Advertentie

Colloïdaal Goud: Alle kennis eens stralend op een rijtje gezet


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

De kracht van de colloïdaal methode, of:

Stralend leven in de gouden gloed van vitaliteit:

Nano-goud

2021 © WantToKnow.nl/.be

Gedurende de geschiedenis van onze planeet heeft bijna elke gevestigde cultuur goud gebruikt om kracht, schoonheid, zuiverheid en prestatie te symboliseren. Vandaag de dag wordt goud nog altijd gebruikt voor belangrijke, symbolische objecten die status, macht, eer, religie en rijkdom vertegenwoordigen: trouwringen, Olympische medailles, Oscars, Grammy awards, kerkelijke beelden, geld en kronen… Geen enkele andere substantie met deze zeldzaamheid neemt zo’n zichtbare en prominente plaats in onze samenleving in.

Herkomst en winning
Goud wordt net als platina, het meest gevonden in zogenaamde ‘Placer’-afzettingen. Dat zijn natuurlijke concentraties van zware metalen (mineraal ertsen), veroorzaakt in de natuur door het effect van zwaartekracht op bewegende deeltjes. Wanneer zware, stabiele metalen door verweringsprocessen van hun matrix worden bevrijd (b.v. uit gesteente), worden ze langzaam weggespoeld, waarna ze terechtkomen in rivieren, rivierbeddingen, beekjes, zand en achterblijvend grind. Hier vandaan komen ze terecht in onze voedingsketen.

Wat is nano-goud?
Goud is een edelmetaal, welke onder meer goed is voor de menselijke gezondheid. Metalen zijn een subcategorie van het mineralenspectrum. De meeste mineralen die wij kennen zoals magnesium, zink en ijzer, vallen onder de subcategorie metalen. Edelmetalen zijn op hun beurt weer een subcategorie van de metalen. Zij onderscheiden zich van de metalen door hun vastheid. Ze gaan niet zo makkelijk een binding aan met andere metalen (edel betekent ook wel voortreffelijk in zijn of haar soort). Edelmetalen zijn daarom veel beter bestand tegen corrosie en oxidatie. Ze zijn heel goed in het geleiden van stroom en warmte. Ook in het lichaam geleiden ze “stroom”: goud en platina bevorderen de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen.

Goud in de voeding
Vanuit de ertsen komen gouddeeltjes in de grond die door bepaalde planten worden opgenomen en omgevormd tot voor de mens opneembare (nano) deeltjes. Met name donker blauw/paars gekleurde vruchten zoals bosbessen en aubergines bevatten nog sporen van goud. Helaas zijn door de industriële bewerking nauwelijks nog edelmetalen in onze voeding terug te vinden. Voor wie meer verbruikt dan binnenkrijgt, bijvoorbeeld bij artritis (verhoogde behoefte), ligt suppleren voor de hand. Ook voor wie de optimale heilzame effecten van goud wil ervaren, is suppletie aangewezen.

Effecten van goud op het menselijk lichaam
Nano goud stimuleert aanmaak van neurotransmitters zoals dopamine, remt ontstekingen, werkt regenererend op DNA en RNA, bevordert (zenuw)geleiding, stimuleert hormoonproductie, boost collageen (souplesse, anti-rimpel), en verhoogt het cognitieve vermogen en de spirituele ontwikkeling/bewustwording. Goud heeft als nano deeltjes een hele andere, gewichtige waarde voor het lichamelijk gestel. De uitwerkingen van goud op de fysiologie (lichamelijke processen in het lichaam), alsook de energetische, medische én spirituele werking van goud, vinden hun wortels in de alleroudste beschavingen als Sumerië, het oude China en Egypte en Mesopotamië. De Azteken beschouwden goud letterlijk als het product van de goden [3,14].

