Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Het kaartenhuis stort in elkaar..!


Waarom wij dit gaan winnen met Ernst Wolff

2022 WantToKnow.nl/be

x

Het is een kwestie van tijd en dan valt het hele kaartenhuis in elkaar. Mooi op een rijtje gezet door deze spreker. Prachtig verwoord! Gewoon maar even kijken. Een hart onder de riem..!

1 gedachte over “Het kaartenhuis stort in elkaar..!

 1. Deze morgen (vrijdag 23-9-2022) keek ik op teletekst van de NOS tussen 07.30-08.30 uur en noteerde ik precies wat daar stond en dat was:SCHIJNREFERENDA Oekraïne van start.
  Toen ik ter controle om ongeveer 08.30 uur nogmaals keek las ik tot mijn verbazing: REFERENDA in Oekraïne van start.Het woordje SCHIJN was ineens verdwenen.Wat zegt dat voor mij?
  Hetgeen de NOS als nieuws brengt lijkt meer op propaganda of zelfs fake-nieuws wat niet onafhankelijk is.( waarom schrijven ze eerst schijnreferenda en vervolgens alleen referenda?).
  Dan wordt er kennelijk nagedacht hoe ze de toon kunnen zetten met mogelijk gevolg dat ze mensen of zelfs landen tegen elkaar kunnen opzetten en dat is gevaarlijk vooral bij dit onderwerp.
  Deze week las ik ook dat de directeur van de KRO-NCRV het programma on gehoord nieuws van de TV wil halen wat natuurlijk te begrijpen is wanneer je voor fake news bent en elk ander geluid afkeurt.Waarom moet dat programma van de TV verdwijnen? Wanneer in dit programma de waarheid niet wordt gesproken moet dat toch makkelijk te weerleggen zijn met feiten denk ik dan.
  Zelfs in de kamer was er sensatie deze week over Thierry Baudet en ook daarbij legden sommige publiekelijke TV persoonlijkheden aan het publiek uitspraken voor die niet klopten omdat hij dat gewoon niet gezegd had.Hij had alleen gezegd dat Kaag op een school had gezeten waar regeringen en geheime diensten hun spionnen vandaan haalden en niet dat Kaag een spionne zou zijn.Haar reactie deed mogelijk bij sommigen anders vermoeden maar dat is dan haar eigen fout geweest.Ook telkens dat anti Poetin gedoe is waanzin en toon zettend omdat velen nog steeds berichtgeving van vooral de NOS blijven geloven.
  Feiten zijn dat Poetin vaak de schuld heeft gekregen van het neerhalen van MH 17 terwijl deze zaak nog voor de rechter ligt en er alleen nog maar verdachten zijn.(iedereen is onschuldig tot het tegendeel is bewezen) en dat is in deze zaak niet het geval.
  2.Poetin heeft voor zijn inval in Oekraïne vaak gewaarschuwd dat het westen moest stoppen met troepen bij zijn grenzen en bevriende landen van de VS/EU te stationeren.Toch is de VS en EU/NAVO daar mee door gegaan met als gevolg dat Poetin aan zijn grenzen ook telkens meer troepen ging stationeren.
  3.Poetin heeft gezegd dat hij Oekraïne wil dé nazificeren en dat daar zelfs in dienst van de Oekraïnse regering aanhangers van het naziregiem rond liepen is een feit want het AZOV bataljon was/is zo’n beweging die compleet in nazi uniformen en emblemen rond liepen in Oekraïne.
  4.Waar ik me ook druk om maak is de oprukkende (extreem) rechtse bewegingen zoals nu in oa Italië gaande is maar bv ook in Zweden.Dat komt waarschijnlijk door geen grenzen te sluiten voor asielzoekers en alles maar toe te laten (in Nederland worden zelfs gemeenten verplicht tot opvang).
  Het aantal geweldsdelicten,diefstallen,verkrachtingen enz stijgt in meerdere landen enorm door oa de komst van deze lieden.Mijn vermoeden is dat dit opzettelijk gebeurd gezien de achtergrond van de EU en aanhangers van hen zoals oa George Soros die landen graag lijkt te willen ontwrichten.
  De PVV en FvD lijken dit aan te willen pakken maar zijn ook gewoon rechtse groeperingen die doen alsof ze Nederland willen helpen maar wel banden met (extreem) rechtse bewegingen hebben.
  Zo zat toevallig deze week bij ongehoord nieuws wel een Belg die ik meen voor vlaams belang zich inzet.Wanneer er nu verkiezingen zouden komen dan zullen velen op de PVV en FvD stemmen omdat mensen denken dat het dan verbeterd maar ik ben van mening dat dan de duimschroeven juist aan gedraaid zullen gaan worden omdat de hele politiek in Nederland hetzelfde lijkt te dienen.
  Ik weet nog goed toen de rellen tijdens de coronaperiode uitbraken toen wilde Wilders direkt het leger al inzetten wat natuurlijk veel zegt over hem en zijn club.Wanneer dergelijke clubs aan de macht komen dan wordt er niet meer gepraat om tot een oplossing te komen maar direkt geweld gebruikt vrees ik en dat zou einde vrijheid en democratie zijn.De Duitsers hadden eerst ook de bruinhemden en later de SS om maar een voorbeeld te geven.(het nieuwe hoofdgebouw van de NAVO bevat al SS tekens van boven af gezien niet waar?).
  Er kan maar één oplossing zijn denk ik en dat is voor Europa denk ik het aftreden van alle regeringen en die vervangen door mensen die door het volk aangewezen zijn en die ook voor het volk opkomen en niet voor de “elite”. Pim Fortuyn is niet voor niets vermoord hij wilde wel iets aan de vrije instroom van asielzoekers doen en voor de belangen van burgers opkomen.Weet u nog Ad Melkert en Pim en natuurlijk Balkenende die ons land als eerste aan de EU uitleverde en wat door Rutte verder werd uitgebreid?Pim moest weg want hij was een gevaar voor een NWO en dictatuur.
  Dat is mijn mening en niet meer dan dat maar wees aub voorzichtig en geloof niet alles van TV en overheden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.