Advertentie

Orgonite: krachtig-natuurlijke energie, gratis voor iedereen!


x

‘Orgone’ via Orgonites:

krachtig-natuurlijke energie, gratis voor iedereen!

2012 © WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Dit artikel gaat over het opzienbarende Orgonite-spektakel… Toen we er onlangs voor het eerst van hoorden, de blokjes en blokken ‘Orgonite’ zagen, waarmee de speciale ‘Orgon-energie’ wordt geactiveerd, waren er behoorlijk wat vragen bij ons. Maar al gauw, na het verrichten van een degelijk stuk desk-research, bleek dat we hier een uitzonderlijk fenomeen bij de hand hebben! Waarom komt deze informatie nu pas onder ogen..? Laten we ons eerst eens verdiepen in de feitelijke vraag, wat ‘Orgonite’ is en wie het bedacht. Orgonite kan worden gemaakt in elke simpele gewenste vorm, van sieraad tot binnenhuis kunstwerk.

Orgon, Orgonite en Dr. Wilhelm Reich
Een simpele mix van kunsthars, aluminium- en kopervijlsel, kristallen en metaaldraad, zijn in staat om de Orgonite-technologie in gang te zetten. Deze uiterst simpele technoligie, is door Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957), psycho-analyst en in dit opzicht Sigmund Freud’s tijdgenoot, bedacht; hij kwam op het idee om de levensenergie ‘Orgon’ te stimuleren en te bundelen op één bepaalde plaats, door het gebruik van diverse hulpmiddelen.

Reich besteedde hier nogal wat tijd aan. In verschillende culturen spreken we over ‘Orgone’ als ‘chi’, ‘prana’, ‘ki’ of ‘mana’.Hij ontdekte dat deze energie werd vastgehouden door ORGANISCHE materialen, die in de Orgonite worden gerepressenteerd door het hars, maar vooral door de edelstenen en kristallen. Daarnaast ontdekte hij dat deze Orgon-energie werd gereflecteerd door metalen. In de Orgonite worden deze metalen gerepresenteerd door aluminium- en koper.

Op 6 Juli 1953 deed Dr. Wilhelm Reich een experiment in de buurt van zijn woonplaats Maine, op verzoek van een boer, die zijn hulp ingeroepen had om regen te genereren met een apparaat dat Reich had ontwikkeld; de boer was namelijk radeloos over de verwoestende maar vooral aanhoudende droogte, die Maine teisterde. Maar Reich beloofde dat hij binnen 24 uur voor regen zou zorgen..! En dr. Wilhelm Reich hield woord, het ging regenen binnen de 24 uur die hij had voorzegd. Reich had voor het eerst een apparaat gebruikt dat we een ‘Cloudbuster’ zouden gaan noemen. Dr. William Reich stond met dit experiment voorbeeld voor de hitsong ‘Cloudbusting’ van Kate Bush in de jaren 1980. In de videoclip van deze song speelde acteur Donald Sutherland een rol. Maar deze clip was dus gebaseerd op een ware gebeurtenis.

De sokkels van de huidige ‘cloudbusters’ hebben het vermogen om de negatieve, aangetrokken Orgone te muteren in positieve Orgone. Daarmee is het bouwsel dus feitelijk ‘Orgonite’ geworden.

Dit apparaat werd de meest bekende en de meest indrukwekkende uitvinding die Wilhelm Reich had gedaan, rondom het fenomeen Orgone. Hoewel hijzelf het de ‘Cloudbuster’ dus noemde, zou je het feitelijk meer een ‘harmonisator’ kunnen noemen. Deze uitvinding bestond eruit dat een aantal metalen (meestal koper) pijpen met stromend water verbonden dienen te zijn. Hierdoor kun je het zg. ‘dodelijke, negatieve orgone’ (DOR) uit de lucht verwijderen en dit in het stromende water laten ‘weglekken’. Maar de ‘cloudbuster’ van Reich was nog niet in staat om de DOR te transformeren in positief of OR. Maar de ‘harmonisator’ cloudbusters van tegenwoordig zijn dus WEL in staat de DOR te transformeren, door de sokkel waarin de pijpen zijn vastgezet. (foto) De pijpen trekken dus de DOR uit de lucht, waarna het blok waarin de pijpen staan opgesteld, de Orgonite, zorgt voor transformatie van de DOR.

Arrestatie en gevangenneming
Direct ná het experiment werd Dr. Wilhelm Reich gearresteerd door de FDA, de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit voor het ‘experimenteren met Orgon-energie’..  Reich’s claim dat deze energie de mensheid kon helpen om kanker te genezen, door middel van zijn uitvinding, de ‘Orgon-stapelaar’ was waarschijnlijk ook de reden dat hij moest verdwijnen. De Amerikaanse overheid vernietigde zijn machines en verbrandde zijn boeken..! En Dr. Wilhelm Reich stierf op 3 November 1957 in een gevangenis van Lewisburgh..!

In zijn testament bepaalde Reich dat zijn ongepubliceerd werk pas in het jaar 2007 geopenbaard zou mogen worden en tot die tijd diende te worden geheim gehouden. 50 Jaar ná zijn dood zou de mensheid, zoals hij het verwoordde: ‘pas klaar zijn voor zijn concepten’.. Nou daar staan we dan met z’n allen, wat gaan we doen met deze kennis..? Ga je hem ook gebruiken? Als je naar de positieve ervaringen van iedere gebruiker luistert, dan dus beter vandaag dan morgen!! Hier een 3 kwartier durende documentaire waarin het werk van Dr. Wilhelm Reich wordt gepresenteerd.

X

x

Het vervolg van Reich’s ontdekkingen
Ondanks het feit dat de Amerikaanse overheid Reich’s vindingen vernietigde en veel van zijn studiewerk verbrandde, zoals dat bij Nicola Tesla het geval was, begin 1900, zo bleef er veel over de Orgone-experimenten bewaard, vooral doordat het proces relatief simpel is.

In 1986 hebben wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland, de resultaten gepubliceerd van een blind onderzoek, waarin duidelijk naar voren kwam, dat een verblijf van 30 minuten in een Orgone-accumulator in constante, positief psychische-fysiologisch effecten sorteerde, die niet werden waargenomen bij de controle-groep. Deze controlegroep nam plaats in een identieke kist die in de wanden alleen fiberglas bevatte, dus zonder de staalwol die nodig is om de Orgone te ‘vangen’. De conclusie van het onderzoek was dan ook, dat het positieve effect dat Dr. Reich in zijn tests had aangetoond, feitelijk bestaat.

Diagram van de werking van de Orgonite-kisten die Wilhelm Reich bedacht voor het stimuleren van de levensenergie van het menselijk lichaam.

Dr. Wilhelm Reich’s werk werd in de zestiger jaren voortgezet door verschillende Russische wetenschappers zoals Dr. Nikolai Kozyrev en ook zij bewezen wetenschappelijk de aanwezigheid van deze onzichtbare energievorm om ons heen.  Kozyrev’s werk was echter geheim tot de val van de Sovjet Unie in 1991. Verder onderzoek verricht door wetenschappers die in de voetsporen traden van Reich en Kozyrev hebben de Westerse wetenschap langzaam aan gedwongen uiteindelijk officieel het concept van een universele en onzichtbare energie te accepteren. Orgone wordt in deze kringen weleens ‘zwarte materie’ genoemd, of ‘vacuüm flux’ of ‘nulpunt-energie’.

Dr. Reich had vastgesteld dat als hij verschillende lagen fiberglas (een organisch materiaal) en staalwol (een anorganisch materiaal) op elkaar stapelde, dat hij daarmee Orgone/etherische-energie aantrok, van zowel de levensbevordelijke positieve vorm (welke Reich ‘OR of POR’ noemde) als de schadelijke negatieve etherische energie (‘deadly orgone of DOR’).
Vervolgens zorgt de Orgonite, het apparaat dat deze vormen van Orgone aantrekt, voor een transformatie van de negatieve Orgone en bekrachtiging van de positieve Orgone. Reich maakte grote kisten, genaamd accumulators of Oracs, waarbij hij de eenvoudige lagen techniek gebruikte. Hij was in staat om zijn patiënten van verschillende klachten af te helpen, door hun in die kisten gedurende een bepaalde tijd te laten plaatsnemen.

Orgonite, de apparaten die Orgone cumuleren
In 2000 ontdekte het echtpaar Don en Carol Croft, dat zij door het mengen van polyesterhars (organisch) met metalen spaanders (anorganisch) en deze vervolgens te gieten in kleine mallen, hetzelfde resultaat verkregen als de accumulators die dr. Wilhelm Reich in zijn experimenten. Carol Croft zag het belang van hun vinding en mede door haar gave om energie te zien, stopte ze een klein kwartskristal in het mengsel, waardoor de werking sterk toenam. Kwartskristallen hebben de eigenschap om etherische-energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. Maar ze doen dit vooral op een coherente manier, waardoor ze in de Orgonite-blokken en – blokjes de opgewekte POR, positieve Orgone-energie, versterken op een eenduidige wijze.
Feitelijk waren deze twee mensen de uitvinders van de ‘apparaatjes’ die de Orgone-energie bewerken tot positieve bronnen van levenskracht. De kleine turbo’s blijken een sensatie voor veel mensen..

In het schema links hierboven, zie je hoe simpel deze orgonite-versterkers werken. Deze  kleine orgonite-blokjes zijn tegenwoordig eenvoudig overal te koop voor redelijke prijzen. Maar het is vrij eenvoudig om ze zelf ook te maken.

Op deze wijze zijn de Orgonite-blokjes een uiterst significante verbetering van Reich’s vroegere werk met Orgon-versterkers. De door Reich vervaardigde ‘Oracs’ trekken ook negatieve, zelfs dodelijke Orgon-energie aan, naast de positieve. Daarbij deden deze ‘Oracs’ niets om de negatieve Orgone om te zetten naar een voordelige vorm, wat Orgonite dus continue en vanuit haar wezenlijke opzet WEL doet. Orgonite wordt in vele vormen gemaakt van kunsthars met metalen en kristallen. De vorm van de Orgonite is feitelijk niet heel essentieel, maar heeft wel zijn eigen vorm van uitstraling. Een stevige Orgonite kan een heel huis opschonen van negatieve energie! Elke vorm voldoet daarbij, waarbij je kunt uitgaan van ‘hoe groter, des te werkt ie!’.. De cone-vormen zijn prachtig om in huis te plaatsen.

Kleine muffin-achtige modellen van Orgonite zijn ideaal om in je broekzak mee te dragen, of op andere plaatsen van je lichaam te plaatsen. Bijvoorbeeld dáár waar je klachten hebt. Een kleine Orgonite zal bijdragen tot het versterken van je energieveld en daarmee van je lichamelijke en geestelijke welzijn, zo zijn de ervaringen van mensen die er mee werken en een positief gemoed is daarbij niet één van de onbelangrijkste zaken..! Belangrijk is dat deze Orgonites in staat zijn om schadelijke, etherische delen van elektro-magnetische velden te neutraliseren en te keren naar positiviteit. Dus alle huiselijke storingen door bijv. computers, draadloze telefoons, mobiele telefoons, draadloze spelcomputers, magnetronovens, etc. kunnen met de Orgonites worden getransformeerd!

Een simpele ‘Orgonite’. Een blokje van kunsthars dat is gevuld met metaalkrullen.

Don en Carol Croft hebben, nadat ze gemerkt hebben wat de effecten waren om van ‘DOR’ weer ‘OR’ te maken, van negativiteit dus weer positiviteit, kleine vormen van Orgonite gelegd bij alle bronnen van ‘DOR’ in hun directe omgeving. Er trad een intens reinigende en helende werking van de omgeving op. Zij hebben hierover gepubliceerd en hun lezers aangemoedigd hetzelfde te doen in hun eigen omgeving. Dit is door vele duizenden mensen gedaan en wordt nog steeds gedaan over de hele wereld, en jij kunt hierop geen uitzondering zijn! Een van de véle succesvolle voorbeelden van goed gedocumenteerd gebruik van kleine Orgonite-blokjes vind je hieronder.

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtenvormen transformeert.

Orgone, orgonite en het menselijk lichaam.
Ons lichaam heeft een uiterst verfijnde energiestructuur, die we kennen via de omschrijving van bijvoorbeeld de chakra’s, de ‘wielen van licht’ waar ‘Chakra’ in het Sanskriet voor staat. Ook aan acupunctuur kunnen we zien dat deze helingmethode werkt op de energiebanen van ons energetische lichaam. De chakra’s, de energieknooppunten in ons lichaam, transformeren en geleiden energie door ons fysieke lichaam. Deze stroom houdt ons lichaam niet alleen lévend, maar vooral ook gezond!

Maar wanneer een mens wordt of is blootgesteld aan trauma’s, fysiek, psychisch, emotioneel, spiritueel, dan zal het lichaam daar vaak met angst op gereageerd hebben. Het gevolg is een verkramping van het energie-systeem, vaak op één specifieke plaats in het lichaam. Meestal houdt het lichaam deze contractie/verkramping vast, omdat het niet weet dat de traumatische ervaring voorbij is.. Maar deze contractie veroorzaakt wel stuwing van de natuurlijke energetische stroom in ons lichaam. Hierdoor ontstaat een verstoorde balans en verzwakking van het hele systeem. Ziekte krijgt de kans om zich te manifesteren in het lichaam. Een mens kan door dit proces dus onbewust een soort energie-prop creëren die de vrije stroom van energie doet stagneren of zelfs helemaal doet stoppen.

