Advertentie

Geheim Braziliaans Aloë-recept geneest kanker..


Het onderstaande artikel toont wederom aan dat niets van ‘buiten’ ons, ons kan genezen.. Hoe vreemd deze zin ook mogen klinken, sta er bij stil wat een medicijn doet, wat een dokter doet.. Het enige wat een genezingsproces betekent, is het (weer) op gang brengen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Kanker is in dit perspectief een heftig voorbeeld van enerzijds het ‘falen’ van ons zelfgenezend vermogen. Maar aan de andere kant is het ook onvoorstelbaar voor velen, dat het lichaam in staat zou zijn zichzelf van kanker te genezen.

Eerder plaatsten we een artikel over Aloë Vera en haar stimulerende werking om ons lichaam aan te zetten om kanker te verwijderen uit datzelfde lichaam.
Het bleek uit dat artikel dat de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit een uiterst effectieve kliniek gesloten had, die kankerpatienten behandelde met Aloë-preparaten. Kijk HIER voor het hele artikel.

Het onderstaande artikel bewijst indirect dat de arts van de genoemde kliniek, Dr. Ivan Danhof, het wel degelijk bij het goede end heeft, met zijn onderzoeken op het gebied van kankerbestrijding middels de Aloë-plant. Hier het hele verhaal:

* * *

X

Geheim Braziliaans Aloë-recept geneest kanker…
met slechts drie ingrediënten

“Dit boek onthult een van de belangrijkste ontdekkingen
op gezondheidsgebied afkomstig uit Zuid-Amerika.” – the Health Ranger

vertaling voor WantToKnow © Jan Smith oktober 2010

x

Gelukkkig zijn er journalisten als Mike Adams ‘The Health Ranger’, die met open vizier in de slag zijn om waarheidsvinding.

Omdat ik in Zuid-Amerika woon, loop ik regelmatig tegen een overvloed van natuurlijke remedies aan, waaronder die voor kanker. Je kunt nauwelijks een stap buiten de deur doen, zonder te worden omringd door natuurlijke geneesmiddelen gemaakt door Moeder Natuur en dat geldt voor het hele continent – van Equador (waar ik zelf woon), via Peru en Bolivia tot in het diepe zuiden van Brazilië.

In Brazilië heeft een nederige monnik genaamd Pater Romano Zago een krachtig, maar eenvoudig geneesmiddel ontdekt voor kanker, dat gebaseerd is op slechts drie ingrediënten… en ervan betreft de gehele Aloe Arborescens (niet alleen de gelei, maar het hele blad met inbegrip van de huid en het sap). Hieronder staat zijn uitleg over de manier waarop deze Braziliaanse Aloë werkt om niet alleen kanker te laten verdwijnen, maar ook enkele andere ziekten zoals obesitas en depressiviteit. Hij heeft deze zeldzame kennis samengebracht in een boek getiteld Aloë is geen medicijn, en toch geneest het!

Jarenlang was het bijzonder moeilijk dit weinig bekende boek te vinden. Een aantal verzamelaars van zeldzame boeken verkopen gebruikte kopieën voor soms meer dan het dubbele van de oorspronkelijk verkoopprijs. En dus zocht Truth Publishing contact met de auteur en kwam overeen het boek wereldwijd opnieuw uit te geven. Wij zijn blij te kunnen melden dat de nieuwe uitgave een feit is en vanaf nu weer verkrijgbaar is!

Naast een gedetailleerde omschrijving over het hoe en waarom van dit aloë-recept, worden in dit boek ook twee manieren uit de doeken gedaan waarop je het zelf op eenvoudige wijze kunt bemachtigen: Je kunt het zelf maken (voor een paar euro per dosering) door Aloë Arborescens te gebruiken (hoewel ik persoonlijk Aloë Vera gebruik) en twee andere gewoon verkrijgbare ingrediënten, of je kunt dezelfde formule kant en klaar verkrijgen via een Amerikaans bedrijf.

Hier volgt een beschrijving van het boek van Pater Romano Zago:

Aloë is geen medicijn en toch geneest het..!

x

“Aloë is geen medicijn en toch… geneest het” is het nieuwste boek van Pater Romano Zago, auteur van onder meer “The Scientific Monographic History of Aloe Vera and Aloe Arborescens”. In de laatste paar jaar heeft zijn boek veel bijval gekregen uit de wereld van de alternatieve geneeskunde in Europa. In zijn nieuwste boek presenteert Pater Romano Zago de geneeskrachtige eigenschappen van Aloë Arborescens en beschrijft in eenvoudige bewoordingen hoe deze plant kan worden gebruikt bij de genezing van meer dan 100 verschillende soorten ziekten waaronder obesitas en depressiviteit.

Pater Romano Zago, de schrijver van het boek over de geneeskrachtige werking van de Aloë

De recept met de Aloë Arborescens, dat door de Braziliaanse inheemse bevolking wordt gebruikt en in dit boek wordt beschreven, is onovertroffen en biedt het menselijk lichaam een uitgebreid spectrum van plantaardige voedingsbestanddelen die nodig zijn voor een gezonde ondersteuning van het immuunsysteem en tevens zorgt voor de afbraak van afvalstoffen. Hierdoor keert het lichaam terug naar zijn normale structuur en functioneren.

In de literatuurlijst van het boek wordt verwezen naar een groot aantal wereldwijd uitgevoerde studies die wetenschappelijke bewijzen bevatten voor het feit dat Aloë Arborescens een hoge concentratie bevat van complexe suikers genaamd glucomannan polysaccharides en meer dan 200 biologisch actieve plantaardige stoffen die gezamenlijk  zorgen voor de regeling van de aangeboren immuniteit en macro-bacteriële functies.

Uitvoerig testen met dit middel, heeft aangetoond dat het tevens een breed scala aan virussen, zwammen en schimmels (met name die welke de slijmvliezen aantasten) doodt. Bijgevolg biedt het middel actieve bescherming voor het darmstelsel en de slijmvliezen.

“Aloë is geen medicijn en toch…geneest het!” biedt een wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig en prijsvriendelijk alternatief voor farmaceutische geneesmiddelen. Het (Engelstalige) boek is ook in Nederland te koop, bijvoorbeeld bij BOL.com, HIER

Hoe het werkt
Het menselijk lichaam geneest zichzelf van binnenuit en de meer dan 200 plantaardige stoffen die het sap van het hele blad van de Aloë Arborescens bevat bieden een volledige aanvulling op de biologische behoeften van het lichaam. In Aloë wordt een waar arsenaal aan bruikbare stoffen aangetroffen die in essentie goed zijn voor de gezondheid, zoals enzymen, vitaminen, proteïnen, aminozuren, mineralen, monosaccharide-oliën, polysacchariden, polysaccharides, anthraquinone bestanddelen en dergelijke. De schoonmaak die door dit Aloë-recept op gang wordt gebracht, zorgt voor een ontgifting van het lichaam, vernieuwt het bloed en versterkt het immuunsysteem zodat het lichaam de gezonde staat van zijn kan herstellen.

