Advertentie

Schippers erg verward over verwarde mensen…


Edith Schippers screenshots
Screenshots uit het filmpje dat mevrouw de minister liet maken ter gelegenheid van het afscheid van de voorzitter van de anti-kwakvereniging. Kijk naar haar gezichtsuitdrukkingen.. Oprecht, of komt het woord ‘gemaakt, ‘fake” en ‘gespeeld’ wellicht eerder bij je op..?

x

x

Schippers ziet het verband niet…
X

Bezuinigingen en verwarde mensen op straat..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Mevrouw de minister, Edith Schippers (VWS) kan geen oorzakelijk verband leggen tussen de ambulantisering in de ggz en de stijgende hoeveelheid verwarde mensen op straat. Dat schrijft ze in een brief aan de Tweede Kamer, een reactie op een signaal van de politie dat er steeds meer ‘verwarde mensen’ worden aangehouden.  Er is volgens haar dus geen verband tussen bezuinigingen en verwarde mensen op straat..
In deze brief schrijft ze, dat het lastig te achterhalen is of de toename van het aantal verwarde personen in de maatschappij te relateren is aan de afbouw van ggz-bedden. ‘De door mij benaderde organisaties geven bijna allemaal aan dat zij zich zorgen maken over de toename van het aantal verwarde personen in de maatschappij. Echter, zij geven tegelijkertijd aan dat het lastig is om te achterhalen wat de oorzaak is van deze toename. Mogelijk spelen de onrust in de wereld, de economische crisis, de aandacht in de media of onzekerheid over veranderingen in de langdurige zorg een rol. Een causaal verband met de ambulantisering in de ggz kan op dit moment niet worden gemaakt.’
Mevrouw de minister weet het ook allemaal niet meer.. 'Prik mij maar lek?'... Dát is geen ramp, maar nét doen alsof je weet dat een hele geneeskundige tak gebaseert is op fraude en onkunde, dát is pas onnozelheid in onze ogen!
Mevrouw de minister weet het ook allemaal niet meer.. De vraag wordt steeds vaker gesteld of deze VVD-politica niet al lang haar schaapjes op het droge heeft, in relatie tot haar carrière ná de politiek. De manier vooral waarop ze zich volstrekt niet verbindt met mensen die  de pineut zijn van haar ‘gezondheidsbeleid’, is treffend..!

Schippers zegt dat ze gesproken heeft met het ministerie van Veiligheid en Justitie, GGZ Nederland, de Vereniging Nederlandse Gemeenten, de Federatie Opvang en de organisatie voor schuldhulpverlening. Dit naar aanleiding van een aantal recente ernstige incidenten met verwarde mensen. Volgens haar hebben deze incidenten een significante impact op de samenleving. Maar natuurlijk, aan haar ligt het niet, noch aan het beleid van ‘haar VVD’..

Schippers gaat dus nog geen maatregelen nemen, maar wil wel dat er iets wordt gedaan met de signalen die haar bereiken. In samenwerking met de minister van Veiligheid en Justitie wil ze “de gehele zorgketen rondom verwarde mensen in kaart brengen om verbetervoorstellen aan te dragen”. Edith Schippers schrijft dus, dat ze nog geen causaal verband ziet met het feit dat psychiatrische patiënten vaker thuis dan in een instelling herstellen! En ja, er moet natuurlijk onderzoek naar gedaan worden, liefst wetenschappelijk verantwoord. Want je gaat toch niet ‘zomaar’ verbanden leggen, zéker niet als die conclusies je bestaande beleid ondermijnen..

