Advertentie

Meer en meer bewijs: COVID-19 uit Chinees lab..!


x
x
Steeds méér bewijs uit China over de

Opzettelijke vrijlating van COVID-19 door het Chinese leger

2021 © WantToKnow.nl/be
X

De onderstaande informatie werd verstrekt door een anonieme bron in China, die op de hoogte is van de omstandigheden en al werd doorgelicht. De COVID-19-virussen werden door het Chinese Volksbevrijdingsleger in een laboratorium gecreëerd en verfijnd als een biowapen..! Het virus is specifiek ontworpen om zeer besmettelijk te zijn, maar vaak asymptomatisch, een lage dodelijkheid te hebben, maar oncontroleerbare varianten te produceren en kenmerken te bezitten die aannemelijk maken dat het een biowapen is.

Volgens de Chinese militaire doctrine worden dergelijke biowapens voorafgaand aan een oorlogsverklaring gebruikt voor politieke of internationale strategische behoeften, waarvan het gebruik kan worden ontkend. De bedoeling (onderstreept) is:

“Zelfs als de academische bewijzen, virologische bewijzen en dier-experimentele gegevens mogelijk zouden kunnen bewijzen (dat het virus uit het lab komt), kunnen we het gewoon ontkennen, het onderzoek stoppen, de wetenschappelijke onderzoekers onderdrukken en ervoor zorgen dat het werk van de internationale organisaties en eerlijke mensen zinloos is.”

De verklaring van de Chinese klokkenluider komt 1:1 overeen met de bevindingen van Nobelprijswinnaar dr. Luc Montagnier..!! Sinds zijn baanbrekende werk op het gebied van homeopathie, werd deze erudiete wetenschapper weggepest en woont hij sinds 20 jaar in Japan.

Een volledig gevormd monster van COVID-19 was begin 2019 klaar voor testen, terwijl een parallel vaccinprogramma aan de gang was. Wetenschappers van het Wuhan Institute of Virology werden uitgekozen om deel te nemen aan transmissietests, met niet-menselijke primaten (apen), gesimuleerde oefeningen voor het vrijkomen van het coronavirus en de reactie daarop, zoals op Wuhan’s Tianhe-luchthaven in september 2019, en een daadwerkelijke testlancering van COVID-19 tijdens de 2019 Military World Games van 18-27 oktober 2019. (HIER)

Canadese leger-klokkenluider:
Een klokkenluider uit het Canadese leger heeft naar verluidt en in dit verband getuigenis afgelegd, dat tot een derde van de militaire atleten gewelddadig ziek werden, die in oktober 2019 deelnamen aan deze Wereld Militaire Spelen in Wuhan, China. De naamloze klokkenluider, die werd geïnterviewd door Rebel Media’s Keean Bexte en alleen werd geïdentificeerd als een ‘senior lid van de Canadese strijdkrachten’, zei dat aan het einde van deze spelen, veel van de atleten ‘echt, echt, ziek werden’ met ‘longproblemen, hoesten, overgeven, diarree.’ Volgens de soldaat ‘Zeer vreemde symptomen, afhankelijk van de persoon’.

Soldaten die terugkeren van Militaire Spelen in Wuhan brachten COVID-19 mee naar huis. De bron vermeldde speciale gezondheidsonderzoeken tijdens de Militaire Spelen, misschien als een middel om de resultaten van een kleine, kortstondige testvrijlating van COVID-19 te controleren. Een uitspraak die een officier van het Chinese Volksbevrijdingsleger in die tijd zou hebben gedaan was: “Laat de witte varkens wat hebben.”

De vrijlating van COVID-19 op de Militaire Wereldspelen was ook een test van de effecten op langere termijn van dat type biowapen omdat buitenlandse bezoekers van de Spelen het mee terug zouden nemen naar hun eigen land en de gevolgen konden worden waargenomen.  Omdat COVID-19 was ontworpen om plausibel te kunnen worden ontkend, konden besmettingen niet gemakkelijk worden getraceerd naar China en kon het ook worden toegeschreven aan een natuurlijke oorsprong.

De bron legde uit dat de daaropvolgende uitbraak in Wuhan geheel onverwacht was. Dat wil zeggen dat er geen sprake was van een lek uit het laboratorium, maar van de onbedoelde verspreiding onder de Chinese bevolking van Wuhan van een virus waarvan men de overdraagbaarheid had onderschat. Peking kwam begin december op de hoogte van de stille verspreiding van COVID-19, maar hield het stil en liet internationale vluchten uit Wuhan doorgaan.

Volgens de Rebel Media waren er 176 Canadese soldaten gestationeerd in Wuhan voor de Spelen, en de manier waarop de zieken – een derde van het totale aantal Canadese atleten – werden afgezonderd van de anderen op de lange vlucht naar huis was door hen achteraan in de Polaris jet te zetten. Hogere rangen besloten deze quarantaine te beëindigen toen de vlucht aankwam en stuurden de soldaten naar heel vrolijk naar huis, verspreid over heel Canada.

De bron speculeerde over de testrelease van COVID-19 en waarom de uitbraak in Wuhan vervolgens door de Chinese Communistische Partij als hefboom werd gebruikt. COVID-19 was bedoeld om de Verenigde Staten, zijn bondgenoten en de hele westerse wereld te treffen vanwege de economische problemen van China en de handelsoorlog die door president Trump wordt gevoerd. De gevolgen van een pandemie zouden ervoor kunnen zorgen dat Trump de verkiezingen verliest.