Alchemie
In de middeleeuwen werd goud razend populair, toen de alchemisten op zoek gingen naar de Philosopher’s Stone’. Deze term verwijst naar twee dingen.
1. ‘Het magische middel’ dat van basismetalen zoals lood, goud kan maken.
2: ‘De mystieke rode drank’, ofwel drinkbaar goud, die alle ziekten kan genezen en het spirituele vermogen vergroot.

De ‘Philosopher’s Stone’: van lood goud maken
De meeste mensen denken dat het produceren van goud uit eenvoudige metalen een broodje aap verhaal is. In 1980 slaagde Glen Seaborg er echter in om het chemische element Bismuth in het Lawrence Berkeley Laboratory om te zetten in goud met behulp van kernfysica! Het is dus wel degelijk mogelijk. De kosten zijn echter vele malen hoger dan de opbrengst. [1,2]. Of de “goden” en alchemisten uit oude tijden dit proces machtig waren, blijft voorlopig een vraag. Feit is dat ze wel bij machte waren om colloïdaal, nano goud te produceren en daar veel heil in zagen. [3,5,11].

Bij het woord ‘alchemie’ denken de meeste mensen aan oude mannen of ‘tovenaars’, in geheime werkplaatsen met borrelende en dampende glazen kolven en kelken gevuld met mystieke, gekleurde vloeistoffen. Maar de alchemisten waren de eerste natuur- en scheikundigen met veel kennis en kunde. Velen van hen waren ook arts, toxicoloog, filosoof of theoloog. En hoewel de meesten op zoek waren naar de Philosopher’s stone, zijn een groot aantal moderne ontwikkelingen het resultaat van hun mysterieuze brouwsels. Denk aan porselein, alcoholdestillatie, zuren, zouten en allerlei waardevolle metaalverbindingen (bruikbare mineralen) die voor allerlei doeleinden worden ingezet.

Duitse alchemisten aan het werk in hun goudsmelterij

Alchemisten maakten van ‘gewoon’ goud, vaak als bulkgoud beschreven, een roodgekleurd, drinkbaar goudwater, ook wel ‘aurum potable’ genoemd. Dit goudwater noemen we tegenwoordig colloïdaal goud. Water met gouddeeltjes, zo klein dat ze opgelost lijken te zijn. De rode kleur hangt samen met de grootte en de vorm van de deeltjes en de zuiverheid van het water. Als de deeltjes kleiner dan 100 nanometer (nm) zijn, dan spreken we van nano-goud.

Het brouwen van colloïdaal en nano goud was bedoeld voor spirituele, mentale, emotionele en fysieke effecten. Goud werd ingezet bij een scala aan ziekten zoals: ontstekingen, geslachtsziekten, hartproblemen, vaataandoeningen, tumoren, huidklachten, dysenterie, depressie, epilepsie, de diagnose van syfilis, etc. [3,6].

Arnald de Villa Nova, in zijn tijd een bekende alchemist, arts, toxocoloog, theoloog, filosoof en astroloog (1235-1311), zou volgens een van zijn tijdgenoten, John André, onedele metalen hebben omgezet in goud (‘chrysopoeia’), wat Villanova noch toegaf, noch ontkende. Villanova (die 74 jaar werd, terwijl de gemiddelde leeftijd toen 64 jaar was) paste colloïdaal goud toe als een cardiotonicum en anti-aging medicijn. Hij zei onder meer: ‘Het verbetert het gezichtsvermogen, en reinigt vooral het hart en de bron van leven”. [7,8,9]

Verbod op alchemie
Interessant genoeg legde koning Hendrik IV van Engeland een verbod op alchemie, op 13 januari 1404. Hij tekende een wet die het een misdrijf maakte om “vanuit niets” goud en zilver te creëren. Er kwam een verbod op ‘vermenigvuldiging’, wat in de alchemie betekende dat je van een bepaald materiaal, zoals goud, op de een of andere manier een veelvoud of iets waardevollers ervan creëerde. [3,10]

Innerlijke transformatie.
Alchemie in zijn diepste essentie, betekent wellicht de innerlijke transformatie. Een verandering in jezelf die je diepe inzichten kan geven (bewustwording, spirituele groei) en op celniveau dingen kan veranderen waardoor vele ziektes en kwalen geremd en (gedeeltelijk) hersteld kunnen worden. Lood en goud symboliseren respectievelijk de materiële en spirituele/ goddelijke aspecten van de mens [15]. Als colloidaal goud gelijk staat aan of onderdeel is van alchemie, stimuleert of bewerkstelligt het dus de innerlijke transformatie.