Feitelijk kun je het vergelijken met het harnas van een ridder..!  Het harnas beschermt de ridder tegen mogelijke (verdere) aanvallen,  maar lekker soepel gaat het allemaal niet meer, als je –zoals gebeurde- als ridder zelfs op je paard getakeld dient te worden..

De angsten die zorgden voor de trauma’s, vinden hun oorsprong dus in het verleden, maar ze werken dus keihard (vaak letterlijk) door in het heden. Het ‘harnas’ is een natuurlijk gecreëerde structuur in het energetische lichaam, maar het is stijf en blokkeert een ‘vrije stroom’. Dit trauma kan een klein plekje zijn in het lichaam, maar het is ook mogelijk dat de traumatische ervaring dusdanig groot was, dat deze zelfs het hele lichaam blokkeert..!

Maar het probleem is dus feitelijk in alle gevallen gelijk. Het harnas beperkt de vrije ‘beweging’ van energie. Als een dam of dammetje in de rivier, die de rivier (gedeeltelijk) afsluit. In die gebieden waar geen verse energie meer kan vloeien, wordt een klimaat geschapen voor ziekte. Uiteindelijk zal deze ‘ziekte’ ervoor zorgen dat het lichaam sterft. Dat is wat Dr. Wilhelm Reich benoemde met de beperkte doorvoer van energie via DOR, Deadly Orgone Energy.

Maar Orgonite is in staat deze DOR te transformeren. Reich ontdekte dat ALLE metalen in staat zijn om Orgone aan te trekken, zowel positieve als negatieve Orgone. Maar metalen laten ook ONMIDDELLIJK deze energie weer los. In een orgonite zitten daarom duizenden kleine metaaldeeltjes die Orgone (OR) als DOR aantrekken en deze ook onmiddellijk weer loslaten. Maar al die metaaldeeltjes wisselen dus ook naar ELKAAR deze Orgone uit, waardoor deze als het ware wordt gevangen. Maar dit gebeurt ook zó vaak, dat het dodelijk DOR, als het ware wordt LOSGESCHUDT..!! Hierdoor wordt het weer neutrale Orgone, vrije vloeiende energie. En de metalen pijpen in de ‘Cloudbusters’ zijn er slechts om te zuigende kracht te vegroten om OR en DOR binnen te halen.

Het dragen van een Orgonite of er een in je huis hebben is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geharnaste energievelden worden schoongemaakt! En natuurlijk hangt het effect van deze Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je gepantserde energieblokkades. Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, waardoor het lijkt alsof er niets gebeurt! Maar het WERKT ALTIJD!

Ook wanneer je in een omgeving werkt die een boel negatieve energie bevat, zoals kantoorgebouwen die vaak rigide, strak en levenloos zijn.. Maar zelfs als het gaat om mensen in je buurt die je niet mogen en je zelfs negatieve emoties sturen en/of er veel technische apparatuur is, vooral elektrische gevoed, die schadelijke energie uitstralen.

In relatie tot deze technische apparaten, dien je te beseffen dat deze elektro-magnetische golven twee delen hebben; de fysieke elektromagnetische energie die we meten met een Hertz-meter EN het etherische deel van de golf, die we vaak scalair noemen of een ‘staande golf’.  Deze scalaire golven in elektromagnetische smog, vernietigen de levenskrachtenergie van biologische wezens, zoals mens, dier en planten.

Volgens sommige fysici is Orgonite in staat om deze scalaire golven te transformeren naar een frequentie die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan indeze richtgin en het is werkelijk schandalig dat overheden niet meer interesse tonen in deze wijze van ‘genezen’, maar op het gebied van gezondheidszorg, feitelijk bezig zijn om te dweilen met de kraan open

Het is duidelijk dat Orgonite een positief effect heeft op het menselijke lichaam, zowel in fysieke zin als in energetische zin. Levensenergie die vrij kan vloeien creëert geluksgevoelens, balans en harmonie. Maar op het moment dat deze energie wordt gelimiteerd, onderdrukt, beteugelt of iets dergelijks, dan treedt onbalans op; deze zorgt voor disharmonie en gevoelens van ongelukkig zijn. Er heeft zich een gepantserde structuur gevormd. Omdat alles in het universum levend is en bewust, gaat dit opgesloten energetische veld een bewustzijn krijgen en een ‘eigen leven’ leiden en zoals alles in het universum wil het overléven..! Het zijn sjamanen die deze velden kunnen zien in je aura als donkere energievelden. Ze verschijnen voor de innerlijke ogen’ van de sjamaan als een levende entiteit, een parasiet als het ware, geassocieerd met het trauma dat deze mens in het verleden heeft meegemaakt.

Gepantserde energiestructuren kunnen ook ontstaan door fysieke, traumatische gebeurtenissen, zoals een gewelddadige dood of langdurig emotioneel misbruik in huis. Deze negatieve energiestructuren kunnen heel lang om iemand heen hangen. Wanneer een energetisch middel, zoals de Orgonite, wordt geplaatst, zal dit onmiddellijk effect hebben op dit veld en/of velden.
Volgens sommige mensen zijn Orgonites ook in staat om negatieve entiteiten te verdrijven uit het huis. Deze worden over het algemeen gekarakteriseerd door hun streven om hun wil op te willen leggen aan de bewoners van een huis. Dit kunnen deze bewustzijnsvormen doen, doordat ze bijvoorbeeld boosheid bij zich dragen, of door hun wil om de bewoners van een huis te controleren. Vaak leven ze ook op de energie van de levende bewoners van een huis, mens en dier.
Dit zijn allemaal vormen van beperkte, gepantserde energieën die aanwezig zijn in deze entiteiten. En natuurlijk willen zij blijven bestaan op de subtiele niveau’s waar ze aanwezig zijn en hebben ze daardoor de pest in apparaten als de Orgonites, die hun ‘bewapening’ onklaar maakt.

Ervaringen
Het is dus noodzakelijk dat we in harmonie met de natuur gaan leven, want alleen al onze intentie om onze wil op te leggen, creëert respectloosheid en disharmonie.  De cloudbuster van Dr. Wilhelm Reich is feitelijk totaal anders dan de huidige ‘chembusters’, omdat de laatste een basis hebben van Orgonite, dat dus de DOR, de negatieve Orgone neutraliseert. Bij de ‘cloudbuster’ van Reich in het jaar 1953 was dit NIET het geval..! Een ‘Orgonite’ is feitelijk een stukje kunsthars, met metaalkrullen en kristal of kristalletjes. Het object is in staat om onze leefomgeving langzaam maar zeker ten goede te veranderen..!

Het is natuurlijk vaak een subjectieve observatie maar veel mensen voeleen, ná het plaatsen van de Orgonites, dat de lucht ‘lichter’ wordt, meer geladen met vitale energie. Sommige groentes en planten die de jaren daarvóór slecht floreerden, komen nu ineen in hun kracht te staan. Oogsten worden groter dan ze waren zónder Orgonite..! Veel mensen die gevoelig zijn voor energetische sferen, melden dat een plaatsing van een ‘Orgonite’ een enorme positieve ‘kick’ geeft aan de omgeving waar ze geplaatst zijn/worden. Over het algemeen wordt melding gemaakt van een sterke, positieve verandering in de energie rondom het huis/kantoor.

Mensen die ‘nare’ buren hebben, maken melding van een verbeterde situatie, zelfs in het gedrag van deze buren; agressief en/of onsympathiek gedrag verdwijnt.. Mensen die gewend zijn om met kristallen te werken, spreken over het kalmerende gevoel dat ze krijgen, wanneer ze een Orgonite in de handen hebben (gehad). Veel van de waarnemingen zijn terug te voeren op de claim van de Orgonite-gebruikers, dat Orgonites in staat zijn de negatieve of DOR-energieën ten positieve te keren. Dus niet neutraliseren, maar volledig te keren. Hier zijn enkele ervaringen die we van internet haalden. Het blijkt keer op keer dat het aanwezig zijn van een positief (!) Orgone-veld, verbazingwekkende effecten kan hebben op het welzijn van mens en natuur.

* “Onlangs kocht ik een Orgonite-amulet van deze website . Nadat ik dit amulet 2,3 dag had gedragen, verdwenen enorme eeltplekken die ik onder mijn voeten had. Ik heb al zo’n 12 jaar last van deze eelt-ontwikkeling, maar niets werkte om deze plekken te ‘genezen’. Ik heb eelt-therapieën geprobeerd, die je bij drogist en apotheek kunt halen, zelfs laser-therapie geprobeerd, maar niets hielp. Mijn dokter zei dat het bijzonder grote eeltgroei was; zoiets had hij nog niet vaak gezien. (Link HIER)

* “Ik heb geëxperimenteerd met verschillende Orgonite-stukken; deze gebruikte ik ook bij Reiki-zelfbehandeling; zowel zónder als met de blokjes Orgonite. Met de Orgonite-blokjes was het héél duidelijk een veel krachtiger ervaring dan zónder. Mijn behandelingen die ik later met mijn cliënten deed, waren ook veel krachtiger.
Ik ontdekte bij mezelf, dat mijn eigen helderheid en gecentreerdheid duidelijk was versterkt. Ik kreeg ook meer levendiger dromen! Er werd door mij zelfs healing-werk uitgevoerd in mijn dromen; dit had ik nog nooit voorheen gedaan..! (HIER de link)

* “Begin 2008 hadden we een huis onderzocht waar veel negativiteit hing, inclusief de waarschijnlijke aanwezigheid van een poltergeist. De eigenaar vroeg ons of we hem konden helpen, nádat duidelijk was dat er inderdaad sprake was van veel en intense negativiteit in het betreffende huis. Ik stelde voor om deze ‘heilige handgranaten’ te proberen om te kijken wat voor effect deze zouden hebben. Hoewel het huis zo’n 12 meter lang was, en dit Orgonites een bereik zouden hebben van maar 10 meter, kwamen er de volgende dag al berichten van de bewoners van het huis, dat de activiteiten sterk tot helemaal waren afgenomen, zodra we deze apparaatjes hadden geplaatst. Dit is inmiddels 6 maanden geleden en deze activiteiten zijn nooit meer waargenomen door de bewoners.”  (HIER de link)

Een van de vele indrukwekkende verhalen rondom de werking!

Mark Bennet is een gerespecteerd journalist en fotograaf. Hij ontving in Februari 2008 via de post een grote doos Orgonite van een vriend. Mark Bennet vond het verhaal van zijn vriend intrigerend en besteedde flink wat tijd aan het effect van deze klomp hars met ingegoten kristallen en metalen op de groei van planten. Hij vond verschillende websites waarin melding werd gemaakt van de groei van groentetuinen met behulp van Orgonite. Het resultaat bleek verbluffend: in tegenstelling tot de controlegroep bleek de oogst in sterk contrast te staan met de oogst van het land dat met Orgonite was ‘bewerkt’.

Een mooie Orgonite, gemaakt met verschillende metalen en edelsteentjes. Veel mensen maken deze kleine juweeltjes zelf en beleven zo al plezier aan de Orgonites..

Maar Mark had behoefte aan zijn eigen bewijs; hij begon met een simpele kiemtest met Alfalfa-kiemen onder invloed van Orgonite en een controlegroep waar Orgonite niet werd toegepast. De tests werden herhaald en metingen werden gedaan, teneinde fouten uit te sluiten. Het bleek dat de Orgonite een 3-voudig krachtige groei van de Alfalfa-kiemen had veroorzaakt. Vervolgens vond Mark Bennet het tijd om vrienden die in het bezit waren van tuinen en volkstuinen, van Orgonite te voorzien.

Zijn vriend M.Rogers uit Shoreham had de bollen Orgonite gebruikt om een aantal buitenlandse vruchtplanten, die het maar niet wilden doen in zijn kas, zoals druiven en gojo-bessen te ‘ondersteunen’. Zijn reactie: “De gewassen zijn nu aan het tieren en ik was werkelijk verbluft over de grootte van de oogst, vergeleken met de vorige seizoenen. Terwijl andere planten, waar geen Orgonite gebruikt was, aan hun retour bezig waren, aan het einde van het seizoen, daar bleken de Orgonite-geholpen planten nog volop in kracht te staan!”

Een andere vriend, P. Barker uit Brighton gebruikte Orgonite om zijn snijbiet te hulp te schieten. Deze groeiden de vorige seizoenen té hard vanuit de snelle ontkieming op de tuinaarde. Barker was rigoureus met zijn methode: hij maakte twee bedden in zijn volkstuin, waarvan één met Orgonite en de andere zónder. Beide groentebedden werden biologisch behandeld, geen onkruidverdelgingsmiddelen en geen kunstmest werd gebruikt.

