Advertentie

Dit is het…!


Ruim 2000 geleden sprak de Romeinse consul en schrijver Gaius Petronius deze woorden: ‘Mundus Vult Decipi.’ De vertaling van deze uitspraak is: ‘De wereld wil bedrogen worden.’
Een mooie interpretatie van dit gezegde is: ‘Bijna iedereen is geneigd waarde te hechten aan de leugens van anderen’. Het is van alle tijden dat mensen hun actieve geheugen kwijtraken en de ene leugen na de andere verzinnen.
Het gebeurt al zolang de mensheid bestaat. Nooit is het per ongeluk: bedriegen heeft altijd een reden.

Daarover gaat deze tijd, deze ‘strijd’ tegen de manipulatoren op deze Aarde. Zij die in het geniep de waarheid als leugen bestempelen en HUN LEUGENS als waarheid presenteren.  Valse-vlag-aanslagen zorgen zelfs voor heftige oorlogen in de wereld, op basis van LEUGENS..! Waarom laten mensen zich al duizenden jaren bedriegen door mensen met idealen en honger naar macht en geld..? Een hand in eigen boezem vooral.. Een hartverwarmende laatste boodschap van Peter R. de Vries: ‘On bended knee, is no way to be free’… (vert. ‘Knielen is geen houding die vrijheid toont’)

Zien wij onze kracht wel, of willen we eigenlijk het liefst onderdánig zijn..? Geblokkeerd door een bizarre angst-diarree… Een mens lijdt het meest, van het lijden DAT HIJ VREEST..! En jij? Sta je open voor allereerst ándere informatie uit boeken, artikelen, websites, video’s, e.d. Het kan je een zoveel gezondere en krachtiger basis bezorgen. Lees in dat kader het verhaal van Sanne Burger -juist van Broodje Corona’- en vraag je af ‘waar jij uithangt’ in dit dreigende verhaal!! Dat het bij iedereen een ‘vallen-en-opstaan’ is..! Besef goed dat je niet alleen de wereld kunt veranderen, maar dat iedereen jou WEL NODIG HEEFT om dat te bereiken!!

* * *


X

DIT IS HET!

2021 © Sanne Burger | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Sanne Burger

Een paar keer, sinds het begin van deze crisis, kwamen een paar moedige mensen met feiten die zó krachtig, zó onthullend, zó schokkend waren, dat ik dacht: Dit is het! Dit zal de wereld wakker schudden! Zoals toen John Rappoport, Del Bigtree, Dr. Buttar en Zach Bush uitlegden, dat de PCR-test nooit ontwikkeld was om op een bepaalde virus te testen.

 • Zoals toen een Afrikaanse president een test deed op een geit en een papaya en een positief resultaat kreeg. Had een papaja nu Covid?
 • Zoals toen regeringen aankondigden dat maskers niet werkten, maar gebruikt werden als experiment om sociaal gedrag te bestuderen.
 • Zoals toen regeringen openlijk toegaven dat ze een wereldwijd script hadden gevolgd om angst te zaaien onder de bevolking.
 • Zoals toen duidelijk werd dat de officiële cijfers helemaal niet bevestigden dat er een pandemie was.
 • Zoals toen duidelijk werd dat ze logen over de vermeende slachtoffers in Italië, India en Zuid-Afrika.
 • Zoals toen duidelijk werd dat de zogenaamde v@ccines een medisch experiment waren en de bedrijven erachter niet aansprakelijk waren.
 • Zoals toen verschillende mensen, bijvoorbeeld Amazing Polly, James Corbett en Janet Ossebaard, het verderfelijke verleden en heden ontmaskerden van Bill Gates en George Soros.
 • Zoals toen Agenda 2030, Build Back Better en The Great Reset plotseling wereldwijd voorpaginanieuws waren. Ze probeerden het niet eens te verbergen! Klaus Schwab publiceerde er zelfs een boek over!
 • Toen het glashelder werd dat de vernietiging van de economie gepland was.
 • Zoals toen de bijwerkingen van het zogenaamde v@ccine erger werden dan de zogenaamde virus.
 • Zoals toen de censuur op sociale media zo extreem werd, dat ze iedereen begonnen te censureren die de maatregelen in twijfel trok. Ik was er zeker van dat mensen de vrijheid van meningsuiting zouden willen beschermen!
 • Zoals toen we deze tekens @’s en *’s moesten gaan gebruiken, om bepaalde woorden te verbergen voor de zogenaamde factcheckers en algoritmes..!!
 • Zoals toen verschillende vrienden ‘verbannen’ werden en ‘in de gevangenis gegooid’.
  2 Artsen die een persconferentie geven voor journalisten, censureren..?? Wat is hier aan de hand..??
 • Zoals toen de samenzweringstheorieën van een jaar geleden allemaal waar werden, Bijvoorbeeld de verlengde opsluiting, de vaccinpaspoorten en de wetswijzigingen.
 • Zoals toen ze aankondigden dat kinderen ook moesten worden gevaccineerd. Ik dacht dat mensen hun kinderen zouden willen beschermen en verontwaardigd zouden worden!
 • Net als toen gevaccineerde mensen nog steeds niet mochten reizen en nog steeds getest moesten worden voordat ze ergens heen gingen.
 • Zoals toen vier Afrikaanse presidenten plotseling stierven nadat ze weigerden samen te werken met de WHO. Ja, ook de papaja president.
 • Zoals toen bewezen werd dat de vaccins geaborteerd foetaal weefsel bevatten.
 • Zoals toen het bewezen was dat de Vaccins nano-technologie bevatten.
 • Zoals toen dokters en wetenschappers wereldwijd zich verenigden in organisaties als de World Doctors Alliance, om de mensen te waarschuwen voor deze wereldwijde oplichterij. Waarom luisteren zelfs mensen die in de wetenschap geloven, niet naar wetenschappers?
(klik voor link naar onze bookshop)