Ben jij een golddigger of een goudslikker?
Nano goud heeft verschillende functies voor het menselijk lichaam. Het verhoogt dopamine, het activerende stofje in je hersenen en spieren dat zorgt dat je zin hebt om dingen te doen en ook gaat aanpakken en waar je je euforisch van voelt. Nano goud stimuleert ook de prikkeloverdracht waardoor je hersenen beter en sneller werken en je lijf sneller kan reageren op de boodschappen van je hersenen. Nano goud remt steriele ontstekingen zoals reuma, slijmbeursontstekingen of couperose en het werkt algemeen regenererend op lichaam en geest. Dit komt naast bovengenoemde ook door haar energetische rol en functie als antioxidant en katalysator. Nano goud helpt ook DNA en RNA te beschermen en te herstellen.

Goud voor de huid, bindweefsel, botten en gewrichten
Goud heeft een herstellende functie op de huid en activeert de aanmaak van collageen. Collageen is een eiwit dat fungeert als de “lijm” van ons lichaam. Botten, gewrichten, spieren, bindweefsel, bloedvaten, huid, haar en nagels, bestaan voor zo’n 70% uit collageen. Dit collageen zorgt voor zowel stevigheid als souplesse en is een belangrijke factor bij o.m. mobiliteit, artrose (gewrichtsslijtage), arteriosclerose (vaatverharding), rimpels en huidveroudering. Na ons 25ste levensjaar maken we steeds minder collageen aan en verharden bovendien de opslagdepots van collageen, waardoor het moeilijker vrij komt voor de cellen [4,5,6,24].

Door nano goud in te nemen en direct op de huid aan te brengen, kan het inwendig en lokaal de collageenvorming stimuleren. Zowel voor het tegengaan van rimpels en couperose als het bevorderen van souplesse van spieren en gewrichten. Ook remt goud ontstekingen, waardoor het tevens rocacea en reumatische klachten tegengaat [18,21,24].

Werkingsmechanisme:
De aanmaak en afgifte van collageen kan gestimuleerd worden door een specifiek licht: bijna-infrarood licht. Het lijkt op infrarood licht maar heeft een iets lagere frequentie, namelijk 620 nanometer (nm) en is oranje-rood, i.p.v. rood. Bijna-infraroodlicht van 620 nm, is onderdeel van “gewoon” daglicht en kan in de huid doordringen tot een diepte van 10 mm onder het huidoppervlak. Daar liggen fibroblasten, cellen die collageen maken en vrijgeven. Het bijna-infrarode licht beïnvloed met haar specifieke frequentie de cel activiteit van fibroblasten waardoor de productie en afgifte van collageen gestimuleerd wordt [10].

Nano gouddeeltjes absorberen en weerkaatsen licht. Door het innemen en op-sprayen van nano goud komen de gouddeeltjes ook in je fibroblasten terecht. Wanneer je nu buiten komt, ontvangt je huid het bijna-infrarode licht en de gouddeeltjes weerkaatsten dit licht in de cellen, waardoor de productie en afgifte van collageen extra geactiveerd wordt. Je cellen bewaren altijd een beetje licht. Dus ook als je niet buiten komt helpt goud dit opgeslagen licht te activeren. Daarom geeft goud ook letterlijk glans en kleur aan je huid/teint. Bovendien beschermt goud als antioxidant ook nog eens tegen de schadelijke effecten van de zon. [11,12,13].