Zijn commentaar: “In het begin was ik lichtelijk verbaasd over de verschillen in de beide gewassen. In de bedden stonden verschillende wortelgewassen. Pastinaak, en verschillende snijbietsoorten en ook vroege worteltjes. Het tuinbed met de Orgonite-blokjes in de hoeken, produceerde een behoorlijk hogere oogst, dan de bedden zonder de blokjes. Uiteindelijk had ik zoveel oogst, dat ik veel weg gaf, het was gewoon téveel voor mijn gezin alleen.. En het mooiste van alles vond ik de oogst van de zelf-gezaaide tomaten, tussen de bedden in. Normaal lukt het je absoluut niet, in ons klimaat, om buiten tomaten te kweken, maar dit bleek een onverwachte bonus..!”

Kijk naar deze ruwe video-opname van het resultaat (gefilmd in de herfst van 2008).

Tot slot

Een video met diverse facetten van het werk van Dr. Wilhelm Reich onder de loupe. Het bekijken ook meer dan waard!

x

x


229 gedachten over “Orgonite: krachtig-natuurlijke energie, gratis voor iedereen!

 1. Als je healig zoekt voor jezelf of voor en geliefde, Google dan eens met de trefwoorden “energy Ten Boer”of “energy Veldhoven”. De sites van de twee adressen komen als eerste zichtbaar. De ontwikkeling van de technieken van Reiche en Tesla hebben niet stil gestaan!In tegendeel!

  Namasté
  Incy

 2. Even een warme aanvulling voor dit zalig makend artikel, Guido heeft weer zijn uiterste best gedaan, geweldig werk:

  Stuff They Don’t Want You To Know Wilhelm Reich and Orgone Energy:
  http://www.youtube.com/watch?v=99d062U3Vxg&feature=related

  Orgonite, Orgone effects on the Human Aura:
  http://www.youtube.com/watch?v=3v6tsMjLNXY&feature=related

  Deprogramming Crystals:
  http://www.youtube.com/watch?v=wy_opWZtEqA&feature=related

  Orgonite 1/7 What it does and how to make it yourself:
  http://www.youtube.com/watch?v=xkeNeNaABNo&feature=related

  1. Ook even een complimentje van mijn kant Guido , dat je er in zo’n korte tijd zo’n fantastisch compleet artikel van hebt gemaakt . Uiteraard heeft het jou ook verrijkt , maar door dit te delen wordt iedereen rijker . Heb ik het niet over geld btw .

 3. Steengoed artikel! Dankjewel, Guido.
  Alle versnipperde info op een heldere manier bij elkaar gebracht. Er staan voor mij ook nieuwe zaken in, nl. hoe orgonite je gezondheid gunstig beïnvloedt. Ik zag het positieve effect van orgonite vooral als ‘een gezond lichaam door een gezonde geest en leefomgeving’. Maar het blijkt nu dat orgonite ook rechtstreeks inwerkt op het fysieke lichaam.
  Dit artikel en de links in de commentaren hebben alleszins als resultaat dat ik mijn orgonite ‘collectie’ met hernieude interesse bekijk en verder ga pluizen naar diverse toepassingsmogelijkheden.

 4. Zat zo te denken : het is bekend dat je je kristallen kan opladen door een tijdje in te graven, of in de zon, maan te zetten enz. Zou dan een chembuster die ‘stilgevallen’ is, opgeladen kunnen worden door in de grond in te graven?
  Weet iemand onder de lezers of orgonite zonder risico op uitslag op de blote huid gedragen kan/mag worden?
  Ik ben nl. op zoek naar een orgonite hanger. Alleen bij de Orgone giftshop krijg je info over formaat en de kristallen die erin zitten en hun specifieke werking. Atelier Casa maakt er ook mooie, doch zonder enige info wat samenstelling en formaat betreft.

  1. Ik weet alleen dat bepaalde kristallen wel en niet kunnen werken bij iemand, niet elk kristal wat je gebruikt is zomaar te gebruiken. Gezien dat elke kristal zijn eigen frequentie trilling heeft is het wol volgens mij een opgave om er iets uit te pikken wat werkelijk bij jou en je omgeving past. Maakt niet hoeveel liefde je er ook in stopt en hoe mooi het eruit komt te zien, het gaat er immers om dat de frequentie functioneel is. Daarom lijkt het mij handig eerst er achter te zien komen welke kristallen het beste bij jou en de rest van het gezin inclusief omgeving passen, dan een chembuster te bestellen of zelf te maken voor een verbeterd effect. Zelfde verhaal met edelstenen, voordat je ze koopt wil je ze eerst voelen en kijken of ze wil in trilling bij je passen en dat is dus voor iedereen weer anders. Idem voor orgonite…

  2. @ Anelle,
   In alle hangers van CaSa zit de standaard orgonite mix. De hangers zijn voorzien van een laklaagje, waardoor ze tegen water kunnen en bij de meeste mensen geen uitslag veroorzaken. Als je echt geen risico wilt lopen kun je naar een tube kijken dit is omhuld met glas. Soms doen we er extra kristallen in ter decoratie, maar dat verschilt per hanger.

  3. @Paul & Co
   Chembusters heb ik al. Ik zoek nu een hanger om rechtstreeks op het lichaam te dragen.
   Maar ik bedacht het volgende : als basis een universeel kristal als bergkristal en daarrond een Ea-achtige opbouw. Ttz. een donut van bv. bergkristal omwikkeld met bladgoud, zilver- en koperdraad…
   Wie denkt er met mij mee ?

  4. @Candia
   Kan je ook iets vertellen over het formaat van een ronde hanger en de tube-hanger ?
   Diameter & dikte, of lengte en dikte.

  5. @ Anelle

   Maar dat bedoel ik ook, heb al eerder iets los gelaten dat ik een staaf van Horus had, welke je vast kunt houden. (frequentie straling is erg belangrijk) Na 10 minuten was het net of je in de lift stond 64 verdiepingen de grond in. Pure orgonite op je lijf wordt je kots misselijk van en op al je chakra’s. Van mij mag je het op je lichaam gaan dragen, maar van velen die er al over gesproken heb hebben het exact zelfde ervaren. Tis een heel heftig ervaring.
   Maar goed ‘wie ben ik nou?’, veel succes er in ieder geval mee als je het dragen wilt. (sla een goed advies maar in de wind)

  6. @ Paul
   Ben je niet te hard van stapel gelopen met je wand of horus? Ik denk niet dat ik mij daar ooit aan zou wagen. Ben nogal voorzichtig met kristallen en koop enkel die waartoe ik mij aangetrokken voel.
   Een donut van bergkristal zal alleszins minder heftig aanvoelen als je staaf.
   Ik zou voor bergkristal of rozenkwarts kiezen omdat die een zachte energie geven.
   Ik zit gewoon op een piste te broeden, net omdat ik een afkeer heb van de kunststof waarmee men de orgonite maakt. Met chembusters maak je vooral mentaal kontakt, maar met orgonite om op je lichaam te dragen, zelfs in je zak, ligt dat wel anders. Vandaar ook mijn enthoesiamse voor de ‘vondst’ van Ea, om enkel kristal en nobele metalen te gebruiken. Ook hij moet niks hebben van die toxische harsen.
   @ Candia
   Dank. 🙂

 5. Omdat ik het intellectuele erfgoed van deze bijzondere man serieus wil nemen en ik niet snap waarom zijn oorspronkelijke ideeen zijn losgelaten heb ik toch 2 belangrijke vragen of opmerkingen.

  Het Fiberglas (in het plaatje in het artikel) is toch geen organische stof? In het filmpje is duidelijk dat Reich katoen gebruikt afgewisseld met metaal. Het organische katoen absorbeert energie en geeft dat af aan het anorganische metaal, dat de energie reflecteert. Door diverse lagen wordt de energie in de box verdubbeld.

  En voor mij heel opmerkelijk: waarom is het idee van de “orgonbox” losgelaten? Bij meting was gebleken dat de energie IN de box hoger was dan daarbuiten.
  Hoe kunnen de piramides en andere gefabriceerde stenen dan voor hetzelfde effect zorgen? Heeft iemand al eens een orgonbox nagemaakt?

  1. En nog even een aanvulling op bovenstaande.
   Don en Carol Croft, hebben Reich zijn enorm wetenschappelijke werk eventjes om zeep geholpen door polyesterhars te gebruiken wat volgens mij geen organische stof is maar gewoon een kunststof, waarbij je een masker op moet doen om het te gieten, zodat je geen schadelijke dampen binnenkrijgt!

  2. Bedankt Nachtuil…

   Aan jou hebben we tenminste nog wat, goed doorgrond er over nagedacht gelukkig. Jah de meesten mensen zijn te impulsief en nemen alles maar gelijk aan voor zoete koek, het beheersen van orgonite is de volgende fase van dat doe je maar niet zo even. Daar zijn al heel veel mensen mee bezig ter onderzoek alvorens men de 100% oplossing heeft gevonden. Het gieten geeft al problemen, kristallen en onderdelen gaan verschuiven, lucht bellen enz enz. En dan is het doei met je duurzaam besteden materiaal. Daarom altijd oor voor mensen die ze gebouwd hebben en er tal van problemen eerst mee hebben ondervonden dat zijn meestal de kenners bij uitstek, dan een site waar alles ff zomaar te koop is. Komt wel meer bij kijken…

  3. Het gebruik van Epoxy is niet zonder gezondheidsrisico. Zeker één op de vijf verwerkers ontwikkelt een allergie als de epoxy nog niet volledig is uitgehard. Bekende allergische reacties zijn eczeem, roodheid en zwellingen. Daarnaast zijn de verharders bijtend en kunnen brandwonden veroorzaken. De dampen die vrijkomen tijdens de verwerking kunnen schadelijk zijn voor de luchtwegen en ogen. Hierdoor kunnen een luchtwegallergie, ademhalingsproblemen of astma ontstaan. De oplosmiddelen kunnen blijvende schade toebrengen aan het zenuwstelsel, lever, nieren en hersenen. ( wiki )
   Ik zit daar ook nog mee , het idee was in me opgekomen om laagjes vijlsel af te wisselen met laagjes houtsnippers en dan het geheel af te gieten met portlandcement .
   Decoratiewaarde zal wel wat minder zijn , maar wel het oude concept .

  4. @ nachtuil
   Ook een box zoals door reich gemaakt zit in de planning met een paar toevoegsels, namelijk kleiner formaat en slechts een container voor het water dat gebruikt gaat worden in de buster zelf. En idd kunsthars lijkt mij nou ook niet bepaald een organische materie.
   @ cozmic
   Ik herb gelezen dat de energie die een buster genereert niet door beton heen kan dringen . Nou weet ik niet of dat vanwege de wapening is ( kooi van faraday) of dat het de cement factor zelf is , maar ik ga er gevoelsmatig vanuit dat het ,het cement is. Dan is afgieten met portland niet zo’n strak plan zeg maar. Ik heb wel al een site gezien van iemand die het geheel afgiet met gietgips. Wel ben ik bezig te kijken naar berkenteer met hennepvezels ,als je daar schepen mee kunt breeuwen is het wellicht ook een manier om alle zaken te binden.

  5. Heb van middag even de kristal bundeltjes bekeken die ik vorig jaar in de bomen had gehangen. 1 daarvan wordt ( bij de snel groeiende knotwilg) al langzaam aan door de boom opgenomen. Mocht dat nu een bundeltje in de voorgestelde samenstelling voor orgonite zijn, dan stel ik me zo voor dat de boom het organische deel voor zijn/ haar rekening kan nemen. Zou ik wel mega tof vinden, een “levende” cloud/chem/whatever buster.

  6. Overigens gebruik ik als organische component schapenwol zo van het weiland hooguit even ontdaan van aanwezige meststoffen . 🙂

  7. Wow @Marcel W ik ben heel benieuwd naar de echte box van Reich, wat fantastisch dat je dat gaat doen, hou je ons op de hoogte?

   @cozmic, ik zat aan glas te denken, dat lijkt me een natuurlijker stof dan dat epoxy, (kunsthars verbinding). Glas bestaat uit natuurlijke mineralen zoals silica. Bij http://www.keramikos.eu/ in Haarlem kun je kunstwerken maken van glas, ze hebben zover ik weet ook een oven waarin je glas kunt smelten.

   Don & Carol Croft noemen Karl Welz als zijnde de uitvinder van Orgonite, dat is jaren later dan Wilhelm Reich, http://www.orgon.org/nederlands/c_karlwelz.html Ik heb het gevoel dat veel mensen een slaatje slaan uit al het werk dat Reich heeft gedaan. Reich heeft het uiteindelijk met de dood moeten bekopen. Ik voel een sterke drive om deze man en zijn werk in ere te houden, met name omdat hij in zijn tijd onbegrepen was en grote offers heeft gebracht, in de grootte van Nikola Tesla zeg maar.
   Ook heeft hij op therapeutisch werk een erfgoed nagelaten, wie zich met lichaamswerk bezig houdt kent vast wel de “sleutels van Reich” namelijk adem, beweging en geluid, om emoties te transformeren. De beste man was zijn tijd ver vooruit en heeft zijn leven gewijdt aan zijn missie, groot respect!!