De cover van het opzienbarende boek van pater Zago.

Onderzoek naar plantaardige saccharide heeft aangetoond dat de eigenschappen van de Aloë Arborescens plant het immuunsysteem ondersteunen en het helpen bij het bestrijden van allerlei kwalen waaronder algemeen voorkomende infecties , kanker en HIV.

Om meer te weten te komen over de vele voordelen van dit Braziliaanse recept en de klinische onderzoeken aan en de eigenschappen van deze Aloë-soort, kijk op deze website.

Pater Romano Zago’s boek beschrijft hoe een gezond immuunsysteem de ” vinger aan de pols houdt” van chronische ziekten. Wanneer iemand een chronisch ziekte ontwikkelt, is er kennelijk iets niet in orde met het ontgiftingsproces en het immuunsysteem. En als die persoon een behandeling ondergaat voor een of andere chronische ziekte, is het erg belangrijk het lichaam te ontgiften en het immuunsysteem te ondersteunen.

Bij veel conventionele kankerbehandelingen takelt het immuunsysteem af. Dit Aloë-recept voedt het lichaam, vult aan wat verloren is gegaan en wast opgehoopte gifstoffen weg. Het veroorzaakt een verjonging van het lichaam met een sterker gemaakt immuunsysteem dat beter in staat zal zijn de gezondheid te bestendigen en te beschermen.

Een sterk immuunsysteem is ons krachtigste wapen tegen ziekte en dit recept van Aloë Arborescens vormt de sleutel tot een oppermachtige immuniteit.

Een geneeswijze voor kanker dat de hele wereld moet horen.

Wanneer wij de juiste voedingsmiddelen tot ons nemen, geven we ons lichaam het gereedschap waarmee het zichzelf kan genezen. Pater Zago maakt de lezer in zijn boek over de voordelen van de Aloë Arborescens deelgenoot van alle resultaten van zijn onderzoek naar deze verbazingwekkende plant.
Zich baserend op het observeren van talloze mensen met chronische aandoeningen die het middel gebruikten, houdt hij staande dat dit Braziliaanse geneesmiddel van het sap van het gehele, onbehandelde blad van de plant, vermengd met pure bijenhoning en 1% destillaat na inname de gezondheid kan herstellen.

Het is eigenlijk de ontdekking van de eeuw – een miraculeuze ontdekking op gezondheidsgebied dat ten goed komt aan de hele mensheid.

In 1757 voerde de Britse marine-arts, Dr. James Lind klinische proeven uit waardoor de eindeloze rij van meer dan twee miljoen slachtoffers als gevolg van scheurbuik, werd doorbroken. Dat deed hij door het toevoegen van citroensap, of het sap van limoenen dan wel andere voorhanden zijnde vruchten aan het dagelijkse eten van Engelse zeelui.
Deze oplossing voor het elimineren van scheurbuik vormde een andere aanpak dan die van de toenmalige medische praktijken, maar het leidde tot een belangrijke kostenbesparing binnen de marine en redde het leven van talloze zeevarenden. Nu, meer dan 200 jaar later, wil de medische gemeenschap nog steeds niets weten van de voordelen van juiste voeding bij de bestrijding van ziekten.

Pater Zago is van mening dat de leden van de medische wetenschap het pad van de orthodoxe geneeskunde zouden moeten verlaten en zich meer zouden moeten bezighouden met geneeswijzen op basis van homeopathische bestanddelen, plantentherapie en andere  methoden die al tijden lang bekend zijn en die weliswaar veel minder lucratief zijn voor de farmaceutische industrie, maar veel effectiever zijn voor het bevorderen van de menselijke gezondheid. Het uiteindelijke doel is het redden van mensenlevens. En dus zouden artsen deze alternatieve methoden moeten integreren, in plaats van ze per definitie af te wijzen.

De Engelstalige uitgave van “Aloë is geen medicijn, en toch geneest het!” is ook verkrijgbaar bij Truth Publishing, zie deze LINK.

Over de auteur
Pater Romano Zago, van de Orde van de Minnebroeders, werd op 11 augustus 1932 geboren in het Braziliaanse Lajeado. Het werd in 1958, na een studie filosofie en theologie, tot Franciscaner broeder gewijd. In 1971 behaalde hij een graad in literatuur en vreemde talen (Latijn, Portugees, Frans en Spaans) aan de faculteit voor literatuur van de Universita Pontifica Cattolica.

Het Aloë-Arborescens aftreksel dat Romano Zago ontdekte.

Toen hij in 1988 werkzaam was in de San Antonioparochie in Pouso Novo (RS) Brazilië, hoorde hij van de lokale bevolking over een krachtig, volledig natuurlijk recept van Aloë Arborescens dat zij gebruikten voor de genezing van kanker en begon het uit te proberen op chronisch zieke mensen. Toen ook ontdekte hij de positieve resultaten die in gevallen van vergevorderde ziektestadia werden behaald met bepaalde voeding.

Later werd hij naar Jeruzalem en Italië gezonden, alwaar hij opnieuw getuige was van het grote succes van dit speciale recept op basis van het blad van de inlandse Aloë Arborescens. Dit gegeven inspireerde hem zijn leven volledig in dienst te stellen van het onderzoek naar de geneeskrachtige eigenschappen ervan.

Op verzoek van vele mensen en organisaties gaf Pater Zago lezingen en leidde hij conferenties in Portugal, Spanje, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Brazilië over het vermogen van het menselijk lichaam zichzelf te genezen wanneer het de voor cellen noodzakelijke micro-voedingsbestanddelen die in de polysacchariden (complexe suikermoleculen) van deze Aloëplantensoort voorkomen, kreeg toegediend.

Ook de informatie over hoe je in contact kunt komen met Pater Zago staat in het boek.

Op jullie gezondheid en welbevinden!

Mike Adams, de Health Ranger

* * *

Wat zeggen experts over aloë vera en kanker:

Sommige klinieken hebben aloë vera toegepast voor het optimaliseren van de effectiviteit van behandelingen tegen kanker met de chemotherapeutische middelen cyclofosfamide (Cytoxan, Neosar) en 5-fluorouracil (5-FU). Verschillende onderzoeken wijzen uit dat het mengsel van aloë vera zowel bescherming biedt aan de huid als het immuunsysteem tegen de gevolgen van bestralingsbehandelingen. Bovendien wordt in tenminste een onderzoek gesuggereerd dat inname van aloë de kans op longkanker bij rokers kan verkleinen.

