Advertentie

Unieke, prachtige harmoniserende Orgon-amuletten..!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

x
Een schitterend handvervaardigd instrument,
om natuurlijke balans te stimuleren.

– Orgonite

2024 © WantToKnow.nl/.be
X

In 2012 hoorden wij van WantToKnow voor het eerst over het ‘Orgonite’ en schreven er verschillende artikelen over. Inmiddels is Orgon-energie niet meer weg te denken uit het leven van veel bewust levende mensen. Op hun bureau, naast de computermonitor of om de hals als functioneel intrigerend sieraad; dagelijks ervaren mensen de positieve effecten van Orgon-energie. Maar hoe werkt deze Orgon-energie nu eigenlijk? We leggen het je graag hier uit..

Een simpele mix van zacht-organisch (kunsthars bijv.) en hard=anorganisch materiaal (metaal als aluminium- en/of kopervijlsel, goud- of zilverdraad) is in staat om de Orgonite-stroming in gang te zetten. Een uiterst natuurlijke stroming. De uiterst simpele technologie, om deze ‘flow’ op gang te brengne, is door Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957) ontdekt.

William Reich voor een van zijn Cloudbusters

Hij was de man die op het idee kwam om de levensenergie ‘Orgon’ te stimuleren en te bundelen op één bepaalde plaats, door het gebruik van diverse hulpmiddelen. Daarbij ontdekte Reich dat Orgon-energie (ook wel ‘Chi’, ‘Prana’, ‘Ki’ en ‘Mana’ genoemd) wordt vastgehouden door organisch materiaal en worden gereflecteerd door anorganisch materiaal. Door de twee materialen afwisselend, naast/door elkaar te gebruiken kon Reich een intens veld van zowel positieve als negatieve Orgon maken.

Na veel experimenteren bouwde Reich zijn zogenaamde ‘Cloudbuster’ die hij in 1953 gebruikte om regen op te wekken voor de plaatselijke boeren die leden onder extreme droogte. De buster trok de negatieve Orgon-energie uit de lucht boven de graanvelden en condenseerde op deze lucht op die manier (binnen 24 uur!) tot regenwolken. Let wel: de cloudbuster bundelde negatieve Orgon-energie en was echter nog niet instaat om de negatieve energie om te zetten in positieve energie.

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) deed haar best om de nieuwe technologie van Reich te vernietigen. Reich werd opgepakt en zijn wetenschappelijke papieren werden verbrand, maar ze slaagde er niet in om de vondsten geheim te houden. In 1986 kwamen wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland, tot de conclusie dat bij mensen die in contact kwamen met Orgon-energie, positieve psychisch-fysiologische effecten werden waargenomen. Ook werd in de Sovjet Unie door verschillende wetenschappers onderzoek gedaan naar de Vrije energie, waarbij Orgon in verband werd gebracht met Nulpunt-energie.

De moderne orgonite
In 2000 ontdekte het echtpaar Don en Carol Croft, dat zij op vrij eenvoudige wijze de accumulatoren van Reich konden nabootsen met hars en metaalschaafsel. Carol Croft zag het belang van hun vinding en mede door haar gave om energie te zien, voegde ze een klein kwartskristal in het mengsel toe, waardoor de werking sterk toenam. Kwartskristallen hebben de eigenschap om etherische energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen.

Zo bleek dat de combinatie van Orgon-technologie en kristal wel een transformerend effect kan opwekken! Feitelijk waren deze twee mensen de uitvinders van de ‘apparaatjes’ die de Orgon-energie bewerken tot positieve bronnen van levenskracht. Deze noemen we tegenwoordig ‘Orgonites’..

Na hun bevinding hebben Don en Carol Croft kleine vormen van Orgonite geplaatst, bij diverse bronnen van negatieve ‘Deadly Orgon Radiation’ in hun directe omgeving. Het gevolg was, dat er een intens reinigende en helende werking van de omgeving optrad..! Zij hebben hierover gepubliceerd en hun lezers aangemoedigd hetzelfde te doen in hun eigen omgeving.

Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis in gestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij ‘Orgonite’ noemde. (klik op afbeelding voor artikel hier op de site)

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtevormen transformeert.

Het dragen van een Orgonite (of er een in je huis hebben) is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geblokkeerde energievelden worden schoongemaakt! Natuurlijk hangt het effect van de Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je energieblokkades; Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, maar een positieve invloed heeft het zeker!

Volgens sommige fysici is Orgonite ook in staat om het etherische deel van elektromagnetische straling te transformeren naar een frequentie die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan in deze richting, maar de overweldigende positieve reacties van de vele gebruikers spreken voor zich! (lees ook dit artikel HIER van ir. dr. Paul Ganzevles).

De kunstenares van Atelier ‘Orgonartforlife’ over haar ambacht
Inmiddels werken wij al meerdere jaren met plezier samen met Orgonartforlife, een Nederlands atelier waar geweldig prachtige, maar vooral ook krachtig werkzame orgonites met liefde worden gemaakt. Wij vroegen het atelier om hun uitleg en duiding van dit wonderlijke Orgonite, waarmee ze al zo lang werken. Zij vertelden:

Orgonite is een fascinerend materiaal dat zijn oorsprong vindt in de theorie van orgone-energie, oftewel Chi of levensenergie genaamd. Het werd ontwikkeld door de beroemde wetenschapper en psychotherapeut Wilhelm Reich. Deze bijzondere stof combineert organisch materiaal zoals hars met anorganische materialen zoals edelstenen en metalen. Het resultaat is een krachtig en intrigerend object dat gebruikt wordt om positieve energie te genereren en negatieve energie te transformeren. Dit kan leiden tot een gevoel van welzijn en balans in de omgeving waarin het wordt geplaatst.

Orgonite komt in verschillende vormen en maten, variërend van hangers, piramides en andere sculpturen. Elk handgemaakt stuk orgonite bevat een combinatie van kristallen zoals amethist, rozekwarts, bergkristal, seleniet, evenals metalen zoals koper, messing of ijzer. Aan elk item wordt het bijzondere materiaal Shungite toegevoegd. Shungite is een zwart gesteente welke enkel voorkomt in de regio Karelië in Rusland. Het staat bekend om zijn helende en zuiverende eigenschappen en heeft een unieke samenstelling die rijk is aan koolstofmoleculen, ook bekend als fullerenen. Shungite en Orgonite zijn dus een perfecte match!

Shungite Orgonite is een speciale variant die de helende eigenschappen van shungite met die van orgonite combineert om de energetische en zuiverende eigenschappen te versterken en vormen daarom samen een krachtig geheel! Shungite staat bekend om zijn vermogen om elektromagnetische straling te absorberen en te neutraliseren, wat vooral nuttig kan zijn in onze moderne wereld vol elektronische apparaten. Orgonite, aan de andere kant, heeft de capaciteit positieve energie te genereren en negatieve energie om te zetten. Daarom wordt Shungite vaak geprezen om zijn vermogen om EMF-straling van elektronische apparaten te absorberen en te neutraliseren. Het biedt een extra laag bescherming tegen schadelijke straling in huis of op de werkplek. Maar het is ook meteen een geweldig hulpmiddel om negatieve energieën te neutraliseren. Dit omvat onder andere negatieve emoties, stress, en schadelijke elektromagnetische straling (EMF). Orgonite zet deze negatieve energieën om in positieve energie (POR, Positive Orgone Energy).

