Advertentie

Energydots: frisse nachtrust, stralingsblokkade, energiebalans..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

Plotseling bewust
van straling..

x
2020 © WantToKnow.nl

x

De Europese Commissie wil koploper worden in de volgende generatie draadloze technologie: 5G. ‘Handig hoor!’ volgens veel mensen.. Want.. “Super snel zaken opzoeken, muziek en films streamen, vanaf mijn werk checken of de SMART-thermostaat wel uit/aan staat en kijken of ik zo al weg kan rijden met een volgeladen elektrische auto…” Kortom: gadgets, snufjes en luie hulpmiddelen alom. Maarrr, wat veel mensen niet weten, of zelfs niet mógen weten van de telecomgiganten, is dat diezelfde Europese Commissie een waslijst aan mogelijke gezondheidsrisico’s onder de mat veegt. Want wat blijkt: mensen krijgen steeds vaker ‘schijnbaar onbestemde’ gezondheidsklachten, die gerelateerd zijn aan elektro-magnetisch straling.

Jeromy Johnson tijdens een TED-talk in Berkeley, Californië.

Onze lichamen werken zich de hele dag rot, om al die straling te elimineren. En dat kost niet alleen heel veel kracht, maar er zijn ondertussen vele duizenden gevallen bekend, van mensen die over de hele wereld plotseling last krijgen van gezondheidsklachten door elektromagnetische straling of ‘elektro-smog’. Zo beschrijven slachtoffers dat ze last krijgen van stekelige hoofdpijnen, slapeloosheid, gewrichtspijnen en een zwaar wollig gevoel in het hoofd. Een continue ‘druk’ is daarbij uiterst dominant aanwezig. Maar wat gebeurt er? Deze zeer ernstige klachten zijn volgens de autoriteiten NIET het gevolg van straling..

Ken je het verhaal van Jeromy Johnson..?
Deze ingenieur uit de hightech Silicon Valley-industrie, die na jaren te hebben gewerkt met computers, van de ene op de andere dag last kreeg van de typische symptomen van elektro-sensitiviteit. En wat bleek? De huisbaas had 23 draadloze smart-meters geïnstalleerd op de meterkast van zijn appartementencomplex, eigenlijk pal onder zijn bed! (Lees het verhaal van Jeromy HIER op de site)

‘Wakker’ geschrokken begon Johnson een gedegen onderzoek naar de effecten van straling en sindsdien spreekt hij over de hele wereld over de gevaren van draadloze technologie en de gevolgen voor mensen met elektro-sensitiviteit. En dit is maar een van de vele ervaringen die mensen sinds de invoering van mobiele telefonie hebben meegemaakt. De website ‘Stop UMTS’ verzameld sinds 2000 ervaringsverhalen (HIER) van slachtoffers van de elektro-smog

Zoals het verhaal van een dame die flinke gezondheidsklachten opliep na aanschaf van een elektrische Tesla-auto. Zij was eerst blij met haar nieuwe hypermoderne en milieubewuste auto, maar na een korte tijd begon ze lichamelijke klachten te krijgen van alle draadloze snufjes in het voertuig. Ongezond natuurlijk én met een zwaar hoofd ook een gevaar in het verkeer..! (In overleg met een specialist wist ze toch iets te doen aan de straling. Daarover hieronder meer.)

Helaas lijken ook dieren behoorlijk last te hebben van de nieuwe beïnvloedingen van hun leefgebied waarin wij zo vrolijk ronddartelen… Zo schreven we eind vorig jaar al een artikel (HIER) over de vraagtekens die worden gezet bij de plotselinge dood van honderden spreeuwen in de omgeving van het nieuwe 5G-netwerk in Den Haag. En dat dieren ook vatbaar zijn voor de schadelijke gevolgen van mobiele straling bleek onder anderen uit een langdurig onderzoek naar ratten dat werd uitgevoerd door het Cesare Maltoni Cancer Research Center in Italië en dat in 2018 werd gepubliceerd in het gerespecteerde ‘Journal for Environmental Research’.

Meer dan 2000 ratten werden gedurende twee jaar gemonitord in kooitjes, die rond een standaard gsm-zendmast waren geplaatst. En het kan haast niet anders: de ratten hadden gemiddeld meer last van een vergroot hart en specifieke soorten kanker aan de hersenen en de voortplantingsorganen. Precies de soorten zware aandoeningen die ondertussen de ‘normale’ gevolgen zijn van langdurig en constant met deze soort straling bij… mensen.

De rattenkooien die werden gebruikt, bij het 2-jarig onderzoek in Italië.

Wil je meer weten over de geschiedenis van de heftige en zelden belichte stralingsproblematiek in de EU, en over hoe het zo ver heeft kunnen komen en welke partijen er allemaal betrokken zijn bij deze krankzinnige ‘ratrace’ binnen de telecom? De Groene Amsterdammer schreef begin dit jaar een daadkrachtig mooi artikel dat je verder up-to-date brengt in de huidige (ongelukkige) stand van zaken. En natuurlijk zijn er weer inventieve mensen die producten bedenken, die je beschermen tegen de invloed van deze elektro-magnetische vervuiling, die je sowieso aantast, of je er nu wél of niét gevoelig voor bent..!

