Advertentie

Koraalmineralen: verborgen fundament van ’t menselijk lichaam..


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Die we vonden bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we de producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Want wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’; meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2019 fors hebben uitgebreid – van dienst te zijn!

* * *

 

x
Okinawa Mineralen:
De basismineralen van het menselijk lichaam..

2020 © WantToKnow.nl/be
x

Onder de zuidwestelijke staart van het hoofd eiland van Japan vindt je een cluster van kleinere eilandjes. Deze eilandengroep, met een eigen cultuur en ecosysteem heet Okinawa. Het is een van de weinige zogenaamde ‘Blue Zones’ die Dan Buettner (bekend van National Geographic) zo noemde, omdat de mensen er bijzonder gezond zijn. En dat is niet gek! Sinds eeuwen staat het eiland al bekend als ‘het eiland van de Onsterfelijken’, omdat mensen er minder last hebben van ziekten als kanker, hartziekte, dementie. En bovenal is het de woonplaats van de oudste vrouwen tér wereld. Je zou zeggen: “Dáár zit iets in het water..!” En dat klopt.. Maar niet in het drinkwater, maar in het zeewater..

Natuurlijk is de beste manier om gezond te leven, in contact staan met de wereld en de natuur om je heen. Maar de inwoners van Okinawa hebben in dat kader, een extra steun in de rug; in de wateren rond Okinawa groeien van nature koralen die qua grondstoffen voor 80% overeenkomen met de menselijke botstructuur! Dit koraal, Sangokoraal geheten, bevat in de basis, calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het menselijk lichaam 2:1, aangevuld met meer dan 76 essentiële en ionische mineralen en spoorelementen. (zie tabel hieronder)

Door deze wonderlijke samenstelling, waardoor het koraal erg op menselijk bot lijkt, gebruiken chirurgen over de hele wereld dit koraal, zelfs voor botstransplantaties! Je begrijpt dat, met zo’n gezondheidsschat voor de deur, de Japanners al jaren onderzoek doen naar deze mineraalsamenstelling. Zo blijkt dat Okinawa Zeekoraal een aangetoonde biologische beschikbaarheid (hoe snel het lichaam stoffen op kan door ze te verwerken) van rond de 20 minuten!

Ook blijkt uit Japans onderzoek dat bij een gebruik van 2,8 gram per dag, gedurende 3 maanden, we enorme verbeteringen kunnen zien bij: verhoogde bloeddruk, verhoogde triglyceriden- en cholesterolgehaltes, onregelmatige hartslag, hoofdpijn, angstklachten, agressie, stress, depressie, slapeloosheid en concentratieproblemen.

Waar mensen vroeger dus tot onsterfelijk werden verklaard, weten we tegenwoordig precies hoe de werking van het Koraalmineraal tot stand komt. Calcium en magnesium zijn onmisbaar voor opbouw van gezond botweefsel en van groot belang bij goed functioneren van hart en bloedvaten. Mineralen en spoorelementen zijn essentieel voor opname van vitaminen. Zo bevorderen ze de prikkeloverdracht en daarmee de communicatie en uitwisseling van stoffen tussen en binnen de cellen.

Ze dragen daarmee voor een belangrijk deel bij aan een evenwichtig energieniveau. Calcium en magnesium behoren naast kalium tot de 3 meest ontzurende mineralen. Samen met het volledige spectrum werken ze zeer basenvormend en ondersteunend in het afvoeren van gifstoffen en kunnen dus ingezet worden bij klachten ontstaan door zuurvorming als jicht, verstoorde darmflora, gebitsproblemen en tal van andere gezondheidsklachten. Geen wonder dus, maar bijna wel..!

100% Natuurlijk én ecologisch gewonnen! En het mooiste is nog dat het niet noodzakelijk is, om Okinawa-mineralen met een vulmiddel in te nemen. Er zijn er geen additieven nodig om de mineralen uit het koraal te halen en wordt het verwerken van het Sangokoraal streng gereguleerd. De mineralen zijn afkomstig van afgestorven koraal, dat na de streng gereguleerde en vakkundige oogst, weer ruimte biedt voor nieuw levend koraal!