  8. @ nacht uil
   Ik zal mijn vorderingen hier laten weten eventueel met een verwijzing naar een joetjoepje (als me dat lukt) i.e.g. zal ik steeds laten horen hoever het staat

  9. @ nachtuil
   Hier is een docu over Wilhelm Reich’s leven. Dus niet alleen het orgon maar ook de rest. Er komen verschillende mensen aan woord uit verschillende landen die engels praten, verder is het in het duits, maar werkelijk buiten gewoon interessant en boeiend. Ook voor de liefhebbers van geschiedenis en filosofie, politiek en vooral psychologie/therapie.
   Gewoon kijken! http://www.youtube.com/watch?v=mop2YAxLGl8

   Te zien zijn o.a. dit:
   Reich schrijft in een brief aan zijn vriend A.S. Neill (engelse pedagoog, antiautoritaire opvoeding) die het moeilijk vindt om zijn onderzoek wetenschappelijk te begrijpen o.a.
   ‘Bij de bio-fysica of orgon-fysica (die er in die zin toen nog niet bestonden) gaat het niet om geloof of niet-geloof maar het is een zaak van observatie en ervaring’

   vanaf 57min.
   zie je een therapeut die de ‘orgon-kast’ laat zien. Hij legt uit, dat het om een houten stellage gaat, met houten platen die uit dubbele lagen staalwol en gewone schapenwol bestaan. Het een is elektrisch geleidend het andere elektrisch isolerend.

   vanaf 1uur6min
   zie je Dr.med. Finn S.Andersen uit Denemarken die het kanker-therapie-centrum ‘Humlegarden’ in Humleback leidt. Hij legt uit hoe hij patiënten met orgon behandelt.

   Dit zijn stukjes uit het geheel, het is de moeite waard om te kijken vooral als je in zijn gehele werk en in de persoon Reich geïnteresseerd bent.

   Er wordt niets over orgonite verteld, maar hierover zijn er weer andere informatiebronnen 🙂

   Reich was een heel bijzondere mens!

  10. @monika Dank je wel, ik ga het zeker bekijken (heb deze week gelukkig vakantie 🙂
   En ook op de site van Wilhelm Reich Infant trust kun je een groot deel van zijn publicaties en boeken lezen. Als je het boek aanklikt kun je in het engels onderaan de pagina de .pdf dowloaden.

   Grappig, ik had altijd al een bepaald gevoel voor deze man, zijn verhaal en zijn erfgoed (en ook het groot onrecht dat hem is aangedaan en waar ik natuurlijk niet tegen kan) en nu wordt het aangewakkerd om hier meer van te weten.
   Ik ga denk ik ook een orgonkast maken, je kunt natuurlijk ook een gewone oude kledingkast met aluminiumfolie en katoen bekleden, zo moeilijk is het niet om zo’n kast te maken….jippie!!

   Zie de site m.b.t. zijn boeken:

   http://www.wilhelmreichtrust.org/american_odyssey.html

  11. @ nachtuil…ook dank je wel.
   Heb hier sinds kort ‘listen, little man’ in het duits liggen…leest iets prettiger. Maar hij heeft sinds hij in de VS leedfe alleen in het engels gepubliceerd…dus veel boeken zijn in het engels.. Alles daarvoor in het duits. En wat er nog van over is. Ach, het komt mijn engels te goede 😉

  12. Waxine-orgonite :
   Een idee van Benjamin Adamah, auteur van de boeken “Nulpunt Revolutie” een baanbreker over Tachyonenergie en “Nulpunt Psychologie – Handleiding voor de ecologie van de ziel” over de massapsychologie van de ‘Matrix’ en hoe eraan te ontsnappen.
   Werkwijze :
   1. Paraffine van waxinelichtjes of bijenwas en een bol glazen schaaltje van enkele mm kleiner dan 5,4 cm (Feng shui maat voor positieve energie)
   2. Dit schaaltje met zelfgedraaide mini-springveertjes van ong. 1 cm van zowel verkoperd als verzinkt staaldraad vullen. Je kan ong. 10 cm draaien en dan verknippen.
   3. Een 10-tal kleine bergkristallen (liefst gepolijst) van 0,5 tot 1,5 cm en 3 à 4 stukjes rozekwarts + ev. wat brokjes zoiziet-rubeniet. Je kan ev. in het midden nog een bergkristal-laser plaatsen.
   4. Dit alles evenwichtig mengen met een pluk zuivere schapenwol. De verhouding paraffine/bijenwas x geheel metaaldeeltjes-kristallen = ong. 50/50%.
   5. In pannetje of kannetje met schenktuit de wax of was smelten. Gietvormpje vullen en (liefst) buiten laten afkoelen.
   Klaar voor gebruik (voor in huis of giften).
   Met bijenwas en schapenwol kom je het dichtst bij ‘puur natuur’. Het uitzicht zal natuurlijk minder zijn, tenzij je de kristallen gedeeltelijk zichtbaar houdt.
   Je kan met dit mengsel een mooi glas vullen, met zichbare kristallen langs de zijkanten en bovenaan. Hmmm, zou wel ’s mooi kunnen uitpakken.

  13. @ Marcel ,
   Ik heb even de samenstelling van portlandcement opgezocht , een sintering van kalksteen , klei en schalie . Allemaal natuurprodukten , lijkt mij als tussenstof redelijk neutraal . Misschien zou een hard vetsoort ook het werk doen ?

  14. Thanx Anelle , ik zat zelf al op die gedachtenlijn maar dit voelt goed . Technische details kan ik zelf wel uitwerken , ben ik handig genoeg voor . My chembuster is coming to life 🙂

  15. Monica 11.9: orgonite is dus pas veel later ontdekt.. Reich was in staat de stroom Orgone positief te vangen, maar het manipuleren van DOR naar POR doet de Orgonite. Als ik het ook allemaal goed bekeken heb.. 🙄

  16. Zeg, als we het een beetje onder controle hebben is een “shit for brains”buster voor op het Binnenhof misschien een optie.

  17. @ Paul
   Juist, zo is het maar net; als het niet zo om te janken zou zijn lag je slap van het lachen.
   Volgens mij zijn pek en veren ook nog wel te betalen….

 6. En hier staan ook een aantal ideeën over hoe je orgon, hier orgonen genoemd, kan verzamelen:

  >>Eenvoudige 0.energiezender = levensenergie zender.
  Blikken bus met deksel of glazen pot.
  7 lagen organisch en anorganisch materiaal.
  Centrum closetrol voor opvang orgon.

  Organisch = losse schapenwol, wollendekens, graniet, marmer, houtskool of briketten barbeque
  Anorganisch = staalwol, ijzeren deeltjes, afval van snijden bij draaibanken, koper. Splinters, spijkers enz.
  Bodem dicht. Potvorm van lagen. Blik aarden geeft beter resultaat.
  Deksel een opening voor holle pijp (verzamelruimte orgon)

  Eventueel in centrum een fles water met Donave informatie. Diez

  Op de hals van de fles een dubbelzijdig kristal
  Blik aarden aan waterleiding, CV, stromend water (Reich) of aardsonde
  Onderin magneetje voor richting orgonenen stroom.
  Een spiegeltje ook prima zal funktioneren als afscherming bodemdeel, stuurt energie naar boven.

  Gekopieerd van: http://nulpuntenergie.net/index.php/orgonecloudbuster/95-orgonenenverzamelaar?showall=1

 7. @ Guido. Ik ben geen deskundige op het gebied van orgon…maar ik denk dat zich hieruit iets heeft verder ontwikkeld tot het orgonite van nu.
  Omdat Reich de orgonenergie die hij ontdekte voor alomtegenwoordig hield, ging hij niet meer alleen op het gebied van de geneeskunde als ‘orgononderzoeker’ aan het werk, maar ook op de gebieden van de microbiologie, de fysiek en de meteorologie.
  Het Reich-archief dat in de Harvard Medical School te vinden is, omvat meer dan 2,5 m3 aan materiaal. Alleen al de inhoudsopgave is 141 pagina’s lang. Het werk is aan grote persoonlijke en financiële inzet verbonden.
  Ergens tussen 1957 en nu…..is er dus iets met de kennis gebeurd 😉

 8. Wat hier beschreven wordt lijkt mij op een condensator,een condstr is opgebouwd,
  uit lagen,de een geleidend,de ander weer isolerend(niet geleidend),zo om en om,hoe meer lagen hoe groter de capiciteit.Op een alledaags condensatortje sluit je een spanning aan,en deze is dan in staat om deze te accumuleren zeg maar vast te houden.Wat ik dacht te begrijpen is dat de cristallen als fortex werken,zeg maar een soort antenne die energie kan ontvangen,de kist(condensator,Accu)houd deze vast.Mijn vraag is,is er ook een aanbevolen tyd om je aan deze energie bloot te stellen,?

  1. De ‘negative energy’ of ‘radiant energy’ of ‘energy from the vacuum’ zijn aanduidingen die Tom Bearden en John Bedini gebruiken en die ook staan voor de nulpuntenergie. John Bedini maakt in zijn elektrische apparaten gebruikt van waarschijnlijk dezelfde energie die wordt opgevangen door de Orgonite. Hij gebruikt daarvoor spoelen, magneten en een klein elektronisch circuit. Ook John noemt de eventuele medische toepassingen van deze energievorm. Iets waar overigens Nikola Tesla dik 100 jaar geleden ook al over sprak. Gelukkig komt er steeds meer openheid over deze vorm van energie.

   Natuurlijk, John Bedini en Tom Bearden worden, net als Wilhelm Reich, door de gevestigde orde oplichters genoemd, zo gaat dat met alle uitvinders die iets hebben dat de gevestigde orde liever niet op de markt ziet verschijnen.

   http://www.energyfromthevacuum.com/Disc2.htm

 9. Voor iedereen die zelf wil bouwen en koper nodig heeft, ga eens naar een oudijzerhandel, daar vind je bakken vol koper, ook pijpen van bijna elke diameter en lengte (de ene dag wat meer dan de andere, hangt af van wat er gebracht wordt)en je betaalt er iets meer voor dan de oudijzer(koper)prijs van een euro of 5 per kilo. Vaak liggen er in de koperbak ook kleine spiraaltjes van koperbuis die in compressoren en dergelijke zitten, die kun je zo gebruiken om in te gieten. Maar ook als je metaalvijlsel of krullen nodig hebt, vaak kun je kleine hoeveelheden zo meenemen, hoef je niet eens voor te betalen.

 10. Ik begrijp dat gieten met kunsthars zo zijn nadelige gevolgen kan hebben, maar door het buiten te doen en met wat veiligheidsmiddelen kan dat opgelost worden.

  Of dergelijke kunstharsmodellen werkelijk de energie afgeven/opwekken zoals beweerd, is niet zo moeilijk te controleren. Veel mensen zullen er gevoelsmatig niets van merken, ook niet iedereen voelt bijvoorbeeld de negatieve energie van gsm zenders. Maar als je zoals in de getoonde video in het artikel je Orgonite-vormpje in een pot legt waarin je een zaadje van om het even welk plantje of bloemetje hebt gedaan en je neemt een exact gelijke pot met exact hetzelfde zaadje als controlemonster zonder Orgonite-vorm en zet de twee (of meerdere) potten een eind van elkaar af, dan moet je verschil zien in de groei van de planten. Mocht je twijfelen en denken dat de plantjes die groter en steviger zijn geworden met de Orgonite erbij misschien toevallig op een betere plek staan dan de controlepot, dan wissel je bij het volgende experiment de potten om. Overigens komen zaadjes snel op en kun je je experiment snel herhalen en je kunt er binnen en buiten mee experimenteren.

  Je kunt hetzelfde doen met modellen gegoten in gips of cement, of wat dan ook.

  Ik ga beslist zelf op deze wijze experimenteren en ik ben van plan om anderen wat gegoten vormen te geven zodat ze het ook op planten en groenten kunnen uitproberen.

  1. Ik heb zelf een versie van orgonite gemaakt zonder kunsthars. Hoe?
   Ik heb een glazen wekpotje gevuld met verknipte krullen van een schuursponsje zonder zeep(van roest vast staal), een koperspiraal in het midden en wat stalen spijkers.
   Als organisch materiaal heb ik gebruikt: gedroogde wilgenkatjes, houtsnippers en wat omhulsels van beukenootjes. Dat organische materiaal mis ik toch in de busters die je op internet kunt kopen, want ik ga er van uit dat kunsthars geen organisch materiaal is. In het potje, aan de buitenkant heb ik wat bergkristal gestopt, zodat het er decoratief uit ziet. Een leuk feitje is dat ik het bergkristal zelf heb uitgehakt in Noorwegen, dat moet haast wel extra kracht geven :-). Bovenop heb ik tot slot een rozenkwarts gelegd.

   Ik denk dat het gelukt is zonder kunsthars en het ziet er nog leuk en decoratief uit ook!! (@Guido kan ik hier op een gemakkelijke manier een foto plaatsen?)

   Nu inderdaad maar eens testen met wat bloemen die ik nog ga zaaien. Ik ben wel van het testen zeg maar. Maar mijn lief, die niet wist waar het voor diende, voelde er wel gelijk mijn intentie van “aarding” in en volgens hem kwam er veel energie vanaf.
   nachtuil orgonite

  2. Prima Nachtuil, dergelijke vormen van Orgonite moeten we nu testen op bijvoorbeeld bloemen. We zitten in het juiste jaargetijde daarvoor.

   Ik denk overigens dat als je je foto ergens op Internet op een bepaalde website, bedoeld voor het plaatsen van foto’s, hebt gezet, dat je dan de link daarvan hier in de commentaren kan weergeven.