– ‘Prescription for Herbal Healing: An Easy-to-Use A-Z Reference to Hundreds of Common Disorders and Their Herbal Remedies’ door Phyllis A. Balch, CNC

Brandwonden als gevolg van bestraling veroorzaken huidzweren die nagenoeg onbehandelbaar waren, totdat een arts het aloude middel van aloë vera begon te gebruiken. Tegenwoordig is de populariteit van aloë vera zodanig toegenomen dat het wordt toegepast in vele cosmetische en gezondheidsproducten. Het sap van Aloë Vera dat wordt ingenomen blijkt aantoonbaar effectief in bijna alle kwalen, waaronder kanker, hartstoornissen en AIDS. In feite is er nagenoeg geen enkele ziekte of gezondheidsprobleem waarbij Aloë vera niet succesvol is gebleken.

– ‘Timeless Secrets of Health & Rejuvenation: Unleash The Natural Healing Power That Lies Dormant Within You’
door Andreas Moritz

We zouden eigenlijk altijd Aloë vera moeten toevoegen aan ons vruchtensap. Aloë vera is het meest geneeskrachtige middel van alle kruiden. Het werkt tegen kanker, tegen parasitaire aandoeningen en herstelt het DNA. Het beschermt ons tegen virussen en bacterieën. Telkens wanneer ik een glas vruchtensap neem, doe ik er Aloë vera bij en dat maakt een groot verschil.

– ‘Gary Nulls Ultimate Anti Aging Program’ door Gary Null, Ph.D.

Hyland verklaarde dat, toen Aloë vera deel uitmaakte van een geïntegreerde benadering, normale cellen beschermd bleken te worden en abnormale cellen gevoeliger bleken te zijn voor behandeling. Verschillende kankerpatiënten vertoonden opmerkelijke verandering van de gezondheidstoestand nadat zij Aloë vera kregen toegediend. Feitelijk was het te danken aan de Aloë vera, dat de werkzaamheid bevorderde van voorheen falende behandelingen, waardoor de  productie van glycoside bouwstoffen weer op gang kwam.

– ‘Disease Prevention and Treatment’ door The Life Extension Editorial Staff

Ivan Danhoff van het North Texas researchlaboratorium in Grand Prairie ontdekte grote 9.000-moleculaire Aloe Vera polysaccharides,  die hij vriesdroogde tot inactieve enzymen, genaamd “Albarin” die gebruikt worden in I.V.-behandelingen bij terminale kankergevallen.

– ‘Anti-Aging Manual: The Encyclopedia of Natural Health’ door Joseph E. Mario

Acemannan, dat werd geëxtraheerd uit de Aloë vera plant, blijkt een van de actiefste ingrediënten te zijn. Het wordt zowel oraal als intraveneus gebruikt en vindt toepassing als antiviraal, antischimmel en antibacterieel middel bij symptomen van kanker en AIDS.

– ‘Smart Medicine for Healthier Living : Practical A-Z Reference to Natural and Conventional Treatments for Adults’ door Janet Zand, LAc, OMD, Allan N. Spreed, MD, CNC, James B. LaValle, RPh, ND

Rapportages over of Aloë vera als zijnde levensreddend voor kankerpatiënten zijn niet zeldzaam. Dr. Julian Whitaker rapporteerde dat een 10 jaar oude jongen, waarbij een zeldzame hersentumor (een meningioma) was vastgesteld, na het gedurende 3 maanden drinken van kwart liter per dag, volledig herstelde. Omdat de artsen niet in staat waren de volledige tumor te verwijderen, was de blijvende groei ervan reden voor een onzekere prognose. Ten tijde van het rapoort van Whitaker leidde het knulletje een normaal leven en was actief op sportgebied, terwijl hij elke dag sap van Aloë vera bleef drinken. (Whitaker 1995a).

– ‘Disease Prevention and Treatment’ door The Life Extension Editorial Staff

Orale inname van 98 0f 99 % puur Aloë vera-sap is erom bekend te helpen bij de genezing van maagstoornissen, maagzweren, constipatie, aambeien, rectale jeuk, colitis en alle darmproblemen. Aloë vera kan ook werkzaam zijn tegen infecties, spataderen, huidkanker en artritis en wordt tevens toegepast bij de behandeling van AIDS. We hebben uitstekende resultaten behaald door bepaalde darmreinigers te gebruiken in combinatie met Aloë vera-sap. We stelden vast dat deze combinatie goede diensten bewijst bij voedselallergieën en darmknaalstoornissen.

– ‘Prescription for Nutritional Healing, 4th Edition: A Practical A-to-Z Reference to Drug-Free Remedies Using Vitamins, Minerals, Herbs & Food Supplements’ door Phyllis A. Balch, CNC

Een eetlepel sap van de Aloë vera, opgelost in een beetje water, ingenomen voor de maaltijd of tenminste voor elk ontbijt, helpt bij het afbreken van oude afvalresten en zorgen voor een goede voeding voor cellen en weefsel. Mensen die dagen nadat zij een leverspoeling hebben gehad, merken dat de lever nog steeds veel afvalstoffen produceert, kunnen veel baat hebben bij het drinken van Aloë vera-sap. Aloe vera blijkt effectief te werken in nagenoeg alle ziektegevallen, waaronder kanker, hartstoornissen en AIDS.

– ‘The Amazing Liver & Gallbladder Flush: A Powerful Do-It-Yourself Tool To Optimize your Health and Wellbeing’ door Andreas Moritz

83 gedachten over “Geheim Braziliaans Aloë-recept geneest kanker..

 1. Met de aloe vera ben ik wel bekend maar begrijp ik nou goed dat het hier om een andere aloe plant gaat?
  De comments van de axperts gaan nl. wel over de aloe vera maar het artikel over de aloe Arborescens???

 2. wat een prachtig artikel. Ik heb ervan genoten en het bevestigd een heleboel dingen waar ik de laatste tijden al mee bezig ben: gezond en wel overwogen eten en drinken. Ik vind het overigens wel erg jammer dat dit flesje zo ontzettend duur is, maar je schijnt het dus ook zelf te kunnen maken … hopenlijk is dat wel te betalen.

