Advertentie

Kokosnoot geneest…!


x

kokosnoot groen en bruin

x

x

x

Kokosnoot geneest…!

2015 WantToKnow.nl/.be

x

kokosnoot geneest
De cover van het splinternieuwe boek over de kokosnoot. (Klik op deze illustratie voor een link naar de uitgever/verkoper van dit boek. Je hebt het boek dan met een paar dagen in de bus)

Het nieuwe boek ‘Kokosnoot geneest’ is een van de beste boeken van de ’s werelds kokosnoot-specialist en -kenner, dr. Bruce Fife. Of om met zijn eigen woorden te spreken: “De kokosnoot wordt de koning van de voedingsmiddelen genoemd en wordt zowel gebruikt, als voedsel en als medicijn om de gezondheid te herstellen. De traditie wil dat het nuttigen van de vrucht van de kokospalm een van de geheimen van een goede gezondheid en een lang leven is.”

Met betrekking tot onze gezondheid heeft geen enkel ander voedingsmiddel zo veel te bieden als de kokosnoot. En inderdaad hebben vele mensen, gedurende langere perioden op weinig meer dan alleen kokosnoten geleefd. Het is zelfs zo, dat sommige eilandbevolkingen perfect gedijen, op een voedingspatroon, dat voornamelijk uit kokosnoot bestaat..!

Generaties van deze mensen hebben zonder ziekten, aandoeningen en plagen van de moderne samenleving geleefd. Er zijn namelijk weinig tot geen voedingsmiddelen die zo goed in de voor het menselijk lichaam benodigde voedingsstoffen en geneesmiddelen kunnen voorzien! De kokosnoot is waarlijk de koning van de voedingsmiddelen.

Het vruchtvlees van een volledig volgroeide kokosnoot is hard, wit en licht zoet met een smaak van noten. In de tropen zijn onvolgroeide kokosnoten, die ook wel groene of jonge kokosnoot genoemd worden, een delicatesse. Het vruchtvlees is dan slechts gedeeltelijk ontwikkeld en heeft een gelei-achtige structuur.

Maar het is zacht genoeg om met een lepel te eten en het smaakt duidelijk anders dan het vruchtvlees van een volgroeide kokosnoot. Het zachte vruchtvlees van een jonge kokosnoot wordt vaak aan baby’s als hun eerste vaste voedsel tijdens de zoogperiode gegeven. En naarmate de kokosnoot volgroeit, wordt het vruchtvlees, het kokos, harder en dikker. (Zie illustratie hierboven van de groene en bruine kokosnoot)

Jonge kokosnoten bederven veel sneller dan volgroeide noten, zodoende zijn deze groene kokosnoten, buiten de tropen, minder vaak in de handel te verkrijgen. En als je ze wel in de gematigde streken aantreft, worden ze gekoeld bewaard om bederf tegen te gaan. Naarmate de kokosnoot volgroeid, neemt het olie- en vezelgehalte toe.

“Als arts heb ik ontdekt dat kokosolie zeer bruikbaar is. Het is van grote waarde bijhet behandelen van zowel hypertensie, een hoog cholesterolgehalte, een slechte en trage schildklierwerking als veel andere aandoeningen. Ik raad u sterk aan dit boek te gaan lezen.”
— Edna Aricaya-Huevos, arts

Ontdek de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van het vruchtvlees, de melk, het water en de olie van de kokosnoot. Door dit boek leer je hoe je de kokosnoot kunt gebruiken om:

* hart- en vaatziekten te voorkomen
* nierstenen op te lossen
* je bloedsuiker te balanceren en diabetes te controleren
* je immuunsysteem te versterken
* je tegen kanker te beschermen
* je energie op te peppen en je stofwisseling te verhogen
* overmatig lichaamsvet kwijt te raken
* ziekteverwekkende bacteriën, virussen en schimmels te doden
* symptomen van een spastische dikke darm of de ziekte van Crohn te verminderen
* je huid tegen de beschadigingen van vrije radicalen, die een vroegtijdige veroudering veroorzaken, te beschermen

Over de schrijver
Bruce Fife, ND, is schrijver, spreker, gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts. Hij is uitgever en redacteur van de Healthy Ways Newsletter. Hij is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot te onderwijzen. Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven, die vertaald zijn in vele talen, waardoor tienduizenden mensen wereldwijd van een betere gezondheid genieten. Wil je het boek even inkijken, klik dan HIER voor een pdf met de eerste 20 pagina’s.

‘Kokosnoot geneest’
416 pagina’s
ISBN: 9789079872824
Uitvoering: Softcover

x

* * *

x

succesboekenbanner

Let op: deze uitgever, Succesboeken.nl steunt WantToKnow!
En doet dat door een deel van de opbrengst van door jou,
bij hen gekochte boeken, als steun voor deze site te doneren.

6 gedachten over “Kokosnoot geneest…!

 1. Sinds enkele maanden/jaren gebruik ik kokosolie/vet voor bakken, huidverzorging, af en toe tandenpoetsen etc.

  Fantastisch ! Let op kies alleen de zuivere variant en niet de ontgeurde kokosolie in plastic emmer of glazenpot.

  1. Oh ja, ook lekker om elke dag een theelepel/eetlepel olie te nemen en voordat je het door slikt een kleine 5 tot 10 minuten in je mond rond laten gaan en mengen met speeksel.

 2. Met onze eigen *Body Scan* of *Brains Machine* kun je bloedvaten en diverse hartdoorsnedes testen.
  En het gebruik van kokosolie kun je in de vergelijkende meetresultaten als zeer positief zien. De Aldi heeft ook biologische kokosolie, die smaakloos is.

  1. En dan heb je meteen de slechte kwaliteit kokosolie te pakken. Je moet juist NIET ontgeurde en NIET bewerkte olie hebben. Als je smaakloze olie hebt is die gewoon niet goed en gaat het verhaal waarover Bruce Fife in zijn boek schrijft niet of maar ten dele op. Daar waarschuwt hij ook uitdrukkelijk voor.

  2. Ik heb hiervoor kokos olie gehad die echt naar kokos smaakte. Nu heb ik een emmer gekocht maar het smaakt helemaal niet naar kokos terwijk ik dit bij een reform zaak heb gehaald .Dus ik dacht dan zal het wel goed zijn. Want er staat wel biologische kokos olie op.Hoe kan ik nu zien dat ik de goede kokos olie heb .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.