Op energetisch vlak gebeurt er ook van alles rond orgonite (ook als je daar geen gevoel voor hebt..!). Het balanceren van chakra’s en energiecentra: orgonite-objecten kunnen worden geplaatst op specifieke chakra’s of energiecentra in het lichaam om de energiestroom te balanceren en te harmoniseren. Orgon helpt bij het creëren van een positieve en ontspannen sfeer: brengt energetische velden in huis of op andere locaties in evenwicht. Hierdoor wordt de algehele atmosfeer gezuiverd en verbeterd. Dit kan leiden tot een gevoel van kalmte, welzijn en balans. En dat leidt als vanzelfsprekend tot spirituele groei en bewustzijn. Wij gebruiken Orgonite zelf bij meditatie en in spirituele praktijken om de energie te versterken.

In ons atelier worden de ingrediënten met liefde en zorg in de juiste hoeveelheden samengesteld om zo de orgon genererende werking te waarborgen. We hopen dus dat onze kunstwerkjes jou net zo veel liefde en energie mogen brengen, net zoals ze dat al jaren voor ons doen!

Afsluitend ter inspiratie: de bekende videoclip ‘Cloudbusting’ van Kate Bush, waarin zij op eigentijdse wijze, het tragische verhaal van Wilhelm Reich vertelt..

x

* * *

Speciale WTK-aanbieding,
in samenwerking met Orgonartforlife

Cadeau-Tip!

x
Kleurrijk & handgemaakt!

Orgonite Amuletten

Krachtige balansinstrumenten,
voor om de hals, een liefdevol steuntje in de rug
..!

(geldig t/m 11 juli!)
X

Met de belangrijke kennis van het bovenstaande artikel in ons achterhoofd, stelde wij samen met Monique van Orgonartforlife deze Orgonite aanbieding samen, met een zestal orgonte-amuletten die speciaal en dus exclusief voor WantToKnow zijn ontworpen en gemaakt. Monique maakt sinds vier jaar de prachtige Orgonites, nadat zij ontdekte dat ze erg gevoelig is voor elektromagnetische straling. In eerste instantie gebruikte ze een ander stralingblokkerend apparaat dat haar zo’n € 400,- kostte. Nadat ze een tip kreeg van een vriend, dat Orgonite ook straling neutraliseren, ging ze experimenteren en ontdekte niet alleen dat balancerende, positieve vibraties niet duur hoeven te zijn, maar.. Ze vond ook een nieuwe passie..! Orgonites zélf maken!

Sindsdien heeft haar bedrijfje ‘Orgonartforlife’ de eigen Orgonite-productiemethode verder verfijnd. Zo maakt ze enkel gebruik van echte natuurhars die, hoewel lastiger in gebruik, geen giftige stoffen bevat en een veel sterker energetisch effect geeft dan de vaak gebruikte kunstharsen. Bovendien, ze ontdekte al snel dat combinaties van kwartskristal, rozenkwarts, amethist, turquoise, lapis lazuli & shungiet (zowel normaal als de ‘elite’ soorten) in de Orgonites het meest gebalanceerde resultaat levert.

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtenvormen transformeert. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’.

Het dragen van een Orgonite (of er een in je huis hebben) is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geblokkeerde energievelden worden schoongemaakt! Natuurlijk hangt het effect van de Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je energieblokkades; Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, maar een positieve invloed heeft het zeker!

Volgens sommige fysici is Orgonite ook in staat om het etherische deel van elektromagnetische straling te transformeren naar een frequentie, die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan in deze richting, maar de overweldigende positieve reacties van de vele gebruikers spreken voor zich! (lees ook dit artikel HIER van dr. Paul Ganzevles)

De kracht van koper en goud!
De nieuwste ontwikkeling in de Orgonartforlife-creaties, is het gebruik van koperen spiraaltjes in de Orgonites. Een bevriende therapeut heeft gemeten dat de bovis-waarde van Monique’s Orgonite’s er velen malen door is verveelvoudigd..! Een ander bijzondere eigenschap van Monique’s Orgonites is dat ze aan sommige ook 24 karaat goud toevoegt. Naast de bekende waarde van het mineraal, word het mythische metaal ook al sinds de oudheid gebruikt voor spirituele en medische doeleinden.