  3. @ nachtuil
   http://imageshack.us/
   Volgens mij kan je hier als je een account aanmaakt foto’s plaatsen die je vervolgens met een linkje weer hier op het forum tevoorschijn tovert.

  4. Fotootototootootootje erbij gezet Nachtuiltje..! Prachtig.. Ook dat roze bloemetje dat erachter zit, en-er-natuurlijk-niets-mee-te-maken-heeft-maar-wel-mooi-is.. 🙄

  5. @Nachtuil
   Moet het deksel niet van je weckpotje om de energie vrij te laten stromen?
   ’t Is maar een vraagje, hoor.
   Mooi is het in ieder geval!
   Wat ik hier bij WTK zo mooi vind, is dat velen op het orgonite gegeven is gaan voortborduren en eigen versies bedenkt.
   Schitterend gewoon.

  6. @Nachtuil – bis
   Je bent een kei! 😀
   Ik zit hier met een schat een kristallen! Nu nog bij Dille en Kamille een mooi potje en ijzeren krulsponsjes kopen, vullen en klaar is kees!
   Ben reuze content!
   Mocht ik weten hoe je hier hartjes tovert………

  7. @Anelle, Dank je wel! Over dat de deksel open zou moeten, daar heb ik ook over nagedacht. Maar glas is een natuurlijk materiaal, ik heb het idee dat het niets uitmaakt. Het spul wat ze orgonite noemen en waarbij ze in kunsthars gebruiken, is nog meer afgesloten.

   Ik heb inmiddels wat gekochte stukjes orgonite en voor mij voelen die behoorlijk dooiig aan, ik kan er helaas niets anders van maken. Het zelfgemaakte potje voelt een stuk krachtiger aan voor mij. Het is niet zo dat mijn hele huis is omgetoverd tot een magische tempel of zo 🙂 Het ligt op een veel subtieler nivo. Maar het is en blijft subjectief natuurlijk.

   Het idee is om het te gaan testen met bloemenzaad (het bloemetje op de foto is inderdaad decoratief, dank je Guido) Maar ik heb een beetje moeite om 2x precies dezelfde omstandigheid te creëren, waarbij het potje (ik noem het maar even zo) maar één bakje bloemenzaad beïnvloedt en de ander dan niet. Wordt vervolgd in ieder geval.

  8. Maar nachtuiltje, dat is toch niet zooo moeilijk. 2 Soepkommen met zand, de helft van de zaadjes in de ene en de rest in de andere soepkom.
   De glazen Orgonite onder of naast de ene soepkom, op dezelfde vensterbank. De andere dus helemaal aan de andere kant. Zorg wel dat ze evenveel zon/licht krijgen. Zoek de verschillen ná 2 weken..

  9. Doe maar potgrond in plaats van ZAND 😉 voor een beter resultaat ,
   was getekend ,
   een ouwe tuinder 🙂

  10. Jajaja, zorrie… Ik roep altijd zand, maar ge hebt volledig gelijk Hendrik Jan!

  11. @Nachtuil
   In de chem/cloudbusters zitten ook nog koperen buizen om de energie zoveel mogelijk te verspreiden. Met orgonite towers, zonder de koperen buizen, heb ik geen ervaring. Ik heb wel mini orgonietjes, die zitten op het tv-scherm en mijn laptop geplakt.
   Ben benieuwd naar het effect van mijn eigen maaksels.

  12. Ecostyle plantenvoeding ook goed ? Sowieso bij kiemend zaad en jonge plantjes geen mest geven , omgekeerde osmose is een bitch voor ze . HJ

  13. @ Anelle

   Ik durf te verwedden dat je PC/laptop niet eens geaard is, je zit dan immers in een continue 21 volts magnetisch veld om je heen, die gewoon storing veroorzaakt op je omgeving. Zogenoemde Electrosmog noemen ze dat en dat trek je niet zo maar even weg, wel met zwarte toermalijn (ongepolijst), die onstoort je omgeving het beste, ipv van geleide kopere draadjes of attennes. Zelf zal je dan je ook moeten aarden met een robberen mat onder je voeten en toetsenbord die geaard is. Want een beetje Hightech modcase bouwer zoals ze het noemen in dat wereld van computer freaks, lachen je uit dan die mini chembuster gewoon niet werken.

  14. @ Cozmic

   Ik had al zo’n vaag vermoeden, tis allemaal maar een sprookje om ons weer zoet te houden en van de straat, voetbal, Olympische meuk, rondewielen fietsen, binnen zitten met het mooie chemtrail weer. Zodat we niet massaal kunnen ga lopen muiten, betogen tegen de nieuwe regelwetgeving van de EU.

   Kuch, Rats & Bonen zijn van ouds en welleer nog steeds het soldariteits voedsel waar ons in vast willen bijten, daarom is elke ‘orgon beanstaak’ van harte welkom, die hoger kan groeien dan die van de buurman.

  15. @Paul & Co
   Mijn laptop staat op een vaste plaats en is steeds aangesloten op het net (met aarding). Gewoon omdat ie daar goed staat en ik niet steeds weer moet opladen.
   Als ik mij niet vergis zit er gruis van zwarte toemalijn in de mini’tjes.
   Is toch niet zooo slecht? Of wel ?

 11. Die hele Orgonite and holy handgranade en chembuster flauwekul hebben absoluut niets met het werk van Wilhelm Reich te maken. Deze zijn van de negatieve kant geïnspireerd!
  Ook de manier zoals chembusters gebruikt worden is niet de manier hoe een Wilhelm Reich dat zou doen. Hij was heel doeltreffend en efficiënt en uiteindelijk ook consequent. En wat Wilhelm heeft uitgevonden dat werkt ook!

  1. Hallo Patricia,

   Weet je, we gaan het gewoon proberen, we kijken of dergelijke zelfgemaakte dingen werken. Zo niet, dan heb jij gelijk, werken ze wel dan zal Wilhelm Reich van boven enthousiast toekijken op hen die zich niet lieten stoppen door negatieve verhalen of vooroordelen. De energie die Reich op het spoor was, kan wellicht op vele manieren gevangen en gebruikt worden, dus niet alleen door de apparaten die Reich ontwikkelde.

   Eerst onderzoeken, dan oordelen!

  2. Daar zit iets in Paul, maar vergeet niet de mensen die je allang breed en wel voor zijn die al jaren mee lopen in deze technologische kennis. Men is zo makkelijk om het gene maar ff na te maken en denken dat het werkt, zonde van al dat verbraste geld om er een stuk kunstwerk aan over te houden. Iedereen is bezig om over de Orgonite sloot heen te springen en te bewijzen dat het wel werkt, allemaal wens-denken wat puur illusie is. Zelf ben ik dus 5-6 jaar geleden ook eens bezig geweest er mee en dan met alles wat we maar er over konden vinden, heel veel gedeeld en uit gewisseld met mensen, de meest uiteen lopende gekken mee gemaakt, geldschieters, kunstenaars en ja ook wensdenkers. Weinig mensen die er iets van konden maken omdat er wel veel meer bij komt kijken dan het Wilhem Reich verhaaltje er bij en dat orgonite het zelfde is als Chi en Prana. Na onderzoek, bouwen en conclusies en aanname van gemaakte fouten ontdek je pas na wat jaartjes toch een heel ander verhaal wat wel werkt. Mijn dank ligt eerder bij een zekere David Wilcock dan bij een Wilhem Reich.

   Kan je wel een geheimpje toe spelen, denk maar eens aan een oude kristallen radios of walkietalkies, 27mhz bakkies van zenden en ontvangen, electra en water, frequenties, en de film ‘Thrive’ misschien gaat er dan een lampje branden bij je…

  3. @Paul & Co wat bijzonder dat je er al jaren geleden zo bent ingedoken. Ik ben erg nieuwsgierig naar je verhaal, zou je wat meer willen delen?

  4. Oké, Paul, ik geloof je als je zegt dat je al een hoop met deze Orgonite hebt gedaan. Het raadseltje van je zegt me niets, of er moet straks opeens een lampje gaan branden 🙂 Heb je je Orgonite ook op planten uitgeprobeerd? Ik heb zelf gevoelsmatig niet zoveel met dergelijke energieën, maar ik wil het op planten en bloemen uitproberen, dus ik ben benieuwd of jij daar wat ervaring mee hebt?

  5. Het schijnt dat het uitproberen op bloemen en planten/gewassen het simpelst is. Met eenvoudige resultaatmeting. Gewoon die blokjes in de wei of in een groentenbed leggen; zie dus ook het filmpje van die Engelsman die zijn vrienden die blokjes had toegestuurd.. Hierboven.

  6. Juist Guido, dat is hoe ik wil beginnen. En vergeet niet, als bloemen die energie ‘voelen’ en er beter van groeien, dan zal er voor de mens ook beslist iets goeds vanuit gaan. Zeker als het effect dat in de video op de planten is te zien werkelijk waar is.

   Maar het is belangrijk om niet allemaal afzonderlijk het hele trial and error pad te moeten afleggen. Als Paul & Co zijn info zou willen delen, dan zou dat prachtig zijn. Ik las overigens in de onderstaande commentaren van hem al het een en ander over de moeilijkheden.

  7. Nog een doordenkertje: frequenties van bloemen en planten -> Hulda Clark, nu alleen nog de kristallen formeren tot de juiste frequentie dan pas kan je dan iets updaten met bloemen/planten en bomen. Alles is al uitgebreid onderzocht op dit terrein. M.a.w. je chembuster moet wel een doel hebben en geen zomaar iets zo maar maken met een idee van uit het hart, anders wordt het een mismatch wat gewoon niet werkt. Chemtrails zitten op een bepaalde frequentie en die moet je wel gebruiken anders maak je de buren kots misselijk met je energie kanon. Er zijn zoveel soorten kristallen die allemaal een taak hebben en die moeten dus wel specifiek gericht zijn tot wat je er exact mee wilt. Dan de grid opstelling die je gaat gebruiken, alles bestaat uit grids, hoor hele tijd verhalen en bewezen artikelen aan van graancirckels e.d. maar ook van andere zaken, nu wordt er ineens gelooft in een primitieve opzet zonder input van energie en dat heb je wel degelijk nodig met kristallen, anders ontgaat je de functie ervan.
   Het getouwtrek om waarin je het gaat plaatsen is al een giller, een kristal werkt al als je hem gewoon in je hand houdt, met een ijzerdraadje erom heem kan je met een spannigs meter zo uitmeten, 0 volt meet je dan. Zet je er een minimale spanning op dan krijg je een magneet achtige tora effect. Dus een beetje doordenken op gevoelsbasis is niets meer dan je een communicatie zoekt tussen chembuster en de omgeving en dat werkt nl niet enkel met een positieve New Age denken van uit het hart, zoals Burke het ook steeds zegt, tis een illusie, behalve als je weet hoe je het wel moet doen. En dat laatste ligt voor het oprapen, zie oa hoe je mobieltje werkt dan weet je ook de rest!

 12. Weggeplukt van het andere orgonite item : de gipsen orgonekegel.
  Gepost door JP.

  http://www.energiekegel.de/

  Ben ’s op de site gaan kijken. Visueel komt de kegel neutraal over, niet lelijk en niet mooi. De foto’s geven een goed idee van de werkkracht van deze buster. Bestaat enkel uit zuiver organisch gips en kristallen, zonder metalen en andere toevoegingen.

 13. Een chembuster is dan ook niks of minder dan een goed werkende semiconductor die elektrostatische velden omzet naar nulpuntenenergie, wat inhoud dat negatieve en positieve velden tot nul gereduceerd worden:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Halfgeleider_%28vastestoffysica%29

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8f/Camposcargas.PNG

  Elektrostatisch veld:
  De wet van Coulomb beschrijft de wisselwerking tussen twee puntladingen. We kunnen stellen dat het elektrostatisch veld van de ene lading interfereert met de andere lading, en andersom.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Statische_elektriciteit

  De Hars die men gebruikt heeft de beste werking als het gaat om Barnsteen met schaapswol, de inhoud moet een continue electrostatisch veld creeren om functioneel te zijn, alle negatieve ladingen zijn elektrons die omgezet dienen te worden naar Protonen. De chembuster is dus een omvormer, waarbij de basis elektrons opvangen en deze omzetten naar protonen, de tussen liggende kristallen worden daarmee gevoed door middel van elektrischiteit en op bepaalde golflengtes gaan resoneren afhankelijk doel gericht van het soort kristallen. Het nulpunt wat er tussen zit genereerd dus Orgonite energie en wordt daramee bedoeld aangegeven om alle wat binnen frequentie bereik ligt weer in balans te brangen.

  “Elektrische ladingen veroorzaken elektrische velden, onafhankelijk van hun bewegingstoestand. Krachten tussen stilstaande ladingen worden bestudeerd in de elektrostatica. Onderling bewegende elektrische ladingen veroorzaken bovendien een magnetisch veld; zo’n veld plant zich met de lichtsnelheid voort en beïnvloedt op zijn beurt de andere bewegende ladingen. Een magnetisch veld oefent namelijk op een lading die dwars op de veldrichting beweegt, een lorentzkracht uit, die loodrecht staat op zowel de veldrichting als de bewegingsrichting. Dit is de oorzaak van het verschijnsel inductie, beschreven door de Wet van Faraday, en ook van een samenknijpend effect op vrije ladingdragers met gelijk teken die dezelfde kant op bewegen.”

