Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Deze verpleegster zwijgt niet meer over COVID..!!


x

x

Deze verpleegster zwijgt niet meer over COVID..!!

2022 WantToKnow.nl/be

c

Wij kwamen op Facebook dit onderstaande bericht tegen, van januari van dit jaar, maar daarom nog niet minder heftig. Een bericht waarvan we vinden dat we het jou moeten aanbieden. Zéker wanneer je nog niet overtuigd bent, of gewoon niet kúnt zijn, van het FEIT, dat de Covid-vaccins gevaarlijk zijn, op dat punt NIET onderzocht worden en dat ze onbetrouwbaar zijn qua werking. Lees het verhaal; het is het zoveelste heftige bewijs, dat het hele verhaal NIET DEUGT..!

Louise van de Sande Bakhuyzen, die als verpleegster werkzaam in het OLVG, locatie Oost in Amsterdam, schreef het onderstaande bericht aan haar vriend Jos de Haas, die (HIER) op Facebook plaatste. Corona blijkt inmiddels een bizar fenomeen en vooral aanleiding voor farmaceuten om hun zakken te spekken met vele, vele miljarden dollars en Euro’s. Maar het is niet alléén een winstgevend businessmodel; we worden massaal, met niet meer uit te leggen maatregelen regelrecht besodemieterd.. Door leugens en propaganda, tot we buigen en als beloning de vrijheid (her)krijgen via een fout ‘medisch bewijs’, het ‘Corona-paspoort’..! Dit is het verhaal van Louise van de Sande Bakhuyzen:

“Waarom o waarom is Nederland zo f*cking lijdzaam? Waar is onze ruggengraat in godsnaam? Ons gezond verstand? Wanneer gaan we massaal nee zeggen tegen deze compleet onverantwoorde medische dwang? Crucify me. Ik ben klaar met zwijgen. Ik zwijg al maanden omdat er steeds mensen klaarstaan om me de kop af te hakken, de bek te snoeren. Ik zwijg niet meer.

We luisterden tot nu toe naar een uitermate domme man die niet verder komt dan een spuit met een frikandel te vergelijken en zich niet neerlegt bij het recht op lichamelijke integriteit en wiens broer een grote speler in de vaccinindustrie is.”

Enkele belangrijke passages uit het bericht van de verpleegster gaan over haar werkveld, het OLVG en het medische vakgebied:

“Wetenschappers die de noodklok luiden, worden geframed. Professoren en hoogleraren die hun ernstige zorgen uiten over de medische veiligheid of liever gezegd het gebrek daaraan, in dit compleet politiek opportunistisch gestuurde beleid, worden geframed en gecensureerd.

Cardiologen die genuanceerd uit kunnen leggen dat de verhoogde troponinespiegels (komt vrij bij een hartinfarct) bij de corona-infectie zelf veel minder hard pieken dan bij een hartinfarct na de spuit, worden gecensureerd. Er zijn wereldwijd duizenden myocard(hart)infarcten bij jonge mensen, ook vele kinderen, na de spuit. Maar de media houden stevig de deksel erop samen onder een ‘gezellig hoedje’ met de pharma. Belangenverstrengeling.

Dan hebben we het niet over de herseninfarcten en ernstige blijvende neurologische schade. Ik heb collega’s die na de eerste prikrondes in de verpleeghuizen een hausse aan herseninfarcten hebben gezien bij jonge mensen van rond de 40/50. Ik heb het over collega’s op verschillende plekken die ernstige stollingsstoornissen (trombose en embolieën) zien bij veel te jonge mensen, collega’s die veel meer pericarditis zien dan normaal. Iedere dienst in plaats van een paar keer per jaar. Maar ze mogen het verband niet leggen?

Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen?
Nee, we blijven keihard ontkennen, want stel je voor als de ‘pharma-religie’ waar we blind achteraan lopen in opspraak komt. Dan stort het kaartenhuis in. Het is zeer zorgwekkend!
Het is geen vijf voor 12. Het is half één. Pas als het land eenmaal economisch volledig op de knieën is gedwongen, wat absoluut niet had gehoeven en compleet disproportioneel is (zachtjes uitgedrukt), ja dan is de overheid opeens de ‘goede vader’ die ons van de ondergang redt met het ‘vrijheidspaspoort’ op basis van aanhoudende en toenemende medische dwang.

