Advertentie

Kijk, ook weer YouTube-COVID-censuur..! Verwijderd..


x

Kijk, ook weer YouTube-COVID-censuur..!

Verwijderd..! Kijk zelf waarom.

2020 WantToKnow.nl/be

x

Deze korte video van de Nieuw-Zeelandse arts dr. Carrie Madej over het COVID-19 vaccin gaat als een schokgolf over sociale media. En niet zonder reden. Is er bij het a.s. vaccin sprake van ‘bescherming,’ of is het COVID-19 vaccin, waar met man en macht naar toe wordt gewerkt, een regelrechte aanval op de wereldbevolking? Wordt JOUW LICHAAM, hún wapen..?? Bekijk de video, en oordeel zelf. Een video die door YouTube werd verbannen. Hier gestreamed via https;//D.tube. (mét NL-ondertiteling)

Dr. Carrie Madej, is specialist interne geneeskunde in het plaatsje McDonough in Georgia (USA) Ze deelt hier essentiële infomatie over de manier waarop de huidige COVID-aanpak zich ontwikkeld en zij ziet heel heftige zaken zich ontwikkelen. Kijk naar deze informatie die essentieel is, maar ook naar de wijze waarop dr. Madej geraakt wordt, door al hetgeen ze met je deelt. Het zegt veel, zo niet álles, over het indringende karakter van deze boodschap. Besef wat ze in essentie deelt..!


VOOR DE NL-ondertiteling klik je op het wieltje en kiest vertaling aan en dan de keus NL.

 

Advertentie

7 thoughts on “Kijk, ook weer YouTube-COVID-censuur..! Verwijderd..

  1. Dank Arend. Ik geloof dat het steeds ESSENTIËLER gaat worden, dat we opstaan en niet meer stil worden/blijven. DELEN, delen en nog eens delen deze info..!
   Kijken wat je vrienden ervan zeggen.. Ga niet in discussie, maar vraag gewoon waarom een volwassen, ervaren arts, gaat staan janken bij deze info..!!

  2. Hier nog een belangrijke infolink:

   https://prepareforchange.net/2018/09/05/voice-to-skull-technology-is-embedded-in-5g-mind-control-reaches-its-apex/

   Het artikel waar de laatste link naar verwijst bevat een video-opname van Dave Hodges’ Common Sense Show, waarin hij ingaat op de SSSS (Silent Sound Spread Spectrum) en 5G.

   Hieronder de directe link naar de video:

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=266&v=flkQ4sbTet8&feature=emb_logo

   Als men met deze verwerpelijke technologie de menselijke hersenen en het gedrag kan beïnvloeden, kan men mijns inziens ook op kunstmatige wijze hallucinaties oproepen. Hier komt dan bijvoorbeeld Project Bluebeam om de hoek kijken, dat een alien invasie inhoudt.

  3. In mijn beleving is het enige wijze antwoord op bovenstaande om in jezelf op te staan en de identificatie met het denken los te laten, zoals ik dit in mijn laatste artikel heb beschreven. De gedachten die er dan in je opkomen kun je gewoon voorbij laten drijven, net als wolken tijdelijk de zon aan het zicht onttrekken. Er zijn een aantal films die dit op beeldende wijze duidelijk maken.

   https://nondualiteit.blog/films-over-advaita/

   De tweede kun je via de volgende link bekijken:
   https://lookmovie.ag/movies/view/revolver-2005

   De film Alles over niets kun je bekijken via:
   https://www.youtube.com/watch?v=upUQ0BCSEtw

 1. De goudprijs is naar ongekende hoogten aan het stijgen, hetgeen een veeg teken is.
  Dit terzijde.
  De ‘assimilatie’ door de fasegewijze toediening van de entingen zorgen ervoor dat straks de politiemacht wereldwijd zal worden versterkt door een groeiend legioen van ‘zombies’ (gevaccineerde mens-robots). Met als doel de uitroeiing van de onwilligen.
  Reken met voedsel deprivatie om iedereen over de streep te krijgen.
  Hierbij zijn 2 scenario’s mogelijk zoals Harriet eerder beschreef met haar tijdlijnen.
  Mocht het zo zijn dat optie 2, waarheid wordt, is er sprake van het scheiden van de bokken en de geiten waarbij de conformisten overblijven. Deze zullen door de almacht worden vernietigd waarna de getrouwen uit de kortstondige dood worden opgewekt en deel zullen uitmaken van de Nieuwe Wereld.
  In geval van optie 1, zijn er kennelijk genoeg mensen die het verschil maken en een einde maken aan alle satanische elementen en zo een doorstart mogen maken naar de Nieuwe Wereld.
  Optie 2 is de in Bijbelse termen beschreven loop der dingen en 1 is de meest menselijk wenselijke.
  We gaan zien.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.