Gebruik nano goud samen met je dagcrème, bodylotion of spier- en gewrichtsgel.
Naast het feit dat nano goud het licht in je cellen activeert, hebben onderzoeken ook aangetoond dat nano goud fungeert als drager van andere actieve ingrediënten en deze dieper in de huid brengt. Nano goud helpt zo de werkzaamheid en het effect van huidverzorgingsproducten te versterken [8]. Nano gouddeeltjes reflecteren ook licht. Dit zorgt voor een gezonde, stralende glans op de huid [11,12,13]. Ook is aangetoond dat nano goud het wondgenezingsproces versnelt [9]. Bij het wondgenezingsproces zijn groeifactoren betrokken, specifieke eiwitten die nodig zijn voor het vernieuwingsproces van de huid, waarbij beschadigde cellen worden gerepareerd en de huid herstelt. Een gezonde huidvernieuwing is de sleutel tot een jeugdig ogende huid. Ook het collageen in je gewrichten en de ontstekingsremmende effecten van een spier- en gewrichtsgel kun je extra activeren met nano goud. Dep of spray het nano goud op de huid en breng daarna de crème aan. Te gebruiken bij alle spier en gewrichtspijnen.

Goud als antioxidant
Antioxidanten zijn noodzakelijk voor onze gezondheid. Ze remmen het verouderingsproces en gaan schade aan onze cellen en organen tegen. Gezonde voeding bevat antioxidanten en het lichaam kan ook zelf van bepaalde voedingsstoffen antioxidanten aanmaken. Antioxidanten neutraliseren (ontwapenen) vrije radicalen. Vrije radicalen zijn schadelijke moleculen die ontstaan als afvalproduct bij vrijwel alle lichamelijke functies.

Tijdens processen als het vrijmaken van energie, vervangen van kapotte cellen, groei, reparaties en herstel, komen door de uitwisseling van stoffen (elektronen) ‘radicalen’ vrij. Er zijn ‘gewone radicalen’ en ‘vrije radicalen’. Beiden richten schade aan, maar de vrije radicalen zijn het meest gevaarlijk. Ze kunnen beschadigingen veroorzaken in de huid, organen, hersenen, DNA, hormoonklieren, ogen, etc. Ze versnellen het verouderingsproces, verstoren verschillende processen en verhogen het risico op (huid)kanker.

Daarom heeft het lichaam beschikking over antioxidanten, om zich te wapenen tegen deze radicale schadeveroorzakers. Omdat stressfactoren toenemen, neemt de behoefte aan antioxidanten ook toe. Stressfactoren zijn naast een drukke agenda, spanning en slaaptekort ook: vervuilende stoffen in lucht en water, chemicaliën, UV-straling, WiFi, suiker, tabak, alcohol, cosmetica, medicatie en schoonmaakmiddelen. Daarbovenop is gezond eten steeds lastiger en gemaksvoedsel een makkelijke keuze. Daarom heeft het lichaam vaak onvoldoende antioxidanten beschikbaar.

Nano goud werkt als antioxidant én versterkt de werking van andere antioxidanten. Zo helpt nano goud veroudering tegen te gaan van onze cellen, inwendige organen, gewrichten en onze huid. Ook verbetert het onze afweer, groei en herstel. [8,9,15,16,18]. Nano goud kan antioxidanten dieper in de huid en weefsels door laten dringen en hun werking versterken. Zo is van de antioxidanten vitamine C, luteine, selenium en 3,6 -DHF (antibacterieel en tumor remmende flavonoïde) aangetoond dat goud hun werking versterkt.

Vergeleken met vitamine C, een zeer krachtige anti-oxidant, heeft nano goud een langduriger effect als anti-oxidant. Bovendien is nano goud, in tegenstelling tot vitamine C, niet vatbaar voor oxidatie (vrije radicaalvorming) [8,11,13]. Van goud is bekend dat het niet alleen als drager kan fungeren voor antioxidanten, maar ook andere werkzame stoffen, bijvoorbeeld anti-kanker middelen. Denk aan reguliere medicatie, maar ook aan stoffen als zink, zilver, kurkuma en platina, die het lichaam de hele dag beschermen, acuut en preventief.

