wezens/zielen of zelfs clusters vrij van karma?
   Dat zou voor mij bevestigen dat vergeving aan jezelf en je medemensen dus de essentie is van (misschien) het laatste(niet vrijwillige) leven wat je leeft.
   Door vergeving creeër je geen karma,je speelt je rol,je voelt compassie,je bewaakt je spirituele integriteit.
   Is dit de manier hoe we verder gaan?

  3. Lieve Lianne,

   hier volgt mijn mening en weet dat ik ieder geloof respecteer. Als iemand door zijn geloof het leven aankan, helemaal top!!!

   Ja heel veel mensen, heel veel clusters zijn karma vrij. momenteel zijn er al heel veel mensen (en er komen er nog meer) die niet eens een beschermengel bij zich hebben. niet nodig, ze zijn engelmensen.

   ja wij zijn hier met zijn allen een spelletje aan het spelen. een complexe spel, maar toch een spel. Vergeving is een van de sleutels, vergeef jezelf (eerst)en anderen, het maakt het leven veel gemakkelijker. De mooie engel/ziel had ook zijn lessen te leren (noem jij dat karma?) en hij heeft keuzes gemaakt die, toen hij eenmaal overgegaan was, niet de juiste waren. maar zijn ziel is niet slecht, of hij nog een keertje ‘moet’… zijn keus!

   Vrije keuze is heel belangrijk voor iedere ziel/mens, zowel boven als beneden. je hebt altijd zelf het heft in handen, jij beslist of je weer wil incarneren. niets geeft jou de opdracht dit te MOETEN doen. jij zegt dit of dat wil ik leren en vraagt dan hulp van anderen om het te bewerkstelligen. je kiest zelf vrijwillig voor het leven op aarde. er zijn ook andere planeten waar je naartoe kan gaan voor je lessen. maar moeder aarde is de laatste, de zwaarste. iedereen die hier nu is, is ongelooflijk sterk en krachtig. dat moet wel, anders red je het hier niet. wij zijn de sterksten van de sterken. Bekijk de video’s van Little Grandmother, zij legt het zo mooi uit, vooral haar you tube video(geeft ze antwoord op vragen) vindt ik duidelijk.

   dus karma in de zin van blijven vast zitten, want het zij zo, van hogerhand opgelegt… Nee, ik heb gekozen en ja dat doet AU. kies bewust om het anders te gaan doen en vraag hulp aan je Engel en zet de 1e stap, die is het moeilijkst, maar daarna gaat het heel snel en veel makkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

   XXX

  4. Tussen Gnostiek en het boeddhisme / hindoeïsme zit een heel brede sloot, en heel veel verschil, de kern van alles is de kern van alle geloven en godsdiensten die de aarde tot op heden ooit gekend heeft. Alleen de toedracht van de verschillende volg structuren pakken heel anders uit.

   Karma komt uit de de Aziatische wereld vandaan en heeft geen onderkomen in het gevolg van het christendom, de diepere werking ervan is niet zomaar even afbreekbaar omdat je het gelijk kan breken op een andere godsdienst of geloofs overtuiging.

   Het is het ondergaan dat Karma zelfs verpakt zit in de heilie Koran en veel meer andere godsdiensten die het zelfde symboliseren las zie wat de oude Egyptenaren dat ook weerleggen op hun prachtige muurschilderingen van het hieroglyphenschrift.

   Overal is karma te herkennen tot de aboriginals in Australie aan toe, ook dharma is hier aan toe te voegen, het zijn de levens lessen die je leert ervaart en kan delen, als je ze inlost en weer kan loslaten mag je het verwerkte dharma noemen.

   Karma is niets meer dan de hobbels en de kuilen die je op je weg tegen komt in het leven, de ene is makkelijker dan de andere, en het bestaan ervan is niet uit te sluiten want Karmaloos op aarde zijn, is nog veel harder dan wat gekozen stukjes die je op je levenspad hebt liggen.

   Ik wil graag alle vormen van godsdiensten in me hebben, de kennis van alles te willen proeven en die delen met elkaar tot het beseffen dat wat er rond speelt op aarde en er buiten sinds de mens bestaat, dan enkel 1 overtuiging te moeten kiezen.

   Voor het alles willen zijn, heb je toch aardig wat levens nodig hierop aarde om alle vormen tot jezelf te kunnen nemen, de ziel heer en meester over de stof te laten zijn.

   Dan pas kom je in de buurt wat liefde heet.

  5. Lianne jij vooral hebt altijd helemaal gelijk, dat wist je toch ?! of niet soms !?

   Je bent en blijft een schatje, hoe je het wend of keert…

  6. Hoe je het ook wendt of keert,jij ook Paul.
   Alleen moet je géén dingen roepen waarvan ik weet dat het onzin is.
   Xcuse me for living.

  7. Ik roep niks, wat ik weet dat dingen ook anders kunnen zijn en nog leuker dat is voor iedereen weer anders dan anders.

   Snap je en dat is natuurlijk weer een andere kant van het verhaal.

  8. @Paul
   Soms heeft een verhaal geen andere kant Paul,dan is het zoals het is.
   Als jij zegt dat er een groot verschil zit tussen boedhisme en gnostiek,haak ik daar op in,want er zijn meer raakvlakken dan hiaten.

  9. @ Lianne

   Grappig, als je mij al niet wilt snappen en zo vreemd kort door de bocht bent, heb je eerder te maken met een miscommunicatie, je probeert mij ervan te getuigen dat jij enkel de waarheid predikt en ik de enige echte loser ben, hahaha.

   Als je gnostisch zo bent in gesteld en denkt alles op een rijtje heb staan waar ben je dan zo naief steeds in je commetaar ?!

   Genostisch gezien doen mensen die zo ver zijn dat helemaal niet die zijn nu eenmaal met heel andere dingen bezig dan foto’s(c) door te geven en met een uit gesproken ondertoon bewind voert.

   Daarom geef ik Buddhy eens gelijk er zit duidelijke verschil in beide kanten en dat niet alleen in alles zit verschil, alles heeft meerdere kanten van het verhaal en dat is maar goed ook want twijfelen daar over mag dan een groot voordeel zijn.

   http://www.youtube.com/watch?v=D0_wsVzpkx0

  10. @Paul
   Bovenstaand zie je dat ik een dialoog had met Anneke, waarin ik schrijf dat mijns inziens! De gnostiek raakvlakken heeft met de tweede vorm van karma , daarop schrijf jij met een duidelijk standpunt (miscommunicatie?of reageer je zonder eerst het voorgaande te lezen?)dat Ik er helemaal naast zit want tussen gnostiek en boeddhisme zit een sloot/heel veel verschil. Ik reageer daarop en ik moet toegeven dat had ik anders kunnen doen. Ik trek dan ook maar de conclusie dat je reactie; altijd gelijk willen hebben , prediken , jou afspiegelen als loser, naïef en kort door de bocht zijn,een bewind voeren en niet gnostisch denken veroorzaakt is door de zin ` het evangelie van Paulus met de rode neus` .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.