Vrijheid onder lichamelijke dwang? Dat is een contradictio in terminis. En dat zal ik vanuit mijn beroepseer en -eed nooit en te nimmer ondersteunen. Helaas is het geen complottheorie, maar bittere waarheid die zich steeds meer laat zien. Het is geen vijf voor 12. Het is half één. Ze gaan niet stoppen. Nooit. Alleen wij kunnen dit nog stoppen. Door massaal en in eenheid nee te zeggen.

Ik blijf bidden en hopen dat Nederland opstaat. Wake the f*ck up. Alsjeblieft. Het systeem is verrot tot op het bot en onze tijd wordt steeds beperkter. Dit is medische dictatuur. Ik zwijg niet langer.”

4 gedachten over “Deze verpleegster zwijgt niet meer over COVID..!!

 1. Wat een ongelooflijk moedige vrouw !. Ze spreekt uit praktijkervaring en weet dit zeer goed te verwoorden. Onbegrijpelijk dat er nog zoveel twijfelaars zijn maar helaas zullen er straks weer velen in de rij staan om het ‘reddende’ vaccin te halen, met alle gevolgen van dien. Heel erg om te moeten zeggen, maar als nadien nog meer problemen aan de oppervlakte zullen komen, wordt men misschien wakker. Soms moeten daarvoor helaas eerst nog meer slachtoffers vallen…..