Politiecijfers
Verschillende media kwamen met het bericht over een signaal van de korpschef van de politie, die liet uitzoeken hoe vaak zijn politiemensen moet uitrukken voor situaties met verwarde mensen. ‘Uit de cijfers blijkt dat de politie steeds vaker moet uitrukken vanwege overlast door verwarde personen. Het gaat dan om kleine opstootjes, maar soms ook om incidenten waarbij iemand in verwarde toestand een bedreiging vormt voor zichzelf of zijn omgeving. Agenten komen in de praktijk geregeld bij dezelfde verwarde personen en zijn er soms uren mee bezig. Vaak is het erop afsturen van een agent niet dé oplossing. Iemand met psychische klachten is geen crimineel, maar een patiënt. Die heeft vaak meer baat bij opvang door hulpverleners.’
X
Ook een enquête van de NOS én de bevindingen van cliëntenorganisaties zoals ‘MEE Nederland’, laten een steeds zorgelijker beeld zien. Namelijk dat zorgverleners steeds méér signalen ontvangen over burgers die in de problemen komen, doordat instanties problemen naar elkaar doorschuiven. MEE-Nederland in haar persbericht: ‘Op dit moment zien we dat vooral bij cliënten waar zorg en maatschappelijke ondersteuning moeten aansluiten op onderwijs en participatie. Als meerdere partijen de verantwoordelijkheid doorschuiven, is er voor de burger geen beginnen meer aan’.

zwerver2Koepelorganisatie GGZ Nederland laat desgevraagd weten niet over harde cijfers te beschikken betreffende het aandeel van verwarde mensen op straat dat een ggz-achtergrond heeft. ‘Dat wordt nu nog nergens gemeten. We zijn nu met het ministerie druk bezig om te proberen wel zo veel mogelijk harde cijfers hierover naar boven te krijgen.’
 x
Tot slot..
Tja, het gezonde verstand is kennelijk door de WC getrokken.. Want hoe is het mogelijk dat je zaken, die je op je vingers kunt natellen, verwijst naar het ‘ontbreken van degelijk onderzoek erover’.. Bij minder zorg voor verwarde mensen, gáán deze mensen toch simpelweg ontsporen.. En natuurlijk gaan ze ook de straat op, waar ze eigenlijk uit deze maatschappelijke plaatsen weg gehouden zouden moeten worden. Nóg meer verwarring bereikt namelijk op een gegeven moment zijn kookpunt.. En ook dat weet de gehaaide Schippers, en ze dekt zich nu vast in voor erger.. Dát is niet alleen ónze mening, maar hopelijk ook van oplettende Tweede Kamerleden met WEL gezond verstand.. Tijd om deze

48 gedachten over “Schippers erg verward over verwarde mensen…

 1. De kamerleden met wel gezond verstand dat zal niet meevallen om die te vinden. De politie laatst schreef men dat de politie voor 75% de regels en wetten niet kent. Misschien is dat de oorzaak in combinatie met bezuinigingen wel.
  Een overheid die volledig het spoor bijster is geen bindingen meer met de maatschappij heeft,laat staan dat ze weten wat er gebeurd. Een politieagent die iemand staande houd om vervolgens maatregelen te nemen die hij/zij niet mag/kan nemen.
  Mensen hebben hun leven opgebouwd en door alle veranderingen in de politiek wordt vaak alles waar men jaren aan gewerkt heeft in 1 klap vernietigd. verder werkeloosheid,heb je nog werk maar wordt je ziek dan wordt je afgedankt als oud vuil. Huur/hypotheek niet meer op te brengen,jaren geen loonsverhoging terwijl alles duurder wordt en ga zo maar door. Minister Schippers u bent o.a de oorzaak van verwarring u hoeft alleen maar naar u zelf te kijken dealtjes met farmacie,dure zorgverzekeringen die steeds minder vergoeden,het rijk kwam geld tekort om goede zorg te blijven geven maar door alle zorg in handen van gemeenten te geven en daar dan ook nog op te bezuinigen denkt u betere zorg te geven?
  PGB al maanden zitten burgers zonder inkomen en u en staatssecretaris van Rijn blijven maar zeggen dat het opgelost gaat worden wat duidelijk niet gebeurd.
  Volgens mij heeft u een verkeerd medicijn genomen waardoor u er echt niets meer van snapt

