Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Waarom wij dit gaan winnen..!!


x
X
Waarom wij dit gaan winnen..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Uitleg over wat onvermijdelijk staat te gebeuren en HOE WIJ, We The People, het sowieso GAAN WINNEN. Voor wie financiële stukken niet zo boeiend zijn, begint deze video wellicht wat saai, maar dan legt Ernst Wolff (bekende Duitse Financiële Adviseur) uit, WIE de mensen zijn, die onze huidige mondiale PROBLEMEN veroorzaken.

Waarom ze ‘VOLGENS DE REGELS DER KUNST’ ons gaan plunderen, waarom de middenstand FAILLIET MOÉT gaan en hoe ze op een perverse manier gebruik maken van deze huidige, door hen gecreëerde huidige situatie. Hun PLAN voor de introductie van digitaal geld en tenslotte door een sluwe OMKERING, ons geld af willen gaan pakken voor eigen gewin!

Niet alleen vertelt Ernst Wolff dat de MIDDENSTAND als eerste geslachtofferd zal gaan worden en al wordt geslachtofferd, maar ook dat miljoenen werkloos zullen gaan worden. En hij maakt duidelijk wat o.a. Klaus Schwab van plan is met het ‘universele basisinkomen’. En hoe daarmee, door complete afhankelijkheid de PERFECTE DICTATUUR uitgerold gaat worden.

Maar dan legt hij uit dat niet ZIJ dit spel gaan winnen, maar WIJ en waarom dat dit ogenschijnlijk simpelweg niet ánders kan! Deze video is ook laagdrempelig voor mensen die niets over complotten willen horen. Dus DEEL DEZE VIDEO..!!