* * *

 

 

 

Speciale WTK-aanbieding,
in samenwerking met:
x

De SleepDOT:
voor een beschermde en verfrissende
nachtrust

x
(geldig t/m dinsdag 30 juni)
X

Met de belangrijke kennis van het bovenstaande artikel in ons achterhoofd, gingen wij opzoek naar een praktische verdediging tegen schadelijke stralingen voor tijdens de slaap. Via-via kwamen we in contact met het Engelse bedrijf ‘EnergyDots’, dat al jaren onderzoek doet naar het natuurlijke verschijnsel van ‘Entrainment’ (of vertaald in NL; ‘meenemen’) En wat blijkt? Net zoals metronomen hun ritme doorgeven om samen in één harmony te komen, zo nemen ook onze cellen gemakkelijk een harmoniserende energie op wanneer ze in aanraking zijn met de disharmonie van 5g mobiele straling! Kijk eens naar dit fascinerende filmpje:

x

En als je denkt dat je dit leuk is met 5 metronomen, kijk dan eens naar dit fascinerende filmpje met.. 64 metronomen.. Ongelooflijk!

De oprichters van EnergyDots ontwikkelde eerder al hun gepatenteerde ‘Phi-technologie’, waarmee met behulp van nauwkeurig gestuurde magnetische impulsen een stukje hoogwaardig magnetisch folie kan worden opgeladen met een zeer heldere frequentie. Deze frequentie is dus vastgelegd in het magnetisch veld. Na lange testperiodes, kwamen de makers uiteindelijk bij het ontwerp van hun Dots’, kleine energie uitstralende stipjes die je gemakkelijk op een voorwerp kunt plakken.

Op de redactie hebben we de ‘BioDots’ (voor bij je lichaam) en de ‘SmartDots’ (voor op elektronische apparaten) een langere tijd geprobeerd en wij zijn zeer te spreken over deze beschermende polkadots. Sterker nog, we zijn in onze nopjes! Daarom hebben wij -samen met EnergyDots- een speciale introductie-aanbieding samengesteld, voor jou als WantToKnow-lezer.

Wat is de SleepDOT precies en wat doet het?
Magneten staan bekend om hun vermogen informatie te dragen en af te geven, denk maar eens aan de magneetstrip op je bankpas en het ouderwetse cassettebandje. Deze natuurlijke, mens eigen frequenties zijn dus vastgelegd in het magnetische veld van de Dots. Er zijn verschillende Dots gecreëerd, elk met een andere functie. Zo boden we al eerder Dots aan voor op een elektrische apparaten, zoals een telefoon, tablet, laptop of router. Er is een Dot die je eigen weerstand tegen straling verhoogt en die schadelijke, verstorende frequenties volgens het entrainment-principe ombuigen tot harmonische trillingen, waar je lichaam wél mee om kan gaan. Er is zelfs een dot die je op de waterleiding kan plakken en zo het water vitaliseren!
x
Waarom hebben we beschermende producten nodig?
De nadelige gezondheidseffecten van met name de aanstaande 5G-blootstelling, zijn bijna te talrijk om op te noemen. Ook al is het commentaar van overheden, die miljarden verdienen aan het afgeven van (5G-) licenties, dat het onbewezen schadelijk is.. Maar dat is natuurlijk wat anders dan bewezen veilig..!! Er zijn vele duizenden mensen die voelen hoe de elektro-magnetische straling van al die ‘handige draadloze apparaten’ hen heel heftig hindert in hun dagelijkse leven.

Er zijn ook meldingen van mensen die lijden aan krapte en druk in en rond hun hoofd, evenals het ervaren van gevoelens van ‘korte, stekende pijn rond het lichaam’ en een ‘zoemen’ in hun interne organen. Zowel jong als oud ervaren deze gevolgen, hoewel kinderen het meest worden beïnvloed door draadloze 5G-straling, die wordt uitgezonden in de vorm van hoogfrequente millimetergolven.x