  1. Niks van snapt? Ze weet het heel goed. De privatiseringen/bezuinigingen waren nodig om de globalisering op te zetten. Rechts was er heilig van overtuigd dat dan alles goedkoper zou worden. Maar de centrale banken/agenda21 elite/NWO hebben dat bewust tegengehouden. Alles moet overgenomen(wereldwijd) worden door overnames en dat kan alleen met veel geld en met de grootste/machtigste bedrijven. Hier is dus iets goed fout gegaan en dat moet ze gewoon toegeven.
   Maar er is nog iets. Stel men weet al van een oorlog met Rusland, dan moet er dus veel geld besteed worden aan voorbereiding en materialen. Zou de bezuinigingen daarvoor gebruikt zijn? Er komt binnenkort een flitsmacht(oefening?) aan de grens van Polen/Litouwen enz. Ook in Eindhoven(militair vliegveld).
   Het is niet normaal hoe mensen tegenwoordig behandeld worden op elk vlak. Je kunt als ware geen kant meer op.
   Dus de complottheorie dat er maar plaats is op deze aarde voor een half miljard mensen kan waarheid worden om een oorlog te starten. 1. Europa heeft veel mensen en dus in 1 klap kun je veel mensen opruimen en daarom hoef je nu ook niks meer te doen voor mensen. 2. De systemen zijn vast aan het lopen en die zijn dan ook opgelost. 3. De grondstoffenoorlog moet doorgaan.
   Naar mijn idee staan we er niet goed voor.

  2. Elise.
   Volgens mij heb je gelijk ze zijn volgens mij bezig om de mensen van hun wapens te ontdoen daarmee bedoel ik wil je(in dit geval de NWO)de tegenstander ontwapenen dan neem je ze eerst alle financiele middelen af,vervolgens doe je rotzooi in medicatie en daar bovenop geef je ze gemanipuleerd voedsel en vervolgens zorg je dat de mensen ook niet meer bij overheidsinstellingen aankloppen door te zorgen dat men hier geen vertouwen meer in heeft omdat ze weten dat die toch niets voor de gewone burger doen.

  3. ben ik erg in de war als ik werkeloosheid een zege vind, minder onzin banen, laten we de rest van het werk verdelen zodat iedereen meer tijd heeft om kinderen en/of ouders op te vangen/verzorgen zodat er nog minder onzin banen zijn, daarbij ook inkomen beter verdelen, een ton (€100.000) per jaar erbij terwijl vele mensen dit niet eens in een jaar als inkomen heeft, erg verwarrend toch?

 2. Ik denk dat de aantallen verwarden ook stijgen door alle straling van UMTS wifi hotspots e.d. hiernaast gebruiken veel mensen ook nog antidepressiva,s die de mens nog verder weghelpt van zichzelf zet hiernaast de druk van de overheid die je bij het minste of geringste nog verder de afgrond in helpt, en je hebt het plaatje compleet, hoef je alleen je normale menselijke brein voor te gebruiken mevrouw Schippers, scheelt weer tonnen aan onderzoekskosten……….

 3. laten ze ook eens kijken wie deze mensen zijn en ik denk dat het veel mensen zijn die aan de onderkant van de samenleving zitten en ondertussen komt de middenmoter ook aan de beurt.
  als je constant uitgeknepen wordt door de regering en de toekomst alleen (voor diegenen)maar donkerder wordt dan wordt je verward.
  we zijn een rijk land zie de bonussen maar eens die vliegen je om de oren behalve bij de gewone burger.
  je ziet niet vaak een rijkaard verward op straat lopen of het moet zijn dat hij een bonus van pakweg enkele tonnen is misgelopen.

 4. jaja, erg verwarrend toch als je ontslag neemt als staats secretaris (Teeven de teef van de ulluminatie) en dan gewoon weer in de 2de kamer gaan zitten, VVD = veel verwarrende daden, tijd om deze bende eens uit de knoop/war te halen, p.s war engels woord voor oorlog.