  MHet verschijnsel elektriciteit is dan ook vernoemd naar het Griekse woord voor barnsteen, ηλεκτρον (elektron).

  De fout aanname van mijn gebouwde chembuster lag aan het feit dat het een dood ding van structuur was zonder dat er een geleider onstond tussen het omzetten van Elektrons naar Protonen, waardoor er geen Tora ontstaat. De basis blijkt helemaal geen opwekkende eigenschappen te hebben van elektrostatische kwaliteit, eerder een doodstukje kunst wat prachtig wordt aangereikt in alle verhaaltjes hoe te bouwen van een werkende Chembuster. Te veel luisteren naar zwevers die dachten dat het allemaal wel zo even zou werken desniettemin blijkt eerder een stukje elektronica en natuurkunde te zijn die om de hoek komt heen kijken.

  We vinden het eigenlijk heel normaal dat deze techniek onder onze neus eigenlijk ook gebruikt wordt in onze speakerbouw van luidsprekers en elektrostatische boxen http://www.vi-fi.nl/elektrostatische-luidsprekers, d’r is niks magisch aan dat we eigenlijk allang werkende soorten vhembusters onder onze handen dagelijks hebben terwijl we het vernuft er van niet willen snappen, maar wel het negatief geladen effect van de deeltjes Elektronen, waar we dus allemaal ziek van worden.

  Als ik dit nu allemaal 5-6 jaar geleden geweten had, dan had ik geen 500 Euro over de balk hoeven te gooien, orgonite opwekken met een stukje PVC buis en een wollen doek voor exact het zelfde effect! lol…

  1. Dank je wel voor alle info Paul! Ik ga het allemaal maar eens kopieren en in een word bestandje opslaan, zodat ik het bij de hand heb en er mijn gedachten over kan laten gaan alvorens iets te gaan bouwen. Nogmaals bedankt.

  2. @ Paul

   Graag gedaan, ik denk graag nog een stuk door alvorens ik weer aan dezelfde steen van impulsieviteit stoot, neem graag in het ‘helder weten’ ook jou onderzoeks materiaal mee van ‘groancirkels’. Niet ‘iets’ werkt dan ook zomaar, er zit toch wel een stukje techniek achter om het functioneel te laten zijn. Zie ook 19.8 voor de 4 filmpjes die er een steentje aan bijdragen.

  3. Wat betekent dit in werkleijkheid ? Dat iedereen vrij is om eigen orgonedingen te ontwerpen. Kristal met intentie opgeladen, doet de rest.
   Dat betekent ook dat Reich’s theorie slechts een vertrekpunt is voor al wie op zoek wilt gaan en naar eigen inspiratie en gevoel kan creëren.
   ‘Roestvast’ aan Reichs beginsels blijven hangen, is hetzelfde als nog met een stenen of houten wiel rond te blijven dokkeren omdat het eerste wiel er zo uitzag.

  4. @ Anelle

   Laat die Wilhem Reich nu eens los!!!

   Ik zou haast willen zeggen neem eens de oude trantrisme leer in kennis en kunde tot je en onderzoek al die oude verhalen eens over Phrana/CHi, waar menig Oosters Buddha Cultuur al eeuwen mee bezig is geweest. Ook de oude Egyptenaren schreven met die kennis hun muren er mee vol, cirkel of life…
   Nog leuker is dat heel veel van deze kennis allang breed en wel in diverse huidige technologieén al reeds zijn verwerkt, een huis tuin en keuken fontijntje/watervalletje met kristallen doet het zelfde werk al. Tis enkel even verder dan het neusje lang is te kijken.

  5. @Paul & Co
   Ogen ’s uitwrijven Paul! Da’s nou nét wat ik zeg! Dat het is alsof je nog met een stenen of houten wiel zou hotsen omdat het éérste er zo uitzag!
   Verder kijken dus dan wat Reich(sorry) ooit poneerde. Al was hij het toch maar die ons bewust maakte van de vrije energie. Ere wie ere toekomt.
   Jij bent toch ook ooit ’s van Reich uitgegaan om verder te experimenteren en te ontdekken dat het ook helemaal anders kon?
   ‘k Zou er wat van krijgen dat mensen één woord uit je tekst pikken om erop in te gaan hakken, zonder verder te lezen.

  6. @Paul bis
   Bovendien vind ik dat iedereen het recht op zijn eigen zoektocht heeft. De meester verschijnt pas wanneer de leerling er klaar voor is. Deze leerling staat in haar zoektocht blijkbaar helemaal niet waar jij staat. Wie weet, ligt er een heel andere weg uitgestippeld, via andere ontdekkingen die haar dan op andere vlakken klaarheid bieden….

  7. @ Anelle

   Al wel nee, voordat ik hier geconfronteerd werd met Wilhem Reiche waren we er al mee bezig, m.a.w. het is een inkompleet verhaal en daar tuinen wederom weer een berg mensen in, gelukkig ik niet. 27 Jaar geleden wist ik al het een en ander van Phrana en ook de rest wat er achter CHi steekt. Alleen je moet toch eens je anthieke klassieke muziek eens wat zachter zetten en snappen dat we enkel ooit aan het hakken waren in het oude Lemuria. We hadden net de (ver)spil-as herontdekt. Vrije Energie is meer voor mij zelfs vuurstenen, die waren de eerste vormen al van het hebben vrije energie. Ik sluit liever m’n ogen bij dit soort beweringen en tover een glimlach van oor tot oor op mijn boeventoet.

  8. @ Anelle

   Iedereen heeft ook zijn eigen weg te gaan, alleen ik ben en blijf niet altijd de enige leerling in 3D & 4D hoe graag jij dat ook zou willen. Ik heb dus bij deze ook geen leermeester nodig omdat ik er zelf eentje ben die mijn eigen ontdekkingen doe en waarneem. Waarom moet iedereen altijd een Guru hebben in 3D ?! Ieder zijn eigen karma, ieder zijn eigen dharma. Inlossen die handel! Klaar maken voor de shift! Transformeren is mijn doel hier en niks anders dan dat, kan niemand dan mee komen dat is het hun enige tastbare vorm van invullen. Spiegelen?! welnee ik tik elke keer mijn spiegel stuk voor iedereen zodat iedereen mij ziet ipv zich zelf, is dat niet meesterlijk ?!

  9. Jaja Paul , en dat op een koude ochtend in april . Volgens Reich is Orgon sexuele energie dus ik dacht ; zet em op !

  10. @ Cozmic

   Met Mei; dacht FF het is vandaag de dag van de Arbeid! de ‘Dubbele Dinsdag’, dus double seized is dus wel ergens op zijn ‘Reiche’ plaats!

  11. @ cozmic
   Wat ik dan weer veelzeggend vind is dat op 1 mei de dag van de arbeid de beurzen gesloten zijn. 🙂

  12. Ik ben zoooo uit de matrix dat ik niet eens in de gaten had dat men het nu alweer mei noemen , effe eitje leggen dan maar . Beurzen ? welke beurzen ? Ook al hou ik mijn beurs gesloten lijkt er onderin toch een gat te zitten , genaamd automatische afschrijvingen en bankkosten . :Mr.Yellow:

  13. Tis wel beurs dat je vandaag op de beurs je beurs niet verloren bent omdat de beurs gelukkig gesloten was, dat is een voordeel! Nadeel, heb de hele dag met een volle beurs op de bank mijn gat beurs gezeten, nu heb ik een hele beurse kont van dat beurse gedoe.

  14. @ cozmic
   Zoals ze bij mij in de buurt zeggen “mien beurs is van siepel leer(uien leer)zodra je hem open doet springen de tranen in de ogen …..

  15. Als volgens Reich oregon energie seksuele energie is zal een kristal in je broekzak dan ook niet helpen?

  16. @ Marcel ,mijn portemonae is gemaakt van kamelenscrotumleer . Je snapt wel wat dat doet in dit klimaat .

  17. @ cozmic ken je dan je muntjes nog wel vimden?

  18. @ Janee
   gewoon een koperdraadje om je snorkel die contact maakt met de aarde ? Zgn Orgonpiercing . 🙂

  19. @ marcel ,
   tja ehh probleem , ik zoek me steeds een bult maar kan geen zak vinden . Heb al een nieuwe besteld van pingiunlippenleer , zou beter moeten gaan .

  20. reactie was hieronder bedoeld ja ben al bezig iets te bouwen Cozmic misschien plaats ik zelfs wel een foto

 14. Ik gebruik reeds de Orgone Zapper koper. Is dit een variant van de Orgonite?
  Om in huis te plaatsen wil ik wel een orgonite bestellen. Wat kost dit apparaat?

  met vr.gr. John

 15. Vele documenten en geschriften van Wilhelm Reich zijn gered en verzameld in Deutsland o.a. door het “Wilhelm Reich Institute” in Berlijn, Wenen en het internationale Institute: http://www.orgoninstitut.de/

  Wilhelm Reich waarschuwde ervoor om koper en aluminium te gebruiken in de orgo-naccumulatoren, omdat deze metalen een slechte straling veroorzaken. Roestvrijstaalwol in combinatie vette schapenwol (organisch)geeft het beste resultaat als deze worden afgewisseld in lagen van 5 mm. Voor een orgonkast geven 8 tot 10 lagen van beide materialen een sterke orgonstraling, waarin men niet langer dan 10 minuten mag zitten. De laatste laag aan de binnenzijde van de kast moet metaal zijn. Van buiten kan het afgeschermt worden met houtplaten.

  Professor Bernd Senf, een persoonlijke vriend van mij, heeft de verzamelde studies van Wilhelm Reich bestudeert en in een compact boek weergegeven getiteld: ” Die Wiederentdeckung des Lebendigen”. Het is een zeer interessant boek voor al diegene die met levensenergie willen werken en genezen. Hij heeft ook veel praktische ervaring met de cloudbuster, waarmee hij ware wonderen verricht in de Sahara van Algerije. Streken waar 20jaar lang geen druppel water is gevallen zijn binnen 3 jaar weer volledig groen met waterplassen en dierleven. Dit alles d.m.v. het richten van de cloudbuster op bepaalde tijden om blokkades uit de lucht te halen. Daarna houdt het groene gebied zichzelf instand.

  Ik ben zelf vorig jaar in mijn centrum in Frankrijk begonnen met de bouw van een orgon-accumulator voor 9 personen in de vorm van een icosidodecahedron. Binnenkort komen de verschillende lagen erop en dan kan iedereen zich hier opladen. http://www.totalartoasis.net

 16. Hoi, vrienden,

  hier kunnen jullie ook nog eens een kijkje doen. Juergen Fischer is een van deze getrouwen, die nog strikt naar de methode van Reich werken. Hij heeft door channeling (klinkt vreemd, maar toch) contact met Reich opgenomen en van hem precieze instructies voor de bouw van orgon-apparatuur gekregen. Met de Orgon-wetenschap is hij al heel lang bezig.

  Link: http://www.orgon.de/index2.html

  Als er iemand geïnteresseerd is, kan ik hem een PDF (het Orgon-boekje, ook uitgeprent voor 5 Euro) bestand met een interview van Fischer sturen. Maar het is in het Duits, je mag dus maar niet vies van de Duitse Taal zijn.

  Er zijn ook boeken van hem zoals:

  Der Himmel-Reich
  Der Engel-Energie-Akkumulator

  en verschillende andere.

  1. Patricia & Anand Coen , van mij uit dank voor jullie waardevolle bijdrage .
   Ik heb de links doorgelezen en dat bevestigde mijn vermoeden .
   Orgonite is een slap aftreksel van het werkelijke werk van Reich , een soort commerciele versie . Veilig voor het publiek .
   Verdere verdieping blijkt ook de nodige waarschuwingen met zich mee te brengen , een cloudbuster volgens Reich design , gekoppeld aan een orgonbox is geen kinderspel , wees gewaarschuwd .

  2. Klopt Cozmic, daarom geef je een berg geld aan spullen uit en wat later blijkt het werkt voor geen meter. Zeker als je verder gaat zoeken dan kom je hele volks stammen aan techneuten tegen die al jaren verwoed bezig zijn om orgonite te produceren (koud energy) > Joe Cell. Nu denkt dat iedereen maar eventjes een werkende chembuster in elkaar kan flansen die wel werkt… Gelukkig ben jij ook niet voor 1 gat te vangen!

  3. @ Paul…kan het het dat je alles door elkaar gooit?! 🙄

  4. @Cozmic
   Zou het daarom kunnen zijn dat het publiek een ‘zachtere’ en veilige orgonite-versie gepresenteerd krijgt? Om het grote publiek een beetje tegen zichzelf te beschermen?
   Ik blijf erg beducht om met krachtige energie om te gaan. Ik voel mij daar
   niet sterk genoeg voor en ik weet er al bij al nog veel te weinig over.
   En ach, vele kleintjes maken uiteindelijk ook groot. 😉

  5. @ Anelle
   Lijkt me ook dat zo’n bakbeest in je tuin wat teveel aandacht trekt http://tiny.cc/wpqodw
   Op één van die sites las ik dat er mensen flinke opdonders hebben gekregen door het contact met een buster , jarenlang letsel als gevolg ervan .