In gebieden van de wereld waar de technologie al is ingezet en geactiveerd, schieten de gevallen van slapeloosheid, miskramen, geheugenproblemen, neurologische aandoeningen en meer omhoog. In Wenen, bijvoorbeeld, waar 5G naar verluidt ‘schijnbaar van de ene dag op de andere’ werd onthuld, ervaren de plaatselijke bewoners neusbloedingen, hoofdpijn, pijn in hun ogen, pijn op de borst, misselijkheid, braken, vermoeidheid, duizeligheid, oorsuizen, griepachtige symptomen en hartkloppingen en -pijn. Kennelijk de ‘zegeningen’ van het 5G-tijdperk..?
x
Je weet dat een goede nachtrust essentieel is voor ons lichaam, zodat we regenereren en het immuunsysteem haar werk kunnen laten doen tijdens die slaap/rust. Ook voor ons psychisch functioneren is een goede nachtrust onmisbaar. Daarom zijn producten als de SleepDOT zo fijn, omdat ze een verkwikkende en herstellende slaap faciliteren, die wij hard nodig hebben om te gezond te blijven en te groeien en bloeien.
x
Hoe gebruik je de SleepDOT?
  • Leg één van de Dot’s onder het hoeslaken van je bed. Het fijnste is om hem ergens te plaatsen waar je zelf ligt. Het maakt niet uit op welke hoogte, volg daarin je gevoel.
  • Voor baby’s en kinderen kun je hetzelfde doen.
  • Verder kun de Dot in de kinderwagen leggen, in je draagdoek of -zak, mee op reis nemen en je kunt ‘m zelfs in een speendoekje gebruiken.
  • Slaapt je huisdier onrustig, schroom dan vooral niet om de DOT ook voor je dier te gebruiken!
Wil je meer lezen? Kijk dan ook eens voor meer informatie en voor referenties op deze site HealthBytes (HIER).

x

Speciale WantToKnow-prijs:

Tijdens deze -2 weken- aanbieding

Bij bestelling van 2 sets SleepDOT’s ontvang je een

GRATIS een set van 2 PetDOT’s ! (waarde  € 55,-)

 

Ook selecteerden we een aantal andere DOT’s voor jou,
elk met hun unieke frequentie en dito werking.

BioDOT-band + SmartDOT
Deze BioDot is geprogrammeerd met een krachtige resonante-frequentie van de gezonde mens. Zo brengt de BioDot je niet alleen terug in balans na belasting van straling, maar helpt hij ook om in natuurlijke balans te brengen. En waar de SmartDot schadelijke stralingen ontkracht, bekrachtigt de BioDot je juist als persoon. Kracht van twee kanten dus!

De BioDot is dus een handig armbandje van biologisch afbreekbaar rubber, met daarin een BioDot in een stevig beschermend beschermende behuizing. Zo draag je de Dot gemakkelijk bij je. De band komt in drie formaten: Small (160mm), Medium (180mm), Large (200mm). Daarnaast komt de band met een SmartDot van Ø 1,5 cm, die je gemakkelijk op je telefoon kunt plakken. Een totaalpakket voor de persoonlijke energie!

WantToKnow prijs: € 55,-x

AquaDOTS (2 stuks)
Zoals we weten is water erg gevoelig voor indrukken (het natuurlijk een hervormbare structuur) en het wordt net zo zeer blootgesteld aan de effecten van trillingen en elektromagnetische straling als dat wij dat zijn; het kan worden beïnvloed door vervormde trillingen afkomstig van de technologie.

Met een aquaDOT – afgestemd op de vibratie van levendig water – komt de natuurlijke vitaliteit van water of andere vloeistoffen weer naar boven. En dat is belangrijk! 80% van een volwassen lichaam bestaat uit water en de kwaliteit van het water wat we drinken kan ons genezen of beschadigen. Jouw welzijn is grotendeels afhankelijk va een adequate cellulaire hydratatie.

Plak simpelweg een aquaDOT op je verschillende dagelijkse bronnen van drinkwater – waterfilter, fles, theepot of beker, en je merkt direct het verschil. Of probeer het met je favoriete fles wijn of op de vaas van een boeket snijbloemen houdt. Ook bij je planten zal de AquaDot in de smaak vallen..!

WantToKnow prijs: € 55,-x

PetDOTS (2 stuks)
Dieren zijn vaak hoogsensitief voor de output van onze zo geliefde draadloze apparatuur. Ze worden voortdurend overstelpt met elektromagnetische trillingen en dat verstoort bij deze dieren ook hun natuurlijke energiehuishouding. Daarom denken wij dat ze wel wat weerstand kunnen gebruiken!
De PetDOT manifesteert een voedende energievorm en straalt deze uit (Phi Technologie) waardoor het natuurlijke energieveld van je huisdier versterkt en ondersteunt wordt en je huisdier in topvorm blijft. Plak simpelweg een PetDOT op een halsbandje (penning!), mandje, vogelkooitje of zelfs op vissenkom en je huisdier zal je dankbaar zijn..!

WantToKnow prijs: € 55,-

x

x

x

x

x

x
En ook speciaal voor jou in deze
WantToKnow-aanbieding:

Een set van 5 SmartDots, voor op al je apparaten.
In één keer alles beschermd!

Speciale prijs: € 79,-
(normaal: € 85,-)
x
X

* * *

“Ja, ik wil graag deze unieke
Energydots
ontvangen
!”

Speciaal voor WantToKnow-lezers:

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum is dinsdag 30 juni a.s.

x

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,50-
x

Woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Totaal: € -

Advertentie