Een traditie die teruggaat tot de oude Egyptenaren, die tijdens speciale ceremonies zelfs een grote hoeveelheid goud aten, om zo de levenskracht en de vibratie van het lichaam te verhogen. De priesters bereikte zo een verhoogde staat van bewustzijn, die nodig was voor hun vele rituelen. En het zijn juist deze psyche-versterkende eigenschappen die ook sterk naar boven komen in de toepassing in Orgonites. Sindsdien worden de Orgonite’s van ‘Orgonartforlife’ ook vaak voorgeschreven door verschillende specialisten in Nederland, die net zoals wij dat doen, de kracht van de Orgonite’s onderstrepen. Het is ons daarom een plezier om jou de volgende Orgon-amuletten aan te kunnen bieden:

x

Dit zijn die 6 unieke orgonite hangers

1. Amulet van Amethist met 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde ingrediënten, vervaardigd met zuiver Amethist. De edelsteen stimuleert de groei van spirituele intuïtie en is een energetische poort van gezonde onafhankelijkheid en wijsheid. De steen helpt je in vrijheid te leven, door de betrekkelijkheid van alles in te kunnen zien.

Iedere hanger bevat naast de betreffende edelsteen een vaste mix van: 24K goudblad, amethist, bergkristal, rozenkwarts, seleniet, shungite, een harmoniserend koperen spiraaltje en metaaldeeltjes. Bijgeleverd met een gevlochten halskoordje van anti-allergeen koperstaal.

De amuletten hebben een formaat van 3 cm x 0,7 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs: € 49,-

* * *

2. Amulet van Turquoise met 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde ingrediënten vervaardigd met zuiver Turquoise, een mineraal dat al eeuwen bekend staat om haar beschermende eigenschappen.

Zo werd het al verwerkt in de amuletten van Turkse en Griekse soldaten, om ze te beschermen te fysieke ongevallen en om de gezondheid te bevorderen. Volgens de overlevering wordt de steen vaal, wanneer de gezondheid van de eigenaar achteruitgaat. Een gezondheidsboost voor het hele huishouden!

Iedere hanger bevat naast de betreffende edelsteen een vaste mix van: 24K goudblad, amethist, bergkristal, rozenkwarts, seleniet, shungite, een harmoniserend koperen spiraaltje en metaaldeeltjes. Bijgeleverd met een gevlochten halskoordje van anti-allergeen koperstaal.

De amuletten hebben een formaat van 3 cm x 0,7 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs: € 49,-

* * *

3. Amulet van Citroenmagnesiet en Tijgeroog met 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde ingrediënten vervaardigd met zuiver Magnesiet, een ontspannend en kalmerend steensoort waaruit magnesium wordt gewonnen. Het helpt je eerlijk tegen jezelf zijn, jezelf accepteren en van jezelf houden. Het zorgt voor een positieve en optimistische houding en gaat door haar kalmerende werking nervositeit, angst en geprikkeldheid tegen.

De steen bevordert geduld, het vermogen om naar anderen te luisteren en jezelf soms even op de achtergrond houden om anderen aandacht te geven. Daarom de combinatie met Tijgeroog, die bescherming brengt bij het herkennen van de eigen behoeften in relatie tot de behoeften van anderen.

Iedere hanger bevat naast de betreffende edelsteen een vaste mix van: 24K goudblad, amethist, bergkristal, rozenkwarts, seleniet, shungite, een harmoniserend koperen spiraaltje en metaaldeeltjes. Bijgeleverd met een gevlochten halskoordje van anti-allergeen koperstaal.

De amuletten hebben een formaat van 3 cm x 0,7 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs: € 49,-

* * *

4. Amulet van Amazoniet met 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde ingrediënten vervaardigd met zuiver Amazoniet, een steensoort die al sinds het Neolithicum wordt gevonden in Palestina en Egypte.