  6. @cozmic
   😀 😀
   Ook die reuzenbusters die je op veel foto’s ziet, plaats je best niet op een veel gebruikt pad wegens teveel kans op pijnlijke ontmoetingen…

  7. @ Monika

   Welnee meis, ik weet waar ik het over heb de hele tijd, alleen ik neem liefst een stapje hoger op dit terrein en dat was wat ik er dus ook mee bedoelde hier boven;

   Among those who believe in Orgone energy, the Joe Cell is believed to be an Orgone Accumulator.
   http://peswiki.com/energy/Directory:Joe_Cell

   As all known effects of Orgone are seen in the functioning of a Joe cell:
   http://energy21.freeservers.com/as102.htm

   Kan je zien hoe diep men er in gaat met deze kennis dan enkel met het bouwen van een kamer/tuin buster, dit vind ik zelf veel interessanter…

  8. Kleine leuke toevoeging:

   Orgone is very sensitive to disturbances and agitations from many sources. Thus the Orgone energy is very easily excited or irritated to produce toxic effects.

   The following should be avoided:

   * Any cathode ray device such as a TV sets, computers, oscilloscope, etc.

   * Microwave ovens, fluorescent lights, luminous face watches, smoke detectors and electric blankets.

   * Mobile phones and towers, courier radio telephone service or similar instrumentalities, airport radar and communication services, TV, AM, FM radio transmitters, radio traffic lights, police radar, high tension power lines, nuclear power plants, nuclear waste or storage facilities, and past or present nuclear testing areas.

   The above electromagnetic and nuclear devices and materials are known to irritate Orgone energy, driving it into a severely excited state which Reich identified as the Oranur effect. These effects persist long after the irritation is removed ( years ). Under such persisting agitation, the Orgone energy eventually becomes immobilised and ” dead “. Reich identified this deadened energy state as Dor ( Deadly Orgone ). A typical human reaction to Dor is lethargy, immobilisation and emotional remoteness. The most important effect is, that it tends to drive latent medical symptoms to the surface.

   :mrgreen:

 17. het is prachtig, maar je echt beschermen tegen de explosieve toename van alle kunstmatige elektromagnetische velden *(EMV) van de draadloze communicatietechnieken, nee dat lukt niet. Ik heb gezondheidsklachten van deze EMV en de orgonite deed weinig, helaas.

 18. @Paul & Co 21.8
  Mijn post 21.6 gaat helemaal over MIJN zoektocht. Ik suggereer nergens dat jij in 3 of 4D of waar dan ook zit en nog minder dat je een leermeester nodig hebt. Ik zeg alleen dat ik in mijn zoektocht op een totaal andere plaats zit dan jij, logisch toch? We staan allemaal op onze eigen unieke plek en hebben allemaal onze eigen rol te spelen.
  Ik weet niet hoe het komt, maar aan je reactie maak ik uit dat het helemaal averechts begrepen wordt. Omdat ik mijn post in de derde persoon geschreven had?Laten we die discussie aub laten voor wat ze is.
  Spons erover.
  Oké?

  1. @ Anelle

   In ka’lech meis, niet! te ‘ver’ doorzoeken, ik geef je liever een HUG dan ik tegen je ben. (geen natte spons aub). De rest is Toppie hoor…

  2. @ Anelle. Ik heb je wel goed begrepen 🙂
   Je hebt gelijk dat zich dingen ‘verder’ ontwikkelen, of het dan allemaal beter is, is de vraag.
   Reich was een wetenschapper, die voor zijn (gehele) werk waardering verdient en dank! Daarvoor hoef ik hem niet als guru te beschouwen. Hij heeft de ‘bionen’ ontdekt, het orgon genoemd. Hij heeft niet DE levensenergie uitgevonden, maar het bewijs ervoor geleverd.
   Wilhelm Reich was een mensenvriend en een holist.

  1. He de mijne ( bewegings vrijheid ) gaat met me op de loop …. verkeerde plek voor de post. sorry!

  1. Was het een wedstrijd? daarvan was ik niet op de hoogte . Ben nog bezig met materiaal verzamelen en kennis opdoen. Heb hele mooie boorspanen ( wist niet eens dat het zo heette) maar heb ze wel haha en koper nou nog pijpen en hars

  2. Ik herhaal gewoon een eerdere opmerking van mezelf : Zijn we eigelijk niet allemaal walking talking Orgon channels ? Bepalen wij het weer met ons collectief gemoed of bepaals het weer ons collectief gemoed .
   Meestal word ik wakker met een flinke chembuster anyway 🙂

  3. Je hebt gelijk Cozmic….

   Ik moet maar eens ‘FLINK’ getorpedeerd worden, teveel Oranje gisteren gehad…

  4. Ook dat niet Paul , ik ga niemand torpederen , er is gewoon een level waar ik niet ga .

  5. Als mensen jou op dat level aanvallen of wie dan ook , dan hak ik ze de pan in . Voor mij is dat ontecht en laaghartige shit die ik niet kan verteren . Als Cozmic krijg ik daar de kriebels van en ga ik lopen hakken .

  6. @ Cozmic….je bent een goed voorbeeld voor Zivilcourage…dank je wel 🙂

  1. Wat zou je graag willen dat er gebeurt Willie? dat wat jij graag wil dat zal geschiedde.
   Wij mogen niet vergeten dat de chembuster of cloudbuster of wat voor energieveld we willen benoemen dat deze zich al in jezelf bevind.
   Alleen willen we nog fysiek kunnen zien wat we creeren, we vertrouwen nog niet op de energetische (geestelijke wereld) waarin alles al bestaat.
   Ik schreef onderstaande ook op een ander artikeltje van WTK.

   Ik ben het gevoelsmatig eens dat energie zich niet laat vangen, ik zou dus ook geen harscomponent gebruiken maar gewoon de energie vrij laten stromen zodat deze kan uitdijen net zoals ons universum uitdijt.
   Zelf ben ik door steeds bewuster te leven door ervaring erachter gekomen dat alles alleen werkt als er bewustzijn (Focus) op zit. U wil geschiedde.

   Ik zag terwijl ik wegdroomde een piramide van koper, deze piramide bestaat uit een kopere geponste plaat met gaatjes of vierkantjes, boven is de piramide open zodat je er een klein stukje koperen pijp in kan zetten of iets anders dat goed kan geleiden,
   ook zet je op elke hoek onder aan de piramide een zelfde stuk koperen pijp of iets anders dat geleid.
   Een van de zijkanten van de piramide die maak je zo , dat je er een deurtje in hebt die je dan kan openen.
   Je kan dan zelf naar behoefte of gevoel de piramide vullen met alles wat je zelf wilt.
   Het gaat ten slotte om de kern van alles, en zo kan je de kern zelf aan passen op deze tijd.
   Want energie is verandelijk net zoals de processen waarin we ons dagelijks bevinden.
   Want het gaat toch om de intensie die je hebt.
   Onze geest heeft het vaak nog nodig om fysieke werking/materie te zien voordat we op
   onze natuurlijke innerlijke stem durven te vertrouwen.

  2. @Willie
   Even praktisch aanpakken : je wilt een verpeste sfeer harmoniseren, ja? En je hebt je eigen energie broodnodig om jezelf oké te houden? Dan denk ik dat externe hulpmiddeltjes welkom zijn.
   Ik denk dat je best eerst één en ander voorzichtig uittest dmv. iets eenvoudigs, zoals het weckpotje van Nachtuil, met vnl. rustbrengende, zuiverende en beschermende kristallen zoals : rozenkwarts, bergkristal, amethist, valkenoog en in elk geval zwarte toermalijn. De krisallen laden met je intentie van liefde, vrede en vergeving hoort bij het ‘bouwproces’. Discreet opstellen en… wachten. In het begin is het misschien nodig om je intenties regelmatig te hernieuwen.
   Succes!
   Een volledige uitleg over de werking van de stenen wordt nogal langdradig. Daarom hieronder link naar een erg overzichtelijk kristallen-abc.
   http://www.francishagen.nl/index.php?page=info&action=Edelstenen ABC

  3. @Raymond 29.1: dankjewel Raymond. Zo’n piramide bouwen zie ik wel zitten. Begrijp ik goed dat de basis van koper is met in het midden een gat of vierkant en op de hoeken ook? Zodat je met driehoeken naar de top kan werken? Een piramide moet toch ook voldoen aan specifieke afmetingen wil het effect sorteren? Mijn oudste neef heeft in het verleden piramides gemaakt die aan die afmetingen voldeden en heeft er eens een meegenomen naar een oom van hem, mijn zwager (helderziend) en die zag een enorme krachtige lichtstraal vanuit de piramide recht naar boven, zeer intens!. Dus enig “bewijs” heb ik wel dat een piramidevorm wel werkt alleen in wat weet ik niet; het schijnt dat diverse kleuren ook weer iets specifiek teweeg brengen.
   @Anelle 29.2: ook dankjewel Anelle, ik zal het gaan bestuderen als ik even tijd heb. Wat betreft mijn buurvrouw: ik heb echt van alles geprobeerd, maar het mocht helaas niet lukken. Vanaf het eerste moment zag ik al dat ze een aversie tegen mij had/heeft. (Het is echt heel erg geweest en ze halen dingen uit op zo’n manier dat je ze niet kan aanspreken: een slaapkamerraam beschoten midden in de nacht, ‘smorgens heel vroeg een poort naar de achtertuin ingetrapt en kapot, een heel lange kras met een schroevendraaier over de auto gemaakt en de schroevendraaier in de tuin geplant – wij wonen zodanig “ingeklemd” dat daar niemand vanaf de weg komt, eerder zou het bij andere buren moeten gebeuren vanwege de ontsnappingskans – onze plantenbak op sokkel die heel zwaar is met planten en al de tuin in getrapt op andere planten, clematis aan onze kant van de schutting finaal afgerukt en dito met de hortensiaklimop van de muur aan onze kant van hun uitbouwsel. En ik kan (wil ik ook niet) er met niemand over praten, want geen bewijs. Nu weet ik wel van de wet antipathie/sympathie die vaak nergens op gebaseerd is maar meer met jezelf te maken heeft tenzij je heel veel inzicht in jezelf en daardoor in de ander kan hebben, dan zie je wel eens op voorhand of iemand ter kwader trouw is in zo’n geval neem je dan afstand en blijf je neutraal. Bij langdurig zelfonderzoek weet ik nu: het ligt niet aan mij, ik had totaal geen reserve naar haar toe. Dus ben ik uiteindelijk maar met die kristallen in het vensterraam begonnen. Alle tips die ik krijg neem ik ter harte. Ik heb er heel erg mee gezeten tot verhuisplannen aan toe, maar nu is het klaar. Mijn verantwoording is nu om geen haat of gramschap te ontwikkelen of te koesteren. Dus alle positieve luitjes hier: alle tips zijn welkom hoor.

  4. @ Willie , hier in de randstad zou die de volgende dag verdwenen zijn , kaupâruh pêhpies hè 😉

  5. @cozmic 29.4.: ja dat ken ik, ik komp uit Rrgottudam (moeilijk te schrijven hoe je dat uitspreekt, op 2 manieren!) en daar zouden ze zeggen as ze die kopere pijpe zien: zo, die is voor mijn, en als ze het hebben gefikst: die is voor zu roowd koperuh. Zo, die is voor mij, die is voor z’n rood koperen (betekenis: voor mekaar, voor elkaar hebben!). Waar komp jij vedaan? Verder alles goed? Hartelijke groet 🙂

  6. Raymond, volgens mij begrijp je wel dat je niets van dit nodig hebt omdat je zelf al het instrument bent. Het mens zijn en al zijn mogelijkheden, wij zijn gelijk aan Goden. Waarom? Onze gedachten zijn krachten. De verhalen over Goden gaat over mensen die deze kracht begrijpen. Wij maken onze realiteit. Beïnvloeden elkaar zover het kan.
   Wij maken deze wereld en kunnen deze wereld veranderen. Ons waarnemen kunnen we veranderen alsmede onze omgeving. Hier zijn alleen geen goede scholen voor. Doe het zelf. Wij zijn in diepste degene die alles bewerkstelligen.

  7. Nou , hier moet ergens een supercloudbuster staan , de lucht ziet er uit als de hoes van Dire Straits en het legent pijpenstelen .

  8. @ Raymond

   Plaats eens in je top van je piramide een grote 2 benige ankh met de poten in het gat, zorg dat de benen ongeveer 1/3 hoogte halen van af de grond. Geniet maar eens van de energie die dan vrij komt. Je kan ook in de top een kristal plaatsen wanneer je onder de piramide colloidiaal water laat stromen.

  9. Errug verdacht mooi weer op 30 april ( toevallig ook Hitlers geboortedag ) en daarna met oostenwind bakken met regen , hmmmmm . What in the world are they spraying ?

  10. Na oranje bitter, bitterballen en arbitter day 1 mei, is het altijd FC Knudde weer, ochtend rood in de sloot brengt de volgende dag jawel regen in de ….!