Vele onderzoeken laten het antioxidant effect zien van nano gouddeeltjes. De werking van goud berust op verschillende mechanismen. Een voorbeeld: uit een onderzoek blijkt dat huidwonden van muizen significant sneller genazen bij toediening van nano goud in combinatie met ECGC (extract uit groene thee) en alfa liponzuur (AuEA). AuEA verhoogde in het wondgebied significant het gehalte van SOD (Cu / Zn-superoxide-dismutase): de krachtigste antioxidant specifiek voor de huid. Het aantal Hs68 cellen nam toe: voedende en ondersteunende bindweefselcellen.

Ook de proliferatie (groei) van HaCaT nam toe: keratinocyten of huidcellen die zorgen voor groei, ontwikkeling en vernieuwing van de cellen (groeifactoren). Na AuEA-behandeling verminderde de expressie van CD68-eiwit: marker voor macrofagen, kankerweefsel en ontstekingen, wat duidt op herstel [9]. Hieruit blijkt het (versterkende) antioxidant en anti-ontstekingsremmende effect van nano gouddeeltjes.

Goud bij reumatoïde artritis
Reumatoide artritis is een auto-immuunziekte (lichaam valt gezonde cellen aan) waarbij sprake is van een progressieve ontsteking die het kraakbeen in de gewrichten aantast. Dit leidt tot pijn, verdikking, misvorming en immobiliteit. De voortschrijdende ontsteking wordt veroorzaakt door verhoogde niveaus van bepaalde eiwitten, hormonen en vetachtige stoffen: cytokinen, leukotriënen en prostaglandinen, die bij disbalans verantwoordelijk zijn voor vernietiging van kraakbeen in gewrichten. Nano goud kan verschillende onstekingsbevorderende stoffen remmen. Bovendien kan nano goud als antioxidant ook (verdere) schade aan gewrichten voorkomen [8,9,11,15,16,18,21,22,24].

Goud als verjongingsmiddel
Nano goud helpt rimpels tegen te gaan doordat het collageen boost en schadelijke stoffen onschadelijk maakt. Ook remt het ontstekingen die in sluimerende toestand het lichaam irriteren en schaden waardoor veroudering sneller intreedt. Denk aan pijnlijke spieren en gewrichten, gebitsschade, verminderd oogzicht, rimpels, slappe huid, spataderen, orgaanschade, diabetes, hart- en vaatziekten, etc. Maar goud heeft natuurlijk ook een diepere werking. Door de trillingsfreuenties in het lichaam te verhogen kunnen blokkades opgeheven worden, cellen ontgiften en emoties losgelaten worden.

Ook heeft nano goud een positieve invloed op de pijnappelklier die bekend staat om haar spirituele werking, ook wel de sleutel tot spiritueel ontwaken genoemd. De oude Egyptenaren noemden het opengaan van de pijnappelklier (ontkalking) de deur naar “godsrealisatie”. Op het energetische niveau worden tijdens dit ontwaken het zesde chakra – oftewel het derde oog – en het zevende chakra geopend: de vereniging van de mens met zijn Schepper vindt plaats.

Referenties:

 1. https://tinyurl.com/zx6ecnb4
 2. https://tinyurl.com/ktuxf39u
 3. http://www.vrijmetselaarsgilde.eu/Maconnieke%20Encyclopedie/AMAP~1/alchemie/Alchemie.htm
 4. https://www.triggerpointcoach.nl/index.mchil?page=artikel&id=1522&artid=10368&artikel=de-kernen-van-bindweefsel fibroblasten
 5. https://www.orthokennis.nl/nutrienten/collageen
 6. REVIEW ARTICLE Front. Genet., 30 March 2015 | https://doi.org/10.3389/fgene.2015.00112 Age-related vascular stiffening: causes and consequences Julie C. Kohn†, Marsha C. Lampi† and Cynthia A. Reinhart-King* Collageen
 7. https://www.velthuiskliniek.nl/actueel/blog-rode-huid-couperose-rosacea/
 8. Enhanced antioxidant activity of gold nanoparticle embedded 3,6-dihydroxyflavone: a combinational study, Applied Nanoscience, February 2014, Volume 4, Issue 2, pp 153–161 https://link.springer.com/article/10.1007/s13204-012-0182-9
 9. The effects of gold nanoparticles in wound healing with antioxidant epigallocatechin gallate and α-lipoic acid, Nanomedicine: Nanotechnology, Biology, and Medicine 8 (2012) 767–775. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1549963411003509
 10. https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/63937-rimpels-verdwijnen-zonder-botox-collageen-lichttherapie.html
 11. https://tinyurl.com/3c9v3jnz
 12. https://tinyurl.com/ypj6nyn3
 13. Control of Particle Size in the Preparation of Colloidal Gold
 14. M. Saraiva, J. E. de Oliveira Published 2002 Chemistry, Journal of Dispersion Science and Technology  https://tinyurl.com/yavc3jrc
 15. News > Medscape Medical News > Conference News > ACTRIMS 2018 Gold Nanocrystals May Remyelinate Lesions in Multiple Sclerosis, Caroline Helwick. 04 februari 2018 https://www.medscape.com/viewarticle/892250
 16. Nanocatalytic activity of clean-surfaced, faceted nanocrystalline gold enhances remyelination in animal models of multiple sclerosis, 11 February 2020 Andrew P. Robinson, Joanne Zhongyan Zhang, Haley E. Titus, Molly Karl, Mikhail Merzliakov, Adam R. Dorfman, Stephen Karlik, Michael G. Stewart, Richard K. Watt, Benjin D. Facer, Jon D. Facer, Noah D. Christian, Karen S. Ho, Michael T. Hotchkin, Mark G. Mortenson, Robert H. Miller & Stephen D. Miller Scientific Reports volume 10, Article number: 1936 (2020) https://www.nature.com/articles/s41598-020-58709-w
 17. Elsevier, Volume 194 , februari 2019 , pagina’s 36-46 Gouden nanoclusters voor de behandeling van de ziekte van Parkinson Guanbin Gao a 1Rui Chen b 1Meng He b 1Jing Li b 1Jing Li aLiyun Wang cTaolei Sun https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0142961218308354
 18. https://reumanederland.nl/reuma/wat-is-reuma/
 19. Nano-gold displayed anti-inflammatory property via NF-kB pathways by suppressing COX-2 activity. Khan MA1, Khan MJ2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29553845
 20. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Auranofin#section=Other-Identifiers
 21. https://en.wikipedia.org/wiki/Auranofin
 22. Case Report: Management of Rheumatoid Arthritis (RA): Rationale for the use of colloidal metallic gold. By Guy E. Abraham MD FACN, and Peter B. Himmel MD. Journal of Nutritional en Environmental Medicine (1997) 7, 295-305. Himmel Health, Wakefield, Ri, USA
 23. Medical Uses of Gold Compounds: Past, Present and Future, Simon P. Fricker https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/BF03215464.pdf
 24. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Auranofin#section=3D-Conformer
 25. Cancer Nanotechnology: Emerging Role of Gold Nanoconjugates. Rachel A. Kudgus, Resham Bhattacharya, and Priyabrata Mukherjee* Department of Biochemistry and Molecular Biology, College of Medicine, Mayo Clinic, Rochester, Minnesota 55905, USA https://tinyurl.com/4m35s6ne
 26. https://www.chron.com/news/houston-texas/article/Houston-company-testing-in-humans-a-bold-new-1667361.php
 27. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/types
 28. Bimetallic silver nanoparticle–gold nanocluster embedded composite nanoparticles for cancer theranostics. Juli 2015 Journal of Materials Chemistry B. Deepanjalee Dutta, Amaresh Kumar Sahoo. https://tinyurl.com/yaups58u