 5. Dit gaat niet over E.Schippers hoewel ze ook deel kan zijn van een complot.
  Zojuist las ik op teletekst dat een hoge ambtenaar van justitie van de afdeling terrorisme bestrijding een tweet had gedaan waarin zij had geschreven dat IS een complot zou zijn om de islam in een kwaad daglicht te zetten en dat de zionisten daar achter zitten.
  De nieuwe minister van justitie vond een reprimande niet genoeg en heeft haar voorwaardelijk ontslagen en haar op een andere post geplaatst.
  Als zo een hoge ambtenaar dat naar voren brengt dan mag men toch aannemen dat zij daar een reden voor heeft waar naar gekeken dient te worden door haar te ontslaan wekt dat bij mij in ieder geval argwaan dat justitie iets te verbergen heeft en dat de mogelijke waarheid niet naar buiten mag komen.

  1. Dat is al heel lang geleden gebeurt. Maar inderdaad, waarom ontsla je iemand voor een tweet als het niet klopt. En die iets heel raars zegt. Wat boeit dat nou. Lekker belangrijk. Zo iets heet vrijheid van meningsuiting…

   De waarheid is natuurlijk dat ze precies de spijker op de kop slaat. Het enige probleem is dat ze het niet helemaal goed uitlegt. IS is niet door zionisten gecreerd, ook al hebben die er wel mee te maken. Maar door de CIA/MOSSAD. En IS is niet perse gecreerd om de Islam zwart te maken. Maar om regime change in Syrie te krijgen.

  1. De ‘zend-je-favoriete-Edith-Schippers-pleuristante-foto-in’-wedstrijd komt eraan.

  2. ergens heb ik wel een zwak voor haar, heb ik dan weer zeker, net als vroeger, waarom zukke typus, geen wonder dat ik een ietwat verwarrende jeugd heb opgelopen, maar euh ‘verwarde mannen’ zijn erg in op moment heb ik begrepen, los van het verwoestende zorg slagveld dat ze in hare doorluchtige pettycoat voetsporen achterlaat, maar is het haar wel, of is het fotoshop obstructie versnippering van vitale en sensuele onderdelen met schuine apolitieke phi lijnen;

   https://letterbak.files.wordpress.com/2012/10/edithschippers.jpg

   Monique Smit – Katinka Polderman
   http://www.youtube.com/watch?v=5PAwkvA9PTc

  3. Alle mensen zeg, geen wonder dat Nederland vol gestoorde individuen zit, als je die Poldervrouw hoord, hoe kun je daar naar luisteren als je niet zwaar verdoofd bent.
   Maar goed jullie hebben het over een vrouwelijke Minister, die zich in allerlei bochten moet wringen om een onuitvoerbaar beleid, uit te voeren,
   ’t is toch duidelijk dat er een programma uitgevoerd wordt wat niet het hunne is nog dat van ons.
   En toch is Nederland één van de betere landen in de EU, zegt men ?!.

  4. Jij hebt nog het gevoel dat het niet háár beleid is, nietwaar Jenne..? Je gelooft dat ze doet wat een ander vraagt..? Hoe naief en ervaren bén je eigenlijk..? Je gelooft dat een minister, deze minister NIET achter dit beleid staat..???

  5. @ Jenne
   Iemand die beleid uitvoert dat ie niet zelf heeft verzonnen en waar ie niet achterstaat , is even zo goed hoofdelijk aansprakelijk voor de gevolgen ervan. Het excuus befehl ist befehl is in deze geen excuus, ergo schippers is hoofdelijk aansprakelijk voor alle gevolgen voortkomend uit het door haar doorgevoerde beleid! Als ze dat niet wil , moet ze het beleid niet uitvoeren, klaar.

  6. Guido, ja dat gevoel heb ik al een hele lange tijd, ze zijn gecorrumpeerd zelfde met Samson, wat doet die man nu eigenlijk, het spel, om de zionist Wilders in het zadel te helpen misschien.
   Er is geen beleid, er wordt gerommeld, het wordt tijd dat ze op donderen, maar dan, met welke volks manipulatie, komt wie er dan weer aan de ruif !