  11. Hela Cozmic!!! dat is een verboden woord na gisteren!!!

   Okeej zal wel te maken hebben met de aankomende Supermaan, stoot me hoofd al bijna er tegen, gauw alu hoedje op, je weet maar nooit…

  12. Ik bood dat woord alleen maar aan ivm met de bootervloot waar booter op lag waarvan je het folie , het zgn booterbriefje kan gebruiken als aluhoedje , snappie ? Schiet de bootschapper niet dood .

  13. Monika , je hebt gelijk , 20 april geboord , en 30 april gesterfd volgens wiki de viking .

  14. Ik had vandaag een heel blonde ingeving ; als ik mijn vijver nou wat dieper uitgraaf dan komt ie toch vanzelf wel vol te staan met grondwater ? 🙄

  15. @Willie
   Lieve Hemel! Dat is je reinste boosaardigheid. ’t Is simpel, die mensen wille jullie daar absoluut weg krijgen. Omwille van jullie uitstraling wellicht. Het dat jullie zijn en ook uitstralen, kunnen zo’n mensen niet verdragen. Ik las dat je een zware burn-out had, dan bewaar je je eigen energie best voor je herstel. Hulp van buitenaf kan dan de oplossing zijn.
   Met de kwade buren in onze straat, is er pas écht iets veranderd (verhuisden) sinds ik een invocatie voor AA Michael deed. Het andere wat ik deed hielp wel, maar naar mijn aanvoelen deed AA Michael het belangrijkste ‘werk’.
   Ken je de beschermingsinvocatie van Michael? Je weet wel, H. Michael links, rechts enz. Toen de buurjongen en zijn zijn maatjes stoned de mensen gingen afdreigen, ben ik begonnen met AA. Michel vòòr het huis, boven,naast,achter en in het huis plaats te laten vatten. Met zijn blauw vlammend Lichtzwaard liet ik Hem een beschermende kring rond het huis trekken. Nu nog doe ik dit elke avond, en voor dat we het huis uitgaan. Het is een vast ritueel geworden, kan je zeggen.
   Ik zou zeggen : probeer het om te beginnen met Heer Michael, en wanneer je de tijd ervoor hebt voeg je er orgonite aan toe, in je huis en tuin.Terwijl ik dit schrijf, bedenk ik dat geraniums (pellargonium) een afschermende werking hebben. ’t Is nu het seizoen om er overal te zetten (met orgonitjes er tussen bv.)
   Succes, Willie! Veel sterkte en een warme hug van mij.

  16. @Willie bis
   Ik zie dat ik het Licht ‘uitgedaan’ heb. 😉
   Het is dus het LICHT dat jullie zijn en uitstralen dat je buren niet verdragen.

  17. @ Anelle.

   ‘Toen de buurjongen en zijn zijn maatjes stoned de mensen gingen afdreigen…’

   Door wat zijn de buurjongens stoned geworden? En in welke ‘stoned-heid’ gingen ze de mensen afdreigen? En welke drugs gebruik jij, Anelle 😉

   Als je bang bent, dan sta je niet in je kracht en dan kan veel als bedreiging over komen. Men moet juist een verbinding zoeken en niet apart denken. Vriendelijkheid maakt vriendelijkheid 🙂

  18. @Monika
   Niet te snel oordelen en conclusies trekken 😉
   Deze familie werd door de verschillende sociale instanties van de stad begeleid en had hun woning toegewezen gekregen. Moeder zwaar alkoholiek, vader afwezig. De zoon had voor wij er kwamen wonen, al voor zware incidenten straatverbod gekregen (via jeugdrechtbank) maar lapte alles aan z’n laars. Zijn maten gingen steevast voor ze vertrokken tegen de voordeur van hun bejaarde overburen plassen enz. Omdat er dus geen kruid tegen gewassen was, ben ik begonnen met de hele wijk spiritueel te zuiveren, om de buurt leefbaar te houden, niet uit angst.
   Het huis werd onlangs verkocht aan erg lieve mensen.

  19. Anelle…la belle….
   Ik verbaas me toch steeds weer opnieuw, wat onze maatschappijen voor mensen voortbrengen…arme zielen, slachtoffers van slachtoffers van slachtoffers….
   Wat goed van je, dat je het wilt doorbreken, en ziezo het werkt 🙂

  20. @Monika
   Vriendelijkheid maakt vriendelijkheid. Heel erg waar. Mijn man en ik hadden met deze jongen geen enkel probleem omdat wij- als enigen – altijd vriendelijk tegen hem waren en hem ook complimenteerden wanneer hij iets goed deed. Wij traden hem zonder enig vooroordeel tegemoet en hadden persoonlijk geen problemen. Maar wanneer de rest van de straat eronder lijdt (zoals die brave overburen) en er geweld tegen mensen wordt gebruikt, liggen de zaken toch wel anders.

  21. Helemaal mee eens Anelle d’Arc 🙂
   Grenzen stellen kan geen kwaad anders weten ze niet wanneer het ’te’ wordt.

  22. @Monica
   Ik heb al vaak aan de nieuwe buren van dit gezin gedacht, want uiteindelijk wordt het probleem gewoon verplaatst. Het stadsbestuur huurt verpreid over de stad, een aantal woningen voor dringende huisvesting omdat de wachtlijsten voor sociale woningen erg lang zijn er jaren over gaan vooraleer je een woning toegewezen krijgt.
   In dit geval gaat het om chronisch ontwortelde mensen die van generatie op generatie in het moeras van de marginaliteit vast zitten. Hoe help je die het best? Dit gezin kreeg alle steun maar wist gewoon niet hoe er mee om te gaan. Zoals je zegt : slachtoffers van slachtoffers van… Ik kan gewoon niet anders dan spiritueel te werken. Door liefde en licht te sturen, witte roos, violette vlam, ho’oponopono… Dat zijn mijn ‘werkinstrumenten’. Maar de ander moet het willen aanvaarden. Is een kwestie van vrije wil.

  1. Epoxy + hardener is in de bouwmarkten te koop . +/- 17 euri per kilo . Wees echter heel voorzichtig met verwerken en lang uit laten wasemen voor je het naar binnen haalt .

  2. Eenvoudig een Albastine repair-setje halen, polyester met harder en glasvezelmatje voor 15,50 euri bij een bouwmarkt of een winkel-van-sinkel op de hoek. Het glasvezelmatje heb je eigenlijk niet nodig als je de hars helder wil zien als het uit de vorm komt.

 19. Chembuster bouwen? Alles is te herleiden naar de basis. De 5 elementen: vuur, water, lucht, aarde, ether. Hoe te gebruiken, weet ik niet? Misschien de 5 elementen in evenwicht brengen met elementen uit de natuur? Alles en Niets zijn de 5 elementen. Perfectie is Evenwicht. Ik besta uit 5 elementen. Als chembuster te herleiden is naar 5 elementen en ik zelf ook. Dan ben ik van nature (zoals Martijn) reeds aangaf mijn eigen chembuster? Hoe is stem ik die af op mijzelf en op mijn omgeving, zodat het gaat werken? Een Geheel met de Natuur maar in Evenwicht? Waar ik in geloof is mijn waarheid. Conclusie ‘De Chembuster’ bestaat niet, inzoverre ikzelf moet haar ‘werkend’ maken dat kan een andere nooit voor mij doen. Succes.
  Maar pas op 5 elementen (energieën) daar kun je niet zomaar ‘ongestraft’ mee experimenteren. Een simpel antwoord: ik ben niet als ’techneut’ geboren. Ben ik meester over ‘donder en bliksem’? Voelt het ‘goed’ aan gewoon doen, ook hier ‘niet’ te veel je verstand gebruiken maar altijd in evenwicht met je gevoel. Succes.

  1. @ Lezer, pak van me hart die laat zien dat we niet de enigste zijn met dezelfde veronderstelling, er zit immers inderdaad gevaar in bij het spelen met ‘Elektrons’ tussen ‘donder en bliksem’. De aanname van ongevaarlijk komt uit het Reiki leerschap vandaan en was niet onder Reichs aandacht van bouw er maar eentje. Deze persoon was al erg ziek door stralingsgevaar waar hij aan bloot stond. Hoe dieper je weg duikt in deze materie des te meer je tegen komt van mensen die daar al te makkelijk over waren en ‘niet!’ wilde leren dat de hete kachel, heet kon zijn…’. Elektron = stroom uit de muur, alles wat hiervan voorziet is onder hevig aan orgonite. Het tegen overgestelde leert dat Tachyon eerder een protonen energie bron als de zon en welke veel veiliger is als orgonite. Van pure Orgonite wordt je namelijk erg ziek van (straling) terwijl Tachyon positieve verandering teweeg brengt, levensenergie!
   Alles wat een Torus van nature bevat is voorzien van deze 5 elementen (zie Thrive) en zal een eigentijdse volledige balancerende energetisch vorm zijn, Tachyon is Prana en geen Orgonite.

  2. @Lezer
   Je hebt waarschijnlijk gelijk, dat wij onze eigen ‘chembuster’ zijn. Ik weet niet of je het artikel uit Niburu gelezen hebt, waarin oa. de buitenaardse oorsprong van chemtrails behandeld wordt (mijn nieuwsgierige aard maakt dat ik het helmaal uitlas). De overtuiging laat ik voor rekening van de auteur. Maar… en dàt is interessant, verderop in het bewuste artikel vertelt hij hoe hij met gedachtenkracht gaten in de chemtrails ‘brandt’. Hij is dus zélf de chembuster, intentie en focus volstaan.
   Dat ga ik zeker uittesten. Het is bijna jammer dat er de laatste dagen niet meer gesproeid wordt 😉

  3. Hi Paul,en anderen,

   Aan tachyon kleven (ook) risico’s, getuige de mensen die na platsing van tachyon in hun huis kanker ontwikkelden en een par er zelfs aan zijn overleden.
   En ja als je ervan uitgaat dat kanker ook een genezingsproces kan zijn……?
   We weten (ik in ieder geval) van zowel Orgonite als van Tachyon te weinig. Diegenen die het uitproberen zijn dus vrijwillig hun eigen proefkonijn.
   Ik kruip zo in mijn holletje onder de wolletje met mijn orgonnetje en zie wel wat de tweede nacht hiermee met mij doet.

  4. Na het inlezen van wat materie over DOR , ORONUR en de verhalen van lieden die er ver mee gingen hou ik het gewoon bij een simpel bustertje met veel kristallen , geaard aan het water . Geen zin om met vuur te spelen 😉

  1. Laten we maar een beetje van het weer afblijven met onze orogon, we hebben niet voor niets chemtrails 🙂

  2. @Paul é Co
   Schitterend plaatje, niet? Kleinschalige windenergie.

  1. Wow Cozmic, super mooi! Kan je zo een voor mij bestellen? Zijn veel mooier dan wat ik van ‘je weet wel’ heb.

  2. Haha Paul 🙂 Ja toen wist ik het nog niet…maar op dit moment is het koud zat voor een muts 😛 ondankbaar kreng 😀 :)X

 20. Veel mensen ontdekten de mogelijkheden met Cristal, toen ze in de oorlog hun Cristal ontvanger bouwden, om naar bom bom bom hier vrij Nederland te kunnen luisteren, zo stom waren ze nou ook weer niet vroeger.
  De indianen spraken met hun voorouders via de Cristallen schedels.
  Wij hebben al van af de 80 tiger jaren ons woongebied het huis dus beveiligt met Cristallen en koper draad, geaard op de vier uithoeken komt van mijn ega af die houd zich nog al bezig met spirituele denk patronen, in Wales ging ze altijd met een groep met een pendulum andere dimensies bezoeken, ook het Feng-Shui heeft hier zijn rol.

 21. Er bestaat isolatie materiaal, die gebruikt wordt om warmte straling tegen te houden, een kennis heeft meerdere lagen isolatie aangebracht om zijn straling in huis te stoppen, geen idee hoe en of het werkt.
  Misschien interessant voor hen die hier mee bezig zijn, er bestaat ontzettend veel modern materiaal wat stom weg over het hoofd wordt gezien of verkeerd gebruikt.

 22. Waar vind ik nederlandse boekjes om zelf een orgonite te maken, ik ben hierdoor gefascineerd geraakt, en wil zelf proberen, zijn er publicaties in boeken, ik vind enkel engelstalige boeken of orgonite. Kunt u me hierbij helpen?

 23. Orgon, Orgonite en Dr. Wilhelm Reich
  Een simpele mix van kunsthars, aluminium- en kopervijlsel, kristallen en metaaldraad, zijn in staat om de Orgonite.
  Dat was een uitvinding van Don groft. Reich gebruikte alleen metalen pijpen..metalen slangen die werden in een meer of rivier gelegd. Deze cloudbusters zijn gevaarlijk je kan er doodziek van woerden..
  Don Groft werkt met kristallen enz enz. Het bedrijf Green dessert gebruikt de techniek van Reich en Tesla

  1. Tja, het is ook ‘make America great again’ en niet ’the whole world’. Welz is een Oostenrijker van oorsprong.
   Wellicht een andere naam verzinnen, zoals Orgony? Of R(e)ich-energy? of orgon-por…?? 😉

 24. Er worden in de reacties veel suggesties gegeven en hoewel ik niet alle reacties heb gelezen, mis ik hierin de ervaring met dit fenomeen ?.Heeft iemand ervaring met orgonite, in welke vorm dan
  ook ?.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.