 

* * *

En met de kennis van
het bovenstaande artikel…
x

Dit is de
Speciale WantToKnow-GOUD-aanbieding:
x

x
– Nano-Goud –
– van The Health Factory

Van eeuwenoude wijsheid,
naar moderne gezondheid.
X

(let op: deze actie sluit op dinsdag 11 mei)

In samenwerking met The Health Factory, de makers van bijzondere en zeer zuivere mineraalsupplementen vonden wij een perfecte hulp bij het afschudden van de donkere mantel van de winter en het meegaan op de geweldige golf van de nieuwe lente-energie! De wereld wilt open én wij willen mee! En dat moet zeker lukken met dit gezonde steuntje in de rug…x

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf-ontwikkelde productiemethode, ‘state-of-the-art’-leiders op het gebied van de productie van colloïdale mineraalwateren. Voor degenen, die zich in de technische details van nano-zilver interesseren melden we, dat dit uiterst zuivere mineraalwater, in het geval van colloïdaal zilver, geproduceerd wordt met mono-atomisch-, di-atomisch- en nanocluster-zilver.

Het colloïdaal goudwater is gemaakt van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen gouddeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel-cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters goud in nauw luisterende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm).

The Health Factory verpakt haar producten bovendien in een speciaal hoogwaardig, donkerviolet glas, dat alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid, dan de minimale 1 jaar die wettelijk op de fles moet worden vermeld. Het is bewezen dat violet glas de inhoud van de fles beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Voor de beste houdbaarheid bewaar je de fles op een donkere, droge en koele plek, zoals bijv. het medicijnkastje. Het water bevat geen allergenen.

x

Speciale WantToKnow Aanbieding:
x

Glow & Shine Spray

Laat je stralen..!

De Glow & Shine spray licht de huid letterlijk op, zodat je dus gaat.. stralen. Ene mevrouw Cleopatra, koningin van Egypte, gebruikte eeuwen geleden al vloeibaar goud voor het behoud van een jeugdige en stralende huid.. Dus.. waarom wij eigenlijk niet?

Goud activeert de aanmaak van collageen, een eiwit waar de huid voor 70% uit bestaat. Het collageen zorgt daarenboven voor de stevigheid en elasticiteit van de huid..! De Glow & Shine spray bevat puur goud. Gecombineerd met kleine hoeveelheden platina en zink, die op hun beurt zorgen voor een soepele, stevige huid met een frisse uitstraling. De drie elementen hebben bovendien een anti-oxidatieve, herstellende en beschermende werking.

De Glow & Shine spray gaat daarmee rimpels, couperose en onregelmatigheden tegen. Ze vertraagt veroudering van de huid en geeft een mooie ‘gloed’. De spray wordt volledig opgenomen en bevat geen enkele toevoeging. Spray dagelijks naar behoefte op een schone, gereinigde huid (gezicht, hals, decolleté).

50ml sprayflacon bevat :
– 10mg/l (10ppm) ultra-deeltjes puur goud,
– 10mg/l (10ppm) puur platina en
– 20mg/l (20ppm) puur zink in gezuiverd water.

Glow & Shine Spray: € 35,-

x

x

Én natuurlijk, om deze ‘gouden aanbieding’
helemaal te laten stralen…

Puur Colloïdaal Goud 200ml en 1L

200 ml voor € 49,- (normaal: € 55,-)
x
en/of
x
1 Liter voor € 89,- ! (normaal: € 99,-)

xEn…

Bestel je 2 literflessen nano-goud?

Dan ontvang je het flesje Glow & Shine Spray (t.w.v. € 35,-)
GRATIS!

x* * *

‘Ja, ik wil graag dit
nano-Goud ontvangen
!’

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 11 mei a.s.

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Totaal: € -

Advertentie