Als het Amerikaanse leger door COVID-19 wordt ontregeld, kan verdere druk worden uitgeoefend op Taiwan, misschien zelfs een invasie, en kunnen de opstanden in Hongkong worden onderdrukt onder het mom van volksgezondheidsmaatregelen. Als China de verantwoordelijkheid voor COVID-19 ontloopt en zijn biowapenprogramma wordt toegestaan door te gaan, zal er waarschijnlijk een andere, misschien meer dodelijke, aanval komen.

De brandbrief van de klokkenluidende Canadese militair..!
De klokkenluider verklaarde dat de belangrijkste prioriteit voor de Canadese regering was om ‘het niet toe te geven’ en onderstreepte dat geen van de 176 atleten werd getest. In plaats daarvan schreef de toenmalige Canadese chirurg-generaal, generaal-majoor A.M.T. Downes, op 22 januari 2020 een brief over de uitbraak van Covid-19 in Wuhan. Dit document heet vertaald: ‘Potentiële blootstelling aan 2019 Novel Coronavirus tijdens 7thMilitary World Games in oktober 19 in Wuhan, Hubei Province, China.’ (download HIER als pdf).

De brief is geadresseerd aan de soldaat-atleten die aan de Spelen hadden deelgenomen, meldde dat de Surgeon General er zeker van was, dat het aantal verdachte gevallen, en het aantal landen met verdachte gevallen, “in de komende 30 dagen zou toenemen.”  In de brief stond ook dat de Surgeon General niet op de hoogte was van gevallen van het coronavirus onder de deelnemers aan de militaire spelen en dat het risico dat zij de ziekte hadden opgelopen ’te verwaarlozen’ was. De redenering van de Surgeon General was, ten eerste, dat de soldaten “China hadden verlaten en naar huis waren teruggekeerd ruim voordat het virus in Wuhan City was gaan circuleren”.

Ten tweede merkte de Surgeon General op dat de soldaten “veel langer al thuis waren geweest dan de maximale incubatietijd” tussen blootstelling aan het virus en het krijgen van symptomen. Maar wat bijna niemand weet in dit verband, is dat ook andere soldaten over de hele wereld meldden dat ze ziek waren geworden tijdens de Militaire Spelen in Wuhan in oktober 2019. In mei meldde een sportblog genaamd ‘Inside the Games’, dat bijna 10.000 soldaten uit meer dan 100 landen deelnamen aan de Spelen en dat soldaat-atleten uit Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Iran (elf Iraanse atleten stierven zelfs) en Zweden allemaal hadden gemeld ziek te zijn geworden.

De Chinese klokkenluider, stuk dichter van nabij ‘het vuur’…
Een hooggeplaatste Chinese overloper heeft naar verluidt gegevens verstrekt aan de Defense Intelligence Agency (DIA) waaruit blijkt dat COVID-19 door de mens is gemaakt en is uitgelekt uit het Wuhan Institute of Virology. Naast de bevestiging door de overloper van niet-openbare wetenschappelijke details over COVID-19, werden de gegevens ook gegeven aan wetenschappers die gegevens uit gepubliceerde bronnen opnieuw analyseerden, evenals nieuwe gegevens en concludeerden dat het SARS-CoV-2-virus was gemanipuleerd, zo meldde RedState (HIER) enkele weken geleden.

Net als bij de Podesta emails inzake de Pizzagate-affaire, zijn het ook hier, de niet-duidelijk geschreven e-mails die de interesse wekken rondom de rol van de bizarre dr. Anthony Fauci. Het zijn de militaire geheime biowapen programma’s die in het zicht verborgen liggen, onder tekstuele formuleringen en de keuze van de woorden om zijn misleidingen te bedekken.

Nieuwe details van de Chinese overloper bevestigen de oorspronkelijke bevindingen van viroloog Dr. Li-Meng Yan uit 2020, die beweerden dat het zogenaamde ‘Gain-of-function’-onderzoek uiteindelijk achter de COVID-19 uitbraak zat:

Jennifer Van Laar van Red State (HIER) schreef hierover:

“Sta even stil en overweeg het volgende. Onze regering heeft nu extra bewijs dat een virus dat 600.000 Amerikanen doodde, nog eens miljoenen ziek maakte, onze economie bijna verwoestte en onnoemelijk veel bijkomende schade aanrichtte, een biowapen was dat door het Chinese leger werd gemaakt en opzettelijk werd vrijgelaten.

Ik zeg ‘aanvullend’ bewijs omdat de FBI een deel van dit bewijs al meer dan een jaar heeft en de persoon die het naar voren heeft gebracht alleen is onderworpen aan een grondige lastercampagne voor haar inspanningen – wat zeer relevant is bij een poging om de acties van de nieuwste overloper te begrijpen.”

Na China in april 2020 te zijn ontvlucht, beweerde Dr. Li-Meng Yan in september 2020 op Tucker Carlson Tonight dat China ‘opzettelijk’ COVID-19 had vrijgegeven als een wereldwijd biowapen. En natuurlijk werd dit interview vervolgens gecensureerd door Big Tech en gedemoniseerd door het medisch establishment, geleid door EcoHealth Alliance voorzitter Peter Daszak. Dezelfde man die hielp bij de financiering van coronavirus-functieversterkend onderzoek in het Wuhan lab. (= gain of function).

Kortom, er is grote onrust rondom de rol die vooral Toni Fauci heeft gespeeld in het financieren door de VS, van de virus-onderzoeken in Wuhan. Kijk naar deze video en je ziet wat de Nederlandse media opzettelijk laten liggen..! HIER.

* * *

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.