  7. Ja mijn beste Marcel, en wie is er dan wel aansprakelijk voor de sociale misdragingen tegen het nederlandse volk, van Kok, Bos, e.a. die over de ruggen van het klootjes volk tot commisarissen van de rijke elite zijn geworden.
   Niemand neemd zijn verantwoordelijkheid, om dat de kiezers/massa het gewoon accepteren, en dat weten ze, waarom zou Fortuyn uit de weg zijn geruimd door dit tuig ?!.

  8. @ jenne
   Het feit dat vrijwel niemand schijnbaar zijn verantwoordelijkheid neemt, doet niets af aan de stelling dat ze wel verantwoordelijk zijn voor de door hen uitgevoerde shit!

  9. Precies, iedereen is verantwoordelijk voor de gecreeerde shit.
   Dus als Schippers het er niet mee eens, want ze heeft ook haar geweten en persoonlijke verantwoording, dan moet ze verantwoordelijkheid nemen hiervoor.
   Dat betekent ogenschijnlijk een persoonlijk offer, want het betekent afstand nemen van het ministersschap, dus domweg je baan opzeggen!
   Niks meer en niet minder.

  10. Ja natuurlijk Marcel, zij dragen die verantwoordelijkheid, maar naar het schijnt is deze verantwoordelijkheid een lege dop.
   Ze worden toch niet echt door de kiezer aan de kaak gesteld, het is een beetje laconiek bakelijen met woorden, beetje achter hun hand gniffelen, in de tweede kamer en daar blijft het bij.
   En helaas is het in de hele EU zo, de kiezers zijn mond dood.

  11. @ jenne
   Ik ben vanaf dit jaar 270 euro gekort vanwege een wet uit den haag, ik heb tegen mijn contact persoon bij de sociale dienst gezegd dat ik haar persoonlijk verantwoordelijk hou voor het uitvoeren van die wet. Dat ze dat zelf niet zo ziet doet niets af aan het feit dat zij wel verantwoording draagt voor haar eigen handelen , en zeggen dat het moest is “befehl ist befehl”, en dat werd zelfs in Neurenberg al weggewoven .Ieder mens is verantwoordelijkheid verschuldigd voor het eigen handelen , dat het in opdracht van …. gedaan is is een drogredenatie en ontslaat je niet van de verantwoordelijkheid. Dat zou een ieder zich eens moeten realiseren.

  12. En voor wat Marcel aanhaalt geldt precies hetzelfde.
   Zit je in een baan die mensen onmenselijk behandeld, maar je doet het maar omdat het geld oplevert.
   En men kiest eieren voor zijn geld en verschuilt zich achter drogredenen…
   Iedereen is verantwoordelijk voor de gecreeerde shit, naast Schippers ook de ambetenaren in dit soort functies.
   En uitereraard velen in welke functies dan ook…

  13. Gaat idd om eer en geweten imo.
   Befehl ist befehl gaat niet meer op.

   Ze draaien op een geoliede machine en die draait en creert deze mensonterende omstandigheden, maar idd alleen omdat er iemand is die bereidt is het uit te voeren zonder aan de gevolgen te denken. Gedachteloos orders opvolgen.

   Je kunt ook nee zeggen. Je kunt dat radartje zijn wat terug begint te draaien.
   Break the chain of obedience.
   Reverse.

  14. Ja Marcel, ik draag dit ook altijd uit, de handlangers zijn soms nog erger als hun bazen, ze doen het met een zekere graagte, er zijn ook goede ambtenaren zeker, maar heel dun gezaaid, jammer, heb wel eens een nachtje in de cel door gebracht, om dat er grenzen zijn !

  15. Marcel, “”geolitico.de”” goed artikel over Europa’s bedrogen kiezers, het is een opgezet spel.
   In de USA als je veroordeeld bent, voor het kleinste vergrijp verlies je je kiesrecht, voor Zwarte Amerikan bedraagt dit nu 25% van hun volk, voor de Zuid Amerikaanse van afkomst is dit nu een kleine 18%, schiet lekker op.
   Weet het niet maar het voeld allemaal niet erg goed aan !

 6. Mevrouw Schippers,
  Lees de verhalen eens over de mensen die tussen hulpverlener en UWV worden gemangeld. Voor 32 uur in de week goedgekeurd worden maar weten dat je over een paar weken zult sterven.
  Dat soort dingen zijn er aan de hand. Soms is het zo erg dat mensen liever zelfmoord plegen. Asscher weet er van, heeft de regels laten versoepelen, maar hoe komen die verwarde mensen dan nog steeds op straat?
  http://www.destentor.nl/extra/zwartboek-uwv

 7. Ja dat is het hele spel, gekmakend bijna!
  Net als het toenemend aantal schulden bij mensen door de bezuinigingen afdoen als: je kunt niet met geld omgaan.
  “Ja maar er onstaat een gat” overheid: “ja maar dat gat mag niet onstaan he? ”
  …!
  CATCH 22
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Catch-22_%28logica%29
  Je kunt het niet winnen met deze kromme redenatie en manier van handelen
  Ontoerekeningsvatbaar noem ik dat, ergo: niet meer geschikt als volksvertegenwoordiger!

 8. Er vaak door Guido gepubliceerd over de gevaren van GMO voor onze gezondheid. Het eten van voedsel van dieren die gevoerd zijn met GM- voer(toxisch) is slecht voor onze gezondheid door het toepassen van glyfosaat en toxinen van Bacillus Thurengiensis wat wordt gebruikt bij het telen van GM mais.
  Google eens: “Glyfosaat en neurologische ziekten”.
  Of google: “Seventeen reasons to ban Glyphosate”.
  Dan weet je genoeg.

  1. Het gaat om onze vrijheid, we worden dagelijks bestolen nee beroofd van een stuk vrijheid, met hun enorme geknoei !

  1. Theo, idd, er is een slachting gaande, maar de mensen die nog safe zitten steken hun kop in het geweldige zand…
   Medemenselijkheid bestaat niet meer helaas.
   Een ieder is met zijn eigen hachje bezig en zoekt desovereenkomstig die mensen, die hun positie niet nog verder uithollen…

  2. Eerst is zoals het vaak genoemd wordt de onderklasse (de gewone arbeiders en mensen met een laag inkomen)uitgekleed maar de volgenden zijn wat je nu al ziet de ondernemers en mensen die het iets beter voor elkaar hebben want het is de bedoeling dat banken en multinationals het voor het zeggen hebben.

  3. Wat betreft de uitvoerenden zij die nu beslissen over anderen werken zolang ze zelf een goed inkomen blijven houden overal aan mee pas als het te laat is en ze zelf slachtoffer worden zullen hun ogen ook open gaan.
   Veel ondernemers zijn voor het lapje gehouden door de politiek want door het ontslagrecht te versoberen en het voor werkgevers makkelijker te maken om iemand te ontslaan kregen deze geldwolven de kans om iemand waar ze vanaf willen eruit te knikkeren wat geld in het laatje brengt daarom hebben velen nog steeds op de VVD gestemd denk ik .
   Als ik op dit moment met werkenden praat zien zij nu ook dat het allemaal niet klopt maar het probleem is dat zij afhankelijk zijn van het inkomen omdat er rekeningen betaald moeten worden eigenlijk vind ik dat heel Nederland zou moeten protesteren door eerst een dag niet te gaan werken helpt dat niet dan twee dagen en zo verder.

  4. U bedoelt tussen de wal en en het schip?
   Er mag wel sluikreclame de ether in gestrooid worden voor tonnen met euro’s In plaats van dit net als voor sponsoring van sportclubs te besteden aan de mensen met een krab budget, wordt hier geen drukte over gemaakt.
   “Brood en Spelen en de plebs blijft rustig?”

 9. “Mogelijk spelen de onrust in de wereld, de economische crisis, de aandacht in de media of onzekerheid over veranderingen in de langdurige zorg een rol. Een causaal verband met de ambulantisering in de ggz kan op dit moment niet worden gemaakt.’”

  Mogelijk spelen…….Een Causaal verband kan niet worden gelegd.

  Moeten er weer eerst 5 jaar rapporten geschreven worden, wetsvoorstellen bijgesteld worden, Kamervragen gesteld, oeverloze discussies worden gevoerd, om er uiteindelijk achter te komen dat er een wel degelijk een causaal verband bestaat? Voor de verwarden van nu dan 5 jaar te laat!

 10. “verward” of niet onder “jou” controle?

  Mensen worden steeds opgefokter (waaronder ik)wanneer het gaat over onderwerpen als deze.
  dus ga vooral zo door, het creëert extremisten 😉

 11. Ik vind het niet zo vreemd dat met het toenemen van de WIFI er steeds meer verwarde mensen bijkomen. uiteindelijk was wifi een uitvinding uit “de koude oorlog’om een bevolking op afstadn onder vuur te kunnen nemen zonder dat het direct merkbaar, voelbaar en hoorbaar was[tov bv kanonnen] maar wel met een ernstig ontwrichtende uitwerking

  leuke brochure van beperk de straling [ zucht ik ben bang dat edith uit haar onderbroek valt bij deze folder , maar normale mensen begrijpen wel wat er in staat.

  http://www.teslabel.be/PDF/Brochure_Wifi_Dect_zp_NL.pdf

  1. ? Hoe kan ze nu uit haar onderbroek vallen als ze er geen aan heeft ? . . . leg ‘ns uit !

 12. De toename van het aantal psychisch gestoorde mensen is goed zichtbaar op het internet en dan vooral op sites als wanttoknow.nl. Hier wordt het gevoed bovendien: argwaan, achterdocht tegen alles en iedereen. Dus als je al een beetje nerveus bent aangelegd kan je hier je hart ophalen. Ik bedoel het niet cynisch of neerbuigend als ik zeg dat een deel van het internet fungeert als een digitale inrichting.

 13. Hoe kun je hier nou beleefd bij blijven, horredol word je van dat mens.
  Zij moet zo snel mogelijk verdwijnen van haar gezicht alleen raak je in de war.
  Ik heb kanker dat ik niet en never niet laat bestralen gewoon omdat het op een humanere manier kan, ja toch mevr. schipper?????
  Dus neem ik alternatief wat mij heel goed bevalt en waar ik mij niet ziek bij voel en na 1 jaar staat de tumor stil. ondanks de stress die ik mocht ervaren vanwege minister schipper!!
  Maar ja in het ziekenhuis word je behandeld als een hond als je na de scan nog steeds geen bestraling en chemo wil, waarom zou ik mij ziek maken als ik mij goed voel??
  Leg mij dat eens ui??
  Hoeveel ken ik er niet die bestraald zijn en ineens is de tumor weg, u bent kankervrij meneer mevrouw, maar na een jaar waren zij ook ineens weg, hoe kan dat dan???
  In 2010 maar liefst 8 familieleden en ik was niet de enige in dat jaar zijn er heel veel overleden was het niet aan die zg griep dan wel aan kanker, ja mevr. schipper, toch wel iets om over na te denken ,maar ja u bent binnen niet waar??
  U weetniet eens wat ik per maand kwijt ben aan mijn behandeling, maar of ik rond kan komen deert u niet.
  Bij Valys extra km aangevraagd nu 6 weken geleden nog niets gehoord, met de deeltaxi kan niet is net een zone te ver, maar naar het ziekenhuis 9 zones mag dan weer wel.
  Begrijpt u waarom mensen verward raken, nee he?
  Zo kan ik nog heel lang door gaan.
  Voor mij mag heel dit kabinet vallen.

 14. tja dat er een toename is van ””gekke mannen”” zwakere mede broeders is omdat
  dia als het ware uitgekost worden en geen positiefe aandacht en een vrouw kunnen vinden deze eenlingen zijn dolende gestoorden zielen geworden
  wat men moet doen is niet bezuinigen op deze personen help hun liever spoor deze sukkelaars op .god bless.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.