  1. Fles 1,5 liter Aloe Vera sap bij de Action voor 1,75.
   En het is nog lekker ook!

  1. in het bovenstaande stuk staat: Naast een gedetailleerde omschrijving over het hoe en waarom van dit aloë-recept, worden in dit boek ook twee manieren uit de doeken gedaan waarop je het zelf op eenvoudige wijze kunt bemachtigen: Je kunt het zelf maken (voor een paar euro per dosering) door Aloë Arborescens te gebruiken (hoewel ik persoonlijk Aloë Vera gebruik) en twee andere gewoon verkrijgbare ingrediënten, of je kunt dezelfde formule kant en klaar verkrijgen via een Amerikaans bedrijf.

   misschien heb ik het verkeerd begrepen, maar in het boek staat blijkbaar hoe je het zelf kunt maken. Groet Lucas

 3. Aloë vera dat is toch zo’n plant waarvan alles van word gemaakt van genezende drankjes tot genezende balsems.
  Van deze plant word beweert dat het helpt tegen vele ziektes. En dat nergens in winkels te koop is. alleen bij van de netwerk marketing bedrijven .

  1. Nou zoals Erik al laat vallen, veel is te koop bij Toko’s die het als frisdrank aanbieden in vele smaakjes en bij veel chinese import van limonade en ice tea drinks, er is genoeg verkrijgbaar om je dood er aan te drinken.

  2. bedankt voor de reactie, alleen is het wel zo dat je bij de toko een zeer flauw aftreksel krijgt.
   Ik zelf heb wel eens aloë vera in de meest pure gekregen, en dat is beter dan die drankjes waar nog geen 10 %av in zit.
   Die pure av kan alleen verkregen worden bij de netwerkmarkteteers. En daar is het weer veels te duur.

  3. NiceWorld heeft gelijk, het is een internetmarketing product. Pure Aloë Vera is een sterk laxeermiddel, verwacht er vooral niks anders van en al helemaal niet dat het kanker geneest.
   -niet relevante rest-reactie verwijderd-

  4. @ niceworld

   Je kan aloe vera gewoon bij ieder tuincentrum kopen en zelfs nog nuttigen na het verwijderen van bast en stekels.

   Geen telemarkting voor nodig als het in andere landen al heel wat eeuwen gewoonweg te koop is.

  5. Hohoho Paul, er zijn zóveel soorte Aloé, dat je niet zomaar de ene soort kunt gebruiken als de andere..
   Heb je de film ‘Into the Wild’ gezien.. 2 Identiek lijkende gewassen die volledig andere werking hebben..!!

   Lees je goed in over deze soort Aloë waar het hier in het artikel over gaat, de Aloë Arborescens. Kijk hier bijv. eens, om te beginnen: http://en.wikipedia.org/wiki/Aloe
   en hier voor een aantal soorten naast elkaar:
   http://www.tuinadvies.be/aloe_vera.htm

  6. Dat klopt Guido, er is niet alles maar van 1 soort, daarvoor kan je niet zomaar ff van alles toepassen, een beetje biotanicus moet je daarvoor wel zijn om het een en ander uit elkaar te halen.

   Gezien de chinese geneeskunst praat men al over meerdere soorten waar voor elke soort weer een andere medicijnale werking betreft, dus het uitgangs punt is dat er veel meer soorten op de markt te verkrijgen zijn.

   Wat hier niet verkrijgbaar is groeit weer elders en andersom, maar als ik de term Aloe Vera los laat bij het tuin Centrum hier om de hoek moet ik toegeven dat er zeer veel soorten zijn die zomaar te koop zijn, waarvan ik toch even achter me oren sta te krabben en een toontje weg fluit van wow zomaar te koop hier.

   Wil dus niet zeggen dat ik het dan ook ga kopen, en er een smoothie van ga maken, stel je voor dat ze het produkt verkeerd op naam aanbieden…

 4. Sorry, wel wat ‘off-topic’ mbt tot dit artikel, maar niet mbt deze site en de bezoekers vermoed ik…
  Geachte lezers (en luisteraars!),
  Het is nu echt zover…vanaf nu wekelijk zeer unieke en bijzondere radio-uitzendingen en interviews met bijzondere sprekers, auteurs, wetenschappers, mystici, healers, bewustmakers, verbinders en wereldverbeteraars.
  Nu wekelijks op zondag 19.00-21.00 uur op HealingSoundMovement Radio!

  Luister vanavond dinsdag 19 oktober 2010 van 19.00 tot 21.00 uur naar een speciale radio-uitzending met Dr. Rupert Sheldrake, Dr. James Hurtak en Drs. Desiree Hurtak! Het betreft unieke opnames tijdens de RubyRoseLine conferentie ‘The Belief of Science and the Science of Belief’ (maart 2010, een discussie tussen de Hurtaks en Sheldrake!) en een tweetal bijzondere interviews die uw radiohost John Consemulder had met niemand minder dan Dr. James en Drs. Desiree Hurtak en met Dr. Rupert Sheldrake.

  Alles over non-lokaal bewustzijn (bewustzijn voorbij tijd en ruimte), de multidimensionale en holografische werkelijkheid, eenheidsbewustzijn en Christusbewustijn, heilige talen, heilige geometrie, ‘alternatieve’ Egyptologie, morfogenetische velden, kosmische resonantie, retrocausaliteit (tijd die ’terugwerkt’ in het ‘heden’), paranormale verschijnselen, ESP/PSI onderzoek, overtuigingen, conditioneringen, geloof en wetenschap. Mis het niet!

  ***
  Informatie over Rupert Sheldrake vind je hier: http://www.sheldrake.org
  Informatie over James Hurtak, Desiree Hurtak en the Academy of Future sciences vind je hier: http://futurescience.org , http://www.affs.org en http://www.keysofenoch.org (dus ook interessant voor degenen die het evenement met Grandma Chandra volgen dit weekend!)

  Reacties welkom op deze eerste HealingSoundMovement radio-uitzending. ga naar deluisterlinks hier beneden om de uitzending te kunnen beluisteren (wij bevelen de WinAmp Player aan). Vanaf nu elke week op zondag 19-21 uur!!!

  ***

  Let op: Aanstaande zondag 24 oktober 2010, van 19.00 tot 21.00 uur wederom een fascinerende uitzending met een zeer recent exclusief interview met James en Desiree Hurtak over de ECO-conferentie http://www.schweibenalp.ch/eng/programm/veranstaltung/Green%20Phoenix%20Rising%202010.html en veel meer belangrijke zaken, en ook een bijzonder interview met Bon-Boeddhist en Geshe Tenzin Wangyal Rinpoche.
  (http://www.bongaruda.com/cmsimple2_8/index.php?Seminars:seminar_oktober_2010 en http://www.ligmincha.org/)

  Tot vanavond en zondagavond 19 uur?
  John Consemulder

  http://www.healingsoundmovement.com/radio.html

  1. Hey John,

   Een goed boek voor jou om te lezen…’The hidden story of cancer’ van Brian Scott Peskin. Hij borduurt voort op Nobelprijswinnaar Otto Warburg zijn ontdekking.