De kleur werd geassocieerd met die van de Nijl en stond zo voor vruchtbaarheid en leven na de dood. Het was dan ook de populairste edelsteen waaruit het merendeel van de gevonden amuletten en sieraden van de farao’s zijn vervaardigd. Amazoniet wordt in de edelsteentherapie gebruikt en gewaardeerd om haar regenererende/herstellende kwaliteiten.

Zo helpt deze edelsteen bijvoorbeeld bij het dichten van (emotionele) wonden en werkt ze bijzonder goed tegen littekenvorming bij genezende fysieke wonden. Iedere hanger bevat naast de betreffende edelsteen een vaste mix van: 24K goudblad, amethist, bergkristal, rozenkwarts, seleniet, shungite, een harmoniserend koperen spiraaltje en metaaldeeltjes. Bijgeleverd met een gevlochten halskoordje van anti-allergeen koperstaal.

De amuletten hebben een formaat van 3 cm x 0,7 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs: € 49,-

* * *

5. Amulet van Aardbeienkwarts met 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde ingrediënten vervaardigd met zuiver Aardbeienkwarts, een edelsteen die kosmische liefde brengt. Voel de oneindige liefde van het universum. Voel hoe het goddelijke je accepteert en wentelt in liefde.

Deze steen zorgt voor balans en zelfvertrouwen. Een gevoel van eigenwaarde, zelfs zo sterk dat jij jezelf echt belangrijk gaat vinden. Met deze kracht is het dagelijks leven een fluitje van een cent, zijn obstakels niet meer dan leuke tussendoortjes. Deze vrolijke edelsteen zorgt dat het geloof in eigen kunnen voorop staat.

Iedere hanger bevat naast de betreffende edelsteen een vaste mix van: 24K goudblad, amethist, bergkristal, rozenkwarts, seleniet, shungite, een harmoniserend koperen spiraaltje en metaaldeeltjes. Bijgeleverd met een gevlochten halskoordje van anti-allergeen koperstaal.

De amuletten hebben een formaat van 3 cm x 0,7 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs: € 49,-

x

6. Amulet van Lapis Lazuli met 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde ingrediënten vervaardigd met zuiver Lapis Lazuli, een edelsteen die onder kenners bekend staat om haar bijzonder spirituele kwaliteit.

Lapis Lazuli bevordert namelijk de spirituele essentie: spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen stimuleert oprechtheid en helpt innerlijke waarheid te vinden en deze te accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.

Iedere hanger bevat naast de betreffende edelsteen een vaste mix van: 24K goudblad, amethist, bergkristal, rozenkwarts, seleniet, shungite, een harmoniserend koperen spiraaltje en metaaldeeltjes. Bijgeleverd met een gevlochten halskoordje van anti-allergeen koperstaal.

De amuletten hebben een formaat van 3 cm x 0,7 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs: € 49,-x

* * *

En kijk: speciaal voor deze vakantieperiode:
De extra WantToKnow-aanbieding:
x

Bestel je alle zes Orgonite Amuletten?
De héle set, van elke kleur één? Ontvang er één GRATIS!

(Bijvoorbeeld om als originele, prachtige cadeautjes weg te geven?)

Dan ontvang je als lezer van WantToKnow
één Orgonite-amulet gratis en betaal je er maar 5!
Dan betaal je dus:
€ 245,- (normaal € 294,- !)
x
Wees er snel bij!

Want de vorige keer waren deze kunstwerkjes
van Orgonartforlife, snel uitverkocht…!
x
***x

 

En Speciaal voor jou als cadeautje van Orgonartforlife:
x
Bij elke bestelling ontvang je gratis een
Mobiele Telefoon Harmonizer
gemaakt van Shungiet-orgonite
ter waarde van € 10,- !
x

x* * *

‘Ja, ik wil graag deze unieke Orgonite Amuletten!’
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: 11 juli a.s.

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

 

Alle bestellingen
incl. gratis Telefoon Harmonizer van Shungiet-orgonite
twv. € 10,- !

 

Totaal: € -