Zeker nú mineralen!
Zoals je weet, zijn de hoeveelheden aan mineralen in de bodem, zoals die bijvoorbeeld in groente, granen, fruit én in dierlijke producten terecht komen, schrikbarend afgenomen. Dit proces is al gaande sinds het begin van de landbouwrevolutie. Vooral door het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en de bewerkingen van voedsel door de voedingsindustrie, zeggen veel voedingsdeskundigen dat voeding meer ‘vulling’ is geworden. Recente onderzoeken laten soms dalingen zien van wel 70%! Voorbeeld: in een peiling van Ciba-Ceigy uit 1996 bleek het calciumgehalte van broccoli met 70% gedaald t.o.v. 1985. Hier is die hele staat van gezonde groenten en fruit:

De staat is uit 2002, dus nu in 2020, hebben wij weinig hoop, dat deze trend vanaf 1985 zich gekeerd heeft. En hoe minder mineralen we in onze voeding naar binnen krijgen, des te meer is het van belang dat we onze lichamen toch blijven voeden met dátgene waar het behoefte aan heeft! En neem je al een multi-vitamine, dan krijg je vaak vitaminen, maar niet zo veel mineralen binnen als je wellicht denkt! Vergelijk het maar eens met deze declaratie van mineralen en spoorelementen in 3 gram Okinawa Mineraal:

 

 

Wij geloven dat deze quote van Thomas Edison
onze huidige situatie het best heeft weergegeven:
x

“The doctor of the future will give no medicine,
but will interest his patients

in the care of the human frame,
in diet and in the cause and prevention of disease”
x
vertaald:

‘In de toekomst schrijven artsen geen medicijnen meer voor.
Ze zullen hun patiënten interesseren om zich te verdiepen
in het menselijke gestel, in voeding en in de
oorzaak en het voorkomen van ziekten.’

* * *

 

x
* * *
x

Dit is de

Speciale WantToKnow-aanbieding:

x

x

Van eeuwenoude wijsheid,
naar moderne gezondheid:

x
– Okinawa –
– Zeekoraalmineralen-

X
(let op: actie sluit op dinsdag 9 juni)
x

Okinawa mineralen bestaat uit calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het lichaam 2:1. Uniek is dat het daarnaast 76 essentiële en ionische mineralen en spoorelementen bevat. The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, dat alleen infrarood- en ultraviolet UVA licht doorlaat. Hierdoor is het product veel langer houdbaar en wordt het gevitaliseerd.

  • Okinawa mineralen kan worden ingezet naast een multivitamine of Greens product.
  • Okinawa mineralen helpt het lichaam verzuring tegen te gaan.
  • Okinawa mineralen kan worden ingezet bij maagzuur.
  • Okinawa mineralen helpt de darmen te ontzuren, waardoor de opname van voedingsstoffen verbetert en probiotica beter aanslaan.
  • Okinawa mineralen kan worden ingezet voor het gebit en voor spieren en gewrichten.
  • Bij energieverlies door sporten, sauna en warm weer. Aanvullen van elektrolyten.

Dosering:
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar zijn 1 tot 3 maatschepjes per dag aangeraden.
Daarnaast kan je het mineraal inzetten bij een zwak gebit. Neem in dat geval 1 maatschepje per dag in water, bij voorkeur verdeeld over de dag drinken, vooral na het eten en na zoete versnaperingen. Je kunt daarnaast een beetje poeder direct op de zwakke plekjes smeren voor het slapen gaan. Zo trekken de mineralen ter plekke in, werkelijk!
Sporters, mensen met verzuringsklachten en/of osteoporose kunnen het best gebruik maken van 2-3 schapjes per dag.

Het Okinawa-mineraal is beschikbaar in potten van 50 en 100 gram.
Je kunt er vanuit gaan dat je met een potje van 50 gram 25 dagen doet, bij dagelijks gebruik.

x

Speciale WantToKnow Aanbieding:

x

 

* * *

“Ja, ik wil graag deze
Okinawa-Koraalmineralen
ontvangen
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in
en rond de bestelling af,
VÓÓR de
sluitingsdatum van

donderdag 9 juni a.s.

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.
x

Totaal: € -

Advertentie