  1. Marie-José.
   Goed nieuws deze morgen want mensen uit de zorg die zonder bescherming hun werk moesten doen en ziek zijn geworden willen nu een schadevergoeding werd op het journaal verteld.(Dat deze mensen zonder bescherming hun werk moesten doen is natuurlijk ook weer terug te leiden naar H.de Jonge samen met Rutte destijds).
   Ook is er weer minder vrolijk “nieuws” want er gebeuren vreemde dingen in Nederland.
   Nou heb ik een donker bruin vermoeden dat H.de Jonge (u weet wel de man met de schoenen die dwang niet uit de weg gaat) die naar wonen verplaatst is achter de aankoop van dat hotel zit in Alburg zodat ze ook daar weer dwang kunnen uitoefenen om asielzoekers op te vangen.Mogelijk heeft hij meer op zijn geweten zoals onnodige doden door het afschalen van zorg terwijl ze het blijven verdommen om voldoende bedden te realiseren zodat iedereen de zorg kan krijgen die nodig is.Dat ze te weinig personeel zouden hebben lijkt mij een onzin verhaal. Hoe dan ook moet men de mensen kunnen blijven duidelijk maken dat de situatie zeer ernstig is en dan is beweren dat er personeel tekort is of bedden te weinig natuurlijk wel een mooi middel.Wat betreft die bedden die kan men gewoon kopen en wat betreft personeel,die hadden ze maar hebben ze ontslagen en dat zien we in meer sectoren maar zelfs mensen die hun hulp hebben aangeboden werden weer onverrichter zaken terug naar huis gestuurd in plaats van ze voor de toekomst alvast een opleiding aan te bieden.Het lijkt er in mijn zienswijze dan ook op dat er geen oplossing mag komen.
   Hetzelfde meen ik te zien bij de asielzoekers om de volgende redenen:
   De UNHCR zet vaak hele tentenkampen neer in gebieden waar geen brandweer is of waar geen of nauwelijks water is voor het geval er brand zou zijn en ook hebben ze daar vaak geen goede sanitaire voorzieningen behalve misschien dan geplaatste mobiele toiletten die erg smerig zijn in veel gevallen maar goed die blijven wel staan.
   Hier bij Ter Apel worden tenten onder het mom van drogredenen weggehaald door burgemeester Jaap Velema (D66er) en dat is logisch omdat je anders niet meer kan zeggen dat mensen buiten in weer en wind moeten slapen.Het moet erg lijken nietwaar?
   Zelfs bij de vierdaagse van Nijmegen worden tenten dicht op elkaar neer gezet op een groot terrein en bij evenementen en campings staan tenten ook vaak kort op elkaar.
   Nou zei staatssecretaris van de Burg gisteren op TV dat wanneer mensen zich eenmaal hebben aangemeld als asielzoeker ze verplicht zijn deze (naar ik aanneem ingeschrevenen) het hele traject moeten laten afleggen.Wat dan raar is vind ik dat bekend moet zijn waar mensen vandaan komen voor ze als asielzoeker/ster worden ingeschreven.Deze morgen maar ook eerder is al vaak gezegd dat mensen uit Noord Afrikaanse landen (ook wel veilige-landers) genoemd die geen kans zouden hebben op asiel bij Ter Apel voor diefstal en meer ellende zorgen zelfs buschauffeurs zijn het slachtoffer geworden.
   Waarom schrijven ze dergelijke lieden dan in? Schrijf ze niet in en stuur of breng ze dan desnoods terug naar hun veilige land van herkomst VOOR ZE DE VERPLICHTE PROCEDURE moeten doorlopen.Waarom maakt burgemeester J.Velema zich wel druk om tenten en doet hij niets aan deze lieden anders dan mogelijk de politie onnodig in te zetten want als zij weg zijn hoeft hij ook de politie niet op hen af te sturen en worden andere asielzoekers ook geen slachtoffers van hen? Problemen lijken vaak simpel op te lossen maar ik krijg werkelijk waar toch vaak de indruk dat ze dat niet wenselijk vinden mogelijk uit angst hun drogredenen voor maatregelen kwijt te raken,vooral wanneer men asielzoekers in beeld brengt die bij 15-tot 20 graden s’nachts terwijl er eerder kachels gebracht zijn lopen te klagen dat ze het koud hebben doet mij vermoeden dat er opzet achter zit om medelijden bij het volk op te roepen.(maar goed dat is alleen maar mijn mening en hoe ik het zie).
   Wanneer tenten goed genoeg zijn is de noodzaak weg om gebouwen te kopen of andere verplichtingen op te leggen om asielzoekers in echte gebouwen onder te brengen of bij mensen in huis.Als men beweerd dat mensen terug gaan naar hun land van herkomst zodra het daar weer veilig is dan zie ik geen reden waarom tijdelijke tentenkampen niet goed genoeg zouden zijn of zoals destijds met de molukse mensen is gebeurd die werden vaak in snel geplaatste houten onderkomens met alles erop en eraan gehuisvest.Waarom kan dat nu dan niet meer? Mensen gaan voor hun plezier zelfs in tenten op campings staan/overnachten en voor asielzoekers/sters zou dat ineens onmenselijk zijn of zoiets? Geef ze desnoods een caravan dan hebben ze ook een eigen onderkomen en meer privacy.
   Dat is weer zoals altijd mijn mening.

  2. Alburg moet natuurlijk Albergen zijn en 15-tot 20 graden s’nachts moet natuurlijk 15 tot 20 graden s’nachts zijn want van de week heeft het natuurlijk niet gevroren.ook ik heb fouten en gebreken sorry.

 2. We zouden onderhand wel moeten weten hoe het zich gaat voltrekken. Langs afknijperij de prik erin zien te krijgen en als volgend deel van het plan nog meer afknijperij door economische afpersing en honger. Dan is er nog de agenda met de ‘kwaadaardige buitenaardsen’ waar ook iedereen weer instinkt. Alles onder het motto ordo ab chao, orde uit chaos, zodat men moedeloos de handen ten hemel richt met de smeekbede, doe iets, het maakt niet uit wat maar doe iets. En dat is het ‘legitieme moment’ van de satanisten om toe te slaan en alles uit de kast te halen waar ze al eeuwen naar uitkijken. Ik zie alweer duizenden wokies bankbaar de laarzen likken van de viezerikken. Voor mij hoeft dat niet, zachtjes gezegd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.