Ik had zelfs een klein sprankje hoop toen mijn boek ‘Broodje Corona’ uitkwam, in de hoop dat veel mensen het zouden lezen en erdoor geïnspireerd zouden raken. Dat heb ik nog steeds! Daarom ben ik nu bezig om het in het Engels te vertalen..! Ja, minstens 20 keer maakte mijn hart een sprongetje en dacht ik: Dit is het. Hier kunnen ze niet mee wegkomen! Maar dat konden ze wel. Tot nu toe.

En nee, ik heb de moed niet verloren.
Ik heb vaak gehuild en gevloekt, maar ik bleef schrijven, ik bleef praten, ik bleef onderzoeken, ik hield mijn frequentie hoog, ik weigerde op te geven. En gisteren, gebeurde het opnieuw. David Martin, wetenschapper en onderzoeker, kwam naar voren met The Talk. De Waarheid. De onweerlegbare, onvermijdelijke waarheid. ‘Probeer dit maar eens te censureren!’ zei hij tijdens zijn gepassioneerde voordracht, met vurige ogen. ‘Het zal je deze keer niet lukken!’

Oh man, ik juichte hardop en maakte een dansje in de zaal aan het einde van zijn toespraak. Dit is het, mensen! Ik daag u uit hiernaar te kijken en niet van gedachten te veranderen, als u nog steeds gelooft dat we in een pandemie zitten en dat een spuitje krijgen de enige uitweg is. Bekijk het, voordat je reageert.

Deze toespraak van David Martin heeft de potentie om de loop der gebeurtenissen te veranderen. Ja, er waren meer van die momenten, maar deze? Wauw. Gewoon wow. Ik zal de link naar deze toespraak, de beste toespraak van 2021 tot nu toe, hieronder het artikel zetten. Meer links naar meer van David Martin én Reiner Fuellmich, ook in de comments.

Het is niet zeker hoe lang deze post blijft staan. Als je op de hoogte wilt blijven, meld je dan aan voor mijn mailinglist op sanneburger.com. in de tussentijd: deel, deel, deel dit, ver en wijd! Ook de links in de comments! Ik dank Ard Pisa, Guido Jonkers en Ella Ster voor het initiëren hiervan! Dank u wel!  Verlies nooit de hoop! We hebben dit!

Sanne Burger
sanneburger.com

* * *

1.  dr-david-martin-the-illusion-of-knowledge

2.  Ellaster: schokkende-bewijzen-het-coronavirus-werd-al-in-2001-gezien-als-mogelijk-biowapen/

3.  WantToKnow.nl/covid-19-patenten-verraden-t-biowapen/

4. exclusive-dr.-david-martin-just-ended-covid-fauci-doj-politicians-in-one-in

5. Reiner-Fuellmich-announces-his-intentions

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.