  2. Dat heb je snel geregeld John.
   Zijn boek zet je hele denken, over wat goed en gezond is, op zijn kop. Het is een 600 pagina boek en ik ben nog niet eens op de helft, maar het is zeer interessant.
   Vooral ook omdat hij één van de weinigen is die de zeer belangrijke ontdekking van Otto Warburg serieus neemt en daar mee verder gaat.

 5. John Consemulder lijkt hier alleen maar te komen om reclame te maken voor z’n webpagina of festival of radio of whatever hij nu weer wil verkopen. Zelfs als het helemaal niks met het artikel te maken heeft.
  -beledigende rest van reactie verwijderd-

  1. @ Hobbes: ja dat ‘lijkt’ zo he?

   Het ‘lijkt’ er ook op, dat je blijkbaar niet mijn vele comments en artikelen en mooie initiatieven gevolgd hebt de afgelopen jaren hier op WTK. Het lijkt er ook op dat je niet hebt gelezen dat alle inkomsten van het festival naar mooie verbinding tussen kinderen over de wereld gaan. Het lijkt er ook op dat je niet hebt begrepen dat de radio (waar ik wekelijks enorm veel tijd en kosten voor maak) gratis is (evenals een bezoek aan mijn site en deze site overigens).

   En wat dit artikel aangaat, de verwijzing naar de radio was algemeen en binnenkort volgen er uitzendingen met Ty Bollinger (CancerTruth boek) en Andreas Moritz (ener-chi), veel informatie en waarheden over kanker en natuurlijke ‘bestrijding’ van kanker. Mogelijk volgt er zelfs een interview met dezelfde auteur van bovenstaand artikel, dus toch wel weer relevant mbt tot dit artikel dacht ik zo. En ook weer gratis te beluisteren!

   Dat neemt niet weg dat je me altijd een bedrag mag doneren om deze doelen te ondersteunen natuurlijk. Maar een beetje Equi mag wat mij betreft ook 😉

  2. Wat John hier weg plakt Hobbes siert de blanke muur van WTK in zijn geheel, beter dan je bestemming die je voor je ogen hebt om de rest zelf maar vol te kwasten met onloesachtige termen en opmerkingen.

  3. Geef even je geboortedatum, voor- en achternaam en je mailadres John, dan schrijf ik je direct in bij Equi Place. Je ontvangt vanaf december Equi 750,00 maandelijks (gewoon omdat dat nu kan). En voor de maand november ontvang je een bedrag naar rato.

   Verder is het mogelijk om een transactierekening te openen waarop jij Equi donaties kunt gaan ontvangen.

   Equi Place volgt, zoals je weet het netwerkprincipe, dus ik wil je wel graag even ontmoeten zodat ik kan nagaan of jij wel John Consemulder bent 😉

   Via Equi Place kun je al jouw activiteiten en producten aanbieden voor (gedeeltelijk) Equi. De realiteit van vandaag is dat je ook nog Euro’s nodig hebt hè, vandaar dat ik schrijf gedeeltelijk. Maar wellicht wil er iemand een Equi-Euro ruil met je doen, zodat je AL jouw activiteiten en producten kunt gaan aanbieden voor Equi.

   Let’s make Equi go the world around.

   Je bent van harte welkom in de Cirkel van het Overvloedsprincipe.

   En oh ja, nadat jij ingeschreven bent, kun jij anderen ook inschrijven.

 6. @ rieneke
  Denk je nu echt dat die van de action goed is, ik denk dat het puur chemisch is.

  @ Guido waar kan ik de goede krijgen, dit omdat ik kankerpatiënt ben, ben ik zeer geïnteresseerd. Of ben ik genoodzaakt het boek te kopen?

  1. Engel, als je je regulier laat behandelen met bijv chemo mag er vaak weinig van de oncoloog. Ze vinden dat anti-oxidanten de chema zou kunnen belemmeren. Aloe Vera echter, is geen bezwaar en curcumine ook niet.

   Aloe Vera zit ook in Ambrotose van mannatech. Erg commercieel, maar goed spul denk ik (ik ben geen arts).
   Ook dit zit in het verdomhoekje van de FDA dus goede communicatie is moeilijk hierover.
   http://blog.glyconutrientsreference.com/?cat=6

   sterkte anyway, veel wijsheid gezondheid en harmonie gewenst

  1. Er zijn een aantal drogisten in NL, waarvan bijv. Van der Pigge in Haarlem er 1 is, die veel kruiden e.d. uit de hele wereld halen/verkopen. Zo’n drogist te pakken krijgen, en verder vragen e.d. Succes!

  2. Ik dacht dat van der Pigge te Haarlem gestopt was met de oudste kruidenierzaak van Nederland, heb toen op uitverkoopsdag nog menig kruid onbestraald uit den Ouden doos mee naar huis genomen.

   Mocht het nog bestaan, dan verwonder ik me zelf dat van der Pigge zelf wel een heel stukje stevig onkruid is gebleven.

   “Dreiging tot verkoopToen Menno van Os, eigenaar van de drogisterij, op 1 mei 2007 aan een slopende ziekte overleed, ontstonden er problemen over de opvolging. Hij was sinds 1993 de eigenaar, als vijfde generatie, en betrok in 2001 zijn jongere broer Jan Willem bij het bedrijf. Hij benoemde hem in 2004 tot mede directeur. Doordat Menno ziek werd heeft hij zijn wens nooit meer kunnen bekrachtigen, namelijk Jan Willem tot mede eigenaar en zijn opvolger maken.

   Door de dood van Menno is het bedrijf in handen gekomen van een bestuur. Deze heeft kort geleden te kennen gegeven de drogisterij te willen verkopen. Hiermee zou het bedrijf voor het eerst in bijna 160 jaar in handen komen van een niet familielid.
   De medewerkers van drogisterij Van der Pigge zijn op zaterdag 6 september 2008 een actie begonnen om steun te verkrijgen de winkel in handen van de familie Van Os te houden. Ze hebben hiervoor een speciale website geopend, http://www.vriendenvanpigge.nl, waarop steunbetuigingen geplaatst kunnen worden. De vader van de overleden Menno, en van de beoogde opvolger Jan Willem, is nog in leven en een krachtig voorstander van de benoeming van zijn zoon tot eigenaar van de winkel.”

   Bron: http://www.leerwiki.nl/Wat_is_Van_der_Pigge

  3. Ik heb het hier gekocht:

   http://www.aloevera.nl/
   Inderdaad, niet supergoedkoop. Maar het moet wel vers zijn (koel bewaren), anders werkt het echt niet.

   Er zijn nadelen, maar veel voordelen aan Aloe Vera. Hier een uitgebreide discussie:
   http://www.gezondheidsplein.nl/oordeelmee/58/Aloe-Vera.html

   Op Pubmed zegt één studie van 2009 dit erover:

   RESULTS: The percentage of both objective tumor regressions and disease control was significantly higher in patients concomitantly treated with Aloe than with chemotherapy alone, as well as the percent of 3-year survival patients.

   CONCLUSION: This study seems to suggest that Aloe may be successfully associated with chemotherapy to increase its efficacy in terms of both tumor regression rate and survival time.
   bron: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19368145
   Dit artikel is ook besproken op Kanker-actueel: http://www.kanker-actueel.nl/NL/Aloe_Vera_naast_chemo_is_effectiever_en_geeft_langere_levensduur_bij_solide_tumoren.html

   Ik hoop dat het nog verkrijgbaar is na 1 april 2011, want dan gaan alle geneeskrachtige kruiden in de ban. Althans dat denken de huidige machtshebbers en wetgevers in Europa, maar ook in Amerika:
   http://www.naturalnews.com/028239_aloe_vera_FDA.html
   En soms helpen ze daar wel erg actief de gezondheidsbusiness naar de maan:
   http://www.naturalnews.com/030136_Rawesome_foods_raid.html

   Uiteraard gaan we dat niet laten gebeuren. Je kunt actie voeren:
   http://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/geneeskrachtige-kruiden-verdwijnen

  4. @Paul, inderdaad volgens mij is drogisterij van de Pigge gestopt, als de drogisterij in Haarlem nog steeds bestaand is, ga ik er zeket weer eens kijken,om bepaalde stofjes in te slaan, die bij een bepaald genezingproces kan werken.

 7. Handig dat er zoveel berichten zijn over dat Aloë kanker kan genezen, maar dat niemand weet waar je het daadwerkelijk kan verkrijgen.

  No offense for Guido, just a saying.

  1. Kevin ea,

   Koop aloe vera van forever products!! al 38 jaar gepatenteerde aloe vera, gekweekt op de juiste gronden, schone en zuivere lucht, eigen fabricage onder de strengste eisen en normen geproduceerd. De eigenaar is zelf genezen door aloe vera en heeft uitgevonden hoe deze plant voor genezing gebruikt kan worden. 98% pure aloe vera!
   Ons gezin en inmiddels heel veel familie en vrienden hebben er baat bij! Mensen wees kritisch en laat je niks meer wijs maken. Het is niet goedkoop maar een goede gezondheid is onbetaalbaar.

   gr. Ronald

  2. Hey Kevin,
   Heb je al iemand gevonden waar je dit product kunt kopen?
   Anders wil je jou graag helpen zodat jijzelf deze fantastische producten kunt kopen en meer info van de nr.1 in de wereleld op gebied van Aloe Vera producten!
   Persoonlijk heb ik hier nu al meer dan 2jaar super ervaringen mee en heb ik alleen maar lof over dit bedrijf en producten.
   Voor meer info of een gesprek bel me op het nr.+32498/506331
   Mijn webpagina vind je hieronder:
   http://myflpbiz.com/esuite/home/unica
   Mvg.Frank Maj

 8. heb vanmorgen bij de intratuin de plant gekocht
  en bij een natuurwinkel de honing.
  ben nu bezig het goedje te maken en ga het dan ook direkt zelf gebruiken.(het spul moet in het donker gemaakt worden want er mag absoluut geen licht bij komen.)
  zal jullie op de hoogte houden hoe het gaat.

  1. Met alle respect voor je poging, maar planten uit een dergelijk winkel staan onder geen enkele bescherming ten aanzien van bestrijdingsmiddelen kunstmest, groeibevorderaars enzovoort, omdat ze als sierplanten worden verkocht en niet als voedselgewas. Ook de grond waarin ze staan en waar ze hun voedsel uit pogen te halen is geheel onkruid- en kiemvrij gemaakt op een wijze die niet bevordelijk voor de gezondheid hoeft te zijn.

  2. De plant Aloe die bij tuincentra te koop is, is zeker niet hetzelfde zoals mem hier befoeld om een medicijn van te maken of geschikt voor genezimgsproces. De plant Aloe is wat de sappen betreft zelfs giftig bevonden.

  3. ok dan,
   maar wil ik toch vragen hoe je dat zeker weet dat het sap van de aloe uit tuincentrum giftig is.
   kun je dit onderbouwen of is het gewoon een kwestie van …ze worden gekweekt met allerlei groeirotzooi en daarom giftig?

  4. @ harmak

   Als je even een stukje verder kijkt dan je neus lang is en ook gezien het artikel waar het omdraait dan ontdek je met gezond verstand dat het een en ander gewoon weg ontbreekt.

   Simpel uitgedrukt niet iedere Aloe Vera plant is even gunstig voor gebruik, er zijn zoveel verschillende soorten Aloe Vera te koop. dus het ene is niet zomaar het andere.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_soorten_in_het_geslacht_Aloe

   Mocht je opzoek willen gaan naar die ene soort die specifiek van waarde is die zijn oorsprong van werken heeft zal je toch eerst als aankomende Botanicus en NatuurGeneeskundige op Chinese Methodiek moeten ontcijferen om welk Aloe plantje het nu eenmaal gaat.

   Dus het grapje FF bij het tuincentrum halen is weer triest dat er gelijk zoveel mensen er weer intrappen dat je niet gelijk het een en ander zo maar kan kopen in elke winkel.

   Mocht je de werkelijk Aloe Vera hebben gevonden, dan als nog moet je dan onderzoek doen of je wel een natuurlijke Aloe Vera op de kop te hebben getikt of een Genetisch afbepaalde soort die helemaal niet meer werkend is.

   M.a.w. het juiste soort Aloe Vera is dus in dit Artikel weg gelaten en zal een heftige zoektocht worden om welk veraatje het precies zal gaan, aan het hele artikel hangen nogal wat haakjes en oogjes aan vast die globaal behandeld zijn.

   Onze Guido is een schrijver bij uitstek maar geen Botanicus met groene vingers.

  5. Kijk gewoon even bij bijv. Wikileaks (zie mijn onderste reactie). Aloë is gewoon een familienaam. Er zijn vele honderden soorten Aloë. We hebben het dus hier, het zij nogmaals gezegd, over de ‘Aloe Aborescens’. Google maar eens om het model te zien. Succes!
   Voor mij is het net zo iets als met paddestoelen, de ene is de andere niet.. ”Krak’ zei de paddestoel’...

  6. Daarom heet Guido ook geen Kabouter Prikkebeen, al zit hier af en toe ‘FLINK’ heen en weer te wiebelen.

   Aldus Paulus de Huiskabouter 🙂

  7. heb het gemaakt ,maar is te vies om in te nemen.
   gebruik het voor huidaandoeningen .oa psoriasis,acne,strai en rimmels.
   acne en psoriasis waren na 3 dagen gebruik geheel verdwenen.
   rimpels 50% minder erg………..nu jullie weer.

 9. We leven in een wereld die we ernstig hebben vervuild, veel chemische stoffen, toevoegingen, additieven, E nummers etc zitten in ons voedsel. Die stoffen hopen zich op in ons lichaam of in ons lichaamsvet, na verloop van tijd kan het lichaam deze stoffen niet meer opslaan en ontstaat er schade aan de lichaamscellen, Kanker, beste tussenoplossing,eet zoveel mogelijk bewust.

  1. Klopt allemaal wat je zegt, het is een vervuiling van de “First Kind’, heel weinig mensen snappen dit nogal, ze gaan er te makkelijk vanuit dat alles maar zomaar betrouwbaar is en dat de optiek van ziek worden aan de erfelijkheids factoren ligt.

   Vaak overstemd met ontwetend gedrag en luiheid aan het opdoen van nieuwe kennis en inzichten, wat tot gevolg is dat vele mensen doodziek ervan worden en overlijden.

   Zelf kan ik daar dus ook ruim en breed over mee praten want de gevolgen daarvan ondervind ik zelf aan den lijve.

   Een terug weg is mogelijk met retro enginering, naar de bron terug waar het precies fout ging, welke stoffen te veel aanwezig zijn in het lichaam en welke te kort komen, kan je het nog een beetje langer oprekken dan een reguliere arts met zijn ‘Big Pharma’, jou het hoofd boven water kan houden.

   Ontgiften, resetten van het lichaam en inmuunsysteem, en langzaam opbouwen met de juiste voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft, anders gaat er van alles mis.

 10. Aloe Barbadensis Miller bekend dat deze soort de meest werkzame stoffen heeft.
  Al meer dan 32 jaar verkrijgbaar bij een Amerikaanse firma Forever Living products. Deze Aloe bezit 97% puur sap Aloe.
  Geeft 30 dagen niet tevreden geld terug garantie.
  per liter kost deze fles al meer dan 8 jaar 27,50 euro

  De kwaliteit is prima en er zit geen aloine in. Het sap is koud geperst.

  1. Dag Hans,

   Kun je mij berichten waar ik de Aloe drank kan bestellen vanuit Nederland?

   Dank voor de te nemen moeite.

   Vriendelijke groet,
   Barry

  2. Bij mijn dochter is net een hersentumor ontdekt ,waar kan ik het bestellen of halen ?? gr arie

 11. Al duizenden jaren is de geneeskrachtige werking van aloë vera bekend.
  Overal is die tegenwoordig te koop van de tuinen tot de action. Let echter op: als je deze plant wilt gebruiken moet de gel zuiver en koud gestabiliseerd zijn.
  Dat kan alleen de firma Forever (www.foreverliving.com).
  De kwaliteitszegels van deze firma zeggen alles!
  Inmiddels in 150 landen te koop, en bij heel veel mensen te bestellen in Nederland en Belgie.
  Ik beveel deze producten aan in mijn praktijk als extra voedingsmiddel omdat in de dranken 200 vitamines, mineralen, aminozuren en enzymen bevatten.

  Pauline Nadi-Groen
  Voedings- en Gezondheidsconsulent
  The-greenway
  Zelfstandig distributeur van Forever Living Products
  Heerlerbaan 163
  6418 CC Heerlen
  tel: 0629258316
  http://www.the-greenway.nl
  info@the-greenway.nl

  1. Ik zit er aan te denken Aloe te bestellen ,maar ik zoek de allerbeste van 98 procent
   Waar kan ik die bestellen ?
   Wat kost het ,en hoe te gebruiken en hoeveel
   Is er ook een adres van iemand die persoonlijke advies kan geven bij vragen

  1. Hey Huub,
   Heb je al iemand gevonden waar je dit product kunt kopen?
   Anders wil je jou graag helpen zodat jijzelf deze fantastische producten kunt kopen en meer info van de nr.1 in de wereleld op gebied van Aloe Vera producten!
   Persoonlijk heb ik hier nu al meer dan 2jaar super ervaringen mee en heb ik alleen maar lof over dit bedrijf en producten.
   Voor meer info of een gesprek bel me op het nr.+32498/506331
   Mijn webpagina vind je hieronder:
   http://myflpbiz.com/esuite/home/unica
   Mvg.Frank Maj

  2. Zag je berichtje hier staan, ik weet niet of andere mensen hier al op hebben gereageerd
   Maar het is bij mij te koop via mijn site #http://myflpbiz.com/dianasdroom
   Als je naar de producten gaat en op de foto klikt staat rechts onderin meer info voor het geval je wat meer over het product wil weten.
   Mocht je al voorzien zijn hoop ik dat het voor u net zoveel doet als het voor mij heeft gedaan en nog elke dag doet.
   Gr Diana Ryman

 12. Wel een beetje wonderlijk dat iedereen het hier heeft over de aloë Vera. De juiste vorm van dit middel is aloë arborenscens deze plant bevat 200% meer fyto therapeutische bestanddelen als de gewone aloë. Pater Zago gebruikt deze specifieke plant, alleen als deze 5 jaar oud is en minimaal 1 week geen regen heeft gehad. Dus lieve mensen de enige echte is bij ons te koop: http://www.mms4u.nl/shop/nl/aloe-arborescens.html

 13. Al vele duizenden jaren is de Aloë Vera plant bekend en is haar geneeskrachtige werking bewezen.
  Het is een krachtig basis voedingssupplement voor iedereen aan te raden.
  We leven in een tijd met vele slechte eet-en leefgewoonten waarin ons lichaam veel te verduren heeft.
  Het is ook niet gek dat een groot gedeelte van onze bevolking rond loopt met uiteenlopende klachten van vermoeidheid, darmklachten, allergieën en kanker hoor we de laatste tijd wel erg veel om ons heen.
  Door Aloe Vera dagelijks te gaan drinken ga je allereerst je lichaam ontgiften en door de vele voedingsstoffen je immuunsysteem versterken.
  Dit is wat ons lichaam nodig heeft.
  Wij leveren de Aloe Vera drinking gels in 4 varianten:

  – Aloe Vera met honing, bevat 90% Aloe Vera bladgel en 9% honing
  – Aloe Vera met peach, bevat 98,2% Aloe Vera bladgel, geen toegevoegde suiker, geschikt voor diabetici.
  – Aloë Vera met silicium, bevat 91% Aloë Vera bladgel, 7% honing, silicium uit brandnetel
  – Aloë Vera Freedom, bevat 88% Aloë Vera bladgel, chondroitinesulfaat en glucosaminesulfaat, vit C en E

  Alle soorten zijn aloine vrij.
  De Aloë Vera drinking gels zijn door het Fresenius instituut en het IASC gecertificeerd en waarborgen een goede kwaliteit.

  Wilt u meer informatie over dit bijzondere voedingssupplement dan kunt u contact met me opnemen.
  Vanaf € 18,- koopt u een liter Aloe Vera honing.

  Thera Salomons
  zelfstandig consulent van LR Health & Beauty systems
  Mast 16
  3891 KG Zeewolde
  tel 06 54281111
  http://www.lifeplan.nl
  thera@salomons.nl

 14. Ik heb 10 jaar pijn gehad ,en de Aloe Vera heeft mij mijn gezondheid terug gegeven.Ik werk nu als zelfstandige en adviseer aloe vera aan mensen die zoekende zijn naar gezondheid,ook velen dieren hebben baat met onze producten.Ik ben heel enthousiast over Aloe Vera en wat het doet voor je gezondheid.En de hele mooie resultaten die ik heb mee mogen maken,dan weet je pas wat leuk werk ik doe.
  u kunt zich een oriënteren op forevergo.myflpbiz.com

 15. Waarom moet er bij zulke “ontdekkingen” altijd boeken verkocht worden? Waarom de boeken niet gratis delen? Larie en apekool allemaal, net zoals veel “verhaaltjes” op deze website.

  Ik ben bij toeval op deze site terecht gekomen en heb een aantal artikels gelezen. Bij een aantal artikels denk ik van “Ja, dat kan wel.”. Andere artikels lijken me onzin. Ik hoop dat jullie met onzin het leven van anderen niet vern**ken.

  1. Waar haal je vandaan dat er boeken moeten worden verkocht..? Deze informatie is toch gratis..? Als je meer wilt weten, koop je het boek en kun je de diepte in en steun je zo de schrijver, die een deel van zijn leven heeft gegeven om jou de info te geven.. Vreemde reactie in mijn ogen.
   Fijn dat je reageert, maar gelukkig dat je de reacties onder dit artikel, waarbij je in je eigen reactie nauwelijks over de essentie spreekt, niet verder vern**kt. 🙄

 16. mijne man heeft slokdarmkanker gehad ,hij neemt aloe vera van dat geel kannetje is dat daar drink hij daar van en hij neemt ook vitaminen c van aloe vera ,hij voet zich daar goed bij ,ik heb er twee planten van aloe vera ,en die staan hier binnen op de vensterraam maar die bloeien goed hoor ,groetjes irene

 17. Het boek van Pater Romano “Aloe is geen medicijn, maar toch geneest het” in het nederlands waar kan ik dat bestellen?

  met vriendelijke groet
  M.Kieven

  1. Goedemorgen Mariette, het boekje is al wel vertaald door de uitgever maar helaas nog niet gedrukt, dus alleen de Duitse versie hebben wij beschikbaar. en uiteraard de Aloë Arborescens als product natuurlijk ook
   in flessen van 500 ml.

 18. Een geheim recept…Dus niet naar efficiëntie onderzocht. Dan kan men van alles beweren. ik ken mensen die na het regelmatig dagelijks drinken van water op wonderbaarlijke wijze van kanker genazen.
  Er is niets tegen natuurproducten en ook niets tegen ‘on’natuurlijke producten van zohaast hun werkzaamheid grondig wetenschappelijk aangetoond is en hun schadelijk effecten aangetoond. Uit niets blijkt hier dat dit gebeurd is en men kan dus van alles gaan proberen en zeggen, wanhopige mensen zijn geneigd alles te slikken.
  Het middel is bij mijn weten op mensen niet getest en men kan er dus van alles over gaan beweren. Degenen die ervan genezen zijn dan door dit middel genezen als ze het innamen en degenen die sterven na inname zijn niet van de inname van dit middel gestorven maar van de kanker, gemakkelijk wel om iets te verkopen maar allesbehalve wetenschap, dat leidt allesbehalve tot weten.
  Nog zo’n truucje: dat jongetje met zijn tumor hierboven. Eén statisticus weet dat men uit één geval nooit conclusies kan trekken. De redenering is dan van volgend niveau: mijn nonkel was 90 jaar, een verstokte roker, en hij sprong nog zonder aanloop over een lat 80 cm hoog… Dus roken is gezond (en koop dus mijn tabak).
  De kracht van dit soort beweringen ligt hierin dat ze niet echt tegengesproken kunnen worden zonder wetenschappelijk onderzoek en er is geen wetenschappelijk onderzoek gedaan, dus.

 19. Te mooi om waar te zijn.
  Helaas heeft ook het Aloë Vera sap niet het gewenste effect gehad (zelf niet in combinatie met het Houtsmüller anti kanker dieet). De uitgezaaide kanker zal op korte termijn fataal worden. Maar zoals vele kanker patiënten zullen kunnen beamen, zal menigeen bij de diagnose de kanker is weer terug en uitgezaaid/ uitbehandeld, toch nog willen grijpen naar die laatste strohalm. Ben er echter wel achter gekomen dat zowel reguliere geneeskunde als alternatieve geneeskunde, nog steeds DE OPLOSSING niet hebben gevonden voor het genezen van kanker.
  Dat wil niet zeggen dat Aloë Vera niet kan bijdragen tot verbetering van bepaalde kwalen, maar het predicaat: het geneest kanker is veel te optimistisch en zwaar overtrokken.

 20. Het recept van pater Romano Zago, met de meeste hoeveelheid Aloe Arborescens, kun je bestellen met korting via: http://www.divinatasolutions.com. Het wordt gemaakt door een fabriek in Portugal en is het beste recept wat er is. Normaal wordt het gemaakt met 40 % Aloe Arborescens maar dit is gemaakt met 60 %. De succes verhalen zijn dan ook echt van deze fabrikant. Het helpt bij meer dan 100 ziekten. Vergeet Forever living dat zijn oplichters uit Amerika. Alles is aangelengd en met chemische ingredienten verpest. Ga voor de echte Aloe Arborescens dan krijg je resultaat en blijf het gebruiken: het houdt iedereen, mens en dier gezond